abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 26 november 2004 @ 13:05:32 #1
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_23587507


Deze ronde zal een dag of 6, 7 openblijven. .
Voor het praten over de diverse lijnen of vragen hoe sommige lijnen nou ook alweer gingen, kan je hier uiteraard ook terecht. .
Als je beide lijnen niet kent, stem dan gewoon niet. Stemmen op zo'n lijn heeft namelijk erg weinig nut.

Vorige rondes:
[Voorronde] GTST Tournament: Favoriete verhaallijn.
[Ronde 1 - Helft 2] GTST Tournament: Favoriete Verhaallijn.
[Ronde 2] GTST Tournament: Favoriete Verhaallijn.

* Achtste Finales

  • Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood". VS. Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

  • Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang. VS. Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.

  • Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord. VS. Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.

  • Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf... VS. Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur. VS. Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt.

  • Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting. VS. Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken? VS. Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder. VS. Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
  • La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
      vrijdag 26 november 2004 @ 13:33:03 #2
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23587675
    quote:
    Op vrijdag 26 november 2004 13:05 schreef BVO het volgende:
    * Achtste Finales

  • Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".

  • Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

  • Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt.

  • Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
  • La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
    pi_23587809
    VS. Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

  • Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien DIAN LIJKT ME!! deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

  • Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

  • Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf...

  • Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.

  • Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

  • Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder.
  •   vrijdag 26 november 2004 @ 13:42:10 #4
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23587863
    quote:
    Op vrijdag 26 november 2004 13:39 schreef toscane het volgende:
    DIAN LIJKT ME!!
    Nee, Bowien. .

    Dian vertrok na de Dian/Huib/Bowien/Ludo verhaallijn samen met Huib onder een valse identiteit naar het buitenland.
    Bowien bleef in Nederland en zette de strijd tegen Pete, die er toen ook nog was, voort. Zij probeerde hem te ontmaskeren. Pete kreeg dit door en sloot Bowien opo in een container aan een berenklem ofzo, uiteindelijk overleefde ze het en kreeg Pete levenslang. .
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
    pi_23588385
    * Achtste Finales


    Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood". VS. Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.


    Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang. VS. Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.


    Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord. VS. Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.


    Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf... VS. Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.


    Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur. VS. Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt.


    Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting. VS. Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...


    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken? VS. Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.


    Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder. VS. Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
    een droom is een eiland van iets in een ruimte van niets
    pi_23588476

    * Achtste Finales

  • Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood". VS. Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

  • Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang. VS. Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.

  • Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord. VS. Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.

  • Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf... VS. Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur. VS. Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt.

  • Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting. VS. Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken? VS. Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder. VS. Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
  •   vrijdag 26 november 2004 @ 16:02:31 #7
    62455 Frey
    Ludo Sanders
    pi_23588921
  • Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

  • Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.

  • Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.

  • Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
  • Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
    pi_23589010
    quote:
    Op vrijdag 26 november 2004 16:02 schreef Frey het volgende:
  • Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

  • Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.

  • Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.

  • Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
  •   vrijdag 26 november 2004 @ 16:07:11 #9
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23589034
    Je stemt op dezelfden als Frey? .
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
    pi_23589115
    quote:
    Op vrijdag 26 november 2004 16:07 schreef BVO het volgende:
    Je stemt op dezelfden als Frey? .
    Ja,ik vind precies dezelfde het beste.

    Anders moet ik ook zoveel typen.
      vrijdag 26 november 2004 @ 16:56:35 #11
    67997 babette21
    Tais-toi et sois beau
    pi_23590082
    Achtste Finales

  • Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

  • Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

  • Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt.

  • Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.

  • Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.

    * Babetje heeft met tegenzin gestemd nu blijkt dat Linda-en-de-cokesmokkel eruit ligt.....
  • pi_23590588
    Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.


    Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.


    Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.


    Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.


    Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.

    Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...


    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

    Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder.
    pi_23591198
    Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.


    Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.


    Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.


    Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf...


    Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.


    Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...


    Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.


    Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
    pi_23591241

    Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".

    Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.

    Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

    Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

    Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.

    Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

    Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
    pi_23591294
    * Achtste Finales

    # Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".

    # Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

    # Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.

    # Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf...

    # Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt.

    # Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

    # Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

    # Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
      vrijdag 26 november 2004 @ 19:19:37 #16
    59118 digispeed
    gegarandeerd succes
    pi_23592903
    Achtste Finales


    Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".


    Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.


    Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.


    Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.


    Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.


    Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...


    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?


    Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
    De wereld is wat iemand eigenlijk wil zien
    pi_23599751


    * Achtste Finales

  • Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

  • Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.

  • Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt.

  • Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
  •   zaterdag 27 november 2004 @ 22:43:26 #18
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23617746
    Schop.
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
      zondag 28 november 2004 @ 01:39:54 #19
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23621782
    quote:
    Op vrijdag 26 november 2004 16:56 schreef babette21 het volgende:
    Achtste Finales* Babetje heeft met tegenzin gestemd nu blijkt dat Linda-en-de-cokesmokkel eruit ligt.....
    Hij had een zware tegenstander. .
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
      zondag 28 november 2004 @ 13:25:46 #20
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23626884
    Hedb het even opgezocht, de coke-lijn stond tegenover Kim en Julian enzo.. .
    Heb er dus zelf ook tegengestemd .
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
      zondag 28 november 2004 @ 20:00:30 #21
    22273 Dizer
    Save the beard!
    pi_23632243
    * Achtste Finales

    Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

    Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

    Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

    Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf...

    Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt.

    Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.

    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

    Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
    Friends don't let friends remain beardless...
      zondag 28 november 2004 @ 20:01:38 #22
    22273 Dizer
    Save the beard!
    pi_23632280
    Verdomme, wie stemt Linda en de coke smokkel eruit?
    Daar gaat mijn favoriete verhaallijn
    Friends don't let friends remain beardless...
      maandag 29 november 2004 @ 11:04:58 #23
    37478 Luchtbel
    Memories in progress
    pi_23639129
    [quote]Op vrijdag 26 november 2004 13:05 schreef BVO het volgende:


    * Achtste Finales

  • Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

  • Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.

  • Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.
  • Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.
  •   maandag 29 november 2004 @ 13:05:09 #24
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23641550
    Sommige duels zijn nog erg spannend. .
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
      maandag 29 november 2004 @ 13:09:56 #25
    85169 Zhenar
    Thundercatz, Ho
    pi_23641641
    * Achtste Finales

  • Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

  • Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.

  • Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.

  • Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit; Zal dit hem lukken?

  • Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder.
  • [b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
    Ik sta in niemands sig ;(
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')