abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_30979323
Ik zit met een vraag: ik wil graag streaming video opnemen, maar het is me tot nu toe niet gelukt. Ik heb al diverse programma's geprobeerd, maar zonder succes.
Als ik bijvoorbeeld iets van www.uitzendinggemist.nl opnemen, heb ik geen htm-code. Ook via het menu Beeld > Bron kan ik er niet achter komen.

Wie lukt het wel, en kan mij helpen?
pi_30979676
Om de juiste bron te bekijken zou ik zowieso al firefox gebruiken, die kan de bron uit individuele (i-)frames en popups halen, en die is minder gevoelig voor truckjes tegen sourcestelers.
Maar dat garandeerd nog niet dat het ook lukt, sommige realplayer streams krijg ik ook niet voor elkaar om te stelen, vooral als er reclame voor zit, dan jat ik altijd alleen de reclame.
-
pi_31028380
Weet er niemand antwoord op mijn vraag?
pi_31028523
Je kunt via uitzendinggemist.nl wel aan de url komen, dat doe je als volgt, selecteer als streamspeler Real Media. Dan wordt een nieuw venster geopend met daarin de realplayer. Klik onderin op 'Openen in standaard speler'. Kies daarna in de standaardspeler voor File en dan Clip properties, daar staat de link. Met Mass downloader kom je een heel eind.
Een blaasorkest bij de alcoholcontrole is nooit grappig
  donderdag 29 september 2005 @ 15:33:49 #5
29605 Faceoff
Sapperdedosiejo
pi_31028586
ik had ooit een programma "webstream recorder pro"
kon je gewoon een schermpje aanklikken en dat filmde hij.
Werkte met alles. Messengercam - Word noem maar op.

kan je alleen geen link geven, maar de trial is iig te downloaden ergens.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')