abonnement Unibet Coolblue
pi_26094660


Het mysterie..
quote:
31-03-05

Op eerste paasdag, voor het krieken van de dag, ging ik Ollie (ons hondje) uitlaten in de uitgestrekte wildernis rondom ons huis. Eigenaardige hierbij, en ik sloeg er eerst dan ook geen acht op, was dat Ollie opgegeven moment ging piepen en niet vooruit te branden was. Nu deins ik niet snel terug voor Ollie's kuren en gedram en dus deed ik hem aan de lijn en stap noest met hem verder.

Niet lang daarna hoor ik 1 of andere naderende moter loeien en het scheelde vervolgens niet veel of ik werd van mijn sokken gereden door een kleine gele bulldozer met op de bok een man met een stofbril op en een blauwe helm op zijn hoofd. Vreemd. Wat doet een bulldozer midden in het bos, op eerste paasdag, voor dag en dauw??? Overigens reed dat ding niet de volgens mij toegestane 15 km/u maar minstens het dubbele.

Ik sleur Ollie mee, die inmiddels geen voet (poot) meer verzette, in de richting waarin de bulldozer reed (ik deins immers nergens voor terug). Nog vreemder was het dat ik me opgegeven moment bevond op een zeer recent (met de bulldozer???) aangelegd pad, midden door het bos heen. Daarbij waren op een flink aantal bomen er nieuw uitziende bordjes met verboden toegang gespijkerd. Ik was daar al eerder geweest iig en kende het pad niet en was de bordjes nog nooit tegengekomen. Ook lagen hier en daar van die grote metalen platen om de ondergrond voor zwaar materieel (bijv. vrachtwagens) begaanbaar te maken.

Anyway, ik zie de bulldozer op gegeven moment stilstaan bij een omheining. De man kijkt naar mij om en zet zijn machine weer in beweging verder in tegenovergestelde over het pas aangelegde pad. Ik loop door en kom tot mijn verbazing bij een door een omheining afgerasterd deel van het bos. Hierachter bevond zich een soort afgegraven krater, zeg 15 à 20 m in diameter, met in de grond gestoken tal van (stuk of 12) blauwe en gele pijpen, inverschilldende maten en uitvoeringen. Aan weerszijden van de krater waren lichtmasten opgericht. Ook stond even buiten de omheining zo'n wc-kotje voor bouwvakkers, je kent ze wel.

Ik liep nadat ik 1 en ander goed bekeken had door, achter die bulldozer aan die nu uit mijn gezichtsveld was verdwenen. Vervolgens zie ik bij een flauwe bocht op een afstand van ongeveer 500 m de bulldozer staan en een geel busje. Drie mannen (eveneens met blauwe helmen) staan rondom de bulldozer met de bestuurder ervan te praten en kijken, terwijl ik de bocht afloop, schielijk naar mij om. Meteen stappen ze, naar het lijkt, gehaast of opgeschrikt in hun voertuig en rijden ietwat bruusk (laat ik zeggen: net niet met gierende banden) weg. De bulldozer trekt ook weer op en rijdt het busje achterna, dieper het woud in...

Ik heb de flauwe bocht nog een stukje afgelopen, maar ben toen maar teruggekeerd.

Vanmiddag zijn Stali en ik (zonder phototoestel) naar die plaats teruggegaan en hebben een paar vreemde dingen gezien... en meegemaakt. Morgen gaan we weer kijken, maar dan mét camera, en zullen we een aantal photo's posten en verslag uitbrengen
History
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
XIII
XIV
XV
XVI
XVII
XVIII
XIX
XX
XXI
XXII
XXIII

tot nu toe:
Diverse Fok!kers hebben eerst een bos dichtbij Bergen op Zoom (BoZ) bezocht

Afgelopen vrijdag (gisteren) heeft Nolius diverse onthullingen gedaan, al wat Ryan en Stali zouden gezien hebben zou om een of andere drinkwateronderzoek gaan, dit heeft hij gehoord van direct betrokkenen en waar het bos echt zou liggen:




groter kaartje
Ook daar zijn al mensen heen geweest, zie: http://depit.web-log.nl/

Ryan, Stali en Ollie zijn helaas nog steeds 'vermist'

Neem ook eens een kijkje op irc: #vermist

Deze startpost


Pyroxx is dus in het bos geweest:
quote:
Oke, Ik ben dus een van de gasten (pyrox) die gisteren (vannacht) het bos in is geweest.
Ik zal hier even kort verslag doen van vannacht en zal dadelijk proberen alle foto's up te loaden.
goed:

Gisterenmiddag zijn we hard bezig geweest om de nodige voorbereidingen te treffen voor de queeste naar de pit. We vertrokken rond kwart over 10/half 11 maar we moesten nog even langs een Shell omdat (hoe kan het ook anders) de batterijen van de cam op waren. We waren rond middernacht bij Bergen op Zoom waar Reul ons door navigeerde naar de betreffende locatie. Gelukkig hadden we een Inhand GPS systeem bij ons zodat we ons op coordinaten konden verplaatsen.

Bij aankomst van de goede ingang van het bos zijn we met gedoofde lichten een fietspad opgereden waar we na zo'n 4km dus midden in het bos uitkwamen. Aan het einde was een tsplitsing die opging in onverharde paden. Hier zetten we de auto neer. We pakten ons gerei en liepen via het rechterpad dieper het bos in. Aan onze linkerhand stond een huis waarvan we eerder dachten dat dit verlaten was, maar hier flikkerde een klein lichtje. We hebben zo'n 5 minuten gelopen waar we onderwijl nog enkele malen een 'verboden toegangs-bordje'zijn gepasseerd.
Vanaf dat moment merkte een van de ons de grote sporen op. In het pad waren duidelijk verse sporen te zijn van grote werktuigen, en dan doel ik dus niet op een tractor. De foto's zullen hier meer uitsluitsel over geven. We zijn deze sporen gevolgd tot we aan de rechterkant van het pad een soort kunstmatige verhoging (een dijkje van omgeploegde aarde) tegenkwamen. We zijn hierover geklommen en hier achter zagen we een stuk bos waar heel duidelijk aan het werk is geweest door de machines. Veel bomen waren met wortel en al uit de grond gerukt en alle bos leek hier dood.We zijn recht van het pad blijven lopen door dit uitgedunde bos heen toen we plots (we hadden nu zo'n 35 minuten gelopen) een soort scheiding tegenkwamen precies zoals te zien is op de foto's van amber en ryan. De foto's hiervan zullen zo gepost worden maar omdat het zo ontzettend donker is het lastig om een foto van een groot oppervlak te maken.
Anyway, De scheiding vond dus plaats tussen het uitgedunde bos en een bos met een soort van dood begroeid gras. Het gras bleek echter gewoon een soort van helmgras te zijn, en hoewel het er op afstand ontzettend dood uitziet, kunnen we niet anders concluderen dat dit gewoon heide/helm-gras is geweest. Nu we er zelf zijn geweest zie je dat de fotos waarop alles zo dood lijkt, eigenlijk ook heel anders te interpreteren zijn. Feit blijft dat de scheidlijn wel erg kunstmatig overkomt.

Na weer zo'n 10 minuten lopen kwamen we aan onze linkerhand een ontzettend grote vlakte tegen. We moesten even door wat dichtbegroeid struikgewas banjeren maar uiteindelijk bereikten we ongeschonden de vlakte.
Het betrof een ontzettend vlak gebeid van zo'n 2 vierkante kilometer. 80 procent van deze vlakte was begroeid met een soort heide maar het overige gedeelte was overduidelijk omgeploegd door machines.Op gedeeltes was eenzelfde houtsnipsel gestrooid zoals te zien was op de fotos van de twee vermisten. Hier kwamen we sporen tegen van voertuigen met rupsbanden van bijna 2 meter breed.Het gevlakkeerde stuk lag dus omringd door aan de rechterkant het bos en aan de andere zijdes de rest van de vlakte. Om deze vlakte liep een soort kunstmatig dijkje wat we gevolgd zijn. Halverwege werd het drassiger en drassiger, tot we na een paar honderd meter te hebben gelopen plots stil werden gehouden door de vondst van een blauw paaltje met aan de bovenkant een buisje bevestigd. Dit buisje bevatte een soort vloeistof maar hier was verder niets opvallends aan te zien. Later zijn we nog een gelijkwaardig buisje tegengekomen, die leek echter electronisch te zijn.
We zijn de vlakte weer af gegaan en zijn de werksporen die we in het begin hadden gevolgd weer gaan aanhouden.Weer kwamen we een heel stuk uitgedund en doodlijkend bos tegen (dit zag er echt uit als een stuk natuur met ernstig watertekort, oko te horen aan het gekraak van de bomen en takken). We liepen door tot een van ons plots honden hoorde. De honden bleken zich op zo'n 800 meter afstand te bevinden en leken hierheen te komen. We hebben het op een rennen gezet en zijn dieper het bos ingegaan. Dit was uiteindelijk alleen maar goed omdat we nu weer een ander soort gebied tegen kwamen wat we gevolgd zijn.

Uiteindelijk kwamen we na zo'n 20 minuten lopen uit bij een ontzettend dichtbegroeid gebied aan. Het leek meer op een soort hoge heg waarachter een hek/schutting stond (deze was niet te zien, maar omdat de hele begroeiing meer dan 4 meter hoog was leek dit ons wel logisch. We probeerden er doorheen te komen met vrij veel lawaai, wat blijkbaar andere honden allarmeerde (waar nemen die mensen niet gewoon een lieve poes?) die zich vlak achter deze 'heg' bevonden.
We hebben het weer op een rennen gezet maar de honden leken dichterbij te komen waarop we enkele stukken vuurwerk hebben gegooid. Dit heeft de honden goed afgeschrikt waarop we besloten om terug te keren naar de auto. ONerweg hebben we voor de laatste maal contact gehad met Reul. Hij ging slapen en wij wilden zo snel mogelijk weer naar huis (na 4 adrenalinestoten door die klerehonden en 4 uur in een bizar donker bos te hebben gelopen bij windkracht 7 wil je graag weg, trust me).

Toen we bijna bij de auto waren (200 m afstand) praatten we luidruchting tot er ineens een auto over dit onverharde pad heen schoot met zijn groot licht aan. We schrokken ons het apezuur en iedereen stof weg de bosjes in. Het kan niet anders dan dat ze ons hebben gezien maar ze zijn niet het bos in geweest om ons te zoeken. In de auto zaten drie mensen waarvan er 2 uitstapten. Een van ons die zich dichtbij de auto had verstopt zag het een ford betrof en dat de mannen rond de 40 waren en belgisch sprekend. Ze schenen met zaklampen en zagen toen onze auto. Ze liepen naar mijn auto hebben deze een paar minuten uitvoerig geinspecteerd waarna ze mijn kenteken hebben opgenomen. Na een minuutje of 10 zijn deze figuren weer in gestapt en weggereden. Het duurde even eer wij elkaar weer hadden gelocaliseerd, maar toen dat eenmaal geschiedde zijn we als een idioot die auto ingestoven en naar huis gereden. Rond half zes was ik thuis.

Ergo:
Wat kunnen we nu precies aannemen en concluderen naar aanleiding van onze tocht:

-De leidingen hekken en de pit hebben we niet gevonden, dit betekent ofwel dat (zoals Yvonne al stelde) deze zijn weggehaald of dat we toch niet op de precieze locatie waren.
Dit laatste word weer tegengesproken door het feit dat de vlaktes die we tegen zijn gekomen echt ontzettend veel lijken op die van de foto's van Amber en Ryan. Ook is heel veel kunstmatig aangelegd en duiden de verse sporen van de machines erop dat er onlangs veel is gewerkt aan dit gebied. Wat er nu precies is gedaan, en waarom is onduidelijk. Toch denk ik dat je er vrij zeker vna kan zijn dat dit het bos is waar Amber en Ryan het over hadden. Het eerste gedeelte van het bos is naaldbos, het tweede loofbos, en dit komt precies overeen met hun foto's verklaringen.
Misschien dat jullie aan de hand van de foto's die ik zo online probeer te zetten ook wat kunnen bedenken.

Tot zover, over and out
(en als iemand het waagt over honden te beginnen!!...........
Theorietje:


Theorietje:
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 11:25 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja en daar ben ik dus over aan het denken gegaan.
iets als een grondwatergebeuren.... persconferentie... net of dat DAT belangrijk genoeg is...

Oké,
denk eens met me mee.

Er is ergens in een bos iets gaande , argeloze wandelaars ontdekken iets, maken er foto"s van. en vragen eens rond.
Datgene dat in dat bos gaande is moest niet naar buiten komen, men werkt er niet voor niets in de nacht aan en sluit alles af.
Als het iets met grondwater is, kan dat best open en bloot.
Tel daarbij de geur, het verdorde landschap en de dode vissen denk ik dat er een cover up gaande was over een gifdump oid.
Waar argeloze wandelaars dus op gestoten zijn.
Nu komt het via internet naar buiten en wordt het alsnog bekend,
er is koortsachtig overleg en met spoed gaat men opeens op woensdag een persconferentie houden.
Gevalletje doofpot dat jammerlijk mislukt is?
Paniekvoetbal van instanties begint het HEEL er op te lijken.

ALS ik met mijn theorie gelijk heb, is het wonderwel mogelijk dat die hel pit met hekken er niet meer is, om bovengenoemde redenen!!!


[ Bericht 64% gewijzigd door yvonne op 09-04-2005 17:01:27 ]
pi_26094670
Gaan we weer .
slettebak [@] gmail.com
pi_26094687
Spannend verhaal in het vorige topic.
pi_26094688
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:01 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Omdat, ze dan zwaar in de problemen waren gekomen? .
Of die belgen. Hullie (die fokkers) waren toch met meer?
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 13:04:56 #5
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26094689
Deel 24 toch?
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
pi_26094699
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:04 schreef Aaahikwordgek het volgende:
Deel 24 toch?
Die mongolen hier kunnen niet overweg met Romeinse cijfers, dus maken er maar wat van.
pi_26094700
Ja
pi_26094712
hoeveel topics gaan we nog door?
this bitch bites
pi_26094713
Oh ja, Deel IIII sorry.
pi_26094720
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:04 schreef Aaahikwordgek het volgende:
Deel 24 toch?
Ja.
slettebak [@] gmail.com
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:05:59 #11
74548 Jo0Lz
Lick the box!
pi_26094721
Leuk hoor, the drama continues......
Yes we can! | I didn't fail, it's just postponed success.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:06:08 #12
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26094723
D_K het is IV
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26094725
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:05 schreef RedBitch het volgende:
hoeveel topics gaan we nog door?
Totdat we oplossingen hebben gevonden .
pi_26094726
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:04 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Of die belgen. Hullie (die fokkers) waren toch met meer?
Maar ze stonden met de auto niet op verboden gebied volgens mij, dus ze deden niets tegen de regels. Als ze vuurwerk naar die mensen hadden gegooit, dan wisten die mannen dus waar ze zaten. En dan?
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26094728
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:04 schreef Dark_Killah het volgende:
Spannend verhaal in het vorige topic.
Nu wachten op de spannende illustraties erbij
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:06:19 #16
22416 elcastel
Maggot Brain
pi_26094730
Dit dus :
quote:
Waarom heet Stali opeens Amber en Amber opeens Stali en vice versa ? Ow ja en vuurwerk gooien naar honden is not done, die gooi je naar de baasjes, even op letten de volgende keer.
Ow en kan die VAC optaaitiefen, ik zit in te lezen en niet de zoveelste pijpzeiker te volgen. Rot op als je niks te melden hebt ofzo.
The Hick from French Lick
The camera always points both ways. In expressing the subject, you also express yourself.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:06:26 #17
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26094732
Het onderwijs van tegenwoordig
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 13:06:30 #18
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26094736
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:05 schreef Dark_Killah het volgende:
Oh ja, Deel IIII sorry.
XXIV
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
pi_26094741
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:06 schreef --Christiaan-- het volgende:
D_K het is IV
Ok IV, right betweter .
pi_26094744
deel 24 al!! En dat in een week!
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_26094752
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:06 schreef ThomasBerge het volgende:

[..]

Nu wachten op de spannende illustraties erbij
Ja, van honden en belgen.
pi_26094755
Pyroxx is dus in het bos geweest:
quote:
Oke, Ik ben dus een van de gasten (pyrox) die gisteren (vannacht) het bos in is geweest.
Ik zal hier even kort verslag doen van vannacht en zal dadelijk proberen alle foto's up te loaden.
goed:

Gisterenmiddag zijn we hard bezig geweest om de nodige voorbereidingen te treffen voor de queeste naar de pit. We vertrokken rond kwart over 10/half 11 maar we moesten nog even langs een Shell omdat (hoe kan het ook anders) de batterijen van de cam op waren. We waren rond middernacht bij Bergen op Zoom waar Reul ons door navigeerde naar de betreffende locatie. Gelukkig hadden we een Inhand GPS systeem bij ons zodat we ons op coordinaten konden verplaatsen.

Bij aankomst van de goede ingang van het bos zijn we met gedoofde lichten een fietspad opgereden waar we na zo'n 4km dus midden in het bos uitkwamen. Aan het einde was een tsplitsing die opging in onverharde paden. Hier zetten we de auto neer. We pakten ons gerei en liepen via het rechterpad dieper het bos in. Aan onze linkerhand stond een huis waarvan we eerder dachten dat dit verlaten was, maar hier flikkerde een klein lichtje. We hebben zo'n 5 minuten gelopen waar we onderwijl nog enkele malen een 'verboden toegangs-bordje'zijn gepasseerd.
Vanaf dat moment merkte een van de ons de grote sporen op. In het pad waren duidelijk verse sporen te zijn van grote werktuigen, en dan doel ik dus niet op een tractor. De foto's zullen hier meer uitsluitsel over geven. We zijn deze sporen gevolgd tot we aan de rechterkant van het pad een soort kunstmatige verhoging (een dijkje van omgeploegde aarde) tegenkwamen. We zijn hierover geklommen en hier achter zagen we een stuk bos waar heel duidelijk aan het werk is geweest door de machines. Veel bomen waren met wortel en al uit de grond gerukt en alle bos leek hier dood.We zijn recht van het pad blijven lopen door dit uitgedunde bos heen toen we plots (we hadden nu zo'n 35 minuten gelopen) een soort scheiding tegenkwamen precies zoals te zien is op de foto's van amber en ryan. De foto's hiervan zullen zo gepost worden maar omdat het zo ontzettend donker is het lastig om een foto van een groot oppervlak te maken.
Anyway, De scheiding vond dus plaats tussen het uitgedunde bos en een bos met een soort van dood begroeid gras. Het gras bleek echter gewoon een soort van helmgras te zijn, en hoewel het er op afstand ontzettend dood uitziet, kunnen we niet anders concluderen dat dit gewoon heide/helm-gras is geweest. Nu we er zelf zijn geweest zie je dat de fotos waarop alles zo dood lijkt, eigenlijk ook heel anders te interpreteren zijn. Feit blijft dat de scheidlijn wel erg kunstmatig overkomt.

Na weer zo'n 10 minuten lopen kwamen we aan onze linkerhand een ontzettend grote vlakte tegen. We moesten even door wat dichtbegroeid struikgewas banjeren maar uiteindelijk bereikten we ongeschonden de vlakte.
Het betrof een ontzettend vlak gebeid van zo'n 2 vierkante kilometer. 80 procent van deze vlakte was begroeid met een soort heide maar het overige gedeelte was overduidelijk omgeploegd door machines.Op gedeeltes was eenzelfde houtsnipsel gestrooid zoals te zien was op de fotos van de twee vermisten. Hier kwamen we sporen tegen van voertuigen met rupsbanden van bijna 2 meter breed.Het gevlakkeerde stuk lag dus omringd door aan de rechterkant het bos en aan de andere zijdes de rest van de vlakte. Om deze vlakte liep een soort kunstmatig dijkje wat we gevolgd zijn. Halverwege werd het drassiger en drassiger, tot we na een paar honderd meter te hebben gelopen plots stil werden gehouden door de vondst van een blauw paaltje met aan de bovenkant een buisje bevestigd. Dit buisje bevatte een soort vloeistof maar hier was verder niets opvallends aan te zien. Later zijn we nog een gelijkwaardig buisje tegengekomen, die leek echter electronisch te zijn.
We zijn de vlakte weer af gegaan en zijn de werksporen die we in het begin hadden gevolgd weer gaan aanhouden.Weer kwamen we een heel stuk uitgedund en doodlijkend bos tegen (dit zag er echt uit als een stuk natuur met ernstig watertekort, oko te horen aan het gekraak van de bomen en takken). We liepen door tot een van ons plots honden hoorde. De honden bleken zich op zo'n 800 meter afstand te bevinden en leken hierheen te komen. We hebben het op een rennen gezet en zijn dieper het bos ingegaan. Dit was uiteindelijk alleen maar goed omdat we nu weer een ander soort gebied tegen kwamen wat we gevolgd zijn.

Uiteindelijk kwamen we na zo'n 20 minuten lopen uit bij een ontzettend dichtbegroeid gebied aan. Het leek meer op een soort hoge heg waarachter een hek/schutting stond (deze was niet te zien, maar omdat de hele begroeiing meer dan 4 meter hoog was leek dit ons wel logisch. We probeerden er doorheen te komen met vrij veel lawaai, wat blijkbaar andere honden allarmeerde (waar nemen die mensen niet gewoon een lieve poes?) die zich vlak achter deze 'heg' bevonden.
We hebben het weer op een rennen gezet maar de honden leken dichterbij te komen waarop we enkele stukken vuurwerk hebben gegooid. Dit heeft de honden goed afgeschrikt waarop we besloten om terug te keren naar de auto. ONerweg hebben we voor de laatste maal contact gehad met Reul. Hij ging slapen en wij wilden zo snel mogelijk weer naar huis (na 4 adrenalinestoten door die klerehonden en 4 uur in een bizar donker bos te hebben gelopen bij windkracht 7 wil je graag weg, trust me).

Toen we bijna bij de auto waren (200 m afstand) praatten we luidruchting tot er ineens een auto over dit onverharde pad heen schoot met zijn groot licht aan. We schrokken ons het apezuur en iedereen stof weg de bosjes in. Het kan niet anders dan dat ze ons hebben gezien maar ze zijn niet het bos in geweest om ons te zoeken. In de auto zaten drie mensen waarvan er 2 uitstapten. Een van ons die zich dichtbij de auto had verstopt zag het een ford betrof en dat de mannen rond de 40 waren en belgisch sprekend. Ze schenen met zaklampen en zagen toen onze auto. Ze liepen naar mijn auto hebben deze een paar minuten uitvoerig geinspecteerd waarna ze mijn kenteken hebben opgenomen. Na een minuutje of 10 zijn deze figuren weer in gestapt en weggereden. Het duurde even eer wij elkaar weer hadden gelocaliseerd, maar toen dat eenmaal geschiedde zijn we als een idioot die auto ingestoven en naar huis gereden. Rond half zes was ik thuis.

Ergo:
Wat kunnen we nu precies aannemen en concluderen naar aanleiding van onze tocht:

-De leidingen hekken en de pit hebben we niet gevonden, dit betekent ofwel dat (zoals Yvonne al stelde) deze zijn weggehaald of dat we toch niet op de precieze locatie waren.
Dit laatste word weer tegengesproken door het feit dat de vlaktes die we tegen zijn gekomen echt ontzettend veel lijken op die van de foto's van Amber en Ryan. Ook is heel veel kunstmatig aangelegd en duiden de verse sporen van de machines erop dat er onlangs veel is gewerkt aan dit gebied. Wat er nu precies is gedaan, en waarom is onduidelijk. Toch denk ik dat je er vrij zeker vna kan zijn dat dit het bos is waar Amber en Ryan het over hadden. Het eerste gedeelte van het bos is naaldbos, het tweede loofbos, en dit komt precies overeen met hun foto's verklaringen.
Misschien dat jullie aan de hand van de foto's die ik zo online probeer te zetten ook wat kunnen bedenken.

Tot zover, over and out
(en als iemand het waagt over honden te beginnen!!...........
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:07:26 #23
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26094757
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:06 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ok IV, right betweter .
Gay.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:07:51 #24
10119 appelsientje
Het beste onder de zon
pi_26094761
Ik heb nog nooit een topic mee gemaakt die zo snel gaat als deze...
Ben trouwens wel erg benieuwd naar de foto's
To deny our impulses would deny the very thing that make us human.
pi_26094765
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:07 schreef TerroRobbie het volgende:
Pyroxx is dus in het bos geweest:
[..]
Spannend .
slettebak [@] gmail.com
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:08:17 #26
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26094769
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:07 schreef appelsientje het volgende:
Ik heb nog nooit een topic mee gemaakt die zo snel gaat als deze...
Ben trouwens wel erg benieuwd naar de foto's
www.depit.web-log.nl
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26094770
Yvonne, kan je TT even veranderen in:
Geen pottenkijkers. Deel XXIV. Locatie (on)bekend
.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26094771
Hebben jullie een "signalement" van die mannen? Zagen ze er uit als bouwvakkers? Hoe waren ze gekleed? etc.
pi_26094772
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:06 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Maar ze stonden met de auto niet op verboden gebied volgens mij, dus ze deden niets tegen de regels. Als ze vuurwerk naar die mensen hadden gegooit, dan wisten die mannen dus waar ze zaten. En dan?
Waarom zijn ze er niet gewoon naartoe gegaan en gezegd van we zijn de weg kwijt, dan die belgen zo van je staat op mijn weg wat doe je, dan geef je die belgen 50 cent en dan...weheh
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 13:08:42 #30
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26094786
Okay, het is best spannend om in een stikdonker bos rond te lopen. Maar wie bedenkt het om vuurwerk mee te nemen? Wat gebruik je dan? Was het belgisch terrein, wie waren die belgen? Met groot licht rijden is not done. Vragen, vragen!!
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
pi_26094801
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:08 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Waarom zijn ze er niet gewoon naartoe gegaan en gezegd van we zijn de weg kwijt, dan die belgen zo van je staat op mijn weg wat doe je, dan geef je die belgen 50 cent en dan...weheh
Ik zeg ook niet dat het slim was wat ze deden, maar om er vuurwerk naar toe te gooien .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:10:59 #32
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26094837
Spam.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 13:12:48 #33
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26094877
Theorietje:
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 11:25 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja en daar ben ik dus over aan het denken gegaan.
iets als een grondwatergebeuren.... persconferentie... net of dat DAT belangrijk genoeg is...

Oké,
denk eens met me mee.

Er is ergens in een bos iets gaande , argeloze wandelaars ontdekken iets, maken er foto"s van. en vragen eens rond.
Datgene dat in dat bos gaande is moest niet naar buiten komen, men werkt er niet voor niets in de nacht aan en sluit alles af.
Als het iets met grondwater is, kan dat best open en bloot.
Tel daarbij de geur, het verdorde landschap en de dode vissen denk ik dat er een cover up gaande was over een gifdump oid.
Waar argeloze wandelaars dus op gestoten zijn.
Nu komt het via internet naar buiten en wordt het alsnog bekend,
er is koortsachtig overleg en met spoed gaat men opeens op woensdag een persconferentie houden.
Gevalletje doofpot dat jammerlijk mislukt is?
Paniekvoetbal van instanties begint het HEEL er op te lijken.

ALS ik met mijn theorie gelijk heb, is het wonderwel mogelijk dat die hel pit met hekken er niet meer is, om bovengenoemde redenen!!!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 13:13:18 #34
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26094891
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:08 schreef Zebbie het volgende:
Yvonne, kan je TT even veranderen in:
Geen pottenkijkers. Deel XXIV. Locatie (on)bekend
.
Ik maak er gewone cijfers van
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:13:27 #35
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_26094893
TupperwareVerenigingPurmerend

[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_26094896
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:06 schreef elcastel het volgende:
Dit dus :
[..]

Ow en kan die VAC optaaitiefen, ik zit in te lezen en niet de zoveelste pijpzeiker te volgen. Rot op als je niks te melden hebt ofzo.
Nee.

Groetjes,

VAC.
I'm the hardest button to button.
#onz, de vrijhaven.
Self improvement is masturbation.
pi_26094900
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:13 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik maak er gewone cijfers van
Dan snapt iedereen het teminste.
pi_26094902
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:13 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik maak er gewone cijfers van
Bedankt .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26094905
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:12 schreef yvonne het volgende:
Theorietje:
[..]
En waar is Ollie .
slettebak [@] gmail.com
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:13:56 #40
22416 elcastel
Maggot Brain
pi_26094906
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:13 schreef yvonne het volgende:
Ik maak er gewone cijfers van
drol.
.
The Hick from French Lick
The camera always points both ways. In expressing the subject, you also express yourself.
pi_26094910
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:13 schreef XcUZ_Me het volgende:
TupperwareVerenigingPurmerend

pi_26094931
Dankje vonvon, nu snap ik het tenminste.
pi_26094939
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:13 schreef JaWi het volgende:

[..]

En waar is Ollie .
Buuv.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:15:41 #44
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_26094949
Game on.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_26094953
Jawi, zullen we ons bevindingen over het bos ook naar buiten brengen?
Misschien werpt het een ander licht op den zaack.
I'm the hardest button to button.
#onz, de vrijhaven.
Self improvement is masturbation.
pi_26094954
Romeinse notering is zo 200 BC!
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:16:16 #47
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26094961
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:12 schreef yvonne het volgende:
Theorietje:
[..]
Beste theorie tot nu toe imho
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26094962
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:15 schreef VelvetAcidChrist het volgende:
Jawi, zullen we ons bevindingen over het bos ook naar buiten brengen?
Misschien werpt het een ander licht op den zaack.
Graag .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:17:49 #49
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26094990
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:15 schreef Flowce het volgende:
Romeinse notering is zo 200 BC!
CC BC
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26095002
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:17 schreef --Christiaan-- het volgende:

[..]

CC BC
BCC
pi_26095004
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:15 schreef Sanne het volgende:
Game on.
Waarom heb jij neptieten?
Die oude waren ook best
pi_26095009
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:15 schreef VelvetAcidChrist het volgende:
Jawi, zullen we ons bevindingen over het bos ook naar buiten brengen?
Misschien werpt het een ander licht op den zaack.
Mochten wij dat doen, bedenk dat wel de enorme commotie die zal onstaan.
slettebak [@] gmail.com
pi_26095016
#vermist, #oplossing voor KP samenstellingen & mensen die dingen gemist hebben.
pi_26095054
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:18 schreef JaWi het volgende:

[..]

Mochten wij dat doen, bedenk dat wel de enorme commotie die zal onstaan.
Waarheid boven alles, Jawi.
Al besef ik ook dat er eventueel kamervragen van komen en misschien nu echt het vallen van het kabinet.
I'm the hardest button to button.
#onz, de vrijhaven.
Self improvement is masturbation.
pi_26095072
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:20 schreef VelvetAcidChrist het volgende:

[..]

Waarheid boven alles, Jawi.
Al besef ik ook dat er eventueel kamervragen van komen en misschien nu echt het vallen van het kabinet.
Oke oke, ga ons nu niet nieuwsgierig lopen maken .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:22:20 #56
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26095093
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:18 schreef veldmuis het volgende:

[..]

BCC
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26095109
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:22 schreef --Christiaan-- het volgende:

[..]

Blind Carbon Copy
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:23:19 #58
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26095115
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:23 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Blind Carbon Copy
Ah, zo
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:23:31 #59
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_26095118
Ik heb een deel van de topic doorgelezen maar ik begrijp dat er nog niet veel nieuws is. Fokkertjes checken een bos, persconferentie maar nog niks concreets.
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
pi_26095137
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:20 schreef VelvetAcidChrist het volgende:

[..]

Waarheid boven alles, Jawi.
Al besef ik ook dat er eventueel kamervragen van komen en misschien nu echt het vallen van het kabinet.
Waarheid boven alles, mijn waarde.
Wij mogen dit kabinet echter niet op de rand van de afgrond brengen. In het huidige klimaat, met dit soort wanpraktijken mogen wij de macht niet naar Wilders toeschuiven.
Daarom pleit ik voor een enkeltje doofpot.
slettebak [@] gmail.com
pi_26095151
offtopic geblaat.




[ Bericht 34% gewijzigd door yvonne op 09-04-2005 13:28:43 ]
pi_26095187
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:24 schreef JaWi het volgende:

[..]

Waarheid boven alles, mijn waarde.
Wij mogen dit kabinet echter niet op de rand van de afgrond brengen. In het huidige klimaat, met dit soort wanpraktijken mogen wij de macht niet naar Wilders toeschuiven.
Daarom pleit ik voor een enkeltje doofpot.
Dat ze ook maar in het ongewisse blijven, de rukkers hier.
I'm the hardest button to button.
#onz, de vrijhaven.
Self improvement is masturbation.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:26:52 #63
87096 pyroxx
Vivat Dionysos
pi_26095207
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:08 schreef Aaahikwordgek het volgende:
Okay, het is best spannend om in een stikdonker bos rond te lopen. Maar wie bedenkt het om vuurwerk mee te nemen? Wat gebruik je dan? Was het belgisch terrein, wie waren die belgen? Met groot licht rijden is not done. Vragen, vragen!!
Afgelopen donderdag waren die 5 gasten uit vlaardingen toch ook al achterna gezeten door honden.
Nou weet ik niet wat jij graag doet om je sensuele lusten te strelen, maar ik heb liever geen onderonsje met een of andere horde honden. We overdachten dus vooraf wat de beste manier zou zijn om, mochten we worden achtervolgd door die honden, ze van je af te schudden.
Dan is een stuk vuurwerk waar die beesten zich rot van schrikken toch een van de beste manieren hoor. In ieder geval beter dan wachten tot zo'n beest voor je staat en dan kijken of je psychologisch Alphamaster kunstje nog werkt.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:27:52 #64
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26095232
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:23 schreef livEliveD het volgende:
Ik heb een deel van de topic doorgelezen maar ik begrijp dat er nog niet veel nieuws is. Fokkertjes checken een de bos, persconferentie maar nog niks concreets.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 13:28:07 #65
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26095237
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:26 schreef VelvetAcidChrist het volgende:

[..]

Dat ze ook maar in het ongewisse blijven, de rukkers hier.
Doen we dan ook, doeg VaC, ONZ roept je.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:28:19 #66
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26095245
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:26 schreef pyroxx het volgende:

[..]

Afgelopen donderdag waren die 5 gasten uit vlaardingen toch ook al achterna gezeten door honden.
Nou weet ik niet wat jij graag doet om je sensuele lusten te strelen, maar ik heb liever geen onderonsje met een of andere horde honden. We overdachten dus vooraf wat de beste manier zou zijn om, mochten we worden achtervolgd door die honden, ze van je af te schudden.
Dan is een stuk vuurwerk waar die beesten zich rot van schrikken toch een van de beste manieren hoor. In ieder geval beter dan wachten tot zo'n beest voor je staat en dan kijken of je psychologisch Alphamaster kunstje nog werkt.
irc://irc.efnet.com/vlaardingen
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 13:29:23 #67
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26095274
Gaat er vandaag weer een ploeg?
Maar nu met daglicht mag ik hopen?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26095285
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:26 schreef pyroxx het volgende:

[..]

Afgelopen donderdag waren die 5 gasten uit vlaardingen toch ook al achterna gezeten door honden.
Nou weet ik niet wat jij graag doet om je sensuele lusten te strelen, maar ik heb liever geen onderonsje met een of andere horde honden. We overdachten dus vooraf wat de beste manier zou zijn om, mochten we worden achtervolgd door die honden, ze van je af te schudden.
Dan is een stuk vuurwerk waar die beesten zich rot van schrikken toch een van de beste manieren hoor. In ieder geval beter dan wachten tot zo'n beest voor je staat en dan kijken of je psychologisch Alphamaster kunstje nog werkt.
Dan waren het in ieder geval geen politiehonden... Want die zijn namelijk afgetraind om niet op dergelijke geluiden te reageren.
pi_26095328
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:29 schreef yvonne het volgende:
Gaat er vandaag weer een ploeg?
Maar nu met daglicht mag ik hopen?
Gisteren werden er wel plannen gemaakt, ik kijk wel ff op IRC.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:32:11 #70
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26095356
tvp
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 13:32:25 #71
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26095364
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:29 schreef TerroRobbie het volgende:

[..]

Dan waren het in ieder geval geen politiehonden... Want die zijn namelijk afgetraind om niet op dergelijke geluiden te reageren.
Toch een soort bewaking?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:32:35 #72
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26095369
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26095431
Mijn collega's zijn vandaag ook verdwenen!
pi_26095459
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:34 schreef juiced het volgende:
Mijn collega's zijn vandaag ook verdwenen!
Je blijft het proberen he? .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:37:40 #75
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_26095509
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:34 schreef juiced het volgende:
Mijn collega's zijn vandaag ook verdwenen!
Neuh, das de afvloeiregeling .
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_26095539
kappen met dat offtopic, mail dr.

[ Bericht 71% gewijzigd door yvonne op 09-04-2005 13:40:01 ]
pi_26095546
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:34 schreef juiced het volgende:
Mijn collega's zijn vandaag ook verdwenen!
Neej, ze zijn bang voor je.
pi_26095561
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:29 schreef yvonne het volgende:
Gaat er vandaag weer een ploeg?
Maar nu met daglicht mag ik hopen?
Ga jij er dan heen..
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 13:40:51 #79
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26095587
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:34 schreef juiced het volgende:
Mijn collega's zijn vandaag ook verdwenen!
Jaja, genoeg met je gebral,.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26095613
Is er misschien een mirror van de foto's uit het eerste topic?
pi_26095623
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:42 schreef Rover het volgende:
Is er misschien een mirror van de foto's uit het eerste topic?
depit.-web-log.nl
pi_26095626
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:42 schreef Rover het volgende:
Is er misschien een mirror van de foto's uit het eerste topic?
Volgens mij zijn ze te vinden in topic 7 en 8 in de OP. Ergens bij die topics .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:43:38 #83
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26095643
anders mailed iemand ff:

http://www.politiemwb.nl/
http://www.brabantsewal.nl
http://www.staatsbosbeheer.nl

@pyroxx, waarom ren je weg bij honden? en waarom spring je de bosjes in als er een auto aankomt? Had "het mysterie" kunnen worden ontrafelt.............brrr
pi_26095646
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:34 schreef juiced het volgende:
Mijn collega's zijn vandaag ook verdwenen!
misschien zijn ze in het vloeibare gas gevallen
pi_26095670
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:40 schreef yvonne het volgende:

[..]

Jaja, genoeg met je gebral,.
Niks gebral. Ik zit op m'n werk en er is verder niemand te bekennen!
pi_26095681
Ten oosten van Ossendrecht (onder Hoogerheide) ligt een militair oefenterrein, ongeveer 4 km. ten zuiden van Huijbergen..
Heeft misschien iets met die honden te maken?

Er staat btw geen afrastering o.i.d. op mijn kaart...
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:45:19 #87
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26095682
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:43 schreef ASroma het volgende:
anders mailed iemand ff:

http://www.politiemwb.nl/
http://www.brabantsewal.nl
http://www.staatsbosbeheer.nl

@pyroxx, waarom ren je weg bij honden? en waarom spring je de bosjes in als er een auto aankomt? Had "het mysterie" kunnen worden ontrafelt.............brrr
Borat
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26095683
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:43 schreef Floxxx het volgende:

[..]

misschien zijn ze in het vloeibare gas gevallen
.

BTW, Yvonne, op IRC is het een ongeordend zooitje en het is niet duidelijk of er FOK!ers onderweg zijn.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 13:45:59 #89
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26095696
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:43 schreef ASroma het volgende:
anders mailed iemand ff:

http://www.politiemwb.nl/
http://www.brabantsewal.nl
http://www.staatsbosbeheer.nl

@pyroxx, waarom ren je weg bij honden? en waarom spring je de bosjes in als er een auto aankomt? Had "het mysterie" kunnen worden ontrafelt.............brrr
Mijn God, nee dat is nog niet gedaan hoor...
En ik wil JOUW verhaal weleens horen over een urenlange toch in een stikdonker bos
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 13:47:04 #90
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26095712
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:45 schreef Zebbie het volgende:

[..]

.

BTW, Yvonne, op IRC is het een ongeordend zooitje en het is niet duidelijk of er FOK!ers onderweg zijn.
Ah, oké.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:47:17 #91
45622 merlin693
Huh ! Asmodeus & me
pi_26095718
quote:
Ik zit op m'n werk en er is verder niemand te bekennen!
het is ook zaterdag..je hebt weekend !
pi_26095726
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:35 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Je blijft het proberen he? .
jaja, sap is goed
__n__
|||||||
|||X||| Anti - Take Over The World - Spray
||||||| Works great against bunnies!
pi_26095734
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:47 schreef merlin693 het volgende:

[..]

het is ook zaterdag..je hebt weekend !
WTF...
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 13:48:09 #94
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26095739
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:47 schreef merlin693 het volgende:

[..]

het is ook zaterdag..je hebt weekend !
Laat hem lekker op z'n werk zitten dan
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:48:19 #95
23218 Blue-eyes
Spanning & sensatie
pi_26095745
Waar blijven nou die foto's van vannacht ?
Heb ik eindelijk de zin van het leven in elkaar gepuzzeld, blijven er 3 schroefjes over.
pi_26095761
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:42 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

depit.-web-log.nl
Hier staan er toch maar een aantal?
of moet ik beter zoeken
pi_26095766
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:48 schreef Blue-eyes het volgende:
Waar blijven nou die foto's van vannacht ?
depit.web-log.nl
pi_26095771
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:49 schreef Rover het volgende:

[..]

Hier staan er toch maar een aantal?
Meer is er niet, of kijk in de op of de verschillende topics.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:52:00 #99
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26095821
Even iets anders; Dat ryan3 en Stali zijn verdwenen is 1, maar 'het kuiken' van 5 jaar is dus ergens op een logeerpartijtje schijnbaar. Als ryan en stali echt zijn verdwenen dan had die oppasmoeder waarschijnlijk allang alarm geslagen. Ik zit nog een beetje bij te lezen hoor, maar die expeditie die ze de bewuste avond zijn gaan houden was gepland voor 1 nacht neem ik aan?

Er zijn dus ook hierop weer een aantal mogelijkheden;
- De oppasmoeder zit in het blauwhelmen complot en heeft het kuiken alsnog herenigd met ryan en stali op een geheime plek ( )

- Ryan en Stali zijn wel teruggekeerd maar hebben geen contact met "de buitenwereld" of media

- Ryan en Stali zijn dinsdagavond inderdaad op vakantie gegaan en genieten nu met zijn allen van een vakantie in het buitenland

- Ryan en Stali hebben een geniale grap bedacht en zitten nu als kloons de boel lekker mee op te fokken

Dus kom naar beneden en sla uw slag, welke theorie is het meest logisch of zijn er nog meer mogelijk?
»» Democracy is so overrated »»
pi_26095831
09 april 2005
Krozz56 aan de soep
Via #vermist kreeg ik deze link door. Toch even de moeite waard om het te melden.

Doetnie
pi_26095851
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:49 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]
depit.web-log.nl
ja.... en wanneer staan ze daar op? (of kijk ik nou niet goed )
pi_26095852
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:43 schreef ASroma het volgende:
anders mailed iemand ff:

http://www.politiemwb.nl/
http://www.brabantsewal.nl
http://www.staatsbosbeheer.nl

@pyroxx, waarom ren je weg bij honden? en waarom spring je de bosjes in als er een auto aankomt? Had "het mysterie" kunnen worden ontrafelt.............brrr
En wachten totdat ze aan je broek hangen? Is niet aan raden...

Verder lijken het me in ieder geval geen proffesionele beveiligings/politie honden. Want als je die op je los laten moet je een heeeeeeeeele snelle zijn, wil je ze eruit lopen. + die schrikken niet van knallen van vuurwerk e.d. Lijkt er eerder op dat het "waak"honden van een particulier zijn.
pi_26095873
Dus de bos is nu bij nacht getjekt, wanneer bij dag? Dan zijn de foto's tenminste naast bestaande te leggen.
Maar dat een zo grote Pit zonder sporen achter te laten kan verdwijnen.....
Vraag is dus weer; was het wel het goeie bos?
pi_26095876
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:52 schreef RoelerMF het volgende:
Even iets anders; Dat ryan3 en Stali zijn verdwenen is 1, maar 'het kuiken' van 5 jaar is dus ergens op een logeerpartijtje schijnbaar. Als ryan en stali echt zijn verdwenen dan had die oppasmoeder waarschijnlijk allang alarm geslagen. Ik zit nog een beetje bij te lezen hoor, maar die expeditie die ze de bewuste avond zijn gaan houden was gepland voor 1 nacht neem ik aan?

Er zijn dus ook hierop weer een aantal mogelijkheden;
- De oppasmoeder zit in het blauwhelmen complot en heeft het kuiken alsnog herenigd met ryan en stali op een geheime plek ( )

- Ryan en Stali zijn wel teruggekeerd maar hebben geen contact met "de buitenwereld" of media

- Ryan en Stali zijn dinsdagavond inderdaad op vakantie gegaan en genieten nu met zijn allen van een vakantie in het buitenland

- Ryan en Stali hebben een geniale grap bedacht en zitten nu als kloons de boel lekker mee op te fokken

Dus kom naar beneden en sla uw slag, welke theorie is het meest logisch of zijn er nog meer mogelijk?
En dat is nou ook precies waarom het zo dom was dat al die FOK!ers de politie gingen bellen, als er serieus iets haan de hand was had die buurvrouw dat echt wel gemeld. .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26095878
- Ryan en Stali zijn wel teruggekeerd maar hebben geen contact met "de buitenwereld" of media

Telefoon, Brief,
Bij iemand anders bellen. Ze moeten dus haast wel onder dwang worden vastgehouden.
pi_26095893
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:53 schreef TerroRobbie het volgende:

[..]

En wachten totdat ze aan je broek hangen? Is niet aan raden...

Verder lijken het me in ieder geval geen proffesionele beveiligings/politie honden. Want als je die op je los laten moet je een heeeeeeeeele snelle zijn, wil je ze eruit lopen. + die schrikken niet van knallen van vuurwerk e.d. Lijkt er eerder op dat het "waak"honden van een particulier zijn.
Ik denk zelfs dat het uberhaupt niet mogelijk is om die eruit te lopen .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26095895
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:53 schreef DJKoster het volgende:

[..]

ja.... en wanneer staan ze daar op? (of kijk ik nou niet goed )
Lama, er was een andere link.
Iets van log9 ofzo, ask yvonne.
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:56:00 #108
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26095918
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:52 schreef RoelerMF het volgende:
Even iets anders; Dat ryan3 en Stali zijn verdwenen is 1, maar 'het kuiken' van 5 jaar is dus ergens op een logeerpartijtje schijnbaar. Als ryan en stali echt zijn verdwenen dan had die oppasmoeder waarschijnlijk allang alarm geslagen. Ik zit nog een beetje bij te lezen hoor, maar die expeditie die ze de bewuste avond zijn gaan houden was gepland voor 1 nacht neem ik aan?

Er zijn dus ook hierop weer een aantal mogelijkheden;
- De oppasmoeder zit in het blauwhelmen complot en heeft het kuiken alsnog herenigd met ryan en stali op een geheime plek ( )

- Ryan en Stali zijn wel teruggekeerd maar hebben geen contact met "de buitenwereld" of media

- Ryan en Stali zijn dinsdagavond inderdaad op vakantie gegaan en genieten nu met zijn allen van een vakantie in het buitenland

- Ryan en Stali hebben een geniale grap bedacht en zitten nu als kloons de boel lekker mee op te fokken

Dus kom naar beneden en sla uw slag, welke theorie is het meest logisch of zijn er nog meer mogelijk?
2,3,4 denk ik
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26095924
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:55 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Lama, er was een andere link.
Iets van log9 ofzo, ask yvonne.
http://log.server8.org/
http://log.server8.org/img
  zaterdag 9 april 2005 @ 13:56:32 #110
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26095929
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:55 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Lama, er was een andere link.
Iets van log9 ofzo, ask yvonne.
http://log.server8.org
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26095931
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:52 schreef veldmuis het volgende:
09 april 2005
Krozz56 aan de soep
Via #vermist kreeg ik deze link door. Toch even de moeite waard om het te melden.

Doetnie
Nu doetwel
pi_26095938
Viper is er dus weer .
pi_26095967
Ik snap echt niks van dit hele verhaal
Er is een plek in een bos, waar geheimzinnige werkzaamheden worden verricht in een 'pit', en nu gaan alle fokkers daar zoeken naar vermiste personen daar.
En dat is het?
pi_26095972
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:56 schreef --Christiaan-- het volgende:

[..]

http://log.server8.org
Ah oke .

Dus er is toch een team daar:
09-04-05 / 12:50
Ben er. En Lynx666 is onderweg. Nu maar even uitzoeken wat we gaan doen.

Nu maar afwachten wat ze straks te melden hebben .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26095975
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:58 schreef Bot13 het volgende:
Ik snap echt niks van dit hele verhaal
Er is een plek in een bos, waar geheimzinnige werkzaamheden worden verricht in een 'pit', en nu gaan alle fokkers daar zoeken naar vermiste personen daar.
En dat is het?
En er zijn blauwhelmen actief.
pi_26095978
Ja die ja .
pi_26095982
Lynx is gone idd.
pi_26096009
Ik weet het niet hoor
Ik denk dat geen contact mogen hebben me het meest voor de hand liggends lijkt, of gewoon een HOAX
pi_26096013
Ja kommop, ik heb geen zin om al die 350.029.219 posts door te lezen
Degene die even een samenvatting van 10 regels wil schrijven is lief
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:01:51 #120
100008 MeneerMuis
WWE is my life
pi_26096050
Ik hoop dat ze wat vinden vandaag
World Wrestling Entertainment
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 14:02:40 #121
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26096068
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:00 schreef Bot13 het volgende:
Ja kommop, ik heb geen zin om al die 350.029.219 posts door te lezen
Degene die even een samenvatting van 10 regels wil schrijven is lief
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26096073
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:00 schreef Bot13 het volgende:
Ja kommop, ik heb geen zin om al die 350.029.219 posts door te lezen
Degene die even een samenvatting van 10 regels wil schrijven is lief
Er zijn blauwhelmen met witte busjes zonder text ofzo erop in een bos met hekken en daar gingen ryan en die andere heen met hun hond en toen waren ze kwijt en nou is fok in paniek en nolius weet het ook niet meer want die wist het leek het eerst en juiced had gelogen want er was geen vloeibaar gas en toen kwam viperdesign op de radio en nou is ie naar de pit kijken of ryan enzo er zijn of kijken of er wel een pit bestaat. Owja, er was ook een wcpot zonder stortbak daar!
pi_26096079
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:01 schreef MeneerMuis het volgende:
Ik hoop dat ze wat vinden vandaag
Ik hoop het ook
pi_26096080
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:00 schreef Bot13 het volgende:
Ja kommop, ik heb geen zin om al die 350.029.219 posts door te lezen
Degene die even een samenvatting van 10 regels wil schrijven is lief
#oplossing
#vermist
depit.web-log.nl

En nou opbokken.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:03:57 #125
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26096089
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:54 schreef Dark_Killah het volgende:
- Ryan en Stali zijn wel teruggekeerd maar hebben geen contact met "de buitenwereld" of media

Telefoon, Brief,
Bij iemand anders bellen. Ze moeten dus haast wel onder dwang worden vastgehouden.
dit is dus crap, er bestaat ook nog een leven naast Fok hoor. Waarschijnlijk zijn ze druk!
Hetgeen waar het hierom gaat is wat er bij die omheining aan de gang is, er is nergens info over te vinden. Ofwel het is illegale dumping, onderzoek, pedo-belgen, boomkap etc.

En er zou woensdag een persbericht komen? wat een bullshit, een persbericht komt echt wel binnen 24 uur, echt niet een paar dagen.
pi_26096107
Is het niet een homoontmoetingsplaatsbos? Waar ryan zich wel vermaakt en dinges toekijkt en hun hondje meedoet?
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 14:04:58 #127
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26096113
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:02 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Er zijn blauwhelmen met witte busjes zonder text ofzo erop in een bos met hekken en daar gingen ryan en die andere heen met hun hond en toen waren ze kwijt en nou is fok in paniek en nolius weet het ook niet meer want die wist het leek het eerst en juiced had gelogen want er was geen vloeibaar gas en toen kwam viperdesign op de radio en nou is ie naar de pit kijken of ryan enzo er zijn of kijken of er wel een pit bestaat. Owja, er was ook een wcpot zonder stortbak daar!
Je vergeet de bunker
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26096115
Dat verklaart de witte busjes zonder opdruk!
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:05:14 #129
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_26096118
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 13:58 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Ah oke .

Dus er is toch een team daar:
09-04-05 / 12:50
Ben er. En Lynx666 is onderweg. Nu maar even uitzoeken wat we gaan doen.

Nu maar afwachten wat ze straks te melden hebben .
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_26096149
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:04 schreef yvonne het volgende:

[..]

Je vergeet de bunker
Owja! Er was ook een bunker en daar had ryan een foto van gemaakt en er zat allemaal gras overheen ofzo dus het was niet van die laten er ook geen gras over groeien want dat was wel gebeurd en ik geloof dat ze niet waren gaan kijken maar dat weet ik niet zeker misschien deden ze dat toch!
pi_26096153
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:02 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Er zijn blauwhelmen met witte busjes zonder text ofzo erop in een bos met hekken en daar gingen ryan en die andere heen met hun hond en toen waren ze kwijt en nou is fok in paniek en nolius weet het ook niet meer want die wist het leek het eerst en juiced had gelogen want er was geen vloeibaar gas en toen kwam viperdesign op de radio en nou is ie naar de pit kijken of ryan enzo er zijn of kijken of er wel een pit bestaat. Owja, er was ook een wcpot zonder stortbak daar!
dank. Idd wel vreemd, heeft iemand trouwens al eens die pijpleidingen gevolgt, ff kijken waar ze uitkomen ?
pi_26096163
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:03 schreef ASroma het volgende:

[..]

dit is dus crap, er bestaat ook nog een leven naast Fok hoor. Waarschijnlijk zijn ze druk!
Hetgeen waar het hierom gaat is wat er bij die omheining aan de gang is, er is nergens info over te vinden. Ofwel het is illegale dumping, onderzoek, pedo-belgen, boomkap etc.

En er zou woensdag een persbericht komen? wat een bullshit, een persbericht komt echt wel binnen 24 uur, echt niet een paar dagen.
Whaha, 80 uur weg zijn en niet ff 1 minuut hebben om te vertellen dat je terug bent .

Tenzij het bericht nog niet bestaat sherlock.
pi_26096165
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:00 schreef Bot13 het volgende:
Ja kommop, ik heb geen zin om al die 350.029.219 posts door te lezen
Degene die even een samenvatting van 10 regels wil schrijven is lief
Ryan3 liep het bos in, daar waren allemaal verdachte dingen. Hij besloot een dag later terug te gaan om foto's te maken, zo fotografeerde hij een ven met dode vissen, een afgegraven gebied, een bouwterein. Een van de belangrijkere ontdekkingen was een gebied waar alles helemaal dood leek te zijn, en dat liep ineens weer over in levend gebied. Hij is een dag later samen met Stali meer onderzoek gaan doen. Het bleek dat wanneer je het hek om het bouwterein heen aanraakte er snel een busje aankwam om te kijken, en wanneer ze aan de bestuurder vroegen wat er aan de hand was werden ze genegeerd. Ze besloten 's nachts een tunnel onder het hek door te graven en binnen op het bouwterein te kijken. Sinds ze die nacht om 1 uur gebeld hebben dat ze in het bos waren aangekomen is er niets meer van ze vernomen.

Inmiddels is er bekend dat het grondwaterproeven zouden zijn, en ook een exacte locatie is bekend. Meerdere teams zijn er naar toe gegaan en hebben gekeken wat er aan de hand was, maar ze konden het niet vinden. Woensdag komt er een officieel persbericht over wat daar precies aan de gang is.

(Als ik nog wat vergeten ben moet je het maar zeggen.)

.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26096212
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:07 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Ryan3 liep het bos in, daar waren allemaal verdachte dingen. Hij besloot een dag later terug te gaan om foto's te maken, zo fotografeerde hij een ven met dode vissen, een afgegraven gebied, een bouwterein. Een van de belangrijkere ontdekkingen was een gebied waar alles helemaal dood leek te zijn, en dat liep ineens weer over in levend gebied. Hij is een dag later samen met Stali meer onderzoek gaan doen. Het bleek dat wanneer je het hek om het bouwterein heen aanraakte er snel een busje aankwam om te kijken, en wanneer ze aan de bestuurder vroegen wat er aan de hand was werden ze genegeerd. Ze besloten 's nachts een tunnel onder het hek door te graven en binnen op het bouwterein te kijken. Sinds ze die nacht om 1 uur gebeld hebben dat ze in het bos waren aangekomen is er niets meer van ze vernomen.

Inmiddels is er bekend dat het grondwaterproeven zouden zijn, en ook een exacte locatie is bekend. Meerdere teams zijn er naar toe gegaan en hebben gekeken wat er aan de hand was, maar ze konden het niet vinden. Woensdag komt er een officieel persbericht over wat daar precies aan de gang is.

(Als ik nog wat vergeten ben moet je het maar zeggen.)

.
wow De verbroedering van fok!
Ik snap het verhaal nu
pi_26096216
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:07 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Ryan3 liep het bos in, daar waren allemaal verdachte dingen. Hij besloot een dag later terug te gaan om foto's te maken, zo fotografeerde hij een ven met dode vissen, een afgegraven gebied, een bouwterein. Een van de belangrijkere ontdekkingen was een gebied waar alles helemaal dood leek te zijn, en dat liep ineens weer over in levend gebied. Hij is een dag later samen met Stali meer onderzoek gaan doen. Het bleek dat wanneer je het hek om het bouwterein heen aanraakte er snel een busje aankwam om te kijken, en wanneer ze aan de bestuurder vroegen wat er aan de hand was werden ze genegeerd. Ze besloten 's nachts een tunnel onder het hek door te graven en binnen op het bouwterein te kijken. Sinds ze die nacht om 1 uur gebeld hebben dat ze in het bos waren aangekomen is er niets meer van ze vernomen.

Inmiddels is er bekend dat het grondwaterproeven zouden zijn, en ook een exacte locatie is bekend. Meerdere teams zijn er naar toe gegaan en hebben gekeken wat er aan de hand was, maar ze konden het niet vinden. Woensdag komt er een officieel persbericht over wat daar precies aan de gang is.

(Als ik nog wat vergeten ben moet je het maar zeggen.)

.
Een ongeveer-exacte locatie is bekend.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:09:37 #136
23969 RoelerMF
Amelie C'est Magnifique
pi_26096222
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:03 schreef ASroma het volgende:

[..]

dit is dus crap, er bestaat ook nog een leven naast Fok hoor. Waarschijnlijk zijn ze druk!
crap, in den beginnen wisten ryan en stali ons zelfs op de hoogte te houden als ze hond gingen uitlaten en nu zijn ze ineens druk

Nee, het wegblijven is echt wel door een reden, welke dat ook moge zijn uiteindelijk. Vind het wel een tof topic overigens, vooral die atoombom theorie was behoorlijk amusant!
»» Democracy is so overrated »»
pi_26096227
O, en natuurlijk was er ook nog Ollie, de trouwe viervoeter die mee ging op expeditie. .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26096229
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:09 schreef Bot13 het volgende:

[..]

wow De verbroedering van fok!
Ik snap het verhaal nu
Je had ook gewoon het eerste topic kunnen lezen waar alles nog heel duidelijk in staat, omdat Ryan & Stali daar nog waren..
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:11:50 #139
17283 Cheiron
Ho ho ho...
pi_26096265
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:09 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Je had ook gewoon het eerste topic kunnen lezen waar alles nog heel duidelijk in staat, omdat Ryan & Stali daar nog waren..
Dat had iemand natuurlijk ook meteen even kunnen zeggen...
Too lazy to be an evil genius..
PSN ID: Cheironnl
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:12:37 #140
114602 HansJans
dikke pil in je bil
pi_26096277
Leuk om te weten dat yvonne en nolius ook meedoen aan de grap.
dikke bil in je pil
pi_26096280
En hier:
Geen pottenkijkers. Deel VI. 'Nog altijd stil'
staat een wat grotere samenvatting+photo's van het hele gebeuren.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26096298
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:12 schreef HansJans het volgende:
Leuk om te weten dat yvonne en nolius ook meedoen aan de grap.
Ok, flikkerrrrrrr maar weer op.
pi_26096327
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:13 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ok, flikkerrrrrrr maar weer op.
* eens is
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:19:19 #144
73940 Choices
Woordeloze lurker
pi_26096427
* Choices Is in een liefdevolle bui (EN Niet onder invloed van iets)..

...I love you guys.. haha.
pi_26096483
WTF
pi_26096499
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:06 schreef Bot13 het volgende:

[..]

dank. Idd wel vreemd, heeft iemand trouwens al eens die pijpleidingen gevolgt, ff kijken waar ze uitkomen ?
Mên, hier heeft hij een heel sterk punt! We moeten natuurlijk gewoon die pijpleidingen volgen!! Dat hebben Ryan3 en Stali natuurlijk ook gedaan!! En toen zijn ze de weg kwijtgeraakt en zitten ze huilend aan het eind van de pijpleiding te wachten op hulp!!!

  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 14:22:39 #147
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26096506
Zijn de lijken al gevonden?
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
pi_26096510
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:22 schreef juiced het volgende:

[..]

Mên, hier heeft hij een heel sterk punt! We moeten natuurlijk gewoon die pijpleidingen volgen!! Dat hebben Ryan3 en Stali natuurlijk ook gedaan!! En toen zijn ze de weg kwijtgeraakt en zitten ze huilend aan het eind van de pijpleiding te wachten op hulp!!!

Ga jij nou maar huilien over je radio en vloeibar gas .
pi_26096514
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:22 schreef Aaahikwordgek het volgende:
Zijn de lijken al gevonden?
Nee, en geen feiten geen aanknopingspunten. Niks !
pi_26096539
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:22 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ga jij nou maar huilien over je radio en vloeibar gas .
Oud nieuws
pi_26096542
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:22 schreef juiced het volgende:

[..]

Mên, hier heeft hij een heel sterk punt! We moeten natuurlijk gewoon die pijpleidingen volgen!! Dat hebben Ryan3 en Stali natuurlijk ook gedaan!! En toen zijn ze de weg kwijtgeraakt en zitten ze huilend aan het eind van de pijpleiding te wachten op hulp!!!

Tot daar vind ik het logisch klinken. Als je die dingen volgt weet je gelijk waar ze voor dienen.
(en misschien, maar dan ook heel misschien, gaat er wel vloeibaar gas doorheen )
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:25:05 #152
114602 HansJans
dikke pil in je bil
pi_26096556
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:22 schreef Aaahikwordgek het volgende:
Zijn de lijken al gevonden?
Er schijnt een rugtas met een videoband gevonden te zijn ergens in een bos....
dikke bil in je pil
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:25:13 #153
73940 Choices
Woordeloze lurker
pi_26096558
En als ze ondergronds gaan?
pi_26096564
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:24 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Tot daar vind ik het logisch klinken. Als je die dingen volgt weet je gelijk waar ze voor dienen.
(en misschien, maar dan ook heel misschien, gaat er wel vloeibaar gas doorheen )
Moet je ze wel eerst vinden..
pi_26096575
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:25 schreef TerroRobbie het volgende:

[..]

Moet je ze wel eerst vinden..
Moet nu wel lukken toch .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26096576
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:24 schreef juiced het volgende:

[..]

Oud nieuws
Ontopic .
pi_26096581
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:25 schreef TerroRobbie het volgende:

[..]

Moet je ze wel eerst vinden..
Hadden ze al gedaan volgens mij.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:26:59 #158
21527 Fonkmeistah
Zinloos Geweldig
pi_26096590
owkeejj. ik zal het maar zeggen dan.
ik heb de aivd gebeld met de melding dat alqaeda terroristen vermomd als nederlandse hondenuitlaters van plan waren de waterleiding te vergiftigen.
op dit moment bevinden ryan3, stali en ollie zich op een niet nader genoemde leger basis ( volgens anonieme bronnen zijn ze zelfs naar een land in het middenoosten getransporteerd ) alwaar zij onder enige physieke druk verhoord worden over hun geplande aanslag en hun banden met usama bin laden en saddam husseyn en de infiltratie pogingen in het rechtse politieke spectrum van nederland door ryan3.

helaas is door de anti terrorisme wetgeving geen mogelijkheid om informatie te verkrijgen over hun exacte toestand dan wel verblijfplaats. de overheid kan en zal dit geheimhouden en zelfs ontkennen in belang van de staats veiligheid, tevens hebben de verdachte "enemy combattants" geen recht op rechtsbijstand.

gelukkig was ryan3 een voorstander van dat beleid dus zal hij er vast geen problemen mee hebben
Zij die willen voorkomen dat je de werkelijke geschiedenis kent, zijn er op uit hem te herhalen.
Do not attempt to think or depression may occur, All sports broadcasts will proceed as normal
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 14:27:37 #159
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26096607
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:25 schreef HansJans het volgende:

[..]

Er schijnt een rugtas met een videoband gevonden te zijn ergens in een bos....
Met daarop de Blair witch project?
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:27:40 #160
10119 appelsientje
Het beste onder de zon
pi_26096608
Nog steeds geen foto's ?
To deny our impulses would deny the very thing that make us human.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:28:00 #161
114602 HansJans
dikke pil in je bil
pi_26096621
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:26 schreef Fonkmeistah het volgende:
owkeejj. ik zal het maar zeggen dan.
ik heb de aivd gebeld met de melding dat alqaeda terroristen vermomd als nederlandse hondenuitlaters van plan waren de waterleiding te vergiftigen.
op dit moment bevinden ryan3, stali en ollie zich op een niet nader genoemde leger basis ( volgens anonieme bronnen zijn ze zelfs naar een land in het middenoosten getransporteerd ) alwaar zij onder enige physieke druk verhoord worden over hun geplande aanslag en hun banden met usama bin laden en saddam husseyn en de infiltratie pogingen in het rechtse politieke spectrum van nederland door ryan3.

helaas is door de anti terrorisme wetgeving geen mogelijkheid om informatie te verkrijgen over hun exacte toestand dan wel verblijfplaats. de overheid kan en zal dit geheimhouden en zelfs ontkennen in belang van de staats veiligheid, tevens hebben de verdachte "enemy combattants" geen recht op rechtsbijstand.

gelukkig was ryan3 een voorstander van dat beleid dus zal hij er vast geen problemen mee hebben
dikke bil in je pil
pi_26096628
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:26 schreef Fonkmeistah het volgende:
owkeejj. ik zal het maar zeggen dan.
ik heb de aivd gebeld met de melding dat alqaeda terroristen vermomd als nederlandse hondenuitlaters van plan waren de waterleiding te vergiftigen.
op dit moment bevinden ryan3, stali en ollie zich op een niet nader genoemde leger basis ( volgens anonieme bronnen zijn ze zelfs naar een land in het middenoosten getransporteerd ) alwaar zij onder enige physieke druk verhoord worden over hun geplande aanslag en hun banden met usama bin laden en saddam husseyn en de infiltratie pogingen in het rechtse politieke spectrum van nederland door ryan3.

helaas is door de anti terrorisme wetgeving geen mogelijkheid om informatie te verkrijgen over hun exacte toestand dan wel verblijfplaats. de overheid kan en zal dit geheimhouden en zelfs ontkennen in belang van de staats veiligheid, tevens hebben de verdachte "enemy combattants" geen recht op rechtsbijstand.

gelukkig was ryan3 een voorstander van dat beleid dus zal hij er vast geen problemen mee hebben
pi_26096647
http://log.server8.org/img/IMG_040905_002.jpg
Nieuw plaatje!
Wat het idee is...weet ik niet.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:30:34 #164
45622 merlin693
Huh ! Asmodeus & me
pi_26096667
Guantanamo bay !
pi_26096679
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:26 schreef Fonkmeistah het volgende:

[...]
Doei .
pi_26096684
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:29 schreef veldmuis het volgende:
http://log.server8.org/img/IMG_040905_002.jpg
Nieuw plaatje!
Wat het idee is...weet ik niet.
't lijkt op een voertuig .
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:31:50 #167
114602 HansJans
dikke pil in je bil
pi_26096695
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:27 schreef Aaahikwordgek het volgende:

[..]

Met daarop de Blair witch project?
en een paar meter verderop is iets gevonden wat lijkt op de staart van een hond....
dikke bil in je pil
pi_26096714
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:27 schreef appelsientje het volgende:
Nog steeds geen foto's ?
Lekker he? Sinaasappelsap.
pi_26096715
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:31 schreef HansJans het volgende:

[..]

en een paar meter verderop is iets gevonden wat lijkt op de staart van een hond....
Rot eens ff op .
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:33:27 #170
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26096739
Ik sta ook erg sceptisch tegenover dit hele gedoe. Ik ben opgegroeid in een bosrijk gebied, en al die foto's uit deel VI doen me erg herrineren aan boomkap bij ons in de buurt. Het doet me ook denken aan zo'n project "Vernieuwde Bosaanleg" hierbij wordt veel vocht uit de grond gehaald en worden de bomen gekapt, het vocht wordt uit de grond gehaald zodat er geen grote bomen meer kunnen groeien alleen laaggroei. Dit zorgt voor een grotere diversiteit in de flora en fauna. En heeft uiteindelijk dan weer positief effect op de bosstand. Kuilen worden gegraven die uiteindelijk plassen moeten vormen waar dieren etc uit kunnen drinken en andere gedierte kan leven.

Die dooie vissen kunnen gewoon een virus zijn in die vijver/plas, dat gebeurd nog weleens he!
Die "dooie" bomen hoeven niet perse dood te zijn, de winter is net voorbij en de lente nauwelijks begonnen. En dat gras is gewoon helmgras, dat ziet er dood uit maar hoort er zo uit te zien.

Tja bij al dit gebeuren worden grote machines gebruikt, helmen voor de veiligheid, afzetting zodat mensen de werkzaamheden etc niet verstoren, een wc om naar de wc te kunnen(kuil met een pot erop) oh jee en er stond ook nog een wit busje wat verdacht zeg! lol

maar goed voor de sensatiezoekers, geloof waar je in wilt geloven.
pi_26096770
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:33 schreef ASroma het volgende:
Ik sta ook erg sceptisch tegenover dit hele gedoe. Ik ben opgegroeid in een bosrijk gebied, en al die foto's uit deel VI doen me erg herrineren aan boomkap bij ons in de buurt. Het doet me ook denken aan zo'n project "Vernieuwde Bosaanleg" hierbij wordt veel vocht uit de grond gehaald en worden de bomen gekapt, het vocht wordt uit de grond gehaald zodat er geen grote bomen meer kunnen groeien alleen laaggroei. Dit zorgt voor een grotere diversiteit in de flora en fauna. En heeft uiteindelijk dan weer positief effect op de bosstand. Kuilen worden gegraven die uiteindelijk plassen moeten vormen waar dieren etc uit kunnen drinken en andere gedierte kan leven.

Die dooie vissen kunnen gewoon een virus zijn in die vijver/plas, dat gebeurd nog weleens he!
Die "dooie" bomen hoeven niet perse dood te zijn, de winter is net voorbij en de lente nauwelijks begonnen. En dat gras is gewoon helmgras, dat ziet er dood uit maar hoort er zo uit te zien.

Tja bij al dit gebeuren worden grote machines gebruikt, helmen voor de veiligheid, afzetting zodat mensen de werkzaamheden etc niet verstoren, een wc om naar de wc te kunnen(kuil met een pot erop) oh jee en er stond ook nog een wit busje wat verdacht zeg! lol

maar goed voor de sensatiezoekers, geloof waar je in wilt geloven.
Joh, geloof lekker waar je in wilt geloven.
pi_26096775
ASroma, en waar zijn r&s dan?
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:35:26 #173
114602 HansJans
dikke pil in je bil
pi_26096784
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:33 schreef ASroma het volgende:
Ik sta ook erg sceptisch tegenover dit hele gedoe. Ik ben opgegroeid in een bosrijk gebied, en al die foto's uit deel VI doen me erg herrineren aan boomkap bij ons in de buurt. Het doet me ook denken aan zo'n project "Vernieuwde Bosaanleg" hierbij wordt veel vocht uit de grond gehaald en worden de bomen gekapt, het vocht wordt uit de grond gehaald zodat er geen grote bomen meer kunnen groeien alleen laaggroei. Dit zorgt voor een grotere diversiteit in de flora en fauna. En heeft uiteindelijk dan weer positief effect op de bosstand. Kuilen worden gegraven die uiteindelijk plassen moeten vormen waar dieren etc uit kunnen drinken en andere gedierte kan leven.

Die dooie vissen kunnen gewoon een virus zijn in die vijver/plas, dat gebeurd nog weleens he!
Die "dooie" bomen hoeven niet perse dood te zijn, de winter is net voorbij en de lente nauwelijks begonnen. En dat gras is gewoon helmgras, dat ziet er dood uit maar hoort er zo uit te zien.

Tja bij al dit gebeuren worden grote machines gebruikt, helmen voor de veiligheid, afzetting zodat mensen de werkzaamheden etc niet verstoren, een wc om naar de wc te kunnen(kuil met een pot erop) oh jee en er stond ook nog een wit busje wat verdacht zeg! lol

maar goed voor de sensatiezoekers, geloof waar je in wilt geloven.
En de woorden die ze ook gebruiken; "verdwenen" ipv "weg" Waarom zouden ze dat nou doen?
dikke bil in je pil
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 14:36:12 #174
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26096800
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:31 schreef HansJans het volgende:

[..]

en een paar meter verderop is iets gevonden wat lijkt op de staart van een hond....
Met een stuk lont er aan vastgeknoopt?
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
pi_26096816
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:29 schreef veldmuis het volgende:
http://log.server8.org/img/IMG_040905_002.jpg
Nieuw plaatje!
Wat het idee is...weet ik niet.
Het is de achterband van een Motor, waarschijnlijk een Kawasaki ZX7R ofzo...
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 14:37:26 #176
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26096822
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:26 schreef Fonkmeistah het volgende:
owkeejj. ik zal het maar zeggen dan.
ik heb de aivd gebeld met de melding dat alqaeda terroristen vermomd als nederlandse hondenuitlaters van plan waren de waterleiding te vergiftigen.
op dit moment bevinden ryan3, stali en ollie zich op een niet nader genoemde leger basis ( volgens anonieme bronnen zijn ze zelfs naar een land in het middenoosten getransporteerd ) alwaar zij onder enige physieke druk verhoord worden over hun geplande aanslag en hun banden met usama bin laden en saddam husseyn en de infiltratie pogingen in het rechtse politieke spectrum van nederland door ryan3.

helaas is door de anti terrorisme wetgeving geen mogelijkheid om informatie te verkrijgen over hun exacte toestand dan wel verblijfplaats. de overheid kan en zal dit geheimhouden en zelfs ontkennen in belang van de staats veiligheid, tevens hebben de verdachte "enemy combattants" geen recht op rechtsbijstand.

gelukkig was ryan3 een voorstander van dat beleid dus zal hij er vast geen problemen mee hebben


Zo'n verhaal zou zomaar kunnen, ik zou me rotlachen. Krijg je ervan als je je fikken in andermans zaakjes stopt.
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
pi_26096838
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:37 schreef Motorguy76 het volgende:

[..]

Het is de achterband van een Motor, waarschijnlijk een Kawasaki ZX7R ofzo...
We hebben een kenner .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26096845
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:37 schreef Motorguy76 het volgende:

[..]

Het is de achterband van een Motor, waarschijnlijk een Kawasaki ZX7R ofzo...
Maar wat heeft dat met de pit te maken.. ?

Dalijk blijkt het gewoon de motor van zijn vriend te zijn die ff een beetje hosting nodig had .
pi_26096857
Gewoon viper zn motor dus, gok ik, aan zn sig te zien.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:39:06 #180
73940 Choices
Woordeloze lurker
pi_26096859
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:33 schreef ASroma het volgende:
Ik sta ook erg sceptisch tegenover dit hele gedoe. Ik ben opgegroeid in een bosrijk gebied, en al die foto's uit deel VI doen me erg herrineren aan boomkap bij ons in de buurt. Het doet me ook denken aan zo'n project "Vernieuwde Bosaanleg" hierbij wordt veel vocht uit de grond gehaald en worden de bomen gekapt, het vocht wordt uit de grond gehaald zodat er geen grote bomen meer kunnen groeien alleen laaggroei. Dit zorgt voor een grotere diversiteit in de flora en fauna. En heeft uiteindelijk dan weer positief effect op de bosstand. Kuilen worden gegraven die uiteindelijk plassen moeten vormen waar dieren etc uit kunnen drinken en andere gedierte kan leven.

Die dooie vissen kunnen gewoon een virus zijn in die vijver/plas, dat gebeurd nog weleens he!
Die "dooie" bomen hoeven niet perse dood te zijn, de winter is net voorbij en de lente nauwelijks begonnen. En dat gras is gewoon helmgras, dat ziet er dood uit maar hoort er zo uit te zien.

Tja bij al dit gebeuren worden grote machines gebruikt, helmen voor de veiligheid, afzetting zodat mensen de werkzaamheden etc niet verstoren, een wc om naar de wc te kunnen(kuil met een pot erop) oh jee en er stond ook nog een wit busje wat verdacht zeg! lol

maar goed voor de sensatiezoekers, geloof waar je in wilt geloven.
Gelukkig maar, verklaart de voertuigen van het leger, honden, lichten. Niet geloven is ook geloven . -ik ga dat denk ik als sig zetten!
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:42:28 #181
114602 HansJans
dikke pil in je bil
pi_26096936
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:36 schreef Aaahikwordgek het volgende:

[..]

Met een stuk lont er aan vastgeknoopt?
dikke bil in je pil
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:43:16 #182
118655 Rocco_jr
Nolius je weet wat je bent!
pi_26096953
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:29 schreef veldmuis het volgende:
http://log.server8.org/img/IMG_040905_002.jpg
Nieuw plaatje!
Wat het idee is...weet ik niet.
Motor lijkt het op
I love my followers & fans!
pi_26096966
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:43 schreef Rocco_jr het volgende:

[..]

Motor lijkt het op
Rocco .
pi_26096969
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:43 schreef Rocco_jr het volgende:

[..]

Motor lijkt het op
Dat is die traktor.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:44:35 #185
21527 Fonkmeistah
Zinloos Geweldig
pi_26096979
het illustere trio heeft tijdens het verhoor bekend een aanslag te hebben voorbereid op het haagsche binnenhof. door kordaat optreden van de veiligheidsdiensten hebben die op het nippertje de authoriteiten ter plaatse telefonisch op de hoogte kunnen stellen.

zie ook het volgende persbericht Bommelding op Binnenhof Den Haag
Zij die willen voorkomen dat je de werkelijke geschiedenis kent, zijn er op uit hem te herhalen.
Do not attempt to think or depression may occur, All sports broadcasts will proceed as normal
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:44:35 #186
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26096980
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:35 schreef Dark_Killah het volgende:
ASroma, en waar zijn r&s dan?
ik ga niet meewerken aan die grap
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 14:44:48 #187
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26096984
Als Ryan3 nou minder paranoia was geweest, dan had die al in het eerste deel verteld waar de pit zich bevond en in welk bos hij rondliep.

Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:46:08 #188
97934 ASroma
Flamboyant
pi_26097018
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:39 schreef Choices het volgende:

[..]

Gelukkig maar, verklaart de voertuigen van het leger, honden, lichten. Niet geloven is ook geloven . -ik ga dat denk ik als sig zetten!
het schijnt zo te zijn dat militairen nog weleens willen oefenen in de bossen, vinden ze leuk een beetje wroeten in de modder
pi_26097021
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:44 schreef Fonkmeistah het volgende:
het illustere trio heeft tijdens het verhoor bekend een aanslag te hebben voorbereid op het haagsche binnenhof. door kordaat optreden van de veiligheidsdiensten hebben die op het nippertje de authoriteiten ter plaatse telefonisch op de hoogte kunnen stellen.

zie ook het volgende persbericht Bommelding op Binnenhof Den Haag
Op-falikkeren.
pi_26097026
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:44 schreef Aaahikwordgek het volgende:
Als Ryan3 nou minder paranoia was geweest, dan had die al in het eerste deel verteld waar de pit zich bevond en in welk bos hij rondliep.

En daar heb jij een heel goed punt.
pi_26097027
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:44 schreef Aaahikwordgek het volgende:
Als Ryan3 nou minder paranoia was geweest, dan had die al in het eerste deel verteld waar de pit zich bevond en in welk bos hij rondliep.

En dan 25 (bijna) vermakelijke topics mislopen? .

Is dit al de langste reeks binnen een week-ooit, eigelijk?
pi_26097032
TVP! GVD, ben je een ochtend weg, ben je 3 kwartier bezig met bijlezen
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26097040
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:46 schreef veldmuis het volgende:

[..]

En dan 25 (bijna) vermakelijke topics mislopen? .

Is dit al de langste reeks binnen een week-ooit, eigelijk?
Nee, da's HOMO al.
pi_26097053
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:46 schreef Rolfxx het volgende:
TVP! GVD, ben je een ochtend weg, ben je 3 kwartier bezig met bijlezen
Niet doen, toch niks gebeurd.
Er is gisteravond wat info bijgekomen, dat kan je beter lezen..
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:47:31 #195
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26097056
Jammer dat de radio opnamens van gister(?) niet in "tekst" versie verschenen is

Maar goed, heb geloof ik ook zonder de audio fragmenten niet echt veel gemist

Voor de zoekploeg die vandaag ging, suc6 iig
fan van Qwea is!
pi_26097068
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:46 schreef Rolfxx het volgende:
TVP! GVD, ben je een ochtend weg, ben je 3 kwartier bezig met bijlezen
Ik was donderdag de hele dag weg, ben op vrijdag van 4 tot 11 bezig geweest met bijlezen .
Maarja, leuk topic dus het is niet zo erg .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:49:03 #197
118655 Rocco_jr
Nolius je weet wat je bent!
pi_26097087
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:47 schreef madskillz het volgende:
Jammer dat de radio opnamens van gister(?) niet in "tekst" versie verschenen is

Maar goed, heb geloof ik ook zonder de audio fragmenten niet echt veel gemist

Voor de zoekploeg die vandaag ging, suc6 iig
Grotendeels wel hoor, 1 topic terug geloof ik...
I love my followers & fans!
pi_26097089
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:46 schreef ASroma het volgende:

[..]

het schijnt zo te zijn dat militairen nog weleens willen oefenen in de bossen, vinden ze leuk een beetje wroeten in de modder
Ga dan gerust ff lezen ipv hier een beetje ingevingen lopen verkondigen... .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26097093
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:47 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Nee, da's HOMO al.
Misschien ligt daar de oplossing! Verdachte plekjes in het bos enzo...
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2005 @ 14:49:48 #200
45013 Aaahikwordgek
Maakt vrienden
pi_26097110
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:46 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

En daar heb jij een heel goed punt.


Ondertussen is de vermeende hoax natuurlijk wel een succes geworden.
Raar eigenlijk, iemand die te paranoia is om te vertellen waar die woont (plaats, niet adres) en rondloopt, beschrijft een andere vermeende paranoide club Belgen.
Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:51:15 #201
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26097140
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:49 schreef Rocco_jr het volgende:

[..]

Grotendeels wel hoor, 1 topic terug geloof ik...
Heb ik gemist dan.. gaat ook zo snel hier he zal iig ff terug zoeken
fan van Qwea is!
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:51:39 #202
73940 Choices
Woordeloze lurker
pi_26097149
Jongens, ik begin weer lekker helemaal overnieuw, terug naar topic 1 haha .
pi_26097150
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:49 schreef juiced het volgende:

[..]

Misschien ligt daar de oplossing! Verdachte plekjes in het bos enzo...
Neej, homo is okay.
En deze reeks is trouwens ook best vermakelijk hoor.
pi_26097156
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:51 schreef Choices het volgende:
Jongens, ik begin weer lekker helemaal overnieuw, terug naar topic 1 haha .
Veel succes.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:53:16 #205
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26097182
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:51 schreef Choices het volgende:
Jongens, ik begin weer lekker helemaal overnieuw, terug naar topic 1 haha .
De verveling slaat toe
fan van Qwea is!
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:53:18 #206
73940 Choices
Woordeloze lurker
pi_26097184
Misschien wanneer deze reeks is afgelopen kunnen we een topic houden wie het snelste de hele reeks doorleest.. of hoelang het gemiddelt duurt.. .. vrij zinloos, maar als dit een grap is, .. is het net zo zinloos als dit. .

Maargoed, het is en blijft een mysterie wat betreft ryan en Stali. en ollie.. duss.. time shall tell.
pi_26097191
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:51 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Veel succes.
Hij zal het nodig hebben .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:53:54 #208
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26097201
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:53 schreef Choices het volgende:
Misschien wanneer deze reeks is afgelopen kunnen we een topic houden wie het snelste de hele reeks doorleest.. of hoelang het gemiddelt duurt.. .. vrij zinloos, maar als dit een grap is, .. is het net zo zinloos als dit. .

Maargoed, het is en blijft een mysterie wat betreft ryan en Stali. en ollie.. duss.. time shall tell.
fan van Qwea is!
pi_26097205
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:53 schreef Choices het volgende:
Misschien wanneer deze reeks is afgelopen kunnen we een topic houden wie het snelste de hele reeks doorleest.. of hoelang het gemiddelt duurt.. .. vrij zinloos, maar als dit een grap is, .. is het net zo zinloos als dit. .

Maargoed, het is en blijft een mysterie wat betreft ryan en Stali. en ollie.. duss.. time shall tell.
10 topics binnen 2 uur is wel haalbaar. Okay, selectief lezen .
pi_26097253
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:54 schreef veldmuis het volgende:

[..]

10 topics binnen 2 uur is wel haalbaar. Okay, selectief lezen .
Heel selectief ja .

10x300=3000
3000:2=1500
1500:60=25

dus dat is bijna elke 2 seconden een reactie, en dat ga je zeker niet halen als je de reacties van Ryan en Stali mee rekend. .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26097418
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:56 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Heel selectief ja .

10x300=3000
3000:2=1500
1500:60=25

dus dat is bijna elke 2 seconden een reactie, en dat ga je zeker niet halen als je de reacties van Ryan en Stali mee rekend. .
Een smiley doe je nog geen halve seconde over, dus tijd zat.

Ik ga eieren tellen op RTL4.
pi_26097458
pi_26097468
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:56 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Heel selectief ja .

10x300=3000
3000:2=1500
1500:60=25

dus dat is bijna elke 2 seconden een reactie, en dat ga je zeker niet halen als je de reacties van Ryan en Stali mee rekend. .
De helft is crap, de andere helft is smilie.
En de rest zijn foto's.
pi_26097477
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:05 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Een smiley doe je nog geen halve seconde over, dus tijd zat.

Ik ga eieren tellen op RTL4.
O...M...G... .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26097525
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:07 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

De helft is crap, de andere helft is smilie.
En de rest zijn foto's.
Maar er zitten ook reacties tussen van een minuut, daar verlies je 58 seconden op, die je weer in moet halen met 39 reacties van een halve seconde (1 smiley).

Maar laten we ontopic blijven .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26097558
Selectief lezen was voor mij om de pagina lezen, als iedereen enthousiast reageeert kijk ik op de vorige pagina, zo niet, ga ik door
pi_26097574
Oké, kappen maar weer .
pi_26097619
*tvp't*
pi_26097623
ja
kappen
nou
pi_26097628
Ach ja.. op een gebied van 10 vierkante kilometer een 'pit' vinden is erg lastig
pi_26097813
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:14 schreef DJKoster het volgende:
Ach ja.. op een gebied van 10 vierkante kilometer een 'pit' vinden is erg lastig
Die leidingen die daar door het bos lagen moeten niet zo moeilijk te vinden zijn, zeker niet als je met een auto door dat bos rijdt.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26098173
Ligt er ook aan hoe groot een pit is. Heeft iemand gemiddelden?
pi_26098198
tvp
  zaterdag 9 april 2005 @ 15:35:08 #224
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26098277
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:21 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Die leidingen die daar door het bos lagen moeten niet zo moeilijk te vinden zijn, zeker niet als je met een auto door dat bos rijdt.
Lijkt me sterk dat een bos op 5 kilometer "diepte" autopaden heeft

Wat ook duidelijk op de posts vermeld staat is dat ze door dichte begroeiing moesten etc
fan van Qwea is!
pi_26098283
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:32 schreef veldmuis het volgende:
Ligt er ook aan hoe groot een pit is. Heeft iemand gemiddelden?
Niemand heeft enige idee, kijk eens naar de foto...
pi_26098317
In die OP vind ik, moet ook even een kleine samenvatting komen van 'belangrijke' ontwikkelingen van het voorgaande topic hoor.

Het is echt geen doen om door die fucking slowchat heen te lezen!!

Dus de topicstarter van het volgende topic, graag even de highlights van deze erin
There are times we will remember, there are nights we won't forget.
If we value every moment we will never feel regret.
  zaterdag 9 april 2005 @ 15:36:29 #227
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26098337
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:35 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Niemand heeft enige idee, kijk eens naar de foto...
15 tot 20 meter toch? iig ik geloof dat ik dat gelezen had in een van de eerste topics
fan van Qwea is!
pi_26098338
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:35 schreef madskillz het volgende:

[..]

Lijkt me sterk dat een bos op 5 kilometer "diepte" autopaden heeft

Wat ook duidelijk op de posts vermeld staat is dat ze door dichte begroeiing moesten etc
Al die busjes, machines reden toch ook door het bos, en dat pad liep langs de pit...
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 15:37:32 #229
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26098377
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:36 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Al die busjes, machines reden toch ook door het bos, en dat pad liep langs de pit...
Dan zul je wel het bewuste pad moeten vinden lijkt me niet dat je zomaar bij elke willekeurige bosingang precies naar die pit gaat... anders was het allang gevonden
fan van Qwea is!
pi_26098379
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:36 schreef mcintosh het volgende:
In die OP vind ik, moet ook even een kleine samenvatting komen van 'belangrijke' ontwikkelingen van het voorgaande topic hoor.

Het is echt geen doen om door die fucking slowchat heen te lezen!!

Dus de topicstarter van het volgende topic, graag even de highlights van deze erin
Doe jij dat dan .
Net of ik niks te doen heb ofzo.
pi_26098387
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:36 schreef madskillz het volgende:

[..]

15 tot 20 meter toch? iig ik geloof dat ik dat gelezen had in een van de eerste topics
Dat was volgens mij die kale vlakte..
  zaterdag 9 april 2005 @ 15:38:34 #232
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26098426
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:37 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Dat was volgens mij die kale vlakte..
Die kale vlakte met houtsnippers? Als je op de foto kijkt zie je dat die toch heeeeeeeeeel wat groter is
fan van Qwea is!
pi_26098461
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:37 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Doe jij dat dan .
Net of ik niks te doen heb ofzo.
ja ik vind het prima hoor, is kleine moeite, zoveel gebeurd er nu ook weer niet!
There are times we will remember, there are nights we won't forget.
If we value every moment we will never feel regret.
pi_26098469
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:39 schreef mcintosh het volgende:

[..]

ja ik vind het prima hoor, is kleine moeite, zoveel gebeurd er nu ook weer niet!
Ok.
  zaterdag 9 april 2005 @ 15:46:47 #236
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26098700
Viper smste of iemand nog info/tips had.....
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26098759
Nee, het is stil hier op een beetje slowchat na.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26098861
Ik hoop op nieuwe ontwikkelingen
pi_26098873
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:52 schreef ThomasBerge het volgende:
Ik hoop op nieuwe ontwikkelingen
Zou leuk zijn als Ryan of Stali hier ineens wat zou posten .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 15:52:41 #240
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26098876
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:46 schreef Qwea het volgende:
Viper smste of iemand nog info/tips had.....
Jaaa zoals ik net op irc al zei:

Ga een bus verf kopen in een andere kleur van blauw en tag de bomen weet je waar je geweest bent en een eventuele volgende groep ook
fan van Qwea is!
pi_26098895
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:52 schreef madskillz het volgende:

[..]

Jaaa zoals ik net op irc al zei:

Ga een bus verf kopen in een andere kleur van blauw en tag de bomen weet je waar je geweest bent en een eventuele volgende groep ook
Jij ging pissen .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26098903
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:46 schreef Qwea het volgende:
Viper smste of iemand nog info/tips had.....
Magk jouw nummer ook?
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26098910
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:52 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Zou leuk zijn als Ryan of Stali hier ineens wat zou posten .
  zaterdag 9 april 2005 @ 15:54:41 #244
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26098930
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:53 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Jij ging pissen .
doe ik ook geen uur op ofwel dan
fan van Qwea is!
  zaterdag 9 april 2005 @ 15:55:18 #245
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26098945
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:52 schreef Zebbie het volgende:

[..]

Zou leuk zijn als Ryan of Stali hier ineens wat zou posten .
99% kans dat t niet eens meer opvalt in de chaos
fan van Qwea is!
pi_26098970
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:55 schreef madskillz het volgende:

[..]

99% kans dat t niet eens meer opvalt in de chaos
Nee idd, even stiekem avatar veranderen en dan gewoon een onschuldig postje plaatsen .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26099031
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 15:46 schreef Qwea het volgende:
Viper smste of iemand nog info/tips had.....
Als je vanuit Huijbergen de Abdijlaan oprijd, bij het kruispunt met de Putseweg links gaat kom je na pakweg 1 km. tot aan Putte aan je linkerhand tientallen wegen tegen om het gebied in te gaan... (een stukje zuidelijker dus)
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:00:22 #248
114602 HansJans
dikke pil in je bil
pi_26099095
OK NEWSFLASH

Ik kreeg net een berichtje door! Een Fokker zou Ryan gespot hebben in zijn eentje in een bos! hij probeerde hem te roepen maar hij bleef maar doorlopen alsof hij was veranderd in een zombie.... of misschien hoorde hij hem gewoon niet. Zou hij Stali kwijt zijn geraakt? Niemand die daar nu nog iets over kan vertellen. Creepy!

Ook heeft hij hondensporen gezien die opeens ophouden, is de hond ontvoerd door de mysterieuze mannen met blauwe helmen?
dikke bil in je pil
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:02:32 #249
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26099166
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:00 schreef HansJans het volgende:
OK NEWSFLASH

Ik kreeg net een berichtje door! Een Fokker zou Ryan gespot hebben in zijn eentje in een bos! hij probeerde hem te roepen maar hij bleef maar doorlopen alsof hij was veranderd in een zombie.... of misschien hoorde hij hem gewoon niet. Zou hij Stali kwijt zijn geraakt? Niemand die daar nu nog iets over kan vertellen. Creepy!

Ook heeft hij hondensporen gezien die opeens ophouden, is de hond ontvoerd door de mysterieuze mannen met blauwe helmen?
the X files komt niet meer op tv heur
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26099190
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:00 schreef HansJans het volgende:
OK NEWSFLASH

Ik kreeg net een berichtje door! Een Fokker zou Ryan gespot hebben in zijn eentje in een bos! hij probeerde hem te roepen maar hij bleef maar doorlopen alsof hij was veranderd in een zombie.... of misschien hoorde hij hem gewoon niet. Zou hij Stali kwijt zijn geraakt? Niemand die daar nu nog iets over kan vertellen. Creepy!

Ook heeft hij hondensporen gezien die opeens ophouden, is de hond ontvoerd door de mysterieuze mannen met blauwe helmen?
.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26099750
Iemand in de krant al een berichtje gespot dat Bergen op Zoom en omstreken als het zo doorgaat een goed zomerseizoen qua toerisme gaat hebben?
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:24:25 #252
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26099773
voor verder info of nutteloos geblaat #vermist, #oplossing
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:24:25 #253
118655 Rocco_jr
Nolius je weet wat je bent!
pi_26099774
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:00 schreef HansJans het volgende:
OK NEWSFLASH

Ik kreeg net een berichtje door! Een Fokker zou Ryan gespot hebben in zijn eentje in een bos! hij probeerde hem te roepen maar hij bleef maar doorlopen alsof hij was veranderd in een zombie.... of misschien hoorde hij hem gewoon niet. Zou hij Stali kwijt zijn geraakt? Niemand die daar nu nog iets over kan vertellen. Creepy!

Ook heeft hij hondensporen gezien die opeens ophouden, is de hond ontvoerd door de mysterieuze mannen met blauwe helmen?
Argh, is het al weer bijna kinderbedtijd?
Verder iemand nog leuke tips voor Viper on Tour?
I love my followers & fans!
pi_26099797
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:24 schreef Qwea het volgende:
voor verder info of nutteloos geblaat #vermist, #oplossing
Kben geen nerd ofzo dat ik naar een IRC-ding ga .
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 16:26:12 #255
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26099829
Kan die idiote slowchat stoppen?
Ga naar de chat
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26099869
Heeft iemand al op een rijtje gezet wat er allemaal over Ryan3, Stali, Ollie en de locatie bekend is?

Als ik het goed begrepen heb uit dit en andere topics:

-Ryan (43), Stali (32), Stali's dochtertje ('kuiken') en hun hondje Ollie wonen in een vrijstaand huisje aan de bosrand op een steenworp afstand van de Belgische grens.
- Ryan ontdekte de mysterieuze werkzaamheden in het bos op een wandeling die hij van thuis uit begon
-Het bos omschrijven ze als een wildernis en als verlaten. Het overlapt de NL-B landsgrens. Als je er mensen tegenkomt zijn het m.n. Belgen en Duitsers (dat laatste doet vermoeden dat er iets toeristisch in de buurt ligt).
-Het bos heeft een ingang waar een vrij groot hotel staat. Hier zagen ze luxe auto's met Corps Diplomatique en Italiaanse kentekens. Hier stond ook hun auto, die op 3-4 km van de geheimzinnige bouwplaats in het bos stond.
- De bouwplaats ('de pitt') ligt zo'n 5 km het bos in, het bos zou dan minimaal een diameter van zo'n 10 km moeten hebben. Er ligt een ven vlakbij de pitt.
- De pitt bereik je na 40 minuten stevig wandelen. Het bos sterkt zich daarna nog anderhalf uur wandelen uit voordat je weer paden tegenkomt.
- Het is niet in omgeving Eindhoven en niet in Zeeuws-Vlaanderen
- Op een fietstocht, hemelsbreed 25-30km van deze plek, in België, heeft Ryan3 ooit een kleine, in kreupelhout verborgen luchtmachtbasis met 3-4 wat oudere helicopters gezien.

Nog meer hints en aanwijzingen?
pi_26099876
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:26 schreef yvonne het volgende:
Kan die idiote slowchat stoppen?
Ga naar de chat
Maak je niet zo druk joh
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:28:41 #258
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26099884
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:26 schreef yvonne het volgende:
Kan die idiote slowchat stoppen?
Ga naar de chat
#vermist

Overigens. Viper net ff wat tips door gegeven, dus als iemand nog meer tips/info heeft, roep het ff.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26099891
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:25 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Kben geen nerd ofzo dat ik naar een IRC-ding ga .
Daar hoef je echt geen nerd voor te zijn...
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:29:40 #260
118655 Rocco_jr
Nolius je weet wat je bent!
pi_26099915
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:26 schreef yvonne het volgende:
Kan die idiote slowchat stoppen?
Ga naar de chat
Kom je ook?
Verder is Nolius maar stil, vanavond weer een exxxxxtra vette uitzending?
I love my followers & fans!
pi_26099947
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:27 schreef dvr het volgende:
- Op een fietstocht, hemelsbreed 25-30km van deze plek, in België, heeft Ryan3 ooit een kleine, in kreupelhout verborgen luchtmachtbasis met 3-4 wat oudere helicopters gezien.
HEt stikt daar in de omgeving van militaire oefenterreinen, of lijkt dat maar?
Woensdrecht is er ook niet echt ver vandaan, da's dus dat vliegveld, maar da's juist niet in belgie.

Overigens was het toch al duidelijk waar het was, weet niet of je het topique gevolgd hebt?
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:31:07 #262
118655 Rocco_jr
Nolius je weet wat je bent!
pi_26099957
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:27 schreef dvr het volgende:
Heeft iemand al op een rijtje gezet wat er allemaal over Ryan3, Stali, Ollie en de locatie bekend is?

Als ik het goed begrepen heb uit dit en andere topics:

-Ryan (43), Stali (32), Stali's dochtertje ('kuiken') en hun hondje Ollie wonen in een vrijstaand huisje aan de bosrand op een steenworp afstand van de Belgische grens.
- Ryan ontdekte de mysterieuze werkzaamheden in het bos op een wandeling die hij van thuis uit begon
-Het bos omschrijven ze als een wildernis en als verlaten. Het overlapt de NL-B landsgrens. Als je er mensen tegenkomt zijn het m.n. Belgen en Duitsers (dat laatste doet vermoeden dat er iets toeristisch in de buurt ligt).
-Het bos heeft een ingang waar een vrij groot hotel staat. Hier zagen ze luxe auto's met Corps Diplomatique en Italiaanse kentekens. Hier stond ook hun auto, die op 3-4 km van de geheimzinnige bouwplaats in het bos stond.
- De bouwplaats ('de pitt') ligt zo'n 5 km het bos in, het bos zou dan minimaal een diameter van zo'n 10 km moeten hebben. Er ligt een ven vlakbij de pitt.
- De pitt bereik je na 40 minuten stevig wandelen. Het bos sterkt zich daarna nog anderhalf uur wandelen uit voordat je weer paden tegenkomt.
- Het is niet in omgeving Eindhoven en niet in Zeeuws-Vlaanderen
- Op een fietstocht, hemelsbreed 25-30km van deze plek, in België, heeft Ryan3 ooit een kleine, in kreupelhout verborgen luchtmachtbasis met 3-4 wat oudere helicopters gezien.

Nog meer hints en aanwijzingen?
Vooral ook om de woning te traceren heb je nog:

- Huis lag langs/aan zandwegen en oude smokkelroutes
- Letterlijk op steenworp afstand van de grens

Ze zouden ook trouwen op 7 mei, wellicht idee om rondliggende gemeentes af te bellen. Datum zal wel vast moeten liggen lijkt me. Andere speurtips staan in mijn post in topic in m`n ondertitel...
I love my followers & fans!
pi_26099960
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:27 schreef dvr het volgende:

-Ryan (43), Stali (32), Stali's dochtertje ('kuiken') en hun hondje Ollie wonen in een vrijstaand huisje aan de bosrand op een steenworp afstand van de Belgische grens.
Dat is tegenstrijdig met wat hij later heeft gezegd, namelijk dat ze eerst 20 minuten in de auto zaten en daarna nog 40 minuten moesten lopen.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:32:33 #264
118782 madskillz
Ik ben NIET aardig!
pi_26099993
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:29 schreef Rocco_jr het volgende:

[..]

Kom je ook?
Verder is Nolius maar stil, vanavond weer een exxxxxtra vette uitzending?
fan van Qwea is!
pi_26100064
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:29 schreef Rocco_jr het volgende:

[..]

Kom je ook?
Verder is Nolius maar stil, vanavond weer een exxxxxtra vette uitzending?
Óf hij ligt te krikken met Chris. Zeg ns eerlijk, als jij moet kiezen tussen Fok en n vriendin, moeilijke keuze he?
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26100067
Nog nieuws sinds 13.30 vandaag?
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:37:27 #267
114602 HansJans
dikke pil in je bil
pi_26100159
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:34 schreef RaymanNL het volgende:
Nog nieuws sinds 13.30 vandaag?
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:00 schreef HansJans het volgende:
OK NEWSFLASH

Ik kreeg net een berichtje door! Een Fokker zou Ryan gespot hebben in zijn eentje in een bos! hij probeerde hem te roepen maar hij bleef maar doorlopen alsof hij was veranderd in een zombie.... of misschien hoorde hij hem gewoon niet. Zou hij Stali kwijt zijn geraakt? Niemand die daar nu nog iets over kan vertellen. Creepy!

Ook heeft hij hondensporen gezien die opeens ophouden, is de hond ontvoerd door de mysterieuze mannen met blauwe helmen?
dikke bil in je pil
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:37:49 #268
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26100174
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:37 schreef HansJans het volgende:

[..]


[..]
rot es op met je onzin ?
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:41:20 #269
114602 HansJans
dikke pil in je bil
pi_26100285
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:37 schreef Qwea het volgende:

[..]

rot es op met je onzin ?
De verdwijning van die mensjes is geen onzin wou je zeggen
dikke bil in je pil
pi_26100297
Dierenasiel Pension h'Onderdak

Calandweg 95
4612PS Bergen op Zoom [kaart]
Tel: 0164 233959


Probeer dat eens te bellen.. Of Ollie gevonden is..
pi_26100343
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:41 schreef HansJans het volgende:

[..]

De verdwijning van die mensjes is geen onzin wou je zeggen
Kom dan aan met iets meer feiten .
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:44:29 #272
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26100375
ja hoi

Dankje.

We zijn daar overigens al geweest en ik heb het idee dat we lager moeten. Als het hier als is.

Als je achter de locatie kunt komen waar ze met die (gas)leidingen bezig zijn dan ben ik je erg dankbaar.


Groeten,

Olaf

Weet iemand die locatie?
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26100408
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:28 schreef Qwea het volgende:

[..]

#vermist
Zegge, Sherlock, een zekere Qwea heeft me daar gebanned
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:47:20 #274
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26100457
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:45 schreef Fwnk het volgende:

[..]

Zegge, Sherlock, een zekere Qwea heeft me daar gebanned
Misschien moet je dr ff lief aan kijken, en vragen of ze je wil unbannen

gedraag je je kanner weer in
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26100623
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:47 schreef Qwea het volgende:

[..]

Misschien moet je dr ff lief aan kijken, en vragen of ze je wil unbannen

gedraag je je kanner weer in
(16:53:11) —› can't join #vermist (you're banned (+b))
(16:53:11) —› press (Control+F2) to retry!
  zaterdag 9 april 2005 @ 16:54:00 #276
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26100640
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:53 schreef Fwnk het volgende:

[..]

(16:53:11) —› can't join #vermist (you're banned (+b))
(16:53:11) —› press (Control+F2) to retry!
doe ff /query Qwea

en doe me je hostname ffkes
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26100930
We zijn er uit. Ze hebben Ollie veranderd in een kanarie
hier een foto van hem in het bos
Op zondag 6 mei 2012 16:24 schreef Tamashii het volgende:
Dat kan niet. Dit stond in de Volkskrant. :'(
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:06:32 #278
100312 rijzwijk
jah ik ben er ook nog
pi_26100950
reincarnatie?
pi_26101036
Cerbie & madskillz, optiefen.
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:11:29 #280
118655 Rocco_jr
Nolius je weet wat je bent!
pi_26101091
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 16:34 schreef Rolfxx het volgende:

[..]

Óf hij ligt te krikken met Chris. Zeg ns eerlijk, als jij moet kiezen tussen Fok en n vriendin, moeilijke keuze he?
Één vriendin is voor mij niks spannends aan, dus die keuze is niet zo moeilijk... Zal je er verder niet mee lastig vallen, vast slecht voor je ego en aan je posthistorie te zien heb jij toch al langere tijd totaal géén vriendin. Leuk dat je het voor `m opneemt, je hoopt vast dat je een keertje mee mag doen!

On topic...: http://log.server8.org/ staat nog steeds de oproep... En nieuwe foto`s kwam er zo weer aan, ben benieuwd...
I love my followers & fans!
pi_26101160
& #vermist, #oplossing werken nog .
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:14:12 #282
118655 Rocco_jr
Nolius je weet wat je bent!
pi_26101176
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:11 schreef Rocco_jr het volgende:

[..]

Één vriendin is voor mij niks spannends aan, dus die keuze is niet zo moeilijk... Zal je er verder niet mee lastig vallen, vast slecht voor je ego en aan je posthistorie te zien heb jij toch al langere tijd totaal géén vriendin. Leuk dat je het voor `m opneemt, je hoopt vast dat je een keertje mee mag doen!

On topic...: http://log.server8.org/ staat nog steeds de oproep... En nieuwe foto`s kwam er zo weer aan, ben benieuwd...
http://log.server8.org/img/IMG_040905_003.jpg
http://depit.web-log.nl/
I love my followers & fans!
  Admin zaterdag 9 april 2005 @ 17:18:06 #283
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_26101271
Kan dat geneuzel achterwege blijven?
er zitten nog mensen daar die onze hulp nodig hebben!

De OP is aangepast, kan iemand die straks zo overnemen en de link naar dit deel erbij zetten?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_26101283
Ik zal hem zo meenemen naar het volgende topic, schat.
pi_26101300
Er staat btw twee keer theorietje.
pi_26101409
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:18 schreef yvonne het volgende:
Kan dat geneuzel achterwege blijven?
er zitten nog mensen daar die onze hulp nodig hebben!

De OP is aangepast, kan iemand die straks zo overnemen en de link naar dit deel erbij zetten?
Yvonne!
Jou theorie!
Was ik nog niet opgekomen ;*
Het kan best wel kloppen wat jij zegt
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_26101418
Op http://depit.web-log.nl/log/2271855 heb ik de foto´s geplaatst van afgelopen nacht.
pi_26101483
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:23 schreef BeJD het volgende:
Op http://depit.web-log.nl/ heb ik de foto´s geplaatst van afgelopen nacht.
Dank u .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:27:09 #289
118655 Rocco_jr
Nolius je weet wat je bent!
pi_26101488
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:23 schreef BeJD het volgende:
Op http://depit.web-log.nl/ heb ik de foto´s geplaatst van afgelopen nacht.
Erg mooie foto`s, apart dat schuim op dat hout en de overduidelijke verse sporen...
I love my followers & fans!
pi_26101505
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:11 schreef Rocco_jr het volgende:

[..]

Één vriendin is voor mij niks spannends aan, dus die keuze is niet zo moeilijk... Zal je er verder niet mee lastig vallen, vast slecht voor je ego en aan je posthistorie te zien heb jij toch al langere tijd totaal géén vriendin. Leuk dat je het voor `m opneemt, je hoopt vast dat je een keertje mee mag doen!

On topic...: http://log.server8.org/ staat nog steeds de oproep... En nieuwe foto`s kwam er zo weer aan, ben benieuwd...
Ik vind het lief dat je met me meeleeft en mn post verleden kijkt. Al hoeft wat daar staat niet altijd te kloppen

Maar goed, ik ga hier geen persoonlijke vete's uitvechten. Aangezien dit niks van doen heeft met dé pit.
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26101528
Ik ga een puntje ophalen in Eindhoven .
Speur ze!
pi_26101533
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:23 schreef BeJD het volgende:
Op http://depit.web-log.nl/log/2271855 heb ik de foto´s geplaatst van afgelopen nacht.
Die egel hoort ook bij het complot!
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_26101543
Geen pottenkijkers. Deel 25: Fotos, weblog en irc. sorry een beetje vroeg maar ik moet gaan. De OP is iig in orde nu .
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:29:38 #294
118655 Rocco_jr
Nolius je weet wat je bent!
pi_26101546
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:27 schreef Rolfxx het volgende:

[..]

Ik vind het lief dat je met me meeleeft en mn post verleden kijkt. Al hoeft wat daar staat niet altijd te kloppen

Maar goed, ik ga hier geen persoonlijke vete's uitvechten. Aangezien dit niks van doen heeft met dé pit.
Als je je eigen woorden zelf in twijfel trekt, post dan liever niks.
Is er op FOK! niet iemand met verstand van bodemonderzoeken eigenlijk? Er was toch ooit een soort specialiteiten databank van een échte radiozender of -programma? Zou erg handig kunnen zijn nu...
I love my followers & fans!
pi_26101573
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:29 schreef Dark_Killah het volgende:
Geen pottenkijkers. Deel 25: Fotos, weblog en irc. sorry een beetje vroeg maar ik moet gaan. De OP is iig in orde nu .
Heb ik dus voor niks een OP gemaakt, incl. samenvatting? Bedankt

Moest zelfs die hele fucking OP overnieuw maken omdat dat txt bestand niet te bereiken was...

There are times we will remember, there are nights we won't forget.
If we value every moment we will never feel regret.
pi_26101576
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:28 schreef TerroRobbie het volgende:
Ik ga een puntje ophalen in Eindhoven .
Speur ze!


Dat schuim op die photo's is erg vreemd ja.
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
  zaterdag 9 april 2005 @ 17:31:38 #297
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_26101595
Hmmz.Zo maar es viper bellen. Rocco, of heb jij dat al gedaan? voor update oid
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_26101598
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 17:30 schreef mcintosh het volgende:

[..]

Heb ik dus voor niks een OP gemaakt, incl. samenvatting? Bedankt

Moest zelfs die hele fucking OP overnieuw maken omdat dat txt bestand niet te bereiken was...

Post die dan er onder, misschien dat Yvonne dan een soort combinatie kan maken .
Ik ben mezelf in principe, dus ben ik in feite mij.

Webicon max 100kB, geen 260kB
pi_26101615
komt er binnenkrot nog een extra uitzending? Van FOk! Radio?
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_26101624
Ik denk zelf persoonlijk dat het écht kwartje woensdag pas valt.

Heeft iemand hier ook máár één héle kleine aanwijzing gehad de laatste dagen waar 'ie echt geen fuck van snapt?
http://forum.fok.nl/topic/710677/ -> Klik hier als je de gulden terug wilt!
pi_26101650
Dicht
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')