abonnement Unibet Coolblue
pi_25885419
Alle tekenen wijzen erop dat het Internet zoals wij dat de afgelopen 10 jaar gekend hebben aan z'n einde aan het komen is. Steeds meer politici en andere hoog gesplaatste figuren in de wereld roepen voor een "Internet" dat volledig UN controlled is. Google op "U.N. Controlled Internet" en see for yourself. Nou zou menigéén denken dat zal mij een worst wezen wie het Internet controlleert, het zal toch alleen maar om het boycotten van kinder porno en ander schokkend materiaal gaan. Dus NIET, de (grootmachten) alias de U.N. wil namelijk volledig controle over ALLE data en informatie dat op het Internet te vinden is.

Je zou zeggen ONMOGELIJK, krijgen ze nooit voor elkaar. Tenslotte Internet is van niemand, toch ?
Niet helemaal, Internet wordt bestuurt door ICANN, een Californische groep, en tevens de uitvinder van Internet. Zij dragen zorg voor Assigned Names en Nummers, IP nummers dus. Elke provider is dus indirect of ze het nou weten of niet uiteindelijk afhankelijk van de uitgifte van een naam en IP nummer van deze instantie, zonder naam en IP nummer geen verbinding op het netwerk voor hun. Wat nou als er besloten wordt deze ICANN instantie te ontheffen van zijn taak en over te dragen aan inderdaad de U.N. , omdat de zoveelste terrorist attack dit rechtvaardigd. Zoals velen inmiddels weten everything is "staged", dus na evaluatie van de volgende terrorist attack zal daar tzt ook wel weer een mouw aan worden vastgeknoopt dat voorbereidingen etc etc allemaaaaaal via het Internet zijn gegaan. Problem, Reaction, Sollution !! En tja, zullen de meeste schaapjes dan zeggen het is inderdaad misschien wel beter dat die allmighty U.N. het Internet gaat controleren want die terrorist attack was wel zooo erg dat mag nooit meer gebeuren, dan maar weer een beetje vrijheid inleveren.

En zo zijn we weer een stapje dichterbij Project L.U.C.I.D. , waar het Internet uiteindelijk vanaf het begin al om draaide. Het ogenschijnlijk oh zo vrije en leuke internet wat we de afgelopen 10 jaar gekend hebben was niet meer dan een vals voorwendsel voor het investeren in het grootste netwerken der netwerken over de hele wereld. Uiteindelijk is het plan van de globalisten het universele controle systeem op dit bestaande netwerk te laten draaien, maar dan wel in een ander jasje !

Texe Marss heeft hier een boek over geschreven, in het kort wat L.U.C.I.D. inhoudt:


L.U.C.I.D.
Dit universele controle systeem is ontworpen en wordt in de Verenigde Staten en over de hele wereld ingevoerd. We wisten dat het eraan kwam. Het is er nu en spoedig zal er geen plaats meer zijn om u te verbergen. Een griezelige nachtmerrie -- een totalitaire politiestaat -- is nabij. Dat is de grondige en goed gedocumenteerde boodschap en gewichtige waarschuwing van dit boek. Denk vooral niet dat u en uw geliefden zullen kunnen ontsnappen aan dit reusachtige computersysteem dat op ons pad ligt. Als project L.U.C.I.D eenmaal volledig operationeel is zal iedere man, vrouw en kind in de afschuwelijke cyberelektronische greep van dit computersysteem vallen.

Let op het ongelooflijke belang en omvang van dit project. Project L.U.C.I.D verplicht ten eerste dat iedere volwassene en kind -- zefs pasgeboren baby's -- een "Universal Biometrics I.D. Card" (universele biometrische identiteitskaart) krijgt toegewezen. Een "smart card" met een geavanceerde te (her) programmeren computerchip waarin miljoenen bytes aan informatie van de eigenaar kan worden opgeslagen, bijv. zijn of haar foto, vingerafdruk, financiële -- en persoonlijke gegevens, irispatroon (oog), DNA, etc. Afgezien van genoemde gegevens zal de kaart natuurlijk ook nummers bevatten om de eigenaar van de kaart te kunnen identificeren. En één daarvan, geloof ik, zal uiteindelijk het nummer 666 bevatten. Dit getal 666 zal degene vertegenwoordigen die verantwoordelijk is voor de duivelse uitvinding van deze universele biometrische kaart en het computernetwerk dat ermee gekoppeld is.

L.U.C.I.D vomt één grote 'Big Brother' computerdatabase van een ongekend indringende kracht. Miljoenen burocraten in dienst van een verborgen SS en Gestapo etablissement zullen dit elektronische beest voortdurend voorzien van steeds meer en meer gegevens en op zoek gaan naar informatie om het rijk van het beest uit te breiden en ons hele leven te beïnvloeden. De dossiers opgeslagen in L.U.C.I.D kunnen direct door burocraten en vertegenwoordigers van politiestaten over de hele wereld worden opgevraagd en ingezien. De CIA, IRS, FBI, KGB, INTERPOL, de Mossad, zijn slechts een paar voorbeelden van inlichtingen/politiediensten en andere (overheids) instanties die inzage kunnen krijgen in u en mijn dossier. Bovendien zullen al uw biografische --- en persoonlijke gegevens via netwerken gekoppeld en verwerkt worden door een Gestapo-achtige centrale opslagplaats. De informatie zal binnenkomen van laserscanners in supermarkten, warenhuizen en postorderbedrijven die elk artikel dat u aanschaft zullen registreren. Daarnaast zullen gegevens over u en uw doen en laten via spionage satellieten en andere Big Brother technologieën binnenkomen. Afgezien van onze persoonlijke zaken, interesses en handelingen zullen ook materiële zaken ruime aandacht krijgen. Elk bedrijf waar producten van de band komen zullen in het bezit moeten zijn van een merk of certificaat van goedkeuring volgens het ISO 9000 programma. Een inspecteur van de overheid zal een merk of certificaat moeten toekennen aan een bedrijf en zonder een dergelijk certificaat zal een product niet kunnen worden gekocht en verkocht. Maar, zal de sceptici misschien zeggen, het Amerikaanse volk zal een dergelijk inconstitutioneel systeem nooit tolereren en toelaten. Wat een naïviteit. Zoals ik in dit boek zal aantonen wordt het systeem van het beest niet alleen aangelegd, de invoering tegen de burgers in Amerika en verder alle naties op deze aarde is onvermijdelijk. Project L.U.C.I.D zal lucifer's eindtijd-identificatie-, toezicht- en controle systeem blijken te zijn.
Het valt te verwachten dat overheidswoordvoerders ingelicht zullen worden hoe ze lastige en slimme vragen van de pers en bevolking kunnen beantwoorden (lees: omzeilen) mbt dit project, zodat de afschuwelijk waarheid niet eerder aan het licht zal komen dan wanneer het te laat is. Bezorgde burgers zullen worden gerustgesteld door te zeggen dat het systeem is ontworpen om hen te beschermen tegen barbaarse terroristische aanslagen zoals de aanslagen op het World Trade Center in New York en in Oklahoma City. Het publiek wordt dus voorgeschoteld dat project L.U.C.I.D voor uw eigen bestwil is en iedereen die iets anders beweerd is, óf anti-overheid óf een gevaarlijke samenzweringsgek. Ik geloof dat dit systeem door de meest intieme kringen van de IIluminaten zal worden gedirigeerd en ingevoerd. Project L.U.C.I.D is satans duivelse systeem van totale en absolute controle in de eindtijd. Iedere regering op aarde zal samenwerken met het systeem van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) om de burgers te onderdrukken.

Volgens de ontwerpers van L.U.C.I.D wordt alle computertechnologie, hard- en software voorbereid om in het kader van de toekomstige universele biometrische (I.D.) kaart te passen. Het is door deze kaart dat de wereldbevolking totaal en absoluut gecontroleerd zal worden. De L.U.C.I.D kaart zal een "smartcard" worden, een I.D. kaart met de afmetingen van een creditkaart en een (her)programmeerbare chip op een plastic drager. Bij honderdduizenden scannercentra's in de Verenigde Staten en de hele aardbol kunnen de Big Brother agenten uw kaart in een terminal steken en een verbinding maken met de hoofdcomputer en nieuwe en/of aangepaste informatie downloaden naar de kaart en aldus uw kaart ter plaatse bijwerken. De computer I.D. kaart zal niet alleen meer dan 5 gigabytes aan persoonlijke gegevens kunnen bevatten, maar zal ook door een zgn multilingual transcriptor/translator kunnen worden gelezen die de taalbarrière zal overbruggen. Dit is de duistere en afschuwelijke toekomst van high tech controle. Het zal het einde van de menselijke vrijheid en waardigheid inluiden.

Natuurlijk was de dreiging tijdens de koude oorlog nooit de echte reden om dit netwerk van satellieten op te zetten.De werkelijke reden is het opzetten van het 666 universeel controle systeem van het Beest. Door al deze spionagesatellieten en andere "Big Brother" apparatuur is er feitelijk weinig meer van u privacy over. En alsof het bovenstaande nog niet verontrustend genoeg is worden er in de Verenigde Staten in snel tempo DNA-databanken opgezet en zijn reeds in gebruik. Identificatie van een persoon aan de hand van zijn/haar DNA patroon is mogelijk met een zeer grote nauwkeurigheid. Is het daarom toeval dat een identificatietechniek voor de biometrische kaart het DNA patroon van een individu betreft? (Opm. EIW: Opvallend dat ook hier in Nederland steeds weer die discussie oplaait mbt het al dan niet verplicht afstaan van DNA materiaal...Zijn er soms krachten aan het werk die ook hier, net als in de V.S, een DNA- databank op willen zetten voor de hele bevolking? ). Maakt dit alles geen deel uit van het grote profetische meester plan om een duivels systeem van identificatie controle systemen op te zetten zodat "niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft?" (Openbaring 13: 17) -- Pak de bijbel en controleer, pagina 224 zeg ik uit mijn hoofd !!! Update, 19 feb 01,-- In Groot Brittannië wordt inmiddels ook al geroepen om een dergelijke DNA databank voor de hele bevolking op te zetten. Update 29 mei '01 -- EU eens over databank. DNA Uitwisseling van erfelijk materiaal gaat Nederland nog niet ver genoeg.

Project L.U.C.I.D gaat zelfs nog verder, namelijk het invoeren van een wereldomvattend systeem van I.D. kaarten, wereldwijd verbonden via glasvezelkabel, satellieten en computernetwerken.

Voor het hele artikel verwijs ik je door naar de volgende link waar een perfecte vertaling is gemaakt van de meeste essentiele stukken uit het boek van Project L.U.C.I.D.

http://home.wanadoo.nl/henryv/lucid.html
maakt niet uit
pi_25885657
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 17:40 schreef Casual het volgende:...
Internet2
  donderdag 31 maart 2005 @ 18:03:17 #3
24492 Flurry
Het was een mooie tijd
pi_25885938
quote:
de (grootmachten) alias de U.N.
erm.... de US negeert de UN juist regelmatig omdat kleine en arme landen (die vaak anti-Amerikaans zijn ingesteld, omdat ze te lijden hebben onder het Amerikaanse buitenlands beleid) daar te veel te zeggen hebben.
We cross our bridges when we come to them and burn them behind us, with nothing to show for our progress except a memory of the smell of smoke, and a presumption that once our eyes watered.
pi_25885998
Internet aan is privacy uit, al jaaren
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
  donderdag 31 maart 2005 @ 18:08:39 #5
693 ChOas
** Warning: Choking hazard **
pi_25886037
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 18:06 schreef longinus het volgende:
Internet aan is privacy uit, al jaaren
Freenet
"I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do.
When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."

[Stephen Roberts]
  donderdag 31 maart 2005 @ 18:22:56 #6
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_25886376
Heb niet het hele artikel gelezen, maar het ziet er interessant uit. Hoop dat het waar is.
pi_25886586
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 17:40 schreef Casual het volgende:
...
De computer I.D. kaart zal niet alleen meer dan 5 gigabytes aan persoonlijke gegevens kunnen bevatten, maar zal ook door een zgn multilingual transcriptor/translator kunnen worden gelezen die de taalbarrière zal overbruggen. Dit is de duistere en afschuwelijke toekomst van high tech controle. Het zal het einde van de menselijke vrijheid en waardigheid inluiden.
...
Oh ja, brrr, laten we hopen dat de taalbarriere niet overbrugd wordt...

Enneh, 5 GB opslagruimte?!? Dat wordt in no time gehackt en gemod, dan is het een perfecte MP3-speler.
twee violen en een trommel en een fluit
pi_25887031
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 18:08 schreef ChOas het volgende:

[..]

Freenet
populair onder pedo's, moet je ons iets bekennen?
You're living in a fantasy... world...
  donderdag 31 maart 2005 @ 18:58:50 #9
693 ChOas
** Warning: Choking hazard **
pi_25887172
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 18:51 schreef in-limboy het volgende:

[..]

populair onder pedo's, moet je ons iets bekennen?
Nou, alleen dat volledig anonieme communicatie binnen een niet vertrouwd netwerk mogelijk is.

Het was maar een voorbeeld... Er zijn meer manieren.

En ja, de vrijheid van anoniem zijn trekt ook mensen aan die je het misschien niet zou gunnen. Maar dat is vrijheid.
"I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do.
When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."

[Stephen Roberts]
pi_25887251
Hier in Belgie (St-Niklaas) begint het nieuwe paspoort ook zijn intrede te maken ... ik denk niet dat het al volledig biometrisch is, maar ze promoten het alleszins door te zeggen dat het alles zal vergemakkelijken, gaande van betalingen tot het openen van de poort van het stadspark.
Wie niet kan wachten kan al 1 aanvragen voor 12,5 ¤ dacht ik ...

Voer daarbij dan nog de afschaffing van cash geld bij en we hangen volledig af van zo'n stomme kaart
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_25887430
waar ik bang voor ben met al die supermarkt pasjes is dat je straks als je bijvoorbeeld klutsknieen hebt gekregen van het overgewicht je in van je verzekering te horen krijgt dat je in 10 jaar 1500 rookworsten en 1800 slagroomtaarten ophebt

of dat de hondenbelastingdienst bij je aanklopt omdat je hondevoer koopt

ik doe dus ook nergens aan mee :| zo para als wat..........en nu dit weer
pi_25887832
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 17:40 schreef Casual het volgende:
knip
oe we zijn in de eintijd
Monday morning I open a beer and light a cigarr. Put my pen to paper and write I hate you all
pi_25888207
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 18:03 schreef Flurry het volgende:

[..]

erm.... de US negeert de UN juist regelmatig omdat kleine en arme landen (die vaak anti-Amerikaans zijn ingesteld, omdat ze te lijden hebben onder het Amerikaanse buitenlands beleid) daar te veel te zeggen hebben.
Schijn kan bedriegen, ik weet het..... Soms lijkt het alsof sommige partijen tegen elkaar zijn maar tegenlijkertijd onder het zelfde dak opereren. Bestudeert de NWO en u zal weten .....
maakt niet uit
  donderdag 31 maart 2005 @ 19:48:37 #14
26467 raphidae
...antichrist...
pi_25888444
Wat een volkomen onzin zeg. Dat hele verhaal kan je samenvatten met "blabla Big Brother blabla totale controle blabla gestapo blabla 666 blabla eindtijd blabla privacy", de rest is bullshit.

ICANN heeft bijvoorbeeld al geen controle over de IP nummers, dat hebben de RIPE NCC (Europa), APNIC (azie), ARIN (US) en LACNIC (Latijns Amerika & Caribbean). Allemaal onafhankelijke instanties.

Verder ga je voorbij aan de IANA (Internet Assigned Numbers Authority) die ook een flinke vinger in de pap heeft. En ICANN is niet de uitvinder van het Internet, dat was DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).

Het internet zoals het er nu is is niet te controleren zoals je mooie verhaaltje beschrijft, simpel omdat veruit het grootste deel in commerciele handen is en de overheden er vrijwel geen invloed op hebben. De enige invloed die ze hebben is de ICANN root. Als die bijvoorbeeld vervalt of teveel veranderd dan switchen providers en gebruikers en masse naar een andere root en is zelfs die 'controle' weg.

Kijk maar naar die situatie toen de VeriSign alle niet-geregistreerde domeinen naar 1 van hun eigen hosts lieten wijzen. Dat is in de scope waar jij het over hebt een minieme aanpassing, maar daar hadden zoveel mensen bezwaar tegen dat de meeste providers op eigen houtje die host gewoon gingen blocken en dus de aanpassing daarmee ongedaan maakten. De ICANN heeft dat ook zeer snel weer teruggedraaid.

Verisign stelt wildcard domein in voor .com en .net
ISC komt met Bind-patch tegen VeriSign's SiteFinder
Verisign schrikt van kritiek op SiteFinder

En bijvoorbeeld de rechtszaak van XS4ALL tegen te staat over die tap-apparatuur. Het bedrijfsleven zal jouw scenario nooit toelaten.

En dat gelul over 666, lucifer en de eindtijd... Slaat helemaal nergens op. Het bijbelboek waar dat uit komt, Openbaringen, is het oudste boek in het nieuwe testament (het staat wel achteraan, maar is niet als laatste geschreven). Het gaat over de vervolgingen van Christenen door keizer Nero. "Kaisar Neroon" = getalswaarde 666. Openbaringen beschrijft de tegenwoordige tijd (het verleden nu dus), niet de toekomst.

[ Bericht 13% gewijzigd door raphidae op 31-03-2005 20:10:40 ]
GENERATION 9: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
محمّد هو خنزي | "All that we are is the result of what we have thought." [Buddha] | http://ra.phid.ae/
pi_25888825
"Het bedrijfsleven zal jouw scenario nooit toelaten."

Ten eerste het is niet mijn scenario het is een scenario.
Op het moment dat er een crisis in de wereld is, en dan heb ik het niet over een crisis dat iemand in je tuin heeft staan plassen, maar een echte crisis, dan zijn de regeltjes in eens gauw verandert door onze overheden. Heel simpel voorbeeld, die cockpit deuren die vroeger van flinter dun materiaal waren en voor het merendeel van de vlucht open stonden zijn nu bijna gebarricadeerd als een bunker. Aanleiding, een terroristische aanslag op het WTC met "vliegtuigen" !! Of het bedrijfsleven (lees luchtvaartmaatschappijen) het nou wilde of niet ze moesten er toch aan geloven dat die stalen deur er kwam. Op het moment dat we echt met de Mother of all crisis te maken hebben in de wereld zijn de spelregeltjes echt gauw verandert, dan heeft het bedrijfleven weinig meer te zeggen, neem dat maar aan !! In amerika heet dat executive order of the president, zoek maar op. Die man heeft er inmiddels tig ingevoerd.
maakt niet uit
  donderdag 31 maart 2005 @ 20:06:26 #16
51804 Roa
Pizza Taco!
pi_25888882
raphidae
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 19:10 schreef DeDooieVent het volgende:
waar ik bang voor ben met al die supermarkt pasjes is dat je straks als je bijvoorbeeld klutsknieen hebt gekregen van het overgewicht je in van je verzekering te horen krijgt dat je in 10 jaar 1500 rookworsten en 1800 slagroomtaarten ophebt

of dat de hondenbelastingdienst bij je aanklopt omdat je hondevoer koopt

ik doe dus ook nergens aan mee :| zo para als wat..........en nu dit weer
Uhm, overgewicht is meestal je eigen schuld hoor, daarbij zal het toch al moeilijker zijn een verzekering af te sluiten als je 250 kilo weegt.

Maar goed, ik vind dit ook echt complete bullshit. Vooral vanwege het bijbelse er tussendoor, dan gaat de geloofwaardigheid van menig theorie bij mij toch al vrij snel omlaag. Internet is, zoals gezegd, in handen van commerciële instanties en hoewel er van bovenaf misschien nog wel een paar instanties bij betrokken zijn, op het moment dat die instanties overgenomen zou worden door de VN, stappen er heus wel bedrijven/mensen op die een alternatief ontwikkelen. Ik snap niet dat je kan geloven dat 6 miljard mensen dit gewoon toelaten, je krijgt heus wel door dat er iets niet klopt mocht men ooit plannen gaan maken om zoiets te doen.

Noem me maar naïef, dat is natuurlijk wel zo'n makkelijk antwoord tegen mensen die je tegenspreken.
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 20:03 schreef Casual het volgende:
"Het bedrijfsleven zal jouw scenario nooit toelaten."

Ten eerste het is niet mijn scenario het is een scenario.
Op het moment dat er een crisis in de wereld is, en dan heb ik het niet over een crisis dat iemand in je tuin heeft staan plassen, maar een echte crisis, dan zijn de regeltjes in eens gauw verandert door onze overheden. Heel simpel voorbeeld, die cockpit deuren die vroeger van flinter dun materiaal waren en voor het merendeel van de vlucht open stonden zijn nu bijna gebarricadeerd als een bunker. Aanleiding, een terroristische aanslag op het WTC met "vliegtuigen" !! Of het bedrijfsleven (lees luchtvaartmaatschappijen) het nou wilde of niet ze moesten er toch aan geloven dat die stalen deur er kwam. Op het moment dat we echt met de Mother of all crisis te maken hebben in de wereld zijn de spelregeltjes echt gauw verandert, dan heeft het bedrijfleven weinig meer te zeggen, neem dat maar aan !! In amerika heet dat executive order of the president, zoek maar op. Die man heeft er inmiddels tig ingevoerd.
Ik vind de versteviging van vliegtuigdeuren nu niet echt een schending van mijn privacy. Het was ook niet iets waar je raar van opkijkt omdat die deuren nu eenmaal flinterdun waren en dit toch nog een soort van bescherming is. Erg vreemd vind ik het niet, goed, of het echt nut heeft is een 2e, want een vliegtuig is maar 1 manier om een aanslag te plegen.

Daarbij zijn vliegtuigen niet echt gemeensgoed, niet iets dat van het volk is.

Maar welke wereldweide ramp of aanslag of wat denk jij dan dat er hiervoor nodig is? Ik kan mij namelijk niets bedenken waardoor de mensheid zou zeggen: sjeeesus...nu moeten we al onze persoonlijke vrijheden maar opgeven, wanttuhm...zo kan het natuurlijk niet verder!

[ Bericht 18% gewijzigd door Roa op 31-03-2005 20:12:23 ]
Ik lul hier slap uit m'n nek omdat m'n telefoonrekening anders zo hoog wordt.
pi_25889157
@Roa


Kijk eens hoeveel vrijheden Amerikanen al hebben moeten opgeven na de WTC ramp, overal camera's, ID cards, politie in overvloed op straat etc etc etc etc...

"Maar welke wereldweide ramp of aanslag of wat denk jij dan dat er hiervoor nodig is? Ik kan mij namelijk niets bedenken waardoor de mensheid zou zeggen: sjeeesus...nu moeten we al onze persoonlijke vrijheden maar opgeven, wanttuhm...zo kan het natuurlijk niet verder! "

WW III misschien ???? Als je de NWO (New World Order) bestudeert hebt zal je begrijpen wat ik bedoel. Zolang je dat niet doet, zal je mensen die zoiets roepen als het forum topic wat ik geopend heb uitmaken van Paranoia en onmiddelijk naar het rijk der fabelen verwijzen. Ik daag je uit, bestuur de NWO...........................
maakt niet uit
  donderdag 31 maart 2005 @ 20:34:45 #18
26467 raphidae
...antichrist...
pi_25889673
Het is ook paranoia. Telkens als er weer iets nieuws in gebruik genomen wordt dan komen bepaalde mensen onder hun steen vandaan met de NWO, 666 en privacy argumenten. Het is iedere keer hetzelfde en je zou zeggen dat ervan geleerd kan worden, maar nee.

Telegraaf: Was een hulpmiddel van de duivel, en het zou niet lang meer duren voordat je geen post meer mocht versturen en al het telegraaf verkeer door satan zou worden afgeluisterd.

Radio: Zou golven bevatten waardoor mensen alles zouden doen wat de overheid zei, en er zou dus een totale controle komen.

TV: Ongeveer hetzelfde idee als radio, plus de overheid kon in je huiskamer kijken om je te bespioneren. Er zouden vele speciale agencies daarvoor opgericht zijn.

Barcode: Zou 666 in verborgen zitten en het zou gebruikt worden om de bevolking onder controle te krijgen.

Pinpas: In de toekomst zou het onmogelijk worden om zonder een pinpas iets te kunnen kopen, en de overheid zou alles vastleggen wat je koopt. In de magneetstrip zou 666 verborgen zijn.

Het is al eeuwen hetzelfde liedje met die paranoia voor nieuwe dingen. Het lijkt wel of mensen speciaal een steen op gaan zoeken om zich er een paar keer achter elkaar aan te gaan stoten.

En dit verhaal van jou past precies in het rijtje, omdat het vol zit met bombastische onwaarheden en er niet de moeite is gedaan om te begrijpen hoe het werkt.

Het is net een Tell-Sell reclame; "JA MIKE!!!!!! JIJ DENKT NATUURLIJK DAT HET ONMOGELIJK IS..... MAAR WACHT!!!!!!!! HET WERKT ECHT!!!!"

Maar om nog even een argument erin te gooien, jij denkt dus dat op korte termijn er een dermate grote verandering in te voeren is in de 'structuur' van het internet?

Men is al een decennium bezig om IPv6 doorgevoerd te krijgen, en dan hebben we het over een verandering die echt nodig is... Als je even een klein beetje onderzoek doet naar veranderingen die men in het verleden heeft (geprobeerd) door te voeren dan kom je er snel achter dat zelfs de meest minieme veranderingen jaren voorbereiding kosten en nog meer tijd voor de implementatie.

Een U.N. governed internet is technisch onmogelijk binnen nu en ~150 jaar.

[ Bericht 10% gewijzigd door raphidae op 31-03-2005 20:43:23 ]
GENERATION 9: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
محمّد هو خنزي | "All that we are is the result of what we have thought." [Buddha] | http://ra.phid.ae/
pi_25889897
Ik hecht weinig waarde aan verhalen met een boel spelfouten erin. De mijnheer boven me ontkracht de inhoud van je verhaal verder met verve. Ergo: leuk verhaaltje voor in het haardvuur!
I'm celebrating my love for you, with a pint of beer and a new tattoo
pi_25890313
The Vacant Seat Number 666 in the European Parliament

--------------------------------------------------------------------------------
Report on the opening of the Fifth Elected Parliament of Europe in Strasbourg and its occupancy of the new Parliament Buildings.
Ian R.K: Paisley, M.P., M.E.P.

The recently elected Fifth Parliament of Europe met on Tuesday, 20th July, 1999, in its new glass building which cost the taxpayers of Europe an as yet uncalculated sum of billions of Pounds. The first meeting, due to begin at 10.00 a.m., did not start until 10.30 because the amplification system, which cost millions of Pounds, was defective. No doubt more defects in this Crystal Palace will be manifested in the days to come.

Incidentally, the Members of the European Parliament had no say whatsoever in where the building was to be located, what its design was to be, what amount of money was to be spent on it, or how it was to be furnished. The French Government forced it both upon Members of Parliament and upon the Governments of European Union countries, Germany and the United Kingdom being made to foot the exorbitant bill. These two countries are Europe's pay slaves.

The prophetic significance of the European Union has been revealed as the saga unfolds. [See our two articles on "The Conspiracy behind the European Union".] First, the sign which it chose as its symbol was the Woman riding the Beast. This comes from a prophecy in Revelation 17. The depiction of the harlot woman was reproduced on the centenary stamp of the European Union, in a huge painting in the Parliament's new building in Brussels, and by a huge sculpture outside the new E.U. Council of Ministers Office in Brussels. The new European coinage, the Euro, bears the same insignia. The Tower of Babel has been used on the posters emanating from Europe – a truly suggestive prophetic sign.

Now, a massive Crystal Palace tower (officially called the Tower Building) houses the Fifth Parliament of Europe.

It is certainly a building of the Space Age. The seats of its massive hemicycle are designed like the crew seats in the Star Trek space machines. There are 679 of them – but wait for it! While these seats are allocated to Members, one seat remains unallocated and unoccupied. The number of that seat is 666. The relevant section of the seating-plan provided to each Member reads as follows:

655 Couteaux
656 Fitzsimons
657 Hyland
658 Kuntz
659 De La Perrière
660 Marchiani
661 Montfort
662 Quiero
663 Souchet
664 Thomas-Mauro
665 Zissener
666 -------
667 Cappato
668 Turco
669 Bonino
670 Pannella
671 Dupuis
672 Della Vedova
673 Dell'Alba
674 Gorostiaga Atxalandabaso
675 Gobbo
676 Speroni
677 Bossi
678 Formentini
679 Crowley
maakt niet uit
  donderdag 31 maart 2005 @ 22:48:35 #21
104091 ttboy
Taalpuristen: opzouten!
pi_25893229
coole post hehe, grotendeels uit de duim gezogen onzin denk ik maar er zitten interessante stukken tekst tussen. tvp voor nu
"Er zijn zo'n 250 miljard sterren in de Melkweg. Zelfs als maar één op de 250 000 sterren een planeet heeft met daarop intelligent leven, praten we toch al over één miljoen verschillende samenlevingen!"
  donderdag 31 maart 2005 @ 23:34:28 #22
51804 Roa
Pizza Taco!
pi_25894479
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 20:17 schreef Casual het volgende:
@Roa

Kijk eens hoeveel vrijheden Amerikanen al hebben moeten opgeven na de WTC ramp, overal camera's, ID cards, politie in overvloed op straat etc etc etc etc...
Ja, Amerika heeft inderdaad veel moeten opgeven, en je hoort er ook niemand over, iedereen daar volgt als makke schapen alles dat er gebeurd. En ook de rest van de wereld leert van de ervaringen van de V.S. en ziet hoe geweldig het daar is en zal het daarom, zonder dat er ook maar 1 persoon kritiek levert, binnen nu en 10 jaar gaan invoeren. Kijk, ik snap wel waar het vandaan komt, maar je moet je bedenken dat je als politiek ook iets moet doen. Als jij niets doet na zoiets als 911, pleeg je politieke zelfmoord. Dus ja, er worden wat persoonlijke vrijheden opgegeven, maar ik vind niet dat het bij je hebben van indentificatie nu zo'n vreselijk iets is.
quote:
WW III misschien ???? Als je de NWO (New World Order) bestudeert hebt zal je begrijpen wat ik bedoel. Zolang je dat niet doet, zal je mensen die zoiets roepen als het forum topic wat ik geopend heb uitmaken van Paranoia en onmiddelijk naar het rijk der fabelen verwijzen. Ik daag je uit, bestuur de NWO...........................
De derde wereld oorlog. Ojah, die was ik even vergeten. Het is instabiel in de wereld ja, maar er is totaal geen aanleiding voor een oorlog op globale schaal. Goed, ik zou me kunnen verdiepen in de NWO zodat ik beter gedocumenteerd in zou gaan op je argumenten, maar het is zo makkelijk om te zeggen: lees het! Ik daag je uit! omdat je weet dat ik het niet zal doen en jij dus kan blijven zeggen: je weet niet eens waar je het over hebt.

Ik bestudeer het niet, omdat ik me er niet zover in interesseer, op het moment in ieder geval nog niet. Als jij mij zo ver zou overhalen en al mijn argumenten en die van de andere skeptische users in dit topic weet te ontkrachten, dan zou ik meer bereid zijn om de NWO te bestuderen, maar aangezien je dat nog niet doet.

En over stoel nummer 666 in het EU parlement, DUH. Niemand accepteerd die stoel vanwege mensen die er in geloven (zoals jij) en dus besluiten ze om hem leeg te laten, dat is namelijk wel zo simpel.
Ik lul hier slap uit m'n nek omdat m'n telefoonrekening anders zo hoog wordt.
  donderdag 31 maart 2005 @ 23:53:15 #23
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_25894992
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 20:34 schreef raphidae het volgende:
Een U.N. governed internet is technisch onmogelijk binnen nu en ~150 jaar.
Dat ligt eraan wat je eronder verstaat. IP adressen uit laten geven door een andere instantie zal amper moeite moeten kosten. Weten van welk adres bepaalde data afkomen is al indirect te achterhalen bij de provider. Echt weten wie er achter de pc zit is wel onmogelijk alhoewel een verplichte invoering van een soort bioscan wel haalbaar is maar niet onfeilbaar. Over pakweg 30 - 50 jaar zou het, zonder wetten die het tegen houden, niet te stoppen zijn en moet je denken aan dingen als Minority Report. Dan is iedereen theoretisch te controleren maar de vraag is of de mensheid wel zo'n maatschappij wil en accepteert.

Dat privacy de deur uitgaat zonder wetten is in ieder geval een feit. Je krijgt dus de situatie dat de technologie voorhanden is en te betalen voor iedereen en dan moet je dus gaan bepalen of het ingezet mag worden. Privacy zal in ieder geval ingeleverd gaan worden maar ik verwacht niet dat ze hierin door zullen schieten. Ik ben op dit moment ook voor een inlevering van meer privacy en een centrale dna database zie ik als een goed iets. Tuuwk moet niet iedereen toegang krijgen.

Dat 666 verhaal lijkt me nogal onlogisch en haalt o.a. de rest van de tekst naar beneden. Daarnaast moeten mensen niet vergeten dat je een enorme groep meestanders moet hebben om een eventuele controle maatschappij te laten werken. Als er een groep is die dit nastreeft dan hebben ze blijkbaar nog niet al teveel invloed want totale controle wordt op alle fronten geremd.
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  donderdag 31 maart 2005 @ 23:54:59 #24
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_25895034
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 23:34 schreef Roa het volgende:
En over stoel nummer 666 in het EU parlement, DUH. Niemand accepteerd die stoel vanwege mensen die er in geloven (zoals jij) en dus besluiten ze om hem leeg te laten, dat is namelijk wel zo simpel.
Net als sommige ziekenhuizen die geen verdieping 13 schijnen te hebben
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  vrijdag 1 april 2005 @ 00:33:48 #25
98233 Kars
Discover yourself in the deep
pi_25896169
De tekst van Casual komt voor sommigen over als de zoveelste 'gek' die het einde der tijden profeteerd. Het valt ook niet mee om een tekst up-to-date en 100% accuraat te schrijven, er zijn altijd wel punten te vinden, zeker in zo een lang stuk, om de schrijver op fouten te betrappen.
De schrijver geeft ook aan de kennis uit boeken te hebben, en zoals je weet zit er vaak een tijdsspanne tussen het produceren en 't uitgeven en de aanschaf van het uiteindelijke werk. Vandaar de verwijzing naar oa de ICANN vermoed ik.

Gelukkig zijn sommige scepticy beter thuis op computergebied, en laat ik dan deze mensen informeren dat er al jaren er een grote rel is onder computerliefhebbers over de zogenaamde Frits-chip. Deze chip is intussen alweer een paar keer van naam veranderd, maar de huidige of nabije nieuwe processoren zijn of worden er al met deze 'veiligheids'feature voorzien.
De reden waarom burgers en hobyisten er zo tegen zijn is dat deze chip in der daad iedere despoots en bedrijfs natte droom is, totale controle op wat voor software en data er 'afgespeeld' kan worden op elke pc.
Kort gezegd is de werking het volgende:
- je drukt je PC-aanknop in;
- je CPU maakt verbinding met centrale server (denk aan HL2!), welligd draadloos via WIFI/UTMS;
- je pc downd de laatste wijzingen (lijsten met goedgekeurde drivers,software);
- je pc word gescand, terwijl je 't windowslogo ziet zeg maar;
- je pc staat voordurend in verbinding met 't internet en je kan alleen van je pc gebruik maken ALS je verbing met het bedrijf hebt.
- Schrijf je zelf een progje, dan moet je dat eerst laten authoriseren, voordat je het kan runnen op je eigen PC, omdat je PC's CPU dat niet herkent als een van de legale programma's.

Tot zover de Fritschip, ik zou zeggen snuffel eens op het Got forum op tweakers.net.

Die 5 GB in de chip heb ik persoonlijk nog niet van gehoord, maar ik denk dat 't logistiek makkelijker kan, en dat is deze data gewoon centraal opslaan.
Het geval dat een politieman je aanhoud, ziet hij via z'n scanner je geimplanteerde chip, waarop jou unieke nummer staat, en je basis persoons en herkenningsgegevens (zoals nu 't pasport), z'n draadloze internetverbinding voorziet de agent dan met de laatste data, en of je gezocht bent of niet, of hoe naukeurig hij je in de gaten moet houden, etc. NU AL MOGELIJK met de huidige technologie.

Wat betreft 't traceren van mensen even wat concrete voorbeeldjes:

- Al je Pin en chip aankopen. (banken hebben recentelijk nog aangegeven van 't contante geld af te willen)
- Verplichte identificatie,
- Overal camera's - tel maar eens hoeveel je er per dag ziet...
- je mobiel is gemakkelijk traceerbaar, ook als je denkt dat hij uit staat.
- Camera's op snelwegen, trace snelheidscontrole, etc.
- Koppeling van persoonsgegevens (recentelijk nog in het nieuws dat mensen die van de GGZ gebruik willen maken voor meer dan -ik geloof- 25 behandelingen dat die mensen GEWIJGERD worden als klant bij zorgverzekeraars.

Natuurlijk heeft de overheid 't met z'n onderdanen het beste voor, voorbeelden genoeg hoe ze luisteren naar de bedes uit de maatschappij. En ze worden daarin steeds duidelijker, zoals recentelijk in het nieuws stond te lezen, wat de Nederlandse burger ook stemd over de Europeesche grondwet, de regering zal een 'voor' stem uitbrengen namens nederland.
Blijkbaar was Irak een goede leermeester, ~70% van de Nederlanders was destijds tegen, maar niemand kwam in opstand.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich af gaan vragen waar al deze kleine stapjes toe gaan leiden, en het internet kan voor die mensen een schitterende actuele bron zijn van informatie.
Goede voorbeelden naar mijn mening zijn:

www.copvcia.com
www.infowars.com
www.prisonplanet.tv

Ik zou zeggen overwin je angst die je beperkt.
Trek er op uit, deel je kennis en inzichten en stel je open.
Dingen kunnen best anders zijn dan je geleerd zijn.
Probeer eens een rustige omgeveing op te zoeken, een omgeving waar je sensoren NIET geprikkeld worden, en luister eens naar jezelf.
In ieder mens zit veel kennis, de kunst is de rust en de tijd te nemen om er naar te luisteren.

De wereld is niet voorspelbaar en veilig, maar laat angst je niet beperken en gevangen nemen.

Kars
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')