abonnement Unibet Coolblue
pi_23755952
Ik dacht; laat ik eens een topic openen met een handvol redenen waarom we nooit immigranten (dan heb ik het puur over niet-westerse afkomst) hadden moeten binnenlaten. De redenen:


quote:
- Intolerantie: allochtonen kunnen minder goed ergens tegen, vrijheid van meningsuiting word door allochtonen groepen beperkt; en is veel haat en racisme jegens autochtonen en homo's. Dan kun je zeggen: maar dat hebben homo's en autochtonen tegen allochtonen ook. Dat is precies mij punt: dat probleem had je dus niet als je nooit die immigranten had binnengelaten.

- Ingrepen sociale zekerheid: op het gebied van sociale zekerheid zijn veel autochtonen vrij links; wij beschouwen dat als "onze verworvenheden" in de moderne samenleving. Probleem is alleen omdat vooral allochtonen hier zo gigantisch misbruik (of veel gebruik) van maken dat er stevige ingrepen in de sociale zekerheid nodig waren en zijn. Door nooit immigranten binnen te laten waren de ingrepen in ons zo geliefde sociale stelsel nooit of in mindere mate nodig geweest.

- Verdeeldheid: allochtonen zorgen voor een enorme verdeeldheid onder de bevolking. Ten eerste tussen links en rechts; de ene helft is pro-migrant en pro-asielzoeker; en de ander is anti-migrant en anti-asielzoekers. Dat verdeeld ten eerste de autochtone bevolking hevig onder elkaar. Ten tweede heb je de scheidslijn tussen autochtonen enerzijds en allochtonen anderzijds. Verdeeldheid is nooit goed, niet voor het land in waar wij leven; niet voor de economie, en zeker niet voor de samenleving. Reden te meer waarom we nooit een immigrant hadden moeten binnenlaten; het is de bron van verdeeldheid. Het duurt (zonder migratie) nog vele tientallen jaren voordat wij weer een eenheid zijn.

- Uittocht van autochtone Nederlanders: Het klimaat dat in Nederland ontstaan is, met name door allochtonen of tenminste het eindeloze debat hierover veroorzaakt een enorme kennisuitstoot van goedopgeleide autochtone Nederlanders (80% van emigranten is autochtoon volgens CBS). Dit druist in tegen de ambities van dit land om een welvarende economie op het gebied van kennis te worden.

- Directe schade Nederlandse economie: vele uitkeringen en lonen van allochtonen worden gedeeltelijk direct de grens overgesmeten om "het thuisland" (zegt al genoeg waarmee ze zich verbonden voelen) te helpen. Dit veroorzaakt directe schade aan de Nederlandse economie, en is een reden waarom we nooit immigranten hadden moeten binnenlaten.

- Stimuleren van terrorisme: Het geven van honderden paspoorten aan directe terroristen en 100.000 paspoorten aan mensen die sympathie voor terroristen hebben maakt het voor terroristen wel heel gemakkelijk om in ons land aanslagen te plegen, of internationaal terrorisme te ondersteunen. Lokaal terrorise of ondersteuning van internationaal terrorisme zou een stuk minder gemakkelijk worden als we die immigranten nooit hadden binnengelaten.

- Slecht voor milieu: immigranten zijn zeer slecht voor het milieu, en dan niet alleen het lokale milieu in Nederland; maar ook internationaal gezien slecht voor het milieu; de westerse levensstandaard is veel hoger dan in het thuisland; en dus slecht voor het milieu. Het nooit binnenlaten van immigranten was dus goed voor het milieu en natuur. Bovendien is Nederland nu kunstmatig een stuk dichtbevolkter; wat voor een soort broeierig sfeertje zorgt.

- Aanwakkeren van extreem-rechts: extreem-rechts zou nooit gegroeid zijn in dit land als wij nooit immigranten binnen hadden gelaten. Jongeren beginnen haat te kweken jegens allochtonen en de problemen die zij veroorzaken. Extreem-rechts was dus alleen maar gekrompen zonder immigranten; want er was (bijna) geen reden meer om extreem-rechts te zijn.

- Autochtonen moeten opeens aanpassen: ik en andere autochtonen moeten zich opeens gaan aanpassen aan allochtonen; terwijl dit mijn thuisland is. Ik en het meerendeel van de autochtonen zullen denken: wat is dit voor belachelijk iets? En dat is het ook.

- Slecht voor kenniseconomie: naast de uittocht van hoogopgeleide autochtonen; zijn er natuurlijk de allochtonen zelf die slecht voor de kenniseconomie zijn. 60% is laagopgeleid tegenover 40% van de autochtonen.

- Veel zorgkosten: omdat 60% laagopgeleid is, en laagopgeleiden de meeste zorg nodig hebben, zijn de zorgkosten gestegen; waar wij in ons solidair systeem allemaal aan mee moeten betalen.

- Criminaliteit: Iedereen weet, en anders zoek je het maar op bij het CBS, dat 75% van de mensen die nu in de gevangenis zit niet in Nederland is geboren, maar wel een Nederlands paspoort hebben.

- Gevoel van onveiligheid: Een klein deel van de niet-westerse allochtonen (met name moslims) veroorzaken terrorisme en daarmee vooral een groot gevoel van onveiligheid, wat superslecht is voor het consumentenvertrouwen en kost de overheid weer veel geld aan geheime diensten en politie.

- Slecht voor solide overheidsfinanciën: al die zorgkosten, slechte schoolprestaties, subsidies aan minderheden, lage lonen, veel criminaliteit kost de overheid miljarden per jaar, en levert de overheid miljarden minder op.

- Nadelige maatregelen politiek: dingen als de identificatieplicht en mogelijk ook de dienstplicht waren of zouden nooit ingevoerd worden als wij niet zoveel immigranten hadden binnengelaten. Autochtonen worden dus de dupe van het wangedrag van allochtonen. En er moet ook opeens specifieke aandacht komen voor achterlijke elementen als eerwraak en besnijdenissen.

- Het niet meer thuisvoelen van autochtonen in eigen land: dat is niet zo gek als je 4 uur 's nachts wakker wordt van het gebrabbel van je moslimmedemens in je omgeving. Of als iedereen bij jou op straat in de buurt elke taal spreekt, behalve Nederlands. Wat ik al eerder zei; veroorzaakt dit een uitstaat van goedopgeleide autochtonen naar het buitenland en veroorzaakt verdeeldheid onder de bevolking. Allochtonen veroorzaken veel inbreuk op het vertrouwen van de (autochtone) Nederlander in Nederland, Nederlander zijn en daarmee een stukje arbeidsethiek, en daarmee economische welvaart, door een gebrek aan assimileren.

- Verdrukken van autochtonen op de arbeidsmarkt: dit geldt dan natuurlijk vooral voor laagopgeleiden; omdat in een hoogwaardige economie er minder banen beschikbaar zijn voor laagopgeleiden. Het is ontzettend asociaal tegenover laagopgeleide autochtonen om immigranten ooit uberhaupt binnen te laten.



Let's start the debate


edit: polletje dan maar:

Poll: Wat is je mening?
  • Je hebt gelijk.
  • Je hebt ongelijk.
  • Je hebt gedeeltelijk gelijk.
    Tussenstand:

    Ook een poll maken? Klik hier

    [ Bericht 4% gewijzigd door pberends op 04-12-2004 13:57:43 ]
  • pi_23755996
    Reden waarom we jou nooit zo'n dergelijk topic hadden moeten laten openen:
    - Jij scheert alle niet westerse immigranten over 1 kam!
      † In Memoriam † zaterdag 4 december 2004 @ 13:14:21 #3
    45013 Aaahikwordgek
    Maakt vrienden
    pi_23756018
    Mooi mooi.
    Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
    Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
    Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
    pi_23756033
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:13 schreef P-Style het volgende:
    Reden waarom we jou nooit zo'n dergelijk topic hadden moeten laten openen:
    - Jij scheert alle niet westerse immigranten over 1 kam!


    Zijn ze zelf schuldige aan. Dat wijzen de statistieken uit.
    pi_23756079
    Slotje!
    60% of what you say is crap.
    Donner 1
    Donner 2
    Streng!
    pi_23756091
    T.S. En waar ben jij dan toevallig uitgepoept.
    pi_23756093
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:18 schreef George-Butters het volgende:
    Slotje!


    ??

    Het is een onderbouwd topic, geen reden voor een slotje.
    pi_23756110
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:19 schreef pberends het volgende:

    [..]

    ??

    Het is een onderbouwd topic, geen reden voor een slotje.


    Hij is waarschijnlijk weer zo'n linkse, die de waarheid niet onder ogen wil komen...
    This message is intended for the addressee shown. It contains information that is confidential and protected from disclosure. The contents of this message do not necessarily represent the views or policies of myself.
      † In Memoriam † zaterdag 4 december 2004 @ 13:21:16 #9
    45013 Aaahikwordgek
    Maakt vrienden
    pi_23756138
    Alles klopt, maar de link met milieu zie ik niet direct.
    Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
    Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
    Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
      zaterdag 4 december 2004 @ 13:22:59 #10
    62977 George-Butters
    Super Geil Klasse
    pi_23756162
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:20 schreef existenz het volgende:

    [..]

    Hij is waarschijnlijk weer zo'n linkse, die de waarheid niet onder ogen wil komen...


    60% of what you say is crap.
    Donner 1
    Donner 2
    Streng!
    pi_23756188
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:21 schreef Aaahikwordgek het volgende:
    Alles klopt, maar de link met milieu zie ik niet direct.


    Immigranten die binnen worden gelaten leven een veel hogere levensstandaard dan wanneer ze in hun thuisland waren gebleven. Dat is slecht voor het milieu.
      zaterdag 4 december 2004 @ 13:25:19 #12
    86305 Markman
    Grappig hier.
    pi_23756194
    tja, het zijn gewoon duidelijke argumenten die ik zeker wel herken en die de zittende ookklepdragende kamerleden niet willen toegeven :-)

    mismanagement in het verleden... daar gaat het allemaal om.
      † In Memoriam † zaterdag 4 december 2004 @ 13:26:12 #13
    45013 Aaahikwordgek
    Maakt vrienden
    pi_23756203
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:25 schreef pberends het volgende:

    [..]

    Immigranten die binnen worden gelaten leven een veel hogere levensstandaard dan wanneer ze in hun thuisland waren gebleven. Dat is slecht voor het milieu.


    Wat doen ze dan of doen ze niet?
    Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
    Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
    Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
    pi_23756220
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:25 schreef Markman het volgende:
    tja, het zijn gewoon duidelijke argumenten die ik zeker wel herken en die de zittende ookklepdragende kamerleden niet willen toegeven :-)

    mismanagement in het verleden... daar gaat het allemaal om.


    Vroeger stemden mensen ook niet op partijen die pro-migratie waren. Ze stemden op partijen omdat ze een goede zorg- of onderwijsbeleid hadden. Dat migratiebeleid namen ze er voor lief bij, zonder de consequenties te weten.
    pi_23756223
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:19 schreef pberends het volgende:
    ??

    Het is een onderbouwd topic, geen reden voor een slotje.


    Het is idd zeer goedkoop om meteen om een slotje te roepen... ben je 't er niet mee eens, dan meteen maar de discussie smoren.. tssk
      zaterdag 4 december 2004 @ 13:27:45 #16
    62977 George-Butters
    Super Geil Klasse
    pi_23756235
    Het gaat altijd in deze discussies om het negatieve. Dat maakt het ook zo vervelend. Er zijn veel meer problemen in dit land die NIETS met buitenlanders te maken hebben. Maar daar gaat het niet om. Alles wordt weer in de schoenen geschoven van buitenlanders.

    Bijvoorbeeld de kosten van de zorg Als je de kostenstijging nu zou relateren aan de vergrijzing in dit land.... Die invloed is veel groter dan een paar inwoners extra.
    60% of what you say is crap.
    Donner 1
    Donner 2
    Streng!
    pi_23756254
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:27 schreef Singa het volgende:

    [..]

    Het is idd zeer goedkoop om meteen om een slotje te roepen... ben je 't er niet mee eens, dan meteen maar de discussie smoren.. tssk


    Je kan het inderdaad met mij oneens zijn. Waarom niet. Daarvoor is een topic toch.
      zaterdag 4 december 2004 @ 13:29:26 #18
    62977 George-Butters
    Super Geil Klasse
    pi_23756258
    tot je 60e heb je weinig tot geen zorg nodig. Daarna pas ga je als inwoner kosten genereren
    60% of what you say is crap.
    Donner 1
    Donner 2
    Streng!
      † In Memoriam † zaterdag 4 december 2004 @ 13:29:39 #19
    45013 Aaahikwordgek
    Maakt vrienden
    pi_23756260
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:27 schreef George-Butters het volgende:
    Het gaat altijd in deze discussies om het negatieve. Dat maakt het ook zo vervelend. Er zijn veel meer problemen in dit land die NIETS met buitenlanders te maken hebben. Maar daar gaat het niet om. Alles wordt weer in de schoenen geschoven van buitenlanders.

    Bijvoorbeeld de kosten van de zorg Als je de kostenstijging nu zou relateren aan de vergrijzing in dit land.... Die invloed is veel groter dan een paar inwoners extra.


    Dus mag je er niet op focussen? Die vergrijzing wordt mede ook veroorzaakt door die allo's en de stijging in ziektekosten ook door allo's die vanaf hun 25e al in de WAO zitten.
    Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
    Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
    Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
      zaterdag 4 december 2004 @ 13:29:49 #20
    62977 George-Butters
    Super Geil Klasse
    pi_23756266
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:27 schreef Singa het volgende:

    [..]

    Het is idd zeer goedkoop om meteen om een slotje te roepen... ben je 't er niet mee eens, dan meteen maar de discussie smoren.. tssk


    60% of what you say is crap.
    Donner 1
    Donner 2
    Streng!
    pi_23756267
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:27 schreef George-Butters het volgende:
    Het gaat altijd in deze discussies om het negatieve. Dat maakt het ook zo vervelend. Er zijn veel meer problemen in dit land die NIETS met buitenlanders te maken hebben. Maar daar gaat het niet om. Alles wordt weer in de schoenen geschoven van buitenlanders.

    Bijvoorbeeld de kosten van de zorg Als je de kostenstijging nu zou relateren aan de vergrijzing in dit land.... Die invloed is veel groter dan een paar inwoners extra.


    Een paaaaaaaaaar inwoners. 1,7 miljoen noem ik geen paar.
    pi_23756282
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:27 schreef George-Butters het volgende:
    Het gaat altijd in deze discussies om het negatieve. Dat maakt het ook zo vervelend. Er zijn veel meer problemen in dit land die NIETS met buitenlanders te maken hebben. Maar daar gaat het niet om. Alles wordt weer in de schoenen geschoven van buitenlanders.

    Bijvoorbeeld de kosten van de zorg Als je de kostenstijging nu zou relateren aan de vergrijzing in dit land.... Die invloed is veel groter dan een paar inwoners extra.


    Nou EN, als iemand hierover wil discussieren, dan is dat zijn goed recht. Je gaat niet meteen om een slotje roepen, dat komt bovendien erg slap en goedkoop over.
    pi_23756288
    Tjah die allohctonen hebben schoonmaakwerk enzo gedaan voor de autochtonen. En nog steeds gaat dat door.

    Al die banen wat jij niet wilt doen worden door hun gedaan. Zou jij schoonmaker/vuilnisophaler willen worden? Nee zeker niet, maar de allochtonen vinden dat niet erg. Verder ken ik genoeg allochtoonse mensen met hoge opleidingen en goed betaalde banen. Turkse en Marokkaanse doktoren/chirurgen heb ik vaak genoeg gezien.

    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:26 schreef Aaahikwordgek het volgende:

    [..]

    Wat doen ze dan of doen ze niet?


    Deze meneer/mevrouw is een racist.

    Als de Turk om de hoek in zijn thuisland was gebleven kon hij niet zijn Volkswagen Transporter 2.5 TDi rijden, en als hij dus daar was gebleven was ie beter voor het milieu.

    Dus alle blanke Nederlanders zou wel van alle luxe mogen genieten en de buitenlandse non-blanke mensen niet. Ten tweede vergist meneer zich in landen zoals Marokko of Turkije, daar vervuilen ze net zo hard aangezien een Lada 1.3 carbs aan geen enkele milieu eis voldoet... Ook die Mercedes 200d uit 1979 wat meneer de Marokkaanse taxichauffeur gebruikt is niet bepaald milieuvriendelijk te noemen.

    Verkapte racisme wat mij betreft.
      zaterdag 4 december 2004 @ 13:33:51 #24
    37431 Lemmeb
    accountabilabuddiable
    pi_23756326
    Alleen dat milieu-argument vind ik een beetje vaag en vergezocht. Maar dat veel niet-westerse allochtonen stinken en voor onbehoorlijk veel zwerfvuil zorgen, is natuurlijk gewoon een feit.
    Money is short, times are hard, here's my fucking business card!
    "I never let my schooling interfere with my education." — Mark Twain
      † In Memoriam † zaterdag 4 december 2004 @ 13:34:21 #25
    45013 Aaahikwordgek
    Maakt vrienden
    pi_23756338
    quote:
    Op zaterdag 4 december 2004 13:30 schreef yup het volgende:
    Tjah die allohctonen hebben schoonmaakwerk enzo gedaan voor de autochtonen. En nog steeds gaat dat door.

    Al die banen wat jij niet wilt doen worden door hun gedaan. Zou jij schoonmaker/vuilnisophaler willen worden? Nee zeker niet, maar de allochtonen vinden dat niet erg. Verder ken ik genoeg allochtoonse mensen met hoge opleidingen en goed betaalde banen. Turkse en Marokkaanse doktoren/chirurgen heb ik vaak genoeg gezien.
    [..]

    Deze meneer/mevrouw is een racist.

    Als de Turk om de hoek in zijn thuisland was gebleven kon hij niet zijn Volkswagen Transporter 2.5 TDi rijden, en als hij dus daar was gebleven was ie beter voor het milieu.

    Dus alle blanke Nederlanders zou wel van alle luxe mogen genieten en de buitenlandse non-blanke mensen niet. Ten tweede vergist meneer zich in landen zoals Marokko of Turkije, daar vervuilen ze net zo hard aangezien een Lada 1.3 carbs aan geen enkele milieu eis voldoet...

    Verkapte racisme wat mij betreft.


    Ik denk eerder dat hij bedoelt dat de mensen niet bekend zijn met gescheiden afval en nadelen van slecht milieumanagement, waardoor ze niet aan de standaarden voldoen.
    Iconen verdwijnen, klonen verschijnen.
    Dan ken jij de CDA aanhangers niet.
    Fok = bruinhemdenforum, want smilies zijn kaal.
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')