abonnement Unibet Coolblue
pi_22975736
Waarschuwing vooraf:
Dit topic bevat erg veel tekst en plaatjes. Het bestaat in totaal uit een inleiding en drie delen. Gelieve alles eerst te lezen en te bekijken voordat je een reactie plaatst. Ik weet dat dat voor sommigen erg moeilijk is, maar probeer het. Vriendelijk bedankt.


DE FOK! BIJBEL.



Wie dacht dat FOK! nog maar 5 jaar bestaat, heeft het goed mis. Maar dat behandelen we straks.
Wie dacht dat ik altijd een voorbeeldige user ben geweest, heeft het óók goed mis. Oh, beste lezers. Ik was in- en in verdorven. Een zieke geest, die zich niets aantrok van andermans gevoelens of wetten. De duivel zat in mij, vrienden. De duivel zat in mij...ik neem jullie mee naar een ver en grijs verleden.

Zo behandelde ik vrouwen zonder respect:


En keek ik naar films waar een jongeman van mijn leeftijd nog eigenlijk niet naar zou mogen kijken:


De topics die ik opende op FOK! waren ook van een beschamend niveau.


Oh, het was slecht met mij gesteld. Ik dronk teveel, ik rookte teveel, ik deed alles teveel. Diep van binnen drong het besef bij mij door dat ik zo niet langer door zou kunnen gaan; ik was mezelf kapot aan het maken. Maar het ontbrak mij aan de nodige discipline.

Maar toen… Op een ochtend, nadat ik weer eens de hele nacht had gezopen, lag er een vreemd rood boek naast mij in bed.


“FOK! Bijbel”, stond er op.


Ik vroeg me af waar dit boek nou toch vandaan kwam. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en pakte het beet, nog half versuft door de zware nacht vol alcohol en opgewonden vrouwen.


Ik sloeg het open en begon te lezen. En dát moment veranderde mijn leven voorgoed.


Het moment dat Croupouque kennis maakte met:
DE FOK! BIJBEL.

[ Bericht 8% gewijzigd door nikky op 11-07-2005 21:51:40 ]
pi_22975745
Zoals ik al schreef, bestaat FOK! Al veel langer dan vijf jaar. Sterker nog, het bestaat al zo lang als ons universum bestaat. Dit zuig ik niet uit mijn duim, dit ontdekte ik tijdens het lezen van de FOK! Bijbel. Hier volgt het verhaal van de schepping van FOK!, geciteerd uit de FOK! Bijbel.



De eerste dag.
In den beginne schiep God FOK! Het forum was woest en leeg, en duisternis lag over de diepte.



Toen zei God: "Er moet licht zijn!" En er was licht.



En god zag dat het goed was.



De tweede dag.
God zei: "Ik heb stiekem wat opnames gemaakt van Big Brother, gij kunt het hier allen beluisteren!"
En God schiep het Big Brother forum.

De derde dag.
God zei: "Ik schep de Nederlandse Spoorwegen, huiswerk, het weer, ex-vriendinnen en Jamba."
En God schiep het Klaagbaak forum.

De vierde dag.
God zei: "Ik wil af en toe eens goed kunnen lachen."
En God schiep R&P.

De vijfde dag.
God zei: "De minder begaafden onder ons moeten ook een plek hebben waar zij zich thuisvoelen."
En God schiep het Onzin forum.

De zesde dag.
God zei: "Vandaag werk ik eens stevig door."
En God schiep alle overige fora. Het was een harde werker, die God.

De zevende dag.
God was moe. Op de zevende dag rustte God uit. Het forum was down.
Zijn werk was voltooid.



God keek naar zijn creatie. En God sprak. God zei: "Waar blijven de users ikverdomme!"
God realiseerde zich dat hij iets vergeten was. Toen boetseerde God de allereerste user en Hij blies hem de levensadem in de neus: zo werd de eerste user geschapen. Daarna opende de Heer het paradijstopic, en daarin plaatste Hij de user die Hij geboetseerd had: Adam. Midden in het paradijstopic stond de boom der kuttopics. En God gaf Adam dit gebod:



Toen liet God Adam in een diepe slaap vallen; en terwijl hij sliep, nam Hij één van zijn ribben weg en zette er vlees voor in de plaats. En God vormde de rib die Hij uit de user had weggenomen tot een vrouw, en noemde haar Eva.



En zij waren beiden poedelnaakt.



Alles was vredig in het paradijstopic, alles ging zijn gangetje. Maar toen Adam en Eva zich op een dag ontzettend verveelden, verscheen er plotseling een slang bij de Boom der kuttopics.



En zo geschiedde. Het allereerste kuttopic werd geopend.



God was woedend! Hij ontmaskerde de slang: het was een kloon van Satan. Hij stuurde Satan terug naar het FOK!-Keldertje, waar hij vandaan kwam. En hij bande Adam en Eva uit het paradijstopic. Hij gaf ze geen permban, maar sprak: “Ick geef u nog éénen kans”. Op het paradijstopic gooide hij een slotje, zodat niemand daar ooit nog zou kunnen posten. Adam en Eva gehoorzaamden en werden twee voorbeeldige users. Niet lang daarna kregen zij kinderen, die weer kinderen kregen, die ook kinderen kregen, die op hun beurt ook weer kinderen kregen, kortom: de users stroomden toe op het FOK!Forum.

En God zag dat het goed was.


[ Bericht 6% gewijzigd door nikky op 11-07-2005 22:09:06 ]
pi_22975761


Het was een koude dag, en het was eind december. Jozef, een eenvoudige timmerman, en zijn vrouw Maria waren wat aan het slowchatten in een topic toen opeens:



Gelukkig was Jozef’s woede slechts van korte duur. Een zoon van God krijgen, dat overkomt je immers ook niet iedere dag.
Jozef en Maria gingen op zoek naar een topic waar Maria rustig kon bevallen, maar alle topics waren vol! Buiten werd het steeds kouder, en de wanhoop nabij besloten de twee te schuilen in een oud topic waar al vier maanden niemand meer in gepost had. En daar, temidden van een os, een ezel en een heleboel hooi, gebeurde een klein wonder.



De trotse ouders noemden hem “Christus, zoon van God, kind van Nazareth, Yeshua ben Joseph, de gezalfde, de messias”. “Jezus”, voor vrienden. Op dat moment verscheen er een hoogblonde engel aan de hemel. En hij sprak de onsterfelijke woorden:



De blonde engel veranderde in een felle ster. En die ster wist de aandacht te trekken van vier personen. Drie alwetende mannen en één vrouw , overladen met geschenken: De vier wijzen uit Onzin.




We maken nu even een sprong in de tijd, want de lange periode die nu volgt is niet zo bijster interessant. We slaan een paar hoofdstukken over.

[ Bericht 6% gewijzigd door nikky op 11-07-2005 22:12:07 ]
pi_22975773


Jezus Christus is inmiddels volwassen en heeft een onbezorgd bestaan. Iedere dag dolt hij een beetje op het forum met zijn eigen slowchatkliekje, ‘De Apostelen’ genaamd. Op een dag besloot hij om in zo’n topic een wonder te verrichten. Hij was immers geen doorsnee user en moest dat van tijd tot tijd even bewijzen aan zijn vrienden. Hij nam wat water en toverde dit om in wijn. De users stonden versteld.



Maar Jezus kon niet vermoeden dat één van zijn trouwste vrienden uit het kliekje der Apostelen, Judas, onder één hoedje speelde met de machthebbers: de crew. ‘Inlikken’, noemde men dit ook wel. De crew reageerde furieus toen Judas hen op de hoogte bracht van wat Jezus allemaal uitspookte op het forum.



En zo geschiedde. De arme Jezus kreeg een ban. En in het banmeldtopic sprak de messias zijn allerlaatste legendarische woorden:



Verhip! En tóen drong alles tot me door, beste lezers.



IK ben de nieuwe messias. IK ben de reïncarnatie van Jezus Christus!!! Het is MIJN doel om de FOK! Bijbel te verspreiden!!! Dát is mijn roeping!!! Nu ik er op terug kijk moet ik bekennen dat ik iets te hard van stapel liep. Zo liet ik bijvoorbeeld mijn baard staan, in een poging om op Jezus Christus te gaan lijken.



Afijn, jullie begrijpen dat dit niet echt een succes was. Jullie zullen je ongetwijfeld ook nog wel herinneren dat ik op het forum stevig huis hield en iedereen probeerde te bekeren.



Maar goed, dat was kort nadat ik kennis gemaakt had met de FOK! Bijbel. Nu heb ik tijd gehad om alles een beetje te overdenken en na te denken over een goede aanpak. Een aanpak die er voor moet zorgen dat alle mensen, groot of klein, zwart of wit, man of vrouw de FOK! Bijbel gaan lezen. Jullie hebben me bijvoorbeeld vast en zeker in de kranten zien staan na één van mijn vele ontmoetingen met de grote leiders van deze wereld.





Hoe kon ik de FOK! Bijbel het beste verspreiden? Na lang piekeren vond ik de oplossing: een topic op FOK! Want zeg nu zelf, nu je dit allemaal gelezen hebt, is jóuw leven veranderd? Ik durf te wedden van wel.



Na 2 ½ jaar is mijn werk voltooid. Het is volbracht. Hallelujah. Ik heb al mijn bezittingen gedoneerd aan het Leger des heils en heb een hutje gebouwd, ergens in een verlaten bos in het oosten des lands.



Hier zal ik de rest van mijn levensdagen slijten als kluizenaar. Het gaat u allen goed.

Verhip!


[ Bericht 7% gewijzigd door nikky op 11-07-2005 22:16:06 ]
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:08:14 #5
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_22975790


Hoe kom je erop!!!!!
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_22975832
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:08 schreef Dromenvanger het volgende:


Hoe kom je erop!!!!!
Zeer goed uitgewerkte kopie van Nieuwe bijbel ... dat kan beter ... (op zn foks)

Hulde!
pi_22975851
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:09 schreef p-etr-a het volgende:

[..]

Zeer goed uitgewerkte kopie van Nieuwe bijbel ... dat kan beter ... (op zn foks)

Hulde!
Pardon?? Kopie??
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:11:14 #8
22497 Bioslock
we hope that you choke
pi_22975869
Heftig! Shostakovich is Christus. En ik ook! Ik ben tof.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:11:28 #9
34721 BrauN
U HAV EIGHTS LOLZ!!!11!!
pi_22975876
Haha, geniaal

Hoe kom je aan zoveel vrije tijd mên?!
pi_22975911
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:09 schreef p-etr-a het volgende:

[..]

Zeer goed uitgewerkte kopie van Nieuwe bijbel ... dat kan beter ... (op zn foks)

Hulde!
[reactie inslikt om geweldigheid van het topic niet te verneuken]
Echte liefde!
En ik zag dat het goed was.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:14:00 #11
71048 Tokay
makes your day!
pi_22975917
Godallemachtig.
Wat mooi!

Bravo.
"Are we going to be friends forever?", asked Piglet. "Even longer", Pooh answered.
- A.A. Milne, Winnie the Pooh
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:14:07 #12
39114 Angst
CorticotropinReleasingHormon
pi_22975920
dude
iedereen die je voorheen niet grappig vond moet je nu wel geweldig vinden
*aanbid Croupouque*
In theorie vind ik iedereen aardig!
<a href="http://img170.exs.cx/img170/7325/img90181an.jpg" rel="nofollow" target="_blank">check mijn schilderij!</a>
Jagermaster alleen als ie bloed en bloedheet is!
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:15:03 #13
33470 FlyingFox
Zeer schier.
pi_22975931
Ge-fucking-weldig.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:15:09 #14
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_22975933
croup, wederom een geweldig topic
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_22975934
Ik heb me kapot gelachen. Geweldig!
pi_22975938
Slechts één woord: Geniaal.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:16:06 #17
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_22975959
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
put
your
clothes
on!
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:16:10 #18
3185 Adelante
To let it go now
pi_22975961
croupouque
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:16:21 #19
69357 R-Mon
jong en dynamisch
pi_22975966
Prachtig!!!
<tsjsieb> maarja, jij bent ook gewoon cool R-Mon :p
pi_22975971
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:13 schreef Insomaniac het volgende:

[..]

[reactie inslikt om geweldigheid van het topic niet te verneuken]
Ik meende het. Ik vind het echt een goed topic! Maar ik dacht wel meteen aan dat andere topic, en dacht dat hij daar misschien inspiratie vandaan had gehaald. Ik bedoelde niet dat dat erg is, of wat dan ook, misschien is het wel niet eens zo.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:16:40 #21
106924 Blonde_Engel
We hope that you choke
pi_22975978
Bier.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:17:10 #22
106924 Blonde_Engel
We hope that you choke
pi_22975990
Ik moest deze gewoon hebben.
pi_22975994
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:16 schreef Blonde_Engel het volgende:
Bier.
Wahaha!
  Milf zondag 31 oktober 2004 @ 15:18:19 #24
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_22976016


Ge-wel-dig
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:18:37 #25
106924 Blonde_Engel
We hope that you choke
pi_22976028
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:17 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Wahaha!
Geweldige nick!
pi_22976031
Ge-wel-dig
Echte elektriciëns gebruiken geen jokari.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:18:45 #27
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_22976033
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:16 schreef p-etr-a het volgende:

[..]

Ik meende het. Ik vind het echt een goed topic! Maar ik dacht wel meteen aan dat andere topic, en dacht dat hij daar misschien inspiratie vandaan had gehaald. Ik bedoelde niet dat dat erg is, of wat dan ook, misschien is het wel niet eens zo.
de wereld bestaat uit een grote gejatte bende, hier en daar geniaal aangepast, zoals in dit geval.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_22976039
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:16 schreef p-etr-a het volgende:

[..]
Maar ik dacht wel meteen aan dat andere topic, en dacht dat hij daar misschien inspiratie vandaan had gehaald. Ik bedoelde niet dat dat erg is, of wat dan ook, misschien is het wel niet eens zo.
Toen ik vijf maanden geleden aan dit topic begon, had ik inderdaad al mijn inspiratie al uit dat andere topic geput.
pi_22976049
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:18 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Toen ik vijf maanden geleden aan dit topic begon, had ik inderdaad al mijn inspiratie al uit dat andere topic geput.
Hey, ik wilde je écht niet beledigen. Als ik dat wel heb gedaan excuses. Want je hebt het echt mooi gemaakt.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:19:52 #30
101884 PeRi
Allons-y!
pi_22976055
C, je briljantheid begint me wel weer de neus uit te komen eigenlijk.
Whatever I want.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:20:24 #31
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_22976070
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_22976083
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:19 schreef p-etr-a het volgende:

[..]

Hey, ik wilde je écht niet beledigen. Als ik dat wel heb gedaan excuses. Want je hebt het echt mooi gemaakt.
Nee joh, ik ben helemaal niet beledigd. Maar ik baalde wel een beetje van dat andere topic, en jij bevestigde net waar ik een beetje bang voor was.
pi_22976092
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:19 schreef PeRi het volgende:
C, je briljantheid begint me wel weer de neus uit te komen eigenlijk.
Dat komt mooi uit, want dit is dus mijn laatste.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:21:42 #34
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_22976094
ik wacht echt op de rest, dus ga nog maar ff paar maanden doorwerken gij! .
put
your
clothes
on!
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:22:28 #35
33470 FlyingFox
Zeer schier.
pi_22976106
Mogen we zelf ook meedoen of is dat not done?
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:22:37 #36
20100 NiNi
Fabelhaft
pi_22976110
Wauw! Je bent geweldig.

Hulde voor alle tijd en creativiteit die je hierin hebt gestopt!


People often search for the city of happiness, not realizing it can only be found in the state of mind.
pi_22976125
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:22 schreef FlyingFox het volgende:
Mogen we zelf ook meedoen of is dat not done?
Integendeel, ga je gang.
Dat had ik alleen niet verwacht.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:23:17 #38
28375 MrSubtle
Toe aan vakantie!
pi_22976127
DAMN wat goed
Op woensdag 11 november 2009 18:10 schreef ElisaB het volgende: Ik ben ElisaB en stiekem verliefd op MrS O+
China verslagje: [sc] 611 Waar Geer een lijk probeert te verbergen...
pi_22976128
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:21 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Dat komt mooi uit, want dit is dus mijn laatste.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:23:23 #40
101884 PeRi
Allons-y!
pi_22976132
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:21 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Dat komt mooi uit, want dit is dus mijn laatste.
Grapjas.
Whatever I want.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:23:45 #41
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_22976141
In den beghinne was er Times New Roman. Dat vond ik wel grappig, extreem grappig!
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_22976148
quote:
[GEZ] Baardtrimmer.
!
I intend to live forever, or die trying.
pi_22976151
Geweldig topic!
Prachtig werk Croupouque
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:24:53 #44
22078 Dr.Daggla
Zoals Jezus.
pi_22976165
Geweldig, briljant. .
Een van de beste OvjL topics ever. .
-
pi_22976182
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:24 schreef Dr.Daggla het volgende:
Geweldig, briljant. .
Een van de beste OvjL topics ever. .
Ksst! Judas! Weg van hier!
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:26:14 #46
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_22976197
lol
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_22976198
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:24 schreef Dr.Daggla het volgende:
Geweldig, briljant. .
Een van de beste OvjL topics ever. .
Judas
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:27:29 #48
33470 FlyingFox
Zeer schier.
pi_22976216
Kreeg je een soort van orgasme toen je op invoeren klikte?
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:28:08 #49
20100 NiNi
Fabelhaft
pi_22976229
"Jezus deelt stiekem wijn uit, crew"
People often search for the city of happiness, not realizing it can only be found in the state of mind.
pi_22976238
Croupouque, geweldig
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:29:20 #51
104022 JasperE
daar is de kont
pi_22976247
je moet de photo's dan wel goed shoppen

verder
gezellig!
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:29:37 #52
33470 FlyingFox
Zeer schier.
pi_22976254
Zelf had ik een andere Judas uitgekozen.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:30:10 #53
20100 NiNi
Fabelhaft
pi_22976263
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:29 schreef FlyingFox het volgende:
Zelf had ik een alleen een andere Judas uitgekozen.
Ik weet wel een goede.
People often search for the city of happiness, not realizing it can only be found in the state of mind.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:30:58 #54
33470 FlyingFox
Zeer schier.
pi_22976277
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:30 schreef NiNi het volgende:

[..]

Ik weet wel een goede.
Had Judas eigenlijk krullen?
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:31:41 #55
22078 Dr.Daggla
Zoals Jezus.
pi_22976290
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:29 schreef FlyingFox het volgende:
Zelf had ik een andere Judas uitgekozen.
Zelf had je nooit zo'n topic kunnen bedenken, .
Ik zal je missen Croup.. Je posts en je geweldige topics.. Het ga je goed.
En stay [@@@], .
-
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:31:57 #56
69726 timbob
Nu ook als webicon.
pi_22976296

▀█▀ █ █▀█▀█
Last.fm || 8bc.org || Timbob.nl
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:32:22 #57
20100 NiNi
Fabelhaft
pi_22976308
Daggla is ook erg slap en leugenachtig van karakter. Vergis je niet.
People often search for the city of happiness, not realizing it can only be found in the state of mind.
pi_22976313
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:29 schreef FlyingFox het volgende:
Zelf had ik een andere Judas uitgekozen.
Ik twijfelde op het laatste moment nog of ik Maanvis Judas zou maken, maar ik had het Daggla al beloofd en ik was bang dat ik Maanvis er misschien mee zou beledigen.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:32:39 #59
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_22976315
tuurlijk blijft croupe, ook als ie zodadelijk een drukke baan in de reclamewereld krijgt aangeboden.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_22976328
Geweldig
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:33:56 #61
33470 FlyingFox
Zeer schier.
pi_22976340
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:32 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Ik twijfelde op het laatste moment nog of ik Maanvis Judas zou maken, maar ik had het Daggla al beloofd en ik was bang dat ik Maanvis er misschien mee zou beledigen.
Ach, een fan meer of minder.
pi_22976359
tvp
Je hebt iemand nodig, stil en oprecht
die als het er op aan komt met je sms't en met je chat
Pas als je iemand hebt die met je skypet en met je mailt
dan pas kun je zeggen: ik heb een vriend die zich verveelt
pi_22976383
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:32 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Ik twijfelde op het laatste moment nog of ik Maanvis Judas zou maken, maar ik had het Daggla al beloofd en ik was bang dat ik Maanvis er misschien mee zou beledigen.
BHFH misschien?
Je hebt iemand nodig, stil en oprecht
die als het er op aan komt met je sms't en met je chat
Pas als je iemand hebt die met je skypet en met je mailt
dan pas kun je zeggen: ik heb een vriend die zich verveelt
pi_22976442
!
Verjaardagen zijn gezond -
hoe meer je er hebt, des te langer je leeft
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:40:14 #65
103707 Euforie
Come lie next to me
pi_22976487
Whaaaaaaaaaaaaa fantastisch
And nothing can stop me now
pi_22976517
Geweldig, de eerste bijbel die ik begrijp.
het is weer eens wat anders als die Jehova's op zondag.
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
pi_22976527
geweldig..
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:44:31 #68
106924 Blonde_Engel
We hope that you choke
pi_22976578
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:30 schreef FlyingFox het volgende:

[..]

Had Judas eigenlijk krullen?
Wil jij dood?
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:44:41 #69
33470 FlyingFox
Zeer schier.
pi_22976580
God gebruikte geen P.I.'s, tegenvaller.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:44:42 #70
76429 TuinSlang
Sproeiplicht
pi_22976582
Hallelujah!
I love the smell of wet grass in the morning.
pi_22976590
Was het forum vroeger niet blauw met geel
Wooooeeeffffff
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:45:56 #72
20100 NiNi
Fabelhaft
pi_22976610
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:44 schreef Blonde_Engel het volgende:

[..]

Wil jij dood?
Hij doelt niet op jou.
People often search for the city of happiness, not realizing it can only be found in the state of mind.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:46:00 #73
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_22976612
Mooi man!
Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:46:49 #74
106924 Blonde_Engel
We hope that you choke
pi_22976632
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:45 schreef NiNi het volgende:

[..]

Hij doelt niet op jou.
Ik stelde een doodnormale vraag.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:47:04 #75
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_22976638
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:45 schreef DonFlipmo het volgende:
Was het forum vroeger niet blauw met geel
Gaat heen en spreek het woord onzes Here niet tegen
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:47:44 #76
106924 Blonde_Engel
We hope that you choke
pi_22976651
He, maar C. Als ik het zo goed lees, ben jij dus de reïncarnatie van mij.
pi_22976652
Als ik nou maar niemand vergeten ben...
pi_22976654
Een p@reltje. .
FOK! verstandig, lees een P.I.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:48:04 #79
33470 FlyingFox
Zeer schier.
pi_22976661
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:46 schreef Blonde_Engel het volgende:

[..]

Ik stelde een doodnormale vraag.
(whehehe)
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:48:43 #80
5537 HighLander
Insane in the birdbrain
pi_22976674
-sprakeloos-
Dat ik dit nog mag meemaken zeg
hulde
O really? And why would I care?
000000000010000000000/100101101011110100000/011010011111001110001/110100101101010001001/000011000100101011000/ [2/3]
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:49:20 #81
3185 Adelante
To let it go now
pi_22976692
kom maar op met de zondvloed
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_22976693
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:47 schreef Blonde_Engel het volgende:
He, maar C. Als ik het zo goed lees, ben jij dus de reïncarnatie van mij.
Nee, daarvoor moet jij eerst dood.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:49:28 #83
83417 MeneerGiraffe
Het is Menéér Giraffe voor jou
pi_22976699
Te masterlijk topic
pi_22976717
Is het misschien een idee naast de TTT een "Zo Hoort Eenen ONZ-topic te zyn ende weezen"-topicin het leven te roepen? Met uiteraard alleen dit topic.
FOK! verstandig, lees een P.I.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:50:34 #85
20100 NiNi
Fabelhaft
pi_22976726
Je zou een ere-tagje moeten krijgen.
People often search for the city of happiness, not realizing it can only be found in the state of mind.
pi_22976734
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:50 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
Is het misschien een idee naast de TTT een "Zo Hoort Eenen ONZ-topic te zyn ende weezen"-topicin het leven te roepen? Met uiteraard alleen dit topic.
Nee. Meedoetopics zijn toch leuker.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:51:14 #87
106924 Blonde_Engel
We hope that you choke
pi_22976741
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:49 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Nee, daarvoor moet jij eerst dood.
Dus je liegt?
pi_22976755
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:50 schreef Croupouque het volgende:
Nee. Meedoetopics zijn toch leuker.
Daar heeft U een punt, waarde heer C.
FOK! verstandig, lees een P.I.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:51:55 #89
65516 gieling
Live from NYC
pi_22976761
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:53:49 #90
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_22976814


Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
pi_22976841
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:51 schreef Blonde_Engel het volgende:

[..]

Dus je liegt?
Nee, kijk nou.
Ik ben de reïncarnatie van Jezus Christus, de messias, de gezalfde.
Jij bent de blonde Engel die boven de stal waarin jezus geboren werd zweefde.
Twee verschillende dingen! Twee verschillende dingen!

[ Bericht 0% gewijzigd door Croupouque op 31-10-2004 15:57:20 (De S ja!) ]
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:55:45 #92
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_22976861
de 's'?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:55:51 #93
106924 Blonde_Engel
We hope that you choke
pi_22976862
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:54 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Nee, kijk nou.
Ik ben de reïncarnatie van Jezus Christus, de messias, de gezalfde.
Jij bent de blonde Engel die boven de stal waarin jezus geboren werd zweefde.
Twee verschillende dingen! Twee verchillende dingen!
Ik laat je wel in de waan.
  zondag 31 oktober 2004 @ 15:57:15 #94
33549 Thomasumo
User 33549 reporting for
pi_22976879
Hallo, ik ben Thomas en ik geloof er niets van!
I am SO omniscient that if there were to be two omnisciences, I'd be both!
pi_22976904
Hulde !

* stil is *
Outside a dog a book is a man's best friend, inside a dog it's too dark to read
pi_22976941
Hahahaha geweldig zeg
"If you see someone without a smile, give them one of yours.”
  zondag 31 oktober 2004 @ 16:03:42 #97
21410 Fliepke
Serieuze waarheid
pi_22977026
nice
  zondag 31 oktober 2004 @ 16:12:14 #98
105440 Ruis
Tweeletterige halfgod®
pi_22977258
geweldig
  zondag 31 oktober 2004 @ 16:17:58 #100
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_22977321


Hulde C
pi_22977324
aplaus
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  zondag 31 oktober 2004 @ 16:20:27 #102
82726 The_BoezelaaR
Chronisch vliefd
pi_22977377
Croupouque kerel, op jouw staat gewoon geen maat. Jouw genialiteit is ongeevenaard onder den menschen.

Ik stort mij op mijne blote knietjes om jouw (en dit topic) met alle ontzag te aanbidden
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
pi_22977408
Geen woorden voor!
  zondag 31 oktober 2004 @ 16:25:08 #104
30560 2Mini
Official Logo
pi_22977498
respect
Camera 1... 1!
  Moderator zondag 31 oktober 2004 @ 16:37:55 #105
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_22977778
the end .....
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator zondag 31 oktober 2004 @ 16:38:05 #106
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_22977782
TTT !
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  † In Memoriam † zondag 31 oktober 2004 @ 16:39:22 #107
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_22977806
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:57 schreef Thomasumo het volgende:
Hallo, ik ben Thomas en ik geloof er niets van!
Dag ongelovige Thomas, misschien dat er dan toch nog een nieuw testament moet volgen (dit was slechts een stukje uit het oude, toch?)
  Moderator zondag 31 oktober 2004 @ 16:40:06 #108
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_22977820
croup kluizeneert in het oosten des lands .. vaarwel croup !
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_22977824
Heheh Geweldig!!!
  Moderator zondag 31 oktober 2004 @ 16:40:34 #110
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_22977829
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 16:39 schreef Loedertje het volgende:

[..]

Dag ongelovige Thomas, misschien dat er dan toch nog een nieuw testament moet volgen (dit was slechts een stukje uit het oude, toch?)
jezus is toch echt nieuw testamentisch !
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  † In Memoriam † zondag 31 oktober 2004 @ 16:45:48 #111
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_22977939
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 16:40 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

jezus is toch echt nieuw testamentisch !
Dat had er dan wel bijgemogen voor onwetenden zoals ik

(waar blijft het oude testament dan?)
pi_22977945
quote:
Psalm 1

1 Welgelukzalig is de man, die niet wandelt in den raad der goddelozen, noch staat op den weg der zondaren, noch zit in het gestoelte der spotters;

2 Maar zijn lust is in des HEEREN wet, en hij overdenkt Zijn wet dag en nacht.

3 Want hij zal zijn als een boom, geplant aan waterbeken, die zijn vrucht geeft op zijn tijd, en welks blad niet afvalt; en al wat hij doet, zal wel gelukken.

4 Alzo zijn de goddelozen niet, maar als het kaf, dat de wind henendrijft.

5 Daarom zullen de goddelozen niet bestaan in het gericht, noch de zondaars in de vergadering der rechtvaardigen.

6 Want de HEERE kent den weg der rechtvaardigen; maar de weg der goddelozen zal vergaan.
dit vindt ik trouwens wat zeggen..........
pi_22978005
Ik wil dit topic toch wel nomineren als het leukste ONZ topic van 2004

Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
  zondag 31 oktober 2004 @ 16:52:53 #114
39114 Angst
CorticotropinReleasingHormon
pi_22978082
de schepping was van het oude testament
jezus het nieuwe testament

ik had trouwens maar een 4,85 met de nationale bijbeltest van gisteren...
maar dat weet ik dan weer wel
In theorie vind ik iedereen aardig!
<a href="http://img170.exs.cx/img170/7325/img90181an.jpg" rel="nofollow" target="_blank">check mijn schilderij!</a>
Jagermaster alleen als ie bloed en bloedheet is!
pi_22978108
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 16:52 schreef Angst het volgende:
de schepping was van het oude testament
jezus het nieuwe testament

ik had trouwens maar een 4,85 met de nationale bijbeltest van gisteren...
maar dat weet ik dan weer wel
Ik had een 8,7 ik wist allen niet waar Nebudkadnezar de israelieten naar deporteerde en nog wat andere vragen
  zondag 31 oktober 2004 @ 16:56:25 #116
21560 dr.dunno
shrivel me testes!
pi_22978140
OMG hoe kom je erop en aan al die vrije tijd
Wie haar benen spreidt, spreidt gezelligheid.
  zondag 31 oktober 2004 @ 16:56:55 #117
39114 Angst
CorticotropinReleasingHormon
pi_22978156
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 16:54 schreef Ancient het volgende:

[..]

Ik had een 8,7 ik wist allen niet waar Nebudkadnezar de israelieten naar deporteerde en nog wat andere vragen
lol die wist ik ook niet en die van de broers en zussen van jezus vond ik echt vaag... ze wisten ut zelf ook niet zeker volgens mij
misschien kan de topicstarter hier ons duidelijkheid over schaffen
maar gelukkig geloof ik niet
dat is een excuus toch
In theorie vind ik iedereen aardig!
<a href="http://img170.exs.cx/img170/7325/img90181an.jpg" rel="nofollow" target="_blank">check mijn schilderij!</a>
Jagermaster alleen als ie bloed en bloedheet is!
  zondag 31 oktober 2004 @ 16:57:44 #118
33549 Thomasumo
User 33549 reporting for
pi_22978179
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 16:39 schreef Loedertje het volgende:

[..]

Dag ongelovige Thomas, misschien dat er dan toch nog een nieuw testament moet volgen (dit was slechts een stukje uit het oude, toch?)
Ik weet het niet hoor, ik moet eerst nog maar eens zien of die Croupouque wel echt de nieuwe messias is. Ik vind het een mooi verhaal, maar waar is het bewijs? Eest zien, dan geloven broeders!

Toon mij uw ware aard Croupouque, toon mij de wonderlijke kracht die u zegt te hebben gekregen van god de vader en ik zal u net als jezus de wereld rond volgen.

"Heer, ik geloof maar kom mijn ongeloof te hulp."
I am SO omniscient that if there were to be two omnisciences, I'd be both!
pi_22978379
  † In Memoriam † zondag 31 oktober 2004 @ 17:08:16 #120
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_22978397
! Wow!
Pouque, bij deze steek ik de zoveelste veer in je reet!
Encroyable!

Te gaaf topic, helaas is de boodschap erna wat minder.
Het is je laatste .
Gelukkig sta je vereeuwigd in het TTT-topic, en weten zelfs mijn ouders van jouw bestaan!
Ja, ik heb ze mee laten lurken .

I'ts just amazing !
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_22978449
*stil*

Schitterend!
Hoe kom je aan de vrije tijd
pi_22978454
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 16:57 schreef Thomasumo het volgende:
Toon mij uw ware aard Croupouque, toon mij de wonderlijke kracht die u zegt te hebben gekregen van god de vader en ik zal u net als jezus de wereld rond volgen.
Mijn kracht? Ik kan willekeurige users laten zeggen wat ik wil, let goed op:

Hoeveel is 123456,36 maal 12,4?
pi_22978462


Geweldig, meesterlijk, onbeschrijfelijk. Het is een waar kunstwerk dit topic.
pi_22978473
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 17:11 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Mijn kracht? Ik kan willekeurige users laten zeggen wat ik wil, let goed op:

Hoeveel is 123456,36 maal 12,4?
1530858,864
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:12:47 #125
71722 SexyRomeo
Ik check jou uit.
pi_22978477
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 17:11 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Mijn kracht? Ik kan willekeurige users laten zeggen wat ik wil, let goed op:

Hoeveel is 123456,36 maal 12,4?
1530858,864 natuurlijk.
pi_22978488
Ik kom er net dus achter dat mijn vorige kloon verwijderd is.
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:15:15 #127
39114 Angst
CorticotropinReleasingHormon
pi_22978514
en als SexyRomeo naar je luisterd
dan weet je het
je bent almachtig
In theorie vind ik iedereen aardig!
<a href="http://img170.exs.cx/img170/7325/img90181an.jpg" rel="nofollow" target="_blank">check mijn schilderij!</a>
Jagermaster alleen als ie bloed en bloedheet is!
pi_22978525
Croupouque... geweldig! Maar je gaat toch niet echt weg?
Oog eruit is erger!Le métro ferme a une heure du matLe metro ouvre a six h du matMonoprix ouvre a 10hMonoprix ferme a 20hLes enfants partent a 8hLes enfants reviennent a 16hLe repas commence a 20hOn débarrasse a 20h30Un Téléphone à midi seize
  † In Memoriam † zondag 31 oktober 2004 @ 17:16:03 #129
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_22978526
'Shit, mijn cookies'
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_22978549
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 17:08 schreef Skaai het volgende:
! Wow!
Pouque, bij deze steek ik de zoveelste veer in je reet! [afbeelding]
Encroyable!

Te gaaf topic, helaas is de boodschap erna wat minder.
Het is je laatste .
Gelukkig sta je vereeuwigd in het TTT-topic, en weten zelfs mijn ouders van jouw bestaan!
Ja, ik heb ze mee laten lurken .

I'ts just amazing !
Dag papa en mama van Skaai, wat leuk om u eindelijk eens te ontmoeten.
Dat is toch altijd weer spannend, dit moment.
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:19:41 #131
33549 Thomasumo
User 33549 reporting for
pi_22978585
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 17:11 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Mijn kracht? Ik kan willekeurige users laten zeggen wat ik wil, let goed op:

Hoeveel is 123456,36 maal 12,4?
Ik wacht nog even met mijn baan opzeggen, ok?
I am SO omniscient that if there were to be two omnisciences, I'd be both!
  † In Memoriam † zondag 31 oktober 2004 @ 17:20:41 #132
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_22978598
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 17:17 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Dag papa en mama van Skaai, wat leuk om u eindelijk eens te ontmoeten.
Dat is toch altijd weer spannend, dit moment.
Ja, ik vertel er thuis over.

'Nou, die Croupouque heeft nu weer een topic geopend joh, waar haalt ie et vandaan!?'

Offeh : 'Pap, kom eens kijken, lache joh!'

En ze moeten ook lachen
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_22978619
tvp
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:22:40 #134
104592 Sauruzin
Rock 'n roll
pi_22978622
Ik ben er gewoon helemaal stil van! Zo mooi, je bekijkt het van een hele andere kant.
Henderson put forth the argument that "global warming, earthquakes, hurricanes, and other natural disasters are a direct effect of the shrinking numbers of pirates since the 1800s.
  † In Memoriam † zondag 31 oktober 2004 @ 17:22:53 #135
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_22978629
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 17:22 schreef mrkanarie het volgende:
tvp
plaats dan een ontopic reactie
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:26:57 #136
39114 Angst
CorticotropinReleasingHormon
pi_22978700
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 17:22 schreef Skaai het volgende:

[..]

plaats dan een ontopic reactie
jah hij had veel beter een verhaal over zijn huidige gezinsituaties kunnen geven ipv een stomme tvp
In theorie vind ik iedereen aardig!
<a href="http://img170.exs.cx/img170/7325/img90181an.jpg" rel="nofollow" target="_blank">check mijn schilderij!</a>
Jagermaster alleen als ie bloed en bloedheet is!
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:27:12 #137
58789 Snakey
-||||--------||||-
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:30:57 #138
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_22978783
Zeer mooi gemaakt Kroep , echt prachtig
It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:33:19 #139
37398 luisje
Het kan WEL
pi_22978828
wat een meestertopic!! echt geweldig!
Mooi hè, alles..
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:33:55 #140
54997 Posdnous
Moslima-knuffelaar
pi_22978839
When it comes to being Plug 1, it's just me, myself and I
  Trouwste user 2022 zondag 31 oktober 2004 @ 17:34:48 #141
7889 tong80
Spleenheup
pi_22978854
Twee woorden :

Fucking briljant


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:36:45 #142
79102 Pool
Noord noch Zuid
pi_22978896
Croupouque!! Dit topic is echt heilig! Ik heb er verder geen woorden voor! Hoe kan nu ooit iemand anders nog een mooi topique maken.

Op het usert van de maand oktober topic kan nu wel een slotje trouwens, gelopen race.
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:38:05 #143
71787 glueman
plakt beter
pi_22978915
Alleen de Messias, de reïncarnatie van Jezus Christus, is in staat om zo'n briljant topic te maken.
Ik lig aan uw voeten.
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:41:06 #144
6467 QyRoZ
Just Q it!
pi_22978971
Oh my fucking god!
The work of a pure genius!
For great justice!
pi_22979073
Prachtig.
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:55:16 #146
42306 Vassili_Z
Low Man's Lyric
pi_22979263
Hilaaaarisch
Era Vulgaris
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:56:14 #147
9713 Eightball
In control.
pi_22979286
Damn wat goed!
pi_22979294
geniaal!
pi_22979318
Amen.
Elke god is een leugen. Elke religie is een doctrine. Elke profeet is een charlatan. Punt.
pi_22979330
Hulde
  Moderator zondag 31 oktober 2004 @ 17:58:25 #151
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_22979337
Ik hou van U.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_22979370
Damn, wat goed.

1 puntje, het was Eva die werd verleid en niet Adam.
Some say the world will end in fire
Some say in ice
Times went by, many memories died
Imagination is more important than knowledge.
pi_22979398
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 17:59 schreef Legolas_Greenleaf het volgende:
Damn, wat goed.

1 puntje, het was Eva die werd verleid en niet Adam.
Shit, nou moet ik helemaal opnieuw beginnen.
pi_22979432
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 18:01 schreef Croupouque het volgende:

[..]

Shit, nou moet ik helemaal opnieuw beginnen.
Hoeft niet, is wel weer eens wat anders dat 'de man' de fout begaat.
Some say the world will end in fire
Some say in ice
Times went by, many memories died
Imagination is more important than knowledge.
  zondag 31 oktober 2004 @ 18:03:45 #155
34721 BrauN
U HAV EIGHTS LOLZ!!!11!!
pi_22979440
Jaja, nu is het wel genoeg met alle zogenaamde aanbiddingen. 't Is gewoon een redelijk leuk topic die het erbarmelijke niveau lichtelijk ontstijgt.

Nu weer verder tot de orde van de dag, en vergeet niet... iedereen is speciaal op zijn eigen manier! Je moet niet het idee krijgen dat Croupouque een God voor je is, je bent zelf ook van waarde. Echt waar!
  zondag 31 oktober 2004 @ 18:04:53 #156
71048 Tokay
makes your day!
pi_22979465
"Are we going to be friends forever?", asked Piglet. "Even longer", Pooh answered.
- A.A. Milne, Winnie the Pooh
pi_22979551
Zoals de bijbel bevat dit verhaal ook niet helemaal de waarheid

Ik blijf erbij, het forum zag er aan het begin niet zo uit (de kleuren bijv.)

Verder
Wooooeeeffffff
  zondag 31 oktober 2004 @ 18:12:31 #158
101884 PeRi
Allons-y!
pi_22979602
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 18:03 schreef BrauN het volgende:
Jaja, nu is het wel genoeg met alle zogenaamde aanbiddingen. 't Is gewoon een redelijk leuk topic die het erbarmelijke niveau lichtelijk ontstijgt.

Nu weer verder tot de orde van de dag, en vergeet niet... iedereen is speciaal op zijn eigen manier! Je moet niet het idee krijgen dat Croupouque een God voor je is, je bent zelf ook van waarde. Echt waar!
Jij snapt het niet helemaal, volgens mij.
Whatever I want.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog zondag 31 oktober 2004 @ 18:19:16 #159
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_22979724
briljant dit
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  zondag 31 oktober 2004 @ 18:20:31 #160
61305 Bjoro
Proud to have Maud !
pi_22979750
931n19 400R !!!
256 goals !
[Column]Hoera, prijs gewonnen!
'Zo gewoon en toch zo bijzonder,
Zo alledaags maar nog steeds een wonder' Maud 07-07-2005
pi_22979919
Goed... Na zo'n hoogtepunt en zonder Croupouque kan de rest van ONZ de komende eeuwen alleen maar tegen vallen...

Zullen we ONZ maar sluiten dan?
  zondag 31 oktober 2004 @ 18:36:28 #162
74844 GaRleC
bamosenlamus.nl
pi_22980082
Een voorbeeldige Fok! user met te veel vrije tijd
http://www.bamosenlamus.nl .... Het trio dat geen 3 namen nodig heeft !
  zondag 31 oktober 2004 @ 18:37:39 #163
34721 BrauN
U HAV EIGHTS LOLZ!!!11!!
pi_22980103
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 18:12 schreef PeRi het volgende:

[..]

Jij snapt het niet helemaal, volgens mij.
Jawel, alleen ik zie nu inderdaad dat het laatste stuk van m'n post een beetje verkeerd opgevat kan worden in de context van dit topic

Nou ja. Leuk toch.
  zondag 31 oktober 2004 @ 18:47:44 #164
18642 detulp050
Oud Reviewer
pi_22980312
Geweldig, ontzettend hard gelachen !
pi_22980357
Zeldzaam hilarisch
  zondag 31 oktober 2004 @ 18:51:32 #166
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_22980392
Croupouque... Briljant!
***
  FOK!fotograaf zondag 31 oktober 2004 @ 18:57:24 #167
48846 Xilantof
I keep you in the holes
pi_22980526

meesterlijk! werkelijk!

hulde!
Xilantof Flickrt
foto-nerd
pi_22980711


Echwel goed
pi_22980725
Goed gedaan. Eigenlijk moet dit sticky.
pi_22980808
Nou, tot ziens dan maar.
  FOK!fotograaf zondag 31 oktober 2004 @ 19:14:11 #171
48846 Xilantof
I keep you in the holes
pi_22980847
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 19:12 schreef Croupouque het volgende:
Nou, tot ziens dan maar.
waarom stop je nou precies?

ik vind het iig jammer!
je was/bent top
Xilantof Flickrt
foto-nerd
  zondag 31 oktober 2004 @ 19:26:03 #172
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_22981124
Briljant uitgewerkt
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  zondag 31 oktober 2004 @ 19:27:29 #173
3185 Adelante
To let it go now
pi_22981162
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 19:12 schreef Croupouque het volgende:
Nou, tot ziens dan maar.
Houdoe en Bedankt!
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_22981306
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:05 schreef Croupouque het volgende:
[i]In den beginne schiep God FOK! Het forum was woest.
.
Die Welt ist alles was der Fall ist.
pi_22981418
Je staat op de index
pi_22981463


Origineel
Creatief
Etc.
  Moderator zondag 31 oktober 2004 @ 19:44:05 #177
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_22981521
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_22981528
Zeer cool
pi_22981545
Meer meer meer
Je hebt aanleg, en je staat op de frontpage
  zondag 31 oktober 2004 @ 19:47:59 #180
32346 Xebrozius
tactloze lul
pi_22981608
Hij is erg leuk om te lezen, maar om dat topic nou in de index te gooien vind ik wel enorm ver gaan hoor.
het is inderdaad erg creatief maar om meteen maar het te gaan aanbidden, tja ik vind dat Croupouque soms echt leuke topics opent en andere zijn iets minder.
Maar het probleem waar ik tegenaan loop is dat een harde kern ONZ users per definitie een topic van Croupouque gaat aanbidden.
Niet de inhoud, maar de naam wordt aanbeden. En dat vind ik zo jammer...
pi_22981609
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 19:45 schreef Dark_Killah het volgende:
Meer meer meer
Je hebt aanleg, en je staat op de frontpage
Dat heet de index hoor. Ik zie hem niet op de FP.
Some say the world will end in fire
Some say in ice
Times went by, many memories died
Imagination is more important than knowledge.
  Admin zondag 31 oktober 2004 @ 19:49:20 #182
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_22981652
Dag!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_22981697
jij gelovige kan je mijn leiden naar een plaatje van zo een visje met het woord jezus er in
als je mijn spel fouten vind mag je ze houden
  zondag 31 oktober 2004 @ 19:51:28 #184
82534 DePresident
Ik mis Tessje
pi_22981708
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 19:47 schreef Xebrozius het volgende:
Hij is erg leuk om te lezen, maar om dat topic nou in de index te gooien vind ik wel enorm ver gaan hoor.
het is inderdaad erg creatief maar om meteen maar het te gaan aanbidden, tja ik vind dat Croupouque soms echt leuke topics opent en andere zijn iets minder.
Maar het probleem waar ik tegenaan loop is dat een harde kern ONZ users per definitie een topic van Croupouque gaat aanbidden.
Niet de inhoud, maar de naam wordt aanbeden. En dat vind ik zo jammer...
Kom je weer rellen kneus? Draait het vandaag niet om jou?

Leuk topic !
pi_22981709
wooooooooow
  zondag 31 oktober 2004 @ 19:51:35 #186
58789 Snakey
-||||--------||||-
pi_22981713
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 19:12 schreef Croupouque het volgende:
Nou, tot ziens dan maar.
Thanks!!
  zondag 31 oktober 2004 @ 19:52:48 #187
32346 Xebrozius
tactloze lul
pi_22981749
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 19:51 schreef DePresident het volgende:
Kom je weer rellen kneus?
Vind je wat ik zeg dan zo radicaal en tegendraads dan?
Misschien moet je eens lezen, en voor de rest wil ik dit topic van Croupouque niet verneuken omdat ik weer moet reageren op een dom blatend schaap...
  zondag 31 oktober 2004 @ 19:53:30 #188
12646 Oom_Agent
 Heee.......stop es ff......!!
pi_22981764
Haha.......

Mooi topic
Wat zijn we aan het doen ???
  zondag 31 oktober 2004 @ 19:56:01 #189
71048 Tokay
makes your day!
pi_22981817
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 19:12 schreef Croupouque het volgende:
Nou, tot ziens dan maar.
Ik zal je missen op Fok!, lieve P.
Bedankt voor alles!
"Are we going to be friends forever?", asked Piglet. "Even longer", Pooh answered.
- A.A. Milne, Winnie the Pooh
pi_22981818
Super !
pi_22981838
Fuck.. daar gaat mn kans om user van de maand oktober te worden

Maar wat een geweldig topic....
  zondag 31 oktober 2004 @ 19:58:20 #192
67746 Baba-O-Riley
Out here in the fields
pi_22981869
ERG GOED
.
pi_22981891
Haha super gedaan
pi_22981969
Hallo.
pi_22982022
haha tijd teveel ofzo?
♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:04:02 #196
11102 knep
Mountainfreak
pi_22982032
Prachtig .
pi_22982035
Leuk topic
So be mine
And your innocence I will consume
clic
clic
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:04:51 #198
54772 Silmarwen
The World is in our hands
pi_22982053
Je hebt jezelf echt duidelijk overtroffen met dit enorm leuke topic! Alleen al het werk al wat je erin hebt gestoken.

Echt top!

  zondag 31 oktober 2004 @ 20:05:18 #199
6467 QyRoZ
Just Q it!
pi_22982063
Beter dan dit kan het niet worden. Nooit.
For great justice!
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:05:44 #200
32422 engessa
Who's dirty?
pi_22982078
Goed topic!
Maar waar komen die mooie Gotische letters vandaan?
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:06:10 #201
42828 bemeall
G'day Mate!
pi_22982085
Briljant topic Croupouque, echt schitterend, ik heb me kapot gelachen :D:D
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst...
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:06:14 #202
104233 Rubber_Soul
Vulva in de gloria
pi_22982088
Wat je spuit zal je oogsten (als geroepen/vanzelfsprekend)
pi_22982093
Mooi werk C.!
pi_22982096
14.gif
pi_22982105
.
pi_22982109
Ik vind hem grappig. Duidelijk is het dat hij veel tijd erin heeft gestoken. En Croupouque heeft zijn afscheid zoals hij wou hebben, met veel theater en aandacht. En zelfs verering van zijn persoontje.
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:08:00 #207
17447 Reintje
Zet je aan het denken!
pi_22982123


Meesterlijck!
Action is the enemy of thoughts
pi_22982132
Schitterend
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:08:33 #209
44679 Leshy
Held met sokken.
pi_22982142


Woorden zijn overbodig.
pi_22982201
machtig mooi, prachtig

respect
pi_22982203
Echt super! Geweldig topic! I
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_22982223
Weheheeh
Voor vrede en rechtvaardigheid - Tegen alle soorten vormen van geweld.
pi_22982245
Geweldig!
pi_22982250
Mijn Croupouque, mijn Croupouque, waarom hebt gij mij verlaten?

Ja, die met de ballen in de bek.
pi_22982269
Croupouque voor user van de maand!
pi_22982275
En die heilige users! en hun ondertitel! Maria, onbevlekt
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_22982350
geniaal !
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:17:33 #218
72137 Stefannn
Rammsteinfan
pi_22982362
halleluja!
Je bent wat je eet
pi_22982378
Tap tap tap
  Admin zondag 31 oktober 2004 @ 20:19:08 #220
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_22982402

Directe nominatie voor topic van het jaar !!
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  Moderator zondag 31 oktober 2004 @ 20:20:47 #221
18653 crew  D.
pi_22982433
^
^
^
wat zij allemaal zeggen
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:23:02 #222
23267 Roel_Jewel
Gobbledigook
pi_22982493
Proest . . .
pi_22982551
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 20:19 schreef Danny het volgende:

Directe nominatie voor topic van het jaar !!
Mijn stem heeft die in iedergeval!
pi_22982674
Croupouque is gewoon de anti-christ. Wie had dat nu kunnen bedenken.
Help we gaan er allemaal aan.
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:30:57 #225
17568 GizartFRL
Ik ben jarig!
pi_22982707
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 20:19 schreef Danny het volgende:

Directe nominatie voor topic van het jaar !!
Dat had ik ook gezegd als ik gelijkgesteld werd aan god.


*eensch overigens*
"Charlotte Muis is een dief en heel Nederland weet het nu"
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:31:00 #226
102190 robbedoeseos300d
Dit is geen kandelaar
pi_22982709
fantasties
wat moet je dit een enorme berg tijd hebben gekost
2 blondjes maken in een cafe een puzzel. Opeens beginnen ze hard te juichen. Vraagt de barman: wat is er aan de hand dames??
nou...zegt een van die vrouwtjes..
we hebben een puzzel opgelost in 7 uur en op de doos staat 2 tot 4 jaar.
pi_22982774
BAH
pi_22982791
geweldig

Wat mooi en leuk gedaan..tjeetje..stil is.

en zo kom ik nooit a/h leren, fok ook
pi_22982804
en er is alleen maar vrede op fok door dit topic, hoe briljant
pi_22982837
* mechatronics vindt dit humor van de allerhoogste plank

*bookmarkt

echt n geweldige OP dit!
-
pi_22982844
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 20:19 schreef Danny het volgende:

Directe nominatie voor topic van het jaar !!
Dat doe je maar alleen omdat je erin voorkomt.
pi_22982933
Hehe, het grappigste vind ik trouwens God die bloost omdat hij misschien Maria bevlekt heeft lol.

Zo subtiel, maar oh zo funny..ga ik weer
pi_22982989
Geweldig .
slettebak [@] gmail.com
pi_22983102
GEWELDIG

ikverdomme :D:D:D:D
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:46:49 #235
83128 Sandertje21
Ben er even niet.
pi_22983171
Na dit valt alles tegen......
.
..
...
....
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:46:58 #236
17337 ook_gek
doet ie anders nooit
pi_22983173
quote:
De vierde dag.
God zei: "Ik wil af en toe eens goed kunnen lachen."
En God schiep R&P.
Meesterlijke opmerking
Alle hoeren kunnen vertrekken, zolang de man nog z'n handen heeft om zelf te kunnen trekken.
Never underestimate the power of stupid people in a large group
pi_22983175
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 20:38 schreef sweetgirly het volgende:
Hehe, het grappigste vind ik trouwens God die bloost omdat hij misschien Maria bevlekt heeft lol.

Zo subtiel, maar oh zo funny..ga ik weer
deze was ook niet misplaatst geweest
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:48:41 #238
74838 beaverhausen
Poepelemoentje
pi_22983219
Briljant topic!! .

Croupouque, je hebt jezelf overtroffen! .
Anastasia like Russian royalty, Beaverhausen like... where the beaver live.
So you can make me cum, that doesn't make you Jesus.
"I'm single, I'm free on Saturday night and I can arch my back until my head touches my heels."
pi_22983243
Cool! hij staat op de index!
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
pi_22983249
Compleet geniaal.
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
  zondag 31 oktober 2004 @ 20:54:19 #241
33470 FlyingFox
Zeer schier.
pi_22983371
Swami komt weer t'rug! HEUJ! Swami komt weer t'rug! HEUJ!
Swaaami, Swaaami, Swami komt weer terug!

Heuj!

*Over barricade heen klimt.
pi_22983383
Ik behoor tot De Apostelen .
slettebak [@] gmail.com
pi_22983547
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:02:23 #244
14018 Adagio
Agree to disagree
pi_22983596
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 20:05 schreef QyRoZ het volgende:
Beter dan dit kan het niet worden. Nooit.
FOK!forum kan dicht, altijd stoppen op het hoogtepunt....
"Avoid employing unlucky people - throw half of the pile of CVs in the bin without reading them." - "Al dat Rev tuig moet hard aangepakt worden, TUIG is het TUIG ZEG IK JE!!"
  † In Memoriam † zondag 31 oktober 2004 @ 21:03:30 #245
25682 2cv
Niet subtiel
pi_22983619
Prachtig !
Op maandag 14 mei 2012 23:55 schreef Sjoegerd het volgende:
Volgens mij wordt geen enkele auto zo onderhouden en geliefd als de jouwe :)
https://www.facebook.com/groups/linkshandigen/
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:04:04 #246
96088 Z3R0-C00L
Komt af en toe langs
pi_22983637
Meesterlijk!!! Lag vierkant in een deuk
En dat was weer een uiterst nuttige bijdrage...
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:05:12 #247
68758 zapsel
Djenneke fan!
pi_22983669
Prachtwerk!
Wil je erover praten? Zoek dan iemand die ernaar wil luisteren...
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:06:21 #248
62182 Georges
That's the shit
pi_22983708
Mooi gedaan.

Bedankt.
Volgens de policy worden proletarische discussies niet aangegaan
  † In Memoriam † zondag 31 oktober 2004 @ 21:06:39 #249
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_22983719
Nú al een klassieker!
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_22983725
Haha echt superleuk gedaan!

Klasse
Gerrit Zalm: "Ik woon in Scheveningen en mijn chauffeur in Voorburg. Daarom duurde het even."
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:07:57 #251
78507 jercovski
wel godverdomme!
pi_22983748
ts=genie

pi_22983755
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 20:19 schreef Danny het volgende:

Directe nominatie voor topic van het jaar !!
Gerrit Zalm: "Ik woon in Scheveningen en mijn chauffeur in Voorburg. Daarom duurde het even."
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:08:19 #253
92476 Gallo
Zinfandel
pi_22983760
Als dit een hoogtepunt is is het echt triest gesteld met het niveau op Fok! Dit soort topics zouden normaal moeten zijn.
pi_22983797
* TheWilliedockSaints vraagt zich af hoe lang TS hiermee bezig is geweest
Gerrit Zalm: "Ik woon in Scheveningen en mijn chauffeur in Voorburg. Daarom duurde het even."
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:12:01 #255
32814 Tessje
washed up, has been drugaddict
pi_22983845
Dit is echt gewoon het beste topic ooit geschapen
But you have every right to ask, why was I shaving your dog while wearing your bathingsuit.
Aventura, Fok!s eigen wandelende kermisattractie
Xboxlive: Tessje
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:12:23 #256
67464 m-kay
Halloooo!
pi_22983855
Haha! Geweldig!!! -O_!!!!

Os, met dubbel s. !

Supermooi!
I look back and I'm amazed, that my thoughts were so clear and true, that three words went through my mind endlessly, repeating themselves like a broken record... you're so cool, you're so cool, you're so cool...
pi_22983895
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 21:10 schreef TheWilliedockSaints het volgende:
* Alexxxxx vraagt zich af hoe lang TS hiermee bezig is geweest
5 maanden als ik het goed begrepen heb...
pi_22983939
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 21:14 schreef Alexxxxx het volgende:

[..]

5 maanden als ik het goed begrepen heb...
Ja ik denk dat hij begin juni is begonnen
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:16:05 #259
59590 Spleed
Kolensky drinking milk
pi_22983958
Afgezaagd om na 11 pagina's nog een keer te zeggen dat het een goed topic is, maar eigenlijk kan ik er niks anders over zeggen .

Hoe lang heb je hier in hemelschnaam aan gewerkt?
lief, saai & lui
pi_22984015
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 21:16 schreef Spleed het volgende:
Afgezaagd om na 11 pagina's nog een keer te zeggen dat het een goed topic is, maar eigenlijk kan ik er niks anders over zeggen .

Hoe lang heb je hier in hemelschnaam aan gewerkt?
net gezegt, 5 maanden
pi_22984026
pi_22984059
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:15 schreef Chriz2k het volgende:
Slechts één woord: Geniaal.
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:19:42 #263
30488 coolbabe
My little pwny
pi_22984078
Geweldig!
Aan de manier waarop zij op haar bezem zat, zag ik dat ik met een nymfomane heks te maken had.
pi_22984130
. Restecp! .
pi_22984141
Ik ben blij dat ik later kan zeggen dat ik nog in dit topic gepost heb
pi_22984154
Hilarisch!
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:24:19 #267
51671 hellmondunited
Mountainbike Junk
pi_22984212
echt respect voor de topic starter, je moet het maar verzinnen
OJAAJOH?
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:27:40 #268
106431 sigvard
Fly me to the moon and...
pi_22984332
Geweldig dit! Altijd van je topics genoten, maar dit is echt de kroon op de euh... schepping.
Maar je gaat dus weg
Wij wachten natuurlijk op je wederopstanding, al duurt het 2000 jaar!
...let me play among the stars...
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:28:59 #270
69621 DeRCT14
Wat wordt hier verzwegen?!
pi_22984368
Klassieker!!
smoking isn't that great but it helps to take a break from people like you
pi_22984382
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 21:08 schreef Gallo het volgende:
Als dit een hoogtepunt is is het echt triest gesteld met het niveau op Fok! Dit soort topics zouden normaal moeten zijn.
Eigenlijk zouden we allemaal net zulke leuke topics moeten openen als jij.

http://forum.fok.nl//fok/(...)allo&order=relevance Prutser. Zeg dan niks.
I intend to live forever, or die trying.
pi_22984523
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 21:29 schreef dwerg het volgende:

[..]

Eigenlijk zouden we allemaal net zulke leuke topics moeten openen als jij.

http://forum.fok.nl//fok/(...)allo&order=relevance Prutser. Zeg dan niks.
.
Echte liefde!
En ik zag dat het goed was.
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:34:04 #273
3936 ThE_ED
engu twiekur
pi_22984530
Ik heb gehoord dat dit topic al gelemmingt is. "De fok! Koran" ofzo schijnt het te heten.
Kutllemmingen ook!
[KNE]-Mod
pi_22984535
Credo in unam Croupouquam
iedere engel heeft een duivelse kant.
pi_22984844
Yes. Dat is zeker fijn .
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:45:35 #276
70366 JPM01
The F1 season is over
pi_22984919
briljant
To finish first, you first have to finish!
Next race: See you 12 march 2006 Gulf Air Bahrain Grand Prix, Manama
AFC Ajax 4 ever
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:48:20 #277
42306 Vassili_Z
Low Man's Lyric
pi_22985015
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 15:08 schreef Dromenvanger het volgende:


Hoe kom je erop!!!!!
Meer belangrijker: hoe kom je eraf !
Era Vulgaris
pi_22985085
Je moet er maar de tijd voor hebben.

pi_22985114
hehehe
__________
  zondag 31 oktober 2004 @ 21:55:28 #280
72347 Bupatih
Meet me in Montauk.
pi_22985227
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
  zondag 31 oktober 2004 @ 22:00:05 #281
38856 Willaaam
De enige echte!
pi_22985348
Overwegend grappig
Blijft u vooral vrolijk, ook na het lezen van deze post!
  zondag 31 oktober 2004 @ 22:12:27 #282
92928 kadoter
It's the cable guy
pi_22985741
Het wachten is op de Fok! Koran
Could it be that the rallying idea of Europe is merely a front for the very opposite of all that Europe stands for, namely rejection of democracy, freedom, separation of powers, transparency and political accountability? (U. Beck)
pi_22985786
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 22:12 schreef kadoter het volgende:
Het wachten is op de Fok! Koran
De tao van fok!
Gerrit Zalm: "Ik woon in Scheveningen en mijn chauffeur in Voorburg. Daarom duurde het even."
  zondag 31 oktober 2004 @ 22:15:01 #284
92928 kadoter
It's the cable guy
pi_22985824
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 22:13 schreef TheWilliedockSaints het volgende:

[..]

De tao van fok!
Met Breuls als Mohammed
Could it be that the rallying idea of Europe is merely a front for the very opposite of all that Europe stands for, namely rejection of democracy, freedom, separation of powers, transparency and political accountability? (U. Beck)
pi_22985861
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 22:15 schreef kadoter het volgende:

[..]

Met Breuls als Mohammed
En Achmed als reïncarnatie van André Hazes.
Gerrit Zalm: "Ik woon in Scheveningen en mijn chauffeur in Voorburg. Daarom duurde het even."
  zondag 31 oktober 2004 @ 22:19:57 #286
92928 kadoter
It's the cable guy
pi_22985935
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 22:16 schreef TheWilliedockSaints het volgende:

[..]

En Achmed als reïncarnatie van André Hazes.
= Bier!
Could it be that the rallying idea of Europe is merely a front for the very opposite of all that Europe stands for, namely rejection of democracy, freedom, separation of powers, transparency and political accountability? (U. Beck)
pi_22986228
Absoluut briljant. Een waardig afscheid .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  zondag 31 oktober 2004 @ 22:27:55 #288
55249 Pun
Roving Gun
pi_22986241
Haha, schitterend!
=S=
RG_Punisher
Afgetreden Roving Guns America's Army Commanding Officer
"Wanting to be someone else is a waste of the person you are."-Kurt Cobain.
pi_22986287
lijp

Now and then, I announce "I know you're listening" to empty rooms.
If I'm wrong, nobody knows.
And if I'm right, maybe I just freaked the hell out of some secret organization.
// http://xkcd.com
  zondag 31 oktober 2004 @ 22:30:11 #290
102177 fs180
ik rem voor katten
pi_22986301
HEILIG!!! zoo fok!ing wreed gast! Hulde
  Moderator zondag 31 oktober 2004 @ 22:32:12 #291
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_22986361
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_22986399
humor, en ook nog een rijke fantasie.. je zou er een presentatie over kunne geven op een meet! erg goed geschreven: toppie!
dag
pi_22986486
pi_22986487
Mooi topic kroepoek
pi_22986500
Echt geweldig.
pi_22986508
Man man man, echt goed gegaan!
pi_22986659
Gerrit Zalm: "Ik woon in Scheveningen en mijn chauffeur in Voorburg. Daarom duurde het even."
pi_22986696
n1
  zondag 31 oktober 2004 @ 22:45:17 #299
39604 SouthernSun
het zonnetje in huis
pi_22986697
hoe verzin je t
pi_22986820
Je topic zit bijna vol C.
pi_22986834
Geweldig

Ik heb de laatste post
Op vrijdag 12 augustus 2005 01:46 schreef ElisaB het volgende:
Wat is SHERMAN leuk he Bloes O+
  maandag 1 november 2004 @ 09:27:47 #302
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_22992040
Briljant!
Als je niet lacht, ben je dood.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')