abonnement Unibet Coolblue
pi_30632752
Sinds twee maanden zendt Nederland 3 elke donderdagavond deze serie uit over vaderschap en ontrouw in een Brits-Jamaicaanse gemeenschap in Londen.
De hoofdrolspelers zijn Beres, Gus, Johnny en Linvall, vier dertigers die het niet allemaal even nauw nemen met hun vaderlijke verplichtingen, en op een gegeven moment ook hun onderlinge vriendschap op de proef stellen; Beres (wiens ex-vrouw haar homoseksualiteit ontdekte) vecht tegen zaadbalkanker en krijgt ook nog eens te horen dat zijn huidige vriendin naar bed is geweest met Gus (wiens Afro-Ierse echtgenote ervandoor ging met ruzie over een ijskast). Johnny, die kinderen heeft bij meerdere vrouwen, werkt in de zaak van de vader van Gus (juwelier) en is het zo zat dat laatstgenoemde hem steeds met z'n geldzorgen confronteert dat hij een ring steelt.
Tijdens een potje zaalvoetbal lopen de spanningen hoog op en ook fotograaf Linvall krijgt ervan langs vanwege zijn vermeende onpartijdigheid. Hij heeft een 16-jarige zoon die hard op weg is om een probleemjongere te worden en werd onlangs opgezadeld met de opvoeding van z'n pasgeboren dochtertje; de tienermoeder is naar Los Angeles gevlucht.

Echt zo'n serie waarvan je zou willen dat Nederland die ook eens maakte, maar zoals de VARA-gids opmerkte hebben we op dat gebied nog een hoop in te halen.
pi_30858089
Johnny sleepte de moeder van zijn jongste zoon Tarjan (spreek uit; Tahrdjen) voor de rechter, zijn advocaat is Beres' huidige vriendin Caroline.
Tussen Linvall en zoon Eric wil het maar niet vlotten, en wanneer de fotograaf op het punt staat om voor een opdracht naar Amerika te gaan belt de politie bij hem aan.
Beres (gespeeld door 'Waking The Dead'-acteur Wil Johnson) en Gus gaan met elkaar op de vuist; het zit laatstgenoemde sowieso niet mee, zijn 'vader' (een Shame & Scandal In The Family-achtig verhaal) ligt in het ziekenhuis, is jaren van z'n geheugen kwijt en overlijdt na verlies van gezichtsvermogen.
pi_30862766
Ik volg het ook, mooie serie.
Elke aflevering gebeuren er weer dingen dat je de volgende aflevering ook wil zien.
Jammer dat chantalle(vrouw van gus) er voorlopig uit is, wat een knappe vrouw is dat zeg.
pi_31087645
Door opnameproblemen heb ik de aflevering van 29 september gemist, weet iemand wat er daarin allemaal gebeurde ?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')