Eerste resultaat googlequote:Om te beginnen moet je de kokosnoot kraken. Ik doe dat meestal door hem in een theedoek op een harde ondergrond te leggen en er een flinke dreun met een deegroller of hamer op te geven. Als hij eenmaal is gekraakt, kun je hem opentrekken (wel oppassen dat je geen melk morst!) en de harde buitenste laag weggooien. Het donkere vlies op de buitenkant van het vruchtvlees maakt mij niet uit, vooral niet als ik hem rasp, maar als jij het er per se af wilt halen, kun je daar het best een dunschiller voor gebruiken. Als je klaar bent met de kokosnoot kun je de paprika’s in vieren snijden, de steeltjes en zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in dunne reepjes snijden.
Damn, ik had notabene nog gegoogled, duidelijk niet goed genoeg...quote:Op vrijdag 13 mei 2005 21:02 schreef Draaitafeltje het volgende:
[..]
Eerste resultaat google
Succes, maar ik eet liever een bounty
Op je topictitel nog welquote:Op vrijdag 13 mei 2005 21:08 schreef mel723 het volgende:
[..]
Damn, ik had notabene nog gegoogled, duidelijk niet goed genoeg...
Enfin... issie al open??quote:Op vrijdag 13 mei 2005 21:10 schreef mel723 het volgende:
Ja ik ook maar ik heb er duidelijk dus behoorlijk overheen gekeken
Zou het niet met een zaag doen. Ivm het zaagselquote:Op vrijdag 13 mei 2005 22:06 schreef Geluk het volgende:
Het kokosmelk kan je eerst weg laten lopen door met een boor of een spijker gaatjes te maken in de drie zachte plekken op de kopse kant van de noot.
Daarna kan je met een zaag of hamer of allebei de boel forceren..
Best leuk om te doen..
Gewoon flinke klappen op geven met een hamer, gaat primaquote:Op zondag 15 mei 2005 11:31 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Zou het niet met een zaag doen. Ivm het zaagsel
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |