abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_26101534


Het mysterie..
quote:
31-03-05

Op eerste paasdag, voor het krieken van de dag, ging ik Ollie (ons hondje) uitlaten in de uitgestrekte wildernis rondom ons huis. Eigenaardige hierbij, en ik sloeg er eerst dan ook geen acht op, was dat Ollie opgegeven moment ging piepen en niet vooruit te branden was. Nu deins ik niet snel terug voor Ollie's kuren en gedram en dus deed ik hem aan de lijn en stap noest met hem verder.

Niet lang daarna hoor ik 1 of andere naderende moter loeien en het scheelde vervolgens niet veel of ik werd van mijn sokken gereden door een kleine gele bulldozer met op de bok een man met een stofbril op en een blauwe helm op zijn hoofd. Vreemd. Wat doet een bulldozer midden in het bos, op eerste paasdag, voor dag en dauw??? Overigens reed dat ding niet de volgens mij toegestane 15 km/u maar minstens het dubbele.

Ik sleur Ollie mee, die inmiddels geen voet (poot) meer verzette, in de richting waarin de bulldozer reed (ik deins immers nergens voor terug). Nog vreemder was het dat ik me opgegeven moment bevond op een zeer recent (met de bulldozer???) aangelegd pad, midden door het bos heen. Daarbij waren op een flink aantal bomen er nieuw uitziende bordjes met verboden toegang gespijkerd. Ik was daar al eerder geweest iig en kende het pad niet en was de bordjes nog nooit tegengekomen. Ook lagen hier en daar van die grote metalen platen om de ondergrond voor zwaar materieel (bijv. vrachtwagens) begaanbaar te maken.

Anyway, ik zie de bulldozer op gegeven moment stilstaan bij een omheining. De man kijkt naar mij om en zet zijn machine weer in beweging verder in tegenovergestelde over het pas aangelegde pad. Ik loop door en kom tot mijn verbazing bij een door een omheining afgerasterd deel van het bos. Hierachter bevond zich een soort afgegraven krater, zeg 15 à 20 m in diameter, met in de grond gestoken tal van (stuk of 12) blauwe en gele pijpen, inverschilldende maten en uitvoeringen. Aan weerszijden van de krater waren lichtmasten opgericht. Ook stond even buiten de omheining zo'n wc-kotje voor bouwvakkers, je kent ze wel.

Ik liep nadat ik 1 en ander goed bekeken had door, achter die bulldozer aan die nu uit mijn gezichtsveld was verdwenen. Vervolgens zie ik bij een flauwe bocht op een afstand van ongeveer 500 m de bulldozer staan en een geel busje. Drie mannen (eveneens met blauwe helmen) staan rondom de bulldozer met de bestuurder ervan te praten en kijken, terwijl ik de bocht afloop, schielijk naar mij om. Meteen stappen ze, naar het lijkt, gehaast of opgeschrikt in hun voertuig en rijden ietwat bruusk (laat ik zeggen: net niet met gierende banden) weg. De bulldozer trekt ook weer op en rijdt het busje achterna, dieper het woud in...

Ik heb de flauwe bocht nog een stukje afgelopen, maar ben toen maar teruggekeerd.

Vanmiddag zijn Stali en ik (zonder phototoestel) naar die plaats teruggegaan en hebben een paar vreemde dingen gezien... en meegemaakt. Morgen gaan we weer kijken, maar dan mét camera, en zullen we een aantal photo's posten en verslag uitbrengen
History
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
XIII
XIV
XV
XVI
XVII
XVIII
XIX
XX
XXI
XXII
XXIII
Geen pottenkijkers. Deel 24 Locatie (on)bekend

tot nu toe:
Diverse Fok!kers hebben eerst een bos dichtbij Bergen op Zoom (BoZ) bezocht

Afgelopen vrijdag (gisteren) heeft Nolius diverse onthullingen gedaan, al wat Ryan en Stali zouden gezien hebben zou om een of andere drinkwateronderzoek gaan, dit heeft hij gehoord van direct betrokkenen en waar het bos echt zou liggen:




groter kaartje
Ook daar zijn al mensen heen geweest, zie: http://depit.web-log.nl/

Ryan, Stali en Ollie zijn helaas nog steeds 'vermist'

Neem ook eens een kijkje op irc: #vermist

Deze startpost


Pyroxx is dus in het bos geweest:
quote:
Oke, Ik ben dus een van de gasten (pyrox) die gisteren (vannacht) het bos in is geweest.
Ik zal hier even kort verslag doen van vannacht en zal dadelijk proberen alle foto's up te loaden.
goed:

Gisterenmiddag zijn we hard bezig geweest om de nodige voorbereidingen te treffen voor de queeste naar de pit. We vertrokken rond kwart over 10/half 11 maar we moesten nog even langs een Shell omdat (hoe kan het ook anders) de batterijen van de cam op waren. We waren rond middernacht bij Bergen op Zoom waar Reul ons door navigeerde naar de betreffende locatie. Gelukkig hadden we een Inhand GPS systeem bij ons zodat we ons op coordinaten konden verplaatsen.

Bij aankomst van de goede ingang van het bos zijn we met gedoofde lichten een fietspad opgereden waar we na zo'n 4km dus midden in het bos uitkwamen. Aan het einde was een tsplitsing die opging in onverharde paden. Hier zetten we de auto neer. We pakten ons gerei en liepen via het rechterpad dieper het bos in. Aan onze linkerhand stond een huis waarvan we eerder dachten dat dit verlaten was, maar hier flikkerde een klein lichtje. We hebben zo'n 5 minuten gelopen waar we onderwijl nog enkele malen een 'verboden toegangs-bordje'zijn gepasseerd.
Vanaf dat moment merkte een van de ons de grote sporen op. In het pad waren duidelijk verse sporen te zijn van grote werktuigen, en dan doel ik dus niet op een tractor. De foto's zullen hier meer uitsluitsel over geven. We zijn deze sporen gevolgd tot we aan de rechterkant van het pad een soort kunstmatige verhoging (een dijkje van omgeploegde aarde) tegenkwamen. We zijn hierover geklommen en hier achter zagen we een stuk bos waar heel duidelijk aan het werk is geweest door de machines. Veel bomen waren met wortel en al uit de grond gerukt en alle bos leek hier dood.We zijn recht van het pad blijven lopen door dit uitgedunde bos heen toen we plots (we hadden nu zo'n 35 minuten gelopen) een soort scheiding tegenkwamen precies zoals te zien is op de foto's van amber en ryan. De foto's hiervan zullen zo gepost worden maar omdat het zo ontzettend donker is het lastig om een foto van een groot oppervlak te maken.
Anyway, De scheiding vond dus plaats tussen het uitgedunde bos en een bos met een soort van dood begroeid gras. Het gras bleek echter gewoon een soort van helmgras te zijn, en hoewel het er op afstand ontzettend dood uitziet, kunnen we niet anders concluderen dat dit gewoon heide/helm-gras is geweest. Nu we er zelf zijn geweest zie je dat de fotos waarop alles zo dood lijkt, eigenlijk ook heel anders te interpreteren zijn. Feit blijft dat de scheidlijn wel erg kunstmatig overkomt.

Na weer zo'n 10 minuten lopen kwamen we aan onze linkerhand een ontzettend grote vlakte tegen. We moesten even door wat dichtbegroeid struikgewas banjeren maar uiteindelijk bereikten we ongeschonden de vlakte.
Het betrof een ontzettend vlak gebeid van zo'n 2 vierkante kilometer. 80 procent van deze vlakte was begroeid met een soort heide maar het overige gedeelte was overduidelijk omgeploegd door machines.Op gedeeltes was eenzelfde houtsnipsel gestrooid zoals te zien was op de fotos van de twee vermisten. Hier kwamen we sporen tegen van voertuigen met rupsbanden van bijna 2 meter breed.Het gevlakkeerde stuk lag dus omringd door aan de rechterkant het bos en aan de andere zijdes de rest van de vlakte. Om deze vlakte liep een soort kunstmatig dijkje wat we gevolgd zijn. Halverwege werd het drassiger en drassiger, tot we na een paar honderd meter te hebben gelopen plots stil werden gehouden door de vondst van een blauw paaltje met aan de bovenkant een buisje bevestigd. Dit buisje bevatte een soort vloeistof maar hier was verder niets opvallends aan te zien. Later zijn we nog een gelijkwaardig buisje tegengekomen, die leek echter electronisch te zijn.
We zijn de vlakte weer af gegaan en zijn de werksporen die we in het begin hadden gevolgd weer gaan aanhouden.Weer kwamen we een heel stuk uitgedund en doodlijkend bos tegen (dit zag er echt uit als een stuk natuur met ernstig watertekort, oko te horen aan het gekraak van de bomen en takken). We liepen door tot een van ons plots honden hoorde. De honden bleken zich op zo'n 800 meter afstand te bevinden en leken hierheen te komen. We hebben het op een rennen gezet en zijn dieper het bos ingegaan. Dit was uiteindelijk alleen maar goed omdat we nu weer een ander soort gebied tegen kwamen wat we gevolgd zijn.

Uiteindelijk kwamen we na zo'n 20 minuten lopen uit bij een ontzettend dichtbegroeid gebied aan. Het leek meer op een soort hoge heg waarachter een hek/schutting stond (deze was niet te zien, maar omdat de hele begroeiing meer dan 4 meter hoog was leek dit ons wel logisch. We probeerden er doorheen te komen met vrij veel lawaai, wat blijkbaar andere honden allarmeerde (waar nemen die mensen niet gewoon een lieve poes?) die zich vlak achter deze 'heg' bevonden.
We hebben het weer op een rennen gezet maar de honden leken dichterbij te komen waarop we enkele stukken vuurwerk hebben gegooid. Dit heeft de honden goed afgeschrikt waarop we besloten om terug te keren naar de auto. ONerweg hebben we voor de laatste maal contact gehad met Reul. Hij ging slapen en wij wilden zo snel mogelijk weer naar huis (na 4 adrenalinestoten door die klerehonden en 4 uur in een bizar donker bos te hebben gelopen bij windkracht 7 wil je graag weg, trust me).

Toen we bijna bij de auto waren (200 m afstand) praatten we luidruchting tot er ineens een auto over dit onverharde pad heen schoot met zijn groot licht aan. We schrokken ons het apezuur en iedereen stof weg de bosjes in. Het kan niet anders dan dat ze ons hebben gezien maar ze zijn niet het bos in geweest om ons te zoeken. In de auto zaten drie mensen waarvan er 2 uitstapten. Een van ons die zich dichtbij de auto had verstopt zag het een ford betrof en dat de mannen rond de 40 waren en belgisch sprekend. Ze schenen met zaklampen en zagen toen onze auto. Ze liepen naar mijn auto hebben deze een paar minuten uitvoerig geinspecteerd waarna ze mijn kenteken hebben opgenomen. Na een minuutje of 10 zijn deze figuren weer in gestapt en weggereden. Het duurde even eer wij elkaar weer hadden gelocaliseerd, maar toen dat eenmaal geschiedde zijn we als een idioot die auto ingestoven en naar huis gereden. Rond half zes was ik thuis.

Ergo:
Wat kunnen we nu precies aannemen en concluderen naar aanleiding van onze tocht:

-De leidingen hekken en de pit hebben we niet gevonden, dit betekent ofwel dat (zoals Yvonne al stelde) deze zijn weggehaald of dat we toch niet op de precieze locatie waren.
Dit laatste word weer tegengesproken door het feit dat de vlaktes die we tegen zijn gekomen echt ontzettend veel lijken op die van de foto's van Amber en Ryan. Ook is heel veel kunstmatig aangelegd en duiden de verse sporen van de machines erop dat er onlangs veel is gewerkt aan dit gebied. Wat er nu precies is gedaan, en waarom is onduidelijk. Toch denk ik dat je er vrij zeker vna kan zijn dat dit het bos is waar Amber en Ryan het over hadden. Het eerste gedeelte van het bos is naaldbos, het tweede loofbos, en dit komt precies overeen met hun foto's verklaringen.
Misschien dat jullie aan de hand van de foto's die ik zo online probeer te zetten ook wat kunnen bedenken.

Tot zover, over and out
(en als iemand het waagt over honden te beginnen!!...........
Theorietje:


Theorietje:
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 11:25 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja en daar ben ik dus over aan het denken gegaan.
iets als een grondwatergebeuren.... persconferentie... net of dat DAT belangrijk genoeg is...

Oké,
denk eens met me mee.

Er is ergens in een bos iets gaande , argeloze wandelaars ontdekken iets, maken er foto"s van. en vragen eens rond.
Datgene dat in dat bos gaande is moest niet naar buiten komen, men werkt er niet voor niets in de nacht aan en sluit alles af.
Als het iets met grondwater is, kan dat best open en bloot.
Tel daarbij de geur, het verdorde landschap en de dode vissen denk ik dat er een cover up gaande was over een gifdump oid.
Waar argeloze wandelaars dus op gestoten zijn.
Nu komt het via internet naar buiten en wordt het alsnog bekend,
er is koortsachtig overleg en met spoed gaat men opeens op woensdag een persconferentie houden.
Gevalletje doofpot dat jammerlijk mislukt is?
Paniekvoetbal van instanties begint het HEEL er op te lijken.

ALS ik met mijn theorie gelijk heb, is het wonderwel mogelijk dat die hel pit met hekken er niet meer is, om bovengenoemde redenen!!!


[ Bericht 0% gewijzigd door yvonne op 09-04-2005 18:03:56 ]
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:30:49 #2
17051 HAL9000S
you can become gitano...
pi_26101571
Hey ik werk op die vliegbasis daar bij Hoogerheide...ga ook maar eens een kijkje nemen denk ik
Cop killer
Kill all the cops tonight
Kill them, cop killer
Kill all the cops in sight
pi_26101638
sepo, kon het niet laten
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26101678
OP is zo veeel beter, ik hoop dat daar nu ook wat updates in koimen te staan
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:34:48 #5
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26101681
Goeie OP
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26101715
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:34 schreef RaymanNL het volgende:
OP is zo veeel beter, ik hoop dat daar nu ook wat updates in koimen te staan
Ja wat een goed idee die samenvatting!!

Dat ie daar de tijd voor genomen heeft!

sorry, het was een hoop tikwerk, ik ben gepikeerd
There are times we will remember, there are nights we won't forget.
If we value every moment we will never feel regret.
pi_26101732
Die bunker waar jullie het over hebben.
Zoiets is ook ergens op de veluwe bij apeldoorn. Is destijds een onderduikplek geweest voor militairen in de 2e wereldoorlog. Het zou me zelfs niets verbazen als de bunker op de foto de bunker op de veluwe is. Bunker is trouwens een groot woord het is meer een ondergrondse hut. Ik zal even een fototje op internet opzoeken


tada foto van de onderduikershut in vierhouten:

lijkt er toch wel verdacht veel op.
zoals het potje thuis poept, poept het nergens
_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*_-*-_-*
ACWW NWFC id: 2921-2609-9160 nick: tbone Town: Finetown
Fiets
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:40:42 #9
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_26101829
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:36 schreef kareltje_de_grote het volgende:
Die bunker waar jullie het over hebben.
Zoiets is ook ergens op de veluwe bij apeldoorn. Is destijds een onderduikplek geweest voor militairen in de 2e wereldoorlog. Het zou me zelfs niets verbazen als de bunker op de foto de bunker op de veluwe is. Bunker is trouwens een groot woord het is meer een ondergrondse hut. Ik zal even een fototje op internet opzoeken
De bossen in Brabant liggen vol met dit soort 'bunkers'. Vaak overblijfselen vanuit de oorlog, maar soms ook gebruikt als verstopplaats voor smokkelaars. In vroeger jaren waren er diverse smokkelroutes tussen België en NL. Vreemde is dan wel weer dat houten huisje met die wc erin. Die hadden ze vroeger nog niet in gebruik lijkt me...

Ben inmiddels wel heel erg benieuwd aan het worden. Aan de ene kant heb ik het idee dat het een zeer goed opgezette hoax is. Maar toch knaagt er iets. Het lijkt me toch dat de 'aanstichters' écht wel iets zouden laten weten als ze merken hoe ongerust sommigen zijn en de politie zelfs al gebeld is. Ik wacht maar af.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_26101910
Dat gebied daar is een recreatiegebied, en wat als je middenin het bos naar de plee moet?
Daarbij komt die bunker staat vlak achter die plee. Het zou me niets verbazen als daar de water + stronttank inzit. Die dus rechtstreeks met die plee is verbonden. En dan komt er elke maand een gozer van staatsbosbeheer, en die leegt de tank & vult het water. Thats my opinion.
pi_26101924
Ohja, als er nog andere mensen willen zoeken in de buurt, kom dan ff in #vermist dan kijken we wel ff hoe of wat.

Ik hoorde trouwens net ook dat er nog meer foto´s van gisterennacht zijn, zodra ik die heb gooi ik ze weer op de weblog.
pi_26101929
t to the vp
pi_26102063
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:44 schreef BeJD het volgende:
Ohja, als er nog andere mensen willen zoeken in de buurt, kom dan ff in #vermist dan kijken we wel ff hoe of wat.

Ik hoorde trouwens net ook dat er nog meer foto´s van gisterennacht zijn, zodra ik die heb gooi ik ze weer op de weblog.
en wat mag de reden zijn dat ik gebanned ben daaro?
pi_26102154
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:49 schreef Eibertje het volgende:

[..]

en wat mag de reden zijn dat ik gebanned ben daaro?
Qwea? kom anders ff in #oplossing
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:54:51 #15
106431 sigvard
Fly me to the moon and...
pi_26102173
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:37 schreef grunge-metal het volgende:
Foto's van gister nacht.

Egeltje .
...let me play among the stars...
pi_26102189
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:54 schreef sigvard het volgende:

[..]

[afbeelding]
Egeltje .
Ja, nu je t zegt, en nog een aardig grote ook .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26102288
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:55 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Ja, nu je t zegt, en nog een aardig grote ook .
Mischien is dat gekomen door radioactief afval!
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_26102306
Nee, denk dat die egel ollie heeft opgegeten, en nu is ie opgerekt
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:01:42 #19
106431 sigvard
Fly me to the moon and...
pi_26102332
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:59 schreef RaymanNL het volgende:

[..]

Mischien is dat gekomen door radioactief afval!
.
teenage mutant ninja hedgehog

/offt
...let me play among the stars...
  zaterdag 9 april 2005 @ 18:02:36 #20
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26102354
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:00 schreef BeJD het volgende:
Nee, denk dat die egel ollie heeft opgegeten, en nu is ie opgerekt
Dat was die waakhond
»» Democracy is so overrated »»
pi_26102385
Ze zijn zeker nog steeds "verdwenen".
The gum you like, is coming back in style.
pi_26102390
"oh wacht, er komt iets aan" dat was het dus, een egel!
pi_26102429
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:04 schreef Johnny_Footballhero het volgende:
Ze zijn zeker nog steeds "verdwenen".
.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26102432
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 18:00 schreef BeJD het volgende:
Nee, denk dat die egel ollie heeft opgegeten, en nu is ie opgerekt

op
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 18:08:07 #25
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26102476
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:44 schreef BeJD het volgende:
Ohja, als er nog andere mensen willen zoeken in de buurt, kom dan ff in #vermist dan kijken we wel ff hoe of wat.

Ik hoorde trouwens net ook dat er nog meer foto´s van gisterennacht zijn, zodra ik die heb gooi ik ze weer op de weblog.
Kunnen er OOK wat foto's gewoon in het topic geplaatst worden?
Dank je.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')