Klonk | zondag 12 september 2004 @ 11:03 |
Terwijl ik hier op zondagmorgen heerlijk rustig een bordje cornflakes naar binnen zit te lepelen, zit ik me af te vragen wat nou de charme is van cornflakes ? Knapperige stukjes cornflakes die naar mate hun verblijf in de melk lang duurt zompiger en zompiger worden en uiteraard moet de melk (met suiker) tot de laatste druppel uit het bord worden gelepeld. Cornflakes zijn lekker, maar een beetje raar is het wel. | |
raampje | zondag 12 september 2004 @ 11:25 |
cornflakes is alleen de eerste 2 minuten lekker! | |
Qwea | zondag 12 september 2004 @ 11:26 |
Cornflakes zijn alleen lekker als ze knapperig zijn.Daarna zijn ze goor | |
moussy | zondag 12 september 2004 @ 11:45 |
quote:In de yoghurt worden ze niet zó snotterig | |
Viper_74 | zondag 12 september 2004 @ 11:48 |
quote:Klopt Alleen bij mij deed ik er toch echt melk bij Beetje over datum volgens mij | |
nijnthje123 | zondag 12 september 2004 @ 11:53 |
Kipfilet paneren met cornflakes en dan in de frituur | |
gurlie | zondag 12 september 2004 @ 11:53 |
Kreeg er spontaan zin in, naar aanleiding van dit topic. | |
Cola_Light | zondag 12 september 2004 @ 23:42 |
Elke ochtend ontbijt ik met Cornflakes (Special K, veeeel knapperiger). Heerlijk, ik kan niet meer zonder. Precies genoeg voor mij. | |
2Mini | maandag 13 september 2004 @ 00:11 |
lang neit meer gegeten | |
turnpike | maandag 13 september 2004 @ 11:48 |
Special K blijft inderdaad lang knapperig, maar de oplossing tegen zompige cornflakes is even simpel als doeltreffend. meerdere kleine porties eten | |
Castor | maandag 13 september 2004 @ 12:13 |
Lekker zompig | |
Klonk | maandag 13 september 2004 @ 12:17 |
juist, het zompige is geen probleem, het eerder juist een must voor cornflakes | |
Avani | maandag 13 september 2004 @ 12:21 |
Cornflakes Je moet er gewoon niet te veel melk bij doen, dan is het wel lekker |