abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 31 augustus 2005 @ 10:11:48 #1
56950 terror623
Arrrrrrr ☠
pi_30123904
Ok, dit is een lang verhaal en speelt al een tijd geleden (zeker 5 maanden).
Wat vast staat is dat na die ervaring mijn spirituele kant geprikkeld is en zich flink aan het ontwikkelen is, nadat het ooit op jonge leeftijd is gestopt (ik kon mezelf toen "transporteren", ik was lui en had een hekel aan traplopen, dus ik ging altijd boven aan de trap staan en "dacht" mezelf dan in de huiskamer, wat altijd werkte(ik deed mijn ogen open en stond in de huiskamer)).

Maar nu dus waar het om gaat, zo'n 5 maanden terug besloten we om weer is lekker te gaan trippen met zijn allen, we hadden paddo's gehaald en ik had besloten om er ook salvia bij te gaan roken, paddo's had ik nog nooit gedaan (ik had al wel meer dan genoeg trip ervaring met LSD) en salvia had ik al een keer geprobeerd met weinig effect.

De paddo's werkte bij mij (bijna) niet, ik merkte er iig weinig van, dus ik besloot wat salvia erbij te roken, ik begon wat harder te trippen en het triggerde de paddo's een beetje, na een tijdje besloot ik om nog een keer salvia te roken (3e keer die avond) want ik verveelde me een beetje in de paddo trip, dit keer besloot ik ook om lekker veel te roken zodat ik "goed" zou trippen, en dat heb ik gedaan ook, op het moment dat ik voor de laatste keer inhalleer, de rook vasthou, en weer uitblaas veranderd het beeld in een 2d foto en stopt alles te bewegen (tm de rookkolom die uit mij kwam).
Een fractie van een sekonde later was het een schilderij waarvan de verf naar beneden begon te druipen waarna alles zwart werd. Toen begon de trip, op het moment dat alles zwart werd, was ik alles, het universum was in mij en ik was weer in dat universum.
Hierna veranderde alles (alles ging ook erg snel, alsof het op fast-forward stond) inclusief mijn waarneming, ik zag alles als " frames" (als in 3d dia's) en tegelijkertijd zag ik ook alle plaatjes die er geweest waren.
Voor mij was alles zwart, leeg, en mijn bewustzijn sprong met een ongelofelijke snelheid van frame naar frame. Hierbij zag ik mezelf meestal vanuit een 3e persoons objectief (ik zag mezelf opstaan van een bank, de deur uitlopen etc.) en werd de "realiteit" (ik wist op dat moment ook niet meer dat ik aan het trippen was) steeds freakier.
Ik zag iedereen van de " set" aflopen, ik zag de audities voor mijn "rol" (ik zag 10tallen iedentieke Gijzen in een wachtkamer zitten, toen Gijs 26 werd opgeroepen stond ik op, tot aan dat mijn hele leven, werkelijk alles wat is, beschreven stond in een boek, waarvan er pagina's ontbraken (paginas die toevallig mij beschreven), er was een vrouwelijke stem, die het boek begon op te lezen, heel droog, toonloos, waarbij ik opgesomd werd "gijs zijn linkerteen" Gijs zijn rechtervoet" etc.)).
Er zijn veel dingen die ik niet meer weet die voorkwamen in de trip, het grootste deel (99%) was ik ook meteen vergeten na het trippen, en kwam het pas een week later tot mij terug in een LSD trip, waarna ik er weer half inzat, maar wel helder erover kon nadenken.

Maar wat ik dus merk is dat heel veel dingen die ik in de trip heb gezien later precies zo gebeuren, tot in de details. Meestal in de voorm van een heel erg sterk deja vu gevoel waarvan ik het verdere verloop ook weet, bv soms op plekken waar ik nog nooit geweest ben de weg compleet weet, en zelfs weet dat ik iemand zal tegenkomen, en dat alles meestal tot in details.
En het ergste is, de trip "eindigt" (ik heb het zeker 3 keer zien gebeuren, omdat alles herhaald werdt) in een kamer met blauw vloerkleed, waar ik iig op de grond zit (mogelijk met nog meer mensen) en er ineens een politie eenheid binnen komt stormen met getrokken wapens "Handen omhoog Politie" (als ik eraan terugdenk kan ik het nog steeds, met wat moeite, horen).
Maar sinds die trip is alles heel anders, soms weet ik gewoon, in exacte woorden, wat iemand gaat zeggen, wat er gaat gebeuren etc.
Alleen heb ik steeds een incompleet beeld, en kan ik meestal de aanleiding niet zien, of juist de aanleiding wel, maar niet de gevolgen. Het kutte daaraan is is dat ik dus niet weet wat ik juist wel, of juist niet moet doen om sommige dingen te voorkomen, al zijn sommige dingen heel eenvoudig te voorkomen (ik ben niet crimineel ingesteld, ben ik iets te principieel voor).

Ook heeft het dus mijn spirituele kant geprikkeld zich verder te ontwikkelen, zo is het een keer voorgekomen dat mijn zusje en ik pannekoeken aan het bakken waren. En dat ze zich ineens niet zo lekker voelde, dus toen zei ze dat ze naar buiten ging. Op dat moment voelde ik mij mezelf ontstijgen, ik begon voor mijn gevoel te zweven, en kreeg ik een "boodschap" in de voorm van een erg slecht voorgevoel, dus ik liep achter mijn zusje aan.
En zag haar buiten op straat liggen, dus op dat moment zorgde ik dat ze weer naar binnen ging, waarna ze naar de WC loopt en zichzelf in de spiegel zag, op dat moment raakte ze in een soort shock, waarna ze steeds herhaalde dat ze niet meer kon, dat ze niet meer wou, en dat ze doodging.
Dat zeggende ging ze op de grond zitten en bleef die dingen herhalen, ik was naast haar komen zitten en probeerde haar te troosten en sprak tegen haar (je gaat niet dood etc.) totdat ze ineens helemaal weg viel, ze zakte inelkaar (in mijn armen) begon te trillen en haar ogen begonnen te draaien enzo, hier raakte ik in paniek en schreeuwde het hele huis bij elkaar (we woonden toen in een kraakpand, en 1 van mijn huisgenoten kwam aangerend en schrok zich en ging nog wat mensen halen), ze bleef zo totdat ze ineens ging kotsen en ook weer aanspreekbaar werd.
Ook ben ik sinds die trip meerdere keren bezocht door entiteiten die, voor zover ik weet/kan voelen, goed geaard zijn. Zie ook mijn post in een ander topic: dood?
Ok, dit is dus mijn verhaal, sorry dat het nogal Chaotisch is geschreven, maar zo gebeuren de dingen ook en zo is het meestal ook in mijn kop.

-Edit- wat leesbaarder gemaakt

[ Bericht 6% gewijzigd door terror623 op 31-08-2005 16:56:09 ]
  woensdag 31 augustus 2005 @ 10:16:58 #2
56950 terror623
Arrrrrrr ☠
pi_30124003
wat ik vergeten was om te zeggen: de oorspronkelijke bewoners van amerika (maya's, quetchqal, indianen) gebruiken zowel Salvia als Paddo's om in contact te komen met de goden, hogere dimensies te betreden, of helderziendheid te triggeren
pi_30135791
Maak eerst je verhaal eens leesbaar. Zoek de enter toets op het toetsenbord even.
pi_30136316
quote:
Op woensdag 31 augustus 2005 16:33 schreef Flying het volgende:
Maak eerst je verhaal eens leesbaar. Zoek de enter toets op het toetsenbord even.
ik vind het eigenlijk prima te lezen.
ik heb ook wel vaak dat ik gewoon letterlijk weet wat iemand gaat zeggen, ik vind dat dat meer ligt aan de voorspelbaarheid van dat persoon.
en hoe bedoel je dat je je zelf kon transporteren?
als ik wil kan ik me zelf ook vanuit het 3e persoons sperspectief zien maar dat is gewoon omdat je dat zelf kan
"renderen"
  woensdag 31 augustus 2005 @ 16:59:19 #5
56950 terror623
Arrrrrrr ☠
pi_30136813
dat transporteren hield in dat ik boven aan de trap ging staan, mijn "babydekentje" (ik had dat dekentje al zolang ik me kan herinneren en was iets kleiner dan normale deken) om me heen sloeg en dan heel sterk ging denken aan de huiskamer, waar ik me dan ook bevond als ik mijn ogen open deed. Als ik dat deed bleef ik bij bewustzijn, en ik kan me dan ook helemaal niks herinneren van traplopen.
En binnen die trip had ik dus geen controle over wat ik deed, ik zag mezelf echt, ware het een film, al voelde ik wel wat ik op dat moment voelde (dus ook pijn)
  vrijdag 2 september 2005 @ 07:40:56 #6
56950 terror623
Arrrrrrr ☠
pi_30192038
Tot nu toe lijkt alles uit te komen wat ik gezien heb, iedere stap, zelfs de hele gesprekken die een groep houd, de woorden,alles. Zelfs de manieren waarmee ze je uit je slaap proberen te houden om je weg te pesten, en dat ze uiteindelijk zullen doorhebben dat ik zoiets negeer. En als alles klopt wat ik gezien heb ben ik binnenkort dus dakloos :| en daarna zoals ik het me herrinner kom ik een tijdje bij me moeder te wonen totdat ik iets vinden kon.
pi_30192112
Goed spul dat salvia.
quote:
dit keer besloot ik ook om lekker veel te roken zodat ik "goed" zou trippen
En dat heb je geweten ook. Salvia wen je aan. D.w.z. de eerste keer/paar keren merk je vrij weinig effect. Hoe vaker je het rookt hoe meer effect je krijgt.

Ikzelf ben totaal niet zweverig ingesteld en uit zo'n zware trip als jij hebt gehad zal ik dan ook zeker niet de zelfde conclusies halen als jij nu trekt in dit topic. Je hebt vage shit meegemaakt omdat je veel drugs hebt gebruikt en het lijkt nu alsof je dat niet los kan laten. Mijn advies is dan ook om alle psychedelica voor een wat langere tijd te laten liggen en te zorgen dat je deze trip niet te lang in je hoofd blijft vasthouden
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
  vrijdag 2 september 2005 @ 11:23:10 #8
73345 B-FliP
Like it ain't no thang..
pi_30196142
Salvia roken om lekker relaxed te trippen is de verkeerde insteek in mijn mening... Om vervolgens dit
te gaan combineren met paddo's is over te twisten...

Misschien dat je er eerst eens jezelf over had moeten informeren? over het gebruik van salvia,
en hoe het gewenste effect te bereiken...

Een salvia trip is absoluut niet te vergelijken met welke andere trip dan ook... Een salvia trip
duurt maximaal zo'n 15 minuten, maar meestal zo'n 10 minuten... het langdurige effect van
een paddotrip en de werking hiervan is absoluut anders...

Verder is de reden om andere dingen te gaan gebruiken omdat je je "verveeld" in je paddotrip,
eerder een aanwijzing dat je alleen maar hard van de kaart wil zijn... ???

Noem dit negatief, maar zo komt t over...

Verder staat dit natuurlijk niet in de weg dat je weldegelijk een bijzondere ervaring gehad zou
kunnen hebben in een vlak waar in de westerse maatschappij nog weinig tot geen kaas van
is gegeten...

Maar wie kan t zeggen?

Mijn tip is: bekijk het theoretisch en niet anders...
What you pay attention to, you become conscious of...
B-FliP Youtube Channel
Bionic - In on the Outside EP: 2-3-2012
pi_30196473
Jouw verhaal is precies de reden waarom je Psychedelisch drugs niet moet gebruiken en zeker niet zovaak achter elkaar...

Dus je bent 20jaar en je hebt al geruime ervaring met LSD, je neemt paddo's en Salvia doorelkaar en je komt hier met vragen over wat was het ook al weer?

Serieus: Je moet hulp zoeken en geen topic openen. Ga naar je huisarts en vraag hem/haar om advies niet hier! Je hebt GEEN visioenen je moet van dat spul afblijven.

[ Bericht 0% gewijzigd door Sapientiea op 02-09-2005 12:22:30 (Thnx to Lostformat) ]
Rudeonline logic: "1km +1sec=1km/s"
"I don't know what your problem is, but I bet it's hard to pronounce.''
  vrijdag 2 september 2005 @ 12:11:39 #10
109363 Angeliquetje
Cute Angels in the Sky
pi_30197456
je bent gewoon gefreaked
pi_30197634
quote:
Op vrijdag 2 september 2005 11:35 schreef Sapientiea het volgende:
psychotische drugs
Psychedelisch bedoel je.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_30198878
quote:
Op vrijdag 2 september 2005 11:35 schreef Sapientiea het volgende:
Je hebt GEEN visioenen je moet van dat spul afblijven.
wie ben jij om te zeggen of het wel of geen visioenen zijn
  vrijdag 2 september 2005 @ 13:14:50 #13
128781 ScorpioNecro
Born and dying METAL!!!
pi_30199420
Ik denk dat je op een zeker moment door het diepe graven in jezelf dmv diverse tripmiddelen een bepaalde trigger kunt overzetten bij jezelf.
Een 'normaal', want ja wat is de definitie van normaal, mens gebruikt slachts 5 - 10 % van zijn hersenvermogens en misschien heb jij door ze te prikkelen een paar procentjes extra wakkergeschud. Naar het schijnt zou iedereen tot buitenzintuiglijke waarnemingen in staat zijn.

Success,
pi_30199484
quote:
Op vrijdag 2 september 2005 11:35 schreef Sapientiea het volgende:
Jouw verhaal is precies de reden waarom je Psychedelisch drugs niet moet gebruiken en zeker niet zovaak achter elkaar...

Dus je bent 20jaar en je hebt al geruime ervaring met LSD, je neemt paddo's en Salvia doorelkaar en je komt hier met vragen over wat was het ook al weer?

Serieus: Je moet hulp zoeken en geen topic openen. Ga naar je huisarts en vraag hem/haar om advies niet hier! Je hebt GEEN visioenen je moet van dat spul afblijven.
Right, de huisarts

Nate uit six feet under (serie) anyone? De topicstarter zal die serie iig wel leuk vinden en moet 'Het Veld' van wetenschapsjournaliste Lynne McTaggart lezen. Verklaart een hoop spirituele zaken die je met trippen tegen kan komen. Nothing is what it seems
"You can never get enough of what you don't need to make you happy."
pi_30200232
Allereerst snap ik niet helemaal wat jezelf transporteren met spiritualiteit en je trip te maken heeft.
Lijkt me overigens een soort van automatische piloot. Je bent wel degelijk van die trap afgelopen, maar hebt het niet bewust meegemaakt doordat je in een soort trance verkeerde.

Wat betreft je trip, ja, dat is bizar...
Maar eerlijk gezegd heb ik moeite om te geloven dat je door die trip delen van je eigen toekomst kunt voorspellen.
Wellicht verkeer je door deze trip in een soort 'psychose' of altered state of mind, die jou dit laat denken. Ik wil je overigens niet afzeiken, maar wat jij beschrijft is zo goed als onmogelijk.
Dat je door deze trip een nieuw deel van je hersenen geactiveerd hebt, wil ik graag geloven. Maar dat je eigen toekomst opgeslagen ligt in je hersenen, dát gaat erg ver.
Zou het kunnen komen omdat je dit wil geloven? Dat je geloof zo sterk is dat jouw hersenen je laten denken dat het echt zo is?

Hersenen zijn echt tot vreemde, onverklaarbare dingen in staat. En ik kan natuurlijk niet bewijzen dat jouw verhaal niet klopt. Maar mocht het wel waar zijn, dan zou jij ongetwijfeld niet de eerste zijn die dit ontdekt en zou er al lang meer bekend zijn over 'toekomst vision'.
pi_30200396
quote:
Op vrijdag 2 september 2005 12:11 schreef Angeliquetje het volgende:
je bent gewoon gefreaked
Beroep: Achter kasse (schaam schaam)
Hobbies/interesses: Jonguuhss, en chatten

Hoe serieus moeten we jouw reactie nemen?
Ga aub jonguuhss versieren in een chatroom en hou je niet bezig met dingen waar je werkelijk geen ene hol van snapt.
pi_30200795
Of het nou echt is of niet kan beter in het midden gelaten worden. Het is een realiteit die jij gecreeerd hebt, dus beleef je het, dus is het echt. Voor jou. Het is belangrijk dat je de keuze maakt of je waarde hecht aan deze realiteit en of je er positieve dingen uit kunt halen.
Volgens mij maakt het je behoorlijk confused en dat is naar mijn mening geen gezonde ontwikkeling.
Denk je niet dat het beter is om even van de psychedelica af te blijven totdat je een realiteit hebt gevonden waarin je je WEL prettig en sterk voelt?
Mij wel iig.
  vrijdag 2 september 2005 @ 14:19:59 #18
35658 KieTJe
-=KnoWLeDGE isZZz PoWeRR=-
pi_30201593
Een tijdtje clean blijven en afwachten hoe het dan met je gaat?
pi_30201972
Is het niet gewoon een soort deja-vu gevoel?
You cannot discover new oceans unless
you have the courage to lose sight of
the shore
pi_30202402
quote:
Op vrijdag 2 september 2005 12:57 schreef -starseed-mayo- het volgende:

[..]

wie ben jij om te zeggen of het wel of geen visioenen zijn
Nou ik weet niet euhmmm hij gebruikt paddo's en Salvia en heeft vaker LSD gebruikt.....Nee je hebt gelijk het is niet de drugs het zijn visioenen......
Rudeonline logic: "1km +1sec=1km/s"
"I don't know what your problem is, but I bet it's hard to pronounce.''
pi_30202754
quote:
Op vrijdag 2 september 2005 14:43 schreef Sapientiea het volgende:

[..]

Nou ik weet niet euhmmm hij gebruikt paddo's en Salvia en heeft vaker LSD gebruikt.....Nee je hebt gelijk het is niet de drugs het zijn visioenen......
ik probeerde er mee te zeggen dat je niet beter dan hem kan weten of het echt is of niet als je drugs gebruikt sta je volgens mij wel wat meer open voor het onbekende
  vrijdag 2 september 2005 @ 14:56:33 #22
2168 -=Bioslock=-
we hope that you choke
pi_30202809
quote:
Op woensdag 31 augustus 2005 10:11 schreef terror623 het volgende:
(ik kon mezelf toen "transporteren", ik was lui en had een hekel aan traplopen, dus ik ging altijd boven aan de trap staan en "dacht" mezelf dan in de huiskamer, wat altijd werkte(ik deed mijn ogen open en stond in de huiskamer)).
AAAAAAAAHehehehehehehahahahaha.

RAAP ME OP!

! ! !!!1;1.1.1.11.
pi_30203234
quote:
Op vrijdag 2 september 2005 14:56 schreef -=Bioslock=- het volgende:

[..]

AAAAAAAAHehehehehehehahahahaha.

RAAP ME OP!

! ! !!!1;1.1.1.11.
Zulks een idioot.
  vrijdag 2 september 2005 @ 15:12:58 #24
2168 -=Bioslock=-
we hope that you choke
pi_30203329
quote:
Op vrijdag 2 september 2005 15:09 schreef tho_Omas het volgende:

[..]

Zulks een idioot.
Allerlei soorten drugs door elkaar gebruiken, helemaal van de wereld raken en dan serieus afvragen of het "echt" is. !, !, !.

[ Bericht 2% gewijzigd door -=Bioslock=- op 02-09-2005 16:52:41 ]
pi_30203897
TS, je bent een oude snuifbeer.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')