abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 14 september 2004 @ 00:32:26 #51
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_21937844
quote:
Stadionverbod 30 Graafschap-fans

DOETINCHEM- De dertig supporters van De Graafschap die zaterdagmiddag in Heerenveen zijn opgepakt, krijgen allemaal een stadionverbod. Dat heeft de Doetinchemse voetbalclub besloten.

De vandalen zorgden op een terras in het centrum van Heerenveen voor een chaos door met tafels en stoelen te gooien. Daarbij raakte een persoon gewond en werd een politieman geslagen.

Het is voor het eerst De Graafschap op zo'n grote schaal een stadionverbod uitvaardigt. Ook vorig seizoen kwam het regelmatig voor dat de Achterhoekse club te maken kreeg met vandalisme.
  dinsdag 14 september 2004 @ 00:35:44 #52
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_21937901
quote:
Jarda Simr in belangstelling Graafschap

NEC-middenvelder Jarda Simr staat in de belangstelling van De Graafschap. De Tsjech komt in Nijmegen dit seizoen niet aan spelen toe.

De 25-jarige Simr kwam in 2001 naar NEC en scoorde enkele belangrijke goals. Zo maakte hij het doelpunt waardoor NEC zich plaatste voor de UEFA-cup. Zijn echte doorbraak bleef echter uit. De Graafschap aast ook nog altijd op PSV-middenvelder Jasar Takak, die afgelopen week te horen kreeg dat hij geen speeltijd zal krijgen bij PSV. Algemeen directeur Johan Tukker van De Graafschap verwacht een dezer dagen duidelijkheid over de komst van Takak.
  dinsdag 14 september 2004 @ 18:36:40 #53
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_21951536
Geen Simr aub...matige speler.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_21951615
Aan Simr hebben jullie niet veel nee.
That's all folks!
pi_21951725
Die Simr is in ieder geval beter dan een Kooijman of Berck Beelenkamp
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_21962781
quote:
Graafschap houdt nog hoop op Takak

De Graafschap verwacht dindsdagavond of uiterlijk woensdag duidelijkheid te krijgen over de komst van Jasar Takak. De middenvelder mag verhuurd worden door PSV, maar de Takak kan behalve naar De Graafschap ook naar eredivisieclub RKC Waalwijk.

"Ik ben nog aan het nadenken", reageert Takak. "Met beide clubs heb ik nog niet goed genoeg gesproken, maar het kan wel ineens heel snel gaan nu. Ik moet natuurlijk aan het spelen toekomen." Graafschap-directeur Johan Tukker: "Takak is de balans aan het opmaken. Arvid Smit komt niet. Hij heeft PSV gezegd niet verhuurd te willen worden."
  woensdag 15 september 2004 @ 10:53:17 #57
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_21964235
Het word spannend. Hopelijk zit t ons keertje mee!
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_21967215
Het zal wel weer afketsen... .
  woensdag 15 september 2004 @ 16:38:49 #59
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_21971927
Godverdomme....we grijpen er weer naast
quote:
Ook met Takak heeft De Graafschap geen succes

15/9/2004 15:02

De Graafschap moet verder zoeken naar versterking. Jasar Takak heeft de Doetinchemse club laten weten niet naar De Superboeren te komen.
'Takak heeft voor zichzelf een andere keuze gemaakt', verklaart De Graafschaps algemeen directeur Johan Tukker op de website van zijn club. 'We zullen nu doorgaan met zoeken naar versterking.'

Die zoektocht verloopt moeizaam. Eerder deze zomer hengelden de Achterhoekers al tevergeefs naar de diensten van onder meer Geert Den Ouden, Purrel Fränkel en Arvid Smit. Dat De Graafschap zou proberen Jarda Simr bij NEC te huren, klopt niet, beweert Tukker. 'Op dit moment hebben we geen concrete belangstelling voor hem.'

Wat Takak doet, is ook nog niet duidelijk. De 22-jarige middenvelder zal dit seizoen bij PSV zelden in actie komen omdat hij sowieso Mark van Bommel en Csaba Fehér voor zich heeft. RKC Waalwijk is vooralsnog de enige club die concrete interesse heeft getoond in de geboren Brabander.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
  woensdag 15 september 2004 @ 17:04:40 #60
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_21972658
cultheld
NAAR HET ANDERE FORUM!
  woensdag 15 september 2004 @ 17:18:45 #61
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_21972975
quote:
reageert

Bij de uitwedstrijden van De Graafschap in deze competitie tegen Roda JC en SC Heerenveen gebeurden twee opmerkelijke zaken. In beide gevallen wekte het de woede op van De Graafschap-trainer Gert Kruys en liet hij dit na afloop van het duel heel nadrukkelijk merken in zijn commentaar richting de arbiter. Beide keren gaf hij aan dat deze de wedstrijd had moeten onderbreken, toen een speler van De Graafschap 'geblesseerd' op de grond lag. Maar had Kruys het bij het rechte eind?

Spelregel 5 zegt daarover het volgende:

'De scheidsrechter onderbreekt de wedstrijd indien naar zijn oordeel een speler ernstig geblesseerd is en laat het spel doorgaan totdat de bal uit het spel is, als een speler, naar zijn oordeel, slechts licht geblesseerd is.'

Allereerst de wedstrijd Roda JC - De Graafschap. Uit een vrije schop van Roda JC nabij het strafschopgebied van De Graafschap belandt de bal in de muur en raakt deze het hoofd van een Doetinchemse speler. De bal wordt naar de zijlijn getrapt en echt niet om een blessurebehandeling mogelijk te maken, maar puur als verdedigende actie. Roda JC speelt echter door en scoort de winnende goal.

De scheidsrechter, Rien Koopman, heeft het spel niet onderbroken, omdat gedurende de wedstrijd De Graafschap-spelers herhaaldelijk op de grond hebben gelegen en na een blessurebehandeling vrij snel en ogenschijnlijk zeer fit de wedstrijd hebben vervolgd. Het had er in deze wedstrijd alle schijn van, dat de spelers van De Graafschap op deze wijze hun tegenstander uit het ritme probeerden te halen en veel te gemakkelijk op de grond gingen liggen.

Dan de wedstrijd SC Heerenveen - De Graafschap van afgelopen zaterdag, waarbij Laval van De Graafschap na een botsing met de SC Heerenveen-doelman op de grond bleef liggen. Niet voor de eerste keer overigens, want tijdens de wedstrijd had Laval al meerdere keren de grond opgezocht en na een behandeling zeer snel en ogenschijnlijk topfit weer aan de wedstrijd deelgenomen. Ook hier was de scheidsrechter van mening, dat de spelers van De Graafschap op deze wijze hun tegenstander uit het ritme probeerden te halen, tijd wilden rekken en veel te gemakkelijk op de grond gingen liggen. Spijtig natuurlijk, dat in dit geval Laval terdege een blessure had.

Het is en blijft altijd een inschatting van de scheidsrechter of een wedstrijd moet worden onderbroken of niet. Dat is ook de reden, dat de spelregel aangeeft 'naar het oordeel van de scheidsrechter'.

Laat één ding duidelijk zijn: scheidsrechters zijn zeer voorzichtig met hun inschatting van dit soort zaken, maar hebben het volste recht te wachten met het onderbreken van een wedstrijd, wanneer zij van mening zijn dat spelers van een ploeg een andere bedoeling hebben dan uitsluitend een blessurebehandeling te ondergaan.


Jaap Uilenberg (http://www.knvb.nl/)

Wat ben je dan voor laffe hond. Weigert gewoon te reageren op de buitenspel goal en de handbal. Afschieten die klootzak. Altijd maar het handje boven het hoofd houden van die scheidsrechters hier in dit landje. Schors ze godverdomme toch eens, misschien dat het niveau dan wat omhoog gaat.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
  woensdag 15 september 2004 @ 17:23:21 #62
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_21973082
Zo, ook meteen maar ff de KNVB gemaild met het verzoek de heer Uijlenberg eens naar de opticien te sturen.
Diagnose is: Ziet alleen wat hij wil zien..
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_21980253
Is dus weer mooi klote dat Takak niet naar de Graafschap gaat. Het schiet echt geen reet op (we zijn niet anders gewend maar toch...) en ik zie het dan ook somber in dit seizoen.
  vrijdag 17 september 2004 @ 14:59:34 #64
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_22018196
quote:
Duits en Van Leerdam in de basis

Sander Duits en Ilja van Leerdam staan zaterdagavond tegen FC Groningen voor het eerst dit seizoen in de basis. Van Leerdam begint rechts op het middenveld, terwijl Duits kort voor de defensie moet opereren.

Darije Kalezic speelt niet. De verdediger heeft een spierblessure in zijn heup en ontbrak vrijdag ook op de training. Dave Bus neemt zijn plaats in het hart van de verdediging over. De vorige twee wedstrijden speelde Bus nog vlak voor de verdediging. Aanvaller Loic Loval is nog niet helemaal hersteld van zijn nekblessure, die hij opliep in en tegen Heerenveen.

De Fransman start op de eigen Vijverberg tegen FC Groningen daarom niet in de basis en zit op de bank. De Graafschap, dat de noorderlingen met opportunistisch voetbal te lijf wil gaan, staat met een punt uit vier wedstrijden onderaan in de eredivisie. FC Groningen heeft twee punten verzameld en staat een plaats hoger.
Vermoedelijke opstelling: Van Dijk; Bot, Van der Kruis, Bus, Berck Beelenkamp; Van Leerdam, Duits, Kooijman, De Graef; Zongo en Van Beukering.
  vrijdag 17 september 2004 @ 20:22:22 #65
80382 manny
30 is best veel
pi_22024613
quote:
Op woensdag 15 september 2004 17:04 schreef DutchGooner het volgende:
cultheld
cultheld is wel de grootste die op dit forum rondloopt
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  zondag 19 september 2004 @ 17:45:11 #66
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_22061708
wat een sukkels
quote:

De Graafschap geeft dure punten weg


De Graafschap verspeelde zaterdagavond een ideale mogelijkheid om de laatste plaats te verlaten. De Doetinchemmers leidden met 2-0 tegen FC Groningen, maar verspeelden die voorsprong binnen vijf minuten door een eigen goal en een onnodige tegengoal.

De puntendeling was toch niet onverdiend. FC Groningen voetbalde verzorgder, maar De Graafschap toonde meer inzet. Met name Dave Bus en Garry de Graef gingen voorop in de strijd. Na 23 minuten kwam De Graafschap goed weg toen Van Gessel op de lat schoot. In de eerste helft werd De Graafschap niet een keer echt gevaarlijk. De 2e helft op de Vijverberg bood meer spektakel, met name van de thuisploeg. Sander Duits, voor het eerst in de basis, scoorde uit een vrije trap 1-0. Een minuut later miste Ilja van Leerdam de ideale mogelijkheid op de 2-0. Die kwam er even later toch toen Mamadou Zongo een goede combinatie afrondde. Duits volleerde even daarna net naast. De wedstrijd leek gespeeld, maar door een eigen goal van Michael van der Kruis werd het 2-1. Garry de Graef had de wedstrijd kunnen beslissen, maar hij faalde. In de tegenaanval scoorde invaller Pinas uit een voorzet gelijk: 2-2.
  zondag 19 september 2004 @ 18:36:10 #67
80382 manny
30 is best veel
pi_22062750
ik zie net de samenvatting. triest. onze goals waren ook nog allebei 100 % geluk
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  zondag 19 september 2004 @ 22:28:48 #68
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_22068700
T word eens tijd dat we het bestuur op ludieke manier wakker maken...want ze schijnen het zelfs nu nog niet door te hebben waar dit eindigt.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
  dinsdag 21 september 2004 @ 19:34:03 #69
80382 manny
30 is best veel
pi_22111560
Vanavond tegen de Eagles... ik kan er helaas niet heen.

Come on Graafschap
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  dinsdag 21 september 2004 @ 19:36:08 #70
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_22111608
ik kan vanavond ook niet. (verjaardag)

maar ik luister wel in de auto .
  dinsdag 21 september 2004 @ 20:45:06 #71
80382 manny
30 is best veel
pi_22113568
0-2 staat het gvd
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_22113729
En binnenkort van FCDB een pak slaag, hahaha
als je niets doet kan er niets gebeuren
pi_22114458
Wat een voetballers heeft het G-team toch ook Sterspeler Dave Bus rechtstreeks van de amateurs uit Haaksbergen geplukt, de absolute vedette Darije Kalezic, Ax met z'n super voorzet en Michael 'Ik loop weg bij de Snackplus voor mijn broodje Kroket' van der Kruis
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
  dinsdag 21 september 2004 @ 21:47:54 #74
80382 manny
30 is best veel
pi_22115341
quote:
Op dinsdag 21 september 2004 20:50 schreef tutjehola het volgende:
En binnenkort van FCDB een pak slaag, hahaha
wanneer is dat "binnenkort" dan ?
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  dinsdag 21 september 2004 @ 22:45:08 #75
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_22117250
Goed, net terug uit Doetinchem

Het was ge-zel-lig!!!!!!!! Wat een geweldige wedstrijd in een sfeervolle ambiance. Heb ronduit genoten.

[/cynisch]


"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')