abonnement Unibet Coolblue
pi_23797564
Hey allemaal,

(als dit in een centraal topic thuishoort, wil een moderator dit dan ff daarheen kicken? Thnx!)

Mijn vriendin en ik zijn naarstig op zoek naar een appartement in Tilburg voor ongeveer ¤ 500,-

Wij staan al ingeschreven bij Direct Wonen en de Rotsvast Groep. Ik vroeg me af of er nog meer commerciėle bureaus zijn die in Tilburg verhuren voor ongeveer deze prijs (inschrijven bij bv. wonenbreburg hebben we ook gedaan, maar daar sta je minimaal twee jaar te wachten)

Daarnaast zou ik graag willen weten of iemand een appartement weet die we via een particulier (bijvoorbeeld) kunnen huren.

Wie zou ons hierbij kunnen helpen? Voor degene die ervoor zorgt dat wij een appartement krijgen hebben wij naast een geldelijke beloning (¤ 50) natuurlijk eeuwige dankbaarheid te bieden!

H_B
Diplomacy is telling someone to go fuck himself in such a way, that he'll thank you for it
  maandag 6 december 2004 @ 13:22:13 #2
13777 DoctorB
Bomba je hoofd
pi_23797760
Je kunt bij makelaar Meeus kijken.
Die heeft een flink aantal huurwoningen en appartementen in Tilburg.

Je moet je daar inschrijven, vervolgens vertellen ze je dat het ongeveer een jaartje duurt, maar bij Meeus geldt de regel dat hoe vaker je belt, hoe sneller je een woning hebt.

Dus dagelijks bellen is binnen een maand wonen.
Indien u het niet eens bent met een van de door mij gedane uitlatingen bent u te dom om deze te begrijpen. Ik verzoek u dan ook zich verder van commentaar te onthouden.
  maandag 6 december 2004 @ 13:34:52 #3
74196 doemaardrie
of toch vier???
pi_23797999
Of je pakt het telefoonboek en belt alle andere makelaars in tilburg even dagelijks op dan heb je zo iets gevonden denk ik .:Y
pi_23798049
je hebt nog altijd de woningbouwvereniging, wonenbreburg (voorheen wonenmidden-brabant). zo ben ik ook aan m'n huis gekomen. zij werken samen met WONIG INZICHT. je kunt ook op hun site kijken, daar kan je ook meer namen en adressen vinden van verhuurders.

succes
pi_23807190
kamerbemiddelingtilburg.nl

Al is die ook rijkelijk duur..
Mon 'en!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')