abonnement Unibet Coolblue
pi_22971287
quote:
Op zondag 31 oktober 2004 10:47 schreef manny het volgende:

[..]

precies, vaak is de huur geen probleem, maar je moet ook het salaris betalen van de speler die je huurt en dat is wel veel geld voor DG en FCDB.
Wat heeft DutchGooner er nou weer mee te maken?
  zondag 31 oktober 2004 @ 12:10:09 #252
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_22971993
Stel:

De Graafschap int 500.000 euro van de BC.

100.000 voor Magno
200.000 voor v.d. Schaaf
200.000 voor A. Smit

Ik zie het probleem niet wat dat betreft. Het enige struikelblok is dat die gasten never nooit niet voor de Graafschap uit willen komen denk ik zo.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_22977210
Waarom proberen jullie Bakkal, Afellay etc. niet?
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
  zondag 31 oktober 2004 @ 17:49:15 #254
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_22979135
Up we go...
quote:
Tim Bakens mag het veld weer op

De revalidatie van Tim Bakens verloopt redelijk. De speler van De Graafschap scheurde in het nacompetitieduel tegen Heracles Almelo zijn achillespees af. Daarna begon een lange revalidatie voor Bakens.

"Sinds juli zit ik hier", vertelt de Doetinchemmer vanuit Zeist. "De voet en pees zijn eerst in het gips gezet. Nu ben ik bezig met fietsen, aquajoggen en doe ik veel aan krachttraining." Bakens heeft net de stap naar het veld gemaakt. "Je moet als het ware weer opnieuw leren lopen. Ik doe alles nog op loopschoenen en we proberen het nu uit te bouwen naar voetbalschoenen.". Bakens gaf de voorkeur aan Zeist, terwijl de club had voorgesteld om bij de medische staf in Veldhoek te herstellen. "Daar hebben we ook een meningsverschil over gehad. Maar hier heb ik alles tot mijn beschikking. Ook leek het me beter om niet iedere dag zo dicht op de spelers te zitten." Volgens Bakens is het contact met De Graafschap minimaal. "Af en toe belt Ron Olyslager (technisch manager) en soms praat ik met wat spelers. Het is eenzaam. Je bent even niet belangrijk, want je speelt niet. Dat snap ik ook." Bakens verwacht in de winterstop (januari) terug te keren bij de groep.
  zondag 31 oktober 2004 @ 18:16:50 #255
80382 manny
30 is best veel
pi_22979678
Bakens terug.. en maar gewoon punten blijven sprokkelen en dan hopen dat we aan het eind van de rit nacompetitie mogen spelen..... pffff wat een seizoen.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_23000297
Inderdaad dat kun je wel zeggen, maar er is nog lang geen licht aan het eind van de tunnel. We moeten nog maar zien of het volgend jaar beter word.....
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
  donderdag 4 november 2004 @ 13:09:27 #257
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_23072336
quote:
De Graafschap wil verder met Dave Bus

De Graafschap wil verdediger Dave Bus snel een nieuw contract aanbieden. De 26 - jarige Bus kwam dit seizoen over van de amateurs van HSC'21 uit Haaksbergen, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een vaste waarde bij de Doetinchemse eredivisionist.

Bus kwam dit seizoen als semi-prof voor een klein, eenjarig contractje naar Doetinchem, maar is tot nu toe de revelatie in de ploeg van trainer Gert Kruys.

De goede prestaties van de centrumverdediger uit Lichtenvoorde, die ook als rechtsback uit de voeten kan, zijn andere eredivisieclubs ook niet ontgaan. Bus wordt de laatste weken al aandachtig gevolgd door onder meer AZ en Heerenveen.
  donderdag 4 november 2004 @ 13:11:09 #258
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_23072371
quote:
Geld stroomt binnen, nu de spelers nog

Het geld is binnen en de zoektocht kan beginnen. Maar het is voor De Graafschap nog niet zo makkelijk om zo maar een paar goede spelers aan te trekken in de strijd tegen degradatie uit de eredivisie.

Binnen een week is er meer dan 300.000 euro op de bankrekening van De Graafschap binnengestroomd. Het is geld van behulpzame en clubminnende sponsors, die hun bijdrage voor volgend seizoen nu al gedoneerd hebben. En er komt waarschijnlijk nog meer geld binnen. Gistermiddag startten algemeen directeur Johan Tukker en de Raad van Commissarissen een belactie om sponsors die nog niet hadden gereageerd, over de streep te trekken.

Met de nog aanwezige euro's (circa 175.000) is er inmiddels dus een aardig bedrag op tafel gekomen om twee goede voeteballers over de streep te trekken naar Doetinchem te komen. Maar voorlopig heerst er nog radiostilte op De Vijverberg. Op dit moment verblijft de Braziliaan Magno Mocelin (30) op proef. De aanvaller heeft een prachtig cv, maar heeft al bijna een half jaar geen wedstrijd meer gespeeld. Kruys is vooralsnog positief over Magno maar er zal een zeer zorgvuldige afweging worden gemaakt, samen met technisch manager Ron Olyslager. "We kunnen ons geld maar één keer uitgeven", stelt de nieuwe voorzitter Sietze Veen. "Dan moet je ook zeker weten dat je een heel fitte speler haalt."

Datzelfde dilemma is er bij de eventuele komst van PSV'er Remco van der Schaaf. De middenvelder is nog herstellende van een pittige enkelblessure. Ook heeft Van der Schaaf nog niet duidelijk uitgesproken of hij wel naar Doetinchem wil komen. Vitesse wilde de speler eerder dit seizoen overnemen, maar kon toen het salaris van Van der Schaaf niet ophoesten.

Verder wordt De Graafschap nu ineens overspoeld met telefoontjes en faxen van zaakwaarnemers. Die ruiken dat er weer geld is in Doetinchem. "Ze komen met de meest exotische namen", aldus preses Veen.

Inmiddels is ook Didier Martel aangeboden bij De Graafschap door zijn zaakwaarnemer Tom Sanders. Volgens algemeen directeur Johan Tukker heeft De Graafschap echter geen interesse in de linksbenige Fransman, die na een uitstekende periode bij FC Utrecht de laatste jaren afgleed bij Vitesse en Helmond Sport.

Duidelijk lijkt dat er komende vrijdag in de cruciale uitwedstrijd tegen RBC nog niet op versterking hoeft worden gerekend.
  donderdag 4 november 2004 @ 13:15:00 #259
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_23072451
quote:
Postma is reserverol bij Aston Villa beu
Bij Aston Villa krijgt hij slechts sporadisch de kans zich te bewijzen in het Premiership en dus wil Stefan Postma weg. 'Ik hou van Villa, maar ik denk dat de tijd voor mij is gekomen om als eerste keeper aan de slag te gaan', zei Postma. 'Ik vind dat ik me tegen Arsenal zeker heb bewezen. Maar ik voel dat ik niet zoveel meer leer bij de reserves. En je moet vooruit.'

Postma had dinsdag met manager David O'Leary een onderhoud, waarin de Nederlander zijn ongenoegen kenbaar maakte over de situatie en het verzoek van een transfer indiende.

In mei zette Postma, die in 2002 van De Graafschap werd overgenomen, nog zijn handtekening onder een nieuwe tweejarige verbintenis. Het was hem bekend dat hij genoegen moest nemen met een rol op als reservekeeper, maar hij begint zich steeds ongemakkelijker te voelen.
In de wetenschap dat Thomas Sørensen de eerste keus is vroeg Postma begin dit seizoen of hij in aanmerking zou komen voor een verhuur. Eind september voerde de Nederlander eenzelfde gesprek met manager O'Leary. Beide keren kreeg hij te horen dat Villa over twee goede keepers wil beschikken en dus van een (tijdelijk) vertrek geen sprake kan zijn.

Toch heeft Postma een nieuwe poging ondernomen nadat hij de smaak extra te pakken had gekregen toen hij tegen Arsenal zijn opwachting mocht maken. Ondanks een 3-1 nederlaag kreeg de Nederlandse goalie goede kritieken. Het kon manager O'Leary niet vermurwen, vaste keuze Sørensen kreeg na zijn herstel zijn plek onder de lat weer terug.
  donderdag 4 november 2004 @ 13:16:02 #260
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_23072467
quote:
Van Beukering twijfelgeval voor RBC
De Graafschap moet het vrijdag in de belangrijke uitwedstrijd tegen RBC Roosendaal mogelijk stellen zonder Jhon van Beukering. De spits is licht geblesseerd geraakt.

"Maandag op de training kreeg ik tijdens de warming-up ineens last van mijn hamstring. Ik ben direct gestopt en heb daarna apart getraind. Vandaag heb ik een eerste zware test gedaan en dat ging wel goed. Vrijdag weet ik meer", aldus Van Beukering donderdag. De Arnhemmer scoorde voor het laatst op 22 augustus tegen FC Den Bosch. "Ja, ik sta al een tijdje droog. Maar ik ben wel belangrijk geweest voor het team."
pi_23113032
Er komen twee Belgen op proef bij de Graafschap.

Vanaf aanstaande maandag komen de spelers Stéphane Stassin en Kurt van de Paar (foto) op proef bij De Graafschap. Vooral de laatste maakte furore bij FC Twente, ging daarna richting Turkije en keerde terug in België bij Maasmechelen. Sinds deze zomer zit Van de Paar zonder club.

Zijn landgenoot Stassin zit ook al een poosje zonder werkgever. De 28-jarige verdedigende middenvelder kwam eerder uit voor RSC Anderlecht, Borussia Mönchengladbach en trainde onlangs op proef mee bij het Franse AJ Auxerre.

Ook traint Magno Mocelin de aankomende week nog mee bij de Doetinchemmers, die naarstig op zoek zijn naar versterkingen.

God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_23115812
Misschien is Koeman iets voor de graafschap?

Verder vraag ik me af of de graafschap verstandig speelt om op deze manier spelers te halen. Als je geld van sponsers leent moet dat ook terug betaald worden. Verstandiger was geweest om een donatie te vragen. Mocht de graafschap weer degraderen, dan zal de begroting naar beneden gaan maar die lening moet wel terug.

4 punten uit 11 wedstrijden. en nu stijf onderaan. Ben benieuwd of ze nog bij de onderste plaatsen vandaan komen. Mijn gevoel zegt van niet.
pi_23117656
quote:
Op zaterdag 6 november 2004 08:40 schreef Positive_Thinking het volgende:
Misschien is Koeman iets voor de graafschap?
De Graafschap heeft met Bot en Bus toch al goede verdedigers.
That's all folks!
  zaterdag 6 november 2004 @ 12:47:44 #264
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_23118104
Het seizoen is voorbij, dus ze kunnnen beter dat geld bewaren voor volgend seizoen zodat we kunnen gaan bouwen aan een team. gisteravond na de wedstrijd met kruys gesproken en die schaamde zich enorm en zei dat als het aan hem lag, dat iedereen dat moest zeggen. ik vind dat kruys moet blijven, maar ik ben bang dat hij het einde van dit seizoen niet haalt.
Over die belgen die ze willen halen; niet doen, voordat ze wedstrijdfit zijn, zijn we weer 3 maanden verder. we hebben die tijd niet, Dit seizoen is voorbij, we moeten ons richten op volgend seizoen.

En dan het liefst mét kruys én zonder Tukker...
  zaterdag 6 november 2004 @ 13:46:09 #265
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_23119198
Yep...het is over.

De algemene gedachte in Doetinchem en omstreken geloof ik. De club is naar de verdommenis geholpen door achterlijk technisch beleid.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_23119539
Wat een fans
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
  zaterdag 6 november 2004 @ 14:09:41 #267
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_23119667
Ga jij maar weer lekker buitenspelen...
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_23119797
quote:
Op zaterdag 6 november 2004 14:02 schreef cultheld het volgende:
Wat een fans
Of een fan die durft toe te geven dat het niet goed draait of een fan die zegt dat PSV Real Madrid en alle andere ploegen kan oprollen.
pi_23120316
quote:
Op zaterdag 6 november 2004 14:17 schreef VoreG het volgende:

[..]

Of een fan die durft toe te geven dat het niet goed draait of een fan die zegt dat PSV Real Madrid en alle andere ploegen kan oprollen.
Ik roep niet dat PSV alle ploegen op kan rollen, Real Madrid wel ja, maar dat kan AZ ook nog wel. Maar nog voor de winterstop de handdoek al in de ring gooien; Dat is echt rock bottom
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
  zaterdag 6 november 2004 @ 15:21:24 #270
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_23120877
@cultheld:

ik ben gewoon realistisch, ik zal De Graafschap altijd blijven steunen, maar dit team klopt gewoon niet, hoort niet thuis in de eredivise etc. niet omdat het allemaal slechte spelers zijn, maar als team komen we (enorm!) te kort. Volgend jaar spelen we weer in de GGD en kunnen we (rustig) gaan bouwen aan een team, dat wél eredivisie waardig is. Het beleid van de club moet anders en de 1e stap in de goede richting zou zijn om kruys te laten zitten en te laten bouwen aan een team dat mee kan draaien in de top van de GGD. Het woord is aan het bestuur, ik hoop dat ze eindelijk eens een goed beleid gaan voeren, zodat we deze toestanden niet meer hoeven mee te maken. Het is verschrikkelijk om alleen "voor spek en bonen" aan een competitie mee te doen. Ja; ik was enorm blij met de promotie, maar nu denk ik dat het beter was geweest als we in de GGD waren gebleven.
  zaterdag 6 november 2004 @ 15:27:11 #271
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_23120966
quote:
Kruys legt zijn lot in handen van spelers.
De spelers van De Graafschap moeten zeggen of ze nog vertrouwen hebben in trainer Gert Kruys. Is dat te weinig het geval dan dreigt een vroegtijdige breuk. “ Ik weet het even niet meer,” stamelde Kruys. De emotionele coach zei letterlijk: “ Het heeft weinig nut om zo verder te gaan. Als het niet werkt tussen een groep en een trainer, moet je een oplossing zoeken.” Kruys :” Of ik het gevoel heb dat het niet klikt ? Tot nu toe had ik dat nooit, maar vanavond voor het eerst wel. Misschien ben ik niet duidelijk geweest, dat kan ook hoor.
nu maar hopen dat de spelers snappen dat het niet aan de trainer of aan hunzelf ligt. aan de inzet van de spelers of trainer ligt het absoluut niet. De oorzaak van deze (vreselijke) situatie is het gebrek aan kwaliteit. Zongo en Ax hebben veel minder gebracht dan ieder voorspelde, maar dat komt omdat het hele team niet lekker draait.
pi_23121027
quote:
Op zaterdag 6 november 2004 15:21 schreef Tiemie het volgende:
verhaal
Jullie hadden zoveel spelers wel kunnen halen, waarom hebben jullie dat niet gedaan?
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
  zaterdag 6 november 2004 @ 18:30:31 #273
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_23125158
quote:
Op zaterdag 6 november 2004 15:30 schreef cultheld het volgende:

[..]

Jullie hadden zoveel spelers wel kunnen halen, waarom hebben jullie dat niet gedaan?
Dat vraag ik me ook af ja.
  zaterdag 6 november 2004 @ 19:49:09 #274
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_23127080
Da's simpel uit te leggen:

Gebrek aan

- visie
- daadkracht
- voetbalinzicht
- contacten
- reputatie (men wil volgens mij niet zo graag meer naar onze mooie club komen)
- geld

En ook ik, net als Tiemie zal deze club altijd blijven steunen.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_23127182
Jullie snappen me niet denk ik. Jullie hadden in de eerste divisie al Breuer, Yildirim, Rose, Douglas en Levchenko kunnen halen. Daarna in de zomer hadden jullie Vrede kunnen halen, 't gebeurde niet
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')