abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 29 juli 2005 @ 13:30:29 #1
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_29232935
Welkom in het Big Brother 5 forum!


De FAQ en Policy van Fok! zijn hier van toepassing.

Het openen van en posten in topics
Je mag hier topics openen, zolang ze maar met Big Brother te maken hebben. Maar kijk voordat je iets post wel even of er niet al een topic bestaat met hetzelfde onderwerp. Sluit daar dan bij aan. Dubbele topics worden in principe gesloten. Reageer ontopic, (slow)chatten kan je in het slowchattopic. Je post kan ge-edit of verwijderd worden in sommige gevallen.

Streamverslagen
We willen geen gekloot in de streamverslagen. Off topic posts zullen dan ook uit de streamverslagen verwijderd worden. Voor je commentaren óp en je vragen over kun je terecht in de Commentaren op de streamverslagen.

Centrale topics
Elke bewoner hoort natuurlijk zijn of haar eigen topic te krijgen waarin je alles over hem of haar kwijt kunt. Ook voor de onovertroffen Fake pictures is/wordt een centraal topic aangemaakt, net als voor bijvoorbeeld "BB5 in de media". Als het topic vol is, kan natuurlijk een deel 2 worden aangemaakt, etc.

Voor bijvoorbeeld de tv-uitzendingen, de streamverslagen en de commentaren op de streamverslagen wordt bij voorkeur per dag één centraal topic geopend. Geef hier, als je het topic start, dan wel graag duidelijk een datum in aan.

Bronvermeldingen
Het plaatsen van (delen van) artikelen van andere sites is in principe toegestaan, tenzij de betreffende site duidelijk heeft aangegeven dit niet toe te staan. Artikelen zullen in dat geval verwijderd (moeten) worden.

Geef in alle gevallen in ieder geval altijd een duidelijke bronvermelding aan. Normaal gesproken is dit de site waar je het bericht vandaan hebt. Als overduidelijk is, dat dat niet de originele bron is, geef dan de site aan waar het bericht oorspronkelijk is geplaatst. Geef bij voorkeur ook een eigen draai aan het bericht, in de vorm van commentaar of een aanvulling.

Foto's van Playboy zijn overigens uitdrukkelijk niet toegestaan!

Streams
Wil je weten hoe en waar je BB kunt volgen via de Streams? in BB Streams - Wat & Hoe vind je alle informatie die je zoekt!


Weblog
Er is een supermooi weblog geopend speciaal voor Big Brother, als aanvulling op wat je hier allemaal kunt lezen. Hiervoor kun je terecht op http://bigbrother.fok.nl/blog

Spam
Spammen, dus het overdreven reclame maken voor een (eigen) site is irritant voor de andere lezers en dus ongewenst. Deze links zullen dan ook verwijderd worden. Voor het plaatsen van links naar informatieve of anderszins interessante forum-gerelateerde sites is/wordt een centraal topic geopend. Plaats die dus daar.

Slowchat
Er is één slowchattopic, te herkennen aan de [SC] tags in de titel. Slowchat in andere topics wordt zoveel mogelijk verwijderd en je wordt dan verwezen naar het SC-topic.

Moderators

Wie zijn de moderators en hoe zijn jullie te bereiken?

Sanne msn/mail: sanshine@gmail.com
Ripley mail: ripley@fok.nl

Ben je het oneens met een moderatie, probeer ons in eerste instantie te bereiken in het zogenaamde feedback-topic. Zie bovenaan de topiclijst (sticky topic) .

Wil je onze aandacht op een bepaald topic hebben dan kan je ook Topicreport gebruiken. Deze kun je vinden in de vorm van een geel driehoekje + uitroepteken ( ) bovenaan ieder topic. Door erop te klikken kun je een berichtje achterlaten voor de mods betreffende dat specifieke topic.

[ Bericht 3% gewijzigd door Sanne op 03-09-2005 12:52:31 ]
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')