abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 7 september 2005 @ 17:11:49 #1
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_30358550
Zo. En nu ik jullie aandacht heb, even het volgende:


ONZ is een forum waarin niet alleen humor relatief is, maar ook de bagger. De laatste tijd merken wij als mods een opleving in de al langer bestaande trend om in een topic te melden wat een kuttopic het wel niet is. Hoewel dit in veel gevallen terecht is, is dit een ontwikkeling die wij liever niet zien. Het lokt tegenreacties uit van de topicstarter, het verziekt een topic en ontneemt het topic daarmee elke kans om wél leuk te worden.
Dus in plaats van ons te helpen, maak je onze taak een stuk moeilijker.

Als je een topic ziet waar naar jouw mening een slotje op moet, gebruik dan de topicreport. Bovenin elk topic, rechts van de titel zit dit icoontje: . Als je daar op klikt kan je een report plaatsen dat enkel voor mods zichtbaar is. Wij als mods zien in de index van ONZ bij een topic met een report hetzelfde opvallende teken, wij weten dan dat er met dat topic iets aan de hand is en we kunnen er snel naar kijken. Als wij als mods het topic vervolgens een kans willen geven, is het niet al verziekt door de "kuttopic. ." reacties en kan het die kans ook daadwerkelijk krijgen.
Door het opvallen van de reports in de index van ONZ, kan je er als user vanuit gaan dat elk report dat je plaatst ook daadwerkelijk gelezen wordt.

Voor sommige users komt deze toevoeging misschien als oud nieuws over, maar op dit moment worden er bijna geen reports geplaatst, terwijl het voor jullie een fantastisch middel is om een mod ergens snel op te attenderen.
And now for something completely different, I'm on a horse.
  donderdag 8 september 2005 @ 00:11:55 #2
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_30374660
En bedankt he.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  woensdag 2 november 2005 @ 18:04:30 #3
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_31903218
Dit topic heeft z'n nut gehad.


Verder in:
Huisregel(s) Onzin voor je leven.
And now for something completely different, I'm on a horse.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')