Pannenkoekenbeslag is helemaal niet zo dik. Yoghurtdikte, zoiets.quote:Op dinsdag 25 augustus 2009 18:42 schreef Sphere het volgende:
[..]
pannenkoekendeeg is een beeeetje te dik om met een blender te verwerken.
Pannenkoekendeeg? Beslag, heet dat, en dat is inderdaad hooguit yoghurt-dikte! Ik neem met deze reden geen genoegen, wijsneus.quote:Op dinsdag 25 augustus 2009 18:42 schreef Sphere het volgende:
[..]
pannenkoekendeeg is een beeeetje te dik om met een blender te verwerken.
Is net zo gezond!quote:Op vrijdag 4 september 2009 17:31 schreef Zus_konijn het volgende:
Is bevroren fruit net zo gezond als normaal fruit of gaan er vitamines verloren?
en kersen uit pot dan?quote:Op donderdag 22 juli 2010 21:39 schreef Federer-fan het volgende:
Heeft iemand hier weleens een kersenmilkshake gemaakt. Lijkt me goed te doen. Alleen veel gedoe om al die pitten eruit te krijgen.
Die zijn niet zo vers.quote:
Ook weer zo'n leuke gagdetquote:Op vrijdag 23 juli 2010 11:01 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
¤ 6,85
[ afbeelding ]
¤ 31,82 ( 15kg per uur)
Hoe werkt die onderste? En waar kun je hem kopen?quote:Op vrijdag 23 juli 2010 11:01 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
¤ 6,85
[ afbeelding ]
¤ 31,82 ( 15kg per uur)
]http://lmgtfy.com/?q=kersenontpitter+bestel[/quote][/url]quote:Op vrijdag 23 juli 2010 18:40 schreef RobinOok het volgende:
[url=http://lmgtfy.com/?q=kersenontpitter+bestel
Bedankt.quote:
Ik snap het niet. Bij V&D en Lebkov maken ze milkshakes met fruit en melk volgens mij maar hier zie ik vooral recepten met roomijs erin. Ik maak ze liever met melk, omdat het dan nog een beetje gezond is.quote:Op maandag 24 april 2006 17:29 schreef Curiosity het volgende:
een milkshake is op basis van melk.
[...]
En blend je het dan in beide gevallen opnieuw?quote:Op woensdag 7 juni 2006 17:11 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik doe het gewoon allemaal een beetje op gevoel. Wordt het te dik dan gooi ik er nog wat sap bij. Is het te dun, dan gewoon nog wat fruit erbij.
Ja, denk het ook. En moet je dat daarna doen of gewoon de suiker in de blender gooien?quote:
Bedankt, en wel yoghurt erbij? En is wat jij bedoelt een smoothie of een milkshake? Want ik wil het liefst een milkshake maken.quote:Op zaterdag 24 juli 2010 13:42 schreef Felixa het volgende:
Wat bessen toevoegen (frambozen, bosbessen) en i.p.v. melk bijvoorbeeld een deel sinaasappelsap.
Ja, dat lukt wel hoor. Vorige week gedaan: halve liter Hertog Jan slagroomijs (gewoon vanillesmaak), zes ijsklontjes, twee scheppen suiker, een kopje halfvolle melk en twee kleine bananen. Smaakte goddelijk.quote:Op zondag 15 augustus 2010 00:51 schreef ivetje het volgende:
Een milkshake maak je met roomijs erbij. Maar weet zo niet of dat in een blender kan. Wij hadden daar vroeger een apart apparaat voor met zo'n rond draaiend ding onderaan. Net zoals ze bij de friettent hebben zeg maar. Dat moest ook echt wel een paar minuten draaien en door dat schijfje met gaatjes onderop werd het luchtig en echt een shake. Denk niet dat dat lukt met een blender.
Oké, dan vers fruit het is.quote:Op zaterdag 14 augustus 2010 23:56 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik vind dat vers fruit echt stukken lekkerder is dan bevroren fruit.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |