abonnement Unibet Coolblue
pi_21352148
quote:
Op dinsdag 17 augustus 2004 16:39 schreef Kale het volgende:
snap ik tukker, maar als het via tv voor 100% van nederland al te ontvangen is dan hoeven we ons om het internet gedeelte niet druk te maken toch?
Overal wordt juist steen en been geklaagd dat de nos slecht uitzendt en dus ga je dan om je heen kijken en ziet dus dat een bepaald deel van de bevolking wel kan profiteren van "onze" uitzendrechten. Andere landen om ons heen (Duitsland, Engeland) hebben sowieso via digitale televisie al de mogelijkheid om zelf alles te bekijken en halen dus veel meer rendement uit het besteedde geld voor de rechten. Breedband-uitzendingen kunnen dit leed verzachten :')
Motto in de politiek moet "geef het volk brood & spelen" zijn
Atje zeggen is adje doen!
pi_21352179
de nos kan niet slecht uitzenden want het zijn uniforme beelden die vanuit Athene worden aangeleverd
pi_21352212
Maar zij bepalen wat we zien te krijgen, terwijl we via internet zouden kunnen kiezen uit 4 live-streams, net zoals digitale tv-kijkers in Duitsland en Engeland kunnen.
Atje zeggen is adje doen!
pi_21352322
quote:
Op dinsdag 17 augustus 2004 17:54 schreef Kale het volgende:
de nos kan niet slecht uitzenden want het zijn uniforme beelden die vanuit Athene worden aangeleverd
Er worden vanuit Athene meerdere beelden tegelijk aangeleverd, het gaat om de keuzes van sporten die de NOS uitzendt, dat laat wel eens te wensen over.
sig verwijderd door FA
pi_21352347
dan moet je verhuizen. dit is echt een zinloze discussie, het ging nl. niet om de mogelijkheid om te kunnen kiezen maar om een of andere dwaze politica die vindt dat KPN klanten bevoordeeld worden met behulp van belastinggeld.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')