abonnement Unibet Coolblue
pi_30088220
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 22:47 schreef k_man het volgende:

[..]

Wat een ondoordacht verhaal joh.
Niet alles wat jij niet begrijpt is ondoordacht hoor
quote:
Denk je dat de mogelijkheden voor iedereen gelijk zijn met het uitsluiten van vakantiefoto's? Misschien moet je de mensen die thuis genoeg ruimte hebben voor een eigen studio ook maar uitsluiten. Dat hebben anderen ook niet. Da's echt oneerlijk! En mensen met hele goede, hele dure objectieven ook. Bah, concurrentievervalsing! Mensen zonder fulltime baan kun je trouwens beter ook uitsluiten. Die hebben veel meer tijd ter beschikking. Die hebben een volle maand de tijd gehad, terwijl anderen alleen de weekenden hadden. Zo oneerlijk!
Je schiet lekker door hoor, en daarmee laat je zien dat je het ofwel niet begrepen hebt, ofwel dat je niet bereid bent deze discussie op een normale manier te voeren. Tuurlijk bestaan er altijd verschillen. Als PSV speelt tegen een amateurclub bestaan er ook verschillen: betere spelers, beter materiaal, en verschillen in hoeveel tijd deze mensen in hun sport kunnen steken. Helemaal geen punt, nog steeds een wedstrijd en geen sprake van 'concurrentievervalsing' of 'oneerlijk'. Maar natuurlijk wel met dezelfde regels, met aan beide zijden een even groot doel. Dan heeft de beste de meeste kans om te winnen.
quote:
Oftewel: er is nooit sprake van gelijke kansen voor iedereen. Nooit. De essentie van een fotowedstrijd is dat de mooiste foto wint.
Dat is jouw interpetatie, en die is niet per defintie fout. Maar je zou ook kunnen zeggen dat de essentie van een fotowedstrijd is dat de beste fotograaf wint. Zie ook de term 'moge de beste winnen 'en het gebruik van 'handicaps' in tal van sporten.
quote:
Punt.
Tja, die punt zegt heel veel over jou en je stijl van discussiėren. Je had hem ook aan het begin van je post kunnen zetten, want feitelijk ben je helemaal niet tot dialoog bereid. Die punt stond er dus al lang.
quote:
Tenslotte vind ik het jammer dat je kennelijk helemaal niks hebt meegekregen van de oproep vorige maand om de fotowedstrijd een beetje toegankelijk te houden voor iedereen en niet zelf nog allerlei aanvullende regeltjes te gaan bedenken. Op deze manier maak je het alleen maar onaantrekkelijker voor goedwillende newbies om ook eens mee te doen en een leuke foto in te sturen (een vakantiefoto ja) en blijft het weer hetzelfde kliekje. Dat lijkt me nou juist het tegengestelde van wat je beoogt.
Nog een mooi staaltje doorschieten geef je hier. 'Goedwillende newbies' zouden volgens jou dus niet in staat zijn aan een fotowedstrijd mee te doen als ze geen vakantiefoto's in mogen sturen? Lekkere opsteker voor die 'goedwillende newbies'. Hoe moeten die arme stumpers nou in de volgende ronde nog meedoen? En je dicht mij ook nogal wat macht toe. Ik zou in mijn eentje door niet op vakantiefoto's te stemmen het voor deze mensen onaantrekkelijk maken?

Hou het maar bij fotograferen, dat kun je een stuk beter dan discussiėren.
Mijn DeviantART gallery
,
Best volwassen voor mijn geestelijke leeftijd
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')