abonnement Unibet Coolblue
pi_30792476
quote:
Op woensdag 21 september 2005 14:15 schreef yvonne het volgende:
Trouwens?
Hoe staat het eigenlijk met het roken in dat huis?
Je mag nergens meer roken, maar daar nog wel?
Een echt "huis"is het niet, het is een studio-achtig iets.
In de studio die aan het huis vast zit, mag ook niet gerookt worden. Iedereen staat bij de live uitzending ook buiten te roken terwijl ze op een paar meter afstand wel in de studio mogen roken


Overigens ben ik het totaal met Loedertje eens. Ze staat nu op instorten. Tijdens beide zwangerschappen kon ik echt niet op een keukenstoeltje zitten en zij moet daar nu 8 uur per dag op zitten Zij moet net zoveel werken als de rest terwijl zij dus al lang en breed recht heeft op haar "zwangerschapsverlof". Zij hoort dus rust tijden te krijgen. Ik vind het niet normaal dat zij dat niet krijgt!!!!!
  Moderator woensdag 21 september 2005 @ 15:33:31 #27
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_30793024
Loedertje heeft wel een punt. Ik vind Tanja ook niet bijzonder sympathiek maar het welzijn van haar en de baby gaan wel voor (stom dat ze rookt maar dat staat hier nu even buiten). Ik vind ook dat ze de regels wat betreft Tanja wel iets kunnen aanpassen.
30 maart - We are Scientists | 26 mei - Froukje | 12 juni - Calexico | 27 augustus - Wilco
  woensdag 21 september 2005 @ 15:45:46 #28
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_30793385
Ik heb tot en met week 38 bij een winkel gewerkt, ik vond het namelijk juist extreem slopend om de dagen wachtend en hangend door te brengen.

Denk dat als Tanja gewoon had aangegeven dat ze het niet zou trekken dat er niets aan de hand was geweest en er een uitzondering was gemaakt. Alleen kon ze het weer niet op de normale manier doen en het ziet er naar uit dat ze daar nu voor gestrafd wordt. Dit was juist haar kans om mee te doen met de rest en werd eigenlijk wel gedwongen om te overleggen als het anders ging dan zij kon handelen. Ze doet weer precies wat gewoon echt niet kan, totaal geen rekening houden met de rest. Overigens vind ik niet dat BB er iets aan moet doen. Toen er aangegeven werd dat ze minder moest gaan roken en op tijd naar bed moest gaan vond ze het ook niet nodig om gebruik te maken van goed bedoeld advies. Het houdt een keer op toch?

Ze ziet er trouwens niet slechter uit dan anders.
pi_30794125
Het BB-gebeuren is één groot zwangerschapsverlof voor haar.
Drie dagen werken is toch niet zo stuitend?
Het zal juist de bedoeling zijn haar meer een onderdeel van de groep te laten zijn.
Een groep die zich best om haar bekommert, maar die zij veel te vaak afwijst.
Van te voren weet je toch dat meedoen aan BB je aanpassen in een groep inhoudt?
Echt jammer dat het zo'n depressief mens is, vooral voor haarzelf, nog meer voor haar kind.
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
pi_30797401
Ik ben het helemaal eens met Luchtbel dat Tanja het echt wel op een andere manier had kunnen aangeven, en dat er dan waarschijnlijk door iedereen zou zijn meegedacht en meegewerkt. Maar ze is zo langzamerhand op een punt dat ze al haar credits heeft verspeeld. Ze wil nóóit met iets meedoen (zelfs niet met haar eigen zwangerschapsgym) en beroept zich daarbij altijd op haar zwangerschap. Ze overlegt daarbij ook niet, maar deelt gewoon mee dat zij het niet doet. Als je te vaak "wolf" roept, interesseert het niemand meer als er een keertje echt een wolf is.

Overigens denk ik niet dat het zo ontzettend zwaar is voor haar. Ze heeft een normale, gezonde zwangerschap. Geen extreme misselijkheid, geen bekkeninstabiliteit, geen extreme vermoeidheid want ze kan wel gewoon heel laat opblijven, ik zie niet in waarom je dan niet drie dagen een beetje zittend werk kan doen. Natuurlijk is het voor haar zwaarder dan voor de rest, maar daar moet ze zich dan maar bij neerleggen. Alle andere opdrachten waren voor de rest zwaarder dan voor haar. Zo is het leven. En ze heeft het gewoon echt voor zichzelf verpest.
mooi he, alles
pi_30798746
mee eens
[♣].... Je op trots ben ik. Door signature mijn hebt jij zo.....[♣]
pi_30805234
Phileine ik ben het helemaal met je eens!!!
Als uw hoofd het ene zegt en uw hart het andere, beslis dan eerst of u een beter hoofd dan wel een beter hart hebt.
(Marilyn Von Savant)
pi_30807091
Vergeten jullie niet dat Tanja hier zelf voor gekozen heeft? Als ze wilde luieren, had ze een luxe suite in een hotel moeten boeken
  donderdag 22 september 2005 @ 00:41:03 #34
36959 Furby
Geile neuk Harrie
pi_30811330
Zal er wel op neerkomen dat het puur juridisch een spelshow is (geen werk) en Johnny zal er ook wel op wijzen dat iedereen elk moment kan oprotten. (de boeteclausules enzo zijn er ja, weet ik)
Op zaterdag 22 april 2006 21:20 schreef Zweefvliegje het volgende:
Bij een stoplicht mag je gewoon achter elkaar staan, zonder 2 seconden afstand! :(
pi_30828020
Dat Tanja er nog inzit vind ik raar, ze zit nooit bij de groep en loopt alleen maar te klagen, voor zover ze al loopt. Zwanger of niet, van mij mag ze weg.
Positive thinking, that's my way of thinking!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')