abonnement Unibet Coolblue
pi_23360558
Vervolg van Huidverzorging voor de heren (deeltje 3)
quote:
COSMETICAPRODUCTEN voor mannen rukken op. Waren voorheen in de parfumerie enkele schapjes ingeruimd voor een paar herenartikelen, nu staan er heel veel tubes, flacons, spuitbussen en flesjes. En dan gaat het echt niet alleen om eau de toilette en scheerspullen. Datzelfde zien we terug bij de drogisterij en de supermarkt. Nam de man vroeger nog wel genoegen met een lik crème uit de pot van zijn vrouw of met de flacon gezinsshampoo, nu wil hij zijn eigen producten en daar stelt hij eisen aan.

Vroeger pikte hij spulletjes van haar, nu wil hij eígen cosmetica

MAN WIL OOK 'verwend' WORDEN!

AMSTERDAM - In de zeer concurrerende wereld van schoonheid is de strijd losgebarsten om de gunsten van de man. Gezien de niet aflatende stroom van herenartikelen verwachten de cosmeticafabrikanten heel wat van zijn ijdelheid en zijn groeiende belangstelling voor beautyproducten. Ongelijk hebben ze niet.

De cijfers op het gebied van gezichtsverzorgingsproducten voor mannen zijn, zo blijkt uit het jaarverslag 2003 van de Nederlandse Cosmetica Vereniging, verdubbeld. Voor mannenshampoos zie je hetzelfde beeld. Het is een cosmeticasegment met groeipotentie. Mannen willen spullen voor zichzelf. Niet alleen verschilt hun huid aanzienlijk van die van de vrouw, ze willen producten die er stoer uitzien, gemakkelijk in het gebruik zijn en die mannelijk ruiken. Eau de toilette voor mannen kan zich ook nog steeds verheugen in een stijgende interesse en ook in traditionele mannenproducten zoals scheerzeep en deodorant zit een toename in de omzet.
Cosmeticafirma's weten dat allang. Biotherm Homme, marktleider in Nederland, kwam hier 25 jaar geleden met drie scheerartikelen en drie huidverzorgingsproducten op de markt. "Er was destijds al vraag naar specifieke mannencrèmes, maar de laatste jaren is dit in een stroomversnelling geraakt. Nu zijn er 31 referenties", aldus Tamar Mulder, pr-medewerkster van Biotherm.
Eerst was het alleen de glamourhomo die prijs stelde op een verzorgd uiterlijk, maar de heteroman volgde betrekkelijk snel. De producten worden steeds specifieker. Er zijn crèmes die zich richten op het wegsmeren van zwembandjes en wallen, voor vochtherstel van de kantoorhuid, om de huid weer op peil te brengen na een nachtje doorzakken, zelfbruiners en lippenbalsems. Net toegevoegd aan het assortiment van Biotherm Homme zijn Age Fitness Yeux op basis van zuiver olijfblad en een serie antiperspirants en deodorants onder de naam Day Control.
Het merk Clarins volgde het voorbeeld van Biotherm pas anderhalf jaar geleden met een complete serie voor de mannenhuid.

Rimpels
Ook hier nieuwe producten zoals een handcrème en Total Wrinkle Control, een emulsie voor de dag waarop de man ontdekt dat hij er niet meer zo rimpelloos uitziet als voorheen.
Aramis, dat ook al een lange tijd meedraait op de Nederlandse markt, heeft net in de serie Lab Series for Men Day Rescue Total Face Therapy SPF 15 gelanceerd. Dit product beschermt tegen de zon, vervuiling en vrije radicalen en hydrateert tegelijkertijd. "Na de eerste kop koffie, een douche en een beetje Day Rescue kan elke man de wereld aan", meent Matt Teri, vice-president Aramis productontwikkeling.
Inmiddels is het druk geworden in de herencosmetica. Zo zijn er onder meer Vichy Homme, Lancôme Homme, Shiseido Men, Decléor Skincare for Men, Zihr en Nickel die met de reeds genoemde merken strijden om de gunst van de man. Jean Paul Gaultier verraste met zijn makeuplijn voor mannen. Tot nu toe behoren de Bronzing Powder en het kohlpotlood tot de toppers uit de 13-delige serie. "Denk maar niet dat al deze merken de business betreden als ze geen groeimogelijkheden zien", aldus Mary John Baumann, executive director bij Aramis, onderdeel van de Estée Lauder Group.
In de supermarkt en drogisterij is de opmars van mannenproducten eveneens duidelijk te merken. Etos bracht vorig jaar al een hele complete mannenlijn op de markt. Sanex volgde dit voorjaar met Sanex for Men. Nivea heeft al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw op dit gebied een stevige greep op de markt. Beiersdorf, waartoe Nivea behoort, spreekt van een omzetstijging van 127 procent. Er was al een Nivea for Men-lijn voor de droge en normale huid, nu is er een voor de vette mannenhuid: Men Anti Shin. Daarnaast is de Men Sensitive Face Care voor de gevoelige huid op de markt gekomen en omdat mannen van scrubben houden, introduceert Men Face Scrub. Om die introductie te vieren, deed Iris Nowachi van het Duitse marketingbureau H.T.P. een onderzoek welke mannen nu precies geïnteresseerd zijn in huidverzorging.

Vrije man
Ze ontdekte drie soorten mannen die wel in zijn voor een eigen schoonheidsritueel. De eerste is 'de vrije man. Mannelijk maar met een aantal vrouwelijke eigenschappen. Hij is geïntreseerd in goede cosmeticaproducten en staat open voor een make-upadvies. David Beckham, Johnny Depp en Robbie Williams behoren tot deze groep.
Brad Pitt, Mick Jagger en George zijn voorbeelden van de moderne 'Peter Pan' en behoren ze tot groep twee. Deze man weigert op te groeien, al is hij de vijftig gepasseerd. Hij houdt van innovatieve, gekke producten, wil graag dingen uitproberen en is niet merkentrouw.
En dan is er nog 'de oude held'. Volgens de onderzoekster de slimste. Ook is hij moedig en sterk, maar tamelijk traditioneel ingesteld. Persoonlijke verzorgingsproducten vindt hij niet belangrijk, maar hij gebruikt ze wel onder het motto 'noodzakelijk voor het onderhoud'. Hij gaat voor hoge kwaliteit en efficiënte producten. Viggo Mortensen (Aragorn in Lord of the Rings) en Edward Burns zijn voorbeelden.
Ondertussen lanceert het ene parfumhuis na het ander modelabel nieuwe geuren of zomerse varianten van al bestaande eau de toilette. Kortom: de man, of hij nu een vrije man, een Peter Pan of een oude held is, heeft keus gekregen.
.
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:03 schreef Sark het volgende:
ik ben heel wat te weten gekomen door alle 3 de topics te lezen maar 1 ding is me niet helmaal duidelijk en dat is:

In welke volgorde moet ik de producten gebruiken ( dus welke producten ).
ik bezit op dit moment
Clarnins scrub
Aquapower biotherm
Baume Apaisant Sans Alcool van biotherm

dus welke producten zla ik hier nog aan toe kunenn voegen en in welke volgorde gebruik ik ze, dus voor na het scheren
1- face-wash
2- scrubben ( 1 a 2 keer in de week)
3- scheren
4- Baume Apaisant Sans Alcool
5- Aquapower Biotherm

Hoewel 4 en 5 eigenlijk wel een dubbelop zijn.
pi_23360602
wat kon je nou precies voor spulletje kopen tegen littekens? en het heeft neem ik aan geen heel groot effect, of wel?
pi_23360631
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:18 schreef ßØúÐêWyN het volgende:
wat kon je nou precies voor spulletje kopen tegen lidtekens? en het heeft neem ik aan geen heel groot effect, of wel?
Littekencrème van Biodermal. Alleen geschikt voor oppervlakkige littekens.
pi_23360729
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:18 schreef ßØúÐêWyN het volgende:
wat kon je nou precies voor spulletje kopen tegen littekens? en het heeft neem ik aan geen heel groot effect, of wel?
Crème de la Mer van Estée Lauder Kost wat, maar dan heb je ook wat
pi_23360751
POSTE DIT OOK IN OUDE TOPIC
5 min geleden


ik ben heel wat te weten gekomen door alle 3 de topics te lezen maar 1 ding is me niet helmaal duidelijk en dat is:

In welke volgorde moet ik de producten gebruiken ( dus welke producten ).
ik bezit op dit moment
Clarnins scrub
Aquapower biotherm
Baume Apaisant Sans Alcool van biotherm

dus welke producten zla ik hier nog aan toe kunenn voegen en in welke volgorde gebruik ik ze, dus voor en na het scheren.

face wash ?
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_23360839
:| ook handig als ik even de openingspost door lees .... sorry

btw wat is een goede facewash
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_23360963
ik gebruik nu al ruim een jaar verschillende producten van de wat duurdere merken maar ik heb toch wat vragen waar ik graag antwoord op zou willen hebben:

Ik gebruikte tot 4 maanden geleden de T-pur lijn van biotherm omdat ik een vettige huid had. Maar na een tijd deze lijn gebruikt te hebben werd de vettige huid erger en ook kreeg ik irritaties en kleine puistjes.

Hierna ben ik op advies van verschillende verkopers overgestapt op de normale biotherm reiniging in combinatie met de shiseido emulsie als vochtinbrengend product. Dit ging een tijd erg goed tot nu eigenlijk. Sinds het weer veranderd krijg ik weer last van pukkeltjes en rode vlekken met witte vlekken erin.

Kan iemand mij vertellen waar dit door komt en hoe ik dit kan verhelpen. Nu is het namelijk zo dat als ik mijn gezicht niet was geen jeukende huid heb en ook geen rode vlekken maar na verloop van tijd wel mee-eters en onzuivere huid.

Dus wie weet wat te doen?
pi_23361088
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:24 schreef Virus.NL het volgende:

[..]

Crème de la Mer van Estée Lauder Kost wat, maar dan heb je ook wat
ik zie net dat die 1300 euro kost. dan kun je volgens mij net zo goed de litteken(tje)s laten weglaseren..
pi_23361677
speciaal voor mannen, dat slaat toch nergens op, het is een marketingtruuk om de man ook aan de dure cremes en shit te helpen(zie consumentengids: de test met de hydraterende cremes en de anti-aging cremes, het komt er op neer dat de goedkope cremes vaak even goed, of beter zijn dan de duurdere - ))
Ik gebruik al jaren Nivea en VROUWEN scrub-gel , geen problemen mee. Nivea soft is imo wat fijner, anders krijg je zo'n vettig gezicht als je de 'boter' Nivea gebruikt ;p
pi_23363132
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 20:33 schreef FokLex het volgende:
ik gebruik nu al ruim een jaar verschillende producten van de wat duurdere merken maar ik heb toch wat vragen waar ik graag antwoord op zou willen hebben:

Ik gebruikte tot 4 maanden geleden de T-pur lijn van biotherm omdat ik een vettige huid had. Maar na een tijd deze lijn gebruikt te hebben werd de vettige huid erger en ook kreeg ik irritaties en kleine puistjes.

Hierna ben ik op advies van verschillende verkopers overgestapt op de normale biotherm reiniging in combinatie met de shiseido emulsie als vochtinbrengend product. Dit ging een tijd erg goed tot nu eigenlijk. Sinds het weer veranderd krijg ik weer last van pukkeltjes en rode vlekken met witte vlekken erin.

Kan iemand mij vertellen waar dit door komt en hoe ik dit kan verhelpen. Nu is het namelijk zo dat als ik mijn gezicht niet was geen jeukende huid heb en ook geen rode vlekken maar na verloop van tijd wel mee-eters en onzuivere huid.

Dus wie weet wat te doen?
Waar het door komt?? Nou ja, door bepaalde factoren (stress, klimaat etc etc) kunnen de talgklieren meer talg gaan afscheiden en kan de huid gevoeliger worden .
Wat je er aan kan doen?? Ten eerste is het belangerijk om je huid twee maal daags te reinigen en dan met een face-wash die niet uitdroogt. Verder komt het je huid ten goede als je één a twee keer in de week een masker op doet. In het geval van een onzuivere huid een klei-masker omdat het diepreinigend is. Vooraf zou ik dan wel een stoombadje nemen zodat je poriën gaan openstaan. Als laatste een hydraterende crème die niet al te vettig is. Het stomen kun je overigens het beste 's avonds doen zodat je huid 's nachts de tijd krijgt om te herstellen. Een gezichtsbruiner schijnt trouwens ook te helpen tegen een onzuivere huid. Hoewel je daar natuurlijk wel weer mee moet uitkijken. Met mate gebruiken, zoals met veel dingen. Als laatste, een gezonde en gevarieerde voeding draagt ook bij aan een mooie, stralende huid.

Veel succes. Je moet er wel wat over hebben .
pi_23363808
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 21:56 schreef schatje het volgende:

[..]

Waar het door komt?? Nou ja, door bepaalde factoren (stress, klimaat etc etc) kunnen de talgklieren meer talg gaan afscheiden en kan de huid gevoeliger worden .
Wat je er aan kan doen?? Ten eerste is het belangerijk om je huid twee maal daags te reinigen en dan met een face-wash die niet uitdroogt. Verder komt het je huid ten goede als je één a twee keer in de week een masker op doet. In het geval van een onzuivere huid een klei-masker omdat het diepreinigend is. Vooraf zou ik dan wel een stoombadje nemen zodat je poriën gaan openstaan. Als laatste een hydraterende crème die niet al te vettig is. Het stomen kun je overigens het beste 's avonds doen zodat je huid 's nachts de tijd krijgt om te herstellen. Een gezichtsbruiner schijnt trouwens ook te helpen tegen een onzuivere huid. Hoewel je daar natuurlijk wel weer mee moet uitkijken. Met mate gebruiken, zoals met veel dingen. Als laatste, een gezonde en gevarieerde voeding draagt ook bij aan een mooie, stralende huid.

Veel succes. Je moet er wel wat over hebben .
ja ik doe alles volgens de regeltjes. Maar het lijkt mij dan niet normaal dat er irritaties komen in een soort van muggenbulten met een grote rode vlek eromheen net alsof je een uur hebt zitten krabben op 1 plek.

Ik gebruik zelfs anti shine refresher (werkt perfect ook geen last van irritaties), en eye sootter beide van shiseido en allebei perfect maar met de normale reiniging en vochtinbrengende creme gaat het mis.

Ik gebruik de volgende producten:

Biotherm: Gel Nettoyant Visage, Non-Drying Facial Cleansing Gel voor de dagelijkse reiniging
Shiseido: Moisturizing Emulsion als vochtinbrengende creme

Biotherm: T Pur Face Purifying Scrub 1 a 2 keer per week
Biotherm: T Pur Anti-Shine Mask
Shiseido: Eye Soother voor de zwarte kringen
Shiseido: Anti-shine refresher tijdens het uitgaan en op dagen dat glimmende huid niet gewenst is
pi_23364682
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 22:18 schreef FokLex het volgende:

[..]

ja ik doe alles volgens de regeltjes. Maar het lijkt mij dan niet normaal dat er irritaties komen in een soort van muggenbulten met een grote rode vlek eromheen net alsof je een uur hebt zitten krabben op 1 plek.

Ik gebruik zelfs anti shine refresher (werkt perfect ook geen last van irritaties), en eye sootter beide van shiseido en allebei perfect maar met de normale reiniging en vochtinbrengende creme gaat het mis.
Tuurlijk, dat is zeker niet normaal. Het enigste wat ik me nog kan bedenken is dat het misschien komt doordat je producten van twee merken gebruikt. Over het algemeen is het beter om alles bij één lijn te houden. Dit omdat het op elkaar is afgestemd. Of misschien ben je er allergisch voor. Dat is ook een mogelijkheid. Dan zou je naar een dermatoloog moeten gaan.
  dinsdag 16 november 2004 @ 22:46:56 #13
87681 Sark
Shellslaaf
pi_23364868
ah, kan je me dan vertellen wat de FACE WASH is van BIOTHERM, want kan hem namleijk niet terug vinden op hun site
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_23365035
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 22:46 schreef Sark het volgende:
ah, kan je me dan vertellen wat de FACE WASH is van BIOTHERM, want kan hem namleijk niet terug vinden op hun site


Alsjblieft.
  woensdag 17 november 2004 @ 07:26:05 #15
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_23370216
Wel grappig dat er in het oude topic niet echt veel nieuwe reacties kwamen, en nu het vol zit en er een vervolg is, er gelijk wat posts zijn.

Mannen, probeer in de winter goed voor je huid te zorgen !! Door temperatuurverschillen, krijgt je huid enorme opdonders. Hydratie is erg belangrijk! Daarbij een wat rijkere creme [fluide mag ook, maar ik vind persoonlijk een creme in de winter wat fijner aanvoelen] zodat je huid echt goed beschermt is.
Extra verzorging in vorm van ampullen, maskers etc. is natuurlijk nooit verkeerd!
Een bijkomend voordeel: je ontspant gelijk, dus das wel lekker in deze hectische tijden.

Denk ook eens aan je handen en lippen met de winter.
Probeer ook eens naar een schoonheidsspecialist te gaan, zodat je een goed huidadvies krijgt en wat up2date blijft.

Succes!
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_23372234
L’Oréal Paris heeft tegenwoordig ook een mannenlijn genaamd Men Expert.

pi_23377937
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 22:18 schreef FokLex het volgende:

[..]

ja ik doe alles volgens de regeltjes. Maar het lijkt mij dan niet normaal dat er irritaties komen in een soort van muggenbulten met een grote rode vlek eromheen net alsof je een uur hebt zitten krabben op 1 plek.

Ik gebruik zelfs anti shine refresher (werkt perfect ook geen last van irritaties), en eye sootter beide van shiseido en allebei perfect maar met de normale reiniging en vochtinbrengende creme gaat het mis.

Ik gebruik de volgende producten:

Biotherm: Gel Nettoyant Visage, Non-Drying Facial Cleansing Gel voor de dagelijkse reiniging
Shiseido: Moisturizing Emulsion als vochtinbrengende creme

Biotherm: T Pur Face Purifying Scrub 1 a 2 keer per week
Biotherm: T Pur Anti-Shine Mask
Shiseido: Eye Soother voor de zwarte kringen
Shiseido: Anti-shine refresher tijdens het uitgaan en op dagen dat glimmende huid niet gewenst is
Kan het niet zijn dat T Pur te aggressief is voor je huid? Dat was bij mij namelijk wel het geval; toen ik de gewone lijn van Biotherm ging gebruiken, waren alle irritaties in no time weg.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_23402863
quote:
Op woensdag 17 november 2004 14:59 schreef aldostuta het volgende:

[..]

Kan het niet zijn dat T Pur te aggressief is voor je huid? Dat was bij mij namelijk wel het geval; toen ik de gewone lijn van Biotherm ging gebruiken, waren alle irritaties in no time weg.
dat klopt, toen ben ik ook overgestapt op de normale biotherm. Maar dat ging sinds een paar weken ook irriteren. Nu reinig ik nog maar 1 keer per dag en geen scrub meer en het gaat al 3 dagen perfect. Nergens last van en zachte/schone huid
pi_23424674
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 21:03 schreef axxl het volgende:
speciaal voor mannen, dat slaat toch nergens op, het is een marketingtruuk om de man ook aan de dure cremes en shit te helpen(zie consumentengids: de test met de hydraterende cremes en de anti-aging cremes, het komt er op neer dat de goedkope cremes vaak even goed, of beter zijn dan de duurdere - ))
Ik gebruik al jaren Nivea en VROUWEN scrub-gel , geen problemen mee. Nivea soft is imo wat fijner, anders krijg je zo'n vettig gezicht als je de 'boter' Nivea gebruikt ;p
De huid van de man is anders dan van de vrouw en daarom kun je het beste producten gebruiken die daarop zijn afgestemd. Anders in de zin van bijvoorbeeld het feit dat het dagelijks een scheerbeurt met de (eventuele) daarbij bijhorende irritatie's te verduren krijgt. Dan heb je wel iets specifieks nodig om dat te kalmeren. Een scrub maakt niet zoveel uit. Hoewel ik ook geloof dat het deels een marketingtrucis. Wat niet .

crème test .
pi_23429289
quote:
Op donderdag 18 november 2004 15:28 schreef FokLex het volgende:

[..]

dat klopt, toen ben ik ook overgestapt op de normale biotherm. Maar dat ging sinds een paar weken ook irriteren. Nu reinig ik nog maar 1 keer per dag en geen scrub meer en het gaat al 3 dagen perfect. Nergens last van en zachte/schone huid
Scrub er idd uitgooien ja, die gaf bij mij veel last.
Je hebt ook wel spul zonder korreltjes, van Phytomer geloof ik. Dat werkt goed
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 26 november 2004 @ 22:39:42 #21
16082 Wytze
...Confidential
pi_23597695
quote:
Op dinsdag 16 november 2004 22:52 schreef schatje het volgende:

[..]



Alsjblieft.
Even voor de duidelijkheid, wat is nou het verschil tussen de 1e tube en de 2e. Ik heb de zwarte tube, en de 2e tube (T-Pur) is een proefverpakking. Ik vind die Tpur eigenlijk lekkerder, maar welke moet je nou wanneer gebruiken en welke is beter etc.
"Trust me; when I make things disappear, they stay buried."
  vrijdag 26 november 2004 @ 23:25:15 #22
107774 Vulca
Student zijn is een beroep opz
pi_23598858
ga morgen weer naar de schoonheidspecialiste, heb er weer zin in. Ik heb er geen poblemen lekker laten scrubben en heerlijk maskertje over mijn gezicht
  zaterdag 27 november 2004 @ 09:54:40 #23
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_23603204
quote:
Op vrijdag 26 november 2004 23:25 schreef Vulca het volgende:
ga morgen weer naar de schoonheidspecialiste, heb er weer zin in. Ik heb er geen poblemen lekker laten scrubben en heerlijk maskertje over mijn gezicht
ik wens je eerst veel plezier met het 'verwijderen van onzuiverheden'

Wel lekker een schoonheidsbehandeling. Kga 14 dec weer es, thalasso behandeling. Even snel voor de feestdagen nog. Heerlijk.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_23611835
quote:
Op vrijdag 26 november 2004 22:39 schreef Wytze het volgende:

[..]

Even voor de duidelijkheid, wat is nou het verschil tussen de 1e tube en de 2e. Ik heb de zwarte tube, en de 2e tube (T-Pur) is een proefverpakking. Ik vind die Tpur eigenlijk lekkerder, maar welke moet je nou wanneer gebruiken en welke is beter etc.
De eerste tube is voor de normale huid, de witte van T-pur voor een vettige huid. Met vettige huid wordt bedoeld dat je echt last hebt van puisten, teveel talg en veel onzuiverheden. De t-pur is een stuk agressiever en zal bij een gevoelige huid dan ook meer schade aanrichten dan goedmaken. Dus als je beetje normale huid hebt nooit de T-pur gebruiken.

Ik heb zelf ervaring met beide producten en ik had ook last van teveel talg aan het eind van de dag. Daarom T-pur gaan gebruiken, maar het werd alleen maar erger plus irritaties, dit komt doordat T-pur erg agressief is.

Mocht je last hebben van teveel talg, ga dan eerst kijken naar een betere creme. Deze kunnen veel effectiever zijn dan een agressieve reiniging.
  zaterdag 27 november 2004 @ 20:42:07 #25
16082 Wytze
...Confidential
pi_23614993
quote:
Op zaterdag 27 november 2004 18:37 schreef FokLex het volgende:

[..]

De eerste tube is voor de normale huid, de witte van T-pur voor een vettige huid. Met vettige huid wordt bedoeld dat je echt last hebt van puisten, teveel talg en veel onzuiverheden. De t-pur is een stuk agressiever en zal bij een gevoelige huid dan ook meer schade aanrichten dan goedmaken. Dus als je beetje normale huid hebt nooit de T-pur gebruiken.

Ik heb zelf ervaring met beide producten en ik had ook last van teveel talg aan het eind van de dag. Daarom T-pur gaan gebruiken, maar het werd alleen maar erger plus irritaties, dit komt doordat T-pur erg agressief is.

Mocht je last hebben van teveel talg, ga dan eerst kijken naar een betere creme. Deze kunnen veel effectiever zijn dan een agressieve reiniging.
Reden dat ik het vroeg was dat ik na het gebruiken van Tpur, mijn huid wel iets lekkerder aan vond voelen. Zeg maar droog / gereinigd dat er echt geen vet meer op zit. Maar het droogde wel behoorlijk uit. Gebruik nu paar dagen die Gel Facial Cleanser en mijn huid ziet er goed uit en voelt gezond aan.
"Trust me; when I make things disappear, they stay buried."
  zaterdag 4 december 2004 @ 13:00:03 #26
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_23755813
Ik hoor jullie mannen vaak over Biotherm Homme praten, leuk hoor, maar ook wel es andere merken uitgeprobeerd?
Clarins Men en Shiseido Men bijvoorbeeld?

Probeer wel wat meer zorg te besteden aan je uiterlijk, want de feestdagen staan nu echt voor de deur.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  zaterdag 4 december 2004 @ 13:09:57 #27
3185 Adelante
To let it go now
pi_23755949
Ik gebruik nu de Shiseido Men Anti-Shine refresher, super niet vette gel [14.gif]

"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_23759799
quote:
Op zaterdag 4 december 2004 13:09 schreef Adelante het volgende:
Ik gebruik nu de Shiseido Men Anti-Shine refresher, super niet vette gel [14.gif]

[afbeelding]
dit spul werkt echt geweldig, ff opsmeren op de t-zone voor het uitgaan of iets dergelijks en je hebt echt een prachtige niet vette huid de hele avond
  zaterdag 4 december 2004 @ 21:02:12 #29
16082 Wytze
...Confidential
pi_23765142
Even een vraagje, smeren jullie Aqua Power ook op je neus ?
"Trust me; when I make things disappear, they stay buried."
pi_23765422
quote:
Op zaterdag 4 december 2004 21:02 schreef Wytze het volgende:
Even een vraagje, smeren jullie Aqua Power ook op je neus ?
Ik niet, niet nodig bij mij
pi_23822285
Heeft één van jullie de Garnier Pure lijn wel eens geprobeerd, of is dat alleen voor vrouwen? Ik heb het met name over het Zelfwarmend Masker of de Poriëen Vernauwend Lotion...
pi_23823432
quote:
Op zaterdag 4 december 2004 21:02 schreef Wytze het volgende:
Even een vraagje, smeren jullie Aqua Power ook op je neus ?
Ligt eraan of ie droog aanvoelt of uitziet
maar meestal gewoon voor de zekerheid, vooral in de winter is het belangrijk want de verandering tussen warm en koud is slecht voor je huid.
I'm dead Pete. Dead people don't like company. (Johnny Quid)
pi_23917888
Uit gesloten topic:
quote:
Op zondag 12 december 2004 12:35 schreef mechatronics het volgende:
Nu heb ik een nogal lastige huid..
Wat ik voorheen probeerde was
-ClearSkin scrubgel van dr. van der hoog (eens in de 2 dagen)
-Nivea for Men Gezichtsreiniging Anti Shine Face wash (de groene)

en de bijbehorende
Anti Shnie Gel - Creme (ook de groene)


NIVEA for Men Anti Shine is een probleemoplossende verzorgingslijn die ideaal is voor de dagelijkse verzorging van de vette mannenhuid. De olievrije formule en matterende ingrediënten zorgen dat het glimmen van de huid tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast zorgen talgregulerende ingrediënten ervoor dat de talgproductie wordt genormaliseerd. Tegelijkertijd is NIVEA for Men Anti Shine mild voor de huid en zorgt het dat de natuurlijke vochtbalans op peil blijft. De formules bevatten natuurlijke algen-extracten en vitaminen die de huid intensief verzorgen.

http://www.nivea.nl/frame(...)andintro.php%3Fpid=3
Ik had toevallig de scrub van dr van der hoog al voordat ik deze producten kocht, en volgens de drogist kon ik dit gewoon ernaast gebruiken.

Nu had ik tijdens mn reis in nieuw zeeland heel toevallig dit gekocht tijdens een demo in een supermarkt. Van Skinfood. Ik ben hier sinds een week of anderhalf geleden op overgestapt, en de resultaten zijn ECHT goed bij mij. Nu weet ik ook wel, elke huid is anders, en het kan zijn dat bij iemand anders de nivea lijn weer beter werkt dan deze.
http://www.sasskincare.co.nz/

Hier had ik het gehaald, Quay Street Auckland @ Foodtown

Vervolgens zeggen ze ook dit:
Skinfood is available in most main centers in New Zealand, will soon be available internationally, and is also available online by contacting us at sales@skinfood.co.nz
Aangezien dit mn enigste 2 tubes zijn (Cleans All en Light Moisturiser)
Vraag ik mij af, iemand die een gelijkwaardig prodcut weet hier in NL, of weet iemand wanneer het internationaal verkrijgbaar is?
*en daarbij, het ruikt nog eens lekker ook.

Bij voorbaat mijn dank alvast
pi_23920098
@ mechatronics, qua gelijkwaardig product zou je bij zaken als Douglas, XL Paris en de Bijenkorf kunnnen langsgaan om monstertjes te vragen .
  zondag 12 december 2004 @ 15:39:42 #35
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_23920602
quote:
Op zondag 12 december 2004 15:14 schreef schatje het volgende:
@ mechatronics, qua gelijkwaardig product zou je bij zaken als Douglas, XL Paris en de Bijenkorf kunnnen langsgaan om monstertjes te vragen .
Slim inderdaad! en nog iets: probeer echt goed te weten wat je huidtype is, voorkomt onnodige uitgave en teleurstellingen
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_23953633
Weet iemand wat je tegen ingegroeide baardhaartjes kunt doen? Ik scrub mede om erger te voorkomen...
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_23973055
quote:
Op maandag 13 december 2004 21:49 schreef teknomist het volgende:
Weet iemand wat je tegen ingegroeide baardhaartjes kunt doen? Ik scrub mede om erger te voorkomen...
Door niet tegen de baardgroei in te scheren.
  dinsdag 14 december 2004 @ 19:22:54 #38
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_23973144
quote:
Op maandag 13 december 2004 21:49 schreef teknomist het volgende:
Weet iemand wat je tegen ingegroeide baardhaartjes kunt doen? Ik scrub mede om erger te voorkomen...
Het klinkt stom, maar sommige mensen scrubben na scheren, FOUT DUS! Ervoor graag
Goede middelen gebruiken: schoon mes, goed scheerschuim o.i.d [ik zweer bij Lancomme Home // Smoothing Shave Foam]
Eerst met de baardgroei mee scheren, en wil je nog gladder, dan tegen de baardgroei , maar ik weet niet of dat in jou geval verstandig is, maar dan een tip voor de andere heren op fok.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_23977748
Scahtje heeft gelijk en inderdaad, eerst het gezichtje goed schoonmaken met een face wash (geen zeep!) en dan een scrubje. tenzij je iedere dag moet scheren uiteraard...

Btw, ik heb eens naar de ingrediënten van Garnier Pure gekeken, en ik zag daar 'alcohol denat.' tussen staan. Maar dat lijkt me niet ceht fijn voor de gezichtshuid!
pi_23977842
Jaaa, misschien formuleer ik het verkeerd maar ik snap wel hoe ik het kan voorkomen. En ik was en srub het ook voordat ik mezelf ga scheren . Ik douche ook altijd vantevoren zodat m'n poriën opener zijn. Maar mijn vraag is wat je met huidige ingegroeide haartjes doet?
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_23978542
quote:
Op dinsdag 14 december 2004 22:45 schreef teknomist het volgende:
Maar mijn vraag is wat je met huidige ingegroeide haartjes doet?
Tja, je zou aan de slag kunnen gaan met een fijn pincet. Dat is echter niet aan te raden. Het is beter om een afspraak te maken met een schoonheidsspecialiste .
pi_23980095
quote:
Op dinsdag 7 december 2004 20:22 schreef MadGuy het volgende:
Heeft één van jullie de Garnier Pure lijn wel eens geprobeerd, of is dat alleen voor vrouwen? Ik heb het met name over het Zelfwarmend Masker of de Poriëen Vernauwend Lotion...
Ik heb de Poriëensluitende Lotion en Talgcontrole geprobeerd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nooit echt heel verschil mee heb gemerkt, maar mijn huid is dan ook niet echt heel vet. Het maakte de teint overigens inderdaad wel iets egaler. De Talgcontrole had bij mij nogal een vreemd effect: Vooral mijn neus begon enorm te zweten (druppels stonden een uur later nog op mijn neus :-( ) en het voelde ook prikkend aan.
quote:
Op dinsdag 14 december 2004 22:42 schreef MadGuy het volgende:
Btw, ik heb eens naar de ingrediënten van Garnier Pure gekeken, en ik zag daar 'alcohol denat.' tussen staan. Maar dat lijkt me niet ceht fijn voor de gezichtshuid!
Er zit inderdaad een behoorlijke hoeveelheid alcohol in en dat merk je. Zelfs als je de oogcontouren vermijd, voel je het nog aan je ogen.
"Temet Nosce"
pi_23980255
Weet iemand hier eigenlijk een goede oogcrème voor de man? Ik heb zelf last van een wat opgeblazen huid onder en boven de ogen. Altijd al gehad (allergie) en is wel minder als vroeger (ook nog maar weinig last van allergie) maar nog altijd is de huid rond mijn ogen niet zo als het moet zijn. Alleen, wat moet ik erop smeren?

Iemand ervaringen met een goede oogcrème?

PS: Is L'Oréal Men Expert overigens al in Nederland/België te verkrijgen?

[ Bericht 10% gewijzigd door Klaus_1250 op 15-12-2004 00:40:59 ]
"Temet Nosce"
pi_23987228
quote:
Op woensdag 15 december 2004 00:25 schreef Klaus_1250 het volgende:
Weet iemand hier eigenlijk een goede oogcrème voor de man? Ik heb zelf last van een wat opgeblazen huid onder en boven de ogen. Altijd al gehad (allergie) en is wel minder als vroeger (ook nog maar weinig last van allergie) maar nog altijd is de huid rond mijn ogen niet zo als het moet zijn. Alleen, wat moet ik erop smeren?

Iemand ervaringen met een goede oogcrème?

PS: Is L'Oréal Men Expert overigens al in Nederland/België te verkrijgen?
Shiseido Eye Soother werkt bij mij prima. Je huid rond de ogen ontspant lekker en je krijgt een lekkere opkikker. Gewoon ff proefjes vragen bij de winkel, met 1 proefje kan je zo 1 a 2 weken doen.
pi_24042567
Schatje weet wel veel te zeggen, schoonhuidsspecialiste soms? Heb je nog enige tips voor Joetsjenko ?
pi_24089005
quote:
Op woensdag 15 december 2004 00:17 schreef Klaus_1250 het volgende:

[..]

Ik heb de Poriëensluitende Lotion en Talgcontrole geprobeerd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nooit echt heel verschil mee heb gemerkt, maar mijn huid is dan ook niet echt heel vet. Het maakte de teint overigens inderdaad wel iets egaler. De Talgcontrole had bij mij nogal een vreemd effect: Vooral mijn neus begon enorm te zweten (druppels stonden een uur later nog op mijn neus :-( ) en het voelde ook prikkend aan.
[..]

Er zit inderdaad een behoorlijke hoeveelheid alcohol in en dat merk je. Zelfs als je de oogcontouren vermijd, voel je het nog aan je ogen.
Bedankt.

Maar goed... dat alcohol dus? heeft dat nadelig effect op je huid? Ik heb altijd geleerd dat het beter is dat NIET te gebruiken. Zeker niet op gezichtshuid...
  maandag 20 december 2004 @ 07:57:10 #47
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_24096150
Alcohol is slecht voor je huid: droogt enorm uit.
Water op je huid is trouwens ook slecht. Vochtafdrijvend
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_24096465
Maar daar heb je dan weer hydraterende cremes voor die dat moeten oplossen, right?
pi_24441620
tvp (sry )
Wanna hug it out? Let's hug it out, bitch!
pi_24445120
Mijn hoofdje heeft al vele jaren lang last van vele puistjes als gevolg van de pubertijd. Nu deze een beetje op z'n eind raakt kan ik de slotbalans opmaken: een niet zo mooie hoofdhuid. Mijn gezicht lijkt wel een straat met veel putjes, overal! Hoe kan ik ervoor zorgen dat dit weer een mooie, egale huid wordt? Het liefst ook iets vetter want ik vermoed dat het ook een beetje uitgedroogd is.

Mijn lichamelijke verzorging is opzich goed, ik scrub mijn gezicht en was hem dagelijks met goede gezichtsverzorgingsproducten.

Er zijn vast wel mensen die goede tips voor me hebben .
pi_24445135
Je kunt het ook gezichtshuid noemen.
  vrijdag 7 januari 2005 @ 01:37:38 #52
24361 Neva
Mania lovin'
pi_24445150
je gezicht wassen met ddd zeep en bijtijd en wijlen een maskertje.. en eventueel vaseline of andere gezichtslotion smeren
  Milf vrijdag 7 januari 2005 @ 01:38:16 #53
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_24445158
Scrubben en masseren
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_24445162
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:37 schreef Neva het volgende:
je gezicht wassen met ddd zeep en bijtijd en wijlen een maskertje.. en eventueel vaseline of andere gezichtslotion smeren
Gatver, vaseline op je gezicht
  vrijdag 7 januari 2005 @ 01:39:05 #55
24361 Neva
Mania lovin'
pi_24445170
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:38 schreef _Boo_ het volgende:

[..]

Gatver, vaseline op je gezicht
kan helpen hoor.. is echt niet zo vreemd..
pi_24445181
Putjes kom je niet meer vanaf hoor... dus egaal wordt ie nooit meer...
pi_24445202
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:40 schreef Phuturistixxx het volgende:
Putjes kom je niet meer vanaf hoor... dus egaal wordt ie nooit meer...
.
pi_24445206
Ik gebruik altijd eerst zeep, daarna lotion en een crème. Ik vond het eerst een beetje overdreven, maar voor een droge huid is dat wel goed.
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
pi_24445207
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:38 schreef nikky het volgende:
Scrubben en masseren
Wat versta je onder masseren dan?
pi_24445255
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:42 schreef Phuturistixxx het volgende:
Sorry man...
Maarre, Zirh Fix, is dat een goede optie?
quote:
Fix

Blemish Control Lotion

Een crème met een sterk helende werking. Versnelt de genezing van pukkeltjes en lichte irritaties. Vermindert roodheid, mee-eters, pigmentvlekjes en lost vuil en talg op.
Toverhazelaar kalmeert en citroenolie remt de groei van bacteriën.

Aanbrengen op de probleemzones. Fix gebruiken na Clean of gelijk na het scheren.
pi_24445275
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:44 schreef shoarma het volgende:

[..]

Maarre, Zirh Fix, is dat een goede optie?
[..]
Ga anders een keer naar een schoonheidspecialiste.
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
pi_24445292
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:38 schreef nikky het volgende:
Scrubben en masseren
Beetje babyolie...sauna pakken af en toe...gezond eten of niet zeiken.
Geloven is zeker weten dat je het niet weet.
Geloven maakt meer kapot dan je lief is.
Vloeken is aangeleerd...geloven ook.
pi_24445311
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:45 schreef Avani het volgende:
Ga anders een keer naar een schoonheidspecialiste.
Dat was ik ook al van plan!

Maar met een schoonheidsbehandeling ben je er nog lang niet natuurlijk .
pi_24445317
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:44 schreef shoarma het volgende:

[..]

Maarre, Zirh Fix, is dat een goede optie?
[..]
Zou kunnen, maar dan heb je nog steeds putdekseljtes nodig
pi_24445327
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:47 schreef shoarma het volgende:

[..]

Dat was ik ook al van plan!

Maar met een schoonheidsbehandeling ben je er nog lang niet natuurlijk .
Nee, maar ik zou haar dan ook om advies vragen wat voor spullen je het beste kan gebruiken. Verder is gezond eten en water drinken ook altijd goed voor je huid.
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
pi_24445378
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:49 schreef Avani het volgende:
Nee, maar ik zou haar dan ook om advies vragen wat voor spullen je het beste kan gebruiken. Verder is gezond eten en water drinken ook altijd goed voor je huid.
Ja dat ga ik inderdaad zeker doen. Ik drink relatief weinig water, misschien moet ik dat eens gaan verbeteren inderdaad.

Jeetje, wat is het toch moeilijk om op en top gezond te zijn.
pi_24445393
niks op je gezicht smeren..alleen water en zo nu en dan tea tree olie..en veel water drinken! ennuh..wat minder shoarma misschien?
"In its function, the power to punish is not essentially different from that of curing or educating."Michel Foucault
pi_24445434
Kijk, mijn liefde voor shoarma, pizza en hamburgers zal ik niet verbergen maar dat is niet zo erg dat het dit soort gevolgen zou kunnen hebben.[/offtopic]

Anyway, ik denk dat ik maar nóg een berg Zirh producten in huis haal en weer eens een schoonheidsspecialiste ga bezoeken. Wie weet helpt dat allemaal.
pi_24445447
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:53 schreef shoarma het volgende:

[..]

Ja dat ga ik inderdaad zeker doen. Ik drink relatief weinig water, misschien moet ik dat eens gaan verbeteren inderdaad.

Jeetje, wat is het toch moeilijk om op en top gezond te zijn.
En dan ook nog sporten
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
pi_24445525
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:56 schreef Avani het volgende:
En dan ook nog sporten
Ik sport heel intensief!
pi_24445536
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 02:02 schreef shoarma het volgende:

[..]

Ik sport heel intensief!
Misschien dat het dan toch aan de pizza, shoarma etc ligt. Ik heb zelf nooit echt puistjes gehad, dus ik weet het verder ook niet
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
pi_24445967
Ik ga ook maar is aan een goede huidverzorging doen.

Vettige huid en steeds puistjes in mijn nek onder mijn kaaklijn. Verder soort van "zwarte puntjes" rond en op mijn neus.
Wat kan ik hier aan doen, wat moet ik hebben en wat gaat het kosten?
  vrijdag 7 januari 2005 @ 03:35:36 #73
83139 Alessandro
Vivere ora dare
pi_24446268
Wat Jack Spijkerman heeft bedoel je?? Gaat niet meer weg vrees ik voor je
Geloof in jezus. Dan zal hij je belonen
  vrijdag 7 januari 2005 @ 10:23:07 #74
44494 Rio
Republikeinen; tsss...
pi_24448455
Nee, volgens mij ook niet. Het zijn tenslotte littekens.
Ik heb al een boek.
pi_24448497
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:44 schreef shoarma het volgende:

[..]

Maarre, Zirh Fix, is dat een goede optie?
[..]
Kan je dat gewoon bij de drogist kopen?
So be mine
And your innocence I will consume
clic
clic
pi_24449105
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 10:26 schreef ZOWIEE het volgende:
Kan je dat gewoon bij de drogist kopen?
Ja.
pi_24449217
-edit: dit topic wordt / is gemerged met Huidverzorging voor de heren (deeltje 4)
  vrijdag 7 januari 2005 @ 11:36:08 #78
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_24449481
Leuk dat je ook aan de huidverzorging gaat!
Producten genoeg voor je huidtype. Zelf gebruik ik nu gewoon 'dames' merken [Maria Galland, La Prairie] omdat ik met deze producten betere resultaten krijg dan een lijn voor de mannenhuid. Maar dat is persoonsgebonden natuurlijk.
Loop even een Douglas/Ici Paris XL binnen en vraag of ze wat testers hebben van:
*cleanser
*scrub
*creme
Dit is namelijk je basis. Bevallen de proefmonsters je, dan overgaan tot aankoop, want je moet je huid goed verzorgen.
Ik zelf denk dat je wat meekrijgt van Biotherm Homme, T-Pur lijn.Denk dat je voor een cleanser zo'n 25,- scrub ook 25,- en creme 35-40,- kwijt bent. Weet niet presies de prijzen.
Gerenomeerde herenmerken: Biotherm Homme, Clarins Men, Shiseido Men & Lancome Homme. Zirh kan je ook gebruiken, alleen lopen daar de meningen van tevredenheid erg uiteen. Maar gewoon proberen via testertje ofzo.
Gerenomeerde dames merken: Helena Rubenstein, Lancaster, Lancome, Clarins, Shiseido en Clinique. Clinique is ook zo'n merk waar de meningen erg wisselen.

Een andere optie is om een schoonheidsspecialist te bezoeken. En haar producten gebruiken. Gerenomeerde salonmerken: Maria Galland, Decleor, Darphin, Thalgo.

Good luck & laat even weten hoe het is gegaan.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_24459800
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 11:36 schreef DusDat het volgende:
Knip.... Tips en aanbevelingen
Ik heb maar meteen rigoreus aangepakt en een half jaar abonnement genomen op de nieuwe revu (www.abonnee.nu) en daar krijg ik een huidverzoringsset speciaal voor de man bij.

Om precies te zijn van biotherm:


Wilde toch al een abo dus kan ik het mooi allemaal proberen, goede keus of niet?
  donderdag 13 januari 2005 @ 12:48:32 #80
3185 Adelante
To let it go now
pi_24545378
nieuwe biotherm productlijn:


Acnoclean - reinigingsmousse


Acnoclean - scheergel


Acnoclean - anti imperfectie verzorgende creme
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_24546336
heeft iemand weleens gehoord van proactiv? Je ziet het op tellsell, toen begon ik te twijfelen maar gezocht op internet zijn mensen toch erg positief misschien dat ik het maar ga bestellen om te proberen. Bij proactiv.net
  donderdag 13 januari 2005 @ 14:12:05 #82
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_24546785
quote:
Op vrijdag 7 januari 2005 01:35 schreef shoarma het volgende:


Er zijn vast wel mensen die goede tips voor me hebben .
Volgens mij kan je putjes niet egaal maken met een creme, maar heb je daarvoor peelings e.d. voor nodig. Micro-dermaise is ook zo'n methode. Haalt een schoonheidsspecialist een dun laagje van je huid af, zodat deze zich vernieuwd met een nieuwe egalere huid.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_24550581
Maar dat zijn vast dure grapjes...
pi_24601998
quote:
Op donderdag 13 januari 2005 12:48 schreef Adelante het volgende:
nieuwe biotherm productlijn:

[afbeelding]
Acnoclean - reinigingsmousse

[afbeelding]
Acnoclean - scheergel

[afbeelding]
Acnoclean - anti imperfectie verzorgende creme
Misschien dat ik deze maar eens ga halen, gebruikte vroeger nog weleens zihr maar dat is niet zo heel goed bij mij.

En aangezien ik niet echt een perfecte huid heb, met wat onzuiverheden lijkt me dit wel wat, maar ik kan weinig vinden op internet? Is dit alleen in Nederland? Ohja wat izjn de prijzen zon beetje? 20 ¤ per stuk oid?
pi_24653338
Ik ben terug gekomen met:





Maar nu vraag ik me af, moet ik deze s ochtends en s avonds doen? Dus schoonmaken en dan creme erop? Dus die creme ook a s avonds?
  donderdag 20 januari 2005 @ 17:30:35 #86
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_24653529
Ja, je gezicht moet je 2x daags onder handen nemen.
Vaak gebruik je voor de nacht een nachtcreme, want:
dag: je huid moet beschermt worden
nacht: je huid gaat herstellen.
De dagcremes voldoen niet aan de behoefte van de huid in de nacht en omgekeerd.
Maar gewoon 2x daags de zelfde creme smeren is niet verkeerd, maar als je de middelen hebt zou ik je toch adviseren om een nachtverzoring aan te schaffen.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_24658246
Ik heb nu de T-Pur moisturizer en cleanser maar echte verbetering zie ik niet. Wat is de goed manier om een glimmende huid aan te pakken?? Eerst heet water op je gezicht, dan de cleanser, dan afspoelen met koud water en dan de moisturizer? En dan de moisturizer wel of niet op mijn altijd glimmende neus?

vragen vragen...
pi_24691157
quote:
Op donderdag 20 januari 2005 22:38 schreef Agrafes het volgende:
Ik heb nu de T-Pur moisturizer en cleanser maar echte verbetering zie ik niet. Wat is de goed manier om een glimmende huid aan te pakken?? Eerst heet water op je gezicht, dan de cleanser, dan afspoelen met koud water en dan de moisturizer? En dan de moisturizer wel of niet op mijn altijd glimmende neus?

vragen vragen...
Was je gezicht zoals je nu doet en anders met minder agressief spul. Vaak is het zo dat je JUIST vettige huid krijgt omdat de huid zich aangevallen voelt en daardoor meer talg gaat produceren. Dus kies voor de sensitive lijn van bijvoorbeeld nivea (erg goed) en smeer op de probleemzones shiseido anti-shine refresher (zo heet het geloof ik), werkt perfect.
  zaterdag 22 januari 2005 @ 19:17:17 #89
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_24692719
je gezicht nooooit wassen met heet water!!! werkt alleen maar averechts.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_24693569
quote:
Op zaterdag 22 januari 2005 19:17 schreef DusDat het volgende:
je gezicht nooooit wassen met heet water!!! werkt alleen maar averechts.
Lauw water is wel goed?? je moet toch de poriën openen?
pi_24695875
quote:
Op zaterdag 22 januari 2005 19:17 schreef DusDat het volgende:
je gezicht nooooit wassen met heet water!!! werkt alleen maar averechts.
Is dat zo?? Oh shit, dat zou bij mij een hoop kunnen verklaren.. ik douche ook altijd behoorlijk warm, dus neem aan dat dat ook niet al te best is? Mm, als ik dat eerder had geweten.. nou goed.

Ik had nog ook een vraag. Ik heb deze topics zo even doorgelezen, maar ik er blijft voor mij iets onduidelijk. Ik had altijd een vrij vette huid, met acne. Nu is dat over, en nu zit ik met een lelijke droge huid, die slecht herstelt van bijv pukkeltjes en dergelijke. Ik douche zo weinig en kort mogelijk, maar ik wil toch ook maar eens een creme proberen.

Nu zie ik hier vele producten die jullie hier aanbevelen, maar het betreft hier dan meestal complete schoonheidsbehandelingen (bij wijze van spreken dan heh ). Ik ben op zoek naar een simpele, effectieve creme, waarbij ik niet 4 dingen op moet smeren oid. Wat kunnen jullie mij aanraden, wat kost het en waar haal ik het?

Bvd
pi_24738960
@ Hammet, warm water droogt de huid uit. Je gezicht met zeep wassen droogt de huid ook uit. Als je gezicht wel een keer goed wilt reinigen kun je wel met een warm washandje je gezicht deppen om poriën te openen en later koud water gebruiken om de poriën te sluiten. De plekken waar dat nodig is. Vaak is dat de zogeheten T-Zone (voorhoofd, neus en kin). Daarna een hydraterend masker. Of als je het snel wilt doen een reinigend en hydraterend masker in één .

Een zeer geliefd merk uit het buitenland dat sinds enige tijd verkrijgbaar is in Nederland is Joey New York. Een produkt uit haar assortiment is een toner en moisterizer (ook weer) in één .
quote:
Pure Pores One-step Toner and Moisturizer



Een aloë vera basis gecombineerd met kruidenextracten, reinigt, verfijnt de poriën en hydrateert de huid.
Je huid voelt zacht aan en ziet er gezond zacht en schoon uit in enkele seconden.
230 ml.
Euro 22,00
Een ander produkt, voor mensen die last hebben van onzuiverheden is:
quote:
Pure Pores Blackhead remover gel



Een behandeling van een minuut!

Verwijderd zacht mee-eters, verfijnt en verkleint de poriën en absorbeert overtollig vet.
Gebruik de gel rond de neus, kin, voorhoofd en haarlijn, wacht 45 seconden en masseer dan zacht mee eters en andere onzuiverheden weg.
Verbazingwekkend simpel, snel, effectief en pijnloos!
Perfect voor vrouwen, mannen en tieners.
60 ml.
Euro 21,00
bron

Of anders moet je even naar Douglas of ICI Paris XL gaan. Er is tegenwoordig zoveel keuze voor de heren. Shiseido for Men, klik hier voor een overzichtje van hun produkten, is een merk waar ik veel positieve verhalen over heb gehoord.

[ Bericht 6% gewijzigd door Mylene op 25-01-2005 11:51:39 ]
pi_24743594
Heeft er iemand ervaringen met Niveau Visage YOUNG?

Ik heb een hele tijd alleen de fash-wash van kruidvat gebruikt, maar ik kwam er zelf ook al achter dat er dan een creme bij moet. Ben nu uitgekomen op het totale pakket van YOUNG (fash-wash, creme en soms scrub).

Ik ben wel benieuwd of ik misschien beter over kan stappen op Biotherme of Shiseido. Ik heb een gecombineerde huid (rond de neus en voorhoofd erg vet, zijkanten van m'n gezicht en neus juist erg droog (schilfertjes) en behoorlijk wat puistjes.

Schatje?
pi_24762418
quote:
Op dinsdag 25 januari 2005 16:44 schreef Tano_Stargazers het volgende:

Ik ben wel benieuwd of ik misschien beter over kan stappen op Biotherme of Shiseido. Ik heb een gecombineerde huid (rond de neus en voorhoofd erg vet, zijkanten van m'n gezicht en neus juist erg droog (schilfertjes) en behoorlijk wat puistjes.

Schatje?
Als je voor die twee merken wilt gaan is er de keuze uit Biotherm Homme T-Pur, speciaal voor mannen met een gecombineerde huid en een Shiseido moisturizing emulsie en de anti-shine refresher, speciaal voor de T-zone (Fix van Zirh is trouwens ook). Omdat je last hebt van puistjes moet je wel oppassen met produkten die de talgproductie zodanig kunnen prikkelen dat het juist meer talg gaat aanmaken. Ik zou daarom een zeer milde face-wash nemen.

Maar hé, je kunt natuurlijk ook eerst die lijn van Nivea uitproberen.
pi_24763076
@schatje (of iemand anders die er verstand van heeft)

even een vraag, ik gebruik al heel lang clean en protect en dat werkt super goed, ik had (voordat ik met roaccutane kuur begon) veel acne. Ik heb vandaag Correct van Zirh gekocht, dat moet je huid wat vetter maken, omdat het door de roa nu enorm schraal en droog is. Is het slim om dit produkt te gebruiken, of zal het juist aanzetten tot hogere talgaanmaak?

[ Bericht 5% gewijzigd door MusicGenious op 26-01-2005 17:47:50 ]
pi_24765044
quote:
Op woensdag 26 januari 2005 17:41 schreef MusicGenious het volgende:
@schatje (of iemand anders die er verstand van heeft)

even een vraag, ik gebruik al heel lang clean en protect en dat werkt super goed, ik had (voordat ik met roaccutane kuur begon) veel acne. Ik heb vandaag Correct van Zirh gekocht, dat moet je huid wat vetter maken, omdat het door de roa nu enorm schraal en droog is. Is het slim om dit produkt te gebruiken, of zal het juist aanzetten tot hogere talgaanmaak?
Ik denk dat je het wel kunt gebruiken hoor.

Je moet toch wat?? Een schrale en droge huid is ook niet fijn.
pi_24765954
quote:
Op woensdag 26 januari 2005 17:05 schreef schatje het volgende:

[..]

Als je voor die twee merken wilt gaan is er de keuze uit Biotherm Homme T-Pur, speciaal voor mannen met een gecombineerde huid en een Shiseido moisturizing emulsie en de anti-shine refresher, speciaal voor de T-zone (Fix van Zirh is trouwens ook). Omdat je last hebt van puistjes moet je wel oppassen met produkten die de talgproductie zodanig kunnen prikkelen dat het juist meer talg gaat aanmaken. Ik zou daarom een zeer milde face-wash nemen.

Maar hé, je kunt natuurlijk ook eerst die lijn van Nivea uitproberen.
Ik ga het gewoon eens proberen. Die niveau heb ik nu anderhalve maand gebuikt en het resultaat is een zachtere huid maar nog wel regelmatig puistjes in de T-zone. Het hoefde trouwens niet per se een van die twee merken te zijn, sorry voor de onduidelijkheid

Lijkt het je verstandig om te beginnen met Zirh Protect en Fix (en te blijven cleanen met Nivea)? En waar kun je die eigenlijk krijgen.. douglas ofzow ?

Iig hartstikke bedankt!
pi_24779541
Weet iemand of Aquapower van biotherm ook SPF protection heeft?
Zit te twijfelen tussen aramis day rescue SPF 15 en Aquapower.

Ik vind aquapower lekker aanvoelen maar ik zou ook graag zonbescherming willen hebben, dit want voorkomt veroudering van het huid.

Of zijn deze 2 ook in combinatie te gebruiken?
just relax
  donderdag 27 januari 2005 @ 15:46:34 #99
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_24780506
@ ChiCotje:
Aquapower heeft geen SPF, maar is wel een erg lekkere vochtinbrengende gel. Misschien voor 's avonds en overdag de Aramis Day Rescue SPF 15 gebruiken?

@ Tano_Stargazers:
Zirh PROTECT is een goede dagcreme, mede door een SPF. Tevens kan je FIX gebruiken over de gebieden met onreinheden. Ik zou niet je hele gezicht insmeren waar 't niet nodig is.
Je kan blijven cleanen met Nivea, als je dat een fijne reiniging vind en je huid reageert er goed op, zou ik geen reden zien om te veranderen. Persoonlijk vind ik de wat duurdere merken huidverzorging wat fijner in gebruik.
Pas op met de Zirh CLEAN, deze heeft AHA [fruitzuren] in het product zitten. En niet elke huid reageert er goed op. Een monstertje vragen biedt uitkomst. Denk aan je reiniging es aan Clarins Men, zowel de foam als scrub zijn erg goede producten.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_24781273
quote:
Op donderdag 27 januari 2005 15:46 schreef DusDat het volgende:

@ Tano_Stargazers:
Zirh PROTECT is een goede dagcreme, mede door een SPF. Tevens kan je FIX gebruiken over de gebieden met onreinheden. Ik zou niet je hele gezicht insmeren waar 't niet nodig is.
Je kan blijven cleanen met Nivea, als je dat een fijne reiniging vind en je huid reageert er goed op, zou ik geen reden zien om te veranderen. Persoonlijk vind ik de wat duurdere merken huidverzorging wat fijner in gebruik.
Pas op met de Zirh CLEAN, deze heeft AHA [fruitzuren] in het product zitten. En niet elke huid reageert er goed op. Een monstertje vragen biedt uitkomst. Denk aan je reiniging es aan Clarins Men, zowel de foam als scrub zijn erg goede producten.
THXik ga het eens proberen!!
  maandag 31 januari 2005 @ 07:35:15 #101
87681 Sark
Shellslaaf
pi_24845734
wat is SPF ?
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_24846937
quote:
Op maandag 31 januari 2005 07:35 schreef Sark het volgende:
wat is SPF ?
sun protection factor...... met andere woorden, zonnebrand
het nadeel vind ik van SPF dat het de creme een beetje vettig maakt (in geval van Zirh Protect)
daarom heb ik nu de nieuwe van Zirh, Defend, daar zit geen SPF in en is veel minder vettig.
pi_24848324


[ Bericht 100% gewijzigd door _Eendje_ op 31-01-2005 12:12:55 ]
pi_24848414
Wij (= voornamelijk liefje ) zijn op zoek naar iets dat eventueel zou kunnen helpen tegen een geïrriteerde huid bij het scheren... Hij heeft een normale huid maar de dag na de "scheerdag" krijgt hij allemaal puistjes en is zijn huid supergeïirriteerd...

Normaal gebruikt hij wel een verzorgende aftershave... Maar dat helpt toch nog niet genoeg... dus... Alle tips welkom
pi_24849044
Een goede facewash gebruiken voor het scheren. En daarna ook eventjes. Wat ook handig is, is een scrub zo één keer per week. Bij mij voorkomt dat een hoop irritaties. Verder is het wel handig om gewoon goede schuim te gebruiken.
pi_24849585
Dat scrubben klinkt leuk.. hoe werkt dat precies?!

Kheb de dag na het scheren door opkomende haartjes vaak nogal veel last van jeuk onder m'n kin en bij de kaaklijn. Daar kan ik dan dus niet vanaf blijven met als conclusie dus huidschilfertjes door het krabben . Een paar weken terug was het op zo'n negatief hoogtepunt dat ik haast dacht aan een enge huidziekte . Nu probeer ik er zoveel mogelijk vanaf te blijven (als is dat lastig ) en wat vaker te scheren .
pi_24850862
Scrubben doe je met een soort gelgoedje (milde face scrub) waar korreltjes zin zitten verwerkt. Dit wrijf je over je gezicht; wangen, voorhoofd, kin, halsstreek (niet de oogcontouren!), waardoor je de oude, dode huidcellen verwijdert, je huid reinigt en de haartjes alvast wat losser maakt...
pi_25230830
Uit gesloten topic (Nieuwe Biotherm lijn voor mannen):
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 12:15 schreef Alpine.Shocker het volgende:
De lijn heet Acnoclean

Cleansing

Shaving

Anti-blemish Care


bron

Ik heb zelf de eerste 2 en ik vind ze echt super. Je huid voelt echt lekker aan, en je huid word veel glader door de scheer gel dan met normaal schuim. Ik ga vanavond de laatste kopen

Wat vinden jullie er van?
pi_25231485
thnx schatje ik kon deze topic niet vinden
pi_25286252
Dat Cleansing spulletje... Zit daar alcohol in? Zit er überhaupt alcohol verwerkt in deze producten?
  vrijdag 1 april 2005 @ 11:24:40 #111
118241 Henkio
Tenniskoning!
pi_25901931
Hallo,

Al jaren zoek in een face wash en creme voor mijn gezicht. Ik heb al van alles geprobeert en van de meeste spullen droog ik uit of pakt de creme gewoon niet goed. Nou vroeg ik me af of er ook mensen zijn die ervaring hebben met Biotherm Homme. Ik heb al wat proefmonstertjes hier liggen en dat bevalt al goed. Aangezien het niet zo goedkoop spul is vroeg ik me dus af wat jullie ervaringen zijn
Verstand op 0 en knallen maar
pi_25902291
Ik gebruik de Acno clear lijn van Biotherm, ik ben er zeer tevreden over. Echt goed spul. Ik heb ook andere producten van Biotherm gebruikt en daar was ik ook over te spreken.
  vrijdag 1 april 2005 @ 11:53:03 #113
36822 Mexoryl
TDSA + DTS
  vrijdag 1 april 2005 @ 12:10:38 #114
62805 rickyB
Stiften is voor mietjes
pi_25903062
Net zo duur, maar ik vind het veel fijner:

Shiseido for men.
De face cleansing foam is echt super. Je hebt maar een beetje nodig (ter grote van een hazelnoot) en de foam die dan onstaat schuimt echt geweldig. Daarna de shiseido hydrating emulsion. Als ik zo mogen kiezen tussen Biotherm en shiseido dan kies ik voor shiseido
  vrijdag 1 april 2005 @ 12:16:14 #115
62805 rickyB
Stiften is voor mietjes
pi_25903176
Te koop bij de parfumerie:
Shiseido for Men
Met een tube face cleansing foam doe ik van Kerst tot nu.(twee keer per dag gebruikt)
Je hebt genoeg aan een hoeveelheid zo groot als een hazelnoot (zonder schil, hehe) en dan is het schuim erg dik en je voelt al meteen dat het schoon is. Met andere cleansing gels en foams heb ik nog wel es gevoel dat er een laagje achter blijft of dat het niet genoeg schuimt.

En de hydrating emulsion in een flesje met pomp is ook heel fijn en met een flesje doe ik een half jaar(alleen gebruikt in de ochtend.) de laatste is ook erg goed voor an het scheren.

Je hebt dan ook nog de scrub met heel veel korreltjes en heel veel dik schuim.

Prijzen liggen gelijk aan die van Biotherm en Consorten, maar ik zweer bij Shiseido for Men
  † In Memoriam † vrijdag 1 april 2005 @ 12:24:43 #116
34726 Fratz
Max
pi_25903367
mijn vriend heeft zo'n beetje alles getest maar hij gebruikt nou al zeker anderhalf jaar biotherm. naar volle tevredenheid! tip: als je vrienden hebt die toevallig naar het buiteland moeten, laat het ze daar voor je kopen. biotherm is namelijk veel goedkoper in het buiteland. (in spanje scheelt het al gauw een tientje en in singapore bijna de helft).
There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
  vrijdag 1 april 2005 @ 13:30:38 #117
118241 Henkio
Tenniskoning!
pi_25904951
quote:
Op vrijdag 1 april 2005 12:24 schreef Fratz het volgende:
mijn vriend heeft zo'n beetje alles getest maar hij gebruikt nou al zeker anderhalf jaar biotherm. naar volle tevredenheid! tip: als je vrienden hebt die toevallig naar het buiteland moeten, laat het ze daar voor je kopen. biotherm is namelijk veel goedkoper in het buiteland. (in spanje scheelt het al gauw een tientje en in singapore bijna de helft).
Ja zoiets had ik al vernomen. Ik ga denk ik vanmiddag even naar de drogist toe
Verstand op 0 en knallen maar
  † In Memoriam † vrijdag 1 april 2005 @ 13:48:20 #118
34726 Fratz
Max
pi_25905454
quote:
Op vrijdag 1 april 2005 13:30 schreef Henkio het volgende:

[..]

Ja zoiets had ik al vernomen. Ik ga denk ik vanmiddag even naar de drogist toe
vraag eens naar de specials, biotherm heeft extreem vaak aanbiedingen, bijvoorbeeld bij aankoop van een gezichtscreme, scheerschuim en een toilettas gratis!
There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
pi_25905566
quote:
Op vrijdag 1 april 2005 12:16 schreef rickyB het volgende:
Te koop bij de parfumerie:
Shiseido for Men
Met een tube face cleansing foam doe ik van Kerst tot nu.(twee keer per dag gebruikt)
Je hebt genoeg aan een hoeveelheid zo groot als een hazelnoot (zonder schil, hehe) en dan is het schuim erg dik en je voelt al meteen dat het schoon is. Met andere cleansing gels en foams heb ik nog wel es gevoel dat er een laagje achter blijft of dat het niet genoeg schuimt.

En de hydrating emulsion in een flesje met pomp is ook heel fijn en met een flesje doe ik een half jaar(alleen gebruikt in de ochtend.) de laatste is ook erg goed voor an het scheren.

Je hebt dan ook nog de scrub met heel veel korreltjes en heel veel dik schuim.

Prijzen liggen gelijk aan die van Biotherm en Consorten, maar ik zweer bij Shiseido for Men
Op de site van shiseido, en tevens op drogisterij.net staat telkens voor na het scheren, fijn voor het scheren etc.... is de mannenlijn van shiseido speciaal toegespitst op het scheren, of zijn het gewone moisterizers en face-wash?
  vrijdag 1 april 2005 @ 13:58:23 #120
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_25905738
Ik denk dat sowieso elke herenverzorgingslijn toegespitst is op het scheren. Deels om mannen over de streep te trekken en deels omdat scheren het meeste eist van de mannenhuid. Net als het gebruik van make up veel van de vrouwenhuid vereist.
  vrijdag 1 april 2005 @ 14:00:46 #121
62805 rickyB
Stiften is voor mietjes
pi_25905804
quote:
Op vrijdag 1 april 2005 13:52 schreef MusicGenious het volgende:

[..]

Op de site van shiseido, en tevens op drogisterij.net staat telkens voor na het scheren, fijn voor het scheren etc.... is de mannenlijn van shiseido speciaal toegespitst op het scheren, of zijn het gewone moisterizers en face-wash?
Moisturizers en face wash.
Je kan ze ook gebruiken na het scheren, maar ik heb geen zin om me iedere dag te scheren en gebruik het toch. De emulsie in het pompflesje is trouwens voor het hele gezicht dus niet aleen voor na het scheren
pi_25907600
Ik gebruik sinds een jaartje Biotherm en kan alleen maar positief zijn. Het werkt voor mij een heel stuk beter dan Zirh, dat ik daarvoor gebruikte. Vooral de Aqua Sensitive is een aanrader voor iemand met een gevoelige huid.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 1 april 2005 @ 15:49:34 #123
8638 Ashram
World Wide Webslinger
pi_25908389
Ik ben erg tevreden over Vichy. Biotherm laat ik meestal meenemen uit Azie, maar Vichy heeft bij mij de voorkeur, deels ook vanwege de prijs.
Everyone's got a bit of sadism and masochism in them, but not me, I'm 100% sadistic.
I'm going to burn in hell anyway, so why can't I ???
  vrijdag 1 april 2005 @ 18:11:21 #124
47571 ForeverEternalFreak
Per sempre vita eterna
pi_25911659
Ik moet zeggen dat ik het iedereen wel kan aanraden. Ze hebben veel verschillende lijnen waardoor elk huidtype zijn eigen producten heeft, en je nooit hoeft over te stappen.
Over de zonnebeschermingsmiddelen ook niets dan lof trouwens.
It's a silly time to learn to swim when you start to drown
It's a silly time to learn to swim on the way down
pi_25923926
Oe! Dat Biotherm Acnoclean spul ziet er erg interessant uit.
Gebruik nu al een jaar of 2 Garnier Pure, werkt ook goed, alleen zo af en toe nog wel een puistje. Alleen op m'n rug krijg ik die klote puisten maar niet weg, zit nu aan een zwaar medicijn Roaccutane.

Ben erg benieuwd naar de gebruikerservaringen van deze biotherm producten, en dan vooral van mannen met een gevoelige huid.
  zaterdag 2 april 2005 @ 02:17:44 #126
22754 Steve-O
Sarcasm-O
pi_25923938
ik heb iets nodig tegen een droge kop na het douchen .
I'm sick of all this pooping stuff i'm getting my buttcheeks pierced together .
pi_25925345
quote:
Op zaterdag 2 april 2005 02:17 schreef Steve-O het volgende:
ik heb iets nodig tegen een droge kop na het douchen .
Zelfde probleem. En dan heel snel droog en trekkerig na het douchen.

Alhoewel een beetje zwitsal babyolie wel helpt, maar je gezicht ziet er wel een beetje vettig uit voor een tijdje.
pi_25960273
Die Biotherm anti-shine zooi helpt voor geen meter bij mij. Mn huid gaat er alleen maar veel meer van glanzen. Ook die matte-creme van shiseido werkt totaal niet, ik ben bijna ten einde raad, wat is goed spul tegen een glimmende huid?
  zondag 3 april 2005 @ 19:46:47 #129
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_25960525
@ Agrafes: misschien kan een reinigend masker je helpen om de glimmende huid onder controle te krijgen? Mijn voorkeur gaat uit naar romige creme maskers, omdat deze niet hard worden [zoals vele kleimaskers]. Voor de rest als verzorging Clinique [Anti Blemish Solution] of Estee Lauder[Idealist].
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  zondag 3 april 2005 @ 20:07:23 #130
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25960978
Heb ik net een heerlijke after shave balsam van Wella ontdekt, word het product weer opgeheven.
Heb gelukkig nog een grote fles.
Voor de rest gebruik ik Wella Back to Basic salt scrub, en body lotion, maar das geen echt mannen product. Ik was me met Wella for men SP hair & body shampoo, de milde soort.
Ik gebruik een anti aging spul met Ginko extract van Goldwell, en dag creme van Goldwell.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 4 april 2005 @ 19:50:25 #131
16715 Mylene
*schatje*
pi_25984127
Men Expert van L'Oréal heeft een eigen site. Het is alleen nog niet verkrijgbaar in Nederland.

klik hier voor een voorproefje
  maandag 4 april 2005 @ 23:33:50 #132
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25989708
Als er veel mannen geintresseerd zijn in cosmetica, dan kan ik er voor zorgen dat ik een NL talige webshop open met de gewenste spullen.
Geef dan allemaal ff aan wat de favo producten zijn en wat je ervoor betaald, dan kan ik kijjken wat ik aan de prijs kan doen. Maar dan geen spullen die iedere schlecker en kruidvat verkoopt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 5 april 2005 @ 09:17:39 #133
60852 beschuit
wil weer verkiezingen
pi_25993480
quote:
Op maandag 4 april 2005 23:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Als er veel mannen geintresseerd zijn in cosmetica, dan kan ik er voor zorgen dat ik een NL talige webshop open met de gewenste spullen.
Geef dan allemaal ff aan wat de favo producten zijn en wat je ervoor betaald, dan kan ik kijjken wat ik aan de prijs kan doen. Maar dan geen spullen die iedere schlecker en kruidvat verkoopt.
/spam

maar wel interesse! als je Biotherm Homme gaat verkopen tegen nette prijs heb je aan mij al een klant iig
moest eigenlijk beschuitfluiter zijn, maarja, dat pastte niet...bastards!
www.prikstok.nl : Prikkelend Scherpzinnig!
  dinsdag 5 april 2005 @ 09:36:13 #134
102993 Enyalius
Keeper of Knowledge
pi_25993705
had 2 jaar trug met kerst zo'n hugo boss set gehad. shower gel, after shave etc. vroegah, was ik helemaal niet geintereseerd in persoonlijke hygiene. gewoon douchen en klaar.

nu heb ik van alles en nog wat.

ik scheer tijdens het douchen. mijn huid is dan nat en heb geen scheercreme nodig. met het mes er overheen en klaar. geen geirriteerde huid en niks. zelfde geld voor mijn oksels en tussen mijn benen. na het scheren en afdrogen kun je dan makkelijk een lotion of aftershave erover mikken.

aangezien ik ook altijd een erg droge huid heb heb ik zo'n nivea hydraterende creme aangeschaft. is wel beter want de meeste andere produkten die zijn te duur en je kan een tijdje geen kleren aantrekken omdat het nog in moet trekken.

ik werd ook doodziek van die goedkope gel. zo'n grote pot groene gel die meteen je haar opdroogt en hard maakt. probleem was dat mijn haar gewoon uitgedroogd en dood uitzag. heb er nu een Wetgel wax voor. styled je haar ook en zorgt dat het er zacht aanblijft zien/voelen. en je kunt nog gedureden dag re-stylen

omdat mijn persoonlijke hygiene niet van hoge kwaliteit was voorheen heb ik beetje gele tanden gekregen. paar maanden terug Colgate total whitening tandpasta gekocht en nu zijn mijn tanden weer zo goed als wit. op een enkele plek achter in na, maar dat is een kwestie van tijd tot dat ook weer goed wit is.

en natuurlijk een tongschraper om de bacterien uit je bek te schrapen zodat je niet stinkt als je praat.

showergel is van hugo boss en shampoo van fructis met een appel geurtje. schijnt ook goed te zijn voor erg vet haar, wat ik dus heb.

maar ik mis 1 ding. ik ben ontzettend dik geweest en heb daardoor striemen gekregen. mijn huid is te ver uitgerekt om sommige plekken. nu ben ik weer slank en blijf ze houden, is jammer. enig idee hoe je ze kunt camoufleren of in de loop der tijd weg kunt krijgen?
Human beings, by changing the inner attitudes of their minds, can change the outer aspects of their lives.
William James (1842 - 1910)
pi_26000438
ik had nieuwe face wash en creme nodig, en wilde deze zomer iets anders dan Zirh, omdat zirh een hele hoge spf factor heeft (15) en dan kun je dus zonnen wat je wil, maar bruin word je haast niet.

Ik heb nu de lijn van Clarins Men gekocht, de Face Wash en de Moisture gel... iemand ervaring met deze twee? En ik hoor veel over de fatigue fighter? waar gebruik je deze precies voor?

heb alle delen van dit topic doorzocht en kan haast niets over clarins vinden, dus hoop op antwoord

[ Bericht 12% gewijzigd door MusicGenious op 05-04-2005 16:01:54 ]
  dinsdag 5 april 2005 @ 18:50:33 #136
16715 Mylene
*schatje*
pi_26004586
Uit gesloten topic:
quote:
Op dinsdag 5 april 2005 18:25 schreef Sloper het volgende:
Ik kon hier zo 1,2,3 geen topics over vinden aangezien de search uitstaat.

"t Zit zo, ik ben 21 (man), en begin zo m'n eerste rimpeltje te krijgen (eerste krasje doet 't meeste pijn). Deze zitten voornamelijk onder m'n ogen en m'n voorhoofd. Onder m'n ogen zijn 't er 2 per oog (JA 2 JA, en dat zijn geen grappen)

Ik gebruik al dagelijk Q10 creme for men van Nivea, omdat ik anders last krijg van droge huid.
Nu vraag ik me af of ik ook een anti-rimpel crème moet gaan gebruiken? Zo ja, welke.
Nu zegt mijn vriendin dat anti-rimpel crème iets waar je mee moet wachten, omdat het anders niet meer werkt wanneer je "echte" rimpels krijgt?
Of moet je meteen beginnen met smeren bij het eerste de beste rimpeltje?

P.s. Beter ff geen grappen van 50+'ers die onder de rimpels zitten, en mij willen gaan vertellen hoeveel erger het nog wel niet gaat worden.

P.p.s. stoere mannen met commetaar op crème e.d. hoeven zich ook niet in dit topic te vervoegen.
  dinsdag 5 april 2005 @ 18:51:36 #137
16715 Mylene
*schatje*
pi_26004607
Als je rimpels onder je ogen hebt of als je dat wilt voorkomen kun je het beste een goede oogcrème nemen.

Bijvoorbeeld:
quote:


AGE FITNESS
Visibly Rejuvenating Eye Care

With the anti-oxidant power of the olive tree in a targeted anti-aging product, this eye treatment was especially formulated to fight the first signs of aging. The double action formula of Pure Olive Leaf Concentrate repairs and protects* skin around eyes, while micro-dispersed olive smoothes fine lines. Instantly tones and smoothes. Bags and dark circles are less visible. With continued use, wrinkles are diminished and the eye area looks visibly younger.
bron

Je huid niet teveel blootstellen aan de zon helpt ook.
  dinsdag 5 april 2005 @ 19:19:13 #138
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_26005249
Ik had eens zo'n proefflesje van Biotherm Homme Age Fitness. Ik heb geen last van rimpels of iets, maar het spulletje voelde wel verdomde fris aan.
  dinsdag 5 april 2005 @ 20:12:10 #139
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_26006627
Clarins is een erg fijn merk. Persoonlijke favoriet met Lancome. De cleanser is echt geweldig. Hij ruikt ook lekker fris, maakt grondig schoon, en is handig in gebruik. Goede koop!
De Fatigue Fighter is een hydraterend creme als ik me niet vergis? Groot voordeel vind ik dat ie in een pompje zit! Ideaal. Hij kalmeert, voedt & geeft je huid een nieuwe boost!

ZIRH Protectheeft SPF, maar de Correct niet, en die kan je gewoon ook als verzorging smeren. Je zou jezelf moeten afvragen of je sneller een kleurtje wilt overwegen op rimpels op latere leeftijd en andere onhelstaarbare schade die de zon heeft op de huid. Ik verbaas me er namelijk over waarom veel mensen een SPF verwarren met niet bruin worden. Het duurt wat langer, maar je resultaat is mooier & langer en nog es minder schadelijk voor de huid. Dat terzijde.

Clarins dus goede koop en geniet!
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_26007580
quote:
Op dinsdag 5 april 2005 20:12 schreef DusDat het volgende:
Clarins is een erg fijn merk. Persoonlijke favoriet met Lancome. De cleanser is echt geweldig. Hij ruikt ook lekker fris, maakt grondig schoon, en is handig in gebruik. Goede koop!
De Fatigue Fighter is een hydraterend creme als ik me niet vergis? Groot voordeel vind ik dat ie in een pompje zit! Ideaal. Hij kalmeert, voedt & geeft je huid een nieuwe boost!

ZIRH Protectheeft SPF, maar de Correct niet, en die kan je gewoon ook als verzorging smeren. Je zou jezelf moeten afvragen of je sneller een kleurtje wilt overwegen op rimpels op latere leeftijd en andere onhelstaarbare schade die de zon heeft op de huid. Ik verbaas me er namelijk over waarom veel mensen een SPF verwarren met niet bruin worden. Het duurt wat langer, maar je resultaat is mooier & langer en nog es minder schadelijk voor de huid. Dat terzijde.

Clarins dus goede koop en geniet!
bedankt! ben benieuwd.... maar Zirh correct alleen is niet afdoende, tis een aanvulling op de dagcreme, althans zo zie ik het... maar het vreselijk irritante van zirh is overigens ook die flessen clean, waar GEEN pompje op zit, en die protect dingen die je nooit optimaal leeg krijgt. En dat is bij clarins dus wel eventjes beter geregeld. Heb nu die moisterizer gel en cleanser, vanavond proberen... misschien morgen die fatigue fighter erbij kopen

wie kan me nog meer vertellen over die fatigue fighter?

over dat bruin worden, ja is waar, maar ik word al zowat niet bruin, en dan ook nog een SPF 15 dan heeft dat lentezonnetje echt geen zin
pi_26025349
quote:
Op dinsdag 5 april 2005 18:51 schreef schatje het volgende:
Als je rimpels onder je ogen hebt of als je dat wilt voorkomen kun je het beste een goede oogcrème nemen.

Bijvoorbeeld:
[..]

bron

Je huid niet teveel blootstellen aan de zon helpt ook.
niet dat ik een zeikerd ben over geld ofzo, maar 45e voor een flesje wordt me toch iets te gortig...

Maargoed ik vraag me dus nog steeds af, of je al op jonge(20-21) leeftijd moet beginnen met anti-rimpel crème, of hier mee moet wachten totdat je "echte" rimpels hebt, omdat het anders niet meer werkt?
Iemand uitsluitsel?
pi_26054440
Ff een subtiel schopje incl m'n OP uit een gesloten topic

Ik kon hier zo 1,2,3 geen topics over vinden aangezien de search uitstaat.

"t Zit zo, ik ben 21 (man), en begin zo m'n eerste rimpeltje te krijgen (eerste krasje doet 't meeste pijn). Deze zitten voornamelijk onder m'n ogen en m'n voorhoofd. Onder m'n ogen zijn 't er 2 per oog (JA 2 JA, en dat zijn geen grappen)

Ik gebruik al dagelijk Q10 creme for men van Nivea, omdat ik anders last krijg van droge huid.
Nu vraag ik me af of ik ook een anti-rimpel crème moet gaan gebruiken? Zo ja, welke.
Nu zegt mijn vriendin dat anti-rimpel crème iets waar je mee moet wachten, omdat het anders niet meer werkt wanneer je "echte" rimpels krijgt?
Of moet je meteen beginnen met smeren bij het eerste de beste rimpeltje?
  donderdag 7 april 2005 @ 19:44:48 #143
118241 Henkio
Tenniskoning!
pi_26054978
Hallo mensen,

Ik heb nu de T-Pure lijn van Biotherm. Ik heb nu wel dat het lijkt dat in het begin alle troep uit je gezicht wordt getrokken. Opeens last van kleine puistjes etc. Klopt dit wel?
Verstand op 0 en knallen maar
  donderdag 7 april 2005 @ 19:58:06 #144
7092 Oosthoek
Homo SAABiens
pi_26055259
-edit: doe normaal

[ Bericht 83% gewijzigd door Mylene op 07-04-2005 20:12:44 ]
daarna schilderde ik mijn schaduw
deed het licht uit
en genoot bij de gedachte dat ik de enige mens ter wereld ben met een schaduw in volstrekte duisternis
  donderdag 7 april 2005 @ 20:09:52 #145
118241 Henkio
Tenniskoning!
pi_26055502
quote:
Op zondag 3 april 2005 19:36 schreef Agrafes het volgende:
Die Biotherm anti-shine zooi helpt voor geen meter bij mij. Mn huid gaat er alleen maar veel meer van glanzen. Ook die matte-creme van shiseido werkt totaal niet, ik ben bijna ten einde raad, wat is goed spul tegen een glimmende huid?
Ja dat heb ik dus nu ook, maar moet je dan juist niet doorgaan zodat het aanslaat?
Verstand op 0 en knallen maar
  donderdag 7 april 2005 @ 20:12:24 #146
36822 Mexoryl
TDSA + DTS
pi_26055549
quote:
Op woensdag 6 april 2005 15:38 schreef Sloper het volgende:

[..]

niet dat ik een zeikerd ben over geld ofzo, maar 45e voor een flesje wordt me toch iets te gortig...

Maargoed ik vraag me dus nog steeds af, of je al op jonge(20-21) leeftijd moet beginnen met anti-rimpel crème, of hier mee moet wachten totdat je "echte" rimpels hebt, omdat het anders niet meer werkt?
Iemand uitsluitsel?
Het enige wat echt rimpels helpt voorkomen is zonbescherming. Daar kan je nooit te vroeg mee beginnen. Met name UVA bescherming is belangrijk, omdat die stralen dieper de huid doordringen en het gehele jaar aanwezig zijn en zelfs door glas heen gaan.

De UVA bescherming wordt meestal aan gegeven met een PPD (Persistent Pigment Darkening) getal. Hoe hoger, des te beter. Alleen de zogeheten dermocosmetische merken bieden gegarandeerd hoge PPD's. Deze merken vindt je alleen in de apotheek. Voorbeelden van zulke merken zijn Vichy, General Topics, La Roche-Posay en Bioderma. Het is raadzaam eerst wat reviews te lezen, want niet elke formule is cosmetisch acceptabel voor iedereen.
pi_26059754
quote:
Op maandag 4 april 2005 23:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Als er veel mannen geintresseerd zijn in cosmetica, dan kan ik er voor zorgen dat ik een NL talige webshop open met de gewenste spullen.
Geef dan allemaal ff aan wat de favo producten zijn en wat je ervoor betaald, dan kan ik kijjken wat ik aan de prijs kan doen. Maar dan geen spullen die iedere schlecker en kruidvat verkoopt.
Ik heb interesse. Maar alleen in Biotherm Homme spul.
  zaterdag 9 april 2005 @ 08:28:46 #148
118241 Henkio
Tenniskoning!
pi_26090801
quote:
Op donderdag 7 april 2005 19:44 schreef Henkio het volgende:
Hallo mensen,

Ik heb nu de T-Pure lijn van Biotherm. Ik heb nu wel dat het lijkt dat in het begin alle troep uit je gezicht wordt getrokken. Opeens last van kleine puistjes etc. Klopt dit wel?
Iemand van de gebruikers?
Verstand op 0 en knallen maar
  zaterdag 9 april 2005 @ 09:12:21 #149
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_26090964
@ HENKIO
Het zou goed kunnen zijn dat je spulletjes wel werken, maar dieper liggend vuil nu naar boven haalt wat dus die kleine puistjes zijn. Maar als je vind dat je huid er veel slechter [minder egaal, rooder, pijnlijker] uitziet dan kan het zijn dat het te aggresief voor je huid is.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  maandag 11 april 2005 @ 08:41:33 #150
118241 Henkio
Tenniskoning!
pi_26140102
UP
Verstand op 0 en knallen maar
pi_26227764
iemand ervaring met homburg cosmetics?

http://www.homburgcosmetics.nl/
pi_26244655
Haalo,
Ik heb een klein vraagje. Ik zag hier dus die positieve reacties over die nieuwe Biotherm lijn, Acnoclean. Nu heb ik dus een probleemhuid, op mn kin en voorhoofd vaak pukkeltjes. Mijn vraag is dan, is deze lijn te aggressief? want ik heb al meerdere producten van bv garnier gebruikt, maar dat werkt niet goed, en sommige verergeren mn huid zelfs.

bedankt

[ Bericht 5% gewijzigd door zw0lsman op 15-04-2005 12:22:00 ]
  maandag 18 april 2005 @ 15:47:18 #153
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_26324574
Ik heb een heel erg droge huid boven m'n ogen...welk middel kan ik daar het beste voor gebruiken? En waar kan ik het kopen?

=edit= Biotherm AGE FITNESS Visibly Rejuvenating Eye Care lijkt me een goede! Ik zie alleen geen enkele winkel in NL waar ik em kan kopen en de Biotherm site bezorgt niet buiten de USA

[ Bericht 20% gewijzigd door Morpheus2002 op 18-04-2005 16:01:39 ]
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
  maandag 18 april 2005 @ 16:08:18 #154
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_26325030
Deze site levert z'n producten t/m morgen zonder verzendkosten in heel de wereld

http://www.cosmeticmall.com/default.aspx

Ik neem iig de Biotherm Age Fitness Eye Cream.

Iemand nog een goede face-wash tip voor een droge huid?
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
  maandag 18 april 2005 @ 17:07:13 #155
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_26326434
Heb Biotherm Nettoyage Detoxifiant gekocht

Kreeg er een proefpakketje bij met Biotherm Aquafitness, Shaving Foam, Eye Care & Aquapower.

Aquafitness is fash wash voor dagelijks gebruik, Shaving Foam is voor scheren, Eye Care voor de huid boven je ogen, maar waar is dat Aquapower voor dan

[ Bericht 62% gewijzigd door Morpheus2002 op 18-04-2005 18:12:06 ]
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
  maandag 18 april 2005 @ 19:50:01 #156
16715 Mylene
*schatje*
pi_26330641
quote:
Op maandag 18 april 2005 17:07 schreef Morpheus2002 het volgende:


Aquafitness is fash wash voor dagelijks gebruik, Shaving Foam is voor scheren, Eye Care voor de huid boven je ogen, maar waar is dat Aquapower voor dan
Aquapower is een moisterizer, een vochtinbrengende crème zeg maar.

Het is natuurlijk mooi dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Alleen is het tegenwoordig wel zo dat pakketjes vanuit de VS streng worden gecontroleerd, en dat de kans groot is dat je invoerrechten en douaneheffing moet betalen. Maar misschien heb je geluk .

Drogisterij.net en dan verzorging na het scheren verkoopt ook diverse produkten voor man. Onder andere Shiseido
pi_26330700
quote:
Op donderdag 14 april 2005 18:22 schreef Poogie het volgende:
iemand ervaring met homburg cosmetics?

http://www.homburgcosmetics.nl/
ik heb een keer wat spullen van homburg meegekregen bij een schoonheidsspecialist, maar ik was er niet echt dat je zegt blij mee... terwijl de prijs toch behoorlijk hoog ligt.

ik zweer bij Clarins for men

na 3 dagen al beter resultaat dan zihr in een jaar
pi_26330986
welke producten van Clarins gebruikt jij precies?

Ik gebruik nu de gewone lijn (mannen en vrouwen)

Gel Nettoyant Purfiant (reinigende gel)
Lotiin Purfiante
Fluide Jour Matifiant Hydratant (dag creme)
Gel Nyit Normalisant (nachtcreme)

Nog een masker 1 keer in de week, kan ff zo snel niet vinden welke precies

Resultaat is redelijk, alleen nog niet wat het zou moeten zijn (puistjes e.d.)
Life Is What Happens To You While You’re Busy Making Other Plans.........
pi_26331245
quote:
Op maandag 18 april 2005 20:03 schreef Niowskie het volgende:
welke producten van Clarins gebruikt jij precies?

Ik gebruik nu de gewone lijn (mannen en vrouwen)

Gel Nettoyant Purfiant (reinigende gel)
Lotiin Purfiante
Fluide Jour Matifiant Hydratant (dag creme)
Gel Nyit Normalisant (nachtcreme)

Nog een masker 1 keer in de week, kan ff zo snel niet vinden welke precies

Resultaat is redelijk, alleen nog niet wat het zou moeten zijn (puistjes e.d.)
ik gebruik de Clarins For Men lijn, face wash en de Moisture gel.. mijn gezicht ziet er veeeeeel mooier uit, en zelfs onzuiverheden/rode vlekjes van acne zijn aan het wegtrekken Wat ik ook merk is dat gezicht matter word, zirh was een beetje vetter.

verder gebruik ik wekelijks een masker van Thalasso.
  maandag 18 april 2005 @ 23:29:18 #160
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_26336844
Is het nu de bedoeling dat ik de Biotherm Nettoyage Detoxifiant op m'n natte gezicht smeer en daarna afspoel met water?
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
  maandag 18 april 2005 @ 23:35:47 #161
16715 Mylene
*schatje*
pi_26337062
quote:
Op maandag 18 april 2005 23:29 schreef Morpheus2002 het volgende:
Is het nu de bedoeling dat ik de Biotherm Nettoyage Detoxifiant op m'n natte gezicht smeer en daarna afspoel met water?
Eerst een klein beetje vermengen met water op je handpalm, aanbrengen op het gezicht, dan zachtjes masseren met ronddraaiende bewegingen en vervolgens afspoelen maar.
pi_26350099
nou kreeg ik ook een tip om iets van het merk auriege/auriage aan te schaffen, iemand ervaring met dit merk??
  dinsdag 19 april 2005 @ 16:18:30 #163
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_26351182
Zegt me werkelijk niets. Product van schoonheidsspecialisten?
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_26352415
quote:
Op dinsdag 19 april 2005 16:18 schreef DusDat het volgende:
Zegt me werkelijk niets. Product van schoonheidsspecialisten?
jeps volgens mij wel

http://www.auriege.com/france/

[ Bericht 8% gewijzigd door Poogie op 19-04-2005 17:21:12 ]
pi_26916541
Ik heb deze topic een beetje doorgenomen maar kan niet echt vinden wat ik nou nodig ben.
Ik heb gewoon een normale huid, gebruik verder geen face wash producten die ik nu wel wil gaan gebruiken. Nu komt het, na het scheren heb ik vaak last van geiriteerde huid en krijg dan daarna ook kleine puistjes wat erg irritant is . Dus is mijn vraag welke producten kan ik het beste gebruiken voor het scheren en na het scheren???

En dan niet de duurste producten zoals Biotherm die worden me een beetje te prijzig. Ik heb al wat rond gekeken en een aantal producten gevonden zoals: NIVEA FOR MEN FACE WASH DOUBLE ACTION, NIVEA FOR MEN SENSITIVE FACE WASH en NIVEA AFTERSHAVE CREME.

Zijn dit goede producten of weten jullie betere???
  woensdag 11 mei 2005 @ 16:25:21 #166
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_26917539
Voor 't scheren altijd een reiniger gebruiken. En om de paar dagen een scrubje doet ook wonderen. Ik denk dat die kleine puistjes het gevolg zijn van ingegroeide haartjes en vuil wat je verspreid met je scheermes. Door te reinigen voor 't scheren, verminder je dit.
Probeer te scheren zonder een scheerschuim omdat deze vaak een uitdrogende werking heeft. Ga liever voor de scheercreme of scheergel.
Omdat je huid een ''opdonder'' krijgt van 't scheren, is een product na het scheren van belang. Het moet kalmeren & hydrateren.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_26917708
Bedankt voor je snelle reactie. ik gebruik Gillette mach 3 turbo gel in combinatie met die M3 scheersysteem. Dus producten van Nivea zijn wel goed?
  woensdag 11 mei 2005 @ 16:36:45 #168
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_26917924
Heb geen ervaring met Nivea producten. Maar het is een vrij algemeen verkocht merk, dus ik denk dat het wel aan de eisen van de gemiddelde Nederlander doet?
Je scheert ook op de juiste manier? Eerst met de baardgroei mee, en als je tijd overhebt [of ijdel bent] een nieuwe ronde tegen de baardgroei in?
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_26918092
Ja eerst met de baardgroei mee, en als het echt nodig is tegen de baard groei in. Morgen Nivea producten ff halen kijken of het beter wordt als ik eerst mn gezicht reinigt1
pi_27077830
Ik heb nu Clarins Men Fash wash en scheerschuim gekocht maar ik ben er niet echt tevreden over. Ik krijg nu meer last van puistjes enzo. Hiervoor gebruikte ik Biotherm, ik kijk het nog 1 of 2 weken aan en als ik dan geen verbetering zie ga ik weer terug naar biotherm.
pi_27230235
Naar aanleiding van dit berichtje was ik nieuwsgierig geworden naar de Skinfood produkten. Dus heb ik enkele tubes besteld bij Nature Unplugged:
- Cleans All (2x)
- Light Moisturiser.

Ik gebruik deze produkten nu enkele dagen en moet zeggen dat ik zeer positief ben. Mijn huid voelt niet meer zo droog en strak aan na het wassen. Dit probleem had ik met andere merken wel (Phytomer, Shiseido Men, Clarins Men, Nivea Men, Zirh).



Ik heb gelijk ook maar een tube Cleansing Milk van Geo Skincare besteld, deze ga ik over een tijdje uitproberen. Eens testen of dit merk beter is dan Skinfood.

Live fast, die young...
  dinsdag 31 mei 2005 @ 16:08:52 #172
87681 Sark
Shellslaaf
pi_27516585
@ schatje
Wat is voglen jou nu verstandig om aan te schaffen als man, en dan heb ik het over een man met een normale huid.
Ik zie namelijk veel voorbij komen en zie door de bomen het bos niet meer. Gebruik zelf regelmatig BIOTHERM

Dus voor
sochtends, s'avonds, onder het douchent

alsvast bedankt.
If you always do what you always did you always get what you always got!
  dinsdag 31 mei 2005 @ 17:57:14 #173
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_27519940
Ben dan wel niet 'schatje' maar ik zou een reiniging kiezen, aangevuldt met een scrub, dagcreme die hydrateerd, voedt & beschermd. En een nachtcreme.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  dinsdag 31 mei 2005 @ 18:43:24 #174
16715 Mylene
*schatje*
pi_27521082
quote:
Op dinsdag 31 mei 2005 16:08 schreef Sark het volgende:
@ schatje
Wat is voglen jou nu verstandig om aan te schaffen als man, en dan heb ik het over een man met een normale huid.
Ik zie namelijk veel voorbij komen en zie door de bomen het bos niet meer. Gebruik zelf regelmatig BIOTHERM
Biotherm bevalt je dus niet zo goed? Probeer Shiseido eens .

drie stappen plan:
1- reinigen met shiseido men cleansing foam
2- toner aanbrengen met shiseido men hydrating lotion
3- hydrateren met shiseido men moisturizing emulsion of shiseido men total revitalizer (werkt 24 uur)

aanvullend:
1- shiseido men eye schooter
2- shiseido men deep cleansing srub (één à twee in de week: reinigen, scrubben en vervolgens scheren)

Je kan natuurlijk ook eerst monstertjes vragen .
  dinsdag 31 mei 2005 @ 18:48:08 #175
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_27521196
Wat is toner nu weer dan?
  dinsdag 31 mei 2005 @ 19:03:03 #176
16715 Mylene
*schatje*
pi_27521535
quote:
Op dinsdag 31 mei 2005 18:48 schreef MadGuy het volgende:
Wat is toner nu weer dan?
Staat ook wel bekend als tonic of lotion. Wij dames halen daar voornamelijk de laatste restjes make-up mee weg.

De Shiseido Men Hydrating Lotion verzacht en kalmeert en beschermt tegen droogte en roodheid .

Ik had dus beter gewoon lotion kunnen zeggen .
  dinsdag 31 mei 2005 @ 19:34:18 #177
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_27522425
Bedankt voor de uitleg. Ik gebruik het eigenlijk nooit. Slechts face wash en een hydraterend creme-gevalletje...
  woensdag 1 juni 2005 @ 16:16:56 #178
87681 Sark
Shellslaaf
pi_27548139
drie stappen plan:
1- reinigen met shiseido men cleansing foam
2- toner aanbrengen met shiseido men hydrating lotion
3- hydrateren met shiseido men moisturizing emulsion of shiseido men total revitalizer (werkt 24 uur)

Is heel duidelijk, maar nummertje 2 breng ik aan na her scheren om de huid te herstellen, maar hoe zit het dan met nummertje 3? lijkt me niet dat ik die daar gelijk over hene smeer, of is die voor de dagen dat ik me niet scheer ?
If you always do what you always did you always get what you always got!
  woensdag 1 juni 2005 @ 18:36:51 #179
16715 Mylene
*schatje*
pi_27551513
quote:
Op woensdag 1 juni 2005 16:16 schreef Sark het volgende:

Is heel duidelijk, maar nummertje 2 breng ik aan na her scheren om de huid te herstellen, maar hoe zit het dan met nummertje 3? lijkt me niet dat ik die daar gelijk over hene smeer, of is die voor de dagen dat ik me niet scheer ?
Als nummer 2 (wat tonic op een wattenwijf en dan deppen op het gezicht) is ingetrokken smeer je nummer 3 op .

Maar je kunt 2 eigenlijk ook wel achterwege laten als je een normale huid hebt.

Dus dan wordt het de cleansing foam en de moisturizing emulsion of shiseido men total revitalizer.

Vraag dan ook meteen om andere monstertjes van het merk.

En belangerijk, laat ook weten hoe het bevalt .
pi_27552064
Gebruik vooral Shiseido anti-shine refresher..... super spul tegen een glimmend gezicht (als extra dan)

overigens vind ik voor de zomer Biotherm aqua power een beter gevoel geven dan shiseido, maar dat is een persoonlijke voorkeur......
  woensdag 1 juni 2005 @ 19:03:22 #181
87681 Sark
Shellslaaf
pi_27552276
ik zal het je laten weten, morgen toch koopavond in Utrecht dus mr-sark gaat weer eens bij douglas naar binnen
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_27552474
overigens moet je er wel rekening mee houden dat dat foam/schuim vaak uit je handen spoelt als je het wilt laten schuimen. Daarom prefereer ik de normale gel's om je gezicht schoon te maken (zoals nivea en biotherm).
  woensdag 1 juni 2005 @ 22:01:52 #183
87681 Sark
Shellslaaf
pi_27558519
Ik heb als een tijdje het volgende:
aquapower van biotherm
en t-pur van biotherm. maar dat t-pur is gewoon een hel om uit die tube te krijgen....echt:P
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_27558692
T-pur is over het algemeen veel te agressief waardoor je juist een slechte huid krijgt...
  woensdag 1 juni 2005 @ 22:12:47 #185
87681 Sark
Shellslaaf
pi_27558951
ja heb die andere ook gehad....die blauwe gel van biotherm die was super (y) maar ik ga nu eens verder kijken.
Enig idee wat de kosten van Shiseido ?
If you always do what you always did you always get what you always got!
  woensdag 1 juni 2005 @ 22:19:18 #186
16715 Mylene
*schatje*
pi_27559208
quote:
Op woensdag 1 juni 2005 22:12 schreef Sark het volgende:
ja heb die andere ook gehad....die blauwe gel van biotherm die was super (y) maar ik ga nu eens verder kijken.
Enig idee wat de kosten van Shiseido ?
¤21,00 voor de foam
¤33.00 voor de emulsie
pi_27559442
wat is een scrub?
  woensdag 1 juni 2005 @ 22:50:27 #188
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_27560492
Een soort gelachtig goedje met kleine harde bolletjes erin. Hiermee kun je je huid diep reinigen en verwijder je ook tegelijkertijd dode huidcellen. Wordt je huid gladder van.
pi_27561296
ah, kun je dat bij de plaatselijke drogisterij kopen?
  donderdag 2 juni 2005 @ 10:07:19 #190
87681 Sark
Shellslaaf
pi_27568652
jup, je kan het kopen bij zaken als dougls en ici paris.
If you always do what you always did you always get what you always got!
  zaterdag 11 juni 2005 @ 13:53:10 #191
16082 Wytze
...Confidential
pi_27832513
Ik heb het idee dat als ik heb gezonnebankt ik in mijn gezicht niet echt bruin wordt. De rest wel, maar gezicht niet. Is daar iets aan te doen?
"Trust me; when I make things disappear, they stay buried."
  zaterdag 11 juni 2005 @ 14:21:31 #192
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_27833164
Je hebt ook salt scrubs, das grof zeezout met olien en andere fijne huidverzorgende spullen, dat scrubt ook de dode huidcellen weg. Wella had daar een hele lijn mee, maar die is een beetje geflopt op de europesche markt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_27838703
Wat is nou eigenlijk het wezenlijke verschil tussen Zirh Protect en Zirh Defend... ik heb ze beide gebruikt, en zie geen verschil, alleen dan in het product zelf, want Defend is wat meer geel achtig, en minder dik..
pi_27997968
Ik heb zelf toevallig de Zirh Defend ook en ik kon hem op de Nederlands site van Zirh niet vinden. Ik ben wel benieuwd hoe het gaat bevallen maar tot op heden niets dan lof. Ik gebruik op dit moment ook Proactiv Solution en ik ben er niet heel tevreden over. Resultaten zijn er na langdurig gebruik niet (2 maanden) en ik verwacht niet dat dat nog gaat komen.
Vraagje verder: op de site van Herbalife wordt een heel schema getoond van stappen om je gezicht te reinigen. De stappen zijn als volgt: 1. cleanser 2. scrub 3. masker (eventueel) 4. lotion/toner 5. activator (collageen aanmaak) 6. hydraterende creme.
In dit stappenplan zijn zowel de scrub als de cleanser opgenomen, terwijl je veel methodes ziet die of het een of het ander in zich hebben. Ook komt de lotion stap niet altijd voor. Ik vroeg me af waarom dit zo is. Iemand een idee? Bij mijn weten is scrubben niet meer dan 1 a 2x per week nodig.
  vrijdag 17 juni 2005 @ 11:15:34 #195
123069 PowerPoes
LangePoodle
pi_28010462
Scrubben is erg afhankelijk van je huid. In het algemeen is de regel 1-2 x per week te scrubben. Bij een vette huid is het noodzakelijk om hem goed schoon te houden, waardoor een extra scrubmoment geen overbodige luxe is. Een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste is handig. Die vertelt precies waar je huid op dit moment behoefte aan heeft.

Sommige reinigingsproducten hebben een scrubwerking in een reinigingsfoam [bijv.] gestopt. De zogenoemde 2in1 producten. Je hebt zelfs producten waar de lotion ook al in is verwerkt. Je snapt hem al, de 3in1 producten. In mijn ogen meer een slimme marketing truc waar de cosmetica giganten inspelen op de mensen met een druk bestaan. Zelf vind ik het fijner om met 3producten in de weer te zijn, dan met 1 die alles doet.

Een heel stappenplan voor je huid is soms slecht. Zometeen ga je iets gebruiken waar je huid nog geen behoefte aan heeft.
Ambtenaar in functie? Jeugdpuis in uniform zal je bedoelen!
  vrijdag 17 juni 2005 @ 11:21:09 #196
16715 Mylene
*schatje*
pi_28010657
@ Hescha, zoals ik al eerder zei, in principe hoeven de heren geen toner te gebruiken. Als wij dames ons gezicht gereinigd hebben d.m.v. bijv. een reinigingsmelk halen we de laatste restjes make-up en ander vuil daar mee weg. Bovendien wordt zo de basis gelegd voor de crème .

Verder is scrubben één a twee keer in de week meer dan voldoende.

De heren hebben genoeg aan een goede facewash, oogcrème en een moisterizer. Verder aangevuld met een scrub en een masker .
pi_28057414
Ik kom net terug van een festival vandaag, van zo'n 12 uur tot zonsondergang midden in die hete zon gestaan. Ik was me vergeten in te smeren. Toen ik erachter kwam dat ik keihard aan t verbranden was (al verbrand was dus), heb ik snel ergens wat zonnebrandcreme geleend, maar toen was het natuurlijk al te laat.

Toen ik thuis kwam en in de spiegel keek, schrok ik me rot. Ik ben ernstig verbrand. Zo erg zelfs dat er nu wat blaren (!) op mn neus zitten. Ik ben best vaak eerder verbrand natuurlijk, maar zo ernstig heb ik het nog niet eerder gezien. Ik maak me hier eigenlijk wel zorgen over, met name over mn neus.

Wat is nu het beste om te doen? We hadden hier thuis wel fles kruidvat after-sun cooling gel staan, dus ik heb die zojuist er maar flink opgesmeert. En dan? Vet houden en de zon vermeiden? Of juist niet vet houden? En zo ja, ik heb hier momenteel alleen wat nivea creme staan, zal dat ok zijn?
  zondag 19 juni 2005 @ 09:09:05 #198
123069 PowerPoes
LangePoodle
pi_28057806
@ Hammat
Je lichaam herrinert een plek die is verbrand. Dus je neus is nu een gevoelige plek geworden voor de rest van je leven. Denk hier dus aan voor een volgende keer met blootstelling aan de zon.
Wat je het beste kan doen: uit de zon, genoeg water tot je nemen, after sun erop smeren en om de zoveel tijd herhalen, Calendula creme van VSM, Aloe Vera gel. Een goede nachtrust omdat je huid in de nacht herstelt. En je leering hieruit trekken!
Ambtenaar in functie? Jeugdpuis in uniform zal je bedoelen!
pi_28059810
@ Schatje
Sommige formules, zoals Pro-Activ, gebruiken wel een lotion, na het scrubben. Deze verwijdert overtollig vet en kalmeert de huid. Een kwestie van de meest geschikte vorm kiezen om de stoffen die gewenst zijn aan te brengen?
Verder ben ik benieuwd of er maskers te koop zijn die speciaal voor heren ontwikkeld zijn. Bij Pro-Activ zit een masker met o.a. zwavel dat diep reinigt. Deze wordt alleen erg hard en is daarom moeilijk te verwijderen.
  woensdag 22 juni 2005 @ 14:51:05 #200
16715 Mylene
*schatje*
pi_28133768
quote:
Man verleid met goedkopere crèmes

AMSTERDAM - De prijs moet voor mannen geen drempel meer zijn om te gaan smeren. Na drogisterijen Etos en Kruidvat is nu ook winkelketen HEMA met een goedkopere serie mannenverzorgingsproducten gekomen. Het warenhuis duikt zelfs nog onder de prijs van de drogisterijen.

"Door onze eigen producten te ontwikkelen zijn wij in staat om kwalitatieve producten aan te bieden tegen een lagere prijs. De claims die wij op de verpakking zetten, zijn allemaal bewezen in testen, dus daarmee ook de effectiviteit van de producten", stelt een HEMA-woordvoerster.

Een dagcrème bij de HEMA begint bij 2,95 euro, bij Kruidvat kost die 4,99 euro en bij Etos 5,99 euro. Het warenhuis biedt ook de laagste prijs voor anti-wallencrème. Verder bieden de winkels in hun verscheidenheid ook andere verzorgingsproducten voor de man aan, vaak maskers, speciale reinigingsproducten voor het gezicht en scrubs.

Lex Stolk, hoofdredacteur van het vakmagazine Kosmetiek, denkt dat de lage prijzen vooral vrouwen aanzetten om voor hun man een keer wat te kopen. "Ik denk alleen dat het een eenmalige aankoop wordt, omdat de meeste mannen die instappen dat toch doen op het niveau van Nivea of Biotherm of Lancôme. Daarmee denken ze toch meer kwaliteit te krijgen", aldus Stolk. Die prijzen liggen tussen de 10 en 40 euro. Nivea (ongeveer 10 euro) is dan ook marktleider. Daarna komt Biotherm (ongeveer 40 euro).

Hij gelooft niet dat voor die lage prijzen troep wordt verkocht, "maar ik denk niet dat de prijs drempelverlagend werkt en dat mannen nu massaal aan de dagcrème gaan". Het zit volgens hem toch anders in elkaar. Het zijn vooral de jongeren die smeren, de oudere generatie mannen is over het algemeen niet zo gevoelig voor de wereld van huidverzorgingsproducten. Naar mijn idee duurt het nog zeker een generatie voordat het normaal is dat alle mannen smeren."

Net als de HEMA stelt ook Etos dat ze door eigen ontwikkeling en het gebruik van bestaande ingrediënten de kosten laag kunnen houden. "Bovendien besteden wij niet zo veel marketingkosten aan onze mannenlijn", aldus de woordvoerder van Etos. Dermatoloog Bing Thio van het Rotterdam Medisch Centrum Rotterdam (MCR) ziet geen grote verschillen tussen de dure en goedkopere merken. Het is volgens hem enkel de kwaliteit. In een goedkope crème zitten gewoon minder werkzame stoffen."
bron
  woensdag 22 juni 2005 @ 16:28:34 #201
123069 PowerPoes
LangePoodle
pi_28136728
Lijkt me een logische stap van de HEMA. Toch blijf ik trouw aan Maria Galland.
Ambtenaar in functie? Jeugdpuis in uniform zal je bedoelen!
  donderdag 23 juni 2005 @ 22:04:20 #202
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28176006
Aan Schatje of andere ervaringsdeskundigen :
Oke ik heb een vraag, als ik nou het volgende koop, sorry voor de hoofdletters, maar ik heb copy/paste gedaan:

- SHISEIDO MEN CLEANSING FOAM
- SHISEIDO MEN HYDRATING LOTION
- SHISEIDO MEN MOISTURIZING EMULSION
- SHISEIDO MEN DEEP CLEANSING SCRUB
- SHISEIDO MEN EYE SOOTHER

Dit gaat mij dus +/- 143 euro kosten
Hoelang doe ik hier mee, een week, een maand, een halfjaar?
Want om dit soort produkten te koop ben je best veel geld kwijt, dus zou je denken dat je er ook wel redelijk lang mee doet?

[Edit] Ow ja zijn deze produkten ook geschikt voor een vette/gecombineerde huid die droog is na het douchen? [/Edit]



[ Bericht 5% gewijzigd door 2L0w4Zer0 op 23-06-2005 23:45:16 ]
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  donderdag 23 juni 2005 @ 22:28:38 #203
73209 dnzl
Minimalist.
pi_28176816
Ik ben een Lush man!
  vrijdag 24 juni 2005 @ 08:44:14 #204
123069 PowerPoes
LangePoodle
pi_28184014
@ 2L0w4Zer0
Wees gerust. Je doet er langer mee dan een weekje! Ik weet de inhoudsmaten niet van Shiseido, maar met een foamcleanser [150ml] van Maria Galland doe ik zo'n 3-4 maanden. En dan creme [50ml] van 't zelfde merk een kleine 3maanden. Ik smeer alleen af en toe teveel. Ben altijd bang dat een stukje huid geen verzorging krijgt. Dus opzich zou je dan net iets langer met je creme doen.

Een oogcreme is natuurlijk fantastisch, maar als je eigenlijk 't geld er niet voor hebt, zou ik dat bijvoorbeeld laten vallen.

Voor je vette huid is Shiseido volgens mij wel geschikt. Ik hoor iig lovende verhalen over de lijn. Wat je misschien wel kan toevoegen is een zuiverend masker. En ga je de hydrating lotion gebruiken als Aftershave? Dat kan volgens mij prima en spaart je weer een Aftershave uit.
Ambtenaar in functie? Jeugdpuis in uniform zal je bedoelen!
  vrijdag 24 juni 2005 @ 16:09:17 #205
87681 Sark
Shellslaaf
pi_28197475
Op http://www.adversus.nl/beauty/ las ik dat het niet eens gek is als een man eens per week een gezichtsmasker neemt. Ikzelf gebruik ook wel producten maar dat heb ik nog onoit gebruikt. Vroeg me af welke er precies zijn en of die er ook speciaal voor de man zijn ( lijkt me wel ).

Iemand ervaring mee en zo ja welke merken
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_28198151
ff vraagje hoelang doen jullie gemiddeld dan over een tube Protect van Zirh?
want ik ben dus met een maand er alweer doorheen, gebruik dan wel smorgens in savonds, maar gebruik ik nou gewoon zo vreselijk veel, of gebruiken jullie zo enorm weinig...
  vrijdag 24 juni 2005 @ 16:43:59 #207
87681 Sark
Shellslaaf
pi_28198439
Hmmm, heb zelf geen Zirh maar gebruik "SHISEIDO MEN CLEANSING FOAM" en gebruik het dan 's ochtends en 's avonds en doe er c..a 1,5 maand a 2 maanden meem.
If you always do what you always did you always get what you always got!
  vrijdag 24 juni 2005 @ 16:46:50 #208
37887 Dauthi
Progressive
pi_28198506
Ik gebruik nu een Aloe-vera Scrub van de Body Shop en een Weleda After Shave Balsem.

Ben nog opzoek naar een goede hydraterende creme, die niet te duur is. ( Dus geen Biotherme, want dat vind ik echt rotzooi, maar ook weer geen nivea )

Btw weet iemand een oplossing voor die zwarte punten, want die neus strips en scrubs die helpen niet Neus is helemaal glad en dan alleen die zwarte punten die ik er maar niet uitkrijg en uitknijpen is ook een vorm van zelfkasteiding die ik liever niet onderga
A pound of flesh, to be by him cut off Nearest the merchant's heart. -- Shakespeare :P
pi_28198658
quote:
Op vrijdag 24 juni 2005 16:43 schreef Sark het volgende:
Hmmm, heb zelf geen Zirh maar gebruik "SHISEIDO MEN CLEANSING FOAM" en gebruik het dan 's ochtends en 's avonds en doe er c..a 1,5 maand a 2 maanden meem.
okeej, nou dan vind ik die maand van mij nog niet zo erg..... ik schrok al toen ik 3 maanden zag staan
  vrijdag 24 juni 2005 @ 17:33:21 #210
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28199466
Ik ben er al wel achter dat dat Nivea troep enzo niet goed werkt, als ik dat heb gebruikt tijdens het douchen is me huid gewoon droog en trekkerig. En die cremes enzo vind ik te vet. Cheap stuff IMHO!

Mare van deze 4 merken, welke is nou echt de beste of is dat toch per persoon toch weer verschillend?

- Shiseido Men
- Lancome Homme
- Homburg Men
- Biotherm Homme

In dit topic lees ik veel goede dingen over Shiseido en Biotherm, maar over Lancome en Homberg heb ik nog geen dingen gehoord. Welke merken zijn nog meer kwalitatief goed in jullie ogen, vooral voor de probleem huid!
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  vrijdag 24 juni 2005 @ 17:37:26 #211
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28199556
quote:
Op vrijdag 24 juni 2005 16:09 schreef Sark het volgende:
Op http://www.adversus.nl/beauty/ las ik dat het niet eens gek is als een man eens per week een gezichtsmasker neemt. Ikzelf gebruik ook wel producten maar dat heb ik nog onoit gebruikt. Vroeg me af welke er precies zijn en of die er ook speciaal voor de man zijn ( lijkt me wel ).

Iemand ervaring mee en zo ja welke merken
Zo'n masker wil ik ook wel eens proberen en uiteraard zal je die ook wel weer in verschillende soorten en substanties hebben, zoals klei enzo.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zaterdag 25 juni 2005 @ 21:05:31 #212
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28233221
Waar kopen jullie eigenlijks al die zooi, gewoon in de winkel of via internet?
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28241697
quote:
Op zaterdag 25 juni 2005 21:05 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
Waar kopen jullie eigenlijks al die zooi, gewoon in de winkel of via internet?
Ik tot nu toe altijd in de winkel. Voordeel is dat ze het bij mij altijd leuk vinden om mij te helpen omdat ik interesse toon in verzorgingsproducten + In de winkel krijg je vaak gigantisch veel monsters waardoor je alles eerst kan uitproberen voor je het koopt.
pi_28241806
Ik zou trouwens niet gelijk heel veel spullen kopen. Ik heb ook zo'n periode dat ik dacht hoe meer is beter maar dat is niet waar; je huid went aan al die dingen en zodra je stopt met die producten zie je er opeens niet meer uit. Je moet het echt met mate gebruiken

Ik gebruik nu voornamelijk aquapower (voor het stappen) en detoxifying moisturizer (vooral die laatste is top , je huid ziet er veel gezonder uit) Ik gebruik het vooral als ik er slecht uitzie door stress/slaapgebrek/kater.
pi_28243246
De Hema gaat nu ook komen met producten voor de man: http://www.nu.nl/news/544(...)kopere_cr%E8mes.html

Kern van het bericht op nu.nl
- Hema gaat qua prijs onder Kruidvat zitten
- Twijfel over de posititonering van de Hema producten
- Volgens dermatoloog geen product slecht, goedkopere iets minder werkzaam
- Nivea marktleider in Nederland

Zag net te laat dat het er al staat.
Never try to outstubborn a cat.
pi_28245116
Ik heb als test om de dag mezelf gescrubt... en je wilt niet weten hoe goed mijn gezicht er nu uitziet. Tis gladder, geen puistjes meer (terwijl ik er normaal altijd 1/2 had op dezelfde plek) .

werkt dus echt heel goed, ookal staat op de verpakking een maal per week..
  maandag 27 juni 2005 @ 00:57:39 #217
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28261259
quote:
Op zondag 26 juni 2005 02:09 schreef Rapaille het volgende:

[..]

Ik tot nu toe altijd in de winkel. Voordeel is dat ze het bij mij altijd leuk vinden om mij te helpen omdat ik interesse toon in verzorgingsproducten + In de winkel krijg je vaak gigantisch veel monsters waardoor je alles eerst kan uitproberen voor je het koopt.
Ik kan me voorstellen dat je merken als ....

- Shiseido Men
- Lancome Homme
- Homburg Men

.... niet zomaar overal kan kopen.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  maandag 27 juni 2005 @ 01:00:42 #218
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28261316
--dubbelpost---
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28261401
ICI paris heeft volgens mij wel shiseido men wel. Lancome homme heb ik monsters van gekregen bij iciparis dus dat hebben ze ook wel Verder hebben ze er ZIRH, dat schijnt ook wel goed te zijn
  maandag 27 juni 2005 @ 09:13:19 #220
123069 PowerPoes
LangePoodle
pi_28264100
ZIRH moet je mee oppassen. Vooral de reiniging, deze heeft AHA's erin.
Phytomer heeft ook een mannenlijn, Clarins ook.
Ambtenaar in functie? Jeugdpuis in uniform zal je bedoelen!
  maandag 27 juni 2005 @ 09:13:41 #221
87681 Sark
Shellslaaf
pi_28264105
ICI PARIS en DOUGLAS hebben shiseido, biotherm, zirh gewoon in hun assortiment.

Btw die scrub van shiseido .... is dit een ligte scrub of ligt dit geheel aan mij j?

[ Bericht 19% gewijzigd door Sark op 27-06-2005 11:06:25 ]
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_28275680
quote:
Op maandag 27 juni 2005 09:13 schreef PowerPoes het volgende:
ZIRH moet je mee oppassen. Vooral de reiniging, deze heeft AHA's erin.
Phytomer heeft ook een mannenlijn, Clarins ook.
wat is er mis met AHA's?
  maandag 27 juni 2005 @ 16:09:47 #223
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28275812
quote:
Op maandag 27 juni 2005 16:05 schreef LissaP het volgende:

[..]

wat is er mis met AHA's?
Huidirritatie, allergische reacties, aggressief.

[ Bericht 3% gewijzigd door 2L0w4Zer0 op 27-06-2005 16:24:30 ]
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28276946
Als moisturizer wil ik adviseren om Aquapower van Biotherm eens te proberen.
Ik gebruik het zelf sinds een aantal weken en vind het echt een super middel!!!
Hydrateert uitstekend en laat in tegenstelling tot veel andere crèmes geen glimmende plekken op het gezicht achter. Bovendien voelt het heerlijk verfrissend aan op de huid.
pi_28276959
quote:
Op maandag 27 juni 2005 16:09 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]

Huidirritatie, allergische reacties, aggressief.
ik gebruik al een half jaar Zirh Clean, en heb echt nergens last van.... maar zal ongetwijfelt per persoon verschillend zijn. Voor mij is het het enige product wat echt effectief puistjes en onzuiverheden weghoud.
  maandag 27 juni 2005 @ 17:04:17 #226
114176 Molluck
Suck my deck!
pi_28277563
Ik gebruik al een tijd die Nivea Q10 for Men, maar nu hoorde ik van een schoonheidsspecialiste dat die eigenlijk voor de oudere man is...

Kan dat kwaad voor mij?
"MOLLUCK DU SCHEISS DRECKIGER BINGO SPIELER"
pi_28277896
quote:
Op maandag 27 juni 2005 17:04 schreef Molluck het volgende:
Ik gebruik al een tijd die Nivea Q10 for Men, maar nu hoorde ik van een schoonheidsspecialiste dat die eigenlijk voor de oudere man is...

Kan dat kwaad voor mij?
nee denk het niet, aangezien er meer stoffen inzitten die je huid nodig heeft..... want oudere mensen hebben vanzelfsprekend meer werkzame stoffen nodig dan jongeren. Je zult er waarschijnlijk niets aan hebben als het een rimpel-effect tegen gaat ofzow.

Maar Q10 dat is toch van die reclame met een man van een jaar of 30?
  maandag 27 juni 2005 @ 17:19:03 #228
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28277970
quote:
Op maandag 27 juni 2005 16:45 schreef LissaP het volgende:

[..]

ik gebruik al een half jaar Zirh Clean, en heb echt nergens last van.... maar zal ongetwijfelt per persoon verschillend zijn. Voor mij is het het enige product wat echt effectief puistjes en onzuiverheden weghoud.
Het verschilt idd per persoon, bovendien ligt het aan de percentage AHA wat erin zit. In commercieele vrij verkrijgbare producten zal het percentage AHA vaak niet boven de 5% uitkomen. Hoe hoger het AHA gehalte hoe meer (kans op) bijwerkingen.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  maandag 27 juni 2005 @ 17:28:35 #229
114176 Molluck
Suck my deck!
pi_28278273
quote:
Op maandag 27 juni 2005 17:16 schreef LissaP het volgende:

[..]

nee denk het niet, aangezien er meer stoffen inzitten die je huid nodig heeft..... want oudere mensen hebben vanzelfsprekend meer werkzame stoffen nodig dan jongeren. Je zult er waarschijnlijk niets aan hebben als het een rimpel-effect tegen gaat ofzow.

Maar Q10 dat is toch van die reclame met een man van een jaar of 30?
Ja, die vrouw ligt dan in bad met yoghurt en komkommers op haar gezicht terwijl die man al klaar is door alleen dat spulleke op zijn gezicht te smeren

Ik gebruik het nu ook niet, maar in de winter heb ik vaak echt zo'n droge huid en dit spul trekt heel snel in, anders gebruik ik Lancome Nutrix, maar dat is zo vet
"MOLLUCK DU SCHEISS DRECKIGER BINGO SPIELER"
pi_28278672
quote:
Op maandag 27 juni 2005 17:28 schreef Molluck het volgende:

[..]

Ja, die vrouw ligt dan in bad met yoghurt en komkommers op haar gezicht terwijl die man al klaar is door alleen dat spulleke op zijn gezicht te smeren

Ik gebruik het nu ook niet, maar in de winter heb ik vaak echt zo'n droge huid en dit spul trekt heel snel in, anders gebruik ik Lancome Nutrix, maar dat is zo vet
dan lijkt het mij niet dat het voor oudere mannen is.... of je moet iemand van 30 al een oudere vinden. Lijkt me niet dan men reclame gaat maken met een persoon die jonger is dan de doelgroep
  maandag 27 juni 2005 @ 18:46:54 #231
36822 Mexoryl
TDSA + DTS
pi_28280464
quote:
Op maandag 27 juni 2005 16:09 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]

Huidirritatie, allergische reacties, aggressief.
Of het aggresief zal zijn ligt aan de uiteindelijke pH van het product en hoe lang het met de huid in aanraking is en met wat voor huid je te maken hebt. Een sterk verhoornde huid zal veel meer kunnen verdragen, dan een huid die dat niet is. Ik heb nog nooit gehoord dat AHA's (glycolzuur, melkzuur, etc.) allergische reacties kunnen veroorzaken. Salicylzuur is een ander verhaal, maar dat is geen AHA. Het is overigens aan te raden om je goed te beschermen tegen de zon bij gebruik van AHA's.
pi_28300529
OP zich wel een interessant topic dit. Ben zelf ook een groot voorstander van het Biotherm assortiment. Wat ik hier nog niet de revú heb zien passeren is Biotherm - Hydra Detox Yeux. Een of ander geniaal middel tegen wallen of zwarte kringen onder je ogen, voor de mensen zoals mij die bij lange na niet aan die gem. 8 uur slapen per nacht komen. 2 maal daags smeren en zeg maar dag met je handje tegen de wallen .
Nog één vraagje voor de experts hier. Ik heb zelf na het scheren ook regelmatig last van scheerirritaties (op de hals), d.w.z. dat de huid dan wat rood wordt en de kans op het onstaan van puistjes/pukkeltjes juist daar erg toeneemt. Terwijl ik daar in de rest van mijn gezicht nergens last van heb. Ik scheer altijd met een goed gereinigd mes, 1x met de baardgroei mee en 1x tegen de baargroei in. Bestaat hier ook nog een goed middeltje voor?
  dinsdag 28 juni 2005 @ 13:34:45 #233
123069 PowerPoes
LangePoodle
pi_28301391
Scheer je lange halen of met korte stukjes? Dat wilt ook nog wel es verschil maken. Spoel je ook af en toe je mes af? Je kan beter een scheergel gebruiken dan schuim, dit is beter voor je huid. Scheerschuim werkt uitdrogend. Tegen de baardgroei in met een nieuw aangebrachte gel?
Ambtenaar in functie? Jeugdpuis in uniform zal je bedoelen!
pi_28302299
Meestal scheer ik in lange halen. Wel m'n scheermes afspoelend na iedere haal. Over het algemeen gebruik iki scheerschuim van gilette. Zo heel af en toe wel eens scheergel. Ik kan eens overstappen op de gel om te kijken of het verschil hem daar in zit.
pi_28302322
Ik heb vooral op m'n voorhoofd nogal wat last van puistjes, nu gebruik ik sinds 2 weken nivea visage normaal. Maar het lijkt alleen maar erger te worden. Is het misschien een idee om die acnoclean te gaan gebruiken of zou iets anders beter werken en zo ja wat dan? Ook is m'n voorhoofd nogal vet waardoor het snel gaan blinken, wat helpt hier het best tegen??
pi_28302468
Ja je kunt die acnoclean wellicht proberen. Ik las hier dat er veel mensen baat bij hebben. Je kan natuurlijk ook altijd eerst een monstertje gaan halen bij de douglas of ici paris. Tegen die vettige gezichthuid schijnt de biotherm T-pur lijn nogal goed te helpen.
pi_28303317
Je moet ook niet tegen de haargroeirichting in scheren, probeer dat eens.
  dinsdag 28 juni 2005 @ 15:27:06 #238
123069 PowerPoes
LangePoodle
pi_28305008
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 14:35 schreef oioioioi het volgende:
Je moet ook niet tegen de haargroeirichting in scheren, probeer dat eens.
Voor een glad scheerresultaat is dat essentiel! Eerst met de haren mee, daarna tegen de haren in.
Ambtenaar in functie? Jeugdpuis in uniform zal je bedoelen!
pi_28308917
Is het raadzaam om gelijk alledrie de flessen te kopen, mouse, scheergel en creme of hoeft bij voorbeeld de scheergel niet? Erg veel geld heb ik niet namelijk.
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 14:06 schreef maximus_83 het volgende:
Ja je kunt die acnoclean wellicht proberen. Ik las hier dat er veel mensen baat bij hebben. Je kan natuurlijk ook altijd eerst een monstertje gaan halen bij de douglas of ici paris. Tegen die vettige gezichthuid schijnt de biotherm T-pur lijn nogal goed te helpen.
  dinsdag 28 juni 2005 @ 18:42:00 #240
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28310971
Mare hoelang moet je eigenlijks al die cremes, lotions, balsems, etc. gebruiken voordat je echt verschil ziet, dat je zeg maar zoiets hebt van... "ja, nu zie ik toch echt verschil".

"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28312558
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 17:23 schreef ewaldinho het volgende:
Is het raadzaam om gelijk alledrie de flessen te kopen, mouse, scheergel en creme of hoeft bij voorbeeld de scheergel niet? Erg veel geld heb ik niet namelijk.
[..]
Geen idee zelf heb ik dat eigenlijk ook niet gedaan. Ik ben ooit begonnen met een gewone hydraterende creme van biotherm en omdat die me wel aansprak heb ik ook andere producten van biotherm gekocht.

@ 2L0w4Zer0: Ik denk niet dat je dat verschil zelf snel zal zien omdat het geleidelijk gaat. Je gebruikt gewoon al dat spul (wel belangrijk dat je het consequent blijft gebruiken) en dan zul je op een gegeven moment vanzelf wel zien dat je huid er van opknapt.
  dinsdag 28 juni 2005 @ 20:16:53 #242
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28314210
Nou als het goed is komen mijn spullen van SHISEIDO deze week binnen, ik heb ze besteld via het internet op http://www.drogisterij.net/

Ik ben zeer benieuwd

Ik ga ervan uit dat ik na een maandje wel wat verschil zal zien.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28314409
quote:
Op vrijdag 24 juni 2005 16:32 schreef LissaP het volgende:
ff vraagje hoelang doen jullie gemiddeld dan over een tube Protect van Zirh?
want ik ben dus met een maand er alweer doorheen, gebruik dan wel smorgens in savonds, maar gebruik ik nou gewoon zo vreselijk veel, of gebruiken jullie zo enorm weinig...
Die protect heb ik nog niet eens half opgemaakt.. Heb de defend gehaald en daar doe ik nu toch al een maand of 3 mee... ik smeer ook geen 2x per dag dan.
_Disruption by Design, by any means necessary_
I'll describe the way I feel ...You're my new Achilles heel
Can this savior be for real. Or are you just my seventh seal?
pi_28314765
Trouwens over

SHISEIDO MEN CLEANSING FOAM

Ik raad die niemand aan
Heb hem zelf even gebruikt, maar hij droogt je huid ontzettend uit, werkt verder wel fijn maar je huid is daarna veel te droog....
_Disruption by Design, by any means necessary_
I'll describe the way I feel ...You're my new Achilles heel
Can this savior be for real. Or are you just my seventh seal?
  dinsdag 28 juni 2005 @ 20:34:47 #245
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28314801
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 20:33 schreef Thermo het volgende:
Trouwens over

SHISEIDO MEN CLEANSING FOAM

Ik raad die niemand aan
Heb hem zelf even gebruikt, maar hij droogt je huid ontzettend uit, werkt verder wel fijn maar je huid is daarna veel te droog....
kom je nu mee.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  dinsdag 28 juni 2005 @ 20:35:31 #246
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28314823
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 20:34 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]

kom je nu mee.
Maar daar hebben we weer de cremes en de lotions voor.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28314944
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 20:35 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]

Maar daar hebben we weer de cremes en de lotions voor.
Is waarschijnlijk wel per persoon verschillend.. maar toch wilde ik mijn ervaring ermee even melden
_Disruption by Design, by any means necessary_
I'll describe the way I feel ...You're my new Achilles heel
Can this savior be for real. Or are you just my seventh seal?
  dinsdag 28 juni 2005 @ 20:45:17 #248
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28315155
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 20:39 schreef Thermo het volgende:

[..]

Is waarschijnlijk wel per persoon verschillend.. maar toch wilde ik mijn ervaring ermee even melden
Nou ja, kijk ik dacht omdat onze lieve mod schatje een visagiste is, zal zij er wel een beetje verstand van hebben en zij zei ergens in dit topic dat je het beste een verzorgingslijn van 1 merk kunt gebruiken, omdat dit op elkaar is afgestemd. En zodoende is het Shiseido Men geworden, als deze niet bevalt ga ik Lancome Homme of Biotherm Homme proberen.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  woensdag 29 juni 2005 @ 10:05:55 #249
87681 Sark
Shellslaaf
pi_28329230
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 20:33 schreef Thermo het volgende:
Trouwens over

SHISEIDO MEN CLEANSING FOAM

Ik raad die niemand aan
Heb hem zelf even gebruikt, maar hij droogt je huid ontzettend uit, werkt verder wel fijn maar je huid is daarna veel te droog....
Ik gebruik SHISEIDO MEN CLEANSING FOAM ook, en hij droogt net als t-pur (biotherm) ook uit hoewel het niet echt uitdrogen is. Het is de bedoeling dat je na deze cleaner ook een vochtinbrengende crème gebruikt zoals TOTAL REVITALIZER, TOTAL REVITALIZER is niet een van de goedkoopste producten uit de lijn van shiseido maar het werkt gewelidg! met een vingertopje kan je bijna je hele gezicht voorzien en hierbij heb ik in tegenstelling tot biotherm dat me gezicht de hele dag fris/fijn aanvoelt.

[ Bericht 5% gewijzigd door Sark op 29-06-2005 10:11:51 ]
If you always do what you always did you always get what you always got!
pi_28331967
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 15:27 schreef PowerPoes het volgende:

[..]

Voor een glad scheerresultaat is dat essentiel! Eerst met de haren mee, daarna tegen de haren in.
ja maar daar krijg je nou die scheerirritaties van
pi_28332729
Ja maar dan loop ik liever met een beetje scheerirritatie rond dan met een half geschoren kop
  zondag 10 juli 2005 @ 20:08:35 #252
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28689006
quote:
Op donderdag 23 juni 2005 22:04 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
Aan Schatje of andere ervaringsdeskundigen :
Oke ik heb een vraag, als ik nou het volgende koop, sorry voor de hoofdletters, maar ik heb copy/paste gedaan:

- SHISEIDO MEN CLEANSING FOAM
- SHISEIDO MEN HYDRATING LOTION
- SHISEIDO MEN MOISTURIZING EMULSION
- SHISEIDO MEN DEEP CLEANSING SCRUB
- SHISEIDO MEN EYE SOOTHER

Dit gaat mij dus +/- 143 euro kosten
Hoelang doe ik hier mee, een week, een maand, een halfjaar?
Want om dit soort produkten te koop ben je best veel geld kwijt, dus zou je denken dat je er ook wel redelijk lang mee doet?
Nou ik het het dus besteld via internet en er was wat vertraging enzo dus ik heb nog niet alles binnen, maar ze hebben al wel de Cleansing Foam en de Eye Soother opgestuurd. En deze zijn dus zeer zuinig in gebruik, je hebt maar heel weinig nodig. Ik benieuwd naar het restant wat nog binnen moet komen.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  dinsdag 12 juli 2005 @ 22:20:37 #253
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28751595
Ik heb nu eindelijk alles binnen, dus dit:

- Shiseido Men Cleasing Foam
- Shiseido Men Deep Cleansing Scrub
- Shiseido Men Hydrating Lotion
- Shiseido Men Moisturizing Emulsion
- Shiseido Men Eye Soother
- Zirh Clay Mask

De Cleasing Foam heb ik nu al een paar dagen gebruikt en die bevalt goed. Van de Eye Soother weet ik nog niet wat ik moet denken, dat zal wel wat langer duren voordat het effect heeft. Vandaag heb ik ook voor het eerst de Zirh Clay Mask gebruikt, dat was wel weer een ervaring op zich, in het begin beet het een beetje, dit moet 2 keer per week, dus ik ben benieuwd. De Moisturizing Emulsion trek snel in de huid en voelt absoluut niet vettig aan. Morgen ff de Cleansing Scrub proberen en de Hydrating Lotion.

Als ik die lieve mevrouw van de Douglas moet geloven, kan ik met dit voorraadje sowieso wel 2 a 3 maanden vooruit, waar ik dus wel blij om ben aangezien dit spul tering duur is.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28751736
quote:
Op dinsdag 12 juli 2005 22:20 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
Als ik die lieve mevrouw van de Douglas moet geloven, kan ik met dit voorraadje sowieso wel 2 a 3 maanden vooruit, waar ik dus wel blij om ben aangezien dit spul tering duur is.
dat kan je dus wel vergeten reken op 1 maand en hoogstens 2 (vooral de vochtinbrengende spullen gaan veel te snel). Overigens ben je het allerbeste spul vergeten van Shiseido namelijk de anti-shine refresher.....

De eye soother helpt te weinig voor wat je ervoor betaald (ik kreeg zelfs rode ogen van de geur/kruiden (zoiets), maar verder een uitstekend setje voor een goede huid
pi_28751770
foutje
  dinsdag 12 juli 2005 @ 22:30:17 #256
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28752011
quote:
Op dinsdag 12 juli 2005 22:23 schreef FokLex het volgende:

[..]

dat kan je dus wel vergeten reken op 1 maand en hoogstens 2 (vooral de vochtinbrengende spullen gaan veel te snel). Overigens ben je het allerbeste spul vergeten van Shiseido namelijk de anti-shine refresher.....
Die anti-shine refresher heb ik een proefmonster van gekregen, overigens heb ik van alle Shiseido Men producten die ik niet gekocht heb een proefmonster gekregen. Ik had eerst alles via internet bestelt, maar helaas konden ze niet alles leveren, dus ben ik naar de Douglas gegaan.

Mare dus 1, hooguit 2 maanden, hmm, dat setje wat ik nu gekocht heb heeft me iets van 170 euro gekost in totaal. Nou dan ga ik dus wel zuinig doen en het proberen te rekken tot 2 maand.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28752137
Vraagje
Ik scheer al een tijd de haartjes weg onder me navel, maar ik krijg nu veel ingegroeide haren daar. Die kan je er wel uittrekken met een pincet, maar wat kan ik daar tegen doen?

Wist niet dat mannen ook al die dingen kochten (A) Ik vind mijn nivea soft en dove firming lotion al heel wat Ik zoek een hydraterende creme die niet glanst maar wel goed is tegen een droge huid, suggesties?
  dinsdag 12 juli 2005 @ 22:47:18 #258
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28752739
quote:
Op dinsdag 12 juli 2005 22:32 schreef DO_Doubl_Gizzl het volgende:
Vraagje
Ik scheer al een tijd de haartjes weg onder me navel, maar ik krijg nu veel ingegroeide haren daar. Die kan je er wel uittrekken met een pincet, maar wat kan ik daar tegen doen?
Volgens mij helpt een scrubcreme hiertegen, dat heb ik her en der wel eens gehoord en gelezen.
quote:
Op dinsdag 12 juli 2005 22:32 schreef DO_Doubl_Gizzl het volgende:
Wist niet dat mannen ook al die dingen kochten (A) Ik vind mijn nivea soft en dove firming lotion al heel wat Ik zoek een hydraterende creme die niet glanst maar wel goed is tegen een droge huid, suggesties?
Shiseido Moisturizing Emulsion Mare je kan natuurlijk ook iets van Biotherm Homme of Lancome Homme nemen. Ik zou geen Niveau nemen.

http://www.biotherm.com/
http://www.lancome.co.uk/
http://www.shiseido.co.jp/

Je moet nu niet denken dat ik een kenner ofzo ben hoor...
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  vrijdag 15 juli 2005 @ 19:44:42 #259
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28839794
Die Shiseido Anti-shine Refresher is echt geweldig, je bent sowieso 8 uur en vaak wel langer van je glimmende T-zones af. Zelfs als je in de loop van de dag wat meer talgproductie hebt zie je hier amper wat van.

Weet iemand trouwens ook een soort peeling scrub of masker voor mannen waarmee je kleine littekens kunt verminderen, zonder naar een schoonheidsspecialiste te gaan?
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28840033
Die stond nog ineens op je lijstje?!?
Droogt het je huid uit of niet? En wat als je gaat zweten?
pi_28840213
quote:
Op vrijdag 15 juli 2005 19:44 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
Die Shiseido Anti-shine Refresher is echt geweldig, je bent sowieso 8 uur en vaak wel langer van je glimmende T-zones af. Zelfs als je in de loop van de dag wat meer talgproductie hebt zie je hier amper wat van.
Mooi dat het goed werkt, zeker met dit weer
  vrijdag 15 juli 2005 @ 20:59:22 #262
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28841785
quote:
Op vrijdag 15 juli 2005 19:52 schreef DO_Doubl_Gizzl het volgende:
Die stond nog ineens op je lijstje?!?
Droogt het je huid uit of niet? En wat als je gaat zweten?
Dat dit was die proefmonster die ik had gekregen, een tube van 2 ml en ik heb het nu 2 keer gebruikt voor me hele gezicht en die tube is nog steeds niet op, dat spul is best zuinig in gebruik.
Het droogt je huid absoluut niet uit. Wat betreft dat zweten, euh ik denk dat ik daar niet echt goed antwoord op kan geven. Maar als je behoorlijk zweet op je voorhoofd zal het denk ik niet goed meer helpen, maar een beetje zweten zal denk ik geen problemen opleveren.

Je moet het ook niet uitsmeren, maar echt kloppend met je vingers verspreiden over je glimmende zones. Werkt perfect.

Wat ook een voordeel is van Shiseido Men producten is dat het geen mee-eters en onzuiverheden bevorderd, "niet comedogeen" noemen ze dat op de verpakking.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_28843925
@2low4zero... nee ik zou het inderdaad zeker niet gaan uitsmeren, want door draaiende bewegingen op je gezicht wek je juist olie op. En dat is het laatste wat je wil als je een glimmende huid hebt. Is eigenlijk natuurlijk met alles wat je opsmeert
pi_28844421
Afgelopen jaar heb ik krentenbaard gehad. Nu is het me opgevallen dat er, ondanks dat ik er nooit aan heb gekrabt, een klein rood vlekje is achtergebleven. Iemand enig idee wat dit kan zijn of hoe ik dit weg kan krijgen?
  maandag 18 juli 2005 @ 00:18:01 #265
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_28897324
Ik heb Dr. van den hoog scrub gehad. Die was erg fijn, maar nu uit het assoritment gehaald bij Kruidvat (eikels ) Nu gebruik ik tijdelijk dus geen echte scrubcreme.

Ik waste mijn gezicht voorheen 1x per dag met gewone handzeep of met water. Toen ik van iemand hoorde dat die zeep zo slecht was heb ik Garnier facewash gekocht. Een groene tube. En dat spul werkt me toch als een trein

Verders nog 2-3x per week zo'n masker van Biotherm met iets van scrub erin ofzo , ook wel fijn hoor maar ik vind het allemaal zo'n gedoe. Eerst wassen, dan dat spul goed verdelen en beetje inmasseren. Een kwartier in laten trekken en daarna weer goed afspoelen.

Maja je moet er iets voor over hebben he, ik loop er nu tenminste fatsoenlijk bij vind ik

oh ja, nog een of andere balsem voor na het scheren, ook perfect weet alleen zo niet precies hoe het heet.
pi_28926330
Wat vinden jullie van de Nivea for men lijn? face wash, intensive creme, etc
  maandag 18 juli 2005 @ 22:58:24 #267
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_28926587
De face wash vind ik heerlijk. Ik gebruik ook de scrub en de Q10 creme. Het is wat minder geconcentreerd dan de exclusievere merken, maar het is dan ook heel wat goedkoper.
pi_28926866
bedoel je deze?? NIVEA FOR MEN ENERGY CREME Q10?
  dinsdag 19 juli 2005 @ 18:48:11 #269
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28951407
quote:
Op vrijdag 15 juli 2005 22:12 schreef LissaP het volgende:
@2low4zero... nee ik zou het inderdaad zeker niet gaan uitsmeren, want door draaiende bewegingen op je gezicht wek je juist olie op. En dat is het laatste wat je wil als je een glimmende huid hebt. Is eigenlijk natuurlijk met alles wat je opsmeert
Wanneer dep je iets en wanneer smeer je iets? Een creme moet je toch smeren en niet deppen?
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  dinsdag 19 juli 2005 @ 18:51:51 #270
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_28951525
Stel dat je een verzorgingslijn van een bepaald merk gebruikt, hoelang moet je het dan gemiddeld gebruiken voordat je een goed resultaat ziet en/of dat je weet of een bepaalde verzorgingslijn geschikt voor je is? Ik kan me namelijk voorstellen dat je niet van de een op de andere dag verschil ziet.

[ Bericht 1% gewijzigd door 2L0w4Zer0 op 19-07-2005 18:58:08 ]
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  dinsdag 19 juli 2005 @ 19:22:04 #271
123069 PowerPoes
LangePoodle
pi_28952624
Je huid vernieuwd in zo'n 30 dagen. Dus zo'n 7weken zou je iets moeten proberen. 4weken vernieuwing, 3weken nieuwe verzorging op een vernieuwde huid. Dit geldt voor de verzorging. Reiniging zou binnen paar dagen al merkbaar verschil moeten maken.

[ Bericht 24% gewijzigd door PowerPoes op 19-07-2005 19:27:09 ]
Ambtenaar in functie? Jeugdpuis in uniform zal je bedoelen!
  dinsdag 19 juli 2005 @ 19:22:48 #272
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_28952645
Jep, Do_Doubl_Gizzl (sjessus wat een naam )!

@ 2L0w: Ligt eraan wat je gebruikt. Een Face Wash of scrub geeft in de regel direct resultaat omdat je eigen je dode huidcellen eens gioed verwijdert. Crèmes en dergelijke zullen wat geduld nodig hebben, vermoed ik zo.
  dinsdag 19 juli 2005 @ 19:32:51 #273
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_28952968
quote:
Op dinsdag 19 juli 2005 19:22 schreef MadGuy het volgende:
Jep, Do_Doubl_Gizzl (sjessus wat een naam )!

@ 2L0w: Ligt eraan wat je gebruikt. Een Face Wash of scrub geeft in de regel direct resultaat omdat je eigen je dode huidcellen eens gioed verwijdert. Crèmes en dergelijke zullen wat geduld nodig hebben, vermoed ik zo.
Mijn scrub en face dinges hadden idd meteen resultaat. Van die hydraterende creme gebruik ik wel omdat de huid anders soms een beetje droog is. Of het ook resultaat heeft mag joost weten.
pi_28953221
quote:
Op dinsdag 19 juli 2005 19:22 schreef MadGuy het volgende:
Jep, Do_Doubl_Gizzl (sjessus wat een naam )!
Nee gestoorde gozer is een mooie.
Ik vond het wel een leuke
  dinsdag 19 juli 2005 @ 21:33:10 #275
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_28956952
ik gebruik elke dag reinigs spul van Garnier, uit zo'n pompflesje en ik scrub 3 á 4 keer in de week met scrub van trekpleisterhuis merk..

Ik heb niet echt een dag creme dingm aar jat wel eens wat van mijn zusje als ik een droge huid heb, wat is een goede creme?
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  dinsdag 19 juli 2005 @ 21:35:27 #276
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_28957047
quote:
Op dinsdag 19 juli 2005 21:33 schreef One_conundrum het volgende:
ik gebruik elke dag reinigs spul van Garnier, uit zo'n pompflesje en ik scrub 3 á 4 keer in de week met scrub van trekpleisterhuis merk..

Ik heb niet echt een dag creme dingm aar jat wel eens wat van mijn zusje als ik een droge huid heb, wat is een goede creme?
gewoon nivea dagcreme.

3 a 4x in de week scrubben is teveel. max 2x.
pi_28961839
quote:
Op dinsdag 19 juli 2005 21:35 schreef leolinedance het volgende:

[..]

3 a 4x in de week scrubben is teveel. max 2x.
had ik ook begrepen idd. anders krijgt je huid ook geen rust..
pi_28962290
Ik heb peeling gel van de slecker, hoevaak mag je dat gebruiken? Doe nu 2x per dag.
pi_28964818
Goed.. heb nog nooit iets van deze middelen gebruikt voor huidverzoring (nee zelfs geen aftershave ) dus heb ook vrijwel geen idee wat ik zou moeten kopen en waarvoor. Heb dit topic doorgelezen, maar na 10 merken gelezen te hebben ben ik de eerste 5 al weer vergeten.

Ik heb last van donkere kringen, wallen etc rond mijn ogen.. oftewel vermoeidheid. Wat is daar een goed middeltje tegen?
Daarnaast heb ik last van meeters (ofzo.. zijn in ieder geval hele kleine zwarte dingetjes ) op mijn neus (voelt ook vettig aan)..
En als laatste.. is er een middeltje wat het gezicht zoiezo beter uit laat zien? Heb gewoon een normale huid .

Geld is geen probleem.. snelheid van het krijgen wel (wil gelijk kunnen kopen en in handen hebben ).. nu las ik dat shiseido gewoon bij de douglas en ICI paris te koop is? Welke zou ik voor bovenstaande daarvan moeten hebben of raden jullie mij een ander aan?

[ Bericht 5% gewijzigd door Mordreth op 20-07-2005 09:06:47 ]
  woensdag 20 juli 2005 @ 08:54:01 #280
123069 PowerPoes
LangePoodle
pi_28966735
Voor je ogen zou ik even een wat testertjes regelen. En kijk ook es naar een oogmasker.
Ambtenaar in functie? Jeugdpuis in uniform zal je bedoelen!
pi_28972123
is er iemand die Nivea Scrub gebruikt? en wat zijn je ervaringen ermee? Ik gebruik nu de scrub van Shiseido en Zirh, maar een goedkopere variant is altijd leuk, mits ie vergelijkbaar is qua kwaliteit...
pi_29061849
Ik heb wel een zeker badkamerritueel

Onder de douche gebruik ik een Hair & Body gel van Clinique

Daarna een face scrub van Lancôme

Daarna scheer ik me met een Mach 3, en breng aftershave op van Jean Paul Gaultier, zonder alcohol, want dat droogt de gezichtshuid uit

Vervolgens een gelmasker van Sisley, dat 10 minuten moet intrekken, in die tijd poets ik mijn tanden grondig met een elektrische tandenborstel van Philips

Na het masker een hydraterende lotion van Shiseido

Als laatste een moisturizer emulsie van Shiseido

Ik spuit nog een wolk Polo Ralph Lauren Blue achter de oren, en ben klaar
pi_29064174
Ga je niet erg glimmen van die hydraterende en moisturizende cremes?
pi_29064567
quote:
Op woensdag 20 juli 2005 02:09 schreef Mordreth het volgende:

Ik heb last van donkere kringen, wallen etc rond mijn ogen.. oftewel vermoeidheid. Wat is daar een goed middeltje tegen?
slaap schijnt daar wel een goed middeltje tegen te zijn
  zaterdag 23 juli 2005 @ 16:10:24 #285
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_29064600
quote:
Op zaterdag 23 juli 2005 16:08 schreef Kentaro het volgende:

[..]

slaap schijnt daar wel een goed middeltje tegen te zijn


Kringen onder de ogen

replies: 196 views: 12775

Blijkbaar is slaap lang niet altijd de oplossing!
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_29064950
Ik vroeg me af of er meer mensen zijn die producten van Thalasso gebruiken, wordt ook heel vaak gebruikt in kuuroorden endergelijke. Thalasso is een merk wat alles uit de zee haalt. Ik gebruik sinds een paar maandjes een zee-algen masker van dit merk en het werkt fantastisch.



Nog een voordeel aan dit product is dat het echt naar de zee ruikt, geeft een heel lekkere boost.


offtopic-- ik vraag me wel af hoe ze op dat plaatje die schroefdop zo kunnen laten vliegen... magic
  zaterdag 23 juli 2005 @ 16:32:05 #287
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_29065052
quote:
Op zaterdag 23 juli 2005 16:26 schreef LissaP het volgende:
Ik vroeg me af of er meer mensen zijn die producten van Thalasso gebruiken, wordt ook heel vaak gebruikt in kuuroorden endergelijke. Thalasso is een merk wat alles uit de zee haalt. Ik gebruik sinds een paar maandjes een zee-algen masker van dit merk en het werkt fantastisch.

[afbeelding]

Nog een voordeel aan dit product is dat het echt naar de zee ruikt, geeft een heel lekkere boost.


offtopic-- ik vraag me wel af hoe ze op dat plaatje die schroefdop zo kunnen laten vliegen... magic
Waar heb je dat weg en wat kost het? Website eventueel?
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_29065133
quote:
Op zaterdag 23 juli 2005 16:32 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]

Waar heb je dat weg en wat kost het? Website eventueel?
je kunt het online bestellen op: http://www.danieljouvance.com/ tis helemaal niet duur, 12euro. Er staat op de site dat het normaal 24euro kost, maar wij krijgen om de maand een blad binnen waar deze producten ook bij staan en heb ze altijd nog voor 12 euro kunnen kopen.
pi_29071214
quote:
Op maandag 18 juli 2005 22:52 schreef DO_Doubl_Gizzl het volgende:
Wat vinden jullie van de Nivea for men lijn? face wash, intensive creme, etc
zeer goede face wash (sensitive) en ook de bijbehorende creme is prima.

MAAR in de zomer is die creme verschrikkelijk!!! Je krijgt er een glim/zweethoofd van....In de winter is die creme dus prima maar in de zomer toch echt aquapower van biotherm ofzo
pi_29071432
quote:
Op vrijdag 15 juli 2005 19:44 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
Weet iemand trouwens ook een soort peeling scrub of masker voor mannen waarmee je kleine littekens kunt verminderen, zonder naar een schoonheidsspecialiste te gaan?
Ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe dit op te lossen is. Ik neem aan dat je t over kleine littekens hebt (soort van putjes) als gevolg van vroegere puistjes?
  zaterdag 23 juli 2005 @ 21:52:57 #291
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_29071543
quote:
Op zaterdag 23 juli 2005 21:47 schreef Meneer_Storm het volgende:

[..]

Ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe dit op te lossen is. Ik neem aan dat je t over kleine littekens hebt (soort van putjes) als gevolg van vroegere puistjes?
Yup!

Het is niet dat ik een maankratergezicht heb ofzo, maar helemaal perfect glad is het ook niet.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zaterdag 23 juli 2005 @ 22:07:15 #292
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_29071802
quote:
Op vrijdag 15 juli 2005 19:44 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
Weet iemand trouwens ook een soort peeling scrub of masker voor mannen waarmee je kleine littekens kunt verminderen, zonder naar een schoonheidsspecialiste te gaan?
Zou dit wat zijn, de "Lancome Resurface Peel"?

Hier 2 linkjes: KLIK en KLIK
quote:
Resurfacing and Soothing System
8% Glycolic Acid & 5% Physio-Peel Enhancer™

Dermatologists use a glycolic peel to reveal skin like new. Now with my home peeling kit, I can achieve this too.

Inspired by dermatological peeling techniques, Lancôme introduces Resurface Peel, its first complete home peeling system to reveal beautiful skin like new.

Resurface Peel gently removes skin’s dull, damaged layer and uncovers a smoother, more radiant complexion.

After 4 weeks, your complexion is radiant and your skin texture refined, like new.

. Smoother Skin: 98%*
. Younger Skin: 73%*
. More Radiant Skin: 86%*
. Refined Skin Texture: 88%*
. Less Visible Pores: 80%*
. Toned Skin: 90%*

*Self Evaluation of 350 women after 4 weeks of using Resurface Peel
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zaterdag 23 juli 2005 @ 22:23:47 #293
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_29072076
Klinkt interessant, natuurlijk. Heeft L'Oreal ook niet zoiets gericht op vrouwen genoemd de Dermabrasie kit of iets dergelijks?
  zaterdag 23 juli 2005 @ 22:45:19 #294
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_29072457
quote:
Op zaterdag 23 juli 2005 22:23 schreef MadGuy het volgende:
Klinkt interessant, natuurlijk. Heeft L'Oreal ook niet zoiets gericht op vrouwen genoemd de Dermabrasie kit of iets dergelijks?
Ja maar dat is met aluminium korreltjes, dat is afgeleid van een zogenaamde mechanische peel. Wat ik ervan begrijp is het een soort scrub -achtig iets, maar dan veel effectiever en wat agressiever.

Bovendien kost die peel van Lancome iets van 140 euro, terwijl die van L'Oreal een stuk goedkoper is.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zaterdag 23 juli 2005 @ 22:46:40 #295
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_29072478
Ah zodoende. Chemisch dus. Dat vind ik eigenlijk redelijk eng!
  zaterdag 23 juli 2005 @ 22:48:44 #296
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_29072519
quote:
Op zaterdag 23 juli 2005 22:46 schreef MadGuy het volgende:
Ah zodoende. Chemisch dus. Dat vind ik eigenlijk redelijk eng!
Die van L'Oreal is met korrels en die van Lancome is inderdaad iets chemisch ja.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zaterdag 23 juli 2005 @ 22:52:47 #297
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_29072593
Die van Lancome bevat dus Glycolic Acid.

quote van hun site: Glycolic Acid is a natural derivative from sugar cane.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zondag 24 juli 2005 @ 11:02:10 #298
16715 Mylene
*schatje*
pi_29080059
quote:
Op zaterdag 23 juli 2005 22:23 schreef MadGuy het volgende:
Klinkt interessant, natuurlijk. Heeft L'Oreal ook niet zoiets gericht op vrouwen genoemd de Dermabrasie kit of iets dergelijks?
ReFinish heet het.



¤ 18.99.

Ik heb er geen er ervaring mee. Ik zou voor zoiets eerder naar de schoonheidsspecialiste gaan .

In sommige week -en maandbladen zijn proefmonstertjes van dit produkt bijgesloten. Onder andere in de Elle en de Avant Garde .
  zondag 24 juli 2005 @ 11:05:07 #299
16715 Mylene
*schatje*
pi_29080107
Trouwens, je kunt littekens ook proberen te verminderen door 'siliconen gel' van Dermatix of 'PCLE crème' van Biodermal te gebruiken. Dat kun je dan voordat je gaat slapen opsmeren.
  zondag 24 juli 2005 @ 11:06:25 #300
16715 Mylene
*schatje*
  zondag 24 juli 2005 @ 11:06:34 #301
16715 Mylene
*schatje*
pi_29080133
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')