abonnement Unibet Coolblue
pi_34843916
quote:
Op dinsdag 17 januari 2006 23:53 schreef Bad_Moon_Rising het volgende:
In aluminium folie wikkelen met groente en kruiden en een half uurtje in de oven.
Dat is idd erg lekker en nog gezond ook

* De panga
* Gemengde groente ( Wortel spersiebonen bloemkool ui )
* Citroen
* Zakje viskruiden ( Weet eigenlijk niet pcies war daar in zit)

Rollen in de folie

Oven voorverwaremen op 200 graden dan 15 a 20 minuten er in en smullen maar
pi_36221034
Pangafilet hoe lekker bakken?

ik wil hem super ernstig mega krokant hebben !
bloem, olie, boter, kruiden?
oja en wat voor groente erbij

zeg het maar...
Nothing to see here, carry on
pi_36221089
Ik zou hem door de bloem halen en bakken in olie, maar ik ben niet echt een keukenprinces hoor

En als groente, worteltjes, bloemkool of spinazie
Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
Let's plant a tree
  dinsdag 21 maart 2006 @ 08:05:48 #29
71513 _Liquid_
Pimp maintenance
pi_36222300
wat is het
:r Patty Brard :r
pi_36222413
quote:
Op dinsdag 21 maart 2006 08:05 schreef _Liquid_ het volgende:
wat is het
Vis.

Wil je krokant als in 'schnitzel-krokant', dan ontkom je niet aan paneren denk ik. Het wordt daar wel visstick-achtig van, vind ik persoonlijk jammer van een mooi stuk vis.

Vis kun je het beste bakken op hoog vuur (boter/olie eerst goed warm laten worden, maar niet laten verbranden voordat je vis erin legt). Vis bakken is best moeilijk; vis moet gaar zijn, maar mag niet uit elkaar vallen, dit omslagpunt is snel voorbij. Goed in de gaten houden dus.

Ben echter geen kok, misschien hebben de koks hier nog aanvullingen/, of verbeteringen.
  dinsdag 21 maart 2006 @ 11:40:02 #31
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_36226631
misschien kun je er een lekkere kruidenkorst omheen creeren.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_36227232
Kijk eens in de supermarkt of je japans broodkruim kan vinden, misschien toko. is een soort grof paneermeel van wit brood. Vis even kruiden, door de bloem halen, losgeklopt eiwitje, en dan stevig in het paneermeel drukken. Je kunt de filet in 4 of 5 reepjes snijden en deze paneren zoals hierboven, en lekker krokant bakken in de pan of frituurpan.
Beetje gewokte groenten en wat rijstnoodles. Beetje pittige saus.
Maar gewoon peper zout, en bakken in de bloem is ook lekker, en redelijk krokant. Tilapia heeft niet zo veel smaak van zichzelf, dus van veel kruiden wordt het net een visstick.
  dinsdag 21 maart 2006 @ 12:07:35 #33
119235 Bad_Moon_Rising
Maak het beest in me los
pi_36227485
quote:
Op dinsdag 21 maart 2006 11:59 schreef Pilootje het volgende:
Kijk eens in de supermarkt of je japans broodkruim kan vinden, misschien toko. is een soort grof paneermeel van wit brood. Vis even kruiden, door de bloem halen, losgeklopt eiwitje, en dan stevig in het paneermeel drukken. Je kunt de filet in 4 of 5 reepjes snijden en deze paneren zoals hierboven, en lekker krokant bakken in de pan of frituurpan.
Beetje gewokte groenten en wat rijstnoodles. Beetje pittige saus.
Maar gewoon peper zout, en bakken in de bloem is ook lekker, en redelijk krokant. Tilapia heeft niet zo veel smaak van zichzelf, dus van veel kruiden wordt het net een visstick.
In plaats van paneermeel kun je ook grof gestampte cornflakes gebruiken, dan zijn ze nog krokanter.
pi_36227585
Dit heeft ongeveer de zelfde structuur, het is niet echt paneermeel, maar relatief grote broodkruimels.
  dinsdag 21 maart 2006 @ 12:48:10 #35
62913 Blik
The one and Only!
pi_36228753
Verkrachting van een superlekkere vis als je het mij vraagt, ik heb het afgelopen zondag nog op. Gewoon eventjes op de bakplaat of in de pan. Hier hoeft dus echt geen paneerlaagje omheen of een sausje bij. De vis is superzacht en zelfs een beetje romig

hmm
pi_36230392
Even deze in the picture zetten.
pi_36230456
Kijk even bij ander topic over panga.
  dinsdag 21 maart 2006 @ 14:38:28 #38
62913 Blik
The one and Only!
pi_36232107
Ik zou er echt geen bloem ofzo bij doen, Pangafilet is een lekkere zachte romige vis. Alleen wat peper en zout is prima
  dinsdag 21 maart 2006 @ 14:59:14 #39
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_36232879
quote:
Op dinsdag 21 maart 2006 13:47 schreef kabouter.muts het volgende:
Kijk even bij ander topic over panga.
Daar gaat deze ook mee gemerged worden
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 21 maart 2006 @ 15:03:42 #40
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_36233050
Door een eitje halen en dan door de bloem, dan gewoon bakken.
Heerlijk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_36236928
Bloem doet weinig met de smaak, maakt alleen de korst krokant, en doordat er een korstje gevormt wordt valt de vis niet uit elkaar tijdens het bakken.
pi_36237315
Pangafilet met kruidensaus

Als je eens een keer haast hebt is dit zo klaar en het smaakt fantastisch.


6-8 ons pangafilet
citroensap
zout en peper
paprikapoeder

saus:
1-2 uien
1 teentje knoflook
½ stengel prei
1-2 dl. kookroom
1-2 dl. sinaasappelsap
peper
1 theelepel citroensap
1-2 theelepels mosterd
1 eetlepel gembersiroop
dragon naar smaak
Provençaalse kruiden


Pel de ui en snijd dun in kwart ringen.
Snijd de prei in dunne halve ringen.
Besprenkel de vis met citroensap en laat even intrekken.
Strooi er dan zout, peper en een beetje paprikapoeder overheen.
Bak de panga in een koekenpan aan weerszijden mooi bruin en gaar.
In een andere pan de ui, prei en knoflook een paar minuten fruiten.
Voeg dan de dragon, Provençaalse kruiden, citroensap, mosterd en gembersiroop toe. Even doorroeren en daarna geleidelijk de kookroom erbij gieten.
Goed roeren en op smaak afmaken met wat peper.
Leg de gebakken vis op een schaal en giet de saus erover.





pi_67505552
'De Schoonheid van dingen ligt in de geest die ze aanschouwt'
Heer, help me vandaag een gestructureerd werkplan op te zetten, maar wacht even, ik moet nog even iets anders doen.
  zaterdag 28 maart 2009 @ 22:04:44 #44
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_67505691
ach, alles is slecht voor je tegenwoordig. Ik laat het er niet om staan
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  zondag 29 maart 2009 @ 01:34:15 #45
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_67510731
quote:
Op zaterdag 28 maart 2009 22:01 schreef Cleetje het volgende:
http://www.vetvrij.com/do(...)t-uit-frankrijk.html

Ik hoef geen Panga
Stel je niet aan.

Overigens van dezelfde site
http://www.vetvrij.com/bierdieet.html
pi_67514108
Ik maak het wel eens heel gebakken in deegjasje of in stukjes roerbakken met peultjes, daarbij bouillon, gember, knoflook, soja saus, sesamolie en lente ui.
pi_67515135
quote:
Op zaterdag 28 maart 2009 22:01 schreef Cleetje het volgende:
http://www.vetvrij.com/do(...)t-uit-frankrijk.html

Ik hoef geen Panga
Paling komt nog wel je huis in?
  zondag 29 maart 2009 @ 12:31:34 #48
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_67515209
quote:
Op dinsdag 7 februari 2006 14:09 schreef Bluezz het volgende:

[..]


De laatste keer dat we het aten, vond ik er een soort rare grondsmaak aan zitten... dat wel
Komt omdat het een zoetwatervis is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 29 maart 2009 @ 12:42:10 #49
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_67515400
quote:
Op zondag 29 maart 2009 12:27 schreef MarcelR het volgende:

[..]

Paling komt nog wel je huis in?
Werd dat niet vroeger met een paardenhoofd gekweekt?
  zondag 29 maart 2009 @ 12:49:22 #50
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_67515532
quote:
Op zondag 29 maart 2009 12:42 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Werd dat niet vroeger met een paardenhoofd gekweekt?
Gevangen. Heb na het zien van Die Blechtrommel jarenlang geen zin meer gehad in Paling
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')