abonnement Unibet Coolblue
pi_20229238
20:45 Tsjechie - Denemarken

Tsjechie heeft driemaal een achterstand omgebogen in een overwinning. Het b-team won van Duitsland. De wissels van coach Bruckner pakten telkens fantastisch uit. Nedved is zowat de enige sterspeler die zijn faam op dit EK waarmaakt. Kortom: alles zit mee bij Tsjechie. En zonder geluk vaart niemand wel, als is dit geen zeilwedstrijd maar een voetbaltoernooi.
Tip voor Bruckner: zet Baros en Heinz weer op de bank, laat Cech een eigen goal maken, voer de wissels uit, en binnen een kwartier is het 3-1.

De Denen hadden vroeger een van de belangrijkste filmindustieen ter wereld. Maar honderd jaar geleden zou de Nordisk studio niet zo'n fraai staaltje toneel kunnen filmen, als de Denen tegen Zweden opvoerden. In die subliem geregisseerde 2-2 leek Tomasson opeens een koelbloedige afmaker, keeper Sorensen speelde zeer overtuigend een Zweedse spion, en de twintig Jensens in de Deense selectie waren als altijd figuranten. Tegenwoordig staat Denemarken bekend om de Dogma-films. En die eindigen altijd in mineur.

Uitslag: 3-1 (In de rust bieden Deense dames zich voor volk en vaderland aan bij Bruckner om nog wat meer buitenechtelijke zoons te kweken.)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')