abonnement Unibet Coolblue
  zondag 25 september 2005 @ 23:07:24 #1
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_30930595
Beide heren hebben aangegeven te weinig tijd meer te hebben om afdoende te kunnen modereren in GAM, het hebben van een eigen leven, een studie of teveel spelletjes die ze nog moeten spelen noopt hen om afstand te doen van hun blauwe kleur en gewoon als users verder te gaan.

Dus we zijn op zoek naar een compleet nieuw team van twee nieuwe mods in Games & Consoles.

Waar zijn we naar op zoek?
  • Geen fanboy, iemand die alleen maar op z'n commodore 64 loopt te typen en alles wat erna uitkwam afdoet met dingen als "maar in IK+ is de verhaallijn ve-le malen beter dan welk spel op de xbox dan ook" maakt weinig kans.
  • Tijd, je zal je toch vaak vrij moeten kunnen maken van je spellen om te kijken of er niet gespammed wordt of bovenstaande fanboy loopt te zieken in topics.
  • Affiniteit. Is het laatste spel dat je gespeeld hebt Wizball en gebruik je sindsdien je computer alleen maar voor word, FOK! of access dan raden we je dringend aan om ergens anders te kijken (binnen FOK! dan he ).
  • Een meeposter. Niets is zo vervelend als een mod die uit het niets een topic op slot tieft en dan weer z'n controller oppikt om 5 uur later weer eens te kijken.

    Lijkt het je wat? Mail dan naar forum@fok.nl vóór zondag 2 oktober 20:00 naar forum@fok.nl met je motivatie en hoe je denkt dit illustere duo op te kunnen volgen.

    Oh! En vergeet niet je usernaam in de mail te zetten.
  • Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
    Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
    Mijn grootste bijdrage aan de FP.
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')