abonnement Unibet Coolblue
pi_24222812
Ik heb gisteren met mijn zusje weer uren zitten zoeken naar huur- en koopwoningen en nu weet ik het zeker: ik moet een andere baan. Ik vind het dit jaar op mijn school hartstikke leuk, vorig jaar was het nog vooral behelpen omdat ik daar nieuw was en meteen een boel verzuim had vanwege overlijden van mijn moeder. Dit jaar loopt alles lekker, leuke klassen, leuke leerlingen, alles prima.

Maar er is meer in het leven dan je werk en een mens wil ook prettig wonen en af en toe eens op vakantie etc. Het begint me erg te storen dat ik na vijf jaar werken nog steeds op een eenkamerflatje zit. Gesprek met de rector hierover leverde niet direct iets op, al leek hij wel een beetje te schrikken van het idee dat ik overweeg mijn heil elders te zoeken.

Ik ga maar eens wat rondsolliciteren buiten het onderwijs, daar heb ik totaal geen relevante werkervaring voor maar niet geschoten is altijd mis. Verder solliciteer ik natuurlijk ook op onderwijsvacatures die beter betalen. Want EIGENLIJK vind ik het lesgeven hartstikke leuk Maar ik wil daarbuiten ook wel een beetje kunnen leven. Zodra ofwel het onderwijs beter gaat betalen, ofwel ik een partner vind met wie ik woonlasten e.d. kan delen, kom ik onmiddellijk weer terug!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')