abonnement Unibet Coolblue
pi_30748746
Heyhallo,

Ik heb enkele dagen geleden een USB-bluethooth stick willen installeren. Dit ging niet helemaal zoals het hoorde, heb de stick toen maar uit de USB-poort genomen en de software verwijderd. Sindsien krijg ik iedere keer als ik mijn PC opstart het icoontje in mijn taakbalk `nieuwe hardware gevonden`, en ook het pop-up-scherm met de keuze welke software te installeren. Hoe kan ik zorgen dat dit niet meer gebeurt? Alvast bedankt voor jullie tips! Ik draai trouwens op Windows XP Home.


Gr. Stefan
pi_30748878
Laat maar, het is verholpen;

Rechtermuisknop op Deze Computer, dan Eigenschappen, dan Hardware en dan apparaatbeheer.
Daarna zoek je iets op wat er op lijkt (kan onder het gele vraagteken staan maar ook onder USB apparaten, gewoon zoeken)
Dan doe je rechtmuisknop en klik je op uitschakelen of installatie ongedaan maken.

Slotje?
pi_30749210
je kan de wizard ook zelf naar de drivers laten zoeken en als hij ze niet vind aanvinken dat hij niet nog een keer moet zoeken.
pi_30749615
Zo dit mag ook wel in de krant, iemand die ook een oplossing heeft en dat netjes meld, meestal hoor je mensen na een oplossing niet meer
pi_30781936
quote:
Op dinsdag 20 september 2005 09:12 schreef PoisonouS het volgende:
Zo dit mag ook wel in de krant, iemand die ook een oplossing heeft en dat netjes meld, meestal hoor je mensen na een oplossing niet meer
Ach ... Het is idd een kleine moeite om het even te vermelden, misschien heeft iemand er in de toekomst (via de search) nog iets aan ..
pi_30782073
Ok slotje
Elk uur een frietuur
Lang leve de doodstraf
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')