abonnement Unibet Coolblue
pi_21507949


Data:

25 september: ARUZE K-1 WORLD GP 2004 FINAL ELIMINATION (Tokyo)
4 december: ARUZE K-1 WORLD GP 2004 FINAL (Tokyo)

Officieel bevestigde gevechten:

De volgende gevechten zijn vrijgegeven op de officiele Japanse K-1 site:

Jerome Le Banner vs Francois Botha
vs

Ray Sefo vs Hiromi Amada
vs

Gary Goodridge vs Mighty Mo
vs

Alexey Ignashov vs Kaoklai Kaennorsing
vs

Nog niet officiëel, maar wel waarschijnlijk:

Musashi vs Cyril Abidi
] vs

Ernesto Hoost vs Glaube Feitosa
vs

Peter Aerts vs Michael McDonald
vs

Superfight

Remy Bonjasky vs N.N.B.
vs

NB: Remy Bonjasky is als winnaar van vorig jaar al geplaatst voor de Grand Prix ongeacht de uitslag van deze superfight.


Waarom dit topic?

Omdat de final eliminations inmiddels steeds dichterbij komen (meer daarover straks) hoop ik met deze topicstart wat meer mensen enthousiast te maken voor K-1, middels wat uitleg, foto's en ook vooral filmpjes!. Waarschuwing: voor de doorgewinterde K-1 fan zal onderstaande 'mini-FAQ' waarschijnlijk erg incompleet zijn, maar het is vooral de bedoeling dat nieuwe mensen een beeld krijgen wat het is: daarom moet het ook een beetje algemeen blijven.

Oke oke ik ben nieuwsgierig, what the hell is K-1?

K-1 is ontstaan in 1993 door Kazuyoshi Ishii. Deze karateka had een revolutionaire visie door een toernooi te organiseren waarin het mogelijk was voor alle vechters van verschillende stijlen deel te nemen onder een set regels. Omdat veel van deze stijlen beginnen met een 'K' (kickboxing, karate, kung-fu) werd dit toernooi K-1 genoemd. De meest dominerende stijlen zijn echter kickboxing en muay thai, met daar achteraan kyokushin karate (full contact karate).

Sinds die tijd is K-1 ontzettend gegroeid en met het jaar wordt het populairder. Buiten Japan worden nu ook verschillende K-1 toernooien georganiseerd, waaronder in Korea, Zwitserland, Italie, Frankrijk, Verenigde staten.

Oke., maar hoe werkt dat ongeveer met die toernooien?

Het 'hoofdtoernooi' wordt elk jaar in December gehouden in Tokyo Dome, Japan. Dit wordt de 'K-1 World Grand Prix ' jaar'' genoemd. Dit toernooi vindt plaats binnen 1 avond waarin 8 vechters naar binnen gaan en slechts 1 winnaar naar buiten komt.

Deze 8 vechters komen weer voort uit de 'Final Eliminations', gehouden in Tokyo, in september. Hier vechten 16 vechters voor een plaats in die GP. Die 16 vechters worden deels uitgezocht door de K-1 organisatie, deels zijn de plaatsen te verdienen door andere Grand Prixs te winnen (Bijv Korea, Verenigde Staten). Ook worden zgnd 'wild-cards' verschaft.

Wat zijn de regels dan?

Regels willen nog weleens lichtjes afwijken per gevecht of locatie. De regels in Japan voor de Grand Prix (let op: toernooiregels) zijn echter als volgt: het gebruik van de handen, benen zijn toegestaan (behalve in het kruis). Ook knieen zijn toegestaan, maar beperkt. De bedoeling is om je tegenstander zo snel mogelijk Knock Out te krijgen of om op punten te winnen. Een vechter is KO wanneer hij down gaat en niet binnen 10 tellen kan opstaan, of als hij voor de tweede keer (behalve in de finale) binnen een ronde knockdown gaat. Ook kan de referee het gevecht eindigen mocht hij beslissen dat een vechter niet meer doorkan. Als beide vechters nog staan na die ronden, moet de jury middels punten een winnaar aanwijzen (bij een 'draw' volgt een extra beslissende ronde).

Natuurlijk zijn er nog wel wat meer regeltjes, maar dit is het belangrijkst. De offciele regels kun je hier nalezen: http://www.so-net.ne.jp/feg/k-1gp/etop.htm

Maarreh, kung-fu, kickboxen... lekker interessant, dan winnen vast alleen Japanners?

Nee, integendeel! Van de 11 keer dat er een K-1 World Grand Prix is gehouden, is er 8 keer een Nederlander kampioen geworden (Ernesto Hoost 4x, Peter Aerts 3x, Remy Bonjasky 1x).

Ik snap nu ongeveer hoe het werkt! Maar ik wil nu weleens wat actie zien!

Dat dacht ik al Hieronder is een lijst met de 16 vechters voor de aankomende eliminations:

Disclaimer: de profielen van de vechters komen van eigen hand en analyses. Ik heb veel materiaal gezien en veel over gelezen en me er aardig in verdiept. Toch blijven dit subjectieve oordelen en kan er nogal wat discussie over zijn.

Remy Bonjasky



Win 17
Loss 7
Draw 0
Association Mejiro Gym
Height 6'4
Weight 230
Style Muay Thai
Birth Date 1-10-1976
Country Holland
Highlight filmpje

Winnaar van vorig jaar, is vooral bekend door zijn spectaculaire flying knees en zijn kicks. Won eerst het toernooi in Las Vegas om daarna in de eliminations Bob Sapp uit te schakelen. Had daarna een redelijk makkelijk programma om de uiteindelijke winnaar te worden. Voor velen is de vraag of hij dit jaar weer een dergelijke prestatie kan neerzetten.

Peter Aerts



Win 44
Loss 16
Draw 1
Association Mejiro Gym
Height 6'4
Weight 234
Birth Date 10-25-1970
Country Holland

Highlight filmpje

Was er vanaf het begin al bij en daardoor een veteraan. Tevens in Japan een levende legende omdat hij het toernooi al 3 keer won (94, 95 en 98). Zijn bijnaam is 'the Dutch Lumberjack' omdat hij misschien wel DE meest gevreesde highkick in de K-1 heeft waar hij al menig vechter KO heeft mee getrapt. Is een agressieve slimme vechter die ook nog eens heel allround is.

Ray Sefo



Win 22
Loss 11
Draw 1
Association Fight Academy
Height 5'11
Weight 240
Style Kickboxing
Birth Date 2-15-1971
Country New Zealand
Highlight filmpje (save as!)

]Waarschijnlijk een van de grootste kanshebbers dit jaar; zit vanaf 98 al bij elke GP maar wist nog nooit te winnen. Is momenteel een van de mannen in vorm. Ze noemen hem 'Sugarfoot' omdat hij een aardig goede traptechniek heeft. Is echter het meest gevreesd om zijn boks-kwaliteiten: zijn rechterhoek is een van de meest krachtigste in het K-1 circuit. Bovendien een vechter met een 'iron chin': is moeilijk KO te krijgen. Tot slot is hij geliefd omdat hij nooit opgeeft en er een show van maakt: veel uitdagen, incasseren en uitdelen.

Francois Botha



Nick Name The White Buffalo
Win 0
Loss 5
Draw 0
Association Steve's Gym
Height 6'3
Weight 246
Style Boxing
Country South Africa

Vreemde eend in de bijt omdat hij al zijn k-1 gevechten tot nu toe verloren heeft. Is echter een voormalig top-bokser (stond in punten voor op Mike Tyson maar verloor nog op KO) en neemt voor de K-1 organisatie een lucratieve TV-deal mee waardoor hij waarschijnlijk toch een plaats in de eliminations krijgt. Wordt 'The White Buffalow' genoemd vanwege postuur en zijn 'iron chin'. Kan inmiddels de lowkicks makkelijker hebben maar zal voornamelijk op zijn bokskwaliteiten vertrouwen en op die ene 'KO' hopen.

Jerome Le Banner



Win 31
Loss 9
Draw 1
Association Boerboel and Tosa Gym
Height 6'3
Weight 264
Style Kickboxing
Birth Date 12/26/1972
Country France

Highlight filmpje (save as!)

Is weer terug na een lange afwezigheid door een armbreuk. Is er al vanaf 1995 bij en wordt gerekend tot de allerbesten. Het is een allround vechter die het meest wordt gevreesd door zijn bokskwaliteiten: hij bokst goed en slaat verschrikkelijk hard. Is elke keer weer een van de grote favorieten maar heeft het nooit waar kunnen maken (grotendeels door veel pech). Dit jaar is het nog maar de vraag wat er van hem verwacht kan worden. Niet alleen zijn arm, maar ook zijn 'glass jaw' is altijd een punt van zorgen.

Gary Goodridge



Nick Name Big Daddy
Win 3
Loss 6
Draw 1
Height 6'2
Weight 250
Birth Date 1-17-1966
City Barrie
State Ontario
Country Canada

'Big Daddy' Goodridge is van oorsprong een MMA (Mixed Martial Arts) vechter die recent een K-1 contract heeft getekend. Zijn ' record' is niet indrukwekkend te noemen; zijn gewonnen gevechten waren voornamelijk tegen B-vechters. Verloor dit jaar van Peter Aerts die na lange tijd ook weer terug was; na dit gevecht kon Goodridge amper meer lopen. Kan eigenlijk alleen een beetje slaan, kan ook aardig wat incasseren en zal dus ook een hoop uitdagen om zijn tegenstander uit zijn tent te lokken en zo een gaatje in de dekking te creeren.

Musashi



Win 33
Loss 17
Draw 5
Association Seido Kaikan
Height 6'1
Weight 215
Style Karate
Birth Date 10/17/1972
Country Japan

Japanner die hoe dan ook elk jaar gegarandeerd bij de laatste 8 terecht komt. Ze wachten daar nog steeds op een Japanse eindzege en dus wordt het door de organisatie vrij gemakkelijk gemaakt om bij die 8 te komen. Het is geen hoogvlieger maar verdient toch respect door nooit op te geven en door hard te werken. Zijn (middle-)kicks zijn zijn belangrijkste wapen.

Cyril Abidi



Win 15
Loss 11
Draw 0
Association Challenge Boxing Marseilles
Height 6'3
Weight 215
Style Kickboxing
Birth Date 2-15-1976
Country France

]Een wisselvallige vechter die zowel kan winnen van de grootsten als verliezen van de kleinsten. Niettemin gewaardeerd omdat hij tegen iedereen wilt vechten en niet snel een gevecht zal weigeren om carriere-technische redenen. Heeft een aardige stoot in huis, zijn lowkicks zijn venijnig en kan aardig met de knieen overweg. Heeft alleen nogal eens de neiging om wat laconiek, stoicijns te reageren als hij aan de verliezende hand is.

Alexey Ignashov



Win 23
Loss 6
Draw 0
Association Chinuk Gym
Height 6'5
Weight 230
Style Muay Thai
Birth Date 1-18-1978
City Minsk
Country Belarus

Highlight filmpje (save as!)

DE te kloppen man op het moment. Waarschijnlijk een van de meest getalenteerde K-1 vechters momenteel. Was vorig jaar al getipt voor de overwinning, maar werd uitgeschakeld door Aerts. Dit jaar behoort 'The Red Scorpion' echter gewoon tot de grootste favorieten. Is een allround vechter met verschrikkelijk harde lowkicks, highkicks, en zijn favoriete wapen: zijn knieeen. Zijn bijnaam komt vanwege zijn vechtstijl: net als de schorpioen laat hij zijn tegenstanders 'veilig' voelen totdat hij met zijn staart krachtig uithaalt. Ijskoude kikker die nergens van onder de indruk lijkt te zijn en koelbloedig zijn werk doet.

Ernesto Hoost



Nick Name Mr. Perfect
Win 56
Loss 11
Draw 1
Association Vos Gym
Height 6'5
Weight 230
Birth Date 7-11-1965
Country Holland

Highlight filmpje

Bijna iedereen is het er wel over eens dat hij DE man is van K-1 sinds de oprichting ervan (misschien kan alleen Aerts dit evenaren). Zijn bijnaam is 'Mr Perfect' omdat hij perfect alle technieken beheerst binnen het gevecht. Een zeer slimme vechter die door zijn stijl lang mee kan. Heeft al 4 keer de K-1 gewonnen maar is nog altijd hongerig naar meer. Beheerst alle technieken perfect maar is gevreesd door supersnelle harde bokscombinaties gevolgd door een vernietigende lowkick.

Michael McDonald



Nick Name Black Sniper
Win 22
Loss 10
Draw 1
Height 5'11
Weight 211
Style Kickboxing
Birth Date 2-6-1965
City Vancouver
State BC
Country Canada

Deze veteraan is alweer 39 maar is met zijn perfect afgetrainde lichaam nog lang niet versleten. Wordt onder een grote schare fans gewaardeerd omdat hij, ondanks zijn lage gewicht (zijn tegenstanders zijn altijd een stuk zwaarder) een aardig indrukwekkende CV heeft opgebouwd. De 'Black Sniper' is een allround vechter die goede kicks in huis heeft.

Hiromi Amada



Win 20
Loss 11
Draw 1
Association Tenka 510
Height 6'1
Weight 224
Style Boxing
Birth Date 05/10/1973
Country Japan

Amada is nooit beschouwd als creme de la creme in K-1, maar heeft dit jaar wel het toernooi van K-1 Beast Shizuoaka op zijn naam geschreven. Moet het vooral van zijn bokskwaliteiten hebben. Heeft van de topvechters alleen maar verloren en heeft eigenlijk alleen maar van B-vechters gewonnen. Het gaat tever om te zeggen dat ie voor spek en bonen meedoet, maar niet meer dan een outsider mag je hem niet noemen.

Kaoklai Kaennorsing



Win 3
Loss 0
Draw 0
Style Muay Thai
Country Thailand

Highlight filmpje (save as!)

Veel is er niet bekend over deze Thai. Is een nieuwkomer die De Grand Prix van Azie in Seoul op zijn naam schreef en daarmee een plaats in de eliminations heeft verworven. Heeft in ieder geval een zeer traditionele stijl van Muay Thai. Bikkelhard. Verder misschien wel de grootste vraagteken in deze line-up.

Mighty Mo



Win 5
Loss 1
Draw 0
Association The Shark Tank
Height 6'1
Weight 275
Style Boxing, Muay Thai
Birth Date 10/8/1970
City San Bernardino
State CA
Country USA

Highlight filmpje

Winnaar van de Grand Prix in Las Vegas dit jaar.Won zijn laatste twee gevechten op KO met 2 keer een vernietigende rechtse. Hoewel het meer een bokser is, moet er zeker rekening gehouden worden met een verrassing: ongelofelijke KO power terwijl hij zelf een 'iron chin' heeft. Vraag is echter wel of die rechtse stoot wel genoeg is tegen de wat betere vechters.[/td]

Fransisco Filho



Win 15
Loss 7
Draw 3
Association Kyokushin Kaikan
Height 6'1
Weight 225
Birth Date 1-10-1971
Country Brazil

Highlight filmpje (save as!)

Gerespecteerde oudgediende die helaas niet op een wildcard kon rekenen dit jaar. Heeft vooral veel bereikt in karate, en is een van de weinig succesvolle karateka in K-1. Heeft zelfs moeten leren boksen omdat dit in karate niet toegestaan is. Heeft een berekende, bijna saaie stijl maar is met zijn harde kicks en toch aardige bokswerk altijd een geduchte tegenstander.

Update:Omdat Remy Bonjasky automatisch is geplaatst, komt Filho helaas te vervallen.

Glaube Feitosa



Win 4
Loss 8
Draw 1
Association Kyokushin Kaikan
Height 6'4
Weight 220
Birth Date 4-9-1973
Country Brazil

Highlight filmpje

Is net als Filho een karateka. Er is (bij mij iig) niet heel erg veel over hem bekend, alleen dat hij een hele verrassende highkick heeft, het best te omschrijven is: ' He does a high kick that looks like a normal high kick but goes a bit higher than normal. He then whips his knee so it is now coming down at about a 45 degree angle instead of upwards/side ways at the head. It usually goes right past the guard and knocks out his opponents.' Zie nu ook in het highlightfilmpje.

Links

http://k1.pagina.nl/
http://www.so-net.ne.jp/feg/k-1gp/ Officiele Japanse site
http://www.k-1usa.net/docs/home/home.asp Amerikaanse K-1 site(uitgebreider, up-to-date, completer, etc)
http://www.sherdog.com/
http://www.mikemiles.com/people/interviews.cfm (interviews met o.a. ook K-1 vechters).
http://www.sherdog.net/fo(...)=&threadid=51771 Hele goede uitgebreide K-1 faq als je je meer wilt verdiepen (vooral historie etc)

Tot Slot

Er zijn nog een hoop legendes en vechters waar ik meer over zou willen vertellen, alleen dan zou dit topic NOG langer worden en het is al huge. Wil je meer weten, verdiep jezelf in de sites of vraag het in deze thread. Zoek eens wat filmpjes via de namen van de vechters, er zwerft wel het een en ander rond.

Nogmaals: een hoop informatie hier is subjectief en valt over te discussieren. Die discussies kunnen best gevoerd worden wmb maar ga ajb niet op elk puntje mierenneuken want dan gaat dit topic aan zn doel voorbij

Er zijn nog niet van alle vechters highlight filmpjes. Ik zal ze proberen te zoeken, of desnoods wat korte filmpjes zelf in elkaar knutselen en erbij zetten
It says on your chart that you're fucked up. You talk like a fag, and your shit's all retarded.
  dinsdag 24 augustus 2004 @ 14:12:40 #2
17051 HAL9000S
you can become gitano...
pi_21508000
Weet je ook of en ook wanneer dit alles uitgezonden gaat worden op eurosport?

-edit- Respect 2 the OP trouwens
Cop killer
Kill all the cops tonight
Kill them, cop killer
Kill all the cops in sight
pi_21508080
Geweldige OP zeg.
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_21508143
Voeg deze ook even toe, in het midden van de pagina zie je wanneer eurosport k1 uitzendt.

http://www.kickboksen.com/

Mooie post trouwens.
"Guess what ? I've got a fever.. and the only prescription.. is more cowbells !"
pi_21508196
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 14:18 schreef ToxicWacko het volgende:
Voeg deze ook even toe, in het midden van de pagina zie je wanneer eurosport k1 uitzendt.

http://www.kickboksen.com/

Mooie post trouwens.
thnx! het is me altijd weer een raadsel wanneer Eurosport uitzendt, en dat is nu met de OS helemaal niet meer te achterhalen
It says on your chart that you're fucked up. You talk like a fag, and your shit's all retarded.
  dinsdag 24 augustus 2004 @ 14:21:07 #6
6622 Abonides
Zo af en toe...
pi_21508206
Hoe hebben Hoost, Aerts en Bonjasky zich eigenlijk geplaatst? Ik weet alleen dat Mo Vegas heeft gewonnen... verder heb ik dit jaar er helemaal niets van meegekregen.
Be careful what you wish, you may regret it.
Be careful what you wish, you might just get it.
  dinsdag 24 augustus 2004 @ 14:21:35 #7
17051 HAL9000S
you can become gitano...
pi_21508220
Kijken jullie ook wel eens superleague?? Is IMHO ook erg de moeite waard
Cop killer
Kill all the cops tonight
Kill them, cop killer
Kill all the cops in sight
  dinsdag 24 augustus 2004 @ 14:23:52 #8
6622 Abonides
Zo af en toe...
pi_21508274
Nog ff wat... Aerts zou toch stoppen met K1 en verder gaan in MMA???
Be careful what you wish, you may regret it.
Be careful what you wish, you might just get it.
pi_21508327
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 14:23 schreef Abonides het volgende:
Nog ff wat... Aerts zou toch stoppen met K1 en verder gaan in MMA???
Hij zou idd MMA gaan proberen, kreeg daarna een vrij zware rugblessure en is na die blessure eigenlijk niet echt veel meer bekend over zijn MMA aspiraties. Heeft daarna tegen Gary Goodridge gevochten (onder K-1 rules).

Hoost en Aerts zijn door de organisatie geselecteerd. Mighty Mo heeft zich idd geplaatst via Vegas, Kaoklai via Seoul.
It says on your chart that you're fucked up. You talk like a fag, and your shit's all retarded.
pi_21508416
Waar is Bob Sapp?? En Tyson zou toch ook nog meedoen of zo
Houd van een lijntje.
pi_21508556
Bob Sapp heeft zich via geeneen weg gekwalificeerd en de organisatie heeft hem gelukkig geen wildcard gegeven. Hij heeft pas nog verloren van Ray Sefo en ik heb via geruchten vernomen dat ie zich een tijd terug trekt om echt eens serieus te gaan trainen.

Ik heb via het sherdog forum van Bas Rutten vernomen dat ie eigenlijk maar 2 keer per week trainde omdat ie geen tijd had vanwege het mediacircus om hem heen. Misschien dat als ie echt serieus gaat trainen, een beetje sportief wordt, dat ie eens wat meer laat zien.
It says on your chart that you're fucked up. You talk like a fag, and your shit's all retarded.
pi_21508746
Hehe het is eigenlijk ook een lachertje die vent, maar ja ik vermaakte me wel met hem.

En hoe zit het met Tyson?? Die zou toch tegen Hoost vechten?
Houd van een lijntje.
pi_21508949
Tyson is eigenlijk een beetje een vraagteken. Ik heb nu zoveel verhalen, theorieen en geruchten gehoord dat ik het echt niet meer weet hoe het nou precies zit.

In ieder geval lijkt het zo te zijn dat het in Japan sowieso niks wordt omdat ie geen visum zal krijgen vanwege zijn strafblad. Er zijn wel andere locaties waar een gevecht kan worden georganiseerd maar het is maar zeer de vraag of en wanneer die zal komen. Nog groter is het raadsel tegen wie en onder welke regels.

Je moet het zo zien: Tyson is een fenomeen met maar weinig verloren gevechten op zn record. Als je ziet hoe andere boksers presteren in K-1 ( voorbeeld) dan is het maar zeer de vraag of hij zich ook even kapot laat schoppen. Een gemiddelde kickboxer zal waarschijnlijk zijn onderbenen al wegmaaien.

Aan de andere kant heeft Tyson dringend geld nodig om de Amerikaanse belastingdienst terug te betalen. Gezien zijn laatste verlies tegen bokser Danny Williams (wat echt niet een hoogvlieger is) zal het misschien nog moeilijk worden om een nieuw lucratief boksgevecht te krijgen. K-1 is bereid behoorlijk wat neer te leggen voor Tyson maar Tyson zal dan waarschijnlijk wel de touwtjes in handen hebben.

Het liefst zou ie een normaal boksgevecht willen doen, maarja dat heeft natuurlijk weinig met K-1 te maken. Een gevecht onder gemodificeerde K-1 regels (bijv geen lowkicks en knieen) ligt dan misschien meer voor de hand. Maar nogmaals, Tyson zal een redelijk sterke onderhandelingspositie hebben.

In wat interviews met o.a. Hoost, Bonjasky en Aerts heb ik al gelezen dat zij wel bereid zouden zijn om te vechten, mits onder hun regels. Bonjasky zei bijv al dat hij best zijn lowkicks wilde inhouden, maar wel met knieen en highkicks. Hoost wil waarschijnlijk ook zoiets, zolang het maar geen pure boksmatch zou worden (Tsjah, dat wint Tyson gewoon, laten we eerlijk zijn). Aerts is zelfs wel bereid om te boksen, zolang het financiele plaatje maar klopt (geef hem eens ongelijk, je kan echt een hoop poen verdienen, en Aerts heeft zijn sporen allang verdiend...).

Maar het blijft een beetje een kat en muisspelletje, maar voorlopig vindt de K-1 dit nog niet eens zo erg gok ik, levert hoe dan ook een hoop publiciteit op.
It says on your chart that you're fucked up. You talk like a fag, and your shit's all retarded.
  dinsdag 24 augustus 2004 @ 14:59:30 #14
93916 quattro
What the FOK!
pi_21509151
hoe heet dat kleine dikke blank ventje... die laat zich zo nu en dan ook mooi afslachten...


echt hi-la-risch..
pi_21509165
Lijkt me heel mooi om te zien hoe Aerts, Hoost of Bonjasky die gast eens een flink pak rammel geeft.
Het is natuurlijk onzin om met boksregels te gaan vechten, gewoon volgens de K-1 regels en laat die Tyson maar eens lekker trainen.

Het gevaar zit m natuurlijk, net als bij Sapp, wel in zijn klappen die natuurlijk als mokerslagen aankomen. Daarbij heeft hij een hoger uithoudingsvermogen dan Sapp.

Ik zie het iig wel zitten zo'n gevecht!
Houd van een lijntje.
  dinsdag 24 augustus 2004 @ 15:08:55 #16
42658 Noca
Voetbalt O+
pi_21509401
Wat een OP

Ik ga het zeker volgen...en bedankt voor die link van de uitzendingen van eurosport.
pi_21571363
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 14:35 schreef LuNaTiC het volgende:
Bob Sapp heeft zich via geeneen weg gekwalificeerd en de organisatie heeft hem gelukkig geen wildcard gegeven. Hij heeft pas nog verloren van Ray Sefo en ik heb via geruchten vernomen dat ie zich een tijd terug trekt om echt eens serieus te gaan trainen.
Dat is zijn fout geweest. Hij was onvoorspelbaar en onconventioneel. Met serieus training wordt het erg makkelijk om hem te verslaan daar hij voorspelbaar wordt en niets anders wordt dan een beginner zonder enige martial arts ervaring. Hij moet gewoon doen zoals hij het eerder deed. De tegenstander overweldigen met zijn grootte en als een gek staan zwaaien. Een do-or-die aanpak dus.
  vrijdag 27 augustus 2004 @ 11:03:47 #18
6622 Abonides
Zo af en toe...
pi_21574628
Zojuist heb ik ff alle filmpjes zitten bekijken en wat me opvalt is dat Hoost, Aerts en Bonjasky verreweg de meeste downs scoren. LeBanner doet het ook wel aardig maar lang niet zo als die andere drie.

Is Mark Hunt trouwens gestopt?
Be careful what you wish, you may regret it.
Be careful what you wish, you might just get it.
pi_21578304
Mark Hunt is overgestapt naar Pride, MMA (net zoals Crocop en Leko hem voorgingen).

Je hebt verder wel gelijk; vooral Aerts had in zijn hoogtij dagen een KO-rate van zo'n ~ 80% met zijn highkick alleen maar (als ik het me goed herinner, bron ben ik ff kwijt).
It says on your chart that you're fucked up. You talk like a fag, and your shit's all retarded.
  vrijdag 27 augustus 2004 @ 16:13:41 #20
79087 johndavis
watch out for the succubus
pi_21580851
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 14:59 schreef quattro het volgende:
hoe heet dat kleine dikke blank ventje... die laat zich zo nu en dan ook mooi afslachten...


echt hi-la-risch..
die gast die heet butterbean, je kent hem misschien wel uit jackass. dikke sjap die gast.

K1 is te gek, ik kijk naar geen 1 vechtsport, maar k1 boeit mij mateloos. Vet forum dit. ben druk bezig die fillempjes te downloaden.
drugs are bad mkaaaaay
pi_21609692
Butterbean ja

eigenlijk allesbehalve hilarisch, tis eigenlijk een schande. Ik word niet goed van die Freakshows in K-1. Op zich is het goed dat het een hoop publiek trekt, maar aan de andere kant zie ik 10 keer liever een talentvolle vechter in de ring.

Please, mensen als Sapp, Akebono, Butterbean, Silva, en weet ik veel wie nog meer, die kunnen we missen als kiespijn daar. Het heeft nu zn functie wel gehad, zet anders een 'freak-divisie' op en laat ze tegen elkaar.... ik denk dat de echte fans het wel met me eens zijn...
It says on your chart that you're fucked up. You talk like a fag, and your shit's all retarded.
  zondag 29 augustus 2004 @ 16:09:50 #22
82726 The_BoezelaaR
Chronisch vliefd
pi_21619727
quote:
Op vrijdag 27 augustus 2004 14:06 schreef LuNaTiC het volgende:
Mark Hunt is overgestapt naar Pride, MMA (net zoals Crocop en Leko hem voorgingen).

Je hebt verder wel gelijk; vooral Aerts had in zijn hoogtij dagen een KO-rate van zo'n ~ 80% met zijn highkick alleen maar (als ik het me goed herinner, bron ben ik ff kwijt).
waarvan ik CroCop ENORM hoog heb zitten. Die gozer behoorde wat mij betreft tot de grootsten van K-1.

Dit jaar ga ik voor Alexei Ignashov, die gozer is gewoon te goed voor de rest dit jaar

Een speciale noot voor de Zwitser Andy Hug, het enige puntje dat ik miste in jouw OP. Andy was namelijk ook een van de besten ooit, en is helaas veel te vroeg overleden :'(

Andy Hug

[ Bericht 23% gewijzigd door The_BoezelaaR op 29-08-2004 16:40:19 ]
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
  zondag 29 augustus 2004 @ 21:32:02 #23
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_21626137
K1 r0x0rz
Geweldige OP trouwens luna!

* Paxlie klikt nog ff verder in het rond
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  maandag 30 augustus 2004 @ 12:28:43 #24
29907 Op-zicH
Ach ja, opzich
pi_21636434
Zeker nice OP :-). Bonjaski gaat tegen akebono vechten in een superfight schijnt . Verder gaat Aerts het heeeel zwaar krijgen tegen Mcdonald (heeft ook eens van crocop gewonnen). Mijn voorspelling :

Lebanner met k.o
Sefo met k.o
Mighty Mo op punten
Ignashov slacht Kaoklai af
Musashi op punten
Hoost op punten
Aerts op punten
The trouble with ignorance is that it picks up confidence as it goes along.
  maandag 30 augustus 2004 @ 19:17:52 #25
32422 engessa
Who's dirty?
pi_21644255
Ik sluit mij aan bij de rest, erg mooie OP! En eindelijk eens een K1 topic op Fok!.

Mijn favorieten zijn toch wel Ray Sefo, een zwaar irritante vechter om tegen over je te hebben in de ring maar hij maakt er altijd een spektakel van. Hopelijk is hij wat beter in vorm, vorig jaar was ie niet echt topfit. Ignashov doet het vaak goed, is niet kapot te krijgen en heeft een paar verwoestende technieken in huis. Alleen heb ik niet het idee dat hij intelligent genoeg is om echt een topper te worden. Verder zijn de Nederlanders altijd goed, jammer dat er hier zo weinig aandacht voor K1 is.

Ik heb vorige week trouwens Ernesto Hoost nog gezien in "de zwakste schakel" met allemaal bekende Nederlanders. Het werd wel weer duidelijk dat K-1 vechters echt geen domme jongens zijn, hij zat mooi in de finale!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')