Inductie traag???quote:Op maandag 14 februari 2005 09:48 schreef JAMsper het volgende:
Gas is het allergoedkoopst, de fornuizen zelf ook denk ik, maar iig aan energiekosten.
Inductie/keramisch is traag met warm worden en duurder, waar zou je voor kiezen?
Keramisch is klote... zoals al tig keer gezegd, die platen blijven heet ook al zet je 'm uit. Zeker als je met kinderen zit is dat echt geen doen. Daarbij heb je altijd het gezeik dat als de plaat zo heet wordt dat de boel overkookt, dat het lang duurt voordat hij weer gezakt is in temperatuur.quote:Op donderdag 1 juni 2006 13:32 schreef Anoek22 het volgende:
Wij hebben een huis gekocht waar een keramische kookplaat inzit. Ik enthousiast.. Ik heb een rothkel aan gaspitten.. Er zijn hier maar weinig tevreden over een keramische kookplaat.. jammer. Zag er eentje.. naam vergeten.
volgens mij is aan alles (keramisch, inductie) te wennen en mee om te gaan. voordeel van keramisch lijkt me.
1. snel schoonmaken, (geen pitten schuren)
2. b.v 5 minuten voor de gaartijd uitzetten, zodat het gerecht na-gaart.
Gas is niet het makkelijkste te regelen, dat is namelijk inductie. Ook al zet je gas op z'n laagste stand, het blijft altijd nog te heet als je bijvoorbeeld alleen iets wilt warmhouden. Inductie heeft met name in de lage standen een hoop voor op gas!quote:Op donderdag 1 juni 2006 19:48 schreef Martijn_77 het volgende:
Gas is nog steeds de goedkoopste manier om een liter water aan de kook te brengen daarnaast is gas ook veel makelijker te regelen.
Ik kook nu op keramische (Zat in dit huis) maar in de volgende keuken komt zeker gas
Koop een warmhoudplaatje voor 2,50 bij de Blokker. Klaar.quote:Op donderdag 1 juni 2006 20:14 schreef 205_Lacoste het volgende:
[..]
Gas is niet het makkelijkste te regelen, dat is namelijk inductie. Ook al zet je gas op z'n laagste stand, het blijft altijd nog te heet als je bijvoorbeeld alleen iets wilt warmhouden. Inductie heeft met name in de lage standen een hoop voor op gas!
De Librije kookt anders wel op inductie .quote:Ik zou gewoon voor gas gaan , het is niet voor niets dat restaurants op gas koken en alle chefkoks bij wie is de chef ook en bij smaken verschillen ook wel de meesten;; het kookt gewoon het beste
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |