abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 21:27:26 #1
128265 RoyalFlush
Ne rienne va plus
pi_30109934
Big Brother 5……………………back to basic!

God wat heb ik toch gelachen de eerste dagen via internet en nu via de tv. Wat een kudde emotionele gehandicapten hebben zij het huis in geflikkerd…….werkelijk waar, Hummie de zoektocht is wonderbaar geslaagd.

Allereerst Dido, zij doet het liever met mannen dan met vrouwen, god wat een wonderbaar nieuws. Vrouwen vind zij zeikerds en gemeen, schat laten we je vanaf nu Dildo noemen. Roel het kraakkakkerlakje is helemaal gek van haar en zegt dan ook onomwonden haar de knapste dame te vinden……Dildo gaat er eens lekker voor zitten, spreid haar mosseltje open en lokt Roellie verder in haar val met haar odeurtje. Roel, kraker en muzikant. Eigenlijk een notenkraker dus.

Hoera, eindelijk na 4 edities een echte gehandicapte in het huis, niet alleen emotioneel maar ook lichamelijk, hij mist een been! Rob is zijn naam en hij is een selfmade man. Eigenlijk een droplul die niets op school presteerde en met een beetje mazzel nog iets is geworden….Het enige wat selfmade aan dit figuur is, is zijn kunstbeen. Rob ziet zichzelf een beetje als de vader en leider van het stel, misschien had hij zichzelf beter kunnen opgeven voor expeditie Robinson. Dan had de groep nog wat aan hem gehad, zij hadden zijn been als peddel kunnen gebruiken en zij hadden er ook krokodillen mee kunnen verjagen. Met Rob in één huis is echt moeilijk, op een eiland kan je hem in een ravijn flikkeren en zeggen het was een ongeluk. Maar in het huis kan je niets anders dan hem tolereren of verzuipen in de jacuzzi. Gevaar is echter dat kapitein Haak de jacuzzi lek prikt….Het zou echt stijl zijn als één van zijn medebewoners zijn been over de schutting flikkerde, dan kunnen we echt zien hoe een gehandicapte het doet in het huis!

Nathalie en Ralph, dit is echt te mooi om waar te zijn. Zij, een echte ADHD vagina en hij ziet er uit een eerste klas parkeerplaatshomo. Dit stel moet voorlopig blijven want dit wordt echt genieten. Nathalie maakt grote kans om de eerste zelfmoordenaar in het BB huis te worden. Ze mogen die jacuzzi wel goed in de gaten houden………

Lieske, het studentenmatrasje. Normaal elk weekend bestegen door een hockeyteam of twee speelt opnieuw de hoer in het huis. ¤ 5000,00 euro pakken en de rest laten stikken. Dit is pure zelfmoord en zij zal dan ook waarschijnlijk als eerste op rotten. Hoe labiel kan je zijn om te denken dat je hiermee weg komt. Bevestigd wel de geruchten dat zij een eetstoornis heeft, voor mij mogen ze het kunstbeen van Rob in haar hol douwen en over kaalgeschoren over de schutting pleuren.

Joost, oh wat een vies persoontje. Het is een bal en dan nog zijn perverse genegenheid richting de gehandicapte Rob. Moet heel simpel drie maaltijdjes verzorgen, als je dan toch ontbijt en lunch brengt eikel waarom dan ook niet gelijk een diner. Ontbijt en lunch werden samen goedgekeurd dus waarom dan niet gelijk het diner erbij pleuren. Een zwak balletje, meer is het niet!

Tanja, het schoolvoorbeeld waarom niet iedereen zwanger zou mogen worden. Jezus, als het kind geboren word mogen ze wel gelijk een kudde therapeuten er op los laten. Gewoon lekker roken en vooral iedereen met grote ogen aankijken. Ik begrijp wel waarom de aanstaande vader naar de Antillen is gevlucht. En dan nog verbaasd zijn dat haar zaaddonor niet bij de start was…………
Ja, Big Brother is watching you!
Het leven is één grote spermashow!
pi_30110620
Goed gekopieerd stukje?
quote:
………… enz.enz.
pi_30110636
ik had t dus over die mooie getalletjes enzo
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 23:34:28 #4
128265 RoyalFlush
Ne rienne va plus
pi_30115324
gekopieerd?
Het leven is één grote spermashow!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')