abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_22228276
quote:
Chronologie


25.000 jaar geleden, de Schepping: buitenaardse wetenschappers voeren DNA-experimenten uit op aarde en scheppen de hele flora en fauna (‘terraforming’). Ook de mens wordt via DNA-technologie geschapen door de buitenaardsen.


De Bijbel getuigt van deze scheppers: de Elohim (Hebreeuws voor "zij die uit de hemel kwamen") hebben ons naar hun evenbeeld geschapen. De buitenaardse scheppers werden in allerlei religieuze culturen ten onrechte aangezien voor goden.


Profeten (of ambassadeurs) die getuigen van deze scheppers/goden zijn: Mozes, Jezus, Boeddha, Mohammed. Deze profeten zijn door de Elohim geïnsemineerd in aardse vrouwen - door deze kunstmatige inseminatie kon Maria bijvoorbeeld ook maagd blijven tijdens de zwangerschap van Jezus. De profeten droegen de boodschap van de Elohim uit, aangepast aan de culturele en intellectuele ontwikkeling van de mensheid van weleer.


25 december 1945: de moeder van Claude Vorilhon wordt door buitenaardsen meegenomen en kunstmatig geïnsemineerd.
quote:
7 oktober 1975: Raël vliegt met een vliegende schotel mee naar de planeet van de Elohim (ongeveer één lichtjaar verwijderd van de aarde), alwaar hij gedurende een etmaal Boeddha, Mozes, Jezus, Joseph Smith (grondlegger van de Mormonen) en Mohammed ontmoet, die door kloon-technieken nog steeds in leven zijn. Raël krijgt de opdracht om op aarde een buitenaardse ambassade te gaan bouwen en hij maakt een ontwerp op aanwijzing van de Elohim.


voor meer info
http://members.chello.nl/m.jong9/map13/rael.html

Ik vraag me af wat jullie hier van vinden ik hoor graag jullie reacties.
pi_22228309
Natuurlijk geloof ik een geflipte Fransman niet. Iemand die miljoenen verdient met een sekte en doet aan rare praktijken met embryo's moet je per definitie al niet vertrouwen, lijkt mij. In ieder geval, een topic is er, geloof ik, al over.
  maandag 27 september 2004 @ 00:50:35 #3
41051 Rasing
Taalnazis vereinigt euch!
pi_22228316
Wat een vreemde snuiter.
Ten es gheen wondere, dat mi tderuen grief gheeft:
Niemant en scheet gheerne van dat hi lief heeft.
pi_22228348
Het lijkt me een gewiekste zakenman.
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
  maandag 27 september 2004 @ 00:58:27 #5
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_22228452
Ik vind hem maar een heel erg onbetrouwbaar hoofd hebben.
m.a.w. ik geloof er geen bal van.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_22228472
Ik vind het wel een leuke mix van traditionele hang naar het spirituele en moderne kijk op zaken als Atlantis en aliens.
  maandag 27 september 2004 @ 01:01:51 #7
17829 Lone_Gunman
Badda Bing Badda Bang
pi_22228515
Leuk idee voor Halloween. Ik ga als Rael langs de deuren

Maar ik moet zeggen dat hij wel overtuigend is. Ik heb hem redelijk vaak op tv gezien en hij doet heel overtuigend. Dat neemt niet weg dat ik nog steeds vind dat hij onzin praat.
"Go Ahead, Make My Day !!"
pi_22228651
Ik vind dat alles maar een beetje bij elkaar geraapt is,in het kader zo nu heb ik de ultime wijsheid.Nee geloven zal ik het nooit ,ik vind het meer onzin.
pi_22229129
Heb Trouwens gehoord dat hij zijn Nieuwe Ambassade wil stichten in Jerusalem.Grotere onzin kan je gewoon niet voorstellen, zoveel mensen die idd weer misbruikt worden door een sekte.Hij(rael) wil weer een geloof de wereld boosten.Ik wens Rael veel sterkte, maar kom niet aan mijn deur zeuren als de tijd daar is.
pi_22229598
De Taelons zijn er niks bij.
Eigen brokjes eerst.
  maandag 27 september 2004 @ 03:13:52 #11
6941 APK
Factual, I think.
pi_22229660
Ik antwoord ontkennend.

Autoracen kon hij ook niet geloof ik. ;P
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_22229743
Wat wél klopt aan zijn verhaal is dat de missing link nog steeds niet gevonden is en dat tot die tijd de mens los van de verdere evolutie van het dierenrijk staat. Als de evolutieleer zou kloppen namelijk, er zitten nogal wat haken en ogen aan.
pi_22229744
Verder is het gewoon een goede zakenman.
pi_22230149
Het eerste gedeelte is wel degelijk geloofwaardiger dan de verklaringen die godsdiensten ons geven, maar het gedeelte waar deze man er een slaatje uit wil slaan lijkt me onzin. Hij baseert zich op theorien als die van Erich von Daniken (Chariots of the Gods), waar ik ook niet geheel scpetisch tegenover sta.....
Maar het gedeelte waarin hij aliens ontmoet en zichzelf als profeet uitroept is een beetje overtrokken .....
ships are safe in the harbor, but that is not what ships are meant for
pi_22230418
quote:
alwaar hij gedurende een etmaal Boeddha, Mozes, Jezus, Joseph Smith (grondlegger van de Mormonen) en Mohammed ontmoet
Dit gaat erover ... Hij vergeet sinterklaas en de kerstman ...
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_22230426
quote:
Op maandag 27 september 2004 07:39 schreef Mr.Spock het volgende:
Het eerste gedeelte is wel degelijk geloofwaardiger dan de verklaringen die godsdiensten ons geven, maar het gedeelte waar deze man er een slaatje uit wil slaan lijkt me onzin. Hij baseert zich op theorien als die van Erich von Daniken (Chariots of the Gods), waar ik ook niet geheel scpetisch tegenover sta.....
er zijn aanwijzingen dat Von Daniken zijn bekende boek Chariot of the Gods grotendeels gebaseerd heeft op de fictie van niemand anders dan H.P. Lovecraft.
In zijn verhalen, maar beginnend met het verhaal "The Call of Chtulhu" verzint Lovecraft een mythe over een oud ras van goden die nog voor de mens op aarde kwamen.
quote:
There had been aeons when other Things ruled on the earth, and They had had great cities. Remains of Them--were still found as Cyclopean stones on islands in the Pacific. They all died vast epochs of time before men came, but there were arts which could revive Them when the stars had come round again to the right positions in the cycle of eternity. They had, indeed, come themselves from the stars, and brought Their images with Them
Veel van Von Danikens stellingen zijn terug te vinden in de mythes van Lovecraft. Deze zijn tussen 1900 en1937 geschreven. Vast staat dat Lovecraft zich niet baseerde op oude legendes, hij verzon alles zelf.

Waar ligt nu de connectie Von Daniken - Lovecraft?

Allereerst zijn er, buiten de verhalen van Lovecraft zelf, talloze verhalen van andere auteurs die verder gaan met de mythe. Ook verhalen die Lovecraft nakeek/verbeterde voor andere schrijvers, bevatte referenties naar de Cthulhu mythe, vaak door Lovecraft tijdens het nakijken erin gebracht.

Rond 1960 was er een opleving van dat soort verhalen. In Europa werden dit soort verhalen zeer populair in sommige kringen, vooral door het Franse science-fiction magazine Planete, welke Lovecrafts verhalen in het Frans publiceerde. Voor dit blad was Lovecraft zeg maar het voorbeeld, de profeet op het gebied van horror en science-fiction.

Twee editors van dat blad hebben een boek geschreven, The Dawn of the Magicians (1960) waarin ze stellen, in ouder geloofsgeschriften bewijzen te hebben gevonden van de verhalen van Lovecraft. Verhalen, die volgens Lovecraft zelf, geheel fictioneel waren.
Helaas is Lovecraft in 1937 al overleden, dus dan staat de deur wagenwijd open voor misinterpretatie en verdraaiing van de verhalen.

Op dit punt is er dus een "wetenschappelijk" boek over de bewijzen van een oude goddelijke beschaving. Dit boek heeft aan de wieg egstaan van vele van dat soort boeken, waaronder ook Von Danikens Chariots of the Gods.

In de Duitse vertaling van Chariots of the Gods geeft Von Daniken in de bibliografie als een van de hoofdbronnen "Aufbruch ins dritte Jahrtausend". Laat dit nu weer de Duitse vertaling van Dawn of the Magicians zijn....

By the way Lovecraft zei over zijn eigen, verzonne, myhos:
quote:
This pooling of resources tends to build up quite a pseudo-convincing background of dark mythology, legendry, and bibiliography--though of course, none of us has the least wish to
actually mislead readers.
Bron
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_22230618
Ik vond vooral het stukje over zijn robot vrouwen vermakelijk
quote:
Twee jaar na deze gedenkwaardige ontmoeting kwam hij deze buitenaardsen opnieuw tegen. Dit keer namen ze hem mee naar hun planeet en kon hij kennismaken met (en deelnemen aan) hun seksuele krachttoeren. Raël beschrijft hoe een robot hem in een lichtgevende kubus zes verschillende, buitengewoon mooie en opwindende robotvrouwen laat zien. Aangezien hij niet kan kiezen neemt hij ze alle zes mee naar zijn buitenaardse hotelkamer. 'Daar had ik een werkelijk onvergetelijk bad, in gezelschap van deze zes charmante robots die zich volledig aan mijn verlangens onderwierpen. Uiteindelijk ging ik naar bed en had de meest extravagante nacht van mijn leven in gezelschap van mijn fantastische vrouwelijke metgezellen.'
http://www.skepsis.nl/raelianen.html

Verder geloven de haren bedoelt zijn voor telepatische ontvangst. Er zijn ook enkele duizenden Raellianen in Nederland trouwens.
pi_22230650
quote:
Op maandag 27 september 2004 09:03 schreef The_Shining het volgende:
Ik vond vooral het stukje over zijn robot vrouwen vermakelijk
[..]

http://www.skepsis.nl/raelianen.html
is toch fantastisch.. een boel geld krijgen van goedgelovige mensen en dan voor nog meer geld pornografische verhalen schrijven...

Ik wordt ook profeet!
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_22232630
quote:
De Raëliaanse Beweging kent een kerkelijk aandoende hiërarchie; Raël wordt Gids der Gidsen genoemd, hij is profeet en vervult een functie die vergelijkbaar is met de paus. Er zijn 25 bisschoppelijke gidsen en 149 priesterlijke gidsen. Als Raël zou komen te overlijden, wordt er een opvolger gekozen. Raël wil zich niet op aarde laten klonen, maar zal via kloon-technologie eeuwig voortleven op de planeet van de Elohim
En het verhaal word vreemder en vreemder.
  maandag 27 september 2004 @ 12:31:23 #20
45622 merlin693
Huh ! Asmodeus & me
pi_22233621
quote:
, hij verzon alles zelf.
was dat soms ook niet samen met Aleister Crowley (Ron L Hubbard was ook een leerling van Aleister Crowley)
pi_22234335
quote:
Op maandag 27 september 2004 12:31 schreef merlin693 het volgende:

[..]

was dat soms ook niet samen met Aleister Crowley (Ron L Hubbard was ook een leerling van Aleister Crowley)
Lovecraft schreef in zn laatste levens jaar dit in een brief
quote:
In the 1890's the fashionable decadents liked to pretend that they belonged to all sorts of diabolic Black Mass cults, & possessed all sorts of frightful occult information. The only specimen of this group still active is the rather over-advertised Aleister Crowley .... who, by the way, is undoubtedly the original of the villainous character in H.R. Wakefield's He Cometh & He Passeth By.
dus zo goed zullen ze elkaar wel niet gekend hebben

En Hubberd is toch de oprichter van Scientology die zelf beweerd een leerling/vriend te zijn geweest van Crowley , maar waar verder schijnbaar niemand iets van af weet
Monday morning I open a beer and light a cigarr. Put my pen to paper and write I hate you all
  maandag 27 september 2004 @ 13:21:46 #22
45622 merlin693
Huh ! Asmodeus & me
pi_22234617
wat ik begrepen heb is dat ze elkaar wel kende en van ekaars werk op de hoogte waren/gebruik maakte ! en er is nog een foto met hubbard (oprichter van scientologie church en schrijver van de op sitchin gebaseerde "Battlefield earth" )in crowleys scene (inner circle ?) (ik heb m niet meer maar lang geleden een keer gezien..zal eens zoeken of ik m op 't internet kan vinden !)
pi_22235129
Mijn eerste indruk: Sekte nummertje ugh duizend, niets meer niets minder. En daar is alles wel zo'n beetje mee gezegd eigenlijk

Jammer dat zo iemand waarschijnlijk met de beste bedoelingen ergens aan begint en dan volledig doorslaat. Ik bedoel: Kom op, zeg "Haren die functioneren als antennes"? Tuurlijk . Hij kan ook gewoon toegeven dat ie een hekel heeft aan kappers en dat ie graag omringd wordt door een dozijn jonge mooie vrouwen. Niks mis mee, maar sleep daar dan niet een hele groep goedgelovige mensen in mee .

de kleur wit vind ik overigens wel beter gekozen als het schreeuwende oranje uit de jaren 80
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
  maandag 27 september 2004 @ 13:52:39 #24
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_22235254
Het lijkt me een handige zakenman idd. En zelfs als het echt is zie ik niet in waarom je je ervaring met 6 seksrobots gaat delen met de rest van de wereld
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
pi_22235255
quote:
Op maandag 27 september 2004 13:46 schreef Morwen het volgende:
Mijn eerste indruk: Sekte nummertje ugh duizend, niets meer niets minder. En daar is alles wel zo'n beetje mee gezegd eigenlijk

Jammer dat zo iemand waarschijnlijk met de beste bedoelingen ergens aan begint en dan volledig doorslaat. Ik bedoel: Kom op, zeg "Haren die functioneren als antennes"? Tuurlijk . Hij kan ook gewoon toegeven dat ie een hekel heeft aan kappers en dat ie graag omringd wordt door een dozijn jonge mooie vrouwen. Niks mis mee, maar sleep daar dan niet een hele groep goedgelovige mensen in mee .

de kleur wit vind ik overigens wel beter gekozen als het schreeuwende oranje uit de jaren 80
Ja ik vind het ook onzin, maar goed.Als wij ons kunnen voortplanten waarom zouden we dan ons zelf moeten klonen, ik begrijp die onzin niet.Meneer gelooft in een planeet die nog nooit is gevonden,dat doet me weer denken aan die sekte, die geloofde in een komeet en zichzelf massaal vergiftigden.Iedergeval ik hoop dat het niet zover komt met deze sekte.Trouwens we hebben al genoeg aan een paus.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')