abonnement Unibet Coolblue
  maandag 21 maart 2005 @ 23:26:15 #1
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_25649491
Iets waar in Belgie de laatste week ook nogal wat over te doen is, een Marokkaanse journaliste van de kranten "Het Nieuwsblad" (half miljoen dagelijkse lezers) en "Het volk" (paar honderduizend dagelijkse lezers) ging enkele maanden undercover in de Brusselse voorstad Molenbeek. In de volksmond gekend als "Klein-Marokko"
(ik twijfelde nog even of ik het hier of in nieuws ging zetten)

Ik citeer wat uit die reportages (voor alle duidelijkheid, de journaliste is ZELF ook een moslima) :
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...icleID=G9UD87JM

,,Ik ben verbaasd over wat ik ontdekte. Ik dacht ten onrechte dat veel geruchten over extreme moslims gebaseerd waren op stoere verhalen. Maar ik stelde vast dat veel Brusselse moslims geen enkele wil tot integratie vertonen. Ze zien de Belgen als ongelovigen en hebben geen enkele affectie met ons land. Molenbeek beschouwen ze zelfs niet meer als België maar als een islamenclave, waar zij de plak zwaaien als in een islamstaat en waar Belgen niet welkom zijn. In plaats van integratie is er een grote radicalisering aan de gang.''

Honderden jongvolwassenen bestuderen jarenlang de ,,zuivere'' koran - op kosten van Saudische geldschieters, want studeren is hun enige beroepsactiviteit. ,,Dat zijn de toekomstige moslimleiders. Daarnaast heb je een grote groep jongeren die weinig uitzicht heeft op een toekomst in ons land wegens een gebrek aan opleiding en werk. Zij vormen een kweekvijver voor honderden jihadstrijders die bereid zijn aanslagen te plegen en de heilige oorlog tegen de ongelovigen te voeren.''
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...icleID=G9UD87JM
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...icleID=GVJD8LMM

Pas daar toch mee op. Het Vlaams Belang zal daarvan profiteren.'' Dat kregen we te horen toen deze week uitlekte dat we een reporter twee maanden undercover in Molenbeek hebben laten werken op zoek naar de sporen van het islamextremisme. We beseffen heel goed dat deze reportagereeks in de ogen van heel wat beleidsmensen zogenaamd ,,politiek incorrect'' is. Het moslimextremisme is een van die onderwerpen waar al veel te lang niet vrijuit over gediscussieerd wordt ,,omdat het Vlaams Belang daar politiek garen van zou spinnen''.
Een krant moet natuurlijk in eerste instantie correct zijn ten opzichte van zijn lezers. Feiten achterhalen, verbanden leggen, analyseren en eerlijk duiden. Dat zien wij als onze eerste opdracht.

Voor deze reportagereeks zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Onze reporter, Hind Fraihi, is zelf een gelovige moslima die een grote voorkennis heeft van de islam in binnen- en buitenland. We hebben haar twee maanden undercover laten werken. Naar Vlaamse persnormen een zeer lange periode en zeker lang en grondig genoeg om een goed beeld te krijgen van de situatie in Molenbeek. Onze reporter heeft er ook bewust voor gekozen om haar echte naam onder de reportagereeks te zetten om zo het debat voluit aan te kunnen gaan.

Nog deze boodschap aan de burgemeester van Molenbeek: het grote gevaar zijn niet de jongeren - die dienen als voetvolk en zijn onmiddellijk vervangbaar - maar de onbekende imams en hun betaalheren die achter duistere poorten ongestoord hun gang kunnen gaan. Zij zijn het gif dat een hele bevolkingsgroep kan verlammen en Belgen van verschillende herkomst tegen elkaar opzetten. Een gevaarlijke kleine groep die misbruik maakt van een religie.
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...icleID=GRUD8HBF

Sjeik Bassam Ayachi, de man die berucht werd wegens doodsbedreigingen aan de Franse minister Sarkozy, is een man met twee gezichten. Aan de ene kant lijkt hij de redelijke islamleider die in het VTM-journaal afgelopen zaterdag vertelde dat hij niets weet van ronselpraktijken in Molenbeek.
Aan de andere kant is hij een onvervalste radicale extremist. In december liet hij tegen onze undercoverjournaliste Hind Fraihi duidelijk blijken dat het voor hem een koud kunstje is om jongeren te mobiliseren voor de jihad ,,als woorden niet meer helpen''.
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...icleID=GEGD9AKH

,,Weet je, jouw ouders hoeven niet te betalen voor jouw studies. Ga gewoonweg naar het OCMW, ze geven ook geld aan studenten.’’
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...DMA13032005_005

In sommige moskeeën in Molenbeek beperken moslimextremisten systematisch de rechten van vrouwen. In de moskee van Zwarte Vijvers worden de richtlijnen zelfs via een folder meegegeven tijdens het vrijdaggebed. Wie een boerka draagt, mag niet praten met andere vrouwen en zeker niet met mannen. Praten mag alleen als de imam of de echtgenoot toestemming geeft.
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...icleID=G25DA883

de uitspraak van Yoesoef Qardawi, een bekende, conservatieve islamgeleerde: alles is door het kijken ontstaan; een vonk kan in een vuurzee overslaan. Een blik, een glimlach, een knik met het hoofd; dan een praatje, een belofte, de warmte van een bed. Ogen, of nee, héél het lichaam is gevaarlijk. Verstop het onder een boerka, alleen zo zijn we kuis.

In de moskee aan de Zwarte Vijvers in Molenbeek staat zelfs een kiosk achter de hoek van de lege koer. De kioskman geeft me een Arabische folder met als titel Aanbevelingen voor de Beschermde Parel. Het pamflet uit Saudi-Arabië omschrijft de vrouw als een parel en geeft haar een lijst met adviezen, telkens beginnend met ,,Pas op, mijn zus.'' Een greep uit de waarschuwingen: ,,Draag een hoofddoek. Korte, strakke en transparante kledij leidt naar de hel. Verlaat het huis niet zonder toestemming van de man. Gehoorzaam uw echtgenoot en werk niet op zijn zenuwen. Kijk niet naar televisie, internet en video. Luister alleen naar religieuze muziek. Imiteer de man niet door het dragen van broeken en kortgeknipt haar. Deel islamitische pamfletten uit.''

Ik schrik van de vrouwonvriendelijke propaganda en vraag uitleg aan de imam. Die is kort van stof en geeft me een verwarde indruk. ,,Je moet niet alles doen wat het pamflet voorschrijft. Je bent een Belgische burger, evenwel in het land der ongelovigen.''

Ik begrijp er niets van. Een jonge moskeeganger is duidelijker: ,,Je moet de raadgevingen van het pamflet wél volgen. En overigens, jouw hoofddoek is niet genoeg. Je moet een boerka dragen, zo niet brand je in de hel!'' Ratel maar op, denk ik. Waardigheid is mijn sluier en niet een vormeloze tent op mijn lichaam. Bovendien zit de islam van binnen, van uiterlijkheden moet ik niet weten.
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...icleID=G7TD9UHE


Het leven in radicaal-islamitische kringen in Molenbeek draait volledig rond de islam. Zelfs in de fitness wordt getraind op verzen uit de koran. De gematigde moslims zijn dan weer streng voor hun eigen geloofsgenoten en zoeken de schuld voor de kleine straatcriminaliteit in eigen midden. ,,Te veel Marokkaanse ouders in de probleemwijken verwaarlozen de opvoeding van hun kinderen. De Belgen zijn terecht weggetrokken.'"
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...icleID=GEFDCP5A


,,Vroeger woonden hier veel Belgen maar we hebben ze allemaal weggejaagd'', zegt mijn Marokkaanse slager. ,,De kleine criminaliteit tiert hier welig. De Marokkaanse jongeren hebben het onder meer gemunt op de tasjes van de Belgen. De flikken? Die weten van geen aanpakken. De Belgen zijn terecht bang geworden en hebben hun biezen gepakt.''
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.as...icleID=GI1DCFHL
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  maandag 21 maart 2005 @ 23:29:58 #2
91300 pieter_pontiac
For whom the bell tolls..
pi_25649620
Tja, in Nederland zal hetn iet veel anders zijn, dat krijg je door jarenlang de vijand binnen te halen en nu nog met een laks beleid ze te knuffelen.
Nog een paar jaar, dan barst hier de bom.
Het is de bedoeling dat ik het dan lekkervan een afstandje vanuit een ander land volg, laat Den Haag het dan maar uitzoeken met hun bomenknuffelaars.
hostes ad pulverum ferire
Spatie is kapot.
's Avonds een vent, 's ochtends gebanned
pi_25650134
Ze moeten zoiets eens in Nederland uitvoeren, dan krijgen de Nederlanders eens te zien wat voor schorem het is.

En ja, ik weet dat het niet allemaal schorum is en blabla, maar ik doe even niet politiek correct nu.
pi_25650218
tvp
** Uw tekst hier voor slechts 5 euro per maand **
  maandag 21 maart 2005 @ 23:53:59 #5
959 opa
De man met de witte shawl
pi_25650274
In belgië bestaat dus kennelijk nog onafhankelijke journalistiek.
Hee, Grufti ! Ab! in die Urne !!
  dinsdag 22 maart 2005 @ 00:08:33 #6
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
  dinsdag 22 maart 2005 @ 00:10:18 #7
11907 IntroV
Veel voor weinig
pi_25650665
tvp
  dinsdag 22 maart 2005 @ 00:30:28 #8
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
  dinsdag 22 maart 2005 @ 00:50:54 #9
97643 misteriks
finest in cool since 1977
pi_25651478
Turkey gaat weer hoog scoren op het Eurovisiesongfestival
misteriks' contribution is sponsored by Great Attitude Inc.
  dinsdag 22 maart 2005 @ 01:22:40 #10
89817 DeeCruise
Carpe Noctum
pi_25651869
Heftig...eindelijk eens bewijzen van hoe het eraan toe gaat in sommige steden. Niet dat er daadwerkelijk iets aan gedaan wordt natuurlijk.
Op dinsdag 22 november 2011 @ 18:21 schreef Jigzoz het volgende:
Vrije mensen dien je te redden van beestachtige regimes.
  dinsdag 22 maart 2005 @ 09:48:25 #11
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_25654281
quote:
Op dinsdag 22 maart 2005 01:22 schreef DeeCruise het volgende:
Heftig...eindelijk eens bewijzen van hoe het eraan toe gaat in sommige steden. Niet dat er daadwerkelijk iets aan gedaan wordt natuurlijk.
Hangt van de politiek bedrijfsleven en de stem van het volk af. Bij een toenemende maatschappelijke afkeur zal de verharding alleen maar toenemen. Je ziet het in Frankrijk, nu ook in Belgie... en ook in sommige delen van Nederland.
Dit beloofd niet veel goeds.......
  woensdag 23 maart 2005 @ 13:42:54 #12
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_25683445
ook maar even een tvp
pi_25684237
Zorgwekkende berichten, maar op zich natuurlijk geen nieuw verschijnsel. Ook in Nederland is dit fenomeen allang aan de gang. Het klimaat leent zich er uitstekend voor, want ons strafbeleid is veel te soft.
  woensdag 23 maart 2005 @ 15:08:30 #15
66470 Klonk
Koning van Tofania
pi_25684412
zeker zorgwekkend, lijkt me tijd om eens te gaan kijken of er in NL soortgelijke ontwikkelingen plaatsvinden (een vermoeden heb ik wel)
Klonk is alleen Klonk als er Klonk op staat
  woensdag 23 maart 2005 @ 15:23:20 #16
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_25684844
Wat dat betreft mogen we de hemel prijzen dat hier het taboe jegens de maatschappelijke participatie van etnische minderheden al grotendeels doorbroken is en dat in ieder geval een open maatschappelijke en politieke discussie mogelijk is geworden (ook al vinden er nog steeds strubbelingen plaats van wat Makke lammetjes ) over de positie van minderheden in de Nederlandse samenleving. Het is te hopen dat Belgische politici ook tot het inzicht zullen komen dat het zich oostindisch doof houden voor deze problematiek noch electoraal gewin oplevert, noch het landsbelang dient.
pi_25684909
Oh, voor ik het vergeet:

Het is maar een incident, het valt allemaal wel mee en het komt allemaal wel goed
  woensdag 23 maart 2005 @ 15:31:20 #18
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_25685076
tvptje

[edit: niet gaan schelden]

[ Bericht 68% gewijzigd door sizzler op 23-03-2005 17:22:42 ]
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 23 maart 2005 @ 15:39:42 #19
52589 sjun
uit solidariteit
pi_25685285
quote:
Op woensdag 23 maart 2005 15:25 schreef nikk het volgende:
Oh, voor ik het vergeet:

Het is maar een incident, het valt allemaal wel mee en het komt allemaal wel goed
Inderdaad.
quote:
,,Gematigde moslims stemmen al Vlaams Belang''
90 procent van de moslims ergert zich aan de zachte aanpak van 10 procent extremisten

,,Jullie blanke autochtone Vlamingen onderschatten het probleem van het moslimextremisme in Brussel. Het is geen fabel maar een olievlek die langzaam maar zeker uitbreidt''. We schrijven eind december en Hind Fraihi was drie weken undercover in Molenbeek. Wij, de hoofdredacteur en de chef redactie, vroegen ons hardop af of ze niet overdreef. Neen, zo bleek vijf weken later, toen haar opdracht erop zat.


,,Hoe komt het dat de Belgische politiek dit zo ver heeft laten komen'', is de open vraag die Hind Fraihi stelt na haar undercoverreportage begin februari. ,,Wat ik in Molenbeek aantrof, overtrof mijn bangste verwachtingen. Dat is van een totaal andere dimensie dan in Gent of Borgerhout of Genk. Het is niet vergelijkbaar. Molenbeek is een echte moslimstaat. Meer nog, de radicalisering gaat in versneld tempo door. Jonge mannen en vrouwen worden systematisch in een strikt islamkeurslijf gestoken. Ze worden verplicht te huwen op jonge leeftijd, hebben geen vrijheid, meisjes van 5 jaar moeten al een hoofddoek dragen. Er is maar één weg, één chef: Allah. Al de rest moet wijken en is ondergeschikt, luidt de indoctrinatie. De overheid heeft voor hen over geen enkel gezag. Het zijn vooral moslims uit de tweede en derde generatie'', stelt Hind Fraihi vast.

Duistere moskeeën

Hind heeft een grote voorkennis over de wereldislam en kan vergelijken. ,,Opvallend is dat de moskeeën niet zichtbaar zijn in Molenbeek, verscholen zitten achter garagepoorten of anonieme gevels. In Marokko zijn het moskeeën open, transparante gebedsplaatsen, in Molenbeek zijn het gebouwen met duistere gangen, veel (les)lokaaltjes en geheimzinnigheid troef. Ik vroeg mij voortdurend af ,,hoe moeten de staatsveiligheid of andere politiediensten dit ooit in de gaten houden''. Hoe kan men weten wat hier allemaal uitgedeeld en gekonkelfoesd wordt, wie hier gedurende vele jaren een opleiding krijgt''.

Hind zit daarmee op de lijn van SP-A voorzitter Steve Stevaert, die ook vindt dat moskeeën zichtbaar moeten zijn in steden en dorpen, en daardoor beter controleerbaar. De extremistische imams zijn tegen en wijzen ook financiering door de Belgische staat af. Ze vrezen dat subsidiëring controle betekent. En geld hebben ze niet nodig want er zijn voldoende buitenlandse financiers voor hun moskee, vooral uit Saudi-Arabië

Politiediensten en politici bevestigen dat het gebrek aan Arabischsprekende politiemensen en infiltranten een zeer groot probleem vormt. Er is jarenlang getalmd met investeringen en nu zijn er grote gaten. Patrick Dewael werft binnenkort een groep Arabischsprekenden aan voor de politiediensten. ,,Niet evident want moslimpolitiemensen worden in extremistische middens onmiddellijk als verraders beschouwd'', merkt Hind op. ,,Bovendien heb je vooral infiltranten nodig'', vertelt een specialist, ,,die je rekruteert op zeer jonge leeftijd en die je jarenlang undercover laat meedraaien in extremistische middens. Pas na enkele jaren kunnen ze iets leveren. Het is geen spionageserie op tv, waarbij ze na drie weken al een netwerk oprollen.''

Proteststem

Hind Fraihi beseft ook dat ze risico's loopt na haar undercoverwerk en dat ze negatieve reacties zal krijgen uit de moslimwereld. ,,Maar minstens evenveel positieve reacties. Heel veel gematigde moslims in Vlaanderen - en laten we niet vergeten dat die 90 procent van alle moslims uitmaken - vrezen dat zij op een dag een zware rekening gaan betalen voor de houding van een extremistische fractie. ,,Waarom sturen ze die fanaten niet terug?'', zeggen ze meer en meer. Wanneer een imam uit Marokko naar Afghanistan trekt voor enkele maanden, mag hij het land niet meer in. In Marokko gaat men er vanuit dat hij in Afghanistan een extremistische opleiding gekregen heeft en gevaarlijk is. Die imams trekken dan naar Europa. Uit protest, uit schrik en vooral uit ontgoocheling van de, volgens hen, te zachte aanpak van de Belgische politiek stemmen sommige gematigde moslims nu al voor het Vlaams Belang''.

Staatsveiligheid niet laks

Koen Dassen van de Staatsveiligheid - die uiteraard het achterste van zijn tong niet laat zien - stelt dat ,,de Staatsveiligheid Molenbeek goed in de gaten houdt''. Hij is zich bewust van de roep naar een hardere preventieve aanpak. Persoonlijk is hij tegen. ,,Willen we in een land leven waar mensen die geen misdrijven plegen systematisch worden opgepakt omdat ze tot een bepaalde godsdienst behoren? Willen we een staat waarin we zomaar iedereen kunnen afluisteren omdat er vermoedens zijn? Vandaag zijn het extremistische moslims - wat niet hetzelfde is als moslims die aanslagen gaan plegen - en morgen is het een andere bevolkingsgroep. De staatsveiligheid houdt zich in elk geval strikt aan de wet maar dat betekent niet dat we laks zijn. Ik hoop dat de extremisten die plannen de wet te overtreden zoiets denken. Ze gaan nog schrikken''.


Gunther VANPRAET12/03/2005
Bron

Zijn er intussen in Nederland al onderzoeken geweest naar dergelijke uitwassen of werd geld voor deugdelijk onderzek reeds besteed aan persoonlijke populariteitsonderzoekjes van burgemeesters?
Niets is dommer te censureren dan hetgeen men niet begrijpt.
  woensdag 23 maart 2005 @ 16:03:26 #20
117181 DeTinux
Tu quoque, Brute?
pi_25685909
quote:
Op dinsdag 22 maart 2005 09:48 schreef Drugshond het volgende:

[..]

Hangt van de politiek bedrijfsleven en de stem van het volk af. Bij een toenemende maatschappelijke afkeur zal de verharding alleen maar toenemen. Je ziet het in Frankrijk, nu ook in Belgie... en ook in sommige delen van Nederland.
Dit beloofd niet veel goeds.......
Of eisen stellen aan aanpassing. Het is duidelijk dat de Marokkaanse gemeenschap de meeste moeite heeft, gemiddeld genomen, zich aan te passen en te slagen op school en in de samenleving. Daar moet je met harde hand tegen optreden. Als ik een wespennest heb naast mijn huis op mijn terras, dan ga ik ook niet een eind verderop zitten om er geen last van te hebben. Straks steken ze me. Dan bel ik de verdelgingsdienst.
Oneerlijk is het snelst
  woensdag 23 maart 2005 @ 16:06:42 #21
117181 DeTinux
Tu quoque, Brute?
pi_25685993
quote:
Wanneer een imam uit Marokko naar Afghanistan trekt voor enkele maanden, mag hij het land niet meer in. In Marokko gaat men er vanuit dat hij in Afghanistan een extremistische opleiding gekregen heeft en gevaarlijk is.
Waarom kunnen wij dat niet? Grondwettelijk zie ik geen enkel probleem.
Oneerlijk is het snelst
  woensdag 23 maart 2005 @ 17:33:49 #22
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_25687994
quote:
Op woensdag 23 maart 2005 15:39 schreef sjun het volgende:
En geld hebben ze niet nodig want er zijn voldoende buitenlandse financiers voor hun moskee, vooral uit Saudi-Arabië
Goh, verrassend dat het wahabitisch neo-kolonialisme hier weer eens aan ten grondslag ligt.
  dinsdag 29 maart 2005 @ 14:02:22 #23
117863 -Famke-
Eigen volk laatst
pi_25829632
Kweekt men moslimterroristen in Molenbeek?

Molenbeek | 18:31 | 13-03-2005 De krant Het Nieuwsblad pakte dit weekend uit met het verhaal van een journaliste die twee maanden undercover in Molenbeek op onderzoek ging. Haar conclusie was dat Molenbeek een kweekvijver van moslimterreur is. Zowel de politie als burgemeester Philippe Moureaux (PS) vinden haar bevindingen fel overdreven. Het hele verhaal staat vanaf maandag uitgebreid in de krant.


Volgens journaliste Hind Fraihi is Molenbeek de kweekvijver van een hele generatie moslimterroristen. Fraihi is zelf moslim. "Er zijn er genoeg die naar Afghanistan vertrekken. En als vrouw werd ik ook aangesproken, dat ik een burka moest dragen in een moskee. In een moskee heb ik gehoord hoe er door een imam werd opgeroepen tot de jihad."

Ze weet vandaag zeker dat Belgen er niet meer welkom zijn. "Dat zijn mijn woorden niet, maar van verschillende mensen die ik gesproken heb. Vooral de straatcriminaliteit heeft de Belgen weggejaagd, dat wordt door de Marokkanen zelf gezegd."

"Overdreven verhaal"
Burgemeester Moureaux regeerde vrijdag al geïrriteerd. Hij beweert dat jongeren die zeggen dat ze de samenleving gaan doen ontploffen, het daarom nog niet echt doen.

Hind Fraihi: "Vindt meneer Moureaux het normaal dat jongeren zo een uitspraken doen? Ik ben in Palestina geweest, zo een reacties vallen daar niet te rapen. Daar wordt niet zomaar gezegd 'ik ga mij opblazen'. In Molenbeek heb ik dat meermaals gehoord."

"Dit is geen godsdienst meer, dit is fascisme. Het oproepen tot het vermoorden van joden, van westerse vijanden, dat is geen godsdienst meer, en toch gebeurt het."

Verantwoordelijkheid
Volgens Hind Fraihi moet de verantwoordelijkheid voor deze extreme situatie gezocht worden bij de politici, de ouders, de imams, ook bij de jongeren en de politie.

Vrijdag en zaterdag lieten zowel burgemeester Moureaux als de politie zich zeer negatief uit over de beweringen van de journaliste. Ze noemen haar beweringen overtrokken en niet representatief voor de gemeente Sint-Jans-Molenbeek.

http://www.brusselnieuws.(...)tm?newsID=1110734904
Ik ban eigenlijk een hele gakke meid heur.
  dinsdag 29 maart 2005 @ 16:25:26 #24
118020 Republikein
EU-grondwet: NEEN
pi_25833038
Tjonge, zeer heftig... ik sta kritisch tegenover de Islam, en besef het gevaar... dat het wachten is op een "Hollandistan" oke... maar dat we in West-Europa al zover zijn als in dit artikel beschreven wordt is wel heel schrikbarend! Het is 5 voor 12 in West-Europa!

Ongelofelijk.... en dan zijn er nog mensen in dit schijnheilige linkse land die mensen als een Fortuyn, Wilders en Pastors etc. gevaarlijke gekken durven te noemen, die alleen maar poplistische taal roepen en haat zaaien voor stemmen..... Wanneer wordt die linkse kerk hierzo (en in West-Europa) nu gvd eens wakker! Stelletje naieve socialisten!!!
Ik heb een hekel aan die semi-intellectuele GL-signatures!
  dinsdag 29 maart 2005 @ 16:45:37 #25
117769 BBH-mode
altijd geil
pi_25833560
quote:
Op dinsdag 29 maart 2005 16:25 schreef Republikein het volgende:
Tjonge, zeer heftig... ik sta kritisch tegenover de Islam, en besef het gevaar... dat het wachten is op een "Hollandistan" oke... maar dat we in West-Europa al zover zijn als in dit artikel beschreven wordt is wel heel schrikbarend! Het is 5 voor 12 in West-Europa!

Ongelofelijk.... en dan zijn er nog mensen in dit schijnheilige linkse land die mensen als een Fortuyn, Wilders en Pastors etc. gevaarlijke gekken durven te noemen, die alleen maar poplistische taal roepen en haat zaaien voor stemmen..... Wanneer wordt die linkse kerk hierzo (en in West-Europa) nu gvd eens wakker! Stelletje naieve socialisten!!!
ik denk wanneer ze sochtends om 7 uur worden wakker geschreeuwd door zo'n geitenneuker in een torentje....
Van thuiswonende studenten word niemand geil!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')