quote:Op donderdag 30 juni 2005 15:15 schreef thabit het volgende:
Gezien het verloop van dit topic zou OT ook nog gelezen kunnen worden als Oude Testament. .
OT is zowel de afkorting voor ontopic als offtopic. Misschien niet erg handig, maar door de zin waarin de afkorting staat met een klein beetje aandahct te lezen zul je wel snel achterkomen wat er bedoeld wordt...quote:Op donderdag 30 juni 2005 15:07 schreef Euc- het volgende:
[..]
normaal wordt OT bedoeld voor On Topic, en wordt Off Topic voluit geschreven, zo voorkom je misverstanden.
Wat zijn dan de problemen die je ondervindt? Geen begrip, of moet je jezelf continu verdedigen?quote:Op vrijdag 1 juli 2005 01:12 schreef the_disheaver het volgende:
Ff weer OT (ontopic!!!)
Misschien moet ik het goede voorbeeld geven...maar weet niets...
Ik heb er iig eigenlijk geen enkele moeite (ben nu denk ik ongeveer 5 maanden (pff, zolang al!) vega) om vegetarisch te koken, en absoluut niet om niet-vega te eten.
Moeilijkste is nog wel om bij bekenden vegetarisch te eten...
Ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt!quote:Op vrijdag 1 juli 2005 01:50 schreef the_disheaver het volgende:
Nee, het is echt niet het waarom ik vegetarier ben (het discussieren erover is ook alleen maar leuk (mits in een leuk gezelschap natuurlijk!)
Meer dat je de uitzondering bent, en soms ook wel verwacht dat ze het weten (maar toch blijkbaar niet).
Tips enzo helpt natuurlijk, alleen is het voor mij als beginnend vegetarier EN beginnende koker toch makkelijker om zelf iets klaar te maken dat tips te geven..
zit wel vlees in, mopzquote:Op donderdag 30 juni 2005 15:16 schreef MaRySe het volgende:
Ik heb nog wel een lekker recept voor Mexicaanse bonensoep
Ik zoek het even op
En vergeet dan ook niet de basis "runderbouillon" te vervangen door groente- of kruidenbouillon. Volgens mijn veggie vriendin een veelgemaakte fout: overal is rekening mee gehouden, maar er zijn dan wel bijvoorbeeld vleesbouillonblokjes verwerktquote:Op vrijdag 1 juli 2005 10:46 schreef the_disheaver het volgende:
Gehakt kun je er naar mijn mening erg makkelijk uit halen. Een vervanger is volgens mij ook niet echt nodig door de bonen. En anders quorn gehakt (als het lekker is bij soep..)
Vind Quorn gehakt overigens een stuk minder smaak hebben dan de stukjes. Je proeft het nauwelijks...
Als je iets 'nauwlijks' proeft zoals jij dat in die context bedoelt, kan je het net zo goed (of beter zelfs) er helemaal uit laten.quote:Op vrijdag 1 juli 2005 10:46 schreef the_disheaver het volgende:
Vind Quorn gehakt overigens een stuk minder smaak hebben dan de stukjes. Je proeft het nauwelijks...
Ik doe altijd blokjes Quorn, wat Spindizzy zegt dus.quote:Op dinsdag 5 juli 2005 15:07 schreef thabit het volgende:
In elk kipgerecht kun je "kip" door "tofu" vervangen.
Waarom zou het beter zijn? Die voedingsstoffen kunnen vast geen kwaad?quote:Op vrijdag 1 juli 2005 13:40 schreef Shark.Bait het volgende:
[..]
Als je iets 'nauwlijks' proeft zoals jij dat in die context bedoelt, kan je het net zo goed (of beter zelfs) er helemaal uit laten.
kip is wel wat anders dan soepkip..quote:Op dinsdag 5 juli 2005 15:07 schreef thabit het volgende:
In elk kipgerecht kun je "kip" door "tofu" vervangen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |