abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:49:42 #1
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108784


Het mysterie..
quote:
31-03-05

Op eerste paasdag, voor het krieken van de dag, ging ik Ollie (ons hondje) uitlaten in de uitgestrekte wildernis rondom ons huis. Eigenaardige hierbij, en ik sloeg er eerst dan ook geen acht op, was dat Ollie opgegeven moment ging piepen en niet vooruit te branden was. Nu deins ik niet snel terug voor Ollie's kuren en gedram en dus deed ik hem aan de lijn en stap noest met hem verder.

Niet lang daarna hoor ik 1 of andere naderende moter loeien en het scheelde vervolgens niet veel of ik werd van mijn sokken gereden door een kleine gele bulldozer met op de bok een man met een stofbril op en een blauwe helm op zijn hoofd. Vreemd. Wat doet een bulldozer midden in het bos, op eerste paasdag, voor dag en dauw??? Overigens reed dat ding niet de volgens mij toegestane 15 km/u maar minstens het dubbele.

Ik sleur Ollie mee, die inmiddels geen voet (poot) meer verzette, in de richting waarin de bulldozer reed (ik deins immers nergens voor terug). Nog vreemder was het dat ik me opgegeven moment bevond op een zeer recent (met de bulldozer???) aangelegd pad, midden door het bos heen. Daarbij waren op een flink aantal bomen er nieuw uitziende bordjes met verboden toegang gespijkerd. Ik was daar al eerder geweest iig en kende het pad niet en was de bordjes nog nooit tegengekomen. Ook lagen hier en daar van die grote metalen platen om de ondergrond voor zwaar materieel (bijv. vrachtwagens) begaanbaar te maken.

Anyway, ik zie de bulldozer op gegeven moment stilstaan bij een omheining. De man kijkt naar mij om en zet zijn machine weer in beweging verder in tegenovergestelde over het pas aangelegde pad. Ik loop door en kom tot mijn verbazing bij een door een omheining afgerasterd deel van het bos. Hierachter bevond zich een soort afgegraven krater, zeg 15 à 20 m in diameter, met in de grond gestoken tal van (stuk of 12) blauwe en gele pijpen, inverschilldende maten en uitvoeringen. Aan weerszijden van de krater waren lichtmasten opgericht. Ook stond even buiten de omheining zo'n wc-kotje voor bouwvakkers, je kent ze wel.

Ik liep nadat ik 1 en ander goed bekeken had door, achter die bulldozer aan die nu uit mijn gezichtsveld was verdwenen. Vervolgens zie ik bij een flauwe bocht op een afstand van ongeveer 500 m de bulldozer staan en een geel busje. Drie mannen (eveneens met blauwe helmen) staan rondom de bulldozer met de bestuurder ervan te praten en kijken, terwijl ik de bocht afloop, schielijk naar mij om. Meteen stappen ze, naar het lijkt, gehaast of opgeschrikt in hun voertuig en rijden ietwat bruusk (laat ik zeggen: net niet met gierende banden) weg. De bulldozer trekt ook weer op en rijdt het busje achterna, dieper het woud in...

Ik heb de flauwe bocht nog een stukje afgelopen, maar ben toen maar teruggekeerd.

Vanmiddag zijn Stali en ik (zonder phototoestel) naar die plaats teruggegaan en hebben een paar vreemde dingen gezien... en meegemaakt. Morgen gaan we weer kijken, maar dan mét camera, en zullen we een aantal photo's posten en verslag uitbrengen
History
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
XIII
XIV
XV
XVI
XVII
XVIII
XIX
XX
XXI
XXII
XXIII
Geen pottenkijkers. Deel 24 Locatie (on)bekend

tot nu toe:
Diverse Fok!kers hebben eerst een bos dichtbij Bergen op Zoom (BoZ) bezocht
[afbeelding]
Afgelopen vrijdag (gisteren) heeft Nolius diverse onthullingen gedaan, al wat Ryan en Stali zouden gezien hebben zou om een of andere drinkwateronderzoek gaan, dit heeft hij gehoord van direct betrokkenen en waar het bos echt zou liggen:




groter kaartje
Ook daar zijn al mensen heen geweest, zie: http://depit.web-log.nl/

Ryan, Stali en Ollie zijn helaas nog steeds 'vermist'

Neem ook eens een kijkje op irc: #vermist

Deze startpost


Pyroxx is dus in het bos geweest:
quote:
Oke, Ik ben dus een van de gasten (pyrox) die gisteren (vannacht) het bos in is geweest.
Ik zal hier even kort verslag doen van vannacht en zal dadelijk proberen alle foto's up te loaden.
goed:

Gisterenmiddag zijn we hard bezig geweest om de nodige voorbereidingen te treffen voor de queeste naar de pit. We vertrokken rond kwart over 10/half 11 maar we moesten nog even langs een Shell omdat (hoe kan het ook anders) de batterijen van de cam op waren. We waren rond middernacht bij Bergen op Zoom waar Reul ons door navigeerde naar de betreffende locatie. Gelukkig hadden we een Inhand GPS systeem bij ons zodat we ons op coordinaten konden verplaatsen.

Bij aankomst van de goede ingang van het bos zijn we met gedoofde lichten een fietspad opgereden waar we na zo'n 4km dus midden in het bos uitkwamen. Aan het einde was een tsplitsing die opging in onverharde paden. Hier zetten we de auto neer. We pakten ons gerei en liepen via het rechterpad dieper het bos in. Aan onze linkerhand stond een huis waarvan we eerder dachten dat dit verlaten was, maar hier flikkerde een klein lichtje. We hebben zo'n 5 minuten gelopen waar we onderwijl nog enkele malen een 'verboden toegangs-bordje'zijn gepasseerd.
Vanaf dat moment merkte een van de ons de grote sporen op. In het pad waren duidelijk verse sporen te zijn van grote werktuigen, en dan doel ik dus niet op een tractor. De foto's zullen hier meer uitsluitsel over geven. We zijn deze sporen gevolgd tot we aan de rechterkant van het pad een soort kunstmatige verhoging (een dijkje van omgeploegde aarde) tegenkwamen. We zijn hierover geklommen en hier achter zagen we een stuk bos waar heel duidelijk aan het werk is geweest door de machines. Veel bomen waren met wortel en al uit de grond gerukt en alle bos leek hier dood.We zijn recht van het pad blijven lopen door dit uitgedunde bos heen toen we plots (we hadden nu zo'n 35 minuten gelopen) een soort scheiding tegenkwamen precies zoals te zien is op de foto's van amber en ryan. De foto's hiervan zullen zo gepost worden maar omdat het zo ontzettend donker is het lastig om een foto van een groot oppervlak te maken.
Anyway, De scheiding vond dus plaats tussen het uitgedunde bos en een bos met een soort van dood begroeid gras. Het gras bleek echter gewoon een soort van helmgras te zijn, en hoewel het er op afstand ontzettend dood uitziet, kunnen we niet anders concluderen dat dit gewoon heide/helm-gras is geweest. Nu we er zelf zijn geweest zie je dat de fotos waarop alles zo dood lijkt, eigenlijk ook heel anders te interpreteren zijn. Feit blijft dat de scheidlijn wel erg kunstmatig overkomt.

Na weer zo'n 10 minuten lopen kwamen we aan onze linkerhand een ontzettend grote vlakte tegen. We moesten even door wat dichtbegroeid struikgewas banjeren maar uiteindelijk bereikten we ongeschonden de vlakte.
Het betrof een ontzettend vlak gebeid van zo'n 2 vierkante kilometer. 80 procent van deze vlakte was begroeid met een soort heide maar het overige gedeelte was overduidelijk omgeploegd door machines.Op gedeeltes was eenzelfde houtsnipsel gestrooid zoals te zien was op de fotos van de twee vermisten. Hier kwamen we sporen tegen van voertuigen met rupsbanden van bijna 2 meter breed.Het gevlakkeerde stuk lag dus omringd door aan de rechterkant het bos en aan de andere zijdes de rest van de vlakte. Om deze vlakte liep een soort kunstmatig dijkje wat we gevolgd zijn. Halverwege werd het drassiger en drassiger, tot we na een paar honderd meter te hebben gelopen plots stil werden gehouden door de vondst van een blauw paaltje met aan de bovenkant een buisje bevestigd. Dit buisje bevatte een soort vloeistof maar hier was verder niets opvallends aan te zien. Later zijn we nog een gelijkwaardig buisje tegengekomen, die leek echter electronisch te zijn.
We zijn de vlakte weer af gegaan en zijn de werksporen die we in het begin hadden gevolgd weer gaan aanhouden.Weer kwamen we een heel stuk uitgedund en doodlijkend bos tegen (dit zag er echt uit als een stuk natuur met ernstig watertekort, oko te horen aan het gekraak van de bomen en takken). We liepen door tot een van ons plots honden hoorde. De honden bleken zich op zo'n 800 meter afstand te bevinden en leken hierheen te komen. We hebben het op een rennen gezet en zijn dieper het bos ingegaan. Dit was uiteindelijk alleen maar goed omdat we nu weer een ander soort gebied tegen kwamen wat we gevolgd zijn.

Uiteindelijk kwamen we na zo'n 20 minuten lopen uit bij een ontzettend dichtbegroeid gebied aan. Het leek meer op een soort hoge heg waarachter een hek/schutting stond (deze was niet te zien, maar omdat de hele begroeiing meer dan 4 meter hoog was leek dit ons wel logisch. We probeerden er doorheen te komen met vrij veel lawaai, wat blijkbaar andere honden allarmeerde (waar nemen die mensen niet gewoon een lieve poes?) die zich vlak achter deze 'heg' bevonden.
We hebben het weer op een rennen gezet maar de honden leken dichterbij te komen waarop we enkele stukken vuurwerk hebben gegooid. Dit heeft de honden goed afgeschrikt waarop we besloten om terug te keren naar de auto. ONerweg hebben we voor de laatste maal contact gehad met Reul. Hij ging slapen en wij wilden zo snel mogelijk weer naar huis (na 4 adrenalinestoten door die klerehonden en 4 uur in een bizar donker bos te hebben gelopen bij windkracht 7 wil je graag weg, trust me).

Toen we bijna bij de auto waren (200 m afstand) praatten we luidruchting tot er ineens een auto over dit onverharde pad heen schoot met zijn groot licht aan. We schrokken ons het apezuur en iedereen stof weg de bosjes in. Het kan niet anders dan dat ze ons hebben gezien maar ze zijn niet het bos in geweest om ons te zoeken. In de auto zaten drie mensen waarvan er 2 uitstapten. Een van ons die zich dichtbij de auto had verstopt zag het een ford betrof en dat de mannen rond de 40 waren en belgisch sprekend. Ze schenen met zaklampen en zagen toen onze auto. Ze liepen naar mijn auto hebben deze een paar minuten uitvoerig geinspecteerd waarna ze mijn kenteken hebben opgenomen. Na een minuutje of 10 zijn deze figuren weer in gestapt en weggereden. Het duurde even eer wij elkaar weer hadden gelocaliseerd, maar toen dat eenmaal geschiedde zijn we als een idioot die auto ingestoven en naar huis gereden. Rond half zes was ik thuis.

Ergo:
Wat kunnen we nu precies aannemen en concluderen naar aanleiding van onze tocht:

-De leidingen hekken en de pit hebben we niet gevonden, dit betekent ofwel dat (zoals Yvonne al stelde) deze zijn weggehaald of dat we toch niet op de precieze locatie waren.
Dit laatste word weer tegengesproken door het feit dat de vlaktes die we tegen zijn gekomen echt ontzettend veel lijken op die van de foto's van Amber en Ryan. Ook is heel veel kunstmatig aangelegd en duiden de verse sporen van de machines erop dat er onlangs veel is gewerkt aan dit gebied. Wat er nu precies is gedaan, en waarom is onduidelijk. Toch denk ik dat je er vrij zeker vna kan zijn dat dit het bos is waar Amber en Ryan het over hadden. Het eerste gedeelte van het bos is naaldbos, het tweede loofbos, en dit komt precies overeen met hun foto's verklaringen.
Misschien dat jullie aan de hand van de foto's die ik zo online probeer te zetten ook wat kunnen bedenken.

Tot zover, over and out
(en als iemand het waagt over honden te beginnen!
Theorietje van Yvonne.
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 11:25 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja en daar ben ik dus over aan het denken gegaan.
iets als een grondwatergebeuren.... persconferentie... net of dat DAT belangrijk genoeg is...

Oké,
denk eens met me mee.

Er is ergens in een bos iets gaande , argeloze wandelaars ontdekken iets, maken er foto"s van. en vragen eens rond.
Datgene dat in dat bos gaande is moest niet naar buiten komen, men werkt er niet voor niets in de nacht aan en sluit alles af.
Als het iets met grondwater is, kan dat best open en bloot.
Tel daarbij de geur, het verdorde landschap en de dode vissen denk ik dat er een cover up gaande was over een gifdump oid.
Waar argeloze wandelaars dus op gestoten zijn.
Nu komt het via internet naar buiten en wordt het alsnog bekend,
er is koortsachtig overleg en met spoed gaat men opeens op woensdag een persconferentie houden.
Gevalletje doofpot dat jammerlijk mislukt is?
Paniekvoetbal van instanties begint het HEEL er op te lijken.

ALS ik met mijn theorie gelijk heb, is het wonderwel mogelijk dat die hel pit met hekken er niet meer is, om bovengenoemde redenen!!!
And the pics :







Plee hokkie gevonden

[ Bericht 0% gewijzigd door Qwea op 09-04-2005 21:55:14 ]
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26108793
fipo
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:51:31 #3
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108839
fipo
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26108843
Game on
pi_26108851
Waar zijn de photo's?
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26108867
Bij mij doen ze het ook niet.
pi_26108878
De foto's zijn dood
pi_26108879
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:29 schreef Viperdesign het volgende:
Lynx666!

[afbeelding]

Daar hebben we gereden! .

Edit: Dat was die plaats waar ik omgekeerd ben aangezien ik er niet met de motor langs kon. (ipv modderplassen)
Het leek erop; maar nee: Er stond maar 1 boom vrij links, en rechts stonden andere bomen (en veel struiken, wat op de foto ook niet aanwezig is). Had ik nog op lokatie gecheckt

Maar het leek er idd verdacht veel op!
pi_26108887
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:32 schreef DJKoster het volgende:
waar? waar? waar? (kaartje graag )
Sorry.



pi_26108895
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:52 schreef ThomasBerge het volgende:
Bij mij doen ze het ook niet.
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 21:53:39 #11
47213 ArmaniMania
pi_26108909
En nu?
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:54:34 #12
54830 FunnyValentine
Wat kijk je nou?
pi_26108932
Dit is het niet:

http://www.bergenopzoom.nl/BOZ/bozz.nsf/index?OpenFrameSet

???

Zo niet, even opfrissen dan! Welke plaats en hoe heet het bos wel?
... Do you know how a lost heart feels - The thought of reminiscing - And how lips that taste of tears - Lose their taste for kissing ...
pi_26108955
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:52 schreef Lynx666 het volgende:
Het leek erop; maar nee: Er stond maar 1 boom vrij links, en rechts stonden andere bomen (en veel struiken, wat op de foto ook niet aanwezig is). Had ik nog op lokatie gecheckt
Ik weet het heel zeker. Eerst wilde ik daar nog rechtdoor, maar ik kon niet om die plas heen vanwege het water links. Serieus, toen zijn we teruggegaan en kwamen we weer bij datzelfde groene hek uit.

Seri.
pi_26108959
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:53 schreef ArmaniMania het volgende:
En nu?
Volgens mij gaan er vanavond weer een aantal fokkers op expeditie.
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:55:54 #15
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26108984
photo's fixed
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26109015
Nu het logo nog .
pi_26109029
Ook nog nuttig:



Bij de "verlichte" plekken zijn we vandaag geweest. Het militaire oefenterrein heb ik niet bezocht, alsmede de gebieden die waren afgezet onder het mom van "natuurgebied, niet betreden".

Was leuk om met de motor door het bos te ploegen, maar wel zwaar.
pi_26109035
Hallopo
pi_26109042
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:55 schreef Qwea het volgende:
photo's fixed
. .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26109049
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:55 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Ik weet het heel zeker. Eerst wilde ik daar nog rechtdoor, maar ik kon niet om die plas heen vanwege het water links. Serieus, toen zijn we teruggegaan en kwamen we weer bij datzelfde groene hek uit.

Seri.
I know, maar de begroeiing aan de rechterkant klopt niet, geloof me.
Ik heb daar ook een paar keer moeten kijken met de referentiefoto in m'n hand.
  zaterdag 9 april 2005 @ 21:59:03 #21
42658 Noca
Voetbalt O+
pi_26109086
Over welke persconferentie heeft Yvonne het eigenlijk in haar post?
pi_26109107
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:59 schreef Noca het volgende:
Over welke persconferentie heeft Yvonne het eigenlijk in haar post?
Aanstaande woensdag zal er een persconferentie komen over de pit, het fijne weet ik er ook niet van.
pi_26109140
Met dat waterzuiveringsnogwat..
pi_26109143
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:59 schreef ThomasBerge het volgende:

[..]

Aanstaande woensdag zal er een persconferentie komen over de pit, het fijne weet ik er ook niet van.
Ze zullen duidelijk maken wat ze op die lokatie aan het doen zijn en waarom ws.
pi_26109147
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:59 schreef ThomasBerge het volgende:

[..]

Aanstaande woensdag zal er een persconferentie komen over de pit, het fijne weet ik er ook niet van.
Persbericht, niet zo bijzonder dus..
pi_26109151
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:58 schreef Lynx666 het volgende:
I know, maar de begroeiing aan de rechterkant klopt niet, geloof me.
Hoe bedoel je? Jammer dat ik daar geen foto's heb gemaakt.
  zaterdag 9 april 2005 @ 22:02:00 #27
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26109173
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:01 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Hoe bedoel je? Jammer dat ik daar geen foto's heb gemaakt.
Dat word teruggaan weer baggeren door de modder
fan van Qwea is!
pi_26109208
Dat is wel een leuke activiteit voor de zondag
pi_26109212
Volgensmij klopt dat kaartje van Qwea niet, hhet is volgensmij hiero:

linkje: http://upload.server8.org/p361.jpg
pi_26109264
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:03 schreef BeJD het volgende:
Volgensmij klopt dat kaartje van Qwea niet, hhet is volgensmij hiero:
[afbeelding]
linkje: http://upload.server8.org/p361.jpg
Zou best eens kunnen, wij zaten nét daarboven.
pi_26109282
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:01 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Hoe bedoel je? Jammer dat ik daar geen foto's heb gemaakt.
Op de foto zie je allemaal bomen met gladde witte bast, en ze staan wat schuin naar rechts gegroeid.
Wat ik zag waren bomen met ruwe bruine bast, vrijwel recht, en daarbij nog wat flinke struiken wat het zaakje opvult.
  zaterdag 9 april 2005 @ 22:11:06 #32
54830 FunnyValentine
Wat kijk je nou?
pi_26109432
klik

[ Bericht 26% gewijzigd door NorthernStar op 09-04-2005 22:29:11 (layout fuckup) ]
... Do you know how a lost heart feels - The thought of reminiscing - And how lips that taste of tears - Lose their taste for kissing ...
pi_26109528
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:11 schreef FunnyValentine het volgende:
klik
anders doe je even leip met je url...

[ Bericht 15% gewijzigd door NorthernStar op 09-04-2005 22:29:30 (idem) ]
pi_26109535


Hierboven kun je zien op welke datum en hoe laat Ryan welke foto gemaakt heeft. Wellicht kun je er nog iets interessants uit halen.
pi_26109580
hou de plaatjes en linkjes een beetje klein,dan blijft t topic een beetje leesbaar
pi_26109605
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:13 schreef Kjew het volgende:

[..]

anders doe je even leip met je url...
anders doe je ff leip met je quote
  zaterdag 9 april 2005 @ 22:16:34 #37
54830 FunnyValentine
Wat kijk je nou?
pi_26109615
... Do you know how a lost heart feels - The thought of reminiscing - And how lips that taste of tears - Lose their taste for kissing ...
pi_26109632
Het is wel dat wc kotje, aangezien Ryan niet wist of het nou wel net NL of tog BE was.. Dit is heel dicht bij de grens dus het zal het wel zijn.. Die andere fotos, is dat dan dat heuveltje met doorgang naast dat toilet? Het ziet er nu wel anders uit meen ik
pi_26109662
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:17 schreef krozz56 het volgende:
Het is wel dat wc kotje, aangezien Ryan niet wist of het nou wel net NL of tog BE was.. Dit is heel dicht bij de grens dus het zal het wel zijn.. Die andere fotos, is dat dan dat heuveltje met doorgang naast dat toilet? Het ziet er nu wel anders uit meen ik
Echt dicht bij de grens is dat nog niet hoor. Nou ja, het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk.
Laat maar. Waarom post ik dit eigenlijk. Lees er maar overheen.
pi_26109664
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:14 schreef Viperdesign het volgende:
[afbeelding]

Hierboven kun je zien op welke datum en hoe laat Ryan welke foto gemaakt heeft. Wellicht kun je er nog iets interessants uit halen.
Handig .
pi_26109724
Samenvattend: Het WC-hok is gevonden, maar de hekken en dergelijke niet?
Scheelt me weer drie topics aan leeswerk.
pi_26109745
Die "bunker" zit achter die plee. Miss dat er nog mensen gaan kijken?
pi_26109781
OMG, de lay-out van dit topic is niet zoals het geweest is .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26109805
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:20 schreef knowall het volgende:
Samenvattend: Het WC-hok is gevonden, maar de hekken en dergelijke niet?
Scheelt me weer drie topics aan leeswerk.
Yop
pi_26109873
Ik vraag me trouwens wel af hoe Nolius er bij komt dat die plee in een heel ander bos zou zijn.
pi_26109908
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:20 schreef knowall het volgende:
Samenvattend: Het WC-hok is gevonden, maar de hekken en dergelijke niet?
Scheelt me weer drie topics aan leeswerk.
Geen hekken idd, de rest lijkt gevonden, alleen over die grote open vlakte bestrooid met houtprut ofzo zijn ze het niet eens.

Ik geloof dat yvonne het erover had dat die hekken misschien snel weggehaald zijn ofzo, ten eerste leken het er echt tyfusveel, ten tweede, dan moet je toch duidelijk kunnen zijn waar die betonblokken waar ze de hekken in zetten gestaan hebben, lijkt me? Okay, dat zijn teringkleine dingen op een teringgroot gebied, maartoch. .
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:20 schreef BeJD het volgende:
Die "bunker" zit achter die plee. Miss dat er nog mensen gaan kijken?
Kon je in die bunker?
pi_26109943
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:23 schreef BeJD het volgende:
Ik vraag me trouwens wel af hoe Nolius er bij komt dat die plee in een heel ander bos zou zijn.
Hij heeft de fotos laten zien aan een boswachter (via (pers?)voorlichter geloof ik?), en die herkende de plee wel maar de rest niet, en de rest werd wel herkend door kweetniet wie die vertelde dat er een persbericht over zou komen, aanstaande woensdag.
pi_26109993
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:23 schreef BeJD het volgende:
Ik vraag me trouwens wel af hoe Nolius er bij komt dat die plee in een heel ander bos zou zijn.
Dat vertel ik je al 2 keer, maar je wilt het maar niet geloven he? .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26110043
Zou kunnen, maar hij heeft geen geluidsopnamens van die boswachter laten horen he
Er komt trouwens denk ik wel een interview met die gozer die de foto´s heeft gemaakt.
pi_26110083
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:26 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Dat vertel ik je al 2 keer, maar je wilt het maar niet geloven he? .
FF me braie monitor pakken, ik ben een beetje slechtziend.
Maargoed denk dat ik er overheen heb gelezen.
pi_26110115



Maar pin me er niet op vast.
pi_26110214
Waarom mag je die ene weg niet in, Viper?
Gewoon verboden toegang artikel blabla, of zit daar ook militair oefenterrein? En zo nee, ben je dat nog wel tegengekomen?
pi_26110228
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:26 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Dat vertel ik je al 2 keer, maar je wilt het maar niet geloven he? .
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:47 schreef BeJD het volgende:
Oke, we zitten dus in het GOEDE bos te zoeken en niet her verkeerde bos.
Ik vraag me af hoe het komt dat nolius zegt dat dat hokje in een ander bos staat
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 21:20 schreef Zebbie het volgende:

[..]

MAAAAAR, die vent gisteren op de radio vertelde, dat een boswachter de plee van de photo herkende, maar dat er in dat bos verder geen graafwerkzaamheden waren. Dit was in een ander bos het geval. (Dit betekent dus dat Ryan z'n photo's in verschillende bossen heeft gemaakt).
Het is hetzelfde bos als de werkzaamheden
pi_26110258
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:34 schreef veldmuis het volgende:
Waarom mag je die ene weg niet in, Viper?
Gewoon verboden toegang artikel blabla, of zit daar ook militair oefenterrein? En zo nee, ben je dat nog wel tegengekomen?
Afaik is het een eigenweg van een huis oid
pi_26110339
Zooo, na een dagje afwezig te zijn geweet nu weer een beetje bijgelezen.

Zijn er nog mensen die morgen op stap willen gaan? Zo ja, mail mij even via het mailform op http://depit.web-log.nl/ zodat we ook hier de juiste informatie ontvangen.
pi_26110371
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:36 schreef BeJD het volgende:

[..]

Afaik is het een eigenweg van een huis oid
Die gaat naar het meerhuis, wat in het vorige topic besproken is! Dat PDF-bestandje met dat kaartje, daarop staat het aangegeven!
pi_26110375
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:34 schreef veldmuis het volgende:
Waarom mag je die ene weg niet in, Viper?
Gewoon verboden toegang artikel blabla, of zit daar ook militair oefenterrein? En zo nee, ben je dat nog wel tegengekomen?
Soort van eigen weg, iig met een verkeersbord dat er geen verkeer in mag.
Daarom ben ik er ook niet in gegaan, stom achteraf, maar goed.
pi_26110407
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:39 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Die gaat naar het meerhuis, wat in het vorige topic besproken is! Dat PDF-bestandje met dat kaartje, daarop staat het aangegeven!
Dat bedoel ik
pi_26110435
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:39 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Soort van eigen weg, iig met een verkeersbord dat er geen verkeer in mag.
Daarom ben ik er ook niet in gegaan, stom achteraf, maar goed.
Die lui van gisteren zijn er wel ingegaan
pi_26110494
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:39 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Soort van eigen weg, iig met een verkeersbord dat er geen verkeer in mag.
Daarom ben ik er ook niet in gegaan, stom achteraf, maar goed.
Aanbellen, foto's van de pit laten zien, en vragen of ze weten waar het is? Of wonen er geen mensen? .

Was dat dat huis waar mensen licht aan en uit zagen gaan?

'k heb vroegah wel eens wat boeken van de Vijf gelezen, daar lijkt dittem wel op .
pi_26110522
Trouwens ook een brandtoren volgens die plattegrond, ten zuiden van het meerhuis. Geen idee hoe hoog dat is, en of je vanuit daar flink wat uitzicht hebt, en of het ding, als het er staat, sowieso safe is, maar misschien dat je vanuit daar wat zou kunnen zien? Zo begroeid zijn de bossen nog niet momenteel.
pi_26110641
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:44 schreef veldmuis het volgende:
'k heb vroegah wel eens wat boeken van de Vijf gelezen, daar lijkt dittem wel op .
Nu je het zegt.
pi_26110921
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:31 schreef Viperdesign het volgende:
Deze weg mag je eigenlijk niet in, het zou dus zo kunnen zijn dat Ryan via een andere kant bij "de pit" is gekomen. Dat verklaart de 30/40min lopen.

Maar pin me er niet op vast.
Ryan schreef: "Om je een idee te geven, de plaats bereik je na een stevige wandeling van 40 minuten. Dat bos gaat nog zeker anderhalf uur lopen in zuidelijke richting door, voordat je bij landweggetjes komt..."
Ik maak daar uit op, dat hij noord - zuid liep en dus inderdaad via een andere kant (Huijbergen of Hoogerheide) is gekomen. Het lijkt mij logisch wanneer je west - oost loopt, je dan schrijft dat het bos nog zover in oostelijke richting loopt.
Ook omdat hij ergens schreef dat ze de test bij een Boerenbond op de kop hadden getikt. De enige boerenbondwinkel die ik daar in de buurt kon vinden (afgezien van BoZ) is in Hoogerheide.
pi_26111028
Coole boerekiel heeft die hond
pi_26111063
http://upload.server8.org/p330.jpg
wat zijn die twee rondjes? Die spiegeling of wat het ook is krijg je toch alleen met tegenlicht in je lens .
pi_26111100
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:03 schreef veldmuis het volgende:
http://upload.server8.org/p330.jpg
wat zijn die twee rondjes? Die spiegeling of wat het ook is krijg je toch alleen met tegenlicht in je lens .
Orbs
pi_26111132
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:58 schreef BeejEm het volgende:
Ik maak daar uit op, dat hij noord - zuid liep en dus inderdaad via een andere kant (Huijbergen of Hoogerheide) is gekomen. Het lijkt mij logisch wanneer je west - oost loopt, je dan schrijft dat het bos nog zover in oostelijke richting loopt.
Ja, dat bedoel ik. Maar goed, waarschijnlijk zal er morgen nog wel een team gaan zoeken.

Persoonlijk heb ik het wel even gehad met het hele gebeuren.
Heb er nu iets meer dan 500km op zitten en gezien de huidige benzineprijs is dat financieël ook niet leuk voor een student.
pi_26111182
ik zie maar 1 rondje
Extremistisch gematigd.
pi_26111213
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:03 schreef veldmuis het volgende:
http://upload.server8.org/p330.jpg
wat zijn die twee rondjes? Die spiegeling of wat het ook is krijg je toch alleen met tegenlicht in je lens .
Minidruppelwater.

Nee, dat is geen woord.
pi_26111216
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:07 schreef P8 het volgende:
ik zie maar 1 rondje
En helemaal bovenaan dan? Okay, geen rondje, want het bovenste deel van het rondje staat niet meer op de foto blabla .
  zaterdag 9 april 2005 @ 23:10:00 #71
54830 FunnyValentine
Wat kijk je nou?
pi_26111273
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:07 schreef P8 het volgende:
ik zie maar 1 rondje
Alleen als je paranormaal begaafd bent zie je nóg een rondje
... Do you know how a lost heart feels - The thought of reminiscing - And how lips that taste of tears - Lose their taste for kissing ...
pi_26111292
Weer verloren....

Nog nieuws?
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 23:10:55 #73
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26111306
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:03 schreef veldmuis het volgende:
http://upload.server8.org/p330.jpg
wat zijn die twee rondjes? Die spiegeling of wat het ook is krijg je toch alleen met tegenlicht in je lens .
DAT zijn nou orbs.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26111331
Heeft iemand toevallig een link naar de AR files van gisteren? .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 23:11:49 #75
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26111335
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:44 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Aanbellen, foto's van de pit laten zien, en vragen of ze weten waar het is? Of wonen er geen mensen? .

Was dat dat huis waar mensen licht aan en uit zagen gaan?

'k heb vroegah wel eens wat boeken van de Vijf gelezen, daar lijkt dittem wel op .
Nou?
Huis aan huis gaan?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26111349
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:10 schreef TerroRobbie het volgende:
Weer verloren....

Nog nieuws?
Check de TT .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 23:12:34 #77
74548 Jo0Lz
Lick the box!
pi_26111360
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:10 schreef yvonne het volgende:

[..]

DAT zijn nou orbs.
Echt bijzonder nieuws is er nog steeds niet... Wel mooie, orbs.... whatever that is...
Yes we can! | I didn't fail, it's just postponed success.
pi_26111381
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:03 schreef veldmuis het volgende:
http://upload.server8.org/p330.jpg
wat zijn die twee rondjes? Die spiegeling of wat het ook is krijg je toch alleen met tegenlicht in je lens .
Oeh mag ik?

Dat zijn nou Ryan en Stali.

Kom op, het is een TRU topic.
pi_26111417
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:05 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Ja, dat bedoel ik. Maar goed, waarschijnlijk zal er morgen nog wel een team gaan zoeken.

Persoonlijk heb ik het wel even gehad met het hele gebeuren.
Heb er nu iets meer dan 500km op zitten en gezien de huidige benzineprijs is dat financieël ook niet leuk voor een student.
Nou sjaapoo hoor en ook voor alle andere Fokkers die op zijn geweest en nog gaan !
  zaterdag 9 april 2005 @ 23:15:39 #80
54830 FunnyValentine
Wat kijk je nou?
pi_26111463
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:13 schreef Lynx666 het volgende:

[..]

Oeh mag ik?

Dat zijn nou Ryan en Stali.

Kom op, het is een TRU topic.
... Do you know how a lost heart feels - The thought of reminiscing - And how lips that taste of tears - Lose their taste for kissing ...
pi_26111487
En nu?
Dit is een doorbraak?
pi_26111565
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:16 schreef TerroRobbie het volgende:
En nu?
Dit is een doorbraak?
Nee, want volgens mij stond de plee in het verkeerde bos, maar om dat te controleren heb ik de audiofiles nodig van AR .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26111635
hier stond ooit iets
pi_26111861
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:21 schreef BeJD het volgende:
hier stond ooit iets
Met een fikse typo . .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 23:29:47 #85
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26111877
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:10 schreef yvonne het volgende:

[..]

DAT zijn nou orbs.
UFO'S ZEG IK JE! UFO'S

-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26111927
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:21 schreef BeJD het volgende:
hier stond ooit iets
Ik neem aan dat de boswachter maar een bepaald "rayon" heeft. Als je op het kaartje kijkt, zie je allemaal namen (Staartse Duinen, Steertse Heide, Mont Noir, Kriekelareduinen, Bieduinen, enz.). Misschien bedoelt hij dat met "ander bos". Als je daar loopt, merk je denk ik niet of je nu in de Staartse Duinen of Bieduinen, of whatever loopt.
pi_26111954
Er kunnen mischien ook wel in beide bossen zo'n WCtje staan .
pi_26111975
misschien vinden jullie de pot met goud wel!
pi_26112006
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:33 schreef grunge-metal het volgende:
Er kunnen mischien ook wel in beide bossen zo'n WCtje staan .
Waarvan toevallig van beide de stortbak gejat is
pi_26112079
hmmm locatie van de plee is beetje onduidelijk, schijnt nu hier te zijn:
pi_26112106
Viperdesign, herken je deze omgeving rond de Plee?
Zoja, teken hem er ff duidelijk in

pi_26112150
BeJD: Net stond die plee nog midden en helemaal links in dat groote meer?

Wat is dat meerhuis overigens?
pi_26112168
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:34 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Waarvan toevallig van beide de stortbak gejat is
OMG, die stortbakken zijn niet gejat .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 23:43:35 #94
54830 FunnyValentine
Wat kijk je nou?
pi_26112252
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:40 schreef Zebbie het volgende:

[..]

OMG, die stortbakken zijn niet gejat .
Niet!?
... Do you know how a lost heart feels - The thought of reminiscing - And how lips that taste of tears - Lose their taste for kissing ...
pi_26112261
Is de pit al gevonden?
pi_26112321
Nee, maar nolius, vertel eens waar jij d8 dat de (of andere) plee stond?
pi_26112341
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:43 schreef FunnyValentine het volgende:

[..]

Niet!?
Nee, ik moet je teleurstellen .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 9 april 2005 @ 23:48:03 #98
1972 Swetsenegger
Egocentrische Narcist
pi_26112386
Zijn de lijken al gevonden, gedeeltelijk overgoten met ongebluste kalk?
pi_26112399
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:48 schreef Swetsenegger het volgende:
Zijn de lijken al gevonden, gedeeltelijk overgoten met ongebluste kalk?
Neen, wel een wc-pot.
pi_26112430
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:45 schreef krozz56 het volgende:
Nee, maar nolius, vertel eens waar jij d8 dat de (of andere) plee stond?
Ik heb niet echt nagedacht waar de plee stond

Maar blijkbaar zijn daar dus ook foto's gemaakt, dus jullie zitten niet ver van de pit af...

Gaan er morgen nog mensen naartoe? Mail me dan ff op nolius@fok.nl met je telefoonnummer.
pi_26112439
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:48 schreef Swetsenegger het volgende:
Zijn de lijken al gevonden, gedeeltelijk overgoten met ongebluste kalk?
Je bent op TV (veronica).
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26112517
Nolius: is het niet een idee dat JIJ maar is met info moet komen?
Of bouw jij je show op onze research?
  zaterdag 9 april 2005 @ 23:52:27 #103
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26112544
Ik kan dat hotel ook maar niet loslaten waar die auto;s zijn gezien dus ik ben even op google wezen zoeken naar hotels in Huijbergen waar ik het volgende pitoreske hotel ben tegengekomen;

Huize Tijdsat

Het ligt aan de staartsestraat, op dit plattegrondje staat die straat afgebeeld en het is duidelijk te zien het eind van die straat eindigt in de punt. Zou dat misschien de plek kunnen zijn waar Ryan & vriendin het bos in zijn gegaan?
»» Democracy is so overrated »»
pi_26112572
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:51 schreef BeJD het volgende:
Nolius: is het niet een idee dat JIJ maar is met info moet komen?
Of bouw jij je show op onze research?
Ja, hallo, was het gisteren niet genoeg?
pi_26112615
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:53 schreef Nolius het volgende:

[..]

Ja, hallo, was het gisteren niet genoeg?
Je komt zo lurkerig over maar heb je nog info?
pi_26112644
Roeler, goed punt, dat kan ik best geloven

Maar als je mn satellietfoto bekijkt zie je meer gewone bomen met bladen, op de genomen plee fotos van vandaag zie je echter sparren met naalden, dit zie je niet terug in de satelliet foto.

Correct me if i'm wrong
pi_26112646
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:53 schreef Nolius het volgende:

[..]

Ja, hallo, was het gisteren niet genoeg?
Ik wil net zeggan ja, de info die Nolius heeft gegeven was wel belangrijk, en er zat veel werk in .

Gaat er in het weekend nog eens iemand uit Z-Holland, ik wil graag een keer mee .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26112690
En b.t.w. Nolius: ik heb een hele mooie log gemaakt van alle zoekactie info die er is. Is dat niet genoeg?
pi_26112755
Gaat er nog iemand uit Eindhoven zoeken ? Ik wel mee zoeken ? Kben bereidt nu midden in de nacht nog aan te rijden

Dit meen ik serieus
pi_26112762
dubbelpost
pi_26112771
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:52 schreef RoelerMF het volgende:
Ik kan dat hotel ook maar niet loslaten waar die auto;s zijn gezien dus ik ben even op google wezen zoeken naar hotels in Huijbergen waar ik het volgende pitoreske hotel ben tegengekomen;

Huize Tijdsat

Het ligt aan de staartsestraat, op dit plattegrondje staat die straat afgebeeld en het is duidelijk te zien het eind van die straat eindigt in de punt. Zou dat misschien de plek kunnen zijn waar Ryan & vriendin het bos in zijn gegaan?
Maar dat hotel heeft maar 6 kamers, terwijl Ryan het heeft over:
"Bij het verlaten van het bos reden we door een dorp waar een vrij groot hotel staat" Zes kamers noem ik nou niet bepaald groot.... Maar misschien is dat idd wat hij onder "vrij groot" verstaat
Ik ga voor deze:
Hotel Dekkers - Ossendrecht

[ Bericht 6% gewijzigd door BeejEm op 10-04-2005 00:09:49 ]
pi_26112820
Mensen die willen zoeken moeten ff naar http://depit.web-log.nl/mailform gaan
Als je daar je info invult neemt reul contact met je op, die begeleid je dan naar de juiste plek enzo

Wij hebben ook alle andere acties gecoordineerd dus weten we precies waar al gezocht is e.d.
pi_26112841
een pleecheck:


- zelfde 4 horizontale + 1 verticale lichte planken getimmerd
- Speel rechtse kant duidelijk te zien op beide

lijkt me duidelijk.
de bunkers kloppen ook


-nieuwe foto is van precies ervoor genomen
-hangende horizontale tak links klopt ook
-afgezaagde boom rechts

Dit is dus de plek..

[ Bericht 9% gewijzigd door krozz56 op 10-04-2005 00:15:36 ]
pi_26112882
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:00 schreef BeejEm het volgende:

[..]

Maar dat hotel heeft maar 6 kamers, terwijl Ryan het heeft over:
"Bij het verlaten van het bos reden we door een dorp waar een vrij groot hotel staat" Zes kamers noem ik nou niet bepaald groot.... Maar misschien is dat idd wat hij onder "vrij groot" verstaat
Het terrein ziet er groot uit.. Het is maar net wat hij bedoelde. Ik vind overigens wel de locatie om daar het bos te betreden wel uitstekend, ik zou ook deze plek kiezen als vanuit het noorde kwam
  zondag 10 april 2005 @ 00:04:48 #115
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26112894
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:00 schreef BeejEm het volgende:

[..]

Maar dat hotel heeft maar 6 kamers, terwijl Ryan het heeft over:
"Bij het verlaten van het bos reden we door een dorp waar een vrij groot hotel staat" Zes kamers noem ik nou niet bepaald groot.... Maar misschien is dat idd wat hij onder "vrij groot" verstaat
In Huijbergen heb je volgens mij verder alleen maar een Bed & Breakfast, dus dit is dan vast een groot hotel voor het dorp zijn doen Wat was het andere dorp wat er ook vlakbij ligt, kan daar ook nog wel effe op google'en
»» Democracy is so overrated »»
pi_26112904
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:02 schreef krozz56 het volgende:
een pleecheck:
[img=http://grieken.tweakdsl.nl/images/pit/lowres/kotjeblijktwc.jpg]
[img=http://upload.server8.org/p352.jpg]
- zelfde 4 horizontale + 1 verticale lichte planken getimmerd
- Speel rechtse kant duidelijk te zien op beide

lijkt me duidelijk.
de bunkers kloppen ook
[img=http://grieken.tweakdsl.nl/images/pit/lowres/ondergrondseaktiviteiten.jpg]
[img=http://upload.server8.org/p356.jpg]
-nieuwe foto is van precies ervoor genomen
-hangende horizontale tak links klopt ook

Dit is dus de plek..

Wie heeft er zin om uit te zoeken in de vorige topics, gelukkig tot topic V, te kijken naar gegeven details over de locatie ten opzichte van de pit?
Als het klopt wat die boswachter heeft gezegd is dat niet zo, en heeft Ryan z'n photo's in meerdere bossen gemaakt, maarja dit is de laatste keer dat ik het zeg .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26112990
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:05 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Als het klopt wat die boswachter heeft gezegd is dat niet zo, en heeft Ryan z'n photo's in meerdere bossen gemaakt, maarja dit is de laatste keer dat ik het zeg .
In dit bos word ook hard geknutseld, maar het kan zijn idd dat het bovenmeerse oid onder een ander "bos" valt
pi_26113023
er zullen vast meerdere wc's zijn, maar waarvoor? voor de wandelaars lijkt mij.. Lag dit aan een pad Viperdesign?
pi_26113066
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:09 schreef krozz56 het volgende:
er zullen vast meerdere wc's zijn, maar waarvoor? voor de wandelaars lijkt mij.. Lag dit aan een pad Viperdesign?
WC´s staan in EXACT dezelfde omgeving
pi_26113088
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:09 schreef krozz56 het volgende:
er zullen vast meerdere wc's zijn, maar waarvoor? voor de wandelaars lijkt mij.. Lag dit aan een pad Viperdesign?
Op de veluwe kom je ze ook nog wel eens tegen, dan is het vaak voor scouting .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26113146
quote:
We zijn vandaag helemaal niemand tegengekomen. Wel hebben we op een andere plek bulldozers gehoord maar dit was tijdens onze kleine verdwaling. Daar komen we later mee.

Vandaag heb ik niet gerammeld aan het hek bij de pit. Ik vraag me net als jullie af hoe ze in hemelsnaam zo snel ter plekke kunnen zijn. Het is echt midden in een afgelegen bosgebied, het is gewoonweg onmogelijk om zo snel naar de pit te rijden vanaf een nabijgelegen dorp.
Wel hebben we op de terugweg, vlakbij de afgraving, terwijl we de dorheid verlieten, een ondergrondse ruimte ontdekt. Deze ziet er oud uit. We ontdekten het omdat we een vrij nieuw houten kotje zagen staan. Dit zou er op kunnen duiden dat de ondergrondse ruimte weer in hergebruik is genomen.
Hieruit kun je opmaken dat het vlakbij de opgraving geweest moet zijn, maar in welke mate is vlakbij? Het is overigens ook in de buurt van de grenslijn van de dorheid

Viperdesign, zijn jou nog zwarte buizen opgevallen? Hebben jullie de plee omgeving nog nader bekeken of zijn jullie doorgereden? Was er nog iets in de bunker te zien ?
pi_26113237
Ok, ik heb dus het idee dat de pit onder het grote meer ligt
pi_26113269
ja idd, dat kan, ze zouden dan zuidelijker lopen als ze van eht noorden komen.. Maar ik wil wat details van de omgevind van de plee hok, kan ik dat aanduiden in een satelliet foto als ik het heb gezien
pi_26113287
ik zou het niet weten, de gene van die foto´s is ook niet online
pi_26113348
Waarom heet het eigenlijk de Pit?
Wie heeft die naam verzonnen en op basis waarvan?
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
pi_26113391
Ryan3
pi_26113438
zie topic 1 of 2
pi_26113458
Zoek ik op google op mattemburg n.a.v. deze foto:
http://log.server8.org/img/IMG_040805_010.jpg

kom ik op deze site uit: http://banenoverzicht.gaycover.nl/br.html
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
  Admin zondag 10 april 2005 @ 00:39:44 #129
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26113720
Nu ik alles zo nalees is mijn idee dat ik had over het snel verwijderen van de Pit nog helemaal niet zo raar.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26113787
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:39 schreef yvonne het volgende:
Nu ik alles zo nalees is mijn idee dat ik had over het snel verwijderen van de Pit nog helemaal niet zo raar.
Maar toch, ze zouden hoe dan ook sporen achter laten .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26113803
Dit is waarschijnlijk die heg van gisterenacht:


Yvonne: we hebben een bepaald gebied nog niet uitgekamd, grote kans dat daar de pit is!
  zondag 10 april 2005 @ 00:43:31 #132
102177 fs180
ik rem voor katten
pi_26113809
heeft iemand nog die foto;s ergens van het gebied enzo?
  Admin zondag 10 april 2005 @ 00:45:42 #133
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26113856
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:43 schreef BeJD het volgende:
Dit is waarschijnlijk die heg van gisterenacht:
[afbeelding]

Yvonne: we hebben een bepaald gebied nog niet uitgekamd, grote kans dat daar de pit is!
En wordt dat morgen nog uitgekamt?
Waarom iedere keer snachts trouwens, overdag zie je toch veel meer?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26113868
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:04 schreef krozz56 het volgende:

[..]

Het terrein ziet er groot uit.. Het is maar net wat hij bedoelde. Ik vind overigens wel de locatie om daar het bos te betreden wel uitstekend, ik zou ook deze plek kiezen als vanuit het noorde kwam
Maar dat hotel heeft geen parkeerplaats waar minstens 5 auto's op passen:

Daarom denk ik dat het toch dit hotel is:
Hotel Dekkers - Ossendrecht
  Admin zondag 10 april 2005 @ 00:46:14 #135
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26113879
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:42 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Maar toch, ze zouden hoe dan ook sporen achter laten .
En toch, en toch, ik twijfel
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26113888
Ik probeer alles een beetje te koppelen aan elkaar qua topografie.
Mijn vraag is, vinden jullie dat de volgende fotos bij de onderste satelliet foto overeen komen?

De satteliet foto komt uit 2001 overigens!, het is mogelijk dat het zand vervangen is door bomen die uit het bos zijn weggehaald door natuurbeheer)
Viper kan het beste antwoorden, mja, die ligt nu te slapen.






VS



[ Bericht 11% gewijzigd door krozz56 op 10-04-2005 00:52:03 ]
  zondag 10 april 2005 @ 00:47:25 #137
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26113904
Ryan had het erover dat de grond op die open vlakte drassig was toch? Zou 1 van de meertjes op de plattegronden niet zijn opgedroogd waarna dit gebied rijp is gemaakt om als bos te gaan dienen? Mogelijk dat die zwarte buizen de boel hebben leeggezogen en het water van het meer in de pit is verdwenen.
»» Democracy is so overrated »»
  zondag 10 april 2005 @ 00:48:36 #138
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26113934
Het heeft er wel wat weg van ja.. het loopt op de foto een beetje rond en hier ook wel een beetje eigenlijk maar ik denk niet dat dit t is.. :-/
fan van Qwea is!
pi_26114002
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:46 schreef krozz56 het volgende:
Ik probeer alles een beetje te koppelen aan elkaar qua topografie.
Mijn vraag is, vinden jullie dat de volgende fotos bij de onderste satelliet foto overeen komen?
Viper kan het beste antwoorden, mja, die ligt nu te slapen.
Maar wanneer is die satelliet foto genomen ?
pi_26114056
deze foto:
Loopt de buis over een pad heen, ik zou denken dat is een moutainbike pad.

Kom ik op google na het zoeken op mattenburg deze tekst tegen:
http://home.concepts.nl/~eroosch/activiteiten2001.htm
Verslag toertocht Halsteren 23 december 2001

Er zou dus een MTB route kunnen liggen. Ik zal nog even zoeken of ik iets kan vinden op i-net hierover. Niemand heeft btw bordjes gezien met een driehoekje en daaronder 2 rondjes?
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
pi_26114058
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:46 schreef krozz56 het volgende:
Ik probeer alles een beetje te koppelen aan elkaar qua topografie.
Mijn vraag is, vinden jullie dat de volgende fotos bij de onderste satelliet foto overeen komen?

De satteliet foto komt uit 2001 overigens!, het is mogelijk dat het zand vervangen is door bomen die uit het bos zijn weggehaald door natuurbeheer)
Viper kan het beste antwoorden, mja, die ligt nu te slapen.

[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]

VS

[afbeelding]
Het gebied op de foto lijkt een totale zandvlakte, kan dus eventueel een zandverstuiving geweest zijn, waar ze later houtsnippers over heen hebben gegooit om verdere afbraak van het bos te voorkomen.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26114062
2000-2001 BeejEm

dit ligt een stukje onder de Meeren bij het Meerhuis. Het is goed mogelijk dat dit het kan zijn (ik post zometeen een uitgezoomd stuk)
  Admin zondag 10 april 2005 @ 00:54:34 #143
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26114084
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:53 schreef krozz56 het volgende:
2000-2001 BeejEm

dit ligt een stukje onder de Meeren bij het Meerhuis. Het is goed mogelijk dat dit het kan zijn (ik post zometeen een uitgezoomd stuk)
Ik wacht vol spanning af, je maakt er gigantisch veel werk van!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26114290




Is die zandvlakte(2001) de open vlakte van nu tezien op de fotos??


Bedankt Yvonne, iemand moet het gewoon goed analyseren

[ Bericht 12% gewijzigd door krozz56 op 10-04-2005 01:31:12 ]
pi_26114352
ik weet niet of deze kaarten al bekend waren maar staat erg veel info op. Zelfs verontreinigde locaties. Het zou me niks verbazen als de Pit wat Ryan gezien heeft gewoon iets is om de bodem te zuiveren.
http://www.projectvera.nl(...)df/DATA/6_A3/001.pdf
http://www.projectvera.nl(...)df/DATA/6_A3/002.pdf
http://www.projectvera.nl(...)df/DATA/6_A3/003.pdf
http://www.projectvera.nl(...)df/DATA/6_A3/004.pdf
etc.

edit: het blijkt een mooie pdf applicatie te zijn:
http://www.projectvera.nl/Trajectnota/Trajectnota_pdf/Start.pdf

[ Bericht 12% gewijzigd door kareltje_de_grote op 10-04-2005 01:18:07 ]
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
pi_26114610
net langs het gebied gaat het helaas..
pi_26114737
quote:
Op maandag 4 april 2005 16:04 schreef Ryan3 het volgende:
is Stali met Ollie naar het bos gegaan. Ze wilde in zuidelijke richting verder lopen. Kijken waar die zwarte buizen naar toegingen en of er misschien meerdere soortgelijke plaatsen in het bos waren. Toen ze zo'n twee km van de pit verwijderd was, begon de omgeving ineens te veranderen
quote:
Op maandag 4 april 2005 17:00 schreef Stali het volgende:
Toen ik zuidelijker het bos in ging, denk anderhalve kilometer van de pit kwam verloor het bos alle lente en kleur en veranderde het in een dode wildernis. Het was net een horrorfilm, het was zo'n enge gewaarwording. Vooral omdat er een heel duidelijke grenslijn lag tussen groen en dor.
quote:
Op maandag 4 april 2005 20:32 schreef Stali het volgende:
Wel hebben we op de terugweg, vlakbij de afgraving, terwijl we de dorheid verlieten, een ondergrondse ruimte ontdekt. Deze ziet er oud uit. We ontdekten het omdat we een vrij nieuw houten kotje zagen staan.
De pit zou dus anderhalf à twee kilometer noordelijker liggen dan het wc-hokje. Maar welke afgraving bedoelt Stali dan? Uit bovenstaande maak ik op dat het niet hetzelfde kan zijn als de pit.
pi_26114770
BeejEm, mooi dat je mee analyseerd
weet je toevallig hoever de openvlakte van de pit lag?
dan ga ik weer eens ff wat fabriceren.
pi_26114814
quote:
Op zondag 10 april 2005 01:38 schreef krozz56 het volgende:
BeejEm, mooi dat je mee analyseerd
weet je toevallig hoever de openvlakte van de pit lag?
dan ga ik weer eens ff wat fabriceren.
Lol, ik "doe" al een paar dagen driftig mee, alleen "op de achtergrond" Ik spit weer even m'n "aantekeningen" door...
pi_26114920
Ik zit met terradesk ook mee te kijken, waar is dat wc-huisje ergens?
pi_26114948
weten we niet precies, morgen Viperdesign.. Ik probeer dat ding ook al hele tijd te lokaliseren
pi_26114998
gaan d`r nog mensen heen vanaaf?
  zondag 10 april 2005 @ 02:00:42 #153
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_26115008
wow, nog steeds bezig? Ryan en Stali hebben wat uit te leggen als ze terugkomen...
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_26115015
quote:
Op zondag 10 april 2005 02:00 schreef wonderer het volgende:
wow, nog steeds bezig? Ryan en Stali hebben wat uit te leggen als ze terugkomen...
Ná hun vakantie ja
pi_26115037
Ik weet i.i.g. welk adres dat huis aan het meer is:
Groote Meer 1
pi_26115046
Er moeten nog 2 andere huizen aan diezelfde weg liggen
pi_26115071
Lengte 004*22'22"0
Breedte 051*24'18"N
GPS Locatie van Groote Meer 1
pi_26115085
ik weet waar het pleekotje staat, maar kan het niet zien als pleekotje, ik post zometeen ff wat
pi_26115095
Dan check ik de GPS locatie wel!
pi_26115198
waar staat dat hotel ook alweer, post eens die plaatje van de routeplanner?
pi_26115281
Ik heb de locatie van 'de wolfshoek' (Restaurant)
Staartsestraat 42 - 59
Lengte: 004*23'09"O
Breedte: 015*25; 34" N
pi_26115299
vraagjes volgens ryan:
-hoever was het naar de wc toe?
-hoever was het naar de openvlakte?
pi_26115304
Hoe heet dat hotel dan?
pi_26115312
ik heb het al, zie vorige pagina
pi_26115349
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:52 schreef RoelerMF het volgende:
Ik kan dat hotel ook maar niet loslaten waar die auto;s zijn gezien dus ik ben even op google wezen zoeken naar hotels in Huijbergen waar ik het volgende pitoreske hotel ben tegengekomen;

Huize Tijdsat

Het ligt aan de staartsestraat, op dit plattegrondje staat die straat afgebeeld en het is duidelijk te zien het eind van die straat eindigt in de punt. Zou dat misschien de plek kunnen zijn waar Ryan & vriendin het bos in zijn gegaan?
Staartsestraat dus, ik heb de locatie, heb je een schreenshot nodig?
pi_26115404
Er bestaat nog een hotel in Huijbergen El Paradiso genaamd http://www.elparadiso.nl/index/nl/Welkom . Deze ligt volgens de omschrijving aan de rand van een bos en heeft een grote parkeerplaats (zeggen ze).
pi_26115429
El Paradiso is meer naar het noorden
pi_26115448
ik heb het een en ander uitgetekend, de bedoeling was dat ik een pit kon aangeven wat nog niet gelukt is.
dit komt omdat ik nu echt moet gaan slapen, morgen voeg ik meer gegevens toe aan de hand van eerdere berichten van Ryan3.
Hopelijk kan iemand er alvast wat mee...

pi_26115479
O ok. De bossen van Huijbergen worden veel gebruikt door de scouting. En er zullen ongetwijfeld gedetailleerd stafkaarten van dit gebied bestaand. Het verbaasd me trouwens dat de groepen die dit weekend er geweest zijn, geen scouts hebben gezien.
pi_26115583
Even een update. Ollie was vandaag onrustiger dan ooit. Twee bakken water leeg gezopen. Ik denk dat ik maar eens naar de dierenarts moet, want dit is niet normaal meer hoor.
And it's only the giving
That makes you
What you are
pi_26115664
De pit:
quote:
Op zaterdag 2 april 2005 23:52 schreef Ryan3 het volgende:
Daarna gingen we weer richting onze auto (die circa 3 à 4 km verwijderd stond)
Het dode bos:
quote:
Op maandag 4 april 2005 20:12 schreef Ryan3 het volgende:
een bos dat voor onze ogen langzaam veranderde in een soort Afrikaans savannegebied.
En dat kms lang. Ik geloof dat we om en nabij de 8 km het bos in zijn gewandeld, totdat we, overigens leg ik dat later nog uit, de weg kwijt raakten en op onze schreden terugkeerden...
De open vlakte:
quote:
Op dinsdag 5 april 2005 00:21 schreef Ryan3 het volgende:
Het afgestorven bos was nl. begrensd. Op gegeven moment kwamen we weer steeds meer groen tegen, soms ook weer met een duidelijke scheidingslijn, zoals eerder getoond. Kort daarop verloor ik mijn oriëntatievermogen en zwalkten we op goed geluk nog wat verder. Terwijl we zo bezig waren, en Stali (maar ook ik eigenlijk) best wel graag op de terugweg was geweest, arriveerden we bij een open plek. Niet zomaar een open plek.
.....
En nu moet je maar aannemen, deze open plek ken ik dus helemaal niet. Niet dat ik ooit vaak geweest ben in deze contreien van het bos. Niemand komt hier vaak; je komt althans geen mens tegen, maar ooit ben ik wel dieper in dit bos geweest en er staat me niets bij van zo'n immense open plek. Vandaar ook dat mijn desoriëntatie steeds groter werd. Het vreemde is dat de bodem bedekt is met een soort pulp van afgestorven hout. Dit geeft aan dat er wel ooit bomen hebben gestaan volgens ons, maar dat die nu dus zijn verdwenen. Wat ook typisch is, is dat er op die open plek geen boomstronk is te bekennen. Dus hoe hebben we het nu??? Hebben ze daar de bomen met wortel en al uit de bodem getrokken??? Weird!
De pit ligt 3 a 4 km van de parkeerplaats. Vraag is alleen waar hadden ze hun auto geparkeerd? Ze hebben wel (naar mijn idee dan) aan de kant van Ossendrecht het bos met de auto verlaten.
Ik blijf erbij dat volgens mij Hotel Dekkers - Ossendrecht het hotel is, dat Ryan bedoelde. Het hotel in Huijbergen heeft nauwelijks parkeerplaats, zeker niet voor 5 auto's.
Het wc-hokje is een 1,5 à 2 kilometer zuidelijker dan de pit. Zo'n 8 kilometer van de parkeerplaats begint de open vlakte. De openvlakte zou dus zo'n 3 à 4 kilomter ten zuiden van het wc-hokje liggen.
  zondag 10 april 2005 @ 03:49:02 #172
102177 fs180
ik rem voor katten
pi_26116128
HOLY FUCK!
ik kijk net zo op mn klok..kwart voor 4
heb ik sinds gvd avondeten deze reeks zitten lezen vanaf het begin !!!!!!!
pi_26116213
en heb je je vermaakt of heb je nu spijt?
  zondag 10 april 2005 @ 04:06:14 #174
50501 Nynex
S.P.Q.R
pi_26116224
FFS is dit gedoe nog aan de gang Deze hoax is gonna go down in fok history.
Ben nu bekaf, welteruste.
Senatus Populus Que Romanus
  zondag 10 april 2005 @ 06:47:06 #175
81363 Hilzillah
Fall Dead!
pi_26116442
tvp
  zondag 10 april 2005 @ 07:36:02 #176
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26116459
quote:
Op zondag 10 april 2005 00:05 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Als het klopt wat die boswachter heeft gezegd is dat niet zo, en heeft Ryan z'n photo's in meerdere bossen gemaakt, maarja dit is de laatste keer dat ik het zeg .
tis dan ook een hoax he, wordt lachen straks als iedereen overtuigt is, zal wel woensdag zijn, met dat "persbericht" tja tegenwoordig als er (belangrijk) nieuws is laat de persconferenties een week op zich wachten!
pi_26116792
Zijn er nog mensen afgelopen nacht geweest, met resultaten?
  zondag 10 april 2005 @ 09:50:07 #178
17635 mvdlubbe
het is al ijdelheid
pi_26117018
Ik denk eraan om zodirect eens te gaan kijken daarzo. Heel gewaagd: overdag! Een en ander in verband met licht, enzo.
12. Hoe vaak ben je bang dat je leven zonder internet vervelend, leeg en onplezierig zal zijn?
pi_26117024
quote:
Op zondag 10 april 2005 09:50 schreef mvdlubbe het volgende:
Ik denk eraan om zodirect eens te gaan kijken daarzo. Heel gewaagd: overdag! Een en ander in verband met licht, enzo.
Spannend !
  zondag 10 april 2005 @ 09:52:55 #180
17635 mvdlubbe
het is al ijdelheid
pi_26117035
Iemand enig idee hoe goed dat bos te bereiken is vanaf Hoogerheide?
(wij zijn aangewezen op OV).
En die weblog is down ofzo dus ik kan die infomailer niet gebruiken.
12. Hoe vaak ben je bang dat je leven zonder internet vervelend, leeg en onplezierig zal zijn?
  zondag 10 april 2005 @ 09:53:30 #181
112639 djayzz
Ideas are bulletproof
pi_26117039
Ik merk dat er weer wat gecontroleerd is op het gebied van de foto's.

Mooi werk.
Vroegah, toen we voor een loempia nog naar Vietnam moesten.
pi_26117044
Zomaar een post hoor.

Quote
quote:
Op eerste paasdag, voor het krieken van de dag
Eerste paasdag? En dan post je het pas op 31 maart? Enige logische reden die ik daar voor kan verzinnen is dat je het toen pas gepost hebt omdat het een 1 april grap is.
quote:
ging ik Ollie (ons hondje) uitlaten in de uitgestrekte wildernis rondom ons huis.
Het moet dus niet al te ver van z'n huis af zijn.
quote:
dat Ollie opgegeven moment ging piepen en niet vooruit te branden was.
Vreemd gedrag voor een hond?
quote:
Niet lang daarna hoor ik 1 of andere naderende moter loeien en het scheelde vervolgens niet veel of ik werd van mijn sokken gereden door een kleine gele bulldozer met op de bok een man met een stofbril op en een blauwe helm op zijn hoofd.
En zo'n zware motor hoor je niet eerder aankomen? En ik kan het me ook eigenlijk niet voorstellen dat zo'n persoon je half aanrijdt. Hij ziet je vast wel. Toch knap dat je op zo'n moment nog zoveel details kan onthouden.
quote:
Overigens reed dat ding niet de volgens mij toegestane 15 km/u maar minstens het dubbele.
Geen bordjes van gezien. :\
quote:
Nog vreemder was het dat ik me opgegeven moment bevond op een zeer recent (met de bulldozer???) aangelegd pad, midden door het bos heen. Daarbij waren op een flink aantal bomen er nieuw uitziende bordjes met verboden toegang gespijkerd.Ook lagen hier en daar van die grote metalen platen om de ondergrond voor zwaar materieel begaanbaar te maken.
Heeft er iemand een vrij nieuw pad gevonden waar grote metalen platen liggen? Is het dan toch in een anders bos, als het al waar is?
quote:
Ook stond even buiten de omheining zo'n wc-kotje voor bouwvakkers
Was deze nog gevonden?
quote:
Drie mannen staan rondom de bulldozer met de bestuurder ervan te praten en kijken, terwijl ik de bocht afloop, schielijk naar mij om. Meteen stappen ze, naar het lijkt, gehaast of opgeschrikt in hun voertuig en rijden ietwat bruusk (laat ik zeggen: net niet met gierende banden) weg.
Vreemd gedrag voor bouwvakkers die gewoon hun werk doen.
quote:
en rijdt het busje achterna, dieper het woud in...
Ga een boek schrijven. :\
quote:
Vanmiddag zijn Stali en ik (zonder phototoestel) naar die plaats teruggegaan
Je bent teruggegaan, zonder fototoestel terwijl je van te voren het idee hebt dat er iets niet in de haak is. Dan neem je toch direct je camera mee?
quote:
en hebben een paar vreemde dingen gezien... en meegemaakt.
Nou, scary shit man. En waarom wordt dat niet direct gepost?
pi_26117077
Misschien handig. Quotes zijn van Ryan3.
quote:
Dit is het grensgebied België-Nederland. Ik ben opzettelijk een beetje vaag wat geografie betreft, if you don't mind.
quote:
Het is een uitgestrekt bosgebied, dat over de grens loopt, alleen voor in het bos kom je af en toe wat wandelaars tegen.
quote:
De blauw gemarkeerde paden.
Lynx666, weet je nog waar je die exact tegenkwam? (kaartje)
quote:
Nee, geen paaltjes met gele dakjes en ook geen bebouwing op 10 minuten afstand. Om je een idee te geven, de plaats bereik je na een stevige wandeling van 40 minuten. Dat bos gaat nog zeker anderhalf uur lopen in zuidelijke richting door, voordat je bij landweggetjes komt.
Aangezien die bouwvakkers er ook konden komen met hun busjes mag je stellen dat je het niet in kleine bosweggetjes moet zoeken en dat lopen eigenlijk niet nodig hoeft te zijn.
quote:
ben ik naar mijn werk gegaan en is Stali met Ollie naar het bos gegaan. Ze wilde in zuidelijke richting verder lopen. Kijken waar die zwarte buizen naar toegingen en of er misschien meerdere soortgelijke plaatsen in het bos waren. Toen ze zo'n twee km van de pit verwijderd was, begon de omgeving ineens te veranderen en werd zij er naar van. Ze belde op en ik ben meteen afgereisd naar het bos. Afgesproken bij de ven zijn we samen verder getrokken het bos in.


[ Bericht 25% gewijzigd door Viperdesign op 10-04-2005 10:19:10 ]
pi_26117139
Stali:
quote:
Ook is er naast de pit een afwatering en daarin deden we vrijdag ook een vondst. Namelijk een buisje met strootjes aan een baksteen. Er stond op een heel klein wit etiketje FPW onderzoek.
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=%22FPW+onderzoek%22&btnG=Zoeken
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=FPW+onderzoek&btnG=Zoeken

Antwoord op vraag iteejer.
Er wordt gemaild.
quote:
Mm, aan beide zijden van de grens zijn idd nogal wat militaire installaties gesitueerd. Aan onze kant is het 1 en ander wegbezuinigd, in België heb ik ooit op een fietstocht verscholen in het kreupelhout een kleine luchtmachtbasis met helicopters ontdekt. Laat het hemelsbreed een km of 25/30 van deze plaats zijn.
quote:
Afijn, ik ga zometeen de buurvrouw vragen of het kuiken vanavond of morgenavond bij haar een nachtje mag logeren. Daarna een hapje eten en dan posten we weer.
quote:
we hebben vanmiddag bij de BoerenBond voor 27,50 euro grondtesters gekocht. Er zitten vier potjes met gekleurde capsules in. Een ervan (groen) meet de PH-waarde.


[ Bericht 9% gewijzigd door Viperdesign op 10-04-2005 10:23:05 ]
  † In Memoriam † zondag 10 april 2005 @ 10:06:24 #185
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26117141
Goed, de ballon is dus doorgeprikt.
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
pi_26117203
quote:
Op zondag 10 april 2005 09:58 schreef Viperdesign het volgende:
Misschien handig. Quotes zijn van Ryan3.

[..]
[..]
[..]

Lynx666, weet je nog waar je die exact tegenkwam? (kaartje)
Ik ben toevallig nu bezig onze (en mijn) route op de stafkaart te plempen. Momentje, post ik m zo.
pi_26117205
quote:
Op zondag 10 april 2005 09:50 schreef mvdlubbe het volgende:
Ik denk eraan om zodirect eens te gaan kijken daarzo. Heel gewaagd: overdag! Een en ander in verband met licht, enzo.
Mocht je gaan, in ieder geval succes
  zondag 10 april 2005 @ 10:22:49 #188
17635 mvdlubbe
het is al ijdelheid
pi_26117268
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:14 schreef ThomasBerge het volgende:

[..]

Mocht je gaan, in ieder geval succes
Ja man. Proberen of er nu eindelijk eens HQ foto's kunnen worden gemaakt. .
12. Hoe vaak ben je bang dat je leven zonder internet vervelend, leeg en onplezierig zal zijn?
  zondag 10 april 2005 @ 10:26:53 #189
48233 Auticia
warriorette
pi_26117311
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:22 schreef mvdlubbe het volgende:

[..]

Ja man. Proberen of er nu eindelijk eens HQ foto's kunnen worden gemaakt. .
Gaan er nog meer mensen mee?
I bet you are flying inside.
pi_26117385
Ik ben waarschijnlijk sneu genoeg om vandaag wéér te gaan.


Moet eerst even de motor schoonmaken, ergens. Ding zit onder de modder.
pi_26117392
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:32 schreef Viperdesign het volgende:
Ik ben waarschijnlijk sneu genoeg om vandaag wéér te gaan.


Moet eerst even de motor schoonmaken, ergens. Ding zit onder de modder.
  zondag 10 april 2005 @ 10:36:35 #192
48233 Auticia
warriorette
pi_26117446
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 23:49 schreef Nolius het volgende:

[..]

Ik heb niet echt nagedacht waar de plee stond

Maar blijkbaar zijn daar dus ook foto's gemaakt, dus jullie zitten niet ver van de pit af...

Gaan er morgen nog mensen naartoe? Mail me dan ff op nolius@fok.nl met je telefoonnummer.
Wij hebben elkanders nummer al, Nolius .
I bet you are flying inside.
pi_26117481
weer tvp't
pi_26117488
(terug vind post)
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
  zondag 10 april 2005 @ 10:40:10 #195
58683 NewOrder
markt anarchist
pi_26117496
quote:
Dat was mij ook al opgevallen. Je zou haast denken dat Yvonne er meer van moet weten en hier gewoon onnozel meespeelt om ons op het verkeerde been te zetten.
pi_26117509
Het gedeelte waar ik ben geweest, gedeeltelijk samen met Viper

pi_26117542
Of, wat globaler:


Heb ook nog een tijdje alleen gereden.
pi_26117572
quote:
Op maandag 4 april 2005 16:04 schreef Ryan3 het volgende:
Nou mensen, beetje moeilijk om te beginnen, maar Stali belde rond kwart over 12, half 1 nogal overstuur en ontdaan op en vroeg of ik direct naar haar toe kwam.
blabla...foto's gingen ze maken. Is het dan vreemd dat de foto al om 12.32 gemaakt is, of niet?
  † In Memoriam † zondag 10 april 2005 @ 10:46:58 #199
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26117578
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:40 schreef NewOrder het volgende:

[..]

Dat was mij ook al opgevallen. Je zou haast denken dat Yvonne er meer van moet weten en hier gewoon onnozel meespeelt om ons op het verkeerde been te zetten.
De gemanipuleerde werkelijkheidsbelevingstheorie van R3.
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
pi_26117713
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 22:44 schreef veldmuis het volgende:
'k heb vroegah wel eens wat boeken van de Vijf gelezen, daar lijkt dittem wel op .
Daar zat ik ook al een tijdje aan te denken

Wees verantwoordelijk voor je eigen daden
pi_26117765
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:59 schreef sigidi het volgende:

[..]

Daar zat ik ook al een tijdje aan te denken

[afbeelding]
Vette shit!
pi_26117785
Kaartje geupdate:


Blauwe stippen heb ik dus gezien in de Staartsche Duinen:


Op de gestippelde rode route (ik kan er wat naast zitten) hebben we ook een dood gedeelte gezien zegmaar; dode naaldbomen:
pi_26117799
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:59 schreef sigidi het volgende:

[..]

Daar zat ik ook al een tijdje aan te denken

[afbeelding]
  zondag 10 april 2005 @ 11:08:48 #204
48233 Auticia
warriorette
pi_26117828
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:32 schreef Viperdesign het volgende:
Ik ben waarschijnlijk sneu genoeg om vandaag wéér te gaan.


Moet eerst even de motor schoonmaken, ergens. Ding zit onder de modder.
Ik mail je even naar het adres in je profiel voor ons telefoonnummer.
I bet you are flying inside.
pi_26117837
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:04 schreef Lynx666 het volgende:
Kaartje geupdate:
[afbeelding]

Blauwe stippen heb ik dus gezien in de Staartsche Duinen:
[afbeelding]

Op de gestippelde rode route (ik kan er wat naast zitten) hebben we ook een dood gedeelte gezien zegmaar; dode naaldbomen:
[afbeelding]
Nou, we lijken in de buurt te komen!!
  zondag 10 april 2005 @ 11:11:47 #206
74548 Jo0Lz
Lick the box!
pi_26117866
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:09 schreef Nolius het volgende:

[..]

Nou, we lijken in de buurt te komen!!
OK dan, maar het heeft ook wel 26 deeltjes geduurt
Yes we can! | I didn't fail, it's just postponed success.
pi_26117899
Ja je kun wel een boek van dit verhaal schrijven
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_26117919
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:43 schreef Viperdesign het volgende:
Of, wat globaler:
[afbeelding]

Heb ook nog een tijdje alleen gereden.
Jullie kaartjes kloppen niet helemaal. Volgens het eerste kaartje, met de blauwe en rode gereden route, zouden jullie niet ten zuiden van het Groote Meer geweest zijn.
Volgens het globale kaartje zouden jullie het hele gebied onder de Staartse Heide tot aan de (zuid) grens met Belgie hebben verkend.
De Steertse Duinen in Belgie (met ten zuidwesten daarvan het Groote Meer) zijn als vergelijkingspunt op beide kaartjes goed te herkennen.
pi_26117929
Maar wat is er nu gebeurd met de theorie dat de foto's misschien wel in verschillende bossen gemaakt zijn? Ik weet niet meer van wie die theorie was, maar lees er niets meer over. Of is de kans uitgesloten vanwege de datum die bij elke foto staat? denkt aan 2 camera's
pi_26117957
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:15 schreef BeejEm het volgende:
Volgens het globale kaartje zouden jullie het hele gebied onder de Staartse Heide tot aan de (zuid) grens met Belgie hebben verkend.
Dat was ik alleen, er lopen daar diverse verharde en onverharde wegen. En als je dan een rechthoekje gereden hebt en er nog een paar keer doorheen bent gegaan kun je rustig concluderen dat het daar niet is.
pi_26117966
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:17 schreef Tajno het volgende:
denkt aan 2 camera's
Dan zouden ze twee camera's moeten hebben van hetzelfde merk en type. (EXIF data)
pi_26117967
Ik zou nog in staat zijn vandaag weer te kijken als ik niet zo'n ontzettende last heb van m'n rechterbeen
pi_26118047
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:19 schreef Lynx666 het volgende:
Ik zou nog in staat zijn vandaag weer te kijken als ik niet zo'n ontzettende last heb van m'n rechterbeen
Ik ga vandaag weer.
pi_26118061
Wel met een andere motor trouwens, mijne zit nog onder de modder.
pi_26118078
En dan hoor je morgen "geintje"...
Auw.
pi_26118090
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:26 schreef Viperdesign het volgende:
Wel met een andere motor trouwens, mijne zit nog onder de modder.
Respect
pi_26118104
Zei ik nou net respect? Verdorie
pi_26118113
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:17 schreef Tajno het volgende:
Maar wat is er nu gebeurd met de theorie dat de foto's misschien wel in verschillende bossen gemaakt zijn? Ik weet niet meer van wie die theorie was, maar lees er niets meer over. Of is de kans uitgesloten vanwege de datum die bij elke foto staat? denkt aan 2 camera's
Heb jij vrijdag wel geluisterd

De foto's zijn waarschijnlijk in verschillende bossen gemaakt, die wel allemaal in eenzelfde gebied liggen.
pi_26118136
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:27 schreef veldmuis het volgende:
En dan hoor je morgen "geintje"...
Auw.
Eh, natuurlijk is het een geintje. Wat denk jij dan?

Als ze dat kind bij de buurvrouw gedropt hebben dan heeft de buurvrouw allang alarm geslagen.
En om dat te ontkrachten... link.
pi_26118145
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:19 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Dat was ik alleen, er lopen daar diverse verharde en onverharde wegen. En als je dan een rechthoekje gereden hebt en er nog een paar keer doorheen bent gegaan kun je rustig concluderen dat het daar niet is.
Kijk dan naar het globale kaartje: Het Groote Meer ligt daar bij de "t" van Woensdrecht. Het gebied dat op het globale kaartje Staartse Heide wordt genoemd, zijn jullie volgens beide kaartjes niet in geweest. Het wc-hokje hadden jullie gevonden ten oosten van het Groote Meer, toch? Het wc-hokje is ons enige zekere punt waar we van uit kunnen (moeten) gaan, omdat daar de locatie van bekend is.
  zondag 10 april 2005 @ 11:31:34 #221
118671 Major-Geek
Boot up or Shut up!
pi_26118146
dus er gaan vandaag weer mensen, wow, maar wat ik zo lees is dat we steeds dicht bij de juiste lokatie komen, word wel spannend, ik hoop dat ze snel gevonden worden.
Just When You Thought It Couldn't Get Any Geekier.
pi_26118165
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:25 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Ik ga vandaag weer.
You have mail
pi_26118175
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:30 schreef Viperdesign het volgende:
Eh, natuurlijk is het een geintje. Wat denk jij dan?
Als dat al zo is, ben ik toch zeker wel benieuwd waar dat rare bos nou is en wat daar gebeurd!!
pi_26118182
Wat voor soort hondje is Ollie eik? Een weet ik veel wat terriër?
pi_26118186
Hoop trouwens niet dat er de laatste dagen geflitst is op m'n route, anders ga ik korting vragen bij het CJIB.

  zondag 10 april 2005 @ 11:34:56 #226
23218 Blue-eyes
Spanning & sensatie
pi_26118209
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:33 schreef ChrisJX het volgende:
Wat voor soort hondje is Ollie eik? Een weet ik veel wat terriër?
Jack Russel, inderdaad een terrier.
Heb ik eindelijk de zin van het leven in elkaar gepuzzeld, blijven er 3 schroefjes over.
  zondag 10 april 2005 @ 11:35:03 #227
114283 bupatH
ondertitel
pi_26118216
tvp
pi_26118230
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:30 schreef Viperdesign het volgende:
Eh, natuurlijk is het een geintje. Wat denk jij dan?
Ik zie het ook alleen als een soort vossenjacht. Vind het dan ook geweldig, dat jullie dat wc-hokje hebben gevonden.
pi_26118232
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:33 schreef Nolius het volgende:
Als dat al zo is, ben ik toch zeker wel benieuwd waar dat rare bos nou is en wat daar gebeurd!!
Ja, wat jij wil hoor.
pi_26118324
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:36 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Ja, wat jij wil hoor.


Zeg sherlock, ik wist alleen maar dat het bij Bergen op Zoom was. Wist ik toen veel dat dat bos zo groot was

Dus kap ff met de patser uit te hangen.
pi_26118381
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:36 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Ja, wat jij wil hoor.
.
pi_26118428


Als iedereen die nou in Huijbergen en omgeving ophangt krijgen we misschien wel tips

[ Bericht 2% gewijzigd door ChrisJX op 10-04-2005 11:54:41 ]
pi_26118429
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:41 schreef Nolius het volgende:
Dus kap ff met de patser uit te hangen.
Sorry hoor.

pi_26118523
Mohge,

Dus Viperdesign gaat vandaag weer?
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26118538
Mijn browser hangt iedere keer als ik zo'n gerichte link aanklik
pi_26118559
Maar Nolius, hoeveel keer ben jij al in de buurt van BoZ wezen kijken?
pi_26118583
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:29 schreef Nolius het volgende:

[..]

Heb jij vrijdag wel geluisterd

De foto's zijn waarschijnlijk in verschillende bossen gemaakt, die wel allemaal in eenzelfde gebied liggen.
Nope Nol, je zult het nu misschien nog geloven (zie postaantal) dat ik een leven buiten Fok heb. Dus ik zat op een verjaardag. En heb niets van de uitzending gehoord vandaar dat ik het niet weet, en vandaar dat ik het vraag. Hoop voor jullie dat ze niet idd 2 dezelfde camera's hebben en de ene in Friesland zat en de andere in Brabant!
Viper poets ze!! En vrees voor je dat het CJIB niet aan kwantumkorting doet. * Tajno meelij heeft met Viper.
pi_26118854
Nog even iets:



Naast het pad wat ik liep (blauwe route) boven het Groote Meer, waarna ik afbuig naar het noorden, daarnáást liep nog een pad, die wel doorloopt tot aan de oostzijde van het Groote Meer. Deze was alleen afgezet met prikkeldraad; NIEUW prikkeldraad.
  zondag 10 april 2005 @ 12:15:36 #239
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26119015
Die ingekleurde kaartjes zijn wel handig
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
pi_26119017
Waarom hebben stali en Ryan3 nooit gezegd welk bos het is?
Iemand een idee?
pi_26119036
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:15 schreef Lolalala het volgende:
Waarom hebben stali en Ryan3 nooit gezegd welk bos het is?
Iemand een idee?
Om te voorkomen wat nu gebeurt?
pi_26119053
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:56 schreef Tajno het volgende:

ik zat op een verjaardag. En heb niets van de uitzending gehoord vandaar dat ik het niet weet, en vandaar dat ik het vraag.
quote:
bovenstaande links zijn de fragmenten van de Fok!Radio uitzending van vrijdag.
Kun je dat nog één keer uitleggen??
pi_26119092
Thnx Simple Mind!
pi_26119123
Oh ja, nu ik hem aan het luisteren ben, 't viel me gister al op:
quote:
Je hoort Ali B, hardcore to the bone
Ben hellemaal leip zelfs al doe ik gewoon
Wil je een show geef me een microfoon
Ik bust ryhmes van hier tot aan bergen op zoom
Iedereen weet ik ben altijd straight, als je likt aan me reet ben ik altijd wreet
Want ik schijt in je bek als een duif op je kop
Jij bent een sukkel maar je wijf die is top
en je krijgt op je kop als ik kom met de bom
rappers die ik hoor zetten door en daarom
lees ik ze de les en stuur ik ze naar huis
me hooligan fans zitten uren voor de buis
kijkend naar The Box en bestellen ze me clip
want Ali B is weck, yo vertel het aan een kip
pok, pook pook kakkel het maar uit
maar zeg het voor me neus nou dan schakel ik je uit.

Want dit is, ja dit is die Leipe Mocro Flavour
Geen probleem Ali B, brengt Leipe Mocro Flavour
Iedereen die doet mee, met Leipe Mocro Flavour
Die Leipe Mocro Flavour, die Leipe Mocro Flavour
pi_26119175
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:20 schreef Dark_Killah het volgende:
Oh ja, nu ik hem aan het luisteren ben, 't viel me gister al op:
[..]
. .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26119189
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:23 schreef Zebbie het volgende:

[..]

. .
Geen probleem, ali b .
pi_26119468
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:20 schreef Dark_Killah het volgende:
Oh ja, nu ik hem aan het luisteren ben, 't viel me gister al op:
Misschien is die pit wel een project van de AEL of de Hofstadgroep
  zondag 10 april 2005 @ 12:41:20 #249
22957 Duvel
Gevallen engel.
pi_26119545
XcUZ_Me en ik gaan zo er ook even een blik werpen.

Wie weet!
Niet alles wat geen nut heeft
heeft geen zin.
Stijn De Paepe
  zondag 10 april 2005 @ 12:44:33 #250
62583 RigorMortis
Ik ben een fokker.
pi_26119602
Was het eerste deel van Pottenkijkers al een topic in TRU of is ie er pas later naar toe geschopt?

Foto's van een buizennetwerk in een bos lijkt me nl. iets meer voor Flora en Fauna of GC of iets dergelijks.
Dus vooropgezet spel.

Maar... ga zo door!
  zondag 10 april 2005 @ 12:45:09 #251
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_26119616
Ja, we vertrekken zometeen. Misschien gaan we aan de andere kant van het meer kijken waar nog geen mensen zijn geweest.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  zondag 10 april 2005 @ 12:46:22 #252
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_26119639
Echt een moderne versie van 'vossenjacht' dit. Eigenlijk wel heel erg cool. Als het écht een grap is en daar ga ik eigenlijk wel vanuit hebben ze hem geweldig goed in elkaar gezet. Een hele hoop fokkers beleven er spannende dagen (of inmiddels al weken) door.

En als het toch waar is moet ik mezelf waarschijnlijk diep schamen omdat de sensatiedrang groter is dan m'n medeleven....
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 10 april 2005 @ 12:47:13 #253
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26119655
Grap of niet, tis wel geniaal dat we al ruim 26 delen bezig zijn om een lokatie te ontdekken, het is nog beter als in deel 5 wordt beweerd door iemand dat we niet verder komen als een deel of 7 a 10

Wel erg tof dat er nu in ieder geval wat concrete plekken zijn gevonden, ben benieuwd of ze vandaag weer wat vinden!
»» Democracy is so overrated »»
pi_26119663
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:44 schreef RigorMortis het volgende:
Was het eerste deel van Pottenkijkers al een topic in TRU of is ie er pas later naar toe geschopt?

Foto's van een buizennetwerk in een bos lijkt me nl. iets meer voor Flora en Fauna of GC of iets dergelijks.
Dus vooropgezet spel.

Maar... ga zo door!
Stond altijd al in TRU.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zondag 10 april 2005 @ 12:57:01 #255
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_26119904
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:47 schreef RoelerMF het volgende:
Wel erg tof dat er nu in ieder geval wat concrete plekken zijn gevonden, ben benieuwd of ze vandaag weer wat vinden!
Ja ik ben ook wel benieuwd! De wandelschoenen zijn aan en we nemen een héle brakke digicam mee

Ik heb evt. het nummer van Viper en hij het mijne voor als we wat spectaculairs mochten ontdekken, maar dat verwacht ik niet.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_26119942
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:57 schreef XcUZ_Me het volgende:

[..]

Ja ik ben ook wel benieuwd! De wandelschoenen zijn aan en we nemen een héle brakke digicam mee

Ik heb evt. het nummer van Viper en hij het mijne voor als we wat spectaculairs mochten ontdekken, maar dat verwacht ik niet.
Nou succes dan maar, en pas op voor vieze mannetjes.
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
  zondag 10 april 2005 @ 12:59:24 #257
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_26119976
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:58 schreef kareltje_de_grote het volgende:

[..]

Nou succes dan maar, en pas op voor vieze mannetjes.
Jij gaat ook?

[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_26120014
Heeft iemand ook een GPS unit bij zich? het zou handig zijn al we de exacte coordinaten doorkrijgen i.v.m. het maken van een goede kaart.
pi_26120046
Overigens zijn de extra uitzendingen van FOK!radio inmiddels hierrr terug te vinden en te beluisteren
  zondag 10 april 2005 @ 13:02:44 #260
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_26120065
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:00 schreef Boccaccio het volgende:
Heeft iemand ook een GPS unit bij zich? het zou handig zijn al we de exacte coordinaten doorkrijgen i.v.m. het maken van een goede kaart.
Nee, hebben we geen van beiden...
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_26120106
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:59 schreef XcUZ_Me het volgende:

[..]

Jij gaat ook?

er schijnt wel iets leuks in de buurt te zijn
link

zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
  zondag 10 april 2005 @ 13:04:34 #262
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_26120110
We zijn nog even aan het kijken hoe we de stad uit moeten komen ivm met al die rennende negers hier vandaag .
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  zondag 10 april 2005 @ 13:05:55 #263
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_26120144
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:04 schreef kareltje_de_grote het volgende:

[..]

er schijnt wel iets leuks in de buurt te zijn
link

Ah gezellig. Maar gelukkig alleen in trek bij mooi weer.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_26120155
Geen GPS... das wel jammer dan.
  zondag 10 april 2005 @ 13:06:23 #265
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_26120161
Ik vind het tijd voor een goede samenvatting. Ik zie door de bomen en buizen het bewuste bos niet meer
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
  zondag 10 april 2005 @ 13:09:53 #266
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_26120238
We gaan!



Ik post vanmiddag/vanavond wel het verslag.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  zondag 10 april 2005 @ 13:10:40 #267
58683 NewOrder
markt anarchist
pi_26120258
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:47 schreef RoelerMF het volgende:
Grap of niet, tis wel geniaal dat we al ruim 26 delen bezig zijn om een lokatie te ontdekken, het is nog beter als in deel 5 wordt beweerd door iemand dat we niet verder komen als een deel of 7 a 10
Geniaal of misschien wel gewoon dom? Wat is er nou bereikt op het moment dat de pit gevonden wordt? We weten al dat het een hoax is, dus wat denkt men daar aan te treffen? Lijken? Of een briefje?

Vanuit een entertainment-visie kan ik me best voorstellen dat men graag wil speuren in het bos, maar dat was niet de reden dat deze reeks gestart is. De term 'geniaal' is dan ook misplaatst en is eerder van toepassing op de bedenkers van deze hoax.
pi_26120328
Plee op terraexplorer;

General Information
Location W-E 84889.36
Location S-N 380778.36
Elevation 19.90 Meters
Coordinate System
Group NETHERLANDS
System Netherlands National System
Datum NETHERLANDS
Unit METERS
  zondag 10 april 2005 @ 13:15:18 #269
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26120360
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:10 schreef NewOrder het volgende:

[..]

Geniaal of misschien wel gewoon dom? Wat is er nou bereikt op het moment dat de pit gevonden wordt? We weten al dat het een hoax is, dus wat denkt men daar aan te treffen? Lijken? Of een briefje?

Vanuit een entertainment-visie kan ik me best voorstellen dat men graag wil speuren in het bos, maar dat was niet de reden dat deze reeks gestart is. De term 'geniaal' is dan ook misplaatst en is eerder van toepassing op de bedenkers van deze hoax.
Zoals ik al eerder heb aangegeven in 1 van de vorige reeksen, ik verwacht dat Ryan een 1 april grap heeft bedacht die veel verder is gegaan als oorspronkelijk de bedoeling was. Het is in zoverre geniaal/briljant dat we hier met zijn alleen de boel ongelovelijk liggen te hypen en te panieken nu ze weg zijn. Het zoeken naar de pit zal voor velen eerder een spannend avontuur zijn dan dat ze echt opzoek zijn naar Ryan en Stali. Het is juist prachtig dat mensen nu stukje voor stukje het raadsel weten te achterhalen. Als straks blijkt dat de pit niks meer is als een waterzuivering in aanbouw waarbij nu een bordje staat "FOK Gotcha" dan is de grap in alle opzichten gewoon enorm geslaagd!
»» Democracy is so overrated »»
pi_26120395
pi_26120446
quote:
Op zondag 10 april 2005 11:48 schreef Viperdesign het volgende:

[..]

Sorry hoor.

Ja, sorry hoor, ik snap best dat er frustratie ontstaat over dat jullie het niet kunnen vinden, maar botvier dat dan niet op mij...

Ik ken dat bos ook niet, heb alleen de beheerder gesproken die bevestigde dat er iets daar is wat op de pit lijkt. Heb zelf geen tijd gehad er te gaan kijken...
pi_26120546


Bizar
pi_26120585
lol
pi_26120594
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:23 schreef ChrisJX het volgende:
[afbeelding]

Bizar
Leuk geprobeerd, maar beetje jammer dat Stali in het echt Amber heet .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26120662
ChrisJX: Niet eens leuk geprobeerd... Reageer seieus of reageer niet...
pi_26120717
Omdat alle geluidsfragmenten volgens mij wel verduidelijkend werken, en omdat veel mensen het blijkbaar niet meer volgen, heb ik even een overzichtje gemaakt van alle tot nu toe opgenomen fragmenten:

Radio-uitzending van woensdagavond
Gesprek met de zoekploeg van donderdagavond
Gesprek met Rocco n.a.v. de link hierboven
Gesprek met Qwea over de zoekploeg van vrijdagmiddag

Fok!Radio op vrijdag, deel 1
Fok!Radio op vrijdag, deel 2
Fok!Radio op vrijdag, deel 3
Fok!Radio op vrijdag, deel 4
Fok!Radio op vrijdag, deel 5

Gesprek met een zoekploeg zaterdagnacht 1
Gesprek met een zoekploeg zaterdagnacht 2

Misschien is het een goed idee om deze links (of een link naar deze post) op te nemen in de OP.

(oh en als ik geluidsfragmenten vergeten ben, graag melden, dan voeg ik ze nog toe)

[ Bericht 10% gewijzigd door Simple_Mind op 10-04-2005 14:16:07 ]
Kun je dat nog één keer uitleggen??
  zondag 10 april 2005 @ 13:36:50 #277
55651 JaWi
Shalom.
pi_26120835
Update .
slettebak [@] gmail.com
pi_26120970
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:36 schreef JaWi het volgende:
Update .
Inderdaad
  zondag 10 april 2005 @ 13:45:06 #279
113646 SoepIsLekker
Dumdiedumdum
pi_26120997
Dr is nog nix weer gebeurd. Er gaan vandaag weer een paar mensen heen om verder te zoeken, dus dr zijn alvast weer een paar kaartjes in elkaar geflanst om duidelijk te maken waar ze wel en waar ze niet meer heen hoeven. That's it eigenlijk wel. Kaartjes kan je terugvinden op pagina 4 en 5 hier in deel 26.
pi_26121106
het huis langs het meer?

pi_26121142
Er loopt een directe weg naar dat huis, maar die weg zie ik niet. Vraag me trouwens af wie daar wil wonen, vaagheid.
pi_26121165
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:50 schreef Mastertje het volgende:
het huis langs het meer?

[[url=http://members.home.nl/mastertje/huis_klein.jpg]afbeelding][/url]
hoe kom je aan die foto's?
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
pi_26121191
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:53 schreef kareltje_de_grote het volgende:

[..]

hoe kom je aan die foto's?
Terraexplorer, www.terradesk.nl midden op de pagina downloaden etc. etc.
pi_26121217
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:51 schreef veldmuis het volgende:
Er loopt een directe weg naar dat huis, maar die weg zie ik niet. Vraag me trouwens af wie daar wil wonen, vaagheid.
De boswachter? Ik heb geen idee
pi_26121271
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:51 schreef veldmuis het volgende:
Er loopt een directe weg naar dat huis, maar die weg zie ik niet. Vraag me trouwens af wie daar wil wonen, vaagheid.


Toch wel een weg hoor
pi_26121312
Huisje aan het meer is Groote Meer #1

Lengte: 004*22'22"O
Breedte: 051'24"18 N

Er moeten nog 2 andere huizen aan dezelfde weg liggen.
pi_26121457
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:19 schreef Nolius het volgende:

[..]

Ja, sorry hoor, ik snap best dat er frustratie ontstaat over dat jullie het niet kunnen vinden, maar botvier dat dan niet op mij...

Ik ken dat bos ook niet, heb alleen de beheerder gesproken die bevestigde dat er iets daar is wat op de pit lijkt. Heb zelf geen tijd gehad er te gaan kijken...
Sjah als je gaat roepen dat hij niet zo de patser uit moet hangen, logical dat hij gefrustreerd raakt.
Was er niet iets van het Nederlands met pot ketel en zwart?

Ik vraag me iig af waarvoor je dit alles doet, voor de show of voor Ryan3 en Stali.
  zondag 10 april 2005 @ 14:06:05 #288
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26121458
XCuz me? Zou je mij jouw nr ff willen mailen oid? kunnen wij ook contact houden, en updaten

edit : ik bel viper wel voor je nr
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26121482
Heeft reul geen contact met hun Qwea?
  zondag 10 april 2005 @ 14:11:20 #290
21527 Fonkmeistah
Zinloos Geweldig
pi_26121586
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:51 schreef veldmuis het volgende:
Vraag me trouwens af wie daar wil wonen
marc dutroux
Zij die willen voorkomen dat je de werkelijke geschiedenis kent, zijn er op uit hem te herhalen.
Do not attempt to think or depression may occur, All sports broadcasts will proceed as normal
pi_26121587
Nope ik heb geen contact met XCuz me, ik wist niet dat zij zou gaan, en zij heeft mij ook niets laten weten, dus dan wordt dat een beetje moeilijk
  zondag 10 april 2005 @ 14:14:14 #292
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26121668
quote:
Op zondag 10 april 2005 14:11 schreef reulnl het volgende:
Nope ik heb geen contact met XCuz me, ik wist niet dat zij zou gaan, en zij heeft mij ook niets laten weten, dus dan wordt dat een beetje moeilijk
aah ik heb viper al ff gemailed voor het nr
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26121836
Veel succes en plezier, ik hoor het allemaal vanavond wel.
pi_26121868
Heb de volgende twee geluidsfragmenten aan mijn eerdere post toegevoegd.. nu heb ik ze dunkt mij allemaal:

Gesprek met een zoekploeg zaterdagnacht 1
Gesprek met een zoekploeg zaterdagnacht 2
Kun je dat nog één keer uitleggen??
pi_26121906
Simple_mind: alle fragmenten staan ook op http://depit.web-log.nl
  zondag 10 april 2005 @ 14:36:07 #296
21527 Fonkmeistah
Zinloos Geweldig
pi_26122166
volgens amerikaanse logica zou die kale plek in het bos wijzen op een massagraf

maar als men werkelijk zo bezorgd is , is het toch niet zo moeilijk voor de fok admins. om contact op te nemen met de provider van ryan3 en te vragen of de provider de politie kan verzoeken om polshoogte te nemen bij het adres van de vermiste clienten onder het mom van gegronde bezorgdheid oer het welzijn van de clienten.
quote:
Deel 25 rofl. Die 2 gaan zich helemaal kapot lachen als ze dit terug zien...
ook als ze dan hun geforceerde voordeur, bekeuringen voor het betreden van verboden terrein en de rekening gepresenteerd krijgen voor de inzet van politie en leger ( voor uitkammen bos incl apache helicopters of F16's die middels infrarood / radar de bodem scannen etc. ) voor deze grap

ja dan word het pas echt grappig


Zij die willen voorkomen dat je de werkelijke geschiedenis kent, zijn er op uit hem te herhalen.
Do not attempt to think or depression may occur, All sports broadcasts will proceed as normal
pi_26122169
quote:
Op zondag 10 april 2005 14:24 schreef BeJD het volgende:
Simple_mind: alle fragmenten staan ook op http://depit.web-log.nl
waar? - ik zie ze niet zo snel staan.

maw: hoe kom je bij die fragmenten?
Kun je dat nog één keer uitleggen??
pi_26122350
quote:
Op zondag 10 april 2005 14:36 schreef Fonkmeistah het volgende:
volgens amerikaanse logica zou die kale plek in het bos wijzen op een massagraf

maar als men werkelijk zo bezorgd is , is het toch niet zo moeilijk voor de fok admins. om contact op te nemen met de provider van ryan3 en te vragen of de provider de politie kan verzoeken om polshoogte te nemen bij het adres van de vermiste clienten onder het mom van gegronde bezorgdheid oer het welzijn van de clienten.
[..]

ook als ze dan hun geforceerde voordeur, bekeuringen voor het betreden van verboden terrein en de rekening gepresenteerd krijgen voor de inzet van politie en leger ( voor uitkammen bos incl apache helicopters of F16's die middels infrarood / radar de bodem scannen etc. ) voor deze grap

ja dan word het pas echt grappig
Je draaft door
pi_26122420
quote:
Op zondag 10 april 2005 14:36 schreef Simple_Mind het volgende:

[..]

waar? - ik zie ze niet zo snel staan.

maw: hoe kom je bij die fragmenten?
Moet je ff bij een of 2 dagen geleden kijken, bij die kalender onderaan.
Maar Reul (die de interviews gemaakt heeft), Qwea en ik (die samen met reul de log onderhoud) werken samen en coordineren de meeste zoekacties zegmaar.
pi_26122772
Ik hoor net dat de teams ter plaatse bij het meerhuis zijn weggestuurd, ze lopen nu naar de noordkant van het meer.
pi_26122828
http://www.lkc.nl/index_bestanden/landgoed%20groote%20meer.htm
Bel ze, vertel dat je in het bos gelopen hebt en dat je wat hekken verloren bent, of ze die toevallig gezien hebben. Of verzin wat anders.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')