abonnement Unibet Coolblue
  zondag 20 februari 2005 @ 09:11:09 #1
97857 Muziekmeisje
let niet op spelfouten ben dis
pi_25175366
wieheeft dit dieet al eens uit geprobeert en hoeveel ben je er mee af gevallen
pi_25176123
Ik heb wel eens het knoflookdieet gedaan. Je moet minimaal 5 tenen knoflook per dag nuttigen; je valt er niet echt van af, maar mensen houden wel meer afstand, dus lijk je dunner!!! hahaha, suc6
Martini Rosso, there's Italian Spirit in every one
pi_25178738
als je nou eens neerzet wat het precies inhoudt, en wat je eet op een dag, dan kan er veel beter antwoordt worden gegeven..

Als het is afvallen door alleen maar yoghurt eten, dan zou ik het niet aanraden...
Te eenzijdig, te weinig vezels, en als je er al vanafvalt, dan kom je drie keer zo hard aan als je normaal gaat eten..

Wanneer hebben mensen nou eindelijk eens door dat als je ECHT af wil vallen, je je levenswijze aan moet passen..
You don't have to know why you do something to stop doing it. All you have to do is to take a close look at what you are actually doing and decide to stop doing it for that moment!"
  zondag 20 februari 2005 @ 14:39:28 #4
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_25178765
ik eet heel vaak yoghurt.

makkelijk, niet heel voedbaar en het is gewoon lekker.

maar dieet
:')
pi_25179434
quote:
Magere yoghurt helpt bij het afvallen
Magere yoghurt en andere zuivelproducten zijn bijzonder effectief in een dieet voor mensen die graag willen afvallen. Dit stelt professor Michael Zemel van de University of Tennessee op basis van voedingsonderzoek dat hij heeft verricht. Yoghurt is erg rijk aan calcium. Het calciumniveau in lichaamscellen lijkt een belangrijke rol te spelen in de aanmaak en afbraak van lichaamsvet.

Professor Zemel deed onderzoek bij 34 gezonde maar zwaarlijvige mensen. Deze werden in twee groepen verdeeld. De eerste groep kreeg een gangbaar dieet met dagelijks circa 500 mg calcium. De tweede groep nam elke dag 1100 mg calcium op voor een belangrijk deel afkomstig uit magere yoghurt.

Na 12 weken bleken de personen die het 'yoghurt-dieet' volgden 22% meer afgevallen te zijn dan de mensen uit de controlegroep. De mensen op het calciumrijke dieet bleken 61% meer aan vet verloren te hebben en zelfs 81% meer aan buikvet. Daarnaast bleken de personen in deze groep veel efficiėnter in het in stand houden van hun spiermassa.

Verschillende onderzoeken onderschrijven de relatie tussen calcium en de afbraak en aanmaak van vetreserves. Zemel ontdekte zelf dat zeer kleine wijzigingen in het calciumpeil in vetcellen signalen veroorzaken die van invloed zijn op de vorming of abraak van vet. De wetenschapper pleit op basis van zijn bevindingen voor een dieet dat rijk is aan magere of vetarme zuivelproducten voor mensen die af willen vallen.
bron

Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar als je niets aan je houding doet komt het op den duur net zo hard weer aan. Je kunt natuurlijk niet eeuwig aan de yoghurt blijven .
  maandag 21 februari 2005 @ 02:46:09 #6
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_25189353
Lijkt me nou niet echt gezond om weken achter elkaar alleen maar yoghurt te eten, wat mensen allemaal wel niet verzinnen om af te vallen........

Gewoon de koekjes, chips, melkchocolade, junkfood, frisdrank, etc. laten staan.
Gezond eten en veel bewegen is veel effectiever en uiteraard niet meer calorieen eten dan dat je verbrand.

"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_25196899
Je mag wel zoetigheid eten, alleen met mate.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')