Dat is idd erg lekker en nog gezond ookquote:Op dinsdag 17 januari 2006 23:53 schreef Bad_Moon_Rising het volgende:
In aluminium folie wikkelen met groente en kruiden en een half uurtje in de oven.
Vis.quote:Op dinsdag 21 maart 2006 08:05 schreef _Liquid_ het volgende:
wat is het
In plaats van paneermeel kun je ook grof gestampte cornflakes gebruiken, dan zijn ze nog krokanter.quote:Op dinsdag 21 maart 2006 11:59 schreef Pilootje het volgende:
Kijk eens in de supermarkt of je japans broodkruim kan vinden, misschien toko. is een soort grof paneermeel van wit brood. Vis even kruiden, door de bloem halen, losgeklopt eiwitje, en dan stevig in het paneermeel drukken. Je kunt de filet in 4 of 5 reepjes snijden en deze paneren zoals hierboven, en lekker krokant bakken in de pan of frituurpan.
Beetje gewokte groenten en wat rijstnoodles. Beetje pittige saus.
Maar gewoon peper zout, en bakken in de bloem is ook lekker, en redelijk krokant. Tilapia heeft niet zo veel smaak van zichzelf, dus van veel kruiden wordt het net een visstick.
Daar gaat deze ook mee gemerged wordenquote:Op dinsdag 21 maart 2006 13:47 schreef kabouter.muts het volgende:
Kijk even bij ander topic over panga.
Stel je niet aan.quote:Op zaterdag 28 maart 2009 22:01 schreef Cleetje het volgende:
http://www.vetvrij.com/do(...)t-uit-frankrijk.html
Ik hoef geen Panga
Paling komt nog wel je huis in?quote:Op zaterdag 28 maart 2009 22:01 schreef Cleetje het volgende:
http://www.vetvrij.com/do(...)t-uit-frankrijk.html
Ik hoef geen Panga
Komt omdat het een zoetwatervis is.quote:Op dinsdag 7 februari 2006 14:09 schreef Bluezz het volgende:
[..]
De laatste keer dat we het aten, vond ik er een soort rare grondsmaak aan zitten... dat wel
Werd dat niet vroeger met een paardenhoofd gekweekt?quote:
Gevangen. Heb na het zien van Die Blechtrommel jarenlang geen zin meer gehad in Palingquote:Op zondag 29 maart 2009 12:42 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Werd dat niet vroeger met een paardenhoofd gekweekt?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |