quote:Op woensdag 25 februari 2009 16:57 schreef devlinmr het volgende:
*knip
quote:Op donderdag 26 februari 2009 02:00 schreef Morwen het volgende:
[..]
Kruimige aardappels met een scherp mes in niet te dunne reepjes en dan in zonnebloemolie. *check
Ga ik morgen denk ik maar eens proberen: Fish and Chips
PS: iemand nog een tip waar ossewit (die blokken, geen vloeibare zooi) te koop is?
Whehehehequote:Op donderdag 26 februari 2009 02:03 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Ja maar je duikt steeds op als laatste poster in myat, en nu weer hier.
Waar dan ook.....
Morwen!!!!!!
In Belgie waarschijnlijk, hier frituurt er zowat geen kwaletaria meer in.quote:Op donderdag 26 februari 2009 02:00 schreef Morwen het volgende:
PS: iemand nog een tip waar ossewit (die blokken, geen vloeibare zooi) te koop is?
Ja, Belgie, I know Maar daar woont mijn huis niet, waarde kraaksandaal.quote:Op donderdag 26 februari 2009 02:06 schreef kraaksandaal het volgende:
[..]
In Belgie waarschijnlijk, hier frituurt er zowat geen kwaletaria meer in.
Ja oude aardappels moet je hebben!quote:Op donderdag 26 februari 2009 02:06 schreef Morwen het volgende:
[..]
Whehehehe
Dat heb je als je me stalkt heh
http://www.foodservice.va(...)ducten?categorie=335quote:Op donderdag 26 februari 2009 02:14 schreef Morwen het volgende:
[..]
Ja, Belgie, I know Maar daar woont mijn huis niet, waarde kraaksandaal.
Dat is wel wat ik bedoel ja, maar:quote:Op donderdag 26 februari 2009 02:23 schreef kraaksandaal het volgende:
[..]
http://www.foodservice.va(...)ducten?categorie=335
Ik zou eerst weleens willen weten waarom het uit de handel gehaald is, in dit topic en andere vinden mensen het toch lekkerder dan vloeibare vetten. Zal het de ultieme bemoeizucht van de gezondheidspolitie zijn?quote:Op donderdag 26 februari 2009 02:30 schreef kraaksandaal het volgende:
[..]
Misschien een inkoopactie organiseren?
In NL is Ossewit nooit echt populair geweest, meeste frituurs/ snackbars hadden eerst goedkoop ander spul in blokken en daarna wat ze nu hebben, reuze gezond enzo.quote:Op donderdag 26 februari 2009 02:37 schreef Morwen het volgende:
Zal het de ultieme bemoeizucht van de gezondheidspolitie zijn?
Gaat mij niet om de naam verder, maar om de inhoud dus àls het nog onder een andere naam te koop is nu hoor ik dat ook graag.quote:Op donderdag 26 februari 2009 03:18 schreef kraaksandaal het volgende:
[..]
In NL is Ossewit nooit echt populair geweest, meeste frituurs/ snackbars hadden eerst goedkoop ander spul in blokken en daarna wat ze nu hebben, reuze gezond enzo.
Volgens mij uiteindelijk nog "gezonder" ook. Al die omega 5 vetten in plantaardige olie is misschien wel slechter. Daarnaast gaat olie minder lang mee ook (dwz te lang door frituren in zonnebloemolie etc)quote:Op donderdag 26 februari 2009 03:43 schreef kraaksandaal het volgende:
Ik doe in ieder geval mee om 't weer te krijgen dat spul, er gaat niets boven ossewit in de frituurpan.
Nu met die vervloekte voetbalplaatjeshype was ik dus weer eens een keer in de AH en zie daar: Ossewitquote:Op donderdag 26 februari 2009 09:15 schreef devlinmr het volgende:
Ik zag van de week nog Ossewit bij AH XXL liggen. T'is dus gewoon te koop.
Ook lekker trouwens, frituren in geklaarde boter
Palmquote:Op zaterdag 28 februari 2009 04:02 schreef Stereotomy het volgende:
Mor
Ik lust ook wel een frietje ossewit, als het toch een frietje moet zijn.quote:
Je maakt het daadwerkelijke voedsel veel te belangrijk joh.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:26 schreef Pacmaniac het volgende:
Schandalig trouwens dat er vrijwel nergens in supermarkten goede bintjes te koop zijn. Van die grote jongens weet je wel. Met de kleintjes blijft het een beetje behelpen.
Trouwens met de kwaliteit "verse" zakjes patataardappelen(gesneden en wel) is het ook uitermate droevig gesteld.
Bintjes zijn tegenwoordig bijna nergens meer te koop. Ditt ras word steeds zwakker en dus hebben ze andere rassen die meer resistent zijn.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:26 schreef Pacmaniac het volgende:
Schandalig trouwens dat er vrijwel nergens in supermarkten goede bintjes te koop zijn. Van die grote jongens weet je wel. Met de kleintjes blijft het een beetje behelpen.
Trouwens met de kwaliteit "verse" zakjes patataardappelen(gesneden en wel) is het ook uitermate droevig gesteld.
Voor het beste resultaat moeten zowel de sauzen alsmede de snacks/patat van sublieme kwaliteit zijn.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:29 schreef Twerk het volgende:
[..]
Je maakt het daadwerkelijke voedsel veel te belangrijk joh.
Succes formule Bram Ladage gebruikt sinds jaar en dag binten hoor. Als hun ze op grote schaal kunnen krijgen moet dat voor de huis tuin en keuken frituur-koning ook mogelijk zijn.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:33 schreef Divel het volgende:
[..]
Bintjes zijn tegenwoordig bijna nergens meer te koop. Ditt ras word steeds zwakker en dus hebben ze andere rassen die meer resistent zijn.
Misschien kopen die wel alle Bintjes op in Nederland en zijn ze daarom zo slecht verkrijgbaarquote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:35 schreef Pacmaniac het volgende:
Succes formule Bram Ladage gebruikt sinds jaar en dag binten hoor. Als hun ze op grote schaal kunnen krijgen moet dat voor de huis tuin en keuken frituur-koning ook mogelijk zijn.
Als dat het geval mocht zijn moeten ze per direct geboycot worden!quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:50 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Misschien kopen die wel alle Bintjes op in Nederland en zijn ze daarom zo slecht verkrijgbaar
nee, patat aardappelenquote:Op donderdag 29 oktober 2009 12:11 schreef Winner_Taco het volgende:
[..]
Bintjes ??? Die zijn in de Randstad niet meer te krijgen !
iiiiiiiiiiiiiieuw, friet uit stinkende slaolie.quote:Op donderdag 29 oktober 2009 16:43 schreef Sorella het volgende:
Tegenwoordig gooi ik mijn verse patat in een pan gevuld met slaolie en zet daarna het gas aan.
Voor mij geen patat uit de frituurpan meer
Je wil geen frituurpan maar je gooit je friet in olie dat minder geschikt is voor frituren en gaat het vervolgens op een gasbron frituren?quote:Op donderdag 29 oktober 2009 16:43 schreef Sorella het volgende:
Tegenwoordig gooi ik mijn verse patat in een pan gevuld met slaolie en zet daarna het gas aan.
Voor mij geen patat uit de frituurpan meer
Ik snap hem niet helemaal. Doe je nou je verse aardappelstokjes in een pan met koude slaolie die je dan vervolgens warm gaat maken?quote:Op donderdag 29 oktober 2009 16:43 schreef Sorella het volgende:
Tegenwoordig gooi ik mijn verse patat in een pan gevuld met slaolie en zet daarna het gas aan.
Voor mij geen patat uit de frituurpan meer
Lekker.quote:Op donderdag 29 oktober 2009 18:11 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik snap hem niet helemaal. Doe je nou je verse aardappelstokjes in een pan met koude slaolie die je dan vervolgens warm gaat maken?
Yup, slaolie, arachide olie, olijfolie, frituurolie als het maar olie isquote:Op donderdag 29 oktober 2009 18:11 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik snap hem niet helemaal. Doe je nou je verse aardappelstokjes in een pan met koude slaolie die je dan vervolgens warm gaat maken?
En dit vind je beter dan de frituurpan, omdat... ?quote:Op donderdag 29 oktober 2009 22:24 schreef Sorella het volgende:
[..]
Yup, slaolie, arachide olie, olijfolie, frituurolie als het maar olie is
je weet dat je patat zich eerst helemaal volzuigt met olie?quote:Op donderdag 29 oktober 2009 16:43 schreef Sorella het volgende:
Tegenwoordig gooi ik mijn verse patat in een pan gevuld met slaolie en zet daarna het gas aan.
Voor mij geen patat uit de frituurpan meer
Lol dat d8 ik dus ook maar dat valt ontzettend mee dat vet worden. In de frituurpan had ik altijd friet wat naar beneden hing, van die slappe hap wat ik ook probeerde. voorkoken, voorfrituren op 150/160 graden het maakte allemaal niet uit heb bleef slappe hap.quote:Op donderdag 29 oktober 2009 22:29 schreef Mirjam het volgende:
[..]
je weet dat je patat zich eerst helemaal volzuigt met olie?
en dus ontzettend vet en smerig wordt?
Dit lijkt me heel erg viesquote:Op donderdag 29 oktober 2009 16:43 schreef Sorella het volgende:
Tegenwoordig gooi ik mijn verse patat in een pan gevuld met slaolie en zet daarna het gas aan.
Voor mij geen patat uit de frituurpan meer
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |