abonnement Unibet Coolblue
pi_35875854
quote:
Op donderdag 9 maart 2006 13:20 schreef Monidique het volgende:

[..]

Oe, dat excuus zal lastig te verkopen zijn, . Het Witte Huis:
[..]

[ bron ]
ach, hij heeft er tenminste geen seks mee gehad
pi_35899105
Reporting on Bush pre-Katrina briefing, NY Times, Wash. Post, USA Today entirely forgot Bush claim that no one anticipated levee breaches

Propaganda en cencuur @ mediacorporaties wil ik maar zeggen. Gelukkig stond er in het NRC wel een fatsoenlijk bericht.
quote:
Het is niet voor het eerst dat het Witte Huis wordt geconfronteerd methet verwijt dat de president vooraf werd gewaarschuwd voor de ernst vanKatrina. Vorige maand nog bracht The New York Times een dergelijk bericht. Maar met een agressieve aanval op de krant - een veel beproefde strategievan zijn voorlichters - werd het artikel als 'onverantwoord' en 'onjuist'van de hand gedaan.

Vanaf nu zal een dergelijke respons niet meer volstaan. De verdedigingvan het Witte Huis is nu dat de video-opname slechts één van velebriefings bevat, en dat daaraan geen conclusies kunnen worden verbonden.Maar het komt de geloofwaardigheid van de president niet ten goede dat hijtot nu toe weigerde inzage te geven in interne documenten over de orkaan. Zo moest een commissie uit het Congres, die twee weken geleden kritisch rapporteerde over het optreden van de overheid na de orkaan, een voorbehoudmaken voor de president: het Witte Huis verleende geen medewerking aan het onderzoek.
..
"You can never get enough of what you don't need to make you happy."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')