abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 19 september 2001 @ 01:53:17 #101
12074 hoihepiet
ene enige echte
pi_1674447
quote:
Op woensdag 19 september 2001 01:41 schreef Harry het volgende:
O.k. dan, nog een mening van een streamer die nacht :

Laat ik alvast zeggen dat ik de gedachtengang van Bep grotendeels onderschrijf.

Mijn mening is dat er GEEN sprake is van een aanranding en al zeker niet van een verkrachting.
Ik zie het als volgt:
Zij 'vocht' voor haar standpunt om niet iets sexueels te gaan ondernemen in dat huis (ze wilde ook niet verliefd worden...), en dacht waarschijnlijk tijdens die scene ook aan de camera's en haar achterban.
Na deze momenten liet ze zich 'gewoon' gaan. En ze genoot daar hoorbaar van ! Na de daad wilde ze Frank snel verlaten, omdat toen het verstand weer meer ging werken dan de emotie, wat een bekende psychologische reaktie is.

Het is hier al meer gezegd; ze had weg kunnen lopen of had kunnen gillen.

Begrijp me verder goed, ook ik vond het een walgelijke vertoning, omdat die Frank zo nodig moest scoren en Diane zo'n tegenstrijdig gedrag vertoonde.


Ik denk dat dat niks sexueels aangaan in 't huis haar niet zoveel uitmaakt, ze had daarvoor tot twee keer met Kelly zitten tongen en vond dat erg plezierig, dit heeft ze die avond en de dagen daarna nog wel een paar keer herhaald.

Een uurtje hiervoor had ze gegild en geschopt en dat was d'r niet zo goed bevallen, ze vond dat ze te ver was gegaan.. wilde geen ruzie in het huis ook omdat ze frenk opzich wel mocht maar absoluut niks met 'm wilde. Ik denk dat ze mede daardoor en doordat ze lamlendig was van de drank het maar over zich heen heeft laten komen.

Ik heb de streams ook op zondag gezien en je argumentatie doordacht maar denk om bovenstaande redenen dat je niet gelijk hebt. Ik vind dat er een duidelijk signaal afgegeven moet worden dat dit niet ok is, dat yorin verkeerd bezig is. Dianne zal worden gehoord en beslist zelf wat er gaat gebeuren.

Ik heb een drankprobleem waar ik niet zat van word.
pi_1674456
tip voor meer bronnen ter meningsvorming:
lees:
Streamverslag Mediawatchers Zo 16-11 (laatste stuk)

maar vooral:
Streamverslag Mediawatchers Ma 17-11

't gaat om hoe je ermee omgaat
  woensdag 19 september 2001 @ 03:59:33 #103
1055 Schanulleke
Een kop vol zaagsel!
pi_1674738
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:24 schreef I.R.Baboon het volgende:

[..]

dondersgoed.. ze was toch lichtelijk onder invloed denk ik.


Ik heb de bewuste streams dan wel niet gezien, maar inmiddels heb ik wel de streamverslagen en dit topic doorgelezen. Ik kan me er in vinden dat er iets walgelijks is gebeurd, iets dat niet uitgezonden had mogen worden als referentiekader voor sommige types, maar misdrijf gaat mij wat ver voor zover ik het kan inschatten. Vooral aan bovenstaande quote kan ik me ergeren, ik heb hem in verschillende vormen voorbij zien komen. Als man ben je in nederland altijd zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van je gedrag, ook onder invloed van alcohol. Het suggereren dat vrouwen dat niet zijn is discriminatie op basis van sexe. En da's strafbaar in dit land. Misschien maar aangifte doen?

/edit typvouten edit

Life is what you make it.
pi_1674742
Ook ik heb op de bewuste nacht de streams aan gehad al moet ik er gelijk bij zeggen dat ik de streams zelden echt kijk maar meer het geluid op de achtergrond heb. Het is verder van belang te weten dat ik de streams pas laat aanzette en ik de 'voorgeschiedenis' (de taferelen in het bubbelbad en de knallende ruzie erna) gemist heb, deze heb ik pas in de tv uitzending gezien. Ik kwam erin toen Frank al luidkeels lag te huilen en te jammeren in z'n bed. Ook Diane was op dat moment in een huilerige en naar mijn mening ietwat schuldig voelende toestand (nogmaals ik wist op dat moment nog niet waarom en ik vind na de tv-beelden dat ze daar absoluut geen reden voor had maar zo kwam het wel op me over) Diane is daarop bij Frank in bed gestapt en na inderdaad vele duidelijk hoorbare maar ook weer niet echt krachtige 'nee's werd het stiller en waren er kus- en hijggeluiden hoorbaar. Ik kan me herinneren dat ik het op dat moment vrij genant vond worden maar ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik getuige was van een verkrachting. Mijn gevoel was er meer eentje van 'nounou die verandert wel heel erg snel van mening'. Dat gevoel werd nog 'ns versterkt toen Diane al snel ook weer uit het bed stapte en terug ging naar haar eigen bed, waarna Frank weer in zijn dronkemans-gejammer verviel. Vrij snel hierna vielen ze allemaal in slaap en ik deed hetzelfde. De dagen erop heb ik er totaal niet meer aan gedacht.

Door de actie van Voyeur en de vele reacties erop van anderen ben ik over m'n eigen herinneringen gaan nadenken. Dat is altijd gevaarlijk geef ik toe maar ik ben toch tot een paar conclusies voor mezelf gekomen. Ik respecteer de mening van Voyeur en van anderen maar dit is de mijne:

- Frank gedroeg zich bij vlagen als een klein kind dat z'n zin niet kreeg. Duidelijk sexueel gefrustreerd op dat moment, hij was toch de 'player' waarvoor de vrouwen in de rij stonden en nu zat zij daar zomaar met een meid te zoenen en te doen. De ruzie die hij erover schopte en vooral het 'emotionele' janken in z'n bed waren een aanstellerige poging om aandacht te krijgen, een poging echter die wel slaagde.
- Diane had geen enkele reden om zich waar dan ook schuldig over te voelen op het moment dat Frank zo'n scene begon te maken. Wat dat betreft sta ik achter de topic-titel, zelfs als een vrouw naakt en wijdbeens voor je ligt maar 'nee' zegt heb je je daar aan te houden, dus laat staan wat geflikflooi in een bubbelbad en een onschuldig kusje in de keuken. Het zoenen met Kelly was meer voor de fun dan echt erotisch en al helemaal niet bedoeld om Frank op te fokken. Waarom ze zich dan toch schuldig voelde (nogmaals dat is mijn inschatting) en bij hem in bed stapte begrijp ik niet. Zou iets met het verleden te maken kunnen hebben maar ook gewoon met alcohol en 'BB-spanningen'.
- Ik hoor maar weinig mensen de mogelijkheid opperen (ik zeg opperen, dat is heel wat anders dan stellig beweren) dat Diane gewoon geil is geworden op het moment supreme hoewel haar verstand misschien iets anders wilde. Ik ken diverse meiden die wel ns hetzelfde overkomen is. Eigenlijk geen zin in zo'n opdringerig type maar uiteindelijk (bijna altijd ook door de alcohol) toch iets of veel verder gegaan dan ze eigenlijk eerst wilden. Geen van die meiden repte daarna over verkrachting of zelfs maar aanranding. Dat praat het inderdaad misschien manipulatieve gedrag van die kerels (en dus van Frank) niet goed maar het gebeurt wel.
- Yorin valt inderdaad te verwijten dat ze Frank, tijdens het veelvuldige (maar nogmaals nooit echt krachtige) nee-zeggen van Diane, niet naar de DBK hebben geroepen voor wat afkoeling. Ook zijn zowel Frank als Diane misschien niet de meest stabiele persoonlijkheden die je in een dergelijk huis moet zetten. Bij BB1 was labiliteit nog een strikte 'no-no' bij de screening van kandidaten. Nu lijkt het, onder druk van de kijkcijfers, een aanbeveling te zijn geworden.
- De tv-uitzending van 18-9 gaf een zeer vertekend beeld van hoe het uiteindelijke gesex tot stand kwam. Het is duidelijk dat de vele 'nee's opzettelijk zijn weggelaten. Yorin zou de beelden nog een keer maar dan helemaal moeten laten zien om iedereen, mezelf incluis, een beter oordeel te kunnen laten vellen.

Poe een heel verhaal maar ik vind het ook nogal wat, een formele aangifte is wat anders dan wat onschuldig gekrakeel in een forum. Voor zover ik ze nu ken (want ik pik dus alleen in de nachtelijke uurtjes soms wat van de streams mee) vind ik Frank een kwal eerste klas en Diane een aardige en zeker niet domme meid. Maar naar mijn mening als 'oor-getuige' is Frank geen verkrachter en Diane geen slachtoffer. Er wordt gewoon teveel gezopen daar in dat huis.

[Dit bericht is gewijzigd door Kirk Olson op 19-09-2001 05:03]

= godverdikkie hee =
  Admin woensdag 19 september 2001 @ 07:44:09 #105
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_1674847
Wat ik me afvraag is wie sommigen hier wel niet denken te zijn om de beslissing van een aangifte op zich te nemen, min of meer uit naam van het 'slachtoffer'.
Diane is een volwassen vrouw die, als ze zich misbruikt zou voelen, zelf mans genoeg is om daarvan aangifte te doen. Ik kan me niet voorstellen dat ze daar een stel simpele internetzielen voor nodig heeft. Sterker nog; als ik haar was en iemand zou aangifte doen over iets dat hen eigenlijk geen ene flikker aangaat dan zou ik daar knap pissed over worden.

Kortom, om het even Rotterdams te houden: bemoei je met je eigen ballen en laat haar een eventueel probleem oplossen zoals ze dat zelf wenst op te lossen.

Dat even buiten het feit dat ze nog steeds vrijwillig op zijn paal ging zitten. Tenzij ik het stuk heb gemist waar hij haar hardhandig optilde en haar op zijn zak zette ?

- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  woensdag 19 september 2001 @ 08:23:56 #106
749 TheMarco
www.i-marco.nl/weblog/
pi_1674891
quote:
Op woensdag 19 september 2001 07:44 schreef Danny het volgende:

Naar mijn mening ware woorden


Sorry maar zelfs na alle streamverslagen en alle argumentering doorgelezen te hebben kan ik toch niet anders dan het hier mee eens zijn.

En nog wat: Het feit dat ik bij Endemol werk heeft hier geen reet mee te maken. Dit is een zaak van de TV redactie van Yorin en daar heb ik niets mee van doen.

I'm definitely caught up in the wrong universe.
Oh, and The Net is Dead too...
pi_1674918
Wat een bullshit!

Ze zijn er toch allebei mee ingestemd, anders gaat ze toch niet boven op hem zitten en zo.

Labiel my ass. Zo labiel ziet ze er niet uit. En ik vind dat ze wel degelijk diverse toespelingen op Frank heeft gemaakt.

pi_1674932
En als zo'n wijf mij zou schoppen en slaan, dan kon ze van mij een paar terug krijgen. Je laat je toch niet slaan op TV.
pi_1675026
quote:
Op dinsdag 18 september 2001 20:48 schreef Tante Bep het volgende:
En als allerlaatste wil ik nog aanvoeren dat als zij dit achteraf gezien en ontnuchterd toch als een aanranding heeft ervaren, ze dit dan zelf ook wel aan had kunnen geven maar ze schaamde zich alleen omdat haar vader dit had gezien zoals we vanavond hebben gezien, sterker nog, ze zei letterlijk: "ik zou dit eigenlijk wel altijd willen maar dan in het gewone leven en niet op deze manier, dat het op tv komt" en dat zeg je niet als je het niet lekker vond laat staan dat ze zich aangerand zou voelen.
Uit het gesprek de volgende dag blijkt wel degelijk dat Diane dit als onprettig heeft ervaren. Het begint al met "Ik denk dat ik naar huis ga"
Diane is duidelijk in de war en in een poging haar gevoel genuanceerd onder woorden te brengen noemt ze alleen het feit dat haar familie ook kijkt. Ze lacht ook schaapachtig als ze verteld hoe Frank de avond daarvoor haar "Kelly-moment" verstoorde (volgens mij verstierde hij de hele avond voor iedereen maar daar gaat het nu duidelijk niet om). In ieder geval wilde ze wel zeggen dat ze het niet eens was met de gang van zaken, maar was bang voor wederom een heftige reactie van Frank en liep daarom op eieren.
Frank snapte het nog steeds niet en dacht dat Diane nu voortaan 's-nachts bij hem ging liggen.

Kelly wist donders goed wat er aan de hand was. en viel Diane bij "Je bent gewoon veel te opdringerig, bah!) en Diane knikte bevestigend. Later legt Kelly nog even vriendelijk uit waarom Diane en Frank niet vergeleken kan worden met Kelly en Andries: namelijk Kelly voelt WEL wat voor Andries en Diane NIETS voor Frank.

Het gesprek eindigt met "Vind je het vervelend als ik nu wegloop?" en ze laat hem alleen zitten (op een voorzichte manier).

Vergeet ook niet dat het gesprek van de volgende dag ook geregiseerd is door Yorin, ik weet niet wat daar nog is weggelaten.

Petje af voor je actie, Voyeur. Maar ik ben bang dat Diane dit niet kan doorzetten onder druk van de redactie...

Kapot is leuker
  woensdag 19 september 2001 @ 10:14:33 #110
1169 BigDick
size DOES matter
pi_1675118
Voyeur mijn steun heb je!

Ik ga niet nog eens het hele verhaal herhalen, het - in mijn ogen - juiste verhaal wordt hier al meerdere malen verteld, met name door Phileine.

Ik denk wel dat Diana op dit moment zelf nog niet weet wat haar is overkomen. ALs Yorin haar zegt dat het haar schuld is (wat ze zelf nu w'lijk al denkt) komt ze er pas achter als ze weer bij een psycholoog zit.
En dan is het te laat....

de cursus "omgaan met teleurstellingen" is tot onze spijt afgelast
pi_1675121
Ik vind het echt geweldig dat er er mensen zijn die nog voor iemand anders opkomen Wat er is gebeurd is volgens mij idd date- rape... Diane werd gigantisch onder druk gezet door Frank. Verder waren ze allebei dronken, dus konden ze de situatie niet echt helder overzien... Wat Frank betreft betekd dat volgens mij nog geen vrijbrief om iemand onder druk te zetten en om je handen niet thusi te laten... en om Diane er niet helemaal met haar verstand bij was, kon ze ook niet goed weten wat ze met de situatie aanmoest. Ik weet zeker dat ze als ze wat minder op had gehad ,ze heeeeeel anders had gereageerd. Ok dan... tot zover hebben jullie gelijk... maar ik denk niet dat je aangifte mag doen zonder dat je er vantevoren met Diane over gesproken hebt.... misschien is het heel anders gegaan als we denken ( dat betwijfel ik, maar je moet natuurlijk niet uitsluiten...) en dan heb je kans dat je problemen gaat krijgen...... Wat ik dus denk is dat de big brother psycholoog eens op internet zou moeten gaan kijken, en het dan met Diane zou moeten doorspreken... dan zijn er geen camera's bij, en kan Diane dus eerlijk alles zeggen.... en dan is het vind ik, uiteindelijk de taak van die psych om aan de bel te trekken......en dan zouden de mensen die de streams hebben gezien kunnen optreden als schriftelijk getuigen....
Maar goed- nogmaals ik vind het super dat jullie er iets aan willen doen... want er zijn helaas zat mensen met oogkleppen op....

[Dit bericht is gewijzigd door starbrotheryvette op 19-09-2001 10:38]

pi_1675133
quote:
Op woensdag 19 september 2001 08:49 schreef Duc996r het volgende:
En als zo'n wijf mij zou schoppen en slaan, dan kon ze van mij een paar terug krijgen. Je laat je toch niet slaan op TV.
Stoer joh!
pi_1675182
Ik heb er nog eens een nachtje overgeslapen.

Als deze "melding' van voyeur geen hoax zal blijken, zoals er hier meerdere te vinden zijn, adviseer ik de familie van
zowel Diane als Frank per advocaat Voyeur aansprakelijk te laten stellen voor alle schade welke voort kan vloeien uit zijn aktie.

En vergis je niet, die kan erg oplopen.


Koos

pi_1675210
quote:
Op woensdag 19 september 2001 10:33 schreef Koos Voos het volgende:
Ik heb er nog eens een nachtje overgeslapen.

Als deze "melding' van voyeur geen hoax zal blijken, zoals er hier meerdere te vinden zijn, adviseer ik de familie van
zowel Diane als Frank per advocaat Voyeur aansprakelijk te laten stellen voor alle schade welke voort kan vloeien uit zijn aktie.

En vergis je niet, die kan erg oplopen.


Koos


Jij bent typisch zo'n je-kop-in-het-zand-steker bah bah

,,kom vooral niet aan big brother''

pi_1675231
en respectvol kan ik deze eenmansaktie niet noemen, dan had voyeur zijn mediageile muis in ieder geval tot volgende week dinsdag niet beroerd.
pi_1675252
Ik kan niet anders dan van die Frank walgen. Maar eigenlijk zeker zo veel van Yorin, omdat ze dit onder het oog van de camera toegestaan hebben.
Ik ben niet echt een BB-kijker, maar nu hoef ik dit programma werkelijk niet meer te zien.
pi_1675292
quote:
Op woensdag 19 september 2001 10:40 schreef starbrotheryvette het volgende:
Jij bent typisch zo'n je-kop-in-het-zand-steker bah bah
Jij gelukkig niet, dat scheelt.
  woensdag 19 september 2001 @ 11:24:22 #118
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_1675439
Ik heb nog niet alles gelezen en ga zo verder, maar ik hoor iedereen over de redactie die had moeten ingrijpen, maarreh... er waren toch nog 3 mensen bij?
Zijn die dan ook medeplichtig? Ik vind van wel, want als je zoiets in een discotheek ziet gebeuren, grijp je toch ook in? Waarom hier dan niet?
Zij zijn net zo fout als de redactie: 'Ik stond erbij en keek ernaar'.

Ik ben het overigens helemaal niet eens met de aanklacht, want ja ze heeft hem gezegd dat ze hem niet leuk vond, dat ze niets wilde, maar ik vind ook dat je dan afstand moet nemen, en die massage ging behoorlijk ver, het gehijg (ook al is het nep) kan voor iemand wel heel opwindend zijn. En die zoen en dat geknuffel in de keuken kwam volgens mij ook van haar af.
Ja kan toch weglopen, je hebt toch 2 benen?
Zo zie je maar, drank maakt meer kapot dan je lief is. Als je er niet tegen kan moet je het ook niet doen.

***
pi_1675481
quote:
Op dinsdag 18 september 2001 21:02 schreef Oudjong het volgende:
Ik word wat eentonig maar ik ben het alweer eens met Tante Bep, die precies ook mijn mening weergeeft. En dan vraag ik me ook af: wat zou Diana ZELF hiervan vinden?? Kun je wel stellen dat de aangifte het belang van Diana te boven gaat maar dat vind ik wel heel erg veel gezegd. Wie kan en mag dat zo stellen? Ze zit niet in het gevang, hoor!!
Zo, laat ik mezelf nog eens quoten. Alles staat nog. Tis bij mij alleen nog een beetje erger geworden doordat sommigen hier Diane psychologisch uitkleden. Ze weten zo precies wat ze denkt, voelt en waar haar labiele toestanden vandaan komen. Ook voor dit zielige "meisje" staat een miljoen op het spel. Ze had weg kunnen gaan toen ze dat zei. Ze had ook niet kunnen drinken.
En ja, het staat mij ook tegen dat men via Diane voor alle vrouwen zegt op te komen. Ik voel me opeens weer terug in het hoogtij van het feminisme. Dit is inderdaad een zeer persoonlijke reactie, ook toen wisten ze zo goed wat ik dacht en - vooral - BEHOORDE te denken. Ik neem Diane serieuzer.
dat ik dit nog mag meemaken!
  woensdag 19 september 2001 @ 11:41:09 #120
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_1675571
quote:
Op woensdag 19 september 2001 11:24 schreef Brighteyes het volgende:
Ik heb nog niet alles gelezen en ga zo verder, maar ik hoor iedereen over de redactie die had moeten ingrijpen, maarreh... er waren toch nog 3 mensen bij?
Zijn die dan ook medeplichtig? Ik vind van wel, want als je zoiets in een discotheek ziet gebeuren, grijp je toch ook in? Waarom hier dan niet?
Zij zijn net zo fout als de redactie: 'Ik stond erbij en keek ernaar'.

Ik ben het overigens helemaal niet eens met de aanklacht, want ja ze heeft hem gezegd dat ze hem niet leuk vond, dat ze niets wilde, maar ik vind ook dat je dan afstand moet nemen, en die massage ging behoorlijk ver, het gehijg (ook al is het nep) kan voor iemand wel heel opwindend zijn. En die zoen en dat geknuffel in de keuken kwam volgens mij ook van haar af.
Ja kan toch weglopen, je hebt toch 2 benen?
Zo zie je maar, drank maakt meer kapot dan je lief is. Als je er niet tegen kan moet je het ook niet doen.


Zo nu alles gelezen.
Ik wil me volledig aansluiten bij Tante Bep en Danny.
Diane is 30 en lijkt me iemand met meer dan genoeg levens ervaring, en hoeft volgens mij dus ook echt niet tegen zichzelf in bescherming genomen te worden.
***
pi_1675679
Wellicht zal een actie om F. als eerste uit dat huis gestemd te krijgen succesvoller blijken.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_1675746
quote:
Op woensdag 19 september 2001 11:29 schreef Oudjong het volgende:

[..]

En ja, het staat mij ook tegen dat men via Diane voor alle vrouwen zegt op te komen. Ik voel me opeens weer terug in het hoogtij van het feminisme. Dit is inderdaad een zeer persoonlijke reactie, ook toen wisten ze zo goed wat ik dacht en - vooral - BEHOORDE te denken. Ik neem Diane serieuzer.


Uitstekend verwoord. Laat Diane toch eens lekker voor zichzelf denken.
Derden die haar persoonlijk níet kennen maar zich wel geroepen voelen in haar plaats aangifte te doen van een vermeende aanranding tonen geen enkel respect voor haar en haar vermogen zelfstandig te denken. En dwingen haar (bij het verlaten van het huis) in een positie waar ze misschien helemaal niet in wil zitten.
pi_1675786
Ik schreef net op gesprek van de dag:
quote:
<snip>
(ik ben geschokt over) de opvattingen die ik her en der tegenkom. Meisjes die nee zeggen, bedoelen ja. Ze zoende met Kelly dus ze was geil. Ze raakte Frank aan, ging zelfs bij hem liggen. Ze had kunnen gillen als ze echt niet wou. Het lijkt wel omgekeerde wereld. Als ik die opmerkingen lees, dan heeft een man eigenlijk enorm vaak het recht om een meisje te neuken, eigenlijk altijd als ze niet zo hard mogelijk protesteert -en zelfs dan vaak nog-. De Rutgersstichting en welzijnsvoorlichting-instanties zullen hun haren uit hun kop trekken als ze merken dat dit soort opvattingen nog steeds gemeengoed zijn, al hun werk voor niets.

De mensen die twijfelen over de juistheid van de aangifte, om wat het voor Diane betekent, die kan ik goed begrijpen. Je grijpt toch maar zomaar in in iemands leven, en dat kan wat paternalistisch overkomen. Voyeur beschrijft hierboven dat hij met verschillende instanties heeft overlegd voordat hij besloot tot een aangifte en hij heeft echt lang nagedacht over deze vraag. Uiteraard is het uiteindelijk aan Diane om te besluiten of ze er mee door wil gaan of niet, maar nu krijgt ze tenminste een keus. Mensen die zeggen dat ze die keuze al heeft, dat ze er nu toch ook kan uitstappen om aangifte te doen, of nadat ze uit het huis komt, hebben een groot deel van het verhaal nog steeds niet begrepen en zien dus ook niet dat Diane exemplarisch is voor honderden andere meisjes, die dit ook maar laten gebeuren omdat ze eenvoudig niet weten dat ze kunnen en mogen protesteren. Het is niet de bedoeling om Diane als voorbeeld te stellen voor al die andere meisjes, maar in dit geval zijn we met zovelen getuige geweest, dat we achter haar kunnen staan en haar kunnen laten zien dat wat gebeurd is fout is, en dat zij het recht heeft om daartegen in opstand te komen. Als zij besluit de aanklacht te laten vallen, gebeurt er verder niet.


mooi he, alles
pi_1675818
quote:
Op woensdag 19 september 2001 10:19 schreef Eightball het volgende:

[..]

Stoer joh!


Het is niet stoer, tis gewoon de waarheid.
  woensdag 19 september 2001 @ 12:41:55 #125
2957 Meister
Food & Beverage Consumer
pi_1675897
Ik vind persoonlijk het doen van een aangifte nogal overdreven, maar goed: (als leek) zou ik tevens zeggen dat Diane me momenteel wel verminderd in staat lijkt de eigen situatie rationeel in te schatten.

Eigenlijk begrijp ik niet goed, dat sommige mensen Voyeur hard aanvallen - de aangifte is immers maar een klein onderdeel van de hele juridische mallemolen. Uiteindelijk zal de officier van justitie moeten bepalen of er voldoende aanleiding bestaat om tot een nader onderzoek of eventuele vervolging over te gaan. Zullen we gewoon maar even afwachten wat die er van zegt voordat iedereen elkaar afbrandt?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')