abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 22 maart 2005 @ 19:25:27 #1
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25666071
Real Madrid C.F. Vs F.C. Barcelona

Eerste embleem uit 1902 Eerste embleem uit 1899



Estadio Santiago Bernabeu, capaciteit: 78.500 zitplaatsen.









Belangrijkste wedstrijd van het jaar voor Real Madrid én voor Barcelona. Hierin wordt beslist wie er met de titel vandoor gaat, een titel die Barcelona meer verdient dan Real. Barca speeld dit seizoen (en vooral in het jaar 2004) het mooiste voetbal van Europa. Na enkele zwakke jaren zijn ze op de goede weg onder "leiding" van Joán Laporte. De gekozen president heeft een soortgelijke strategie aan die van Real Madrid onder Florentino Perez. Perez introduceerde een strategie die de beste voetballers op de wereld naar Madrid zou brengen en waarbij Real zou groeien naar de club met de grootste merchandise omzet in de wereld die zou zorgen voor veel inkomsten waar de dure sterren van betaald zouden worden. Na enkele jaren blijkt helaas dat de meeste sterren te oud zijn geworden en dat er behoefte is aan verfrissing met jonge Spaanse spelers die de club weer een Spaanse uitstraling kan geven. Laporte is vorig jaar pas begonnen met deze strategie en het gaat hem tot nu toe uitstekend af. Met het binnenhalen trainer Frank Rijkaard en spelers als Ronaldinho (Marquez, Rüstu) hebben ze vorige jaar een stap in de goede richting gezet maaaaaaaaar afgelopen zomer is toch wel de grootste slag geslagen. Met aankopen als Deco, Guily, Larsson, Eto'o, Belleti en Edmilson zijn ze nog mooier gaan spelen. Het lijkt haast ongeloofwaardig om te zien dat de bij elkaar gekochte spelers vanaf dag 1 als een perfect gesmeden tandwiel draait.

Het zou voor Real geweldig zijn als de sterren, waarvan verwacht wordt dat er komende zomer van enkele afscheid genomen gaat worden, afscheid kunnen nemen met een mooie titel maar het ziet er toch naar uit dat Barca nog steeds de sterkste kaarten heeft. Ze spelen gewoon ijzersterk en erg constant waar Real af en toe een goede partij speelt en de rest van de wedstrijden de indruk geeft er geen zin in te hebben.

De geschiedenis: copy van het topic Barca-Real van November 2004.

Waar komt het ongelooflijke grote strijd-gevoel vandaan die de concurrentie tussen deze 2 grote clubs de grootste van de wereld maakt?
De rivaliteit tussen Real Madrid en Club van Futbol Barcelona is niet van de jaren 90, noch van de tijd van Alfredo Di Stefano en Ladislao Kubala. Het is een rivaliteit van jaren geleden, de jongeren van tegenwoordig waren niet zelfs geboren. Maar hierbij probeer ik een overzicht te geven van sommige gebeurtenissen, om aan te tonen wat de echte oorzaak van de rivaliteit van deze twee clubs is.
Vanaf het seizoen 1915-16, zijn zij concurrenten van elkaar. Het is leugen als iemand zegt dat de oorsprong van de rivaliteit Real Madrid zelf was, aangezien in 1916, vóórdat de finale van de Copa del Rey gespeeld werd in Barcelona de Catalaanse pers het Catalaanse publiek had opgefokt zodat deze de Madrilenen tijdens de wedstrijd bekogelden met stenen. Athletic de Bilbao won de finale met 4-0.

De Catalaanse pers van dat ogenblik was de oorzaak om haat tussen Real Madrid en Barcelona te veroorzaken. Het zou niet tot het seizoen 1932-33 zijn dat de Madrilenen voor het eerst Barca fuckte! Jose Samitier, icoon van het Barcalonisme van destijds werd door de witten over genomen en de dat seizoen won Real voor de 2de maal de Liga. Twee seizoenen later, in 1935, vonden twee historische nederlagen plaats: een droevige 5-0 dat Real in Barcelona op z’n broek kreeg en 8-2 in Madrid vóór hetzelfde Barcelona. AUW! Een maand vóór Burgeroorlog, 21 van Juni 1936, won Real de Copa del Rey van Spanje door Barca te verslaan met 2-1 in een wedstrijd waar keeper Ricardo Zamora een gevaarlijk schot van azulgrana Escolá tegenhield.

Van hier, in 1936, begint de leugen bovengenoemd van Barcelona: "Madrid is het team van Franco". Niettemin, in 1933 wint Real Madrid de liga en tot 1954 zouden ze moeten wachten deze nog een keer te winnen. Dit zijn decenia waarin de Koninklijke niet de favoriet is voor de titel, integendeel, het is vaak Barcelona en Atletico Aviacion die wint. Na een rustige periode van de kant van de Catalaanse pers is het een Catalaanse journalist, Juan Antonio Samaranch die het nodig vind het sfeertje weer op te warmen voor de wedstrijd tussen de 2 in de Copa del Generalísimo. Dit resulteert dat het eerste duel gewonnen wordt door de Catalanen met 3-0, de return in Madrid wordt in het voordeel van Real beslist met een historische 11-1 nadat Barca de rust in is gegaan met een 0-1 voorsprong. Het verhaal gaat in de ronte dat de Catalanen in de rust visite kregen in de kleedkamer van enkele militairen die onder Franco dienden

In 1953 vindt de transfer van Alfredo Di Stéfano plaats. Er zijn weer zoveel leugens verteld over dit dat het maar weer eens duidelijk moet worden. Als samenvatting: Een confrontatie tussen Real Madrid en Barcelona vond plaats om van de diensten van de Argentijn gebruik te kunnen maken (beiden clubs beweerden de speler gecontracteerd te hebben). De Spaanse sportjustitie besloot dat de speler 2 jaar in Madrid en andere 2 jaar in Barcelona zou spelen. Nadat Di Stéfano enkele maanden in Madrid had zitten aanklooien hadden de Catalanen het wel gezien: "Houden jullie die jongen maar" werdt er geroepen, die kan toch niks goeds doen. Real zou de speler houden die na deze uitspraken uitgroeide tot 1 van de grootste spelers die Real én Europa gekend heeft.

In de jaren 50 begint Real grote populairiteit te genieten nadat ze 5 maal de Europacup 1 winnen. In de 6de editie, 1961, blijkt toch weer dat Real bestolen wordt.Twee Engelse arbiters, M. Elleas en M. Leafe, verantwoordelijk voor de val van Real in de kwartfinales. Er zijn twee gebeurtenissen: in de heenwedstrijd krijgt Real een penalty tegen omdat er gezegd wordt dat keeper Jose Vicente een speler onderuit haalt, iets wat door niemand waar genomen werd. In de terugkeer, kreeg Canario een verschrikkelijke trap in maag in het strafschop gebied waarbij een achterbal gegeven werd. Een droevig feit, en een zwakke manier om de madrileense windvlaag in Europa met antisportsmanship te stoppen.

In jaren 90, doen het bestaan van de radicale groep Boixos Nois, het geweld van de Bulgaar Hristo Stoichkov en Mafia van Gaspart en Nuñez dat in 1992 en 1993 Barça op een zeer verdachte manier 2 liga's wint die Madrid in op de laatste speelde in Tenerife verspeeld. In 1993, geeft een 1-1 in het Camp Nou in de Supercopa van Spanje Real Madrid de titel, dat onder de lancering van voorwerpen door de Catalaanse winnen, van een dergelijke beschamende manier dat de spelers van Real Madrid het gebied onder politie bescherming moeten verlaten. In 1994, krijgen de Madrilenen een pijnlijke 5-0 op hun broek, een 5-0 die eigenlijk een 4-0 had moeten zijn omdat de tweede goal van Romario een klassiek geval van buitenspel was die de scheidsrechter niet wilde zien. de Echte pasvormen van Madrid pijnlijk een 5-0 in Barcelona. Maar goed had het van het zijn een 4-0, aangezien het tweede doel van Romario in clarísimo uit spel was dat ik niet wilde arbitreer zien. Maar in 1995, vengaria die Madrid, terug naar Barça manita in een partij geeft waar het de uitwijzing aan radicale Hristo Stoichkov zou benadrukken.

Ese mismo año, un gol de Giovanni en el Santiago Bernabeu, es celebrado por el con 3 cortes de manga a la afición madridista. Años después llegó a declarar que no entendió la repercusión de ese símbolo, ya que no sabia lo que significaba (encima se pensará que los madridistas somos gilipollas). Dit stukje is ff niet te vertalen

Tot zover de concurrentie strijd! Laten we nu eens een kijkje nemen naar wat beide clubs hebben gewonnen.




Real Madrid CF:

29 Veces Campeón de Liga
17 Veces Campeón de la Copa del Rey
9 Veces Campeón de Europa
1 Vez Campeón de la Supercopa de Europa
2 Veces Campeón de la Copa de la UEFA
1 Vez Campeón de la Liga
7 Veces Campeón de Supercopa
3 Veces Campeón de Copa Intercontinental
2 Veces Campeón de Copa Latina
2 Veces Campeón de la pequeña Copa Del Mundo
18 Veces Campeón Regional
5 Trofeos Mancomunados

President Real Madrid: Florentino Pérez

Begroting Real Madrid: 225.000.000 Euro
Trainer: Vanderlei Luxemburgo

Selectie:

1 - Iker Casillas Fernandez
13 - César Sanchez Dominguez
26 - Diego Lopez Rodriguez

2 - Michel Salgado Fernandez
3 - Roberto Carlos Da Silva
4 - Borja Fernandez Fernandez
6 - Iván Helguera Bujía
15 - Raúll Bravo Sanfélix
18 - Jonathan S. Woodgate
19 - Walter Samuel
22 - Francisco Pavon Barahona
24 - Alvaro Mejia Perez

5 - Zinedine Zidane
10 - Luis Filipe Madeira Caeiro Figo
14 - Jose Maria Gutierrez Hernandez
16 - Thomas Gravesen
20 - Albert Celades Lopez
21 - Santiago Hernan Solari
23 - David Beckham

7 – Raúl Gonzalez Blanco
9 - Ronaldo Luiz Nazario de Lima
11 - Michael James Owen
17 - Javier García Portillo




FC Barcelona:

15 Veces Campeón de Liga
23 Veces Campeón de la Copa del Rey
1 Vez Campeón de Europa
2 Veces Campeón de la Supercopa de Europa
4 Veces Campeón de la Copa de la UEFA
2 Campeón de la Copa de Liga
5 Veces Campeón de Supercopa
1 Vez Campeón de Copa Latina
President Barcelona: Joan Laporte

Begroting Barcelona: 162.700.000 Euro
Trainer: Frank Rijkaard

Selectie:

Keepers:
1. Valdes
25. Jorquera
28. Ruben

Verdedigers:
2. Belletti
4. Marquez
5. Puyol
12. Van Bronckhorst
15. Edmilson
16. Sylvinho
19. Fernando
23. Oleguer

Middenvelders:
3. Motta
6. Xavi
10. Ronaldinho
14. Gerard
18. Gabri
20. Deco
24. Iniesta

Aanvallers:
7. Larsson
8. Giuly
9. Eto’o
11. Maxi Lopez


En dan nu even tijd voor ontspanning.... een spelletje voor de liefhebber met een scherp oog op het spel!

Quiz: Zoek het verschil! (1 verschil).
Antwoord onderaan deze post.


Created by jojomen4, jojomen4©


Fototjes!

De sterren van Real:

Iker Casillas






Michel Salgado





Roberto Carlos





Zinedine Zidane







Luis Figo






David Beckham






Rául






Ronaldo






De sterren van Barcelona:

Ronaldinho






Deco, vond hem bagger vanwege z'n duikelingen maar vind het nu een van de mooiste voetballers in Europa.



Deco in z'n party outfit voordat ie de clubs in Barca onveilig gaat maken:



Xavi





Eto'o





Giuly





Puyol




Een grote prijs voor een Catalaan:



Na de vorige kraker werd het toch wel duidelijk dat het afgelopen is met deze cycles: "het begin van het einde"



En dan hier het antwoord op de quiz "zoek het verschil"

Antwoord:Het verschil is dat bij de 2de foto geen bal is te vinden! Voor de rest zijn de foto's identiek aan elkaar.


Laten we hopen dat Barca dit weekend punten laat liggen en dat Real het verschil wat kleiner kan maken door te winnen. Ik kan me niet voorstellen dat een Catalaan het niet graag spannend zou zien en dan uiteindelijk Real in eigenhuis helemaal van de mat speelt om geen twijfel te laten bestaan over wie de titel nu écht verdient! Vamooooooooosssssssssssssssssssssss!

[ Bericht 11% gewijzigd door jojomen4 op 22-03-2005 21:01:40 ]
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_25666174
Wat een enorme OP, mijn complimenten!
That's all folks!
pi_25666244
Mooie OP!!!

Hoe maak je kleine letters: psst, het is Giuly, geen Guily.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  dinsdag 22 maart 2005 @ 19:51:03 #4
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_25666524
Mooie OP en vooral zo onafhankelijk...
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_25666633
woooow dát is nog eens een op
pi_25666783
quote:
Op dinsdag 22 maart 2005 19:30 schreef methodmich het volgende:
Mooie OP!!!

Hoe maak je kleine letters: psst, het is Giuly, geen Guily.
1[sub]blaat[/sub]
  dinsdag 22 maart 2005 @ 20:07:26 #7
10119 appelsientje
Het beste onder de zon
pi_25666900
damm wat een OP
maar goed leuk om te lezen
To deny our impulses would deny the very thing that make us human.
  dinsdag 22 maart 2005 @ 20:09:26 #8
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25666960
Wa vinden jullie van de quiz?
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  dinsdag 22 maart 2005 @ 20:11:12 #9
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25667018
quote:
Op dinsdag 22 maart 2005 19:51 schreef golfer het volgende:
Mooie OP en vooral zo onafhankelijk...
Dit keer wel ja! Zelfs juichende poppetjes bij de spelers van Barca
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  dinsdag 22 maart 2005 @ 20:13:30 #10
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25667089
quote:
Op dinsdag 22 maart 2005 19:30 schreef methodmich het volgende:
Mooie OP!!!

Hoe maak je kleine letters: psst, het is Giuly, geen Guily.
Het forum is momenteel niet bereikbaar wegens database-problemen. Wacht even en probeer het zometeen opnieuw. (De verbinding met de database server werd verbroken tijdens een handeling.)

Jammer... zitten wel een hoop lelijke fouten in. Vooral bij de " Ff wachten dus nog
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_25667243
Jezus wat een OP
.
pi_25667373
Hulde aan je openingspost.
pi_25667815
Je hebt er meteen je afstudeer scriptie van gemaakt?

Netjes hoor!
Wel nog een aantal foutjes in de plaatjes.
A player does not hope to get lucky; he just hopes others don't get lucky.
Klik dan als je durft
pi_25668412
Scrolltopic , mooi gedaan.
Barcelona wint .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 maart 2005 @ 21:15:23 #15
7889 tong80
Spleenheup
pi_25668951
Waarom maak je niet meer werk van je OP. Dit slaat nergens op en verwacht dan ook een snel slotje.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_25669458
Is het verschil tussen de plaatjes van Barca en Real toeval?
Edit; Nee dus...

Erg mooie OP!
  dinsdag 22 maart 2005 @ 21:41:38 #17
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25669858
quote:
Op dinsdag 22 maart 2005 21:30 schreef JeroenV het volgende:
Is het verschil tussen de plaatjes van Barca en Real toeval?
Edit; Nee dus...

Erg mooie OP!
Als de Barca-site ook mooie plaatjes van z'n spelers had gehad dan had ik die gepost. Dit is het beste van Google

@tong: Sommige zijn gewoon nooit tevreden..
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_25674690
tsjah het is geen modellenwedstrijd
pi_25678452
Ik heb er zin in Om de uitslag op teletekst te volgen dat is
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_25678780
Mooie OP ja..

Die gekopieerde inleiding, komt die overigens van een Madrid-getinte site.. als ik die zo lees merk ik toch wel een lichtjes anti-Barça ondertoontje.. (kan ook aan mij liggen ). Dat verhaal over Di Stefano bijvoorbeeld. Ik zag een tijd geleden een documentaire over de geschiedenis van de rivaliteit tussen Madrid en Barça, en daar werd toch iets heel anders beweerd dan wat hier gezegd wordt (dat Madrid Di Stefano mocht houden van Barça)..
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
pi_25678812
Over dat anti-Barca ondertoontje: je hebt gelijk.
That's all folks!
  woensdag 23 maart 2005 @ 11:00:18 #22
117615 Adriaantje
Bassie, in de wagen! Snel!
pi_25678903
Barcelona.
pi_25678950
inderdaad een mooie openingspost van JOJOMEN
  woensdag 23 maart 2005 @ 11:49:55 #24
49901 PogueMahone
Yapo N'Guema - Honé
pi_25679935
charmant petje van rijkaard
De Narcis van Gabon
pi_25679985
Mooie OP.

* zeker gaat kijken dan.
pi_25681254
ik denk dat het gelijk gaat worden

1-1
  woensdag 23 maart 2005 @ 12:56:10 #27
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_25681332
quote:
Op dinsdag 22 maart 2005 19:25 schreef jojomen4 het volgende:
[ Belangrijkste wedstrijd van het jaar voor Real Madrid én voor Barcelona. Hierin wordt beslist wie er met de titel vandoor gaat,
Leuke OP al is dit natuurlijk overbodig,tis al een half jaar bekent wie er met de titel heen gaat
NAAR HET ANDERE FORUM!
  woensdag 23 maart 2005 @ 15:00:40 #28
42630 DAMH
vroemmmm!!!
pi_25684214
1-3 wordt et
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
-the Dude-
  woensdag 23 maart 2005 @ 15:08:05 #29
43493 numero_uno
Dat zei je ja!
pi_25684399
Kzit hier in Barca en iedereen leeft zooooo ontzettend naar deze wedstrijd uit. Duidelijk dat Barca Real wederom alle hoeken van het veld laat zien. Ik zeg wederom een marge van 3 in het voordeel van Cataluña
- I'm buttwalking... is that a crime? -
-Never underestimate the predictability of stupidity-
pi_25695820
als Barca maar wint
pi_25700477
Is het overigens niet op 10 April?

Canal+ adverteerde in de VI met 10 April namelijk en dat staat ook als datum op VI.nl
pi_25700509
mooie OP

Diego gaat zeker kijken in het nog zonnige Buenos Aires
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  donderdag 24 maart 2005 @ 08:49:17 #33
10119 appelsientje
Het beste onder de zon
pi_25701247
quote:
Op woensdag 23 maart 2005 22:39 schreef pascalheister het volgende:
als Barca maar wint


Ben het helemaal met je eens, jammer dat ik het niet kan zien... zijn echt mooie wedstrijden
To deny our impulses would deny the very thing that make us human.
pi_25702023
Geweldig OP

Dat Barca maar mag winnen
  donderdag 24 maart 2005 @ 10:11:24 #35
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_25702065
het word 1-2
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_25704722
quote:
Op donderdag 24 maart 2005 10:11 schreef Houniet het volgende:
het word 1-2
Net als vorig jaar
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
  donderdag 24 maart 2005 @ 17:42:29 #37
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_25711594
Leuke poging die OP maar het is natuurlijk hoofdzakelijk onzin wat de klok slaat. En ik snap ook niet waarom sommige mensen opeens denken dat ze columnisten en kenners zijn. Het liefst zie ik dat alleen mensen die het echt kunnen dit soort dingen schrijven.

Ik quote
"Na enkele jaren blijkt helaas dat de meeste sterren te oud zijn geworden en dat er behoefte is aan verfrissing met jonge Spaanse spelers die de club weer een Spaanse uitstraling kan geven. Laporte is vorig jaar pas begonnen met deze strategie en het gaat hem tot nu toe uitstekend af. Met het binnenhalen trainer Frank Rijkaard en spelers als Ronaldinho (Marquez, Rüstu) hebben ze vorige jaar een stap in de goede richting gezet maaaaaaaaar afgelopen zomer is toch wel de grootste slag geslagen. Met aankopen als Deco, Guily, Larsson, Eto'o, Belleti en Edmilson zijn ze nog mooier gaan spelen"

Pffff Wat een nonsens is dat zeg. Je hebt het over het terugbrengen van een Spaanse verfrissing. Maar je noemt zelf de aankopen en daar zit geen enkele Spanjaard bij.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
  donderdag 24 maart 2005 @ 17:54:01 #38
42630 DAMH
vroemmmm!!!
pi_25711930
quote:
Op donderdag 24 maart 2005 17:42 schreef yvette1982 het volgende:
Pffff Wat een nonsens is dat zeg. Je hebt het over het terugbrengen van een Spaanse verfrissing. Maar je noemt zelf de aankopen en daar zit geen enkele Spanjaard bij.
Ik denk dat ie doelt op de vele jeugdspelers die momenteel bij barca veel speelminuten krijgen...
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
-the Dude-
  donderdag 24 maart 2005 @ 23:55:35 #39
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_25721205
Judgement Day. Wint Barca, dan is t definitief gedaan. Kan niet wachten omd e beelden te zien. En hopelijk wint Barca!

En ik moest toch even een traantje wegpinken als ik kijk naar die begrotingen :/ Eigenlijk niet normaal meer als je t zo ziet staan.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_25721338
Yvette bemoeit zich er weer eens mee.
That's all folks!
pi_25721392
Barca wint toch wel.
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_25721575
Vorig jaar was ik erbij, kon ik dat dit jaar maar weer zeggen
  vrijdag 25 maart 2005 @ 08:42:42 #43
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25724606
quote:
Op donderdag 24 maart 2005 17:42 schreef yvette1982 het volgende:


Pffff Wat een nonsens is dat zeg. Je hebt het over het terugbrengen van een Spaanse verfrissing. Maar je noemt zelf de aankopen en daar zit geen enkele Spanjaard bij.
Deco en Beletti zijn toch Spaans!

En ik bedoelde dat Barca vorig jaar is begonnen met een zelfde strategie als waarmee Real 4 jaar geleden begon toen Perez aan de macht kwam. M'n schrijfwerk is iid niet al te best, ik gooi té vaak woordjes door elkaar zodat de betekenis veranderd. Sorry!

Owja en ik snap niet waarom jij denkt dat ik denk dat ik een colomnist of kenner ben. Waar heb ik dat vermeld dan?
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  vrijdag 25 maart 2005 @ 11:13:37 #44
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_25727220
quote:
Op vrijdag 25 maart 2005 08:42 schreef jojomen4 het volgende:

[..]

Deco en Beletti zijn toch Spaans!

En ik bedoelde dat Barca vorig jaar is begonnen met een zelfde strategie als waarmee Real 4 jaar geleden begon toen Perez aan de macht kwam. M'n schrijfwerk is iid niet al te best, ik gooi té vaak woordjes door elkaar zodat de betekenis veranderd. Sorry!

Owja en ik snap niet waarom jij denkt dat ik denk dat ik een colomnist of kenner ben. Waar heb ik dat vermeld dan?
Ben jij nou echt zo dom als jij je doet voorkomen? Deco is Portugees en Beletti is ook geen spanjaard. Blijf alsjeblieft uit dit soort fora als je denkt kennis te bezitten maar dat je eigenlijk gewoon geen verstand hebt van voetbal. En schrijft al helemaal geen stomme OP's meer want dan verlies je echt al je respect.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
pi_25729847
Maar yvette: Respect is slechts een trend.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_25732818
Jojomen heeft gewoon uit enthousiasme een leuke, uitgebreide OP bij elkaar geschreven. Het gaat daarbij toch niet om de stijl? Er zit veel info in, leuke plaatjes enzovoort.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  vrijdag 25 maart 2005 @ 17:13:44 #47
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25736417
Deco is geen Portugees! Whahahaha en tuurlijk meende ik het niet. Heb je niet gekeken naar het plaatje boven de post! Je noemt mij dom omdat ik niet zou weten waar een speler vandaan komt en zelf kun je niet vermelden uit welk land Beletti komt. Zielig hoor!

Ik vind de OP verder vet mooi! En wat jij er van vind... da boeit me verder nie zo veel.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_25739588
Deco een Spanjaard? Dus niet.
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
  vrijdag 25 maart 2005 @ 20:23:27 #49
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_25741032
Deco is een tot Portugees genaturaliseerde Braziliaan...toch?

[ Bericht 5% gewijzigd door xJapser op 25-03-2005 20:35:06 ]
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_25745312
Nogmaals bijzonder leuke OP om te zien.
pi_25746435
quote:
Op vrijdag 25 maart 2005 17:13 schreef jojomen4 het volgende:
Deco is geen Portugees!
Waarom loopt ie hier in het shirt van Portugal dan?



pi_25747877
fotosoep zeker
pi_25748132
Dat zal het zijn. Met een Portugees paspoort mag je zo'n shirt dragen.
That's all folks!
pi_25749786
quote:
Op vrijdag 25 maart 2005 17:13 schreef jojomen4 het volgende:
Deco is geen Portugees! Whahahaha en tuurlijk meende ik het niet. Heb je niet gekeken naar het plaatje boven de post! Je noemt mij dom omdat ik niet zou weten waar een speler vandaan komt en zelf kun je niet vermelden uit welk land Beletti komt. Zielig hoor!

Ik vind de OP verder vet mooi! En wat jij er van vind... da boeit me verder nie zo veel.
Jaja en jij denkt dat ik nu geloof dat je dat niet meende. Je wist gewoon niet dat Deco een Portugees was, oftewel je hebt geen verstand van voetbal. Dat je voor Real Madrid bent gaf dat eigenlijk al aan, maar nu heb je mijn gedachte nogmaals bevestigd
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
  zaterdag 26 maart 2005 @ 13:24:52 #55
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25755742
In mijn mening ben je geen Portugees als je na 20 jaar een pspoort aanvraagd. Je "bent" (in je hart) een Braziliaan en je "hebt" een Portugese nationaliteit.

Kalou is straks zeker ook opeens een Nederlander omdat ie voor het Nederlands elftal uitkomt.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  zaterdag 26 maart 2005 @ 13:55:26 #56
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_25756386
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 13:24 schreef jojomen4 het volgende:


Kalou is straks zeker ook opeens een Nederlander omdat ie voor het Nederlands elftal uitkomt.
ja
NAAR HET ANDERE FORUM!
  zaterdag 26 maart 2005 @ 14:10:13 #57
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_25756667
quote:
Op vrijdag 25 maart 2005 17:13 schreef jojomen4 het volgende:
Deco is geen Portugees! Whahahaha en tuurlijk meende ik het niet. Heb je niet gekeken naar het plaatje boven de post! Je noemt mij dom omdat ik niet zou weten waar een speler vandaan komt en zelf kun je niet vermelden uit welk land Beletti komt. Zielig hoor!

Ik vind de OP verder vet mooi! En wat jij er van vind... da boeit me verder nie zo veel.
Deco is wel een Portugees dommie. En hij is ook daarom gewoon basisspeler voor Portugal. Belleti is een braziliaan.
En je OP is stom en geeft net als al je posts aan dat je geen enkel verstand van voetbal hebt. Dat hebben een hoop mensen niet maar die weten dat ook van zichzelf en doen dan ook niet populair en lullen over andere dingen. Misschien ook een tip voor jou
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
  zaterdag 26 maart 2005 @ 14:12:37 #58
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_25756703
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 13:24 schreef jojomen4 het volgende:
In mijn mening ben je geen Portugees als je na 20 jaar een pspoort aanvraagd. Je "bent" (in je hart) een Braziliaan en je "hebt" een Portugese nationaliteit.

Kalou is straks zeker ook opeens een Nederlander omdat ie voor het Nederlands elftal uitkomt.
tuurlijk knul. Ga jij jezelf maar lekker dom verdedigen omdat iedereen er nu achter is dat jij ongelijk hebt. En uiteraard ben ik dus niet de enige die dat opgevallen is. Zoek toch gewoon een andere hobby. Postzegels verzamelen is ook leuk, en daar weet je misschien wel de nationaliteit van.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
  zaterdag 26 maart 2005 @ 14:30:46 #59
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_25757074
mooi gedaan Jojo
Wist ik niet van die oude logo's
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
pi_25758576
yvette, niet zo flauw doen als je zelf ook Belletti niet kunt spellen hoor....
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  zaterdag 26 maart 2005 @ 16:27:13 #61
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_25759445
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 15:44 schreef methodmich het volgende:
yvette, niet zo flauw doen als je zelf ook Belletti niet kunt spellen hoor....
Dat is gewoon een typfout en dus heel wat anders.
Helaas kan ik er gewoon niet zo goed tegen dat er zo veel gasten posten terwijl ze er heel weinig kennis van hebben. En dat ze dan nog uitgebreide "columns" foto's en andere dingen posten waardoor ze zich vast heel interessant vinden dat gaat mij gewoon te ver.
Gasten zoals ik zouden dat misschien mogen of jij misschien. Gewoon echt mensen die heel veel weten en die je dan ook serieus kan nemen.
Zelf heb ik goede columns geschreven, weliswaar niet over voetbal maar wel een paar heel leuke colums. Maar ik ga niet populair doen en mensen vervelen met een stom groot openingspost. Hou het gewoon normaal.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
pi_25759539
Submit je columns anders eens naar de FP of zet ze in het topic op het forum, in Theater & Kunst. We hebben een vacature!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_25759578
mm, je sarcasme is nu wel érg doorzichtig hoor
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
  zaterdag 26 maart 2005 @ 16:34:32 #64
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_25759581
Als jij ze kan vinden. Helaas ben ik ze kwijt.
Ik heb ze al eens gepost, maar ik weet niet meer waar.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
pi_25759620
Oh, dat is jammer. Want ik bedoel dit topic: De beste columnist van het forum
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  zaterdag 26 maart 2005 @ 16:45:48 #66
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_25759737
ja dat is zeker jammer. Maar ik ben zeker niet de beste. Al had ik wel een aantal columns die nogal apart en heel vermakelijk waren.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
pi_25759800
Dat is ook altijd leuk om te lezen!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  zaterdag 26 maart 2005 @ 17:08:03 #68
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_25760247
ik heb er eentje gevonden.
Ga dus maar kijken, deze is wel al een aantal jaren oud dus toen was ik een stuk jonger.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
  zaterdag 26 maart 2005 @ 20:34:02 #69
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_25765560
Deco blijft voor mij nog altijd een Braziliaan, dat hij genaturaliseerd is doet er niet toe eiglijk
Hozo Jojo probeert populair te doen?

Hij zet kwaad bloed bij Barça supporters, zoals het hoort eiglijk
En jij bent stom net als zijn OP
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
pi_25767762
Yvette was weer in vorm vanmiddag. Erg vermakelijke posts.
That's all folks!
pi_25774605
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 21:59 schreef -Vaduz- het volgende:
Yvette was weer in vorm vanmiddag. Erg vermakelijke posts.
En ze reageerde ook helemaal niet off-topic ofzo
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
  zondag 27 maart 2005 @ 13:33:53 #72
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_25778596
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 21:59 schreef -Vaduz- het volgende:
Yvette was weer in vorm vanmiddag. Erg vermakelijke posts.
dankje
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
pi_25878197
Gestaag komt de dag dichterbij Spannend!!
lekker faxen heel de dag echt genot
  zondag 3 april 2005 @ 12:20:32 #74
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25949956
Eens kijken of Betis en Real het nog spannend kunnen houden!
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_25959363
Geen Deco bij Barca. Vandaag weer geel gekregen.
  zondag 3 april 2005 @ 20:19:39 #76
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25961263
Dom van Deco, 10de gele.

Groot verlies voor volgende week. Toch wel een hele belangrijke speler aangezien Iniesta z'n schoenen niet eens mag poetsen.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  zondag 3 april 2005 @ 23:26:22 #77
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25966296
Guti en Walter zullen er ook niet bij zijn.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_25980570
quote:
Op zondag 3 april 2005 18:58 schreef BliksemSchigt het volgende:
Geen Deco bij Barca. Vandaag weer geel gekregen.
Dat is een serieuze aderlating. Die pass op Gio ook weer, geweldig!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_25980598
quote:
Op zondag 3 april 2005 20:19 schreef jojomen4 het volgende:
Dom van Deco, 10de gele.

Groot verlies voor volgende week. Toch wel een hele belangrijke speler aangezien Iniesta z'n schoenen niet eens mag poetsen.
Ik las ergens pas zijn 5e hoor.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_25991197
quote:
Op maandag 4 april 2005 17:18 schreef methodmich het volgende:

[..]

Dat is een serieuze aderlating. Die pass op Gio ook weer, geweldig!
En ook geweldig afgemaakt van Gio.
That's all folks!
  dinsdag 5 april 2005 @ 00:53:54 #81
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25991370
quote:
Op maandag 4 april 2005 17:20 schreef methodmich het volgende:

[..]

Ik las ergens pas zijn 5e hoor.
Of verkeerd gelezen of je bron is niet goed.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  dinsdag 5 april 2005 @ 01:18:02 #82
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_25991703
het kan nog een beetje spannend worden
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
  dinsdag 5 april 2005 @ 01:29:14 #83
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_25991828
Mja mja mja.. als we winnen zou het nog spannend kunnen worden. Ik twijfel alleen een beetje of we kunnen winnen. Het spel van de afgelopen weken/maanden geeft iig weinig hoop. Hopenlijk hebben we een mega-goeie-dag en stunten we, als dat niet lukt ben ik bang dat we een pak slaag krijgen.

Maybe is Ronaldo weer scherp Afgelopen weekend miste die een hoop kansen zeg..
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_25993243
quote:
Op dinsdag 5 april 2005 00:43 schreef -Vaduz- het volgende:

[..]

En ook geweldig afgemaakt van Gio.
Tsja van Bronckhorst is dan ook best een goeie speler
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_25993655
Overigens, weet je nog steeds zeker dat ie voor 9 April staat? Canal+ heeft hem op zondagavond 19.00 staan
pi_25993844
Het is 10 april. Staat op www.realmadrid.com
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 5 april 2005 @ 15:15:34 #87
42630 DAMH
vroemmmm!!!
pi_25999535
quote:
Op zondag 3 april 2005 20:19 schreef jojomen4 het volgende:
Dom van Deco, 10de gele.

Groot verlies voor volgende week. Toch wel een hele belangrijke speler aangezien Iniesta z'n schoenen niet eens mag poetsen.
Nou nou nou,, dat is ook een beetje overdreven, persoonlijk vind ik juist deco het spel van barca te vaak vertragen, ipv one touch voetbal te spelen wil hij nog wel eens onnodig gaan drave met de bal..
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
-the Dude-
pi_26000710
quote:
Op dinsdag 5 april 2005 01:29 schreef jojomen4 het volgende:
Hopenlijk hebben we een mega-goeie-dag en stunten we, als dat niet lukt ben ik bang dat we een pak slaag krijgen.
Wat is Real laag gevallen zeg.. Winnen tegen Barcelona is voor Real "stunten"
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
pi_26002465
quote:
Op dinsdag 5 april 2005 00:53 schreef jojomen4 het volgende:

[..]

Of verkeerd gelezen of je bron is niet goed.
Het is zijn eerste schorsing in de competitie, lijkt me sterk dat ze pas na 10 keer geel schorsen??
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  dinsdag 5 april 2005 @ 17:43:22 #90
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26003006
quote:
Op dinsdag 5 april 2005 16:08 schreef Saviola het volgende:

[..]

Wat is Real laag gevallen zeg.. Winnen tegen Barcelona is voor Real "stunten"
In een seizoen waarin je misschien 3/4 goede wedstrijd hebt gespeeld wel ja. Of wil je zeggen dat als ze het normale niveau van dit seizoen halen winnen? Lijkt me niet.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  dinsdag 5 april 2005 @ 17:46:16 #91
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26003091
Het idd zondag pas. 19.00 begint het spectakel!

En de website van de Spaanse bond (www.lfp.es/) geeft aan dat ie 10 gele kaarten heeft ontvangen. En in een stuk op Marca.com zeggen ze iid dat het z'n 5de is. Sorry voor m'n verkeerde info (al heb ik het wel van "de" bron).
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_26003111
10 gele kaarten is belachelijk veel voor een speler op zijn positie.
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
pi_26003183
quote:
Barcelona não recorreu do cartão amarelo a Deco
Os dirigentes do Barcelona não recorreram do quinto amarelo recebido pelo internacional luso-brasileiro Deco na partida com o Betis e isso significa que o clube catalão não poderá contar com o contributo do médio no importante jogo com o Real Madrid.



AP
Embora Deco tenha pedido aos responsáveis do Barcelona para interporem recurso da decisão junto do Comité de Apelação, os dirigentes catalães decidiram que não merecia a pena tomar essa decisão, porque tinha fracas hipóteses de ter sucesso.

A ausência de Deco no conjunto de Rijkaard será difícil de colmatar, devido à influência do médio no estilo de jogo do Barcelona. Para o seu lugar o mais forte candidato é Van Bronckhorst, que na última jornada marcou um golo importante
Van ABola.pt

Deco wilde graag dat Barça zou protesteren tegen zijn vijfde gele kaart, maar de club ziet er geen heil in.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_26046343
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  zaterdag 9 april 2005 @ 10:27:43 #95
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26091629
Figo wissel, Owen basis.



"Luxe pakt Figo wanneer het hem het meeste pijn doet"

"una cerdada" betekend zoiets als "een varkensstreek" vies dus..

Morgen is het zover. Hoop op een mooie pot!
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_26092749
Mooi stuk in het AD ook met allerlei oude relletjes. Núñez die over Real-spits Juanito zei dat Barcelona tenminste geen spits had die op elke straathoek vrouwen zwanger maakte, waarop de Real-fans een liedje zongen over Núñez en dat diens zoon eigenlijk van Juanito zou zijn...

Hugo Sánchez die zijn ballen aan het Barça-publiek liet zien, de 3 middelvingers van Barça-Braziliaan Giovanni na zijn goal tegen Real, Stoichkov die op de tenen van de arbiter ging staan.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_26096347
Volkskrant vandaag:
quote:
Reals inhaalrace kan beginnen
Van onze verslaggever Iñaki Oñorbe Genovesi

AMSTERDAM - Het geloof in eigen kunnen staat aan de vooravond van de klassieker tegen Barcelona weer fier overeind bij de ietwat verbleekte sterren van Real Madrid. Ze lonken zelfs naar de landstitel.

Madrid bespeurt toenemende vermoeidheid bij spelers van koploper Barcelona

Plotseling heerst het optimisme bij Real Madrid. Het gevoel dat het seizoen nog niet helemaal is verloren. Natuurlijk verslaat Real zondag in het eigen Bernabeu-stadion Barcelona. En dan kan de Madrileense inhaalrace beginnen.

Het is lang geleden dat er positieve geluiden uit Madrid te horen waren. De prestaties van de zwalkende Galacticos gaven daar ook geen enkele aanleiding toe. Ronaldo en Raul scoren niet meer, Beckham is uit vorm en Figo en Zidane missen scherpte, maar in de aanloop naar El Clasico staat het geloof in eigen kunnen weer fier overeind.

Niet lijstaanvoerder Barcelona is verantwoordelijk voor de enorme voorsprong op Real, maar de Koninklijke zelf. Als Real thuis niet had verloren van Athletic Bilbao en Sevilla, waren de Madrilenen nu in een nek-aan-nek race verwikkeld met de Catalanen. Trainer Wanderley Luxemburgo en zijn spelers zijn dan ook eensgezind in hun oordeel: het gat van negen punten is overbrugbaar.

Drie punten worden zondag in het rechtstreekse duel tegen de aartsrivaal gepakt. De overige zes moeten in de resterende zeven competitieduels volgen. Barcelona kan de festiviteiten rond zijn zeventiende landstitel dus maar beter even uitstellen. Belangrijkste argument: Real wint zijn wedstrijden gemakkelijker.

Graag wijzen ze bij de Koninklijke op de toenemende vermoeidheid van de Barcelona-spelers. De aanzwellende kritiek op de scheidsrechters die Barcelona met hun discutabele beslissingen overeind houden. In Madrid weten ze het zeker: de Catalaanse voetbalmachine, sinds de zesde speeldag koploper in de Primera División, begint te haperen.

Vorige week tegen Betis waren reeds de eerste tekenen te zien. Barcelona wist in Camp Nou slechts met de grootste moeite gelijk te spelen. Een nederlaag in Bernabeu zal de ploeg van coach Frank Rijkaard nog verder doen wankelen. En volgens de Madrilenen staat nu al vast dat Barcelona de 150ste onderlinge ontmoeting in de competitie gaat verliezen.

Een blik in de historie volstaat zeggen ze. Barcelona wist in de 74 bezoeken aan Real slechts dertien keer te winnen. Bovendien wisten de Blaugranas nooit twee seizoenen achter elkaar de volle winst uit Madrid mee te nemen. En Barcelona won vorig jaar al met 1-2, dankzij doelpunten van Kluivert en Xavi.

Maar in Barcelona wijzen ze ook graag op de historie. Dus memoreren ze daar weer de laatste keer dat Barcelona als koploper en met een voorsprong van negen punten aan de aftrap in Bernabeu verscheen. Op 17 februari 1974. Een ontketende Cruijff, Asensi (2x), Juan Carlos en Sotil leidden Barcelona (getraind door de onlangs overleden Rinus Michels) naar een historische 0-5 overwinning.

Een herhaling van dat huzarenstuk sluiten ze in Barcelona uit. Zelfs de helden van toen lieten deze week weten een dergelijke uitslag zondag onwaarschijnlijk te achten. Maar een positief resultaat behoort zeker tot de mogelijkheden. Ondanks de mogelijke afwezigheid door blessures van Ronaldo (buik) en Puyol (enkel).

Want Barcelona heeft Eto'o. De Kameroener staat op twintig treffers en heeft een rekening met Real (dat hem ooit te licht bevond) te vereffenen. Wat is er dan mooier dan Eto'o die Reals duizendste tegentreffer in Bernabeu scoort?
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:26:42 #98
10119 appelsientje
Het beste onder de zon
pi_26096582
Hup Barcelona

tsss wat denkt real wel niet...
To deny our impulses would deny the very thing that make us human.
  zaterdag 9 april 2005 @ 14:38:38 #99
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26096851
quote:
Op zaterdag 9 april 2005 14:26 schreef appelsientje het volgende:


tsss wat denkt real wel niet...
En jij denkt dat de persoon die dit stukje schreef de gedachtes van de spelers van Real kan zien/lezen? Gewoon een hoop gelul. Elke Real speler weet dat als ze morgen zouden winnen het nog bijna onmogelijk is om kampioen te worden, zo zeiden ze afgelopen week tenminste op de persconferenties.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_26097065
ik zeg gelijkspel
  zaterdag 9 april 2005 @ 15:01:58 #101
104895 fayakill
echt werie
pi_26097360
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 14:12 schreef yvette1982 het volgende:

[..]

tuurlijk knul. Ga jij jezelf maar lekker dom verdedigen omdat iedereen er nu achter is dat jij ongelijk hebt. En uiteraard ben ik dus niet de enige die dat opgevallen is. Zoek toch gewoon een andere hobby. Postzegels verzamelen is ook leuk, en daar weet je misschien wel de nationaliteit van.
neem je de moeite om een behoorlijke OP te typen, heb je nog steeds mensen die je helemaal willen afbranden
Megumi, Crystal k. en Papa Bouba Diop van Fulham
--gedeelte sig verwijderd door FA, niet terugplaatsen--
pi_26117068
En vanavond is het dus zo ver, Real - Barca

Hoop op een uitslag net als een jaar geleden
pi_26117088
Met een gelijkspel is het toch wel zeker dat Barca kampioen wordt, alleen als Real 3 punten inloopt lijkt het kampioenschap nog in gevaar te komen lijkt me....
pi_26117108
quote:
LUIS FIGO OP DE RESERVEBANK

MADRID, zondag
Het is de vraag of Barcelona-trainer Frank Rijkaard vandaag, in de kraker tegen Real Madrid, kan beschikken over Belletti. De Braziliaan haakte gisteren op de laatste training voor het vertrek naar Madrid af met liesklachten en vandaag wordt bekeken hoe ernstig de blessure is. Achter de namen van Ronaldinho en Carlos Puyol staan kleine vraagtekens.
Ronaldinho heeft de hele week niet getraind wegens buikgriep en Puyol kampt met de naweeën van een enkelblessure. ,,Waarschijnlijk starten ze gewoon, maar we moeten aankijken hoe lang ze het volhouden’’, zei assistent-trainer Henk ten Cate. Rafael Marquez is na een schorsing weer beschikbaar.

Real Madrid, dat in Bernabeu het verschil met koploper Barcelona wil terugbrengen tot zes punten, moet het in elk geval stellen zonder Walter Samuel en Guti. Beide spelers kregen vorige week tegen Albacete hun vijfde gele kaart en zijn automatisch geschorst. Raul heeft een wreefblessure en werd de hele week gespaard, maar start vanavond wel in de basis.
Voor Luis Figo is waarschijnlijk géén basisplaats ingeruimd. De Portugees lijkt zijn langste tijd in Madrid te hebben gehad, wordt ondanks zijn één jaar doorlopende contract nadrukkelijk in verband gebracht met Manchester United en zal tegen zijn oude club Barcelona worden vervangen door Michael Owen. Realkeeper Iker Casillas staat, zoals het er nu naar uitziet, ondanks een pijnlijke enkel gewoon onder de lat.
pi_26117302
Hoelaat is de wedstrijd?
pi_26117314
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:26 schreef Max-Westerman het volgende:
Hoelaat is de wedstrijd?
19.00
pi_26117435
Op deze site komt barca-real live gestreamd

http://www.7x.com.cn/ch_liveplayer.jsp?id=10
  zondag 10 april 2005 @ 11:05:03 #108
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26117792


"Laten jullie Barca als kampioen vertrekken?"

*hoopt op een mooi eind*
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_26118167
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:35 schreef 2Drix het volgende:
Op deze site komt barca-real live gestreamd

http://www.7x.com.cn/ch_liveplayer.jsp?id=10
merci


en heb ik iets gemist, kan barca kampioen worden als ze winnen
  zondag 10 april 2005 @ 11:38:03 #110
30919 mitt
Michael Corleone
pi_26118269
10 april ja
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
pi_26118652
vandaag
  zondag 10 april 2005 @ 12:01:31 #112
93214 DeTolk
Elk puntje telt.
pi_26118696
"LET'S GET READY TO RUMBLE"
pi_26118824
een 0-2 zou ik zeer content mee zijn!
En Vincent zag het koren
En Einstein het getal
En Zeppelin de Zeppelin
En Johan zag de bal
pi_26118943
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:05 schreef jimjim1983 het volgende:
maar ze kunnen dus kampioen worden
Nee toch?
  zondag 10 april 2005 @ 12:14:57 #116
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26119002
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:12 schreef Max-Westerman het volgende:

[..]

Nee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_26119054
nop
pi_26119065
Barca wint gewoon
pi_26119131
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:18 schreef VoreG het volgende:
Barca wint gewoon
dat lijkt me duidelijk
pi_26119184
eerst effe een paar uurtjes slapen dan live de klassieker en als uitsmijter een bezoekje aan Boca Juniors.

Kan slechter, nu nog een vernedering voor Real
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_26119391
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:35 schreef 2Drix het volgende:
Op deze site komt barca-real live gestreamd

http://www.7x.com.cn/ch_liveplayer.jsp?id=10
Wrom laadt ie bij mij niet? .
Hoi.
pi_26119825
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:32 schreef pekel het volgende:
[..]
Wrom laadt ie bij mij niet? .
Geen idee...hier doet ie het gewoon
  zondag 10 april 2005 @ 13:01:25 #123
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26120029
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:32 schreef pekel het volgende:

[..]

Wrom laadt ie bij mij niet? .
Wat zouden we op dit moment moeten zien? Ik zag toen ik hem net opende een plaatje, verder deed ie niks.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  zondag 10 april 2005 @ 13:01:57 #124
38433 snijder
snijderdotcom
pi_26120045
quote:
Op zondag 10 april 2005 10:35 schreef 2Drix het volgende:
Op deze site komt barca-real live gestreamd

http://www.7x.com.cn/ch_liveplayer.jsp?id=10
Leuk, ik krijg een plaatje met een draadje met daar drie muizen aan. Verder is mijnn Chinees niet meer wat het geweest is.....kortom er gebeurt maar weinig. Weet je zeker dat dit werkt?
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
pi_26120064
quote:
Op zondag 10 april 2005 12:54 schreef 2Drix het volgende:

[..]

Geen idee...hier doet ie het gewoon
Edit: Je moet gewoon ff een tijdje wachten. .
Hoi.
pi_26120104
jezus hebben jullie haast ofzo

dat plaatje zie je inderdaad een tijdje...hij begint bij mij pas na ongeveer 2 minuten te laden
  zondag 10 april 2005 @ 13:05:56 #127
10119 appelsientje
Het beste onder de zon
pi_26120147
Hoe laat begon de wedstrijd ook al weer ??
To deny our impulses would deny the very thing that make us human.
pi_26120187
19.00 uur dacht ik
  zondag 10 april 2005 @ 13:14:19 #129
10119 appelsientje
Het beste onder de zon
pi_26120340
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:07 schreef VoreG het volgende:
19.00 uur dacht ik
oooo dat duurt nog wel ff dus
To deny our impulses would deny the very thing that make us human.
pi_26120543
Echt veel heb je niet aan die link... hij blijft maar bufferen
pi_26120567
Ik ga het wel kijken via Al Jazeera Sport... mooi in digitale kwaliteit via de schotel
  zondag 10 april 2005 @ 13:31:14 #132
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26120709
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:24 schreef Ludacriss het volgende:
Ik ga het wel kijken via Al Jazeera Sport... mooi in digitale kwaliteit via de schotel
Heeft Al Jazeera meerder zenders waarvan Sport er 1 is of heet het programma vanmiddag Al Jazeera Sport? Ik heb namelijk wel de normale Al Jazeera en twijfel dus of het daar ook op zal komen...
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_26120963
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:31 schreef jojomen4 het volgende:

[..]

Heeft Al Jazeera meerder zenders waarvan Sport er 1 is of heet het programma vanmiddag Al Jazeera Sport? Ik heb namelijk wel de normale Al Jazeera en twijfel dus of het daar ook op zal komen...
Al Jazeera heeft een eigen sport zender. Op welke satelliet sta je afgesteld en of heb je een draaibaar systeem?
  zondag 10 april 2005 @ 13:46:07 #134
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26121016
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:43 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Al Jazeera heeft een eigen sport zender. Op welke satelliet sta je afgesteld en of heb je een draaibaar systeem?
Ik heb geen sateliet ofzo, het zit in het pakket van m'n provider. Maar ik zie het anders in een bar dus mis niks. Ook wel leuk om tussen allemaal rot-Catelanen en wannabe Catelanen te zitten, vooral als ze verliezen!
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  zondag 10 april 2005 @ 13:58:35 #135
107005 Saviola
CM Legend
pi_26121272
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:04 schreef 2Drix het volgende:
jezus hebben jullie haast ofzo

dat plaatje zie je inderdaad een tijdje...hij begint bij mij pas na ongeveer 2 minuten te laden
Bij mij staat-ie nu al een minuutje of 20 open, en ik zie nog steeds dat plaatje
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
  zondag 10 april 2005 @ 14:39:39 #136
38433 snijder
snijderdotcom
pi_26122267
quote:
Op zondag 10 april 2005 13:58 schreef Saviola het volgende:

[..]

Bij mij staat-ie nu al een uurtje of 2 open, en ik zie nog steeds dat plaatje
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
  zondag 10 april 2005 @ 15:35:29 #137
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26123674
700 Journalisten in het stadion en het wordt in 82 landen uitgezonden.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2005 @ 16:18:46 #138
7889 tong80
Spleenheup
pi_26124697
De kampioenswedstrijd voor Barca. Zou geweldig zijn als ze vanavond alde competitie kunnen beslissen.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 10 april 2005 @ 16:42:21 #139
107005 Saviola
CM Legend
pi_26125207
Die streaming lukt niet bij Firefox , maar bij Internet Explorer wel
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
  zondag 10 april 2005 @ 17:14:03 #140
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26125861
Jongens! ik smeer hem. Veel plezier allemaal en laten we hopen op een mooie pot met een overwinning voor Real!
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  zondag 10 april 2005 @ 17:17:19 #141
38433 snijder
snijderdotcom
pi_26125942
quote:
Op zondag 10 april 2005 16:42 schreef Saviola het volgende:
Die streaming lukt niet bij Firefox , maar bij Internet Explorer wel
Maar om nou te zeggen dat ie echt streaming is......
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
pi_26126006
quote:
Op zondag 10 april 2005 15:35 schreef jojomen4 het volgende:
700 Journalisten in het stadion en het wordt in 82 landen uitgezonden.
.
  zondag 10 april 2005 @ 18:03:27 #143
82578 Grimm
shoo bi do bi doo
pi_26127062
ik krijg zo nu en dan wat "schokjes"met deze site http://www.7x.com.cn/ch_liveplayer.jsp?id=10
pi_26127141
Bielefeld - Kaiserslautern
Beeld is slecht en schokkerig bij mij...
pi_26127208
Canal+

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 10-04-2005 18:09:56 ]
  zondag 10 april 2005 @ 18:11:00 #146
82578 Grimm
shoo bi do bi doo
pi_26127249
max zet je webcam aan en laat ons allemaal genieten zou ik zeggen
pi_26127330
Heb ik toen al 's geprobeerd
Maar me router werkt nu niet mee, En als er 5 mensen ofzo gaan kijken wordt het toch kut
  zondag 10 april 2005 @ 18:17:24 #148
82578 Grimm
shoo bi do bi doo
pi_26127408
iemand anders nog optie's om de wedstrijd te zie behalve canal+ en een chinese livestream?
pi_26127644
Canal + is nu gratis

(als je digitale TV of een schotel hebt geloof ik )
  zondag 10 april 2005 @ 18:28:00 #150
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_26127673
stream stream stream graag! of komt ie nog op een bekende zender behalve aljazeera en canal+
pi_26127678
dan moet ik ook eens zoeken
pi_26127703
gratis canal +
pi_26127724
quote:
Op zondag 10 april 2005 18:26 schreef jpzegthallo het volgende:
Canal + is nu gratis

(als je digitale TV of een schotel hebt geloof ik )
Via de schotel alleen als je een Irdeto 2 of Seca 2 kaartje hebt. Via de kabel alleen bij UPC en Multikabel ( moet je wel een digitale ontvanger hebben ) .
  zondag 10 april 2005 @ 18:30:16 #154
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_26127725
betere stream graag, svp ,aub etc.
pi_26127735
de kroeg
pi_26127763
Ik zit waarschijnlijk tijdens de wedstrijd in de MC
pi_26127770
quote:
Op zondag 10 april 2005 18:30 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Via de schotel alleen als je een Irdeto 2 of Seca 2 kaartje hebt. Via de kabel alleen bij UPC en Multikabel ( moet je wel een digitale ontvanger hebben ) .
Geen idee wat voor kaartje wij hebben eigenlijk. Iets van Astra hebben wij geloof ik.

Ik hoop dat het bij jullie ook werkt.
pi_26128026
Ik heb een digi ontvanger, maar ik zit op 't TV Home netwerk. .

Ik probeer ff te kijken als ik via codes op 't UPC netwerk kan komen. Dat kan wel.
Hoi.
pi_26128164
quote:
Op zondag 10 april 2005 18:42 schreef pekel het volgende:
Ik heb een digi ontvanger, maar ik zit op 't TV Home netwerk. .

Ik probeer ff te kijken als ik via codes op 't UPC netwerk kan komen. Dat kan wel.
Hoop ik. .
Hoi.
pi_26128182
quote:
Op zondag 10 april 2005 18:42 schreef pekel het volgende:
Ik heb een digi ontvanger, maar ik zit op 't TV Home netwerk. .

Ik probeer ff te kijken als ik via codes op 't UPC netwerk kan komen. Dat kan wel.
Ik zit ook bij TV Home. Kun je ook op het UPC netwerk komen dan om die wedstrijd te kijken? Laat maar weten, wil die pot wil zien
pi_26128589
Klote Canal+
Ik hoor commentaar in 3 talen
pi_26128592
Wat een gekloot bij C+
pi_26128607
Lekker hoofd heeft die Raul
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2005 @ 19:04:33 #164
7889 tong80
Spleenheup
pi_26128614
Hou ons op de hoogte

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 10 april 2005 @ 19:04:51 #165
38433 snijder
snijderdotcom
pi_26128622
Niemand ergens een livestream, beter dan die Chinese?
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
pi_26128641
Die Chinese url werkt helaas niet... Iemand een werkende url?
  zondag 10 april 2005 @ 19:06:26 #167
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26128668
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:04 schreef tong80 het volgende:
Hou ons op de hoogte

Vrije trap van Carlos 3 flatgebouwen te hoog over
NAAR HET ANDERE FORUM!
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2005 @ 19:07:04 #168
7889 tong80
Spleenheup
pi_26128691
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:06 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Vrije trap van Carlos 3 flatgebouwen te hoog over
Zoals 99 van de 100 keer

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_26128694
1-0 Zidane
pi_26128698
1-0 Zidane maar die ligt knock out want hij kopt de paal
  zondag 10 april 2005 @ 19:07:18 #171
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26128699
1-0 Real Zidane
NAAR HET ANDERE FORUM!
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2005 @ 19:07:34 #172
7889 tong80
Spleenheup
pi_26128705
Kut

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_26128707
Oei
Hij knalt met zijn hoofd tegen de paal :x
  zondag 10 april 2005 @ 19:08:37 #174
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26128732
en daar was de kans al op 1-1
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26128804
Figo zit er relax bij
pi_26128824
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:08 schreef DutchGooner het volgende:
en daar was de kans al op 1-1
He mede Bosschenaar, kijk jij via Canal+ of die Chinese url?
pi_26128831
Marquez bal op de lat
  zondag 10 april 2005 @ 19:12:04 #178
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26128836
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:11 schreef kesj het volgende:

[..]

Canal+
NAAR HET ANDERE FORUM!
  zondag 10 april 2005 @ 19:12:21 #179
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26128847
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:11 schreef VoreG het volgende:
Marquez bal op de lat
was dus een corner
NAAR HET ANDERE FORUM!
  zondag 10 april 2005 @ 19:12:56 #180
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26128862
oerwoudgeluiden
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26128887
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:12 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

was dus een corner
Gebeurt genoeg dus!

[offtopic]
Gerucht gaat dat Gert Kruys morgen aan de kant wordt gezet. Van mij mag ie terugkomen!
pi_26128904
Waarom wordt Gert Kruijs aan de kant gezet? Interne problemen?
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
pi_26128922
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:13 schreef kesj het volgende:

[..]

Gebeurt genoeg dus!

[offtopic]
Gerucht gaat dat Gert Kruys morgen aan de kant wordt gezet. Van mij mag ie terugkomen!
pi_26128937
Carlos mist voor open doel
pi_26128944
Roberto Carlos kon de 2-0 maken
  zondag 10 april 2005 @ 19:18:20 #186
9689 RedGuy
I'll Smash Glasses
pi_26129015
Is Real zoveel beter? .
The Most Incredible, Baby
pi_26129065
Jezus kut Canal+
Regel 's goed commentaar endergelijk
pi_26129069
ronaldo 2-0
pi_26129072
Jezus kut Canal+
Regel 's goed commentaar endergelijk

2-0 Ronaldo
  zondag 10 april 2005 @ 19:20:42 #190
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26129081
2-0
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26129095
Kutzooi nu al 2-0
pi_26129098
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
  zondag 10 april 2005 @ 19:21:44 #193
9689 RedGuy
I'll Smash Glasses
pi_26129106
Kom op Frenk en Henk, doe wat.
The Most Incredible, Baby
pi_26129143
Barca komt niet door de verdediging

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 10-04-2005 19:24:16 ]
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2005 @ 19:23:47 #195
7889 tong80
Spleenheup
pi_26129155
Holy shit

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_26129164
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:21 schreef Ludacriss het volgende:
Kutzooi nu al 2-0
Tegen Chelsea kwam Barca ook goed terug. Is Real echt zo goed?
pi_26129194
Wat is dat voor gare shit met die chinese stream ik zie alleen maar gelul en geen wedstrijd:S
Now let me explain the difference between me and you,
I practice real hard and do the tricks I do.
I practice untill there are no tricks left,
So I can make sure that I beat ya ass.
pi_26129262
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:25 schreef pannaking_ het volgende:
Wat is dat voor gare shit met die chinese stream ik zie alleen maar gelul en geen wedstrijd:S
Dan zie je tenminste nog iets. Ik zie alleen maar een of andere suffe still image...
pi_26129289
ETO'O! Geweldige goal!
pi_26129302
Eto'o
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2005 @ 19:29:52 #201
7889 tong80
Spleenheup
pi_26129307
Ah 1-2

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_26129328
Sjow 2-1 gaat weer lekker ! Kom op Barca!
pi_26129339
Pfff bijna 2-2
Barca lijkt meer kansen te krijgen
  zondag 10 april 2005 @ 19:32:21 #204
51671 hellmondunited
Mountainbike Junk
pi_26129377
Hup Barca!
OJAAJOH?
pi_26129552
Ik heb nu gewoon beeld @ die stream alleen het hapert als de tering zonet wel 20 seconden vloeiend maar nu staat ie weer een minuut lang stil.
Now let me explain the difference between me and you,
I practice real hard and do the tricks I do.
I practice untill there are no tricks left,
So I can make sure that I beat ya ass.
  zondag 10 april 2005 @ 19:39:41 #206
30919 mitt
Michael Corleone
pi_26129585
Lekker Ronnie
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
  zondag 10 april 2005 @ 19:40:45 #207
30919 mitt
Michael Corleone
pi_26129622
Zizou
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
pi_26129624
Op naar de 2-2
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
pi_26129695
Ik heb geen beeld bij die site, alleen die 3 muizen
pi_26129805
3-1 Raul

Wat onterecht dit
pi_26129806
3-1 vlak voor rust
terwijl Gio net de 2-2 kon maken
  zondag 10 april 2005 @ 19:47:16 #212
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26129808
3-1
NAAR HET ANDERE FORUM!
  zondag 10 april 2005 @ 19:47:51 #213
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26129825
juist als je de 2-2 verwacht...
NAAR HET ANDERE FORUM!
  zondag 10 april 2005 @ 19:48:10 #214
30919 mitt
Michael Corleone
pi_26129834


Raul scoort ook weer eens.
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
  zondag 10 april 2005 @ 19:49:46 #215
107005 Saviola
CM Legend
pi_26129880
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
pi_26129898
En dat terwijl Barca zoveel beter is
pi_26129938
Wat een wedstrijd
pi_26129977
Vieze hond die Raul
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
pi_26130019
dat halen ze dus niet meer helaas word het nog spannend ook :S
Haleloeja
  zondag 10 april 2005 @ 19:57:58 #220
107005 Saviola
CM Legend
pi_26130137
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:54 schreef Gelderland het volgende:
dat halen ze dus niet meer helaas word het nog spannend ook :S
Nee hoor, volgende week herpakt Barca zich tegen Getafe en Real krijgt een lesje van Levante.
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
  zondag 10 april 2005 @ 19:58:32 #221
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_26130153
Komt er nog iemand met een stream? of hoe zit dat!?!?!
pi_26130189
Zeg even als het weer begint, ren ik weer naar de tv
  zondag 10 april 2005 @ 20:00:04 #223
38433 snijder
snijderdotcom
pi_26130198
Die Chinese is echt triest, 20 seconden live en vervolgens niets
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
  zondag 10 april 2005 @ 20:00:48 #224
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26130225
Canal+ heeft een mooie stream, Apekoek.

En ik zie Barcelona nog wel gelijk komen hoor. Ze krijgen zoveel kansen.
  zondag 10 april 2005 @ 20:02:27 #225
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26130275
quote:
Op zondag 10 april 2005 19:59 schreef jpzegthallo het volgende:
Zeg even als het weer begint, ren ik weer naar de tv
Yo
pi_26130336
Dank Twi
  zondag 10 april 2005 @ 20:05:00 #227
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26130345
Weer een 1000% kans gemist door Giuly
pi_26130368
Giuly mist weer eens..
pi_26130376
ohw, nu dus al
  zondag 10 april 2005 @ 20:07:10 #230
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26130409
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:06 schreef jpzegthallo het volgende:
ohw, nu dus al
Toen ik Yo zei dus
pi_26130483
Met wie heeft die luxemburgo nou contact? Staat continu met die portofoon in zijn handen
  zondag 10 april 2005 @ 20:11:36 #232
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26130529
Geen idee, maar ik dacht dat Madrid een rijke club was. Blijkbaar besparen ze dus op dit soort apparatuur. Ze hebben er nog net geen extra assistent voor nodig om die koelkast vast te houden.
pi_26130557
Je sig
pi_26130566
Prachtige wedstrijd en Real zal deze wedstrijd gaan winnen. Ik ben zelf overigens voor Valencia en gun Barca ook wel de winst.
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
  zondag 10 april 2005 @ 20:14:39 #235
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26130608
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:13 schreef cultheld het volgende:
Prachtige wedstrijd en Real zal deze wedstrijd gaan winnen. Ik ben zelf overigens voor Valencia en gun Barca ook wel de winst.
Godver, en ik dacht dat wij weinig gemeen hadden Nouja, gelukkig is 't meer een "prima als Valencia wint en jammer maar helaas als ze gelijkspelen/verliezen" (zoals vandaag dus).
pi_26130693
Valencia zal er over twee seizoenen weer helemaal bovenop komen. Volgend seizoen gaat Valencia bouwen aan een ander elftal met een bekwame staf.

Wat een trage stream trouwens van ESPN .
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
  zondag 10 april 2005 @ 20:18:46 #237
82578 Grimm
shoo bi do bi doo
pi_26130708
link? cultheld?
pi_26130770
Eto'o is de Kalou van Spanje

Dat is echt een idiote vergelijking
  zondag 10 april 2005 @ 20:22:01 #239
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26130796
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:18 schreef cultheld het volgende:
Valencia zal er over twee seizoenen weer helemaal bovenop komen. Volgend seizoen gaat Valencia bouwen aan een ander elftal met een bekwame staf.

Wat een trage stream trouwens van ESPN .
Offtopic dan, hoe zit dat met de verkoop van Mestalla? Is dat al rond, en kan er dus geinvesteerd gaan worden?
pi_26130804
4-1
  zondag 10 april 2005 @ 20:22:31 #241
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26130807
4-1,Owen
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26130808
En dat is 4...
Owen
pi_26130809
Owen 4-1 ....
  zondag 10 april 2005 @ 20:22:47 #244
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26130814
4-1, wat een honden zeg, bah.
pi_26130830
Goddamn het lijkt Ajax - Az wel
pi_26130845
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:23 schreef Ludacriss het volgende:
Goddamn het lijkt Ajax - Az wel
  zondag 10 april 2005 @ 20:24:02 #247
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26130855
Barca heeft wel meer balbezit in de 2e helft en ze doen er HELEMAAL NIETS mee,moet je niet raar staan te kijken als je op de counter de 4-1 tegen krijgt
NAAR HET ANDERE FORUM!
  FOK!fotograaf zondag 10 april 2005 @ 20:25:01 #248
842 Zorro
Z
pi_26130876
Alleen wint nu de goede ploeg
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_26130878
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:23 schreef Ludacriss het volgende:
Goddamn het lijkt Ajax - Az wel
Goed he
pi_26130895
De Coolstreaming stream doet hier ook niet meer dan een slideshow. Het commentaar loopt wel vloeiend, maar dat is dan weer chinees ofzo . Beetje jammer. Ik had gedacht dat hij het wel goed zou doen omdat veel kijkers bij coolstreaming vaak een goede stream betekent. En dr zijn nu 20000 bijna kijkers.
  zondag 10 april 2005 @ 20:26:17 #251
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26130898
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:23 schreef Ludacriss het volgende:
Goddamn het lijkt Ajax - Az wel
Ja, alleen wint in deze wedstrijd de ploeg die het slechtst is, en bij Ajax - AZ won de ploeg die de ander op vrijwel alle fronten aftroefde
pi_26130902
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:25 schreef VoreG het volgende:

[..]

Goed he
Nou bij Ajax - Az boeide het me geen hol wie der won... was alleen verbaast over het aantal doelpunten. Nu vind ik het gewoon klote want barca gaat gewoon verliezen
pi_26130904
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:18 schreef Grimm het volgende:
link? cultheld?
Geen link, ik gebruik coolstreaming, maar het heeft geen nut, want ik dacht dat 't op ESPN zou komen (keek de eerste helft via zo'n Chinese klote-stream); Blijkt er een soort van biljart te worden uitgezonden na eerst een kwartier te hebben gewacht om er tussen te kunnen komen. .
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_26130912
Vreselijk slecht gekeept van valdes trouwens
pi_26130925
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:25 schreef DIJK het volgende:
De Coolstreaming stream doet hier ook niet meer dan een slideshow. Het commentaar loopt wel vloeiend, maar dat is dan weer chinees ofzo . Beetje jammer. Ik had gedacht dat hij het wel goed zou doen omdat veel kijkers bij coolstreaming vaak een goede stream betekent. En dr zijn nu 20000 bijna kijkers.
Heel lang laten bufferen. Niet al beginnen te kijken met 40% buffer in coolstream, maar echt wachten op 90+
pi_26130987
of gewoon kijken via Al Jazeera Sport op de schotel helemaal gratis en nog digitaal kwaliteit ook ( je verstaat alleen niks van het commentaar )
pi_26131008
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:22 schreef twi het volgende:

[..]

Offtopic dan, hoe zit dat met de verkoop van Mestalla? Is dat al rond, en kan er dus geinvesteerd gaan worden?
Volgens mij is die verkoop nog niet helemaal rond, maar wordt dit in de zomer geregeld. In diezelfde zomer wordt de transfermarkt weer geopend... En het zit er dik in dat de Italiaanse grootverdieners gaan vertrekken uit Valencia.
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_26131023
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:27 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]

Heel lang laten bufferen. Niet al beginnen te kijken met 40% buffer in coolstream, maar echt wachten op 90+
Bedankt voor de tip, dat zal ik volgende keer een keer proberen.
pi_26131024
4-2
Ronaldinho mooie
pi_26131046
4-2... effe kijken of het nog wat word.
pi_26131047
Ik heb gelapt voor streamtvnow (google maar ff als je wil kijken) heb je een dedicated server voor betalende mensen. Kwaliteit is nog steeds niet echt top maar iig vloeiend beeld. Vanmiddag Everton en Tottenham op topkwaliteit kunnen zien.

Aardige wedstrijd trouwens Real - Barca, jammer dat de goals aan de verkeerde kant vallen

4-2 lekkerrr
pi_26131072
6 punten nog, 7 wedstrijden. Alles open.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  zondag 10 april 2005 @ 20:33:09 #263
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26131077
Kom op, nog een kwartiertje om er twee in te schoppen
  zondag 10 april 2005 @ 20:33:26 #264
107005 Saviola
CM Legend
pi_26131087
Zow , wat een geerlijke vrije trap
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
pi_26131105
Eto'o lijkt een ernstige blessure te hebben
pi_26131146
Nou Ronaldinho, nog maar een keer..
pi_26131242
Ah, daar hebben we Figo. Tijd voor een goeie doodschop.
pi_26131245
Figo erin voor Owen
  zondag 10 april 2005 @ 20:40:00 #269
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26131256
Als Barca hier de boot in gaat hebben ze dat echt aan zichzelf te wijten. Zwakke tweede helft, maar in de eerste hadden ze er gewoon 4 of 5 in moeten schoppen (en zeker die 3e niet toe moeten laten).
pi_26131291
Barca is lekker bezig
pi_26131304
Nou dit word niks...
  zondag 10 april 2005 @ 20:43:53 #272
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26131354
Dat soort ballen mogen er dan wel in natuurlijk
pi_26131411
hé Bliksemschigt nogmaals bedankt, ik ben tot 80% buffer gekomen en hij loopt nu best ok.. Om de 30 sec wel een schok ofzo maar verder wel vloeiend.
pi_26131487
Ik heb echt zo te doen met Rijkaard. De beste trainer die Nederland heeft om het moment, maar hij verzuipt altijd in de pech. Eerst met Oranje, in de wedstrijd tegen Italie (halve finale EURO 2000) waarin we 2 keer een penalty miste. Daarna Sparta, waar hij de spelers niet aan het voetballen kreeg. Toen de CL tegen Chelsea, die ploeg werd volledig van de mat gespeeld maar gingen gelukking en onterecht (fout van de scheidsrechter bij de 4-2) toch door.
En nu Real Madrid, Barcelone is met afstand de betere ploeg, creert de meeste en beste kansen en toch wint Real. Wat is voetbal dan toch eigenlijk fucking oneerlijk. Rijkaard verdient gewoon een prijs!
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
  zondag 10 april 2005 @ 20:51:29 #275
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26131537
Rijkaard staat na deze wedstrijd nog gewoon 7 punten voor hoor Shreyas. Eigenlijk 6, maar het onderlinge resultaat is in 't voordeel van Barcelona.
  zondag 10 april 2005 @ 20:52:44 #276
82578 Grimm
shoo bi do bi doo
pi_26131583
Barca zal het seizoen wel uitzingen, Real Madrid zal ook wel tevreden zijn dat ze Barca thuis hebben afgedroogd
  zondag 10 april 2005 @ 20:56:57 #277
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_26131683
Nouja, afgedroogd, afgedroogd. Barcelona was een klap beter natuurlijk, dus dat is scorebordjournalistiek.
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2005 @ 20:57:54 #278
7889 tong80
Spleenheup
pi_26131705
Ik heb het niet kunnen zien maar Barca was een klasse beter de scheidsrechter is een hufter en we hadden alle pech van de wereld.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_26131772
Afgedroogd

Barca - Real 3-0
Real - Barca 4-2

Barca - Real 5-4 agg

Titel voor FC Barcelona
  zondag 10 april 2005 @ 21:06:16 #280
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26131948
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:57 schreef tong80 het volgende:
Ik heb het niet kunnen zien maar Barca was een klasse beter de scheidsrechter is een hufter en we hadden alle pech van de wereld.

NAAR HET ANDERE FORUM!
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2005 @ 21:25:23 #281
7889 tong80
Spleenheup
pi_26132501
Ben voor Barca dan spreek je toch over we.Of ga je opalle slakken zout leggen ?

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 10 april 2005 @ 21:29:12 #282
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26132609
Ik zeg al niets meer....
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26136310
Er is gewoon weinig aan de hand. Barcelona moet geen gekke dingen doen, Real gaat niet alle wedstrijden meer winnen. Dat deden ze eerder dit seizoen ook al niet.
quote:
Op zondag 10 april 2005 21:29 schreef DutchGooner het volgende:
Ik zeg al niets meer....
Ah, jij bent een zullie-typje
  zondag 10 april 2005 @ 23:38:24 #284
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26136455
quote:
Op zondag 10 april 2005 23:33 schreef okee6 het volgende:
Er is gewoon weinig aan de hand. Barcelona moet geen gekke dingen doen, Real gaat niet alle wedstrijden meer winnen. Dat deden ze eerder dit seizoen ook al niet.
[..]

Ah, jij bent een zullie-typje
Absoluut niet,zou je moeten weten als je het hier een beetje volgt
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26136855
En toch denk ik dat de eerste plek niet meer in gevaar komt voor Barca.
That's all folks!
  maandag 11 april 2005 @ 00:04:04 #286
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26137088
Jezus wat zijn de fokkers lekker objectief! Ik heb gewoon een hele goeie pot van Real gezien die ze verdiend hebben gewonnen.

Real begon super aggresief en speelde de eerst 7 minuten veel beter dan Barca. Ze creerden daarin op een mooie manier 2 goeie kansen waarvan de 2de werd benut. De 2de goal was een prachtige voorzet van Beckham, die in mijn ogen de man van de wedstrijd was, was gewoon slecht verdedigd van Barca omdat er 2 man vrij liepen achterin.

Dan krijg je een mooi ingetikte goal van Eto'o die de bal gelukkig ontvangt van Helguera die de bal met een slijding weg probeerde te werken en dan lees ik hier op fok dat het een mooie goal was, je zullen het hopelijk niet over de aanval hebben gehad. Ik heb geen moment het idee gehad dat Real zou verliezen. Ik vond bijna elke speler van Real beter dan z'n directe tegenstander.

Die 3de goal was ook prachtig. Eerst een lange bal op Ronaldo rechts van het veld.. die houd hem zo'n 15 seconden bij hem waarbij die 2 Barca spelers omspeelt, speelt de bal terug, gaat via 2 spelers naar Roberto "de Turbo" Carlos (die vandaag 32 is geworden) die de bal op zichzelf diep geeft met exact de juiste snelheid en er een jezus-sprint uitgooit en dan nog eens de bal perfect tussen 2 Barca spelers op Raul geeft. Prachtig!

4de Goal was leuk van Owen met een geweldige bal in de diepte van Beckham met de juiste snelheid.

Scheidsrechter die partijdig was? Eind eerste helft counterd Real richting Barca goal en wordt Zidane opvallend opgevangen door Iniesta die als enige doel had Zidane af te stoppen. Hierbij stopt ie een gevaarlijke counter van Real en deze krijgt niks. 2 Minuten later maakt Salgado een lichte overtreding op Ronaldinho en krijgt deze geel. Ook eerste helft geven Zidane en Raul op de linker kant van het velt een gewone schouderduw en die krijgen we tegen gefloten.. Ik vind ook niet dat het een penal had moeten zijn. Carlos maakte wel een slijding maar raakte Maxi niet. Het enige contact dat ie met hem had was dat Lopez op de enkel van Carlos stond.. daar ga je toch geen penal voor geven.

Ik heb iig genoten van een goed Real. Jammer dat ze niet elke wedstrijd zo aggresief kunnen spelen.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  maandag 11 april 2005 @ 00:07:55 #287
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26137160
quote:
Op maandag 11 april 2005 00:04 schreef jojomen4 het volgende:
Jezus wat zijn de fokkers lekker objectief! Ik heb gewoon een hele goeie pot van Real gezien die ze verdiend hebben gewonnen.

Ik heb neutraal de wedstrijd bekeken maar om te zeggen dat het echt verdiend was,nee.

Gelijkspel was misschien de verhouding denk ik.

Barca kreeg in de eerste helft zeer goede kansen maar deed er te weinig mee en de 2e helft hadden ze continu balbezit waar ze niets mee deden.
NAAR HET ANDERE FORUM!
  maandag 11 april 2005 @ 00:08:25 #288
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26137176
Owja nu nog ff de keepers.. voor alle dwazen die echt dachten dat Valdes kon keepen... Valdes is gewoon gehyped omdat Barca het goed deed/doet. Dan camoufleerd z'n echte kwaliteiten.

Een goede keeper pakt op z'n minst 1 van die 4 goals. Vooral bij de 2de, 3de en 4de had ie hem kunnen/moeten pakken. Wat een grabbelaar! Ik zag het Casillas een stuk beter doen.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_26137181
quote:
Op zondag 10 april 2005 20:34 schreef Max-Westerman het volgende:
Eto'o lijkt een ernstige blessure te hebben
Een week of 5 uitgeschakeld, kniebanden verrekt.

Zes punten zou toch moeten kunnen zou je zeggen.
sig verwijderd door FA
  maandag 11 april 2005 @ 00:10:44 #290
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26137224
quote:
Op maandag 11 april 2005 00:08 schreef jojomen4 het volgende:
Owja nu nog ff de keepers.. voor alle dwazen die echt dachten dat Valdes kon keepen... Valdes is gewoon gehyped omdat Barca het goed deed/doet. Dan camoufleerd z'n echte kwaliteiten.

Een goede keeper pakt op z'n minst 1 van die 4 goals. Vooral bij de 2de, 3de en 4de had ie hem kunnen/moeten pakken. Wat een grabbelaar! Ik zag het Casillas een stuk beter doen.
Casillas is ook stukken beter,vooral bij de 4e ging ie behoorlijk de fout in
NAAR HET ANDERE FORUM!
  maandag 11 april 2005 @ 00:12:40 #291
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_26137274
quote:
Op maandag 11 april 2005 00:07 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Ik heb neutraal de wedstrijd bekeken maar om te zeggen dat het echt verdiend was,nee.

Gelijkspel was misschien de verhouding denk ik.

Barca kreeg in de eerste helft zeer goede kansen maar deed er te weinig mee en de 2e helft hadden ze continu balbezit waar ze niets mee deden.
Mja, of ze kunnen er niks mee omdat Real goed stond. Heb de verdedigers van Real weinig fouten zien maken en weinig kansen zien weggeven. Heb jij maar 1 moment in de wedstrijd het idee gehad dat het gelijk zou eindigen? Misschien de eerste 1 minuut en toen het even 2-1 stond. Voor de rest was het voor mij iig duidelijk wie Heer en Meester was.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  maandag 11 april 2005 @ 00:14:08 #292
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26137303
quote:
Op maandag 11 april 2005 00:12 schreef jojomen4 het volgende:

[..]
. Heb jij maar 1 moment in de wedstrijd het idee gehad dat het gelijk zou eindigen? Misschien de eerste 1 minuut en toen het even 2-1 stond.
je zegt het zelf al,zeker na de 2-1 en zelfs toen het 3-1 werd had ik nog het gevoel dat Barca wel terug zou komen na de pauze
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26137892
Eto'o is wellicht ruim een maand uitgeschakeld, het kampioenschap komt daardoor voor Barcelona behoorlijk serieus in gevaar. Voetbal is zo oneerlijk, geluk is 100 keer doorslaggevender dan goed spel. In principe kan elke club die dat geluk heeft kampioen worden. En ook al speel je de sterren van de hemel, zonder geluk grijp je naast echt alle prijzen
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
pi_26137918
quote:
Op maandag 11 april 2005 00:12 schreef jojomen4 het volgende:

[..]

Mja, of ze kunnen er niks mee omdat Real goed stond. Heb de verdedigers van Real weinig fouten zien maken en weinig kansen zien weggeven. Heb jij maar 1 moment in de wedstrijd het idee gehad dat het gelijk zou eindigen? Misschien de eerste 1 minuut en toen het even 2-1 stond. Voor de rest was het voor mij iig duidelijk wie Heer en Meester was.
Ja was voor mij ook duidelijk. Dat was Barcelona, net als tegen Chelsea trouwens. Zijn we het voor het eerst met elkaar eens
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
pi_26138108
Scoren is ook een vak. Als Barca die 5/6 kansen niet maakt omdat ze niet genoeg scorend vermogen hebben, dan is dat hun eigen schuld en zwakte. Gebrek aan geluk kan ik dat zeker niet noemen, gebrek aan kwaliteit wel. Zowel aanvallend als verdedigend. Gio stond ook weer dramatisch te verdedigen.
  maandag 11 april 2005 @ 01:16:28 #296
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_26138278
gewoon kut
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_26142095
pi_26142109
Gio is gewoon een hele matige verdediger, het is zelfs niet eens een verdediger.
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
pi_26142121
quote:
Op maandag 11 april 2005 00:08 schreef jojomen4 het volgende:
Owja nu nog ff de keepers.. voor alle dwazen die echt dachten dat Valdes kon keepen... Valdes is gewoon gehyped omdat Barca het goed deed/doet. Dan camoufleerd z'n echte kwaliteiten.

Een goede keeper pakt op z'n minst 1 van die 4 goals. Vooral bij de 2de, 3de en 4de had ie hem kunnen/moeten pakken. Wat een grabbelaar! Ik zag het Casillas een stuk beter doen.
Het zijn gewoon allebei grabbelaars
pi_26142142
Valdes is geen geweldige keeper, maar Casillas is dat ook zeker niet. Het is niet erg verbazend dat Real al tijden op zoek is naar een fatsoenlijke keeper, zoals Buffon.
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
pi_26142932
quote:
Op maandag 11 april 2005 10:39 schreef CherrymoonTraxx het volgende:
Valdes is geen geweldige keeper, maar Casillas is dat ook zeker niet. Het is niet erg verbazend dat Real al tijden op zoek is naar een fatsoenlijke keeper, zoals Buffon.
Waarom is Casillas geen topper?
Hij hield er gister, zoals zo vaak, een flink aantal grote kansen uit. Afgezien van zijn voetballende kwaliteiten is hij gewoon erg goed imo. Zie eigenlijk ook niet in waarom Buffon beter zou zijn; qua reflexen op de lijn doen ze weinig voor elkaar onder. VOetballen kunnen ze beiden niet, dus die twee zijn wmb gelijkwaardig
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')