abonnement Unibet Coolblue
pi_20189642
Vervolg van Huidverzorging voor de heren (deeltje 2)
quote:
COSMETICAPRODUCTEN voor mannen rukken op. Waren voorheen in de parfumerie enkele schapjes ingeruimd voor een paar herenartikelen, nu staan er heel veel tubes, flacons, spuitbussen en flesjes. En dan gaat het echt niet alleen om eau de toilette en scheerspullen. Datzelfde zien we terug bij de drogisterij en de supermarkt. Nam de man vroeger nog wel genoegen met een lik crème uit de pot van zijn vrouw of met de flacon gezinsshampoo, nu wil hij zijn eigen producten en daar stelt hij eisen aan.

Vroeger pikte hij spulletjes van haar, nu wil hij eígen cosmetica

MAN WIL OOK 'verwend' WORDEN!

AMSTERDAM - In de zeer concurrerende wereld van schoonheid is de strijd losgebarsten om de gunsten van de man. Gezien de niet aflatende stroom van herenartikelen verwachten de cosmeticafabrikanten heel wat van zijn ijdelheid en zijn groeiende belangstelling voor beautyproducten. Ongelijk hebben ze niet.

De cijfers op het gebied van gezichtsverzorgingsproducten voor mannen zijn, zo blijkt uit het jaarverslag 2003 van de Nederlandse Cosmetica Vereniging, verdubbeld. Voor mannenshampoos zie je hetzelfde beeld. Het is een cosmeticasegment met groeipotentie. Mannen willen spullen voor zichzelf. Niet alleen verschilt hun huid aanzienlijk van die van de vrouw, ze willen producten die er stoer uitzien, gemakkelijk in het gebruik zijn en die mannelijk ruiken. Eau de toilette voor mannen kan zich ook nog steeds verheugen in een stijgende interesse en ook in traditionele mannenproducten zoals scheerzeep en deodorant zit een toename in de omzet.
Cosmeticafirma's weten dat allang. Biotherm Homme, marktleider in Nederland, kwam hier 25 jaar geleden met drie scheerartikelen en drie huidverzorgingsproducten op de markt. "Er was destijds al vraag naar specifieke mannencrèmes, maar de laatste jaren is dit in een stroomversnelling geraakt. Nu zijn er 31 referenties", aldus Tamar Mulder, pr-medewerkster van Biotherm.
Eerst was het alleen de glamourhomo die prijs stelde op een verzorgd uiterlijk, maar de heteroman volgde betrekkelijk snel. De producten worden steeds specifieker. Er zijn crèmes die zich richten op het wegsmeren van zwembandjes en wallen, voor vochtherstel van de kantoorhuid, om de huid weer op peil te brengen na een nachtje doorzakken, zelfbruiners en lippenbalsems. Net toegevoegd aan het assortiment van Biotherm Homme zijn Age Fitness Yeux op basis van zuiver olijfblad en een serie antiperspirants en deodorants onder de naam Day Control.
Het merk Clarins volgde het voorbeeld van Biotherm pas anderhalf jaar geleden met een complete serie voor de mannenhuid.

Rimpels
Ook hier nieuwe producten zoals een handcrème en Total Wrinkle Control, een emulsie voor de dag waarop de man ontdekt dat hij er niet meer zo rimpelloos uitziet als voorheen.
Aramis, dat ook al een lange tijd meedraait op de Nederlandse markt, heeft net in de serie Lab Series for Men Day Rescue Total Face Therapy SPF 15 gelanceerd. Dit product beschermt tegen de zon, vervuiling en vrije radicalen en hydrateert tegelijkertijd. "Na de eerste kop koffie, een douche en een beetje Day Rescue kan elke man de wereld aan", meent Matt Teri, vice-president Aramis productontwikkeling.
Inmiddels is het druk geworden in de herencosmetica. Zo zijn er onder meer Vichy Homme, Lancôme Homme, Shiseido Men, Decléor Skincare for Men, Zihr en Nickel die met de reeds genoemde merken strijden om de gunst van de man. Jean Paul Gaultier verraste met zijn makeuplijn voor mannen. Tot nu toe behoren de Bronzing Powder en het kohlpotlood tot de toppers uit de 13-delige serie. "Denk maar niet dat al deze merken de business betreden als ze geen groeimogelijkheden zien", aldus Mary John Baumann, executive director bij Aramis, onderdeel van de Estée Lauder Group.
In de supermarkt en drogisterij is de opmars van mannenproducten eveneens duidelijk te merken. Etos bracht vorig jaar al een hele complete mannenlijn op de markt. Sanex volgde dit voorjaar met Sanex for Men. Nivea heeft al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw op dit gebied een stevige greep op de markt. Beiersdorf, waartoe Nivea behoort, spreekt van een omzetstijging van 127 procent. Er was al een Nivea for Men-lijn voor de droge en normale huid, nu is er een voor de vette mannenhuid: Men Anti Shin. Daarnaast is de Men Sensitive Face Care voor de gevoelige huid op de markt gekomen en omdat mannen van scrubben houden, introduceert Men Face Scrub. Om die introductie te vieren, deed Iris Nowachi van het Duitse marketingbureau H.T.P. een onderzoek welke mannen nu precies geïnteresseerd zijn in huidverzorging.

Vrije man
Ze ontdekte drie soorten mannen die wel in zijn voor een eigen schoonheidsritueel. De eerste is 'de vrije man. Mannelijk maar met een aantal vrouwelijke eigenschappen. Hij is geïntreseerd in goede cosmeticaproducten en staat open voor een make-upadvies. David Beckham, Johnny Depp en Robbie Williams behoren tot deze groep.
Brad Pitt, Mick Jagger en George zijn voorbeelden van de moderne 'Peter Pan' en behoren ze tot groep twee. Deze man weigert op te groeien, al is hij de vijftig gepasseerd. Hij houdt van innovatieve, gekke producten, wil graag dingen uitproberen en is niet merkentrouw.
En dan is er nog 'de oude held'. Volgens de onderzoekster de slimste. Ook is hij moedig en sterk, maar tamelijk traditioneel ingesteld. Persoonlijke verzorgingsproducten vindt hij niet belangrijk, maar hij gebruikt ze wel onder het motto 'noodzakelijk voor het onderhoud'. Hij gaat voor hoge kwaliteit en efficiënte producten. Viggo Mortensen (Aragorn in Lord of the Rings) en Edward Burns zijn voorbeelden.
Ondertussen lanceert het ene parfumhuis na het ander modelabel nieuwe geuren of zomerse varianten van al bestaande eau de toilette. Kortom: de man, of hij nu een vrije man, een Peter Pan of een oude held is, heeft keus gekregen.
.
pi_20189914
Douglas heeft een Clarins aanbieding:

'Rasage Idéal moussant' 50ml
'Shampooing Idéal Cheveux & Corps' 30ml
'Gel Hydratant' 12ml
'Defatigant Visage' 12ml

voor ¤15,00 en met Douglas kaart ¤7,95. Dit ales in een Clarins toilettas .
  vrijdag 25 juni 2004 @ 21:39:42 #4
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20190612
Ik heb de clarins toilettas & hij is enorm praktisch! beter dan dat Lancome Homme ding [smal, klein, lastig met elastiekjes van binnen enzo].

Welke heren gaan wel es naar schoonheidspecialist? Dat loopt nog achter volgens mij
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20190847
Ik ga volgende week op vakantie dus ik kan nog wel een toilettas gebruiken

Iemand nog aanbevelingen voor huidverzorging in de zon-vakantie?
  vrijdag 25 juni 2004 @ 23:08:04 #6
87681 Sark
Shellslaaf
pi_20193204
Ik gebruik al geruime tijd producten van CLARINS, in mijn geval CLARINS MEN FATIGUE FIGHTER. en ben hier zeer tevreden over.
Het product is niet al te goedkoop voor het aantal ML dat je er voor krijgt, maar het verzorgt de huid goed naar mijn mening.
Het is gewoon verkrijgbaar in alle speciaalzaken zoals: paris, douglas enz enz

LINKJE
If you always do what you always did you always get what you always got!
  zaterdag 26 juni 2004 @ 20:00:18 #7
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20210516
Bij huiverzorging in de zon-vakantie denk ik aan:
goede zonbescherming,
goede aftersun,
zonnetips aanhouden als: tussen 11.-15 niet in de zon etc.
zorgen voor een lekkere nachtcreme/fluide [ik zelf vind fluide lekkerder in de zomer] met een hoog % actieve werkstoffen, omdat je huid in de nacht herstelt.[hydraterend, etc]
loop gewoon even de Ici of Douglas in, daar is nu een lancaster actie met een opmaat gemaakt zonnebescherming advies
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  zondag 27 juni 2004 @ 22:24:34 #8
34813 Jerommeke.nl
Jorasho.nl zul je bedoelen.
pi_20237264
goedemorgen

wie gebruikt er hier trouwens allemala die sanex douchegel?
pi_20274556
quote:
Op zondag 27 juni 2004 22:24 schreef Jerommeke.nl het volgende:
goedemorgen

wie gebruikt er hier trouwens allemala die sanex douchegel?
Wat is daar zo speciaal aan dan??
  dinsdag 29 juni 2004 @ 12:48:49 #10
97765 coltivatore
succes is een keuze
pi_20276369
ik gebruik die sanex douchegel
niet echt veel bijzonders aan ofzo hoor, hij is wel relax maar ik heb niet ineens een significante verbetering van de huid opgemerkt als je daar op doelt
  dinsdag 29 juni 2004 @ 22:03:38 #11
34813 Jerommeke.nl
Jorasho.nl zul je bedoelen.
pi_20291562
nah, ik vroeg me af of ik de enige was die eigenlijk op een iets visceuzere substantie had gerekend
pi_20293851
etos Q10 huidcreme hierzo... erg voedend voor mn huid gezien die nog wel eens 'kraterig' aan wil doen en erg droog
pi_20331608
Uit gesloten topic:
quote:
Op donderdag 1 juli 2004 00:03 schreef Guitarmaistro1 het volgende:
Ik vroeg me nou af he:

heb reclame gezien van dit nieuwe middeltje, en het schijnt dat het helpt voor een mooie huid. Het zou niet uitdrogend zijn en goed tegen puistjes. Heeft iemand ervaringen hiermee? Zou wel handig zijn als het hielp tegen die paar ellendige pukkels van mij...

  donderdag 1 juli 2004 @ 16:18:15 #14
34813 Jerommeke.nl
Jorasho.nl zul je bedoelen.
pi_20339079
Welk middeltje is 'dit middeltje' ?
  donderdag 1 juli 2004 @ 16:46:15 #15
24672 Ghettobob
Get rich, or die trying
pi_20339810
Ik gebruik nu enige tijd de detoxifying facewash en moisturizer, met 1 keer per week de t-pur scrub van Biotherm.. werkt erg goed moet ik zeggen.. M'n huid is mooi mat en ik heb veel minder puistjes/mee-eters.
Remind yourself: Nobody's build like you, you designed yourself...
  donderdag 1 juli 2004 @ 17:18:12 #16
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20340625
quote:
Op donderdag 1 juli 2004 16:18 schreef Jerommeke.nl het volgende:
Welk middeltje is 'dit middeltje' ?
Die slimmerd heeft mn topicnaam er niet bij vermeld

Nouja, het gaat om Nivea Double Action face wash for men. Dus ik vroeg me af of er mensen waren die hier ervaring mee hadden
  donderdag 1 juli 2004 @ 17:35:08 #17
34813 Jerommeke.nl
Jorasho.nl zul je bedoelen.
pi_20340951
Ja, die gebruik ik zelf ook. Je krijgt er wel een betere huid van (voelt beter aan), maar puisten verwijderd het niet. Ik heb wel eens van die kleine ophopingen, maar ik vermoed dat je daarvoor toch beter grovere middelen kan gebruiken.

En niet klagen over schatje, want schatje is een schatje
  donderdag 1 juli 2004 @ 17:36:19 #18
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20340977
quote:
Op donderdag 1 juli 2004 17:35 schreef Jerommeke.nl het volgende:
Ja, die gebruik ik zelf ook. Je krijgt er wel een betere huid van (voelt beter aan), maar puisten verwijderd het niet. Ik heb wel eens van die kleine ophopingen, maar ik vermoed dat je daarvoor toch beter grovere middelen kan gebruiken.

En niet klagen over schatje, want schatje is een schatje
Ze zeggen dat het helpt ter voorkoming van nieuwe puisten, maar das dus niet het geval bij jou??
pi_20341066
Volgens mij ben ik scheel, zo'n beetje alle producten die de afgelopen 2 topics voorbij zijn gekomen kom ik nergens tegen in de winkel, nou kijk ik ook zelden verder dan de AH en het Kruidvat, maar toch...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_20341876
quote:
Op donderdag 1 juli 2004 17:18 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Die slimmerd heeft mn topicnaam er niet bij vermeld

Nouja, het gaat om Nivea Double Action face wash for men. Dus ik vroeg me af of er mensen waren die hier ervaring mee hadden
Ik denk dat jij dan niet goed leest
“A good life is when you assume nothing, do more, need less, smile often, dream big, laugh a lot and realize how blessed you are for what you have”
  donderdag 1 juli 2004 @ 19:08:04 #21
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20342673
quote:
Op donderdag 1 juli 2004 18:24 schreef Brennie het volgende:

[..]

Ik denk dat jij dan niet goed leest
Lieve schat, kijk nou s goed. De naam van mijn topic was Nivea Double Action Face Wash for men. Zie jij dat terug in de post van Schatje? Jerommeke vraagt niet voor niets welk middeltje bedoeld wordt.

Geeft niks
pi_20348791
quote:
Op donderdag 1 juli 2004 17:40 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Volgens mij ben ik scheel, zo'n beetje alle producten die de afgelopen 2 topics voorbij zijn gekomen kom ik nergens tegen in de winkel, nou kijk ik ook zelden verder dan de AH en het Kruidvat, maar toch...
vandaar dat je ze niet vind

neem es een kijkje bij de Douglas of Ici Paris XL ofzo
pi_20350875
quote:
Op donderdag 1 juli 2004 19:08 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Lieve schat, kijk nou s goed. De naam van mijn topic was Nivea Double Action Face Wash for men. Zie jij dat terug in de post van Schatje? Jerommeke vraagt niet voor niets welk middeltje bedoeld wordt.

Geeft niks
Verkeerd gezien, dacht dat het om je eigen naam ging,sorry hoor
“A good life is when you assume nothing, do more, need less, smile often, dream big, laugh a lot and realize how blessed you are for what you have”
pi_20350985
quote:
Op donderdag 1 juli 2004 23:06 schreef Jaguar645 het volgende:

[..]

vandaar dat je ze niet vind

neem es een kijkje bij de Douglas of Ici Paris XL ofzo
Mij teveel moeite...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 2 juli 2004 @ 11:57:40 #25
16715 Mylene
*schatje*
pi_20357864
Uit gesloten topic:
quote:
Op vrijdag 2 juli 2004 11:48 schreef Markster het volgende:
hallo, ik heb nu de double action facewash en de facescrub van nivea.

Die wash gebruik ik nu 2x per dag, en sinds vandaag ga ik die scrub ook gebruiken, alleen wanneer en hoevaak ?

Voor of na de scrub, en elke dag of maar 2x per week? (zoals met mijn andere scrub)

Staat niet op de verpakking namelijk.
  vrijdag 2 juli 2004 @ 11:59:46 #26
16715 Mylene
*schatje*
pi_20357918
Scrub één a twee keer gebruiken i.p.v.face-wash, en voor het scheren.
pi_20357993
quote:
Op vrijdag 2 juli 2004 11:59 schreef schatje het volgende:
Scrub één a twee keer gebruiken i.p.v.face-wash, en voor het scheren.
Dus per week, en dan gewoon 2x in de avond de wash overslaan, en dan scrubben?
  vrijdag 2 juli 2004 @ 19:47:03 #28
71383 tijgermans
There's more.
pi_20370385
Inderdaad 2 keer per week voor het scheren. Of de facewash dan overgeslagen moet worden ben ik niet zeker over. Maar als dat niet het geval is eerst facewash, daarna scrubben en daarna scheren.
  vrijdag 2 juli 2004 @ 19:49:13 #29
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20370438
ik gebruik altijd me foamcleanser voordat ik ga scrubben. Door hierna te scrubben, reinig je je grondiger
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20376029
Zijn er hier heren die pre-shaving lotions gebruiken? En dan in 't bijzonder (it's a long shot) Pre & dopobarba crema van Proraso?

tia
"The sunshine bores the daylights outta me!"
  zaterdag 3 juli 2004 @ 18:31:14 #31
16715 Mylene
*schatje*
pi_20388580
quote:
Op vrijdag 2 juli 2004 23:43 schreef W1ZZ het volgende:
Zijn er hier heren die pre-shaving lotions gebruiken? En dan in 't bijzonder (it's a long shot) Pre & dopobarba crema van Proraso?

tia
Nou, ik niet natuurlijk, maar wat is er zo bijzonder aan??

Plaats eens wat meer over dat merk .
  zaterdag 3 juli 2004 @ 20:38:17 #32
34813 Jerommeke.nl
Jorasho.nl zul je bedoelen.
pi_20391966
ik gebruik altijd de scrub na de facewash, niet ipv.

puistvorming, geen idee, ik heb nooit puistjes
pi_20392062
Proraso is een Italiaans familiebedrijfje dat nu ongeveer 60 jaar scheerbenodigdheden produceert...
Een heel klein beetje info kun je hier vinden: http://www.basenotes.net/brands/proraso.html. De officiële site is http://www.proraso.it maar daar krijg je alleen Il nuovo sito sarà presto "on-line" oftewel daar heb je geen drol aan...

Van wat ik gelezen heb zijn ze in Italië marktleider doordat de kwaliteit zo hoog is, maar in Nederland kun je het maar bij één winkel (in Breukelen) krijgen, en dan nog precies niet het potje dat ik graag wil hebben.

Foto:


In Italië kost zo'n potje like ¤2,50 ofzo, maar als je het wilt bestellen wordt het al gauw zo'n ¤15,- incl. verzendkosten enzo... Een kennis van me gaat binnenkort naar Italië maar voordat ik hem de moeite liet doen om het daar te gaan zoeken wilde ik eerst weten of het een beetje goed spul is... Wil het zelf uitproberen tegen razorburn en omdat ik me nooit helemaal glad krijg...
"The sunshine bores the daylights outta me!"
  zaterdag 3 juli 2004 @ 22:09:13 #34
71383 tijgermans
There's more.
pi_20393916
Denk niet dat veel mensen hier het gebruiken. Weet wel dat Lab Seris For Men ook een pre shave product heeft.
pi_20394681
ja, en biotherm ook... But I'm a sucker for tradition en die potjes zijn dus in italië heel goedkoop tegenover 18E voor die biotherm lotion (lab series weet ik niet...)
"The sunshine bores the daylights outta me!"
  maandag 5 juli 2004 @ 13:52:47 #36
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20429028
Kunnen die producten van Nivea, zoals Double Action en Anti-shine Facewash, ook een negative invloed hebben op acne? Wanneer ik ze gebruik voelt mijn huid erg droog aan, en dan zou mijn huid dus meer vet gaan aanmaken om het te compenseren. Iemand ideetje hierover??
  dinsdag 6 juli 2004 @ 09:51:36 #37
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_20433867
Mijn oogleden zijn nogal schraal en droog de laatste tijd. Waardoor het soms kriebelt en dan ga ik vrijven....gevolg: irriterende ogen.

Ook heb ik vaak dat als ik \'s ochtends naar me werk fiets me ogen gaan tranen, gevolgd is wrijven, gevolg daarvan is rode ogen.

Iemand hiervoor een goed middeltje?
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
pi_20434469
quote:
Op maandag 5 juli 2004 13:52 schreef Guitarmaistro1 het volgende:
Kunnen die producten van Nivea, zoals Double Action en Anti-shine Facewash, ook een negative invloed hebben op acne? Wanneer ik ze gebruik voelt mijn huid erg droog aan, en dan zou mijn huid dus meer vet gaan aanmaken om het te compenseren. Iemand ideetje hierover??
je kunt er na het wassen een lekker crempje opdoen, dat hydrateerd de huid
  dinsdag 6 juli 2004 @ 10:59:20 #39
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20435150
quote:
Op dinsdag 6 juli 2004 10:24 schreef So_Addictive het volgende:

[..]

je kunt er na het wassen een lekker crempje opdoen, dat hydrateerd de huid
Ik hou niet van crempjes, die zijn vet en dat veoorzaakt pukkeltjes En die wil ik niet
pi_20435515
dan gebruik een fluid, dat is niet vet
pi_20435528
en anders : nie mauwe
  dinsdag 6 juli 2004 @ 14:48:47 #42
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20440981
quote:
Op dinsdag 6 juli 2004 09:51 schreef Morpheus2002 het volgende:
Mijn oogleden zijn nogal schraal en droog de laatste tijd. Waardoor het soms kriebelt en dan ga ik vrijven....gevolg: irriterende ogen.

Ook heb ik vaak dat als ik \\\'s ochtends naar me werk fiets me ogen gaan tranen, gevolgd is wrijven, gevolg daarvan is rode ogen.

Iemand hiervoor een goed middeltje?
Tranende ogen is vreselijk irritant, heb het zelf ook. Er valt weinig aan te doen. Soms helpt het om een grote bril op te zetten, waardoor de wind minder kans heeft om met je ogen in aanraking te komen
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20441337
Ik lees hier vooral over huidverzorging voor het gezicht.
Maar je huid is een groot orgaan, ik vroeg me dus af of er ook middeltjes zijn voor de borst schouders en rug etc etc.

Ik heb namelijk nog wel es last van puistjes op m\'n torso, duurt vaak behoorlijk lang voordat die weg gaan, ik gebruik Niveau Pure (is eigenlijk voor het gezicht)

Niveau Pure bevat een reinigingsgel en poriensluitende tonic en een anti-talg creme.
Hierdoor heb ik wel nog nauwelijks last van grote puistjes in m\'n gezicht, maar het helpt helaas ietwat minder op m\'n torso.

Als Douchegel gebruik ik Sanex Douchgel voor de gevoelige huid met Lactoserum. Ik heb namelijk een ontzettend gevoelige huid. Kan ook nauwelijks sterke deo\'s gebruiken.
  dinsdag 6 juli 2004 @ 15:15:38 #44
16715 Mylene
*schatje*
pi_20441604
@Refragmental, voor de zeer gevoelige huid kun je het beste Sebamed gebruiken. De producten van dit merk zijn daar speciaal op afgestemd en zijn zeepvrij. Sebamed heeft ook speciale deodoranten in zijn assortiment.

Voor meer info: www.sebamed.nl
pi_20441837
quote:
Op dinsdag 6 juli 2004 15:15 schreef schatje het volgende:
@Refragmental, voor de zeer gevoelige huid kun je het beste Sebamed gebruiken. De producten van dit merk zijn daar speciaal op afgestemd en zijn zeepvrij. Sebamed heeft ook speciale deodoranten in zijn assortiment.

Voor meer info: www.sebamed.nl
Als het ook helpt tegen puistjes en licht geirriteerde huid dan ben ik verkocht.
Maar vaak zijn middeltjes tegen puisten redelijk agressief
  dinsdag 6 juli 2004 @ 15:52:00 #46
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20442481
Weet iemand nou hoe t zit met Nivau Anti Shine Face Wash? Kan het puistjes verergeren??
  dinsdag 6 juli 2004 @ 16:12:34 #47
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20443038
in het begin wel, omdat je je huid schoonmaakt, maar de wat diepere vuildeeltjes komen dan ook meer naar boven toe. Als je elke ochtend en avond blijft reinigen moet het over paar weken echt wel rustig zijn op je gezicht.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  dinsdag 6 juli 2004 @ 18:30:14 #48
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20446488
quote:
Op dinsdag 6 juli 2004 16:12 schreef DusDat het volgende:
in het begin wel, omdat je je huid schoonmaakt, maar de wat diepere vuildeeltjes komen dan ook meer naar boven toe. Als je elke ochtend en avond blijft reinigen moet het over paar weken echt wel rustig zijn op je gezicht.
Oke bedankt, dus nog ff volhouden
  woensdag 7 juli 2004 @ 17:30:59 #49
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20469048
quote:
Op dinsdag 6 juli 2004 18:30 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Oke bedankt, dus nog ff volhouden
Nou dat volhouden wordt zo wel moeilijk. Ik heb het nog nooit zo erg gehad. Ik dacht dat t zou moeten helpen tegen een vette huid en onzuiverheden, ik bereik alleen het tegenovergestelde met die zooi
  woensdag 7 juli 2004 @ 17:41:16 #50
16715 Mylene
*schatje*
pi_20469273
quote:
Op woensdag 7 juli 2004 17:30 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Nou dat volhouden wordt zo wel moeilijk. Ik heb het nog nooit zo erg gehad. Ik dacht dat t zou moeten helpen tegen een vette huid en onzuiverheden, ik bereik alleen het tegenovergestelde met die zooi
Ja, in het begin krijg je vaak het tegenovergestelde effect. Geef het de tijd zoals DusDat al zei. Je huid moet er ook aan wennen .
  woensdag 7 juli 2004 @ 19:17:20 #51
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20471353
quote:
Op woensdag 7 juli 2004 17:41 schreef schatje het volgende:

[..]

Ja, in het begin krijg je vaak het tegenovergestelde effect. Geef het de tijd zoals DusDat al zei. Je huid moet er ook aan wennen .
Weet je het zeker schatje? Praat me moed in....
pi_20472179
quote:
Op woensdag 7 juli 2004 17:30 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Nou dat volhouden wordt zo wel moeilijk. Ik heb het nog nooit zo erg gehad. Ik dacht dat t zou moeten helpen tegen een vette huid en onzuiverheden, ik bereik alleen het tegenovergestelde met die zooi
Ik heb dat spul ook en het werkt goed hoor! Na een tijdje word je huid veel egaler en niet zo vet en glimmend.
  woensdag 7 juli 2004 @ 20:39:34 #53
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20473333
quote:
Op woensdag 7 juli 2004 19:52 schreef itsontoday het volgende:

[..]

Ik heb dat spul ook en het werkt goed hoor! Na een tijdje word je huid veel egaler en niet zo vet en glimmend.
Had je ook dat het in het begin slechter werd?? Ik gebruik t nu 6 dagen ofzo, en veel beter is t niet, eerder een stuk slechter....
  woensdag 7 juli 2004 @ 21:11:10 #54
16715 Mylene
*schatje*
pi_20474391
Anna Kournikova gaat de huidverzorgingslijn van Gillette ook hier aan de man brengen. Eerst in de UK en later het vasteland. In de VS is het al langer verkrijgbaar.

De slagzin zal "Completely Irresistible Face" zijn .
  woensdag 7 juli 2004 @ 21:16:20 #55
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20474528
quote:
Op woensdag 7 juli 2004 21:11 schreef schatje het volgende:
Anna Kournikova gaat de huidverzorgingslijn van Gillette ook hier aan de man brengen. Eerst in de UK en later het vasteland. In de VS is het al langer verkrijgbaar.

De slagzin zal "Completely Irresistible Face" zijn .
Als die troep nou ook maar helpt ....
pi_20474941
quote:
Op dinsdag 6 juli 2004 15:15 schreef schatje het volgende:
@Refragmental, voor de zeer gevoelige huid kun je het beste Sebamed gebruiken. De producten van dit merk zijn daar speciaal op afgestemd en zijn zeepvrij. Sebamed heeft ook speciale deodoranten in zijn assortiment.

Voor meer info: www.sebamed.nl
Nu ben ik vanmiddag ff gaan winkelen en zag opeens een sebamed product staan, de douche olie.
Gekocht.

Kom ik thuis aan zie ik dat het voor de gevoelige droge huid is... maar ik heb juist geen droge huid, eerder een vettig denk ik door de puistjes.

Kan ik deze nu niet meer gebruiken, of maakt het niet zoveel uit en reguleert het de huid weer naar normaal van droog naar normaal of van vet naar normaal?
Ben een beetje teleurgesteld, want ik zie op hun site ook geen douche olie staan voor de vette huid.
  woensdag 7 juli 2004 @ 21:50:47 #57
16715 Mylene
*schatje*
pi_20475529
@Refragmental, je zei eerder dat je ontzettend last had van een gevoelige huid. Daarop reageerde ik. Maar goed, ik had ook wat verder moeten nadenken toen je zei dat je ook last hebt van puisten. Sorry. Maar in feite heb je dan niet zoveel aan het product wat je gekocht hebt. Ik zou het dan gewoon terug brengen.
  woensdag 7 juli 2004 @ 21:58:19 #58
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20475780
Schatje, hoelang duurt het ongeveer voordat je verbetering gaat zien met die Anti-shine Face wash??
  woensdag 7 juli 2004 @ 22:02:51 #59
16715 Mylene
*schatje*
pi_20475926
quote:
Op woensdag 7 juli 2004 21:58 schreef Guitarmaistro1 het volgende:
Schatje, hoelang duurt het ongeveer voordat je verbetering gaat zien met die Anti-shine Face wash??
Iets van een maandje denk ik .
pi_20476931
quote:
Op woensdag 7 juli 2004 20:39 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Had je ook dat het in het begin slechter werd?? Ik gebruik t nu 6 dagen ofzo, en veel beter is t niet, eerder een stuk slechter....
Nee dat had ik niet, tenminste niet zo erg, maar ik lees hierboven dat het dus beter wordt.
  donderdag 8 juli 2004 @ 08:31:41 #61
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20482150
quote:
Op woensdag 7 juli 2004 17:30 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Nou dat volhouden wordt zo wel moeilijk. Ik heb het nog nooit zo erg gehad. Ik dacht dat t zou moeten helpen tegen een vette huid en onzuiverheden, ik bereik alleen het tegenovergestelde met die zooi
Anders ga je even een keer een gezicht stoombad nemen, of naar de sauna, komt je 'afval' sneller naar buiten
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  donderdag 8 juli 2004 @ 11:33:02 #62
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20485089
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 08:31 schreef DusDat het volgende:

[..]

Anders ga je even een keer een gezicht stoombad nemen, of naar de sauna, komt je 'afval' sneller naar buiten
Ik neem wel vaak een Turks stoombad op mn sportschool. Is het slim om gelijk daarna een face wash te nemen zodat al het vuil gelijk weg is?? Of wordt t dan zo droog dat ik er weer meer krijg....

[ Bericht 5% gewijzigd door Mylene op 08-07-2004 11:55:17 (aangepast) ]
pi_20485294
@Guitarmaistro1, je gebruikt daarna toch wel een moisterizer??
  donderdag 8 juli 2004 @ 12:08:35 #64
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20486095
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 11:39 schreef schatje het volgende:
@Guitarmaistro1, je gebruikt daarna toch wel een moisterizer??
Een wat?
pi_20486286
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 12:08 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Een wat?
Je huid hydrateren met een crème of een emulsie. Kortom een moisterizer. Bijvoorbeeld:

Voor de vette huid:



New NIVEA FOR MEN Oil Control Moisturiser.
This light cream gel regulates the production of grease the whole day long, with regular use bringing about a lasting improvement in the complexion. The oil-free formula is quickly absorbed, feeling fresh and cool on the skin and supplying it with moisture
Anti-shine pigments can be relied on to keep grease under control while vitamin E acts as an antioxidant to prevent damage to cells. An UV filter also safeguards you from harmful rays.


Voor de gevoelige huid:



Very Gentle Facial Care
NIVEA® FOR MEN Sensitive Moisturiser provides sensitive skin with instant moisture making it feeling smooth and supple. It is easily absorbed and does not leave the skin greasy.
Caring Protection
The perfume-free and alcohol-free formula cares for the skin very gently. A special UV Filter system helps to protect against premature skin ageing due to light exposure.
  donderdag 8 juli 2004 @ 12:45:17 #66
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20486920
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 12:15 schreef schatje het volgende:

[..]

Je huid hydrateren met een crème of een emulsie. Kortom een moisterizer. Bijvoorbeeld:

Voor de vette huid:

[afbeelding]

New NIVEA FOR MEN Oil Control Moisturiser.
This light cream gel regulates the production of grease the whole day long, with regular use bringing about a lasting improvement in the complexion. The oil-free formula is quickly absorbed, feeling fresh and cool on the skin and supplying it with moisture
Anti-shine pigments can be relied on to keep grease under control while vitamin E acts as an antioxidant to prevent damage to cells. An UV filter also safeguards you from harmful rays.


Voor de gevoelige huid:

[afbeelding]

Very Gentle Facial Care
NIVEA® FOR MEN Sensitive Moisturiser provides sensitive skin with instant moisture making it feeling smooth and supple. It is easily absorbed and does not leave the skin greasy.
Caring Protection
The perfume-free and alcohol-free formula cares for the skin very gently. A special UV Filter system helps to protect against premature skin ageing due to light exposure.
Nee dat spul heb ik niet. Maar ik blijf aan de gang met geld uitgeven aan allerlei middeltjes, maar ik heb toch de indruk dat t niet helpt of dat t zelfs verergert. Dan geef ik t liever aan wat anders uit.
pi_20487162
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 12:45 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Nee dat spul heb ik niet. Maar ik blijf aan de gang met geld uitgeven aan allerlei middeltjes, maar ik heb toch de indruk dat t niet helpt of dat t zelfs verergert. Dan geef ik t liever aan wat anders uit.
Dan moet je het niet doen. Ik krijg ook de indruk dat je er het geduld niet voorop kan brengen. Een hoop mensen hebben de illusie dat ze meteen effect krijgen. Stappen over naar een merk/middel als ze dat niet krijgen, en blijven daardoor aan de gang. Raken in de stress, wat ook niet echt bevordelijk voor de toestand van je huid .
  donderdag 8 juli 2004 @ 13:07:41 #68
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20487390
Nou, ik heb met sommige middeltjes wel zeker meer dan 3 maanden gedaan. Dat lijkt me toch echt wel lang genoeg. Ook zwaardere anti-acne middelen, zoals Vitamine B5, Grote Klis, anti-biotica en heleboel uitwendige lotions enz. En echt lang geprobeerd maar t helpt allemaal niet. Schatje, weet je toevallig of Turks stoombad een positief of negatief effect heeft en hoelang moet je erin blijven? Moet je daarna ook nog iets doen om bijvoorbeeld het schoon te krijgen of dat de porien sluiten???
pi_20487510
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 13:07 schreef Guitarmaistro1 het volgende:
Schatje, weet je toevallig of Turks stoombad een positief of negatief effect heeft en hoelang moet je erin blijven? Moet je daarna ook nog iets doen om bijvoorbeeld het schoon te krijgen of dat de porien sluiten???
Een stoombadje is sowieso geschikt om de boel ff flink te reinigen. De poriën worden geopend waardoor het vuil wordt losgeweekt en naar boven komt. Om de poriën te sluiten gebruik je koud water.
  donderdag 8 juli 2004 @ 13:24:49 #70
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20487808
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 13:13 schreef schatje het volgende:

[..]

Een stoombadje is sowieso geschikt om de boel ff flink te reinigen. De poriën worden geopend waardoor het vuil wordt losgeweekt en naar boven komt. Om de poriën te sluiten gebruik je koud water.
Dat had ik ook gelezen Maar op sites over acne staat dat vochtige warmte uit den boze is en dat het het probleem verergert. Gewoon zon is goed, maar vochtige warmte is slecht. Dus ik zit een beetje te twijfelen of ik zo een stoombadje neem
pi_20488014
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 13:24 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Dat had ik ook gelezen Maar op sites over acne staat dat vochtige warmte uit den boze is en dat het het probleem verergert. Gewoon zon is goed, maar vochtige warmte is slecht. Dus ik zit een beetje te twijfelen of ik zo een stoombadje neem
Twijfel is niet doen .

Het ligt er misschien ook wel aan in wat voor mate iemand last heeft van acne. Als je een paar puistjes hebt en de T-zone vettig is door de verstopte poriën kan het geen kwaad lijkt me. Maar ja, dat verschilt ook persoon .

Je zou ook naar een schoonheidspecialiste kunnen gaan .
  donderdag 8 juli 2004 @ 13:36:45 #72
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20488130
Ik heb vrij lichte acne hoor Alleen een beetje rond mn mond, ook van het scheren denk ik. Op mn wangen en voorhoofd heb ik geen 1 puistje of onzuiverheidje zitten. Gaat vooral ok het scheergebied zegmaar
pi_20489493
Hoe duur is eigelijk een behandeling bij een schoonheids specialist tegen jeugdpuistjes?
Ik hoorde ook ooit dat sommige behandelingen vergoed worden door je verzekering...
  donderdag 8 juli 2004 @ 15:22:46 #74
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20490781
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 14:30 schreef Cassii het volgende:
Hoe duur is eigelijk een behandeling bij een schoonheids specialist tegen jeugdpuistjes?
Ik hoorde ook ooit dat sommige behandelingen vergoed worden door je verzekering...
De prijs wordt o.a. bepaald door het merk waarmee ze werken, locatie, etc. Maar het zal zo'n 35 - 50 euro kosten. Probeer er wel op te letten dat het meteen moet klikken tussen jou & schoonheidsspecialiste. Want hij/zij zit wel min. 30minuten aan je gezicht en door een behandeling te laten doen door iemand die je niet ziet zitten, lig je niet lekker in je stoel!
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20492329
Huidverzorging voor mannen wordt groot: de drogisterijketen het Kruidvat heeft sinds kort een eigen lijn voor heren, onder de naam Q10. Goedkoop en compleet. Zelfs een oogcontourcreme, voor nog geen 4 euro. Van Biotherm kost zoiets bijna 35 euro.
Never try to outstubborn a cat.
pi_20492427
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 16:40 schreef grif het volgende:
Huidverzorging voor mannen wordt groot: de drogisterijketen het Kruidvat heeft sinds kort een eigen lijn voor heren, onder de naam Q10. Goedkoop en compleet. Zelfs een oogcontourcreme, voor nog geen 4 euro. Van Biotherm kost zoiets bijna 35 euro.
Kruidvat loopt wat beteft dan ver achter. Etos was er al veel eerder mee .
pi_20492861
Maar de Etos heeft dan weer geen oogcontourcreme.

Wanneer zaken als het Kruidvat dit soort producten onder hun eigen merk uitbrengen, dan mag je denk ik wel aannemen dat huidverzorging voor de heren aanzienlijk meer geaccepteerd is dan een aantal jaren geleden.
Never try to outstubborn a cat.
pi_20492976
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 17:04 schreef grif het volgende:
Maar de Etos heeft dan weer geen oogcontourcreme.

Wanneer zaken als het Kruidvat dit soort producten onder hun eigen merk uitbrengen, dan mag je denk ik wel aannemen dat huidverzorging voor de heren aanzienlijk meer geaccepteerd is dan een aantal jaren geleden.
Ja, daarom kwam de Etos ook als eerste onder de drogisterijen met een huidverzorgingslijn voor de heren. Het Kruidvat is meer als "mosterd na de maaltijd". .
  donderdag 8 juli 2004 @ 21:20:32 #79
24672 Ghettobob
Get rich, or die trying
pi_20497381
Gister weer een flacon biotherm detoxifying creme gekocht, maar die ¤35 hakt er wel in, als je ziet dat ik 1 1/2 maand met een flacon doe... hoe lang doen jullie met een verpakking en weten jullie een goed (goedkoper) alternatief?
Remind yourself: Nobody's build like you, you designed yourself...
  donderdag 8 juli 2004 @ 21:22:11 #80
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20497409
Ik heb die Nivea Anti Shine troep maar weggegeven aan iemand die er wel wat aan heeft. Wat een zooi zeg, alleen maar dikke verergering. Staat erop: Niet uitrogend, nee de vellen hangen erbij. Kom nou, wat een rotspul.... Heb nog nooit zo onder de puistjes gezeten...
  donderdag 8 juli 2004 @ 21:26:46 #81
24672 Ghettobob
Get rich, or die trying
pi_20497503
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 21:22 schreef Guitarmaistro1 het volgende:
Ik heb die Nivea Anti Shine troep maar weggegeven aan iemand die er wel wat aan heeft. Wat een zooi zeg, alleen maar dikke verergering. Staat erop: Niet uitrogend, nee de vellen hangen erbij. Kom nou, wat een rotspul.... Heb nog nooit zo onder de puistjes gezeten...
De detoxifying facewash van biotherm werkt bij mij wel goed, je moet daarna natuurlijk wel iets van creme erop smeren, maar als je het niet een beetje uitdroogt (ontvet) dan gaan de puisten volgens mij ook niet weg....
Remind yourself: Nobody's build like you, you designed yourself...
pi_20497731
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 21:22 schreef Guitarmaistro1 het volgende:
Ik heb die Nivea Anti Shine troep maar weggegeven aan iemand die er wel wat aan heeft. Wat een zooi zeg, alleen maar dikke verergering. Staat erop: Niet uitrogend, nee de vellen hangen erbij. Kom nou, wat een rotspul.... Heb nog nooit zo onder de puistjes gezeten...
Het ligt aan jou...maar je kunt weer aan een nieuw middeltje beginnen. Houdt de cirkel in stand .
  donderdag 8 juli 2004 @ 21:47:24 #83
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20497990
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 21:36 schreef schatje het volgende:

[..]

Het ligt aan jou...maar je kunt weer aan een nieuw middeltje beginnen. Houdt de cirkel in stand .
Ik begin nergens meer aan. Ik laat mn huid gewoon met rust. Toen ik dat in t verleden deed ging het nog t best. Het kan toch nooit goed zijn als je je huid uitdroogt en er vervolgens meer last van krijgt?? Ik laat het nu gewoon rusten......
  donderdag 8 juli 2004 @ 22:21:16 #84
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20498769
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 21:47 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Ik begin nergens meer aan. Ik laat mn huid gewoon met rust. Toen ik dat in t verleden deed ging het nog t best. Het kan toch nooit goed zijn als je je huid uitdroogt en er vervolgens meer last van krijgt?? Ik laat het nu gewoon rusten......
Probeer anders wat monstertjes, vooral van schoonheidspecialisten, die merken zijn vaak anders van samenstelling etc. En als je ook dan een behandeling daar doet, went je huid aan het product en kan het beter haar werking doen
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  donderdag 8 juli 2004 @ 22:39:24 #85
46511 Linz
held der helden
pi_20499197
iemand die een goeie merk scrubcreme kan aanraden?
"Als Davids over het veld scheert, doen de huismoeders in een omtrek van honderd kilometer in doodsangst de ramen dicht."
  donderdag 8 juli 2004 @ 22:46:23 #86
71383 tijgermans
There's more.
pi_20499356
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 21:47 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Ik begin nergens meer aan. Ik laat mn huid gewoon met rust. Toen ik dat in t verleden deed ging het nog t best. Het kan toch nooit goed zijn als je je huid uitdroogt en er vervolgens meer last van krijgt?? Ik laat het nu gewoon rusten......
Ik heb ook al heel wat merken geprobeerd, het ene hielp wat beter dan het andere maar ik heb nog geen perfect middel gevonden. Wat het denk ik met jouw ook het probleem is geweest is dat je zoals schatje je aan raadde een moisturizer moest gebruiken, maar dit heb je dus niet gedaan. Dan stimuleer je juist ,omdat je het vet grondig weghaalt en de huid dat vettekort weer wil aanvullen, de talgproductie. Je huid is dan eigenlijk vochtarm, en toch vet tegelijk. Je krijgt dan dus puistjes en de vellen. Maar het kan ook gewoon zijn dat je niet het juiste merk voor jouw was. Als je meer geld hebt kun je ook op zoek gaan naar de wat duurdere merken, mijn ervaring is dat die toch wat beter zijn dan de goedkopere merken. Dit zijn merken zoals Biotherm, Collistar, Phytomer, Zirh enz.
Maar je moet zelf maar kijken of je het dat waard vind. Succes is niet gegarandeerd.
Het kan er op neer komen dat je nooit een perfect middeltje zult vinden. Mij is het in ieder geval (nog) niet gelukt. En das klote, want mijn puistjes zijn niet erg genoeg om aan de zwaardere middelen te gaan.
  donderdag 8 juli 2004 @ 22:59:44 #87
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20499624
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 22:46 schreef tijgermans het volgende:

[..]

Ik heb ook al heel wat merken geprobeerd, het ene hielp wat beter dan het andere maar ik heb nog geen perfect middel gevonden. Wat het denk ik met jouw ook het probleem is geweest is dat je zoals schatje je aan raadde een moisturizer moest gebruiken, maar dit heb je dus niet gedaan. Dan stimuleer je juist ,omdat je het vet grondig weghaalt en de huid dat vettekort weer wil aanvullen, de talgproductie. Je huid is dan eigenlijk vochtarm, en toch vet tegelijk. Je krijgt dan dus puistjes en de vellen. Maar het kan ook gewoon zijn dat je niet het juiste merk voor jouw was. Als je meer geld hebt kun je ook op zoek gaan naar de wat duurdere merken, mijn ervaring is dat die toch wat beter zijn dan de goedkopere merken. Dit zijn merken zoals Biotherm, Collistar, Phytomer, Zirh enz.
Maar je moet zelf maar kijken of je het dat waard vind. Succes is niet gegarandeerd.
Het kan er op neer komen dat je nooit een perfect middeltje zult vinden. Mij is het in ieder geval (nog) niet gelukt. En das klote, want mijn puistjes zijn niet erg genoeg om aan de zwaardere middelen te gaan.
Kijk, dit is precies zoals ik het heb. En veel geld heb ik niet, dat moet aan de belangrijkere dingen worden uitgegeven. Ik zal ook nooit een Roaccutane kuur krijgen van mijn arts, omdat het gewoonweg lang niet erg genoeg is daarvoor. Het vermoeden over die facewash had ik dus ook, maar nu lees ik dus dat er weer wat extra's opgesmeerd moet worden om het weer te compenseren. Nou, ik wordt een beetje moe van steeds andere middeltjes enz. Ik laat het gewoon met rust en wacht geduldig tot ik gewoon wat ouder wordt en mn huid schoner is. Ben nu 20,5 dus heel lang zal het niet meer duren.....
  donderdag 8 juli 2004 @ 23:22:44 #88
71383 tijgermans
There's more.
pi_20500150
Is misschien wel het verstandigste. Ik zelf denk er ook aan om maar te stoppen met alle middeltjes of het gewoon bij het merk te houden wat me het beste bevalt. Inwendig heb je ook al wat geprobeerd zo te zien. Misschien zou je nog inwendig wat andere dingen kunnen gaan slikken, wie weet helpt dat (en is niet zo duur). Weet nog wel wat inwendige middelen, zoals brandneteltincuur, visolie capsules, veel vitamine A slikken, hepar sulfuris enz. Maar je moet er natuurlijk wel zelf achterstaan. Ik kan me voorstellen, dat je zo'n gevoel hebt: ik heb al zoveel geprobeerd, nu houd het op. Je kunt jezelf ook niet gek blijven maken met zoveel middeltjes die maar niet werken. Alleen het moeilijkste is dan, en is mij nog niet gelukt, is om die jeugdpuistjes te accpeteren.
  donderdag 8 juli 2004 @ 23:26:02 #89
71383 tijgermans
There's more.
pi_20500220
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 22:59 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Ben nu 20,5 dus heel lang zal het niet meer duren.....
Dat is te hopen, ik zelf ben nu ook 20, en vind dat het nu ook wel een keer afgelopen mag zijn....
  vrijdag 9 juli 2004 @ 08:32:49 #90
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20504642
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 22:39 schreef Linz het volgende:
iemand die een goeie merk scrubcreme kan aanraden?
Maria Galland
ClarinsMen
Zirh
Biotherm Homme

Misschien dat je ook een ,vrouwen' scrub kan gebruiken, soms vind ik die zelf wat lekkerder voor me huid. Probeer eerst even wat monstertjes
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  vrijdag 9 juli 2004 @ 10:53:06 #91
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20506510
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 23:22 schreef tijgermans het volgende:
Is misschien wel het verstandigste. Ik zelf denk er ook aan om maar te stoppen met alle middeltjes of het gewoon bij het merk te houden wat me het beste bevalt. Inwendig heb je ook al wat geprobeerd zo te zien. Misschien zou je nog inwendig wat andere dingen kunnen gaan slikken, wie weet helpt dat (en is niet zo duur). Weet nog wel wat inwendige middelen, zoals brandneteltincuur, visolie capsules, veel vitamine A slikken, hepar sulfuris enz. Maar je moet er natuurlijk wel zelf achterstaan. Ik kan me voorstellen, dat je zo'n gevoel hebt: ik heb al zoveel geprobeerd, nu houd het op. Je kunt jezelf ook niet gek blijven maken met zoveel middeltjes die maar niet werken. Alleen het moeilijkste is dan, en is mij nog niet gelukt, is om die jeugdpuistjes te accpeteren.
Ik vrees dat ik het ook moet accepteren. Ik heb al zoveel geprobeerd en het de tijd gegeven, ik vind het nu wel mooi geweest. Ik hoop gewoon dat als ik het met rust laat het allemaal snel verdwijnt....
  vrijdag 9 juli 2004 @ 20:02:07 #92
16715 Mylene
*schatje*
pi_20517647
Zirh heeft trouwens ook mooie zonneproducten voor de man:
quote:


Block SPF 25

Een zonnebrandcrème met SPF25 voor het hele lichaam. Biedt bescherming tegen UVA als UVB straling. De crème bevat actieve ingrediënten als aloë vera en vitamine E. Heelt de huid direct na het opbrengen. Is waterproef.




Bronze

Een zelfbruiner in crèmevorm die aloë vera en caramel bevat voor die "net terug uit de Bahama's uitstraling".




Cool

Een lichte verkoelende gel die aloë vera, St.Janskruid en echicinea bevat. Verfrist, hydrateert en herstelt de huid na het zonnen.




Face Stick

Een zonnestick met SPF28 die het gezicht beschermt tegen schadelijke UVA en UVB stralen.




Shield

Een zonnebrandcrème voor het hele lichaam met SPF14. De crème bevat anti-oxidanten en vitamine A en E die het verouderingsproces van de huid tegengaan.
  vrijdag 9 juli 2004 @ 20:04:04 #93
16715 Mylene
*schatje*
pi_20517695
quote:
Op vrijdag 9 juli 2004 08:32 schreef DusDat het volgende:

[..]

Misschien dat je ook een ,vrouwen' scrub kan gebruiken, soms vind ik die zelf wat lekkerder voor me huid. Probeer eerst even wat monstertjes
Dan moet je ook eens vragen om een srub monstertje van Annayake. Het favoriete merk van mij .
pi_20518147
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 21:47 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Ik begin nergens meer aan. Ik laat mn huid gewoon met rust. Toen ik dat in t verleden deed ging het nog t best. Het kan toch nooit goed zijn als je je huid uitdroogt en er vervolgens meer last van krijgt?? Ik laat het nu gewoon rusten......
Was je het wel goed weg. Ik gebruik het onder de douche en het werkt echt prima bij mij. Ik kan me voorstellen dat als je het laat opdrogen het misschien te aggresief werkt.
  vrijdag 9 juli 2004 @ 20:47:44 #95
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20518564
quote:
Op vrijdag 9 juli 2004 20:24 schreef itsontoday het volgende:

[..]

Was je het wel goed weg. Ik gebruik het onder de douche en het werkt echt prima bij mij. Ik kan me voorstellen dat als je het laat opdrogen het misschien te aggresief werkt.
Ja ik was het echt helemaal goed weg. Maar nadat ik het heb weggewassen en mn gezicht voorzichtig heb drooggedept met een schone handdoek voelt het gigantisch droog aan en schilfert het....
  vrijdag 9 juli 2004 @ 20:53:21 #96
36822 Mexoryl
TDSA + DTS
pi_20518665
quote:
Op vrijdag 9 juli 2004 20:02 schreef schatje het volgende:
Zirh heeft trouwens ook mooie zonneproducten voor de man:
[..]

Mooie verpakkingen misschien, maar het gaat om de inhoud. Zelfs Garnier biedt betere bescherming dan dit met name in het UVA spectrum en is nog goedkoper ook. Die heeft dit jaar ook een paar mannen producten in z'n lijn. Maar het liefst geef ik m'n voorkeur aan de Anthelios lijn van La Roche-Posay.
  vrijdag 9 juli 2004 @ 21:05:31 #97
16715 Mylene
*schatje*
pi_20518905
quote:
Op vrijdag 9 juli 2004 20:53 schreef Mexoryl het volgende:

[..]


Mooie verpakkingen misschien, maar het gaat om de inhoud. Zelfs Garnier biedt betere bescherming dan dit met name in het UVA spectrum en is nog goedkoper ook. Die heeft dit jaar ook een paar mannen producten in z'n lijn. Maar het liefst geef ik m'n voorkeur aan de Anthelios lijn van La Roche-Posay.
Ik geloof je meteen .
  vrijdag 9 juli 2004 @ 21:37:09 #98
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20519555
Misschien niet veel met huidverzorging te maken maar wel met puistjes.... Hij is ook voor tijgermans:
Ik heb informatie opgezocht en het schijnt dat een Zink-supplement een goede uitwerking kan hebben op acne, wanneer je 30-50 mg per dag inneemt met een supplement. Ik ben het nu aan het proberen en hou jullie ( vooral tijgermans ) op de hoogte, misschien dat dit eindelijk een beetje helpt...
  vrijdag 9 juli 2004 @ 22:29:41 #99
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20520792
Laat zonproducten maken maar over aan Lancaster & Biotherm.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20521525
Raar, ik dacht dat je als man een ruwe huid moest hebben. Wat heeft een echte man aan een glad huidje?
  vrijdag 9 juli 2004 @ 22:58:04 #101
16715 Mylene
*schatje*
pi_20521609
quote:
Op vrijdag 9 juli 2004 22:55 schreef pberends het volgende:
Raar, ik dacht dat je als man een ruwe huid moest hebben. Wat heeft een echte man aan een glad huidje?
Wat voor huidje heb je dan??
  vrijdag 9 juli 2004 @ 22:58:39 #102
71383 tijgermans
There's more.
pi_20521629
Misschien een ruwe huid ja, maar nog geen puisten!
  vrijdag 9 juli 2004 @ 22:59:00 #103
16715 Mylene
*schatje*
pi_20521640
quote:
Op vrijdag 9 juli 2004 22:29 schreef DusDat het volgende:
Laat zonproducten maken maar over aan Lancaster & Biotherm.
Lancaster absoluut ja, een merk dat er groot mee is geworden .
  vrijdag 9 juli 2004 @ 23:12:45 #104
36822 Mexoryl
TDSA + DTS
pi_20521995
quote:
Op vrijdag 9 juli 2004 22:29 schreef DusDat het volgende:
Laat zonproducten maken maar over aan Lancaster & Biotherm.
Heb het persoonlijk niet zo met "luxe merken". Ik ga voor bewezen effectiviteit met de beste prijs. In dit geval een hoge SPF en hoge IPD/PPD. En van wie denk je dat Biotherm is?
pi_20522817
quote:
Op vrijdag 9 juli 2004 22:58 schreef schatje het volgende:

[..]

Wat voor huidje heb je dan??
Job Cohen-huid.
  zaterdag 10 juli 2004 @ 00:26:42 #106
16715 Mylene
*schatje*
pi_20522886
quote:
Op zaterdag 10 juli 2004 00:22 schreef pberends het volgende:

[..]

Job Cohen-huid.
Ga maar terug naar Pol en blijf daar voortaan .
pi_20523543
quote:
Op zaterdag 10 juli 2004 00:26 schreef schatje het volgende:

[..]

Ga maar terug naar Pol en blijf daar voortaan .
.
pi_20527127
Ok toch even een vraagje wat doet een oogcontourcreme?
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
pi_20527163
de wallen rond je ogen verminderen...
"The sunshine bores the daylights outta me!"
pi_20527405
quote:
Op zaterdag 10 juli 2004 11:37 schreef W1ZZ het volgende:
de wallen rond je ogen verminderen...
Interessant, heb ik ook wel last van, welke producten kan je daarvoor gebruiken?
pi_20527546
mja je kunt wel overal iets tegen gebruiken, maargoed...

Je hebt bijvoorbeeld van Biotherm Homme een spulletje...
kijk anders even op http://www.basenotes.net
"The sunshine bores the daylights outta me!"
  zaterdag 10 juli 2004 @ 15:48:51 #112
16715 Mylene
*schatje*
pi_20531712
quote:
Op zaterdag 10 juli 2004 11:55 schreef pberends het volgende:

[..]

Interessant, heb ik ook wel last van, welke producten kan je daarvoor gebruiken?
Aambeienzalf .
  zaterdag 10 juli 2004 @ 19:11:12 #113
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20535798
Heb net gevonden dat Vitamine A en Zink helpt, weet jij daar wat van schatje?? ( of iemand anders )
  zaterdag 10 juli 2004 @ 20:15:32 #114
16715 Mylene
*schatje*
pi_20537228
quote:
Op zaterdag 10 juli 2004 19:11 schreef Guitarmaistro1 het volgende:
Heb net gevonden dat Vitamine A en Zink helpt, weet jij daar wat van schatje?? ( of iemand anders )
Je hebt gevonden dat dat helpt. Dan is je vraag toch beantwoord .

Schijfjes komkommer en koude theezakjes helpen ook .

Of een oogcrème. Genoeg keuze, wat voorbeelden:



The first moisturizing, naturally detoxifying eye care formula for men that addresses under-eye puffiness and dark circles. It helps fight the effects of pollution, fatigue, smoking; all the toxins of city life on the delicate eye area.
This fluid and non-greasy gel is fragrance-free and ophthalmologically tested for sensitive eye and contact lens wearers.


www.biotherm.com



Diminishes the appearance of eye puffs, darkness, fine lines. Lightweight, cream-gel formula actually helps hold eye makeup in place.

www.clinique.com



Instantly reduces under-eye puffiness with its refreshing, decongesting action. Visibly diminishes dark circles and signs of fatigue by stimulating micro-circulation.

www.lancome.com




Formulated to help reduce puffiness and discoloration under eyes. Restore makes skin around the eyes healthier and more resilient by healing collagen and locking in moisture.

www.zirh.com
pi_20537666
He getver, zijn er niet gewoon producten die bij de Kruidvat te koop zijn. Die vage sites.
pi_20537682
quote:
Op zaterdag 10 juli 2004 15:48 schreef schatje het volgende:

[..]

Aambeienzalf .
Eindelijk een normaal product

Maar nog steeds niet gevonden wat ik wilde.
  zaterdag 10 juli 2004 @ 20:39:36 #117
16715 Mylene
*schatje*
pi_20537783
quote:
Op zaterdag 10 juli 2004 20:33 schreef pberends het volgende:
He getver, zijn er niet gewoon producten die bij de Kruidvat te koop zijn. Die vage sites.
Het Kruidvat heeft nu ook een huidverzorgingslijn voor de heren, genaamd Q10, waaronder ook een oogcrème. Kost 4 euro.

bron
pi_20539466
quote:
Op zaterdag 10 juli 2004 20:39 schreef schatje het volgende:

[..]

Het Kruidvat heeft nu ook een huidverzorgingslijn voor de heren, genaamd Q10, waaronder ook een oogcrème. Kost 4 euro.

bron
Super, ik ga het kopen (wat is fok toch een godszege voor de economie) Ik snap nog steeds niet waarom het ministerie van EZ Fok niet subsidieert.
pi_20539539
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 16:40 schreef grif het volgende:
Huidverzorging voor mannen wordt groot: de drogisterijketen het Kruidvat heeft sinds kort een eigen lijn voor heren, onder de naam Q10. Goedkoop en compleet. Zelfs een oogcontourcreme, voor nog geen 4 euro. Van Biotherm kost zoiets bijna 35 euro.
Dank je, ik hou van Kruidvat
  maandag 12 juli 2004 @ 16:33:29 #120
16715 Mylene
*schatje*
pi_20576113
Uit gesloten topic:
quote:
Op maandag 12 juli 2004 16:26 schreef SoLiDRyDeR het volgende:
Ik was van plan om mijn gezicht eens te scrubben om dode huidcellen te verwijderen enzo, en ze zeggen dat je gezichshuid er ook gladder van wordt (ook na het scheren), maar welk merk kan ik nou het beste gebruiken? Want er zijn echt duizenden verschillende gezichtsscrubs te koop

Dit is trouwens de eerste keer dat ik scrub
  maandag 12 juli 2004 @ 16:36:25 #121
16715 Mylene
*schatje*
pi_20576172
Je zou een scrub van een NIVEA kunnen proberen.

pi_20583616
quote:
Op maandag 12 juli 2004 16:36 schreef schatje het volgende:
Je zou een scrub van een NIVEA kunnen proberen.

[afbeelding]
die vind ik zelf niet zo brilliant. Die van Zihr die ik nu heb werkt veel beter. Hij lijkt misschien duur maar ik gebruik het nu bijna een jaar, twee maal per week en de tube zit nog redelijk vol, dus zeker je geld waard
pi_20585351
Ik heb wel die van nivea for men, vind het heerlijk spul.. ruikt ook heerlijk en voelt heerlijk aan :p
...look closer
pi_20593273
quote:
Op maandag 12 juli 2004 16:36 schreef schatje het volgende:
Je zou een scrub van een NIVEA kunnen proberen.

[afbeelding]
Deze heb ik net gekocht samen met de anti-shine Face Wash van dezelfde lijn. Eens een poging doen met een relatief goedkoper middel dan ik tot nu toe had gebruikt (L'oreal 3 stappen plan gebeuren... werd m'n huid erg beroerd van eigenlijk).

Als ik zo dit topic doorlas komt er dus tijdelijk flink wat vuil naar boven waardoor een tijdelijke verslechtering kan plaatsvinden maar dat daarna omslaat in een gezonde en schone huid?

Helpt dit trouwens ook tegen de kleine bruine puntjes op je neus (mee-eters?) of moet je daar persé wat anders voor hebben?
  dinsdag 13 juli 2004 @ 12:52:49 #125
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20594222
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 12:08 schreef 205_Lacoste het volgende:

[..]

Deze heb ik net gekocht samen met de anti-shine Face Wash van dezelfde lijn. Eens een poging doen met een relatief goedkoper middel dan ik tot nu toe had gebruikt (L'oreal 3 stappen plan gebeuren... werd m'n huid erg beroerd van eigenlijk).

Als ik zo dit topic doorlas komt er dus tijdelijk flink wat vuil naar boven waardoor een tijdelijke verslechtering kan plaatsvinden maar dat daarna omslaat in een gezonde en schone huid?

Helpt dit trouwens ook tegen de kleine bruine puntjes op je neus (mee-eters?) of moet je daar persé wat anders voor hebben?
Nou bij mij hielp die troep voor geen meter, het werd zo dusdanig slecht dat ik het maar heb weggeknikkerd. Leek wel of ik 6 kilo chocola had gegeten.
pi_20595168
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 12:52 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Nou bij mij hielp die troep voor geen meter, het werd zo dusdanig slecht dat ik het maar heb weggeknikkerd. Leek wel of ik 6 kilo chocola had gegeten.
Wahaha, dat klinkt vrij heftig ja... Ik heb zo nu en dan eens een klein pukkeltje maar omdat ik ze weleens openkrab blijft er wel een korstje zitten, dat kan ik beter niet doen natuurlijk Ik zie er zéker niet slechter uit door het middel en blijf het nu gewoon gebruiken tot er een verbetering komt. Blijft deze uit dan koop ik wel een keer een ander merk
  dinsdag 13 juli 2004 @ 14:14:40 #127
16715 Mylene
*schatje*
pi_20596236
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 12:08 schreef 205_Lacoste het volgende:

[..]

Deze heb ik net gekocht samen met de anti-shine Face Wash van dezelfde lijn. Eens een poging doen met een relatief goedkoper middel dan ik tot nu toe had gebruikt (L'oreal 3 stappen plan gebeuren... werd m'n huid erg beroerd van eigenlijk).
In dit topic: L'Oreal Pure Zone - Probleemhuid is een collega van me er zeer te spreken over.
quote:
Als ik zo dit topic doorlas komt er dus tijdelijk flink wat vuil naar boven waardoor een tijdelijke verslechtering kan plaatsvinden maar dat daarna omslaat in een gezonde en schone huid?
Nou, je huid moet gewoon ff wennen aan de producten. Na een paar weken zul je pas echt het resultaat zien. Tenminste, zo werkt het meestal .
quote:
Helpt dit trouwens ook tegen de kleine bruine puntjes op je neus (mee-eters?) of moet je daar persé wat anders voor hebben?
Vast wel. Anders kun je nog altijd van de neusstrips nemen.
  dinsdag 13 juli 2004 @ 14:15:27 #128
16715 Mylene
*schatje*
pi_20596261
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 13:35 schreef 205_Lacoste het volgende:

[..]

Wahaha, dat klinkt vrij heftig ja... Ik heb zo nu en dan eens een klein pukkeltje maar omdat ik ze weleens openkrab blijft er wel een korstje zitten, dat kan ik beter niet doen natuurlijk Ik zie er zéker niet slechter uit door het middel en blijf het nu gewoon gebruiken tot er een verbetering komt. Blijft deze uit dan koop ik wel een keer een ander merk
Guitarmaistro1 gebruikte alleen de face-wash .
  dinsdag 13 juli 2004 @ 14:16:27 #129
16715 Mylene
*schatje*
pi_20596294
quote:
Op maandag 12 juli 2004 21:37 schreef Chillmeister het volgende:

[..]

die vind ik zelf niet zo brilliant. Die van Zihr die ik nu heb werkt veel beter. Hij lijkt misschien duur maar ik gebruik het nu bijna een jaar, twee maal per week en de tube zit nog redelijk vol, dus zeker je geld waard
Goed om te horen .

Wat gebruik je nog meer van Zirh??
  dinsdag 13 juli 2004 @ 14:31:50 #130
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20596706
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 14:15 schreef schatje het volgende:

[..]

Guitarmaistro1 gebruikte alleen de face-wash .
Kan wel zijn. Ik gebruik nu niks meer, behalve zink-supplementen, en mn huid gaat weer vooruit, ik zie t allemaal weer herstellen. Dus das wel positief
pi_20596851
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 14:16 schreef schatje het volgende:

[..]

Goed om te horen .

Wat gebruik je nog meer van Zirh??
Zirh Sooth. Sooth houdt de huid heel zacht na het scheren. Ga donderdag op vakantie en dan ga ik in Schiphol nog wat meer spullen kopen denk ik, want het scheelt redelijk veel. Ik ga in ieder geval zirh Clean aanschaffen, heb het nu een paar keer geprobeerd en je voelt het verschil. Weet alleen niet of ik Correct of Protect zal kopen. Fix ziet er tamelijk duur uit (kleinste tubes zijn vaakst het duurst). De nieuwe reeks voor in de zon ziet er ook leuk uit. Ik zie donderdag wel wat ik uiteindelijk ga kopen
  dinsdag 13 juli 2004 @ 16:39:16 #132
16715 Mylene
*schatje*
pi_20600116
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 14:31 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Kan wel zijn. Ik gebruik nu niks meer, behalve zink-supplementen, en mn huid gaat weer vooruit, ik zie t allemaal weer herstellen. Dus das wel positief
Het punt is dat je van alleen een face-wash geen resultaat kan verwachten .
pi_20603685
Zijn die Zirh spullen ook ergens online te kopen? Ze hebben het niet waar ik woon en ik heb geen zin helemaal naar een andere stad ervoor te moeten.
  dinsdag 13 juli 2004 @ 19:42:14 #134
16715 Mylene
*schatje*
pi_20604121
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 19:23 schreef bananaflip het volgende:
Zijn die Zirh spullen ook ergens online te kopen? Ze hebben het niet waar ik woon en ik heb geen zin helemaal naar een andere stad ervoor te moeten.
Ja, dat is mogelijk en wel via de site van zirh: www.zirh.com
  dinsdag 13 juli 2004 @ 20:17:08 #135
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20605099
Mannen, letten jullie ook op in het vliegtuig met je huid? Je huid krijgt door de extreem droge lucht een enorme opdonder!! Dus ook in het vliegtuig een goede hydraterende creme opdoen! Elke twee uur minstens! Mocht je het helemaal goed willen aanpakken: een hydraterend masker voordat je weggaat[in laten werken als je bijv. je koffers dichtdoet, je handbagage inpakt], in het vliegtuig dus smeren om de twee uur en op bestemming ook weer een masker!
Let je wel op schone handen, anders werkt het product niet optimaal. Neem bijv. desinfectant van Herome mee in je handbagage, komt altijd van pas. Je handen zijn schoon zonder water
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20606946
elke 2 uur creme opdoen! dat is wel heel erg 'metrosexueel' om het zo uit te drukken . Je huid kan heus wel een dagje zonder hoor, ik denk dat een avondje cafe erger is met al die rook e.d. Is dat wat vrouwen doen met z'n allen op de WC. Elk uur een gezichtsmasker.
pi_20607132
schatje, geen nederlandse shop? $29.95 dollar verzendkosten is wel veel
  dinsdag 13 juli 2004 @ 22:15:14 #138
16715 Mylene
*schatje*
pi_20607777
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 21:36 schreef bananaflip het volgende:
elke 2 uur creme opdoen! dat is wel heel erg 'metrosexueel' om het zo uit te drukken . Je huid kan heus wel een dagje zonder hoor, ik denk dat een avondje cafe erger is met al die rook e.d. Is dat wat vrouwen doen met z'n allen op de WC. Elk uur een gezichtsmasker.
Nou, je krijgt er toch wel een droge huid van. Ik voorkom dat liever. Ik gebruik voor dat soort situaties dan ook de Hydratante Extrême crème van Annayaké .

Maar ja, een man zal daar idd wel weer makkelijker in zijn .
  dinsdag 13 juli 2004 @ 22:17:05 #139
16715 Mylene
*schatje*
pi_20607829
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 21:44 schreef bananaflip het volgende:
schatje, geen nederlandse shop? $29.95 dollar verzendkosten is wel veel
Niet dat ik weet .

Anders toch ff naar de grote stad .
pi_20607923
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 21:36 schreef bananaflip het volgende:
elke 2 uur creme opdoen!
Ik mag blij zijn als ik eens in de 2 dagen toekom aan een lik niveau soft op m'n kop.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_20608023
Waar kan je betaalbare gezichtmaskers voor mannen krijgen en van welke merken? Zijn deze ook in de lijn van NIVEA te vinden, zo ja wat kost dat dan ongeveer?

Lijkt me namelijk weleens lekker om zoiets op m'n hoofd te doen
  dinsdag 13 juli 2004 @ 22:54:54 #142
16715 Mylene
*schatje*
pi_20608655
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 22:27 schreef 205_Lacoste het volgende:
Waar kan je betaalbare gezichtmaskers voor mannen krijgen en van welke merken? Zijn deze ook in de lijn van NIVEA te vinden, zo ja wat kost dat dan ongeveer?

Lijkt me namelijk weleens lekker om zoiets op m'n hoofd te doen
NIVEA (nog) niet. De Etos heeft wel een klei masker in zijn assortiment:



Etos Man Masker Regular
75 ml ¤4.99
Na een week van hard werken is het Etos Masker een ware verwennerij voor de huid. Het masker bevat vitamine E en kamille, die de huid herstellen en zacht doen aanvoelen. Wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De hydraterende ingrediënten werken actief tegen een droge en gestreste huid. Het masker werkt optimaal wanneer de huid eerst wordt gereinigd met Etos Fash Wash.

Of anders van Dr van der Hoog:



¤2,10 per sachet
pi_20608691
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 22:54 schreef schatje het volgende:

[..]

NIVEA (nog) niet. De Etos heeft wel een klei masker in zijn assortiment:

[afbeelding]

Etos Man Masker Regular
75 ml ¤4.99
Na een week van hard werken is het Etos Masker een ware verwennerij voor de huid. Het masker bevat vitamine E en kamille, die de huid herstellen en zacht doen aanvoelen. Wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De hydraterende ingrediënten werken actief tegen een droge en gestreste huid. Het masker werkt optimaal wanneer de huid eerst wordt gereinigd met Etos Fash Wash.

Of anders van Dr van der Hoog:

[afbeelding][afbeelding][afbeelding]

¤2,10 per sachet
Die van Dr van der Hoog zijn natuurlijk niet speciaal voor mannen zo te zien, is de werkzaamheid dan nog wel 'optimaal'? Anders een keer die van de Etos maar kopen...
  dinsdag 13 juli 2004 @ 23:10:57 #144
16715 Mylene
*schatje*
pi_20609038
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 22:56 schreef 205_Lacoste het volgende:

[..]

Die van Dr van der Hoog zijn natuurlijk niet speciaal voor mannen zo te zien, is de werkzaamheid dan nog wel 'optimaal'? Anders een keer die van de Etos maar kopen...
Volgens mij zijn producten van Dr van der Hoog en ook Biodermal voor beide sexen geschikt .
pi_20609730
Waar is dat Dr Van Hoog spul te krijgen dan? wil wel eens zo;n maskertje proberen
  dinsdag 13 juli 2004 @ 23:42:29 #146
22754 Steve-O
Sarcasm-O
pi_20609765
net aftershave gehaald van nivea en die hebben dus ook face wash enz
is dat nog wat
I'm sick of all this pooping stuff i'm getting my buttcheeks pierced together .
  woensdag 14 juli 2004 @ 00:15:28 #147
16715 Mylene
*schatje*
pi_20610453
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 23:40 schreef Jaguar645 het volgende:
Waar is dat Dr Van Hoog spul te krijgen dan? wil wel eens zo;n maskertje proberen
Bij de Tuinen en natuurlijk het Kruidvat enzo .
  woensdag 14 juli 2004 @ 00:16:19 #148
16715 Mylene
*schatje*
pi_20610470
quote:
Op dinsdag 13 juli 2004 23:42 schreef Steve-O het volgende:
net aftershave gehaald van nivea en die hebben dus ook face wash enz
is dat nog wat
Ja, dat hebben ze. Of het wat is weet ik niet .
pi_20612598
later op de middag es kijken dan na de lunch ofzo kdacht iig wel dat rott. alexpolder er eentje had dan ga ik em namelijk gelijk vanavond even testen ook
  woensdag 14 juli 2004 @ 13:27:25 #150
34813 Jerommeke.nl
Jorasho.nl zul je bedoelen.
pi_20618022
Ik vind het wel wat.

En als je de verhalen hoort, kan je beter niets kopen dan Etos
pi_20618966
quote:
Op woensdag 14 juli 2004 00:16 schreef schatje het volgende:

[..]

Ja, dat hebben ze. Of het wat is weet ik niet .
Heb je het zelf nooit gebruikt?
  woensdag 14 juli 2004 @ 15:25:30 #152
16715 Mylene
*schatje*
pi_20620340
quote:
Op woensdag 14 juli 2004 14:19 schreef pberends het volgende:

[..]

Heb je het zelf nooit gebruikt?
Niet naar de bekende weg vragen svp.
pi_20626100
de Kruidvat had et niet kon het iig niet vinden. Aangezien we dan toch al in et centrum waren nog ff een rondje gelopen en uiteindelijk nog ff bij de Douglas wezen kijken.

Heb toen de Lift Off Deep-Cleansing Clay Mask van Lab Series for Men meegenomen

ga het iig vanavond even op wat plekjes testen aangezien ik begrijp dat je het op wat moeilijke huidplekken ook een nachtje mag laten zitten om het goed in te laten trekken, en dan doe ik morgen ochtend na het scheren wel een normaal maskertje op om de rest goed te trekken
pi_20626182
quote:
Op woensdag 14 juli 2004 20:36 schreef Jaguar645 het volgende:
de Kruidvat had et niet kon het iig niet vinden. Aangezien we dan toch al in et centrum waren nog ff een rondje gelopen en uiteindelijk nog ff bij de Douglas wezen kijken.

Heb toen de Lift Off Deep-Cleansing Clay Mask van Lab Series for Men meegenomen

ga het iig vanavond even op wat plekjes testen aangezien ik begrijp dat je het op wat moeilijke huidplekken ook een nachtje mag laten zitten om het goed in te laten trekken, en dan doe ik morgen ochtend na het scheren wel een normaal maskertje op om de rest goed te trekken
Quanta questa?

Ben wel benieuwd namelijk, ook ben ik benieuwd naar het resultaat

Wat kost het?
pi_20627773
tube kost normaal 22 euro maar met douglas klantenkaart net over de 19 euro.

de "nacht" lading zit er nu iig op, op wat lokale plekjes. morgen na de normale behandeling hoor je wat ik op het eerste oog ervan vind
  woensdag 14 juli 2004 @ 22:13:13 #156
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20628647
Vergeet niet even een doek op je kussen te leggen, anders kan je gelijk je kussensloop wassen
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20647681
Op aanraden van schatje, ons schatje, plaats ik mijn vraag nu hier:

Ik gebruik sinds een paar dagen Niveau Anti Shine. De face wash en de creme (die je erop laat zitten). Na een wasbeurt voelt het allemaal wel lekker aan, maar toch komt op den duur de talg weer terug. Heeft iemand hier ervaring mee? Het is logisch dat het een paar dagen/weken nodig heeft om te normaliseren, maar kan iemand dit ook daadwerkelijk beamen?
  donderdag 15 juli 2004 @ 21:05:21 #158
93619 Guitarmaistro1
Love my Gibby LP
pi_20650390
quote:
Op donderdag 15 juli 2004 19:09 schreef FuifDuif het volgende:
Op aanraden van schatje, ons schatje, plaats ik mijn vraag nu hier:

Ik gebruik sinds een paar dagen Niveau Anti Shine. De face wash en de creme (die je erop laat zitten). Na een wasbeurt voelt het allemaal wel lekker aan, maar toch komt op den duur de talg weer terug. Heeft iemand hier ervaring mee? Het is logisch dat het een paar dagen/weken nodig heeft om te normaliseren, maar kan iemand dit ook daadwerkelijk beamen?
Ik heb het ook gebruikt en bij mij werd het alleen maar uitgedroogd. Het gevolg: meer talg om de boel te compenseren. Ik gebruik het dan ook niet meer. En schatje: ik wil niks horen over crempjes die erbij moeten
pi_20655370
ik zou nog een post maken of de lab series clay mask...

gisteravond had ik dat ene nacht laagje op zwaarde plekken gedaan. het spul gaf iig niet af op de sloop die ik er extra omheen deed, was nog wel een witte ook

dan vast het eerste punt, top spul om mee te werken vind ik. het is lekker goed aan te brengen en voelt niet zwaar aan.

vanochtend dan een normale behandeling voor de hele gezicht gedaan en ook dat werkte gewoon goed, ff 5 minuten tot max 10 laten zitten dan ff afspoelen, en niet schrikken van het grijze water

ik heb het trouwens gebruikt NA het scheren (volgorde was -> face wash -> scrub -> scheer -> masker) en het droogde de huid niet uit vond ik ook wel positief want dat deed de t-pur wel vond ik.

daarna gewoon de riedel verder afgemaakt, dat is eerst Zirh Correct en daarna een dun laagje protect eroverheen.

ik ga het masker trouwens 2x in de week gebruiken ergens in het begin en in het eind van de week. waarom? zodat het er doordeweeks lekker fris uitziet en hetzelfde geval voor het weekend
  vrijdag 16 juli 2004 @ 11:18:05 #160
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20660462
Maar zag je gelijk verschil? kleinere porieen etc
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20664892
quote:
Op zaterdag 10 juli 2004 20:39 schreef schatje het volgende:

[..]

Het Kruidvat heeft nu ook een huidverzorgingslijn voor de heren, genaamd Q10, waaronder ook een oogcrème. Kost 4 euro.

bron
Heb het net gekocht, ik ben nu officeel geëmancipeerd
  zaterdag 17 juli 2004 @ 10:43:19 #162
16715 Mylene
*schatje*
pi_20682633
quote:
Op vrijdag 16 juli 2004 15:17 schreef pberends het volgende:

[..]

Heb het net gekocht, ik ben nu officeel geëmancipeerd
Ik ben trots op je .
pi_20682776
Ik moet zeggen dat na een week 1 maal daagsNIVEA anti-shine facewash gebruiken met daarna een hydraterende talg remmende creme (L'oreal, step 3) erop te smeren dat m'n huid wel gladder aanvoelt maar er zitten nu vrij veel kleine rode plekjes (opkomende mee-etertjes ofzo) en onzuiverheden te zien. Daarnaast heb ik 2 keer per weer de scrubcreme gebruikt.

Gewoon doorzetten en dan gaat het vanzelf goed dus?
pi_20684225
quote:
Op zaterdag 17 juli 2004 10:43 schreef schatje het volgende:

[..]

Ik ben trots op je .
.
pi_20686432
quote:
Op maandag 12 juli 2004 16:36 schreef schatje het volgende:
Je zou een scrub van een NIVEA kunnen proberen.

[afbeelding]
Kan ik het gewoon onder de douche gebruiken?
pi_20688586
quote:
Op zaterdag 17 juli 2004 15:23 schreef SoLiDRyDeR het volgende:

[..]

Kan ik het gewoon onder de douche gebruiken?
Ja natuurlijk, alleen moet je zorgen dat de waterstralen niet gelijk weer de scrubgel van je gezicht afspoelt

Gezicht gewoon vochtig maken, beetje spul in je hand en inmasseren maar. Afspoelen en klaar is SoliDRyDeR (BrEeZaH is wat bij me opkomt als ik die naam lees )
pi_20696743
quote:
Op zaterdag 17 juli 2004 17:41 schreef 205_Lacoste het volgende:

[..]

Ja natuurlijk, alleen moet je zorgen dat de waterstralen niet gelijk weer de scrubgel van je gezicht afspoelt

Gezicht gewoon vochtig maken, beetje spul in je hand en inmasseren maar. Afspoelen en klaar is SoliDRyDeR (BrEeZaH is wat bij me opkomt als ik die naam lees )
aha

(let maar niet op de naam hoor, die zegt niks over mij, ben geen BrEeZaH jochie)
pi_20696774
quote:
Op zondag 18 juli 2004 00:30 schreef SoLiDRyDeR het volgende:

(let maar niet op de naam hoor, die zegt niks over mij, ben geen BrEeZaH jochie)
One can't be careful enough
pi_20700520
quote:
Op zaterdag 17 juli 2004 10:53 schreef 205_Lacoste het volgende:
Ik moet zeggen dat na een week 1 maal daagsNIVEA anti-shine facewash gebruiken met daarna een hydraterende talg remmende creme (L'oreal, step 3) erop te smeren dat m'n huid wel gladder aanvoelt maar er zitten nu vrij veel kleine rode plekjes (opkomende mee-etertjes ofzo) en onzuiverheden te zien. Daarnaast heb ik 2 keer per weer de scrubcreme gebruikt.
Dat laatste heb ik niet ervaren, maar wel dat mijn huid gladder is. Eerder was vooral mijn neus wat ruwing met veel huidschilfertjes enzo. Nu sinds het gebruik van de anti shine face wash en creme heb ik daar totaal geen last meer van. Maar daarmee moet ik ook zeggen dat ik nog niet veel gemerkt heb van de talg remmende werking.
quote:
Op zaterdag 17 juli 2004 10:53 schreef 205_Lacoste het volgende:Gewoon doorzetten en dan gaat het vanzelf goed dus?
Meestal hebben dergelijke middelen wel hun tijd nodig ja om te werken. Ik zelf ga er gewoon mee door. Ik heb het nu toch al gekocht en in ieder geval wordt mijn huid goed gereinigd. Hopelijk gaat de talgregulerende werking ook in werking.
pi_20712316
quote:
Op donderdag 15 juli 2004 21:05 schreef Guitarmaistro1 het volgende:

[..]

Ik heb het ook gebruikt en bij mij werd het alleen maar uitgedroogd. Het gevolg: meer talg om de boel te compenseren. Ik gebruik het dan ook niet meer. En schatje: ik wil niks horen over crempjes die erbij moeten
Krijg je het van mij te horen,
Koop die creme in combi werkt het meestal wel

En naar FuifDuif: Misschien werkt het gewoon niet zo goed bij jou en zou je naar een ander over moeten gaan.
Ik zelf gebruik Nivea Anti Shine Face wash en die Anti Shine creme en om de dag de Scrub en me huid blijft lekker aanvoelen en ziet er vitaal uit.
  zaterdag 24 juli 2004 @ 09:34:25 #171
16715 Mylene
*schatje*
pi_20823789
quote:
Op zaterdag 17 juli 2004 15:23 schreef SoLiDRyDeR het volgende:

[..]

Kan ik het gewoon onder de douche gebruiken?
Ja hoor .
pi_20841163
Na 3 weken NIVEA Anti shine facewash, scrub en een hydraterende creme gaat het langzaam de goede kant op. M'n huid was voordat ik begon niet zo slecht, af en toe een onzuiverheid. Tijdens het begin vooral kwamen er ineens puistjes doorzetten maar nu neemt het af en lijkt m'n huid weer helemaal rustig en mooi mat te zijn
  zondag 25 juli 2004 @ 13:55:40 #173
16715 Mylene
*schatje*
pi_20844069
quote:
Op zondag 25 juli 2004 10:48 schreef 205_Lacoste het volgende:
Na 3 weken NIVEA Anti shine facewash, scrub en een hydraterende creme gaat het langzaam de goede kant op. M'n huid was voordat ik begon niet zo slecht, af en toe een onzuiverheid. Tijdens het begin vooral kwamen er ineens puistjes doorzetten maar nu neemt het af en lijkt m'n huid weer helemaal rustig en mooi mat te zijn
Goed om te horen .

Vertel het Guitarmaistro1 ook ff .
  zondag 25 juli 2004 @ 14:21:38 #174
20330 knuppelhout
ouwe dibbes
pi_20844576
ik heb echt last van een onregelmatige en heel gevoelige huid in mn hals. IK scheer me altijd nat, heb alles al geprobeerd:

- iedere dag scheren
- 2-3x in de week scheren
- droog scheren
- aftershave-balsem
- goed desinfecteren met alcohol-achtige after-shave
- cortison-creme
- eerst douchen zodat de haartjes minder stug zijn
- nivea na t scheren

het probleem is dat ik wat rode bultjes in mn hals krijg, maar pas na een halve dag ofzo. Soms groeien er haartjes de huid in, maar meestal niet. De huisarts zei dat het 'folliculitis' is, en het is geen enorme ramp ofzo (het is niet vies, helemaal rood, of puisterig), maar zou t wel leuk vinden als ik dit kon oplossen.

wie weet raad?
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
  zondag 25 juli 2004 @ 15:22:09 #175
16715 Mylene
*schatje*
pi_20845777
Folliculitis is de Latijnse naam voor krentenbaard (Google ).
quote:
Welke geneesmiddelen kunnen worden gebruikt bij een krentenbaard?

Fusidinezuur op de huid
Fusidinezuur is een antibioticum dat verschillende soorten bacteriën doodt. Het belemmert bij de bacteriën de aanmaak van eiwitten. Zonder eiwitten kunnende bacteriën niet verder groeien en sterven af. De infectieverschijnselen zullen hierdoor afnemen.

Tetracycline op de huid
Tetracycline is een antibioticum dat verschillende soorten bacteriën doodt. Het remt de eiwitaanmaak van de bacterie. Een bacterie die geen eiwit kan aanmaken kan zich niet meer vermenigvuldigen en sterft af. De infectieverschijnselen zullen hierdoor afnemen.

Mupirocine op de huid
Mupirocine is een antibioticum dat bacteriën doodt, met name stafylokokken en streptokokken. Dit zijn bacteriën die vooral op huid en slijmvliezen voorkomen.

Mupirocine belemmert bij de bacteriën de aanmaak van eiwitten. Zonder eiwitten kunnen de bacteriën niet verder groeien en sterven ze af. De infectieverschijnselen zullen hierdoor afnemen.

Mupirocine wordt pas voorgeschreven wanneer andere antibiotica, zoals fusidinezuur of tetracycline niet voldoende hebben geholpen.

Penicilline-antibiotica om in te nemen
Penicilline-antibiotica doden vele soorten bacteriënen en hebben een goede opname in het lichaam. Ze blokkeren een eiwit dat een belangrijke rol speelt bij de bacteriegroei waardoor de bacterie afsterft. Een aantal penicilline-antibiotica heeft een specifieke werking tegen bepaalde soorten ziekteverwekkers. Vanwege deze specifieke werking en de goede opname, worden deze middelen ingezet bij infecties van de huid.
Penicilline-antibiotica worden pas voorgeschreven wanneer de infectie te uitgebreid is en een behandeling met een crème of zalf met antibiotica onvoldoende werkt en als het kind ook koorts heeft door de infectie. Voorbeeld is flucloxacilline.

Zinkoxide op de huid
Als de krentenbaard niet zo ernstig is kan zinkoxide worden gebruikt. Dit werkt tegen de eventuele jeuk en helpt ook om de blaasjes te laten indrogen. Het werkt echter niet tegen de bacterie. Krentenbaard gaat meestal vanzelf over. Als de krentenbaard ernstiger is, is daarom één van bovenstaande middelen nodig dat werkt tegen de bacterie.
bron

Ik denk dat je het beste naar een dermatoloog kunt gaan, ook al is het niet zo'n ramp. Die weet het beste wat je ervoor moet gebruiken.

Misschien gaat het scheren ook makkelijker als je scheerolie gebruikt.
  dinsdag 27 juli 2004 @ 23:52:06 #176
3185 Adelante
To let it go now
pi_20900627
kreeg vandaag mail van Zirh, ze hebben een nieuw product:


Zirh Erase

Our new after-shave tonic is designed to zero-in on shaving problems. Made with ingredients that relieve redness, clear away razor burn and tackle ingrown hairs. Erase also provides needed moisture and enhances collagen synthesis to reduce wrinkle formation.
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_20905526
quote:
Op zondag 25 juli 2004 14:21 schreef knuppelhout het volgende:
ik heb echt last van een onregelmatige en heel gevoelige huid in mn hals. IK scheer me altijd nat, heb alles al geprobeerd:

- iedere dag scheren
- 2-3x in de week scheren
- droog scheren
- aftershave-balsem
- goed desinfecteren met alcohol-achtige after-shave
- cortison-creme
- eerst douchen zodat de haartjes minder stug zijn
- nivea na t scheren

het probleem is dat ik wat rode bultjes in mn hals krijg, maar pas na een halve dag ofzo. Soms groeien er haartjes de huid in, maar meestal niet. De huisarts zei dat het 'folliculitis' is, en het is geen enorme ramp ofzo (het is niet vies, helemaal rood, of puisterig), maar zou t wel leuk vinden als ik dit kon oplossen.

wie weet raad?
He, dan heb ik misschien hetzelfde probleem als jij. Alhoewel het niet helemaal weg is bij mij, heb ik het wel wat kunnen verminderen door nat te gaan scheren (vaak nieuwe mesjes kopen!!), en Biotherm producten te gaan gebruiken. En ik desinfecteer meestal voordat ik ga scheren (niet met een after shave, daar wordt eht erger van): ik gebruik gewoon clearasil voor de gevoelige huid.

Misschien heb je hier iets aan
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  donderdag 29 juli 2004 @ 13:18:29 #178
16715 Mylene
*schatje*
pi_20931061
Uit gesloten topic:
quote:
Op donderdag 29 juli 2004 13:07 schreef Asskicker14 het volgende:

Ik heb last van een vette, dikke en droog huid met veel puisten.
Weet iemand een middel om weer een soepele gladde huid te krijgen?
En een goede middel om van mijn puisten af te komen.
Voor de puisten heb ik Clearasil doekjes en Clearasil 'ontsmettingsmiddel' geprobeerd, OOK GEEN RESULTAAT
  donderdag 29 juli 2004 @ 13:28:10 #179
16715 Mylene
*schatje*
pi_20931276
@ Asskicker14, je hebt dus een gecombineerde huid wat vaak inhoudt dat de T-Zone (neus,voorhoofd en kin) vet is en de rest droog aanvoelt. De T-Pur lijn van Biotherm Homme is zeer geschikt voor dat huidstype. Ik zou je dat dus aanraden.
pi_20935432
quote:
Op woensdag 28 juli 2004 10:43 schreef aldostuta het volgende:

[..]

He, dan heb ik misschien hetzelfde probleem als jij. Alhoewel het niet helemaal weg is bij mij, heb ik het wel wat kunnen verminderen door nat te gaan scheren (vaak nieuwe mesjes kopen!!), en Biotherm producten te gaan gebruiken. En ik desinfecteer meestal voordat ik ga scheren (niet met een after shave, daar wordt eht erger van): ik gebruik gewoon clearasil voor de gevoelige huid.

Misschien heb je hier iets aan
Ik doe dit:

Nivea Face Scrub voor het scheren (alleen kan je dat niet elke keer doen, ik scheer me zo ongeveer om de dag en Scrubben doe je 2 a 3 x per week)
Scheren met een Philishave met Nivea Emulsie...voelt lekker aan en is gewoon onder de douche te doen.
Daarna een aftershave balsem erop. Ik gebruik dan ook Nivea for Men puur omdat ik bijna de hele mannenlijn van Nivea gebruik.

Ik had het ook, maar nu is mn hals lekker glad en geen bultjes meer!!!
pi_20935487
scrub voor t scheren, dat vind ik wel een idee zeg! onder de douche scheren zodat de haartjes al n beetje zacht zijn deed ik al, net als regelmatig nieuwe scherpe mesjes gebruiken.
Zal ook eens zink-creme kopen, is van natusan bij de drogist te koop maar vast ook andere merken. We'll see, kan alleen 's nachts want het is erg wit spul.
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
pi_20935698
Dat scrubben moet je echt doen...is zowiezo goed voor je huid...:)

www.nivea.nl heeft ook een heel schema voor mannenhuid!
pi_20949054
quote:
Op donderdag 29 juli 2004 16:57 schreef Bosco het volgende:
Dat scrubben moet je echt doen...is zowiezo goed voor je huid...:)

www.nivea.nl heeft ook een heel schema voor mannenhuid!
Ik heb ook gescrubd ja, maar de dag erna was mijn gezicht een puinzooi.......
Nu mheb ik een peeling, en gaat het goed. Maar ik gebruik het niet voor het scheren, voor het scheren gebruik ik een face wash en clearasil. En je mag een scrub maar twee keer per week gebruiken, en ik scheer me vaker dan twee keer per week
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 30 juli 2004 @ 10:40:38 #184
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20949286
Daar mijn poriën soms vrij wijd open staan, denk ik dat zo'n kleimasker misschien niet zo verkeerd is voor me.
  vrijdag 30 juli 2004 @ 11:12:29 #185
16715 Mylene
*schatje*
pi_20950009
quote:
Op vrijdag 30 juli 2004 10:30 schreef aldostuta het volgende:

[..]

Ik heb ook gescrubd ja, maar de dag erna was mijn gezicht een puinzooi.......
Nu mheb ik een peeling, en gaat het goed. Maar ik gebruik het niet voor het scheren, voor het scheren gebruik ik een face wash en clearasil. En je mag een scrub maar twee keer per week gebruiken, en ik scheer me vaker dan twee keer per week
.
pi_20961675
quote:
Op vrijdag 30 juli 2004 11:12 schreef schatje het volgende:

[..]

.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 30 juli 2004 @ 20:26:41 #187
16715 Mylene
*schatje*
pi_20961740
quote:
Op vrijdag 30 juli 2004 20:22 schreef aldostuta het volgende:

[..]

.
pi_20961814
quote:
Op vrijdag 30 juli 2004 20:26 schreef schatje het volgende:

[..]

.


I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 30 juli 2004 @ 20:46:19 #189
20330 knuppelhout
ouwe dibbes
pi_20962114
ik heb ook wat gescrubt, met de kruidvat scrub van mn dinnetje (niet speciaal voor de hoofdhuid).
Mn hals is zowiezo VEEL gevoeliger dan de rest van mn kanus, dus ik ben ook zeer voorzichtig met scrubben.
Stond vanmiddag in de kruidvat en moest kiezen tussen face scrub for men en face wash for men.
Aangezien scrubben niet heel erg gioed voor mn huid lijkt heb ik maar voor face wash gekozen. ik post mn ervaringen hier wel.
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
pi_20986902
Na 4 weken dagelijks Nivea anti shine gel en moisturizing cream en af en toe scrub is m'n huid inmiddels verworden tot een rampgebied. Rode plekken en puistjes komen ineens uit het niets opzetten... Soms heb ik het idee dat als ik niets zou doen dat m'n huid er een stuk beter voor zou staan.
pi_20987458
Ik zou eens rustig in een gespecialiseerde winkel vragen naar Aveda.
Deze club heeft top producten (helaas ook stevig geprijsd).

http://www.aveda.com/products/nodepage.asp?RN=20&SN=210&SCN=2110
  zondag 1 augustus 2004 @ 11:39:33 #192
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20987706
Hm ik heb altijd wat kleine littekentjes gehad, maar sinds ik Nivea Facewash gebruik valt het met de rode plekjes en puistjes wel mee. Wel vallen onevenheden in mijn huid meer op 's ochtends, misschien omdat mijn poriëen wijder open staan na een verzorgingsbeurt. Later op de dag trekt dat weer bij...

Misschien iets voor de gevoelige huid, Lacoste?
pi_20987898
quote:
Op zondag 1 augustus 2004 10:25 schreef 205_Lacoste het volgende:
Na 4 weken dagelijks Nivea anti shine gel en moisturizing cream en af en toe scrub is m'n huid inmiddels verworden tot een rampgebied. Rode plekken en puistjes komen ineens uit het niets opzetten... Soms heb ik het idee dat als ik niets zou doen dat m'n huid er een stuk beter voor zou staan.
ik ben maar gestopt met scrubben, lijkt me toch niet de meest subtiele manier om je huis sterker te maken... Dat zou ik meer doen als ik en hele droge of schilferige huis zou hebben.
Eerst maar eens zien wat de kruidvat facewash voor me doet. Het voelt iig lekker aan, het is heel zachte zeep zeg maar, je moet echt 10x spoelen om het van je bakkes af te krijgen. Haast vettig, maar het gekke is juist dat het na afdrogen helemaal NIET vet aanvoelt.
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
  zondag 1 augustus 2004 @ 12:30:54 #194
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20988420
Zeep is slecht voor je huid, lijkt me. Je kunt beter iets nemen dat zeepvrij is.

Scrubben is niet subtiel nee, maar daarom moet je het ook maar één a twee keer per week doen uiteraard! Je huid wordt er niet sterker door, wel gladder.
pi_20988458
idd. het is facewash, ik denk dat ze wel hebben nagedacht over wat ze erin doen. Speciale of helemaal geen zeep lijkt me.
Als dit niet voldoende blijkt ga ik ook wel weer scrubben, maar als ik dat doe voelt dat best branderig aan en het wordt rood, dus probeer ik het liever eerst zo.
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
  zondag 1 augustus 2004 @ 13:05:17 #196
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20988910
Dat klinkt inderdaad niet goed. Hoe scrub je? Zacht of echt enorm wrijven? Er is een verschil...

Ook eerst je gezicht een beetje vochtig maken met wat lauw water, natuurlijk...
pi_20989077
altijd eerst onder de douche zodat de huis wat zachter wordt. Ik wrijf zacht, maar de scrubgel die ik heb is niet speciaal voor je gezicht, waarschijnlijk dat de korreltjes wat te grof zijn. Maargoed, lekker vind ik het ook niet dus ik probeer het eerst wel met dit spul. Lekker veel zon helpt ook altijd enorm goed vind ik, bij jullie ook?
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
  zondag 1 augustus 2004 @ 14:03:03 #198
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20989909
je moet wel een face scrub nemen natuurlijk, die is wat milder inderdaad...

Zon kan inderdaad wonderen bewerkstelligen op je huid. teveel is natuurlijk nooit goed...
  zondag 1 augustus 2004 @ 14:44:34 #199
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20990646
quote:
Op zondag 1 augustus 2004 10:25 schreef 205_Lacoste het volgende:
Na 4 weken dagelijks Nivea anti shine gel en moisturizing cream en af en toe scrub is m'n huid inmiddels verworden tot een rampgebied. Rode plekken en puistjes komen ineens uit het niets opzetten... Soms heb ik het idee dat als ik niets zou doen dat m'n huid er een stuk beter voor zou staan.
Als je niet reinigd, blijft vuil zitten en krijg je deze klachten. En neee: af en toe een scrub is niet reinigen. Je kan beter elke dag 2x een face wash doen dan om de zoveel tijd scrubben.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  zondag 1 augustus 2004 @ 14:55:53 #200
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20990880
Hij wast natuurlijk zijn gezichtje wel...
  zondag 1 augustus 2004 @ 18:36:02 #201
16715 Mylene
*schatje*
pi_20994546
quote:
FOR MEN ONLY

Cremetje hier, poedertje daar - inmiddels doet zijn toilettas niet meer onder voor die van jou. Fijne producten speciaal voor hem.



1. Ook hij kan faken: Jean Paul Gaultier's Tout Beau Better than Tan (¤ 42) is de zon in een doosje
2. Chanel Allure Homme Sport eau de toilette (50 ml, ( 46,50) is een oneindig lekkere geur, die (bijna) elke man onweerstaanbaar maakt
3. Speciaal voor de vette mannenhuid: Nivea for Men And Shine Face Wash (150 ml, ¤ 6,99) en Anti Shine Gel-Creme (75 ml, ¤ 9,49)
4. Voor de man die nooit stilstaat: Boss in Motion Edition eau de toilette (40 ml, ¤ 43) van Hugo Boss. Een kruidige en verkoelende geur
5. Oogverzorging met zuiver olijfbladconcentraat: Biotherm Homme Age Fitness Yeux (15 ml, ¤ 35,78)
6. Davidoff Echo eau de toilette (30 ml, ( 32,50), een energieke geur in een handige flacon, die makkelijk in elke akte-, toilet- of sporttas past
7. Clarins Men Active Hand Care (75 ml, ¤ 15) is een niet-vette creme die xelf; de ruwste werkmanshanden omtovert tot zachte handjes
8. Cedar-, Sandal- en Rosewood-zeepjes van L'Occitane (¤ 8 p/s)
pi_20995721
quote:
Op zondag 1 augustus 2004 14:44 schreef DusDat het volgende:

[..]

Als je niet reinigd, blijft vuil zitten en krijg je deze klachten. En neee: af en toe een scrub is niet reinigen. Je kan beter elke dag 2x een face wash doen dan om de zoveel tijd scrubben.
Ik gebruik de face wash dagelijks... Twee keer per week (soms 3) scrub ik. Toen ik nog helemaal niets deed was het zo erg nog niet, nu is 't echt opvallend. Niet dat ik helemaal onder zit maar het valt wel op ja
  zondag 1 augustus 2004 @ 20:08:32 #203
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20996148
quote:
Op zondag 1 augustus 2004 19:40 schreef 205_Lacoste het volgende:

[..]

Ik gebruik de face wash dagelijks... Twee keer per week (soms 3) scrub ik. Toen ik nog helemaal niets deed was het zo erg nog niet, nu is 't echt opvallend. Niet dat ik helemaal onder zit maar het valt wel op ja
Je haalt nu al het diepliggende vuil naar boven, dus nog ff doorzetten!
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  zondag 1 augustus 2004 @ 20:16:01 #204
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20996287
5 weken lang nog?!

Mij lijkt het dat hij overgevoelig voor het spulletje is. Ik zou eventueel een andere Face Wash proberen. De Double Action of de Sensitive ofzo...
  zondag 1 augustus 2004 @ 20:25:24 #205
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20996437
quote:
Op zondag 1 augustus 2004 20:16 schreef MadGuy het volgende:
5 weken lang nog?!

Mij lijkt het dat hij overgevoelig voor het spulletje is. Ik zou eventueel een andere Face Wash proberen. De Double Action of de Sensitive ofzo...
Als zijn huid nogal slecht is, kan het lang duren,
Overgevoelig kan ook een optie zijn.
Probeer aan monstertjes te komen, miss dat duurdere merken een wat betere structuur hebben voor je huid. Laat je informeren en try out!
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20996956
quote:
Op zondag 1 augustus 2004 20:08 schreef DusDat het volgende:

[..]

Je haalt nu al het diepliggende vuil naar boven, dus nog ff doorzetten!
da's een fabeltje. Je porien zijn niet enorm diep, en het vuil zit juist aan de oppervlakte (waardoor de talg er niet meer uit kan komen, ophoopt en gaat ontsteken. De scrub en de facewash moeten die 'stop' weg zien te krijgen, zodat je verstopte porien weer opengaan.

Ik zou wat zachter scrubben. Ook doe ik nu niets anders meer dan face wash 's ochtends en 's avonds, en na t scheren (consequent om de dag) wat AS-balsem. Verder geen vette cremepjes meer (nivea e.d.), ookal voelt dat op korte termijn wel goed aan, ik heb het idee dat de plekjes juist eerder weggaan als ze uitdrogen.

Het begint zelfs al wat minder te worden!
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
pi_21001993
Ik bedacht me dat het ook iets van het sporten kan zijn. Als ik ga wielrennen dan kom ik behoorlijk bezweet terug en dat zout bijt natuurlijk als een gek in je gezicht. Het is dan ook min of meer onder de helmrand waar wat pukkels zijn gekomen (al zitten er ook een paar op m'n neus )

Ik blijf 't product proberen tot het op is en dan bekijk ik of het uiteindelijk dan toch bevalt.
pi_21012473
Ik heb een ( volgens mij best stomme vraag, maar ik dacht ik kan het altijd vragen voor de zekerheid ):
Ik gebruik nu sinds een paar weken De Nivea For Men Revitaliserende Creme Q10, omdat ik dacht dat het ervoor zou zorgen dat ik minder snel rimpels zou krijgen. Maar op de achterkant, bij de ingredienten staat dat er alchohol in zit. Dus is het wel zeg maar goed voor mijn huid? Ik heb nu wel wanneer ik in de spiegel kijk, het gevoel dat mijn rimpels dieper zijn geworden, dus ik maak mij wel een beetje druk :$ . Maar in ieder geval bedankt voor als ik antwoord krijg .
pi_21012501
quote:
Op zondag 1 augustus 2004 20:54 schreef knuppelhout het volgende:

[..]

da's een fabeltje. Je porien zijn niet enorm diep, en het vuil zit juist aan de oppervlakte (waardoor de talg er niet meer uit kan komen, ophoopt en gaat ontsteken. De scrub en de facewash moeten die 'stop' weg zien te krijgen, zodat je verstopte porien weer opengaan.

Ik zou wat zachter scrubben. Ook doe ik nu niets anders meer dan face wash 's ochtends en 's avonds, en na t scheren (consequent om de dag) wat AS-balsem. Verder geen vette cremepjes meer (nivea e.d.), ookal voelt dat op korte termijn wel goed aan, ik heb het idee dat de plekjes juist eerder weggaan als ze uitdrogen.

Het begint zelfs al wat minder te worden!
ik heb de dag na het scrubben altijd paar puistjes
pi_21012702
quote:
Op maandag 2 augustus 2004 15:52 schreef FireFly1. het volgende:
Ik heb een ( volgens mij best stomme vraag, maar ik dacht ik kan het altijd vragen voor de zekerheid ):
Ik gebruik nu sinds een paar weken De Nivea For Men Revitaliserende Creme Q10, omdat ik dacht dat het ervoor zou zorgen dat ik minder snel rimpels zou krijgen. Maar op de achterkant, bij de ingredienten staat dat er alchohol in zit. Dus is het wel zeg maar goed voor mijn huid? Ik heb nu wel wanneer ik in de spiegel kijk, het gevoel dat mijn rimpels dieper zijn geworden, dus ik maak mij wel een beetje druk :$ . Maar in ieder geval bedankt voor als ik antwoord krijg .
Wat voor huidstype heb je dan??

Als je een gevoelige droge huid hebt kun je beter iets nemen waar geen alcohol denat in zit.
pi_21012966
quote:
Op maandag 2 augustus 2004 15:54 schreef River-X het volgende:

[..]

ik heb de dag na het scrubben altijd paar puistjes
Probeer eens een peeling ipv een scrub creme (bijvoorbeeld Phytomer), bij mij deed het wonderen
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_21013297
quote:
Op maandag 2 augustus 2004 16:17 schreef River-X het volgende:

[..]

ik gebruik nu een andere creme gewoon voor me gezicht, anders kan ik me mond bijna niet bewegen(zo droog is me huid na het douche)
Waar was je gezicht dan mee?? Toch niet met zeep??

Want dat droogt je huid heel erg uit. Het is beter om een face-wash te nemen en dan ook nog eens afgestemd op jouw huidstype. Een face-wash die niet uitdroogt is:



Non-Drying Facial Cleansing Gel
Thoroughly cleanses and rids skin of impurities while respecting the skin’s surface. Preps skin for shaving, softening both the skin and bristles. Skin is clean, revitalized and supple.


Vervolgens hydrateren, een produkt waar veel mannen enthousiast over zijn is AquaPower:



Ultra Moisturizing Oligo-Thermal Care
AQUAPOWER quenches, tones and leaves dry skin feeling soft and supply all day, every day. Its formula keeps skin balanced and regenerated. As soon as it is applied skin is perfectly quenched, revitalized and feels ultra-fresh for hours.


Zie www.biotherm.com voor meer produkten .
pi_21016014
schatje , bedankt voor het mee denken,

Maar ik was me gezicht niet met zeep, alleen met water. En soms scrub ik het(van niveau).

Een jaar terug gebruikte ik wel fash wash en tonic voor je huid en creme die erbij hoort. Ik kreeg alleen maar meer irritatie, puisten enzo.

Nu ik helemaal niks meer gebruik behalve na het douchen Vitamine E creme van rooibos. Heb ik nergens meer last van. Alleen het is echt Super uitgedroogd na het douchen. (nee ik douche niet te heet). Dan kan ik amper me mond open doen. Als ik te lang wacht met creme op doen.
pi_21018721
quote:
Op maandag 2 augustus 2004 16:06 schreef schatje het volgende:

[..]

Wat voor huidstype heb je dan??

Als je een gevoelige droge huid hebt kun je beter iets nemen waar geen alcohol denat in zit.
Uhm ik weet niet precies maar ik heb wel zeg maar op mijn wangen enzo een droge huid ( volgens mij :$ ), maar mijn voorhoofd en het gebied rond mijn neus zijn wel een beetje vettig. Maar heeft u misschien voorbeelden van producten zonder alchohol? Alvast bedankt voor het antwoord als ik dat krijg . Echt goed dat u dat allemaal weet .
pi_21029212
Langzaam maar zeker zijn de pukkeltjes weer aan 't verdwijnen... phew Vandaag even zo'n masker van dr. vd Hoog (Clearskin?) geprobeerd aangezien ik er even goed brak uitzag. M'n huid voelt in ieder geval weer fris en ziet er weer wat opgeladen uit.

Hulde voor dr. vd Hoog
  dinsdag 3 augustus 2004 @ 16:54:29 #216
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_21034304
Zoooo, lekker naar de schoonheidsspecialiste geweest vandaag en het was weer erg lekker, behalve het ,,verwijderen van onzuiverheden'' .
Lekker schone huid met nieuwe uitstraling! Enne: heerlijk ontspannen.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_21037314
Ok, ik gebruik nu ook sinds een paar dagen die Anti-Shine face wash (dus niet de creme) van Nivea, op aanraden van een vriend van mij en ik moet zeggen het resultaat valt me niet tegen. Alleen voelt m'n huid nu af en toe wel een beetje droog aan, dus ik denk dat ik toch een moisturizer ga gebruiken (dan ben ik tenminste ook officieel metro ). Is dit iets:

quote:
NIVEA for Men Vochtinbrengende Crème hydrateert de huid, zodat deze aangenaam en soepel aanvoelt. Het wordt gemakkelijk opgenomen en laat geen vet laagje achter. De Vochtinbrengende Crème met waardevolle verzorgende ingrediënten beschermt de huid tegen schadelijke invloeden. De formule bevat verzorgende Vitamine E en Pro-vitamine B5, welke helpen de huid zich te herstellen. Een speciaal UV-filtersysteem beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering, veroorzaakt door blootstelling aan de zon.
Of weet iemand iets beters? Ik wil wel iets betaalbaars wat ik gewoon bij de Etos kan halen
pi_21038578
quote:
Op maandag 2 augustus 2004 21:03 schreef FireFly1. het volgende:

[..]

Uhm ik weet niet precies maar ik heb wel zeg maar op mijn wangen enzo een droge huid ( volgens mij :$ ), maar mijn voorhoofd en het gebied rond mijn neus zijn wel een beetje vettig. Maar heeft u misschien voorbeelden van producten zonder alchohol? Alvast bedankt voor het antwoord als ik dat krijg . Echt goed dat u dat allemaal weet .
Dan heb je gecombineerde huid. De T-Pur serie van Biotherm is daarop afgestemd. Ik weet alleen niet of er alcohol denat in de produkten is verwerkt. Dat zou je in de winkel moeten vragen.

Zirh zou je ook kunnen nemen.
quote:


Protect
Soin hydratant pour le visage
The ultimate environmental defense lotion for your face. Contains an effective hydrator that leaves no oily film -- unlike many face creams that contain mineral oil, which may cause acne. Includes a special ingredient that holds 18 times its molecular weight in water and alpha hydroxys to remove dead skin cells.

Key Ingredients: Avocado Oil, Hyaluronic Acid, Pycnogenol®, Comfrey Extract, Alpha hydroxy acids.


En voor de T-Zone:



Fix
Soin Traitant
A reliable blemish control lotion that reduces inflammation and eliminates acne, blackheads, brown spots and other imperfections. Contains bacteria and fungus killing ingredients. Also works to break up and dissolve ingrown hairs. Fix is incredibly effective, yet less drying then most other acne products.

Key Ingredients: Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lemon Oil.
bron

Veel succes .
pi_21038610
quote:
Op dinsdag 3 augustus 2004 19:10 schreef Bigs het volgende:

Of weet iemand iets beters? Ik wil wel iets betaalbaars wat ik gewoon bij de Etos kan halen
Etos (en nu ook het Kruidvat) heeft huidverzorgingsproducten speciaal voor de heren .
pi_21086708
zow ik kom net van een 20 minuten masker van Dr van der Hoog was bij de tuinen en zag dat spul liggen en aangezien ik et al es eerder ben tegengekomen hier in et topic maar es gekocht

kheb de ClearSkin Masker gebruikt voor de onzuivere en vette huid (wat ik zo'n beetje heb). kmoet zeggen tis raar dat je 20 minuten echt stil moet zitten wil je het maskertje niet breken

voor de rest kweet niet wat ik ala 1,2,3 moet merken maar het voelt wel lekker fris aan.

normaliter doe ik vrijdag 's ochtends de clay mask van Aramis gebruiken kan/moet ik nu zeker even laten schieten?
  donderdag 5 augustus 2004 @ 22:38:19 #221
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_21087397
quote:
Op donderdag 5 augustus 2004 22:14 schreef Jaguar645 het volgende:


normaliter doe ik vrijdag 's ochtends de clay mask van Aramis gebruiken kan/moet ik nu zeker even laten schieten?
Ik zou inderdaad niet nog een keer een talgontrekkend masker nemen binnen 48uur. Je huid gaat anders dan normaal de balans opmaken qua talg en schiet door. En dat moeten we niet hebben
Probeer ook alleen op de plaatsen die nodig zijn je masker op te doen, want op plaatsen die het niet nodig hebben, vocht het niets toe, en kan het zelfs averechts werken.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  donderdag 5 augustus 2004 @ 22:45:46 #222
89297 BigB
tja.........
pi_21087596
quote:
Op maandag 2 augustus 2004 16:34 schreef schatje het volgende:

[..]


Vervolgens hydrateren, een produkt waar veel mannen enthousiast over zijn is AquaPower:

[afbeelding]

Ultra Moisturizing Oligo-Thermal Care
AQUAPOWER quenches, tones and leaves dry skin feeling soft and supply all day, every day. Its formula keeps skin balanced and regenerated. As soon as it is applied skin is perfectly quenched, revitalized and feels ultra-fresh for hours.


Zie www.biotherm.com voor meer produkten .
perfect spul gebruik het nu ruim een jaar en het werkt echt goed
  donderdag 5 augustus 2004 @ 23:03:58 #223
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_21088165
Aquapower is lekker indeed!! Maar...is je huidtype erook naar want anders herstelt het je huid natuurlijk voor geen meter en voelt het alleen maar lekker aan
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_21091924
Zirh clean, is eigenlijk genoeg voor mij. Maar kom net van vakantie terug en dat doet wonderen voor je huid
  vrijdag 6 augustus 2004 @ 12:23:32 #225
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_21095579
Vakantie doet veel voor je huid: strand = scrub, veel buitenlucht, zon = uitdrogend, warmte = zweten waardoor oud vuil naar buiten komt...verplicht elke maand vakantie
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_21097840
kga volgende week een andere masker van dr van der hoogh proberen... verpakking waar ananassen op staan welke een masker is en gelijk een scrub.. ben benieuwd
pi_21097978
Hier even mijn vraag dan.

Ik heb veel last van puistjes gehad, maar daar ben ik inmiddels vanaf (facewash), maar nu blijf ik aardig wat rode plekken hebben, soort littekens. Mar wel oppervlakkig, want ik voel ze niet, het voelt gewoon allemaal mooi glad en vlak aan.

Hoe krijg ik dat weg? Nou ben ik er eindelijk vanaf, lijk ik alsnog puistjes te hebben
pi_21122349
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2004 14:08 schreef Markster het volgende:
Hier even mijn vraag dan.

Ik heb veel last van puistjes gehad, maar daar ben ik inmiddels vanaf (facewash), maar nu blijf ik aardig wat rode plekken hebben, soort littekens. Mar wel oppervlakkig, want ik voel ze niet, het voelt gewoon allemaal mooi glad en vlak aan.

Hoe krijg ik dat weg? Nou ben ik er eindelijk vanaf, lijk ik alsnog puistjes te hebben
Probeer eens PCLE crème van Biodermal.
pi_21125111
thx, ik zal dat eens proberen!
Gewoon bij de drogisterij te halen neem ik aan ?
  zondag 8 augustus 2004 @ 14:18:08 #230
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_21131394
Jep, de betere drogist zal het zeker hebben.

Die Zihr Fix, is dat een beetje een product voor de heren wat Pure A van Garnier is voor vrouwen?
  zondag 8 augustus 2004 @ 14:38:09 #231
16715 Mylene
*schatje*
pi_21131765
quote:
Op zondag 8 augustus 2004 14:18 schreef MadGuy het volgende:
Jep, de betere drogist zal het zeker hebben.

Die Zihr Fix, is dat een beetje een product voor de heren wat Pure A van Garnier is voor vrouwen?
Zirh Fix is idd geschikt voor mensen die last hebben van een vette huid, puistjes en andere onzuiverheden. Ook geschikt als je last hebt van een rode huid na het scheren .
pi_21132099
vanochtend/middag (et lag op et randje ja ) dat masker van dr van der Hoogh geprobeerd met ananas en scrub deeltjes. hij werkt erg lekker moet ik zeggen, goed aan te brengen er zit RUIM voldoende in het zakje.

verder ruikt ie erg lekker vind ik en de scrub behandeling die je direct aan et eind doet is ook een heerlijke afsluiter

tevens ben ik afgelopen vrijdag bij mijn parfumerie binnengestapt om weer es een babbeltje te maken met de aardige mevrouw daar. ik was aan et kijken naar een nieuw geurtje, zat tussen de Aqua de Uomo en BVLGARI te twijfelen, en tis de BVLGARI geworden. en daarna nog een praatje gehouden over de verzorgingsproducten. ben door haar verder ingelicht in het begin en begonnen met de clarins spullen.

gezegd dat ik tegenwoordig de Zirh clean gebruik omdat die lekkerder is, en de huid niet zo trekkerig maakt/uitdroogt. nog ff wat meer info ingewonnen over andere goeie merken en maskers enzo en dat ik een goeie keus had gemaakt met de aramis clay mask

ben uiteindelijk weg gegaan met een bataljon aan Shiseido samples omdat ik die ook eens moest testen. vanmorgen maar gelijk gedaan aangezien ik me toch moest scheren en de hele riedel erachteraan doen.

de cleansingfoam werkt lekker met aanbrengen, alleen jammer dat het de huid zo trekkerig maakt als je het afspoelt, de Zirh wint het hier op alle vlakken imo, de Zirh droogt het totaal niet uit maar laat een lekkere zachte huid achter die zelfs na drogen niet begint te trekken maar lekker zacht aan blijft voelen.

voor het eerst een lotion direct na het scheren gebruikt, de hydrating lotion, en moet zeggen dat het na het scheren een verademing is om gelijk zo'n lotion eraan te gooien om ervoor te zorgen dat de huid zich kalmeert. zodra er weer geld gestort is moet ik toch maar zo'n tube halen. nu alleen nog ff kijken of ie van shiseido of van zirh wordt

de moisturing emulsion is een lekkere verzorgende creme die luchtig is en de huid absoluut niet vet maakt. lekker aan te brengen en blijft ook lekker zacht.

kreeg er ook een sample bij van de eye soother, denk dat ik die erbij kreeg omdat ik door het vele werken achter de computer op me werk donkere kringen begon te krijgen, het vroege opstaan (6 uur 's ochtends) helpt daar natuurlijk ook bij. ook deze gel is erg goed en lekker aan te brengen, je hoeft niet bang te zijn dat het je ogen prikt oid (ja daar nu al ervaring mee ) want dat doet het dus niet.

mijn ervaring met Shiseido tot nu toe is dus erg goed op de foam na, mischien dat daar een andere cleanser voor is? of is de foam het enigste wat ze hebben? zo blijf ik iig doorzoeken tot ik de meest perfecte producten voor mijn huid gevonden heb
  zondag 8 augustus 2004 @ 15:09:01 #233
16715 Mylene
*schatje*
pi_21132309
In principe zou je ook gewoon de reinigingsgel van Zirh kunnen blijven gebruiken hoor, en de rest Shiseido. Het mooiste zou natuuurlijk zijn indien alles op elkaar afgestemd zou zijn, maar met een reinigingsgel van een ander merk maakt niet zoveel uit. Hij bevalt je immers ook zeer goed.

Alle producten op een rijtje: Shiseido for Men
pi_21132683
denk ook wel dat ik de clean van zirh blijf gebruiken, hoort in dit geval zeker niet uit te maken aangezien zirh ook mede ontwikkeld wordt in de labs van Shiseido
pi_21232772
Ik heb gisteren ook eens wat gehaald voor me gezicht. Aangezien ik redelijk veel talg en vet op mijn gezicht heb.

Heb van nivea for men een facescrub tube en een facewash tube gehaald. Eens kijken of dat wat gaat heblpen. Dat scrubben was iig al een ervaring, net alsof je je gezicht met zeep en zand wast. Zullen ook wel zandachtige korrels oid inzitten denk ik.
pi_21238493
quote:
Op donderdag 12 augustus 2004 13:32 schreef Promethium het volgende:
Ik heb gisteren ook eens wat gehaald voor me gezicht. Aangezien ik redelijk veel talg en vet op mijn gezicht heb.

Heb van nivea for men een facescrub tube en een facewash tube gehaald. Eens kijken of dat wat gaat heblpen. Dat scrubben was iig al een ervaring, net alsof je je gezicht met zeep en zand wast. Zullen ook wel zandachtige korrels oid inzitten denk ik.
Erna wel een moisterizer gebruiken hè??
pi_21238671
quote:
Op donderdag 12 augustus 2004 18:31 schreef schatje het volgende:

[..]

Erna wel een moisterizer gebruiken hè??
Ik las op de tube dat je er idd het beeste ook nog een moisterizer bij moet gebruiken. Moet ik die ook nog maar ff kopen.

Is wel geen goedkoop gedoe zeg!
pi_21238732
quote:
Op donderdag 12 augustus 2004 18:38 schreef Promethium het volgende:

[..]

Is wel geen goedkoop gedoe zeg!
.
pi_21238873
quote:
Op donderdag 12 augustus 2004 18:41 schreef schatje het volgende:

[..]

.
Jah hey, denk ik met 2 tubes a 7 euro klaar te zijn kan ik er nog eentje gaan halen. En dat met een studenteninkomen. Moet ook maar eens kijken hoe lang ik daar mee ga doen.
pi_21240624
quote:
Op donderdag 12 augustus 2004 18:46 schreef Promethium het volgende:

[..]

Jah hey, denk ik met 2 tubes a 7 euro klaar te zijn kan ik er nog eentje gaan halen. En dat met een studenteninkomen. Moet ook maar eens kijken hoe lang ik daar mee ga doen.
2 tubes a 7 euro? je hebt et over nivea zeker?

voor spul ala zirh ben je rond de 20 kwijt per fles
pi_21241282
quote:
Op donderdag 12 augustus 2004 18:46 schreef Promethium het volgende:

[..]

Jah hey, denk ik met 2 tubes a 7 euro klaar te zijn kan ik er nog eentje gaan halen. En dat met een studenteninkomen. Moet ook maar eens kijken hoe lang ik daar mee ga doen.
Met die facewash doe je wel 2 of 3 maanden als je het dagelijks gebruikt, ik in ieder geval wel.
  donderdag 12 augustus 2004 @ 22:32:02 #242
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_21244603
Niet zo zeuren over die paar x 7euro hoor...
Je face is een investering meer dan waard, en het kan duurder,
Maria Galland is voor facefoam al 31.75

Hopelijk boek je beetje resultaat & wel ff paar weken elke dag 2maal daags gebruiken
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_21343118
Adidas heeft ook het één en ander:



Adidas Skin for Men Verfrissende wasgel 150 ml 4.99



Adidas Skin After Shave rustgevende Balsam 100 ml 3.99



Adidas Skin For Men Vochtigheidsemulsie 50 ml 4.99



Adidas Skin For Men Triple Action Creme 50 ml 4.99
  woensdag 18 augustus 2004 @ 23:11:12 #244
87681 Sark
Shellslaaf
pi_21385720
ik zie hier zo weinig producten van CLARINS voorbij komen....how come ? bij mij werkt het enorm goed.

gebruikte al een tijdje fatique fighter om een mooi glans op me huid te krijgen en te beschermen tegen van alles, maar nu gebruik ik ook een SCRUB prodcut van clarins.

http://uk.clarins.net/main.cfm?prodID=383

If you always do what you always did you always get what you always got!
  donderdag 19 augustus 2004 @ 13:48:34 #245
24672 Ghettobob
Get rich, or die trying
pi_21397771
Ik heb verstopte porien op mn neus, en wat ik ook scrub of smeer ze blijven terugkomen, nu heb ik zo'n mee-eter verwijder ding maar dat werkt dus alleen als het mee-eters zijn geworden... ook merk ik dat als ik mn neus vaak scrub dat het dan ipv mee-eters een soort van puistjes worden (ophoping van pus) iemand tips?
Remind yourself: Nobody's build like you, you designed yourself...
pi_21397879
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 13:48 schreef Ghettobob het volgende:
Ik heb verstopte porien op mn neus, en wat ik ook scrub of smeer ze blijven terugkomen, nu heb ik zo'n mee-eter verwijder ding maar dat werkt dus alleen als het mee-eters zijn geworden... ook merk ik dat als ik mn neus vaak scrub dat het dan ipv mee-eters een soort van puistjes worden (ophoping van pus) iemand tips?
Ik zou als ik jou was een keertje naar de schoonheidsspecialiste gaan. Daar drukken ze die "gerstekorreltjes weg en zorgen dat je verstopte porien open gaan. Werkt perfect
Frankly my dear, I don't give a damn. Smike. O+.
  donderdag 19 augustus 2004 @ 13:54:44 #247
24672 Ghettobob
Get rich, or die trying
pi_21397986
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 13:51 schreef Ripley het volgende:

[..]

Ik zou als ik jou was een keertje naar de schoonheidsspecialiste gaan. Daar drukken ze die "gerstekorreltjes weg en zorgen dat je verstopte porien open gaan. Werkt perfect
Maar ik wil geen metrosexueel zijn haha, serieus: dat is zoveel gedoe, kan ik er thuis niks tegen doen? als ze het daar kunnen kan ik het ook denk ik dan...
Remind yourself: Nobody's build like you, you designed yourself...
pi_21398055
ik gebruik sinds een tijdje de moisturizing lotion van shiseido na het scheren, dat was ook een late ontdekking waar ik achter kwam.

meestal na het scheren begint je huid inene veel te trekken enzo maar beetje in je hand doen klein beetje uitwrijven en dan "klappen" op het gezicht.

de huid kalmeert direct en voelt echt duizend maal beter dan wanneer je pas aan et eind de normale moisturizing creme opdoet
  donderdag 19 augustus 2004 @ 13:59:26 #249
24672 Ghettobob
Get rich, or die trying
pi_21398116
Ow en als we dan toch bezig zijn; Bestaat er (goed) spul tegen pigment vlekken?
Remind yourself: Nobody's build like you, you designed yourself...
pi_21398200
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 13:54 schreef Ghettobob het volgende:

[..]

Maar ik wil geen metrosexueel zijn haha, serieus: dat is zoveel gedoe, kan ik er thuis niks tegen doen? als ze het daar kunnen kan ik het ook denk ik dan...
Mja, zij zitten boven je hoofd en kunnen alles veel beter zien.

Op het moment dat je porien open zijn kun je natuurlijk wel thuis voorkomen dat ze weer dicht komen te zitten. Maar de schoonheidsspecialist is echt niet zo gek voor een man hoor
Frankly my dear, I don't give a damn. Smike. O+.
  donderdag 19 augustus 2004 @ 14:04:24 #251
59369 8PacK
Alé god, benne ge daar?
pi_21398275
Ik gebruiki sinds 4 dagen handcreme met kammille en glycerine van de aldi. Al mijn pukkeltjes verwijnen als sneeuw voor de zon!
Dusse hij zegt zo van je hiehohahondekots....
pi_21399418
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 14:04 schreef 8PacK het volgende:
Ik gebruiki sinds 4 dagen handcreme met kammille en glycerine van de aldi. Al mijn pukkeltjes verwijnen als sneeuw voor de zon!
Heb je het over pukkeltjes in je gezicht?
pi_21403633
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 13:48 schreef Ghettobob het volgende:
zo'n mee-eter verwijder ding
Hoe heet zoiets?
En welk merk heb je?

Ik heb al een aantal maal gezocht bij de etos, maar ze weten daar niet waar ik het over heb

En ik heb ook gehoord over wegwerp scrubhandschoentjes, waar moet ik die dingen zoeken?

Ik heb tevens last van puistjes op m'n rug/schouders, hoe krijg ik die weg?
Ik heb een beetje een vette huid daar. Echt niks schijnt te helpen.
Iemand anders daar ervaringen mee?
pi_21406321
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 17:40 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Hoe heet zoiets?
En welk merk heb je?

Ik heb al een aantal maal gezocht bij de etos, maar ze weten daar niet waar ik het over heb
Hij bedoelt een comedonen-lepeltje. Die kun je kopen bij de drogist.
quote:
En ik heb ook gehoord over wegwerp scrubhandschoentjes, waar moet ik die dingen zoeken?
Scrubhandschoenen zijn te koop bij de Tuinen of anders bij andere reformzaken.
quote:
Ik heb tevens last van puistjes op m'n rug/schouders, hoe krijg ik die weg?
Ik heb een beetje een vette huid daar. Echt niks schijnt te helpen.
Benzoylperoxide al geprobeerd??
pi_21407698
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 19:42 schreef schatje het volgende:

[..]

Hij bedoelt een comedonen-lepeltje. Die kun je kopen bij de drogist.
Ik bedoel eigenlijk die strips die je op je neus plakt.
quote:
[..]

Scrubhandschoenen zijn te koop bij de Tuinen of anders bij andere reformzaken.
Thanks
quote:
[..]

Benzoylperoxide al geprobeerd??
Liever niet, ik heb een ontzettend gevoelige huid.
pi_21408725
Wat raden jullie aan voor een hele droge huid, die trekkerig aanvoelt.
Welke creme?, ik wil niet dat het erg vet aanvoelt , of dat je erg erg van gaat glimmen.Of dat je er puisten van krijs
  vrijdag 20 augustus 2004 @ 00:18:16 #257
24672 Ghettobob
Get rich, or die trying
pi_21413714
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 21:01 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Ik bedoel eigenlijk die strips die je op je neus plakt.
[..]

Thanks
[..]

Liever niet, ik heb een ontzettend gevoelige huid.
Ik heb dus zo'n lepeltje, werkt wel in tegenstelling tot die strips... en verder, bultjes op je rug en schouders... neem je toevallig wey/eiwit-shakes of eet je veel eiwit? want dat heb ik ook namelijk en dat komt daardoor...niks aan te doen behalve stoppen met shakes hoorde ik in een ander topic.

Verder vroeg ik een stukje terug in dit topic om spul tegen pigmentvlekken, maar ik heb zelf even gezocht en het volgende besteld... hoop dat het werkt..



[ Bericht 15% gewijzigd door Ghettobob op 20-08-2004 00:24:20 ]
Remind yourself: Nobody's build like you, you designed yourself...
pi_21415234
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 00:18 schreef Ghettobob het volgende:

[..]

Ik heb dus zo'n lepeltje, werkt wel in tegenstelling tot die strips... en verder, bultjes op je rug en schouders... neem je toevallig wey/eiwit-shakes of eet je veel eiwit? want dat heb ik ook namelijk en dat komt daardoor...niks aan te doen behalve stoppen met shakes hoorde ik in een ander topic.

Verder vroeg ik een stukje terug in dit topic om spul tegen pigmentvlekken, maar ik heb zelf even gezocht en het volgende besteld... hoop dat het werkt..

[afbeelding]


Zulk spul zou ik nooit gebruiken als ik jou was, het haalt je pigment uit je huid waardoor je witte vlekken kan krijgen,Het kan ook gewoon niet goed zijn.
pi_21419825
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 21:01 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Ik bedoel eigenlijk die strips die je op je neus plakt.
Oh, die kun je gewoon bij het Kruidvat enzo kopen.
quote:
Liever niet, ik heb een ontzettend gevoelige huid.
Hmmz, dan weet ik het zo gauw ook niet .
quote:
[quote]Op donderdag 19 augustus 2004 21:42 schreef River-X het volgende:
Wat raden jullie aan voor een hele droge huid, die trekkerig aanvoelt.
Welke creme?, ik wil niet dat het erg vet aanvoelt , of dat je erg erg van gaat glimmen.Of dat je er puisten van krijs
Vichy heeft ook een huidverzorgingslijn speciaal voor de heren, misschien is dit wel wat voor je: Vichy homme mag c gel creme 50ml
pi_21495932
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 01:14 schreef River-X het volgende:

[..]
Je moet het blijven gebruiken, anders keren de pigmentenvlekken weer terug.
quote:
Werking Thiospot®

Hierop berust grotendeels de activiteit van Thiospot®. Thiospot® bevat de stof alfa-liponzuur, welke in staat is om de werking van het enzym tyrosinase te remmen. Hierdoor wordt er minder melanine gevormd, waardoor de pigmentvlekken lichter worden en uiteindelijk verdwijnen. Echter; indien het gebruik van Thiospot® wordt gestopt, dan zullen de pigmentvlekken terugkeren. Dit geeft ook direct de gebruiksvriendelijkheid van Thiospot® aan; er worden geen cellen gedood zoals wel gebeurd bij bijvoorbeeld het gebruik van Hydrochinon.
bron
pi_21507588
Heeft iemand hier ff de link van het topic "geurtjes voor heren" oid voor mij. Ik kan dat topic niet via de bagger search vinden.
pi_21514084
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 13:56 schreef Promethium het volgende:
Heeft iemand hier ff de link van het topic "geurtjes voor heren" oid voor mij. Ik kan dat topic niet via de bagger search vinden.
Deze?

[mannen] welk geurtje hebben jullie??
“A good life is when you assume nothing, do more, need less, smile often, dream big, laugh a lot and realize how blessed you are for what you have”
pi_21515890
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2004 18:11 schreef Brennie het volgende:

[..]

Deze?

[mannen] welk geurtje hebben jullie??
Ja volgens mij wel, dank je.
pi_21564430
quote:
Op vrijdag 20 augustus 2004 11:30 schreef schatje het volgende:

[..]

Oh, die kun je gewoon bij het Kruidvat enzo kopen.
[..]

Hmmz, dan weet ik het zo gauw ook niet .
[..]

Vichy heeft ook een huidverzorgingslijn speciaal voor de heren, misschien is dit wel wat voor je: Vichy homme mag c gel creme 50ml
En zorgt dat er ook voor dat me droge huid eens niet-droog wordt?
Ik wil ook wel een uit de douche kunnen stappen zonder eerst creme op te moeten doen.
pi_21566810
quote:
Op donderdag 26 augustus 2004 20:21 schreef River-X het volgende:

[..]

En zorgt dat er ook voor dat me droge huid eens niet-droog wordt?
Ik wil ook wel een uit de douche kunnen stappen zonder eerst creme op te moeten doen.
Gebruik het een maandje of twee en je zult het verschil merken .

Neem er dan ook face-wash die niet uitdroogt .
pi_21567556
quote:
Op donderdag 26 augustus 2004 22:10 schreef schatje het volgende:

[..]

Gebruik het een maandje of twee en je zult het verschil merken .

Neem er dan ook face-wash die niet uitdroogt .
Liever geen face wash dan droog ik helemaal uit
pi_22000759
Hallo . Ik gebruik nu ongeveer een maand een paar Biotherm Homme producten, namelijk:
-Biotherm Homme Non Drying Cleansing Gel.
-Biotherm Homme Active Moisterizer.
-Biotherm Homme Aqua Sensitive.

Het bevalt mij wel ( na het scheren en die producten is mijn huid zo zacht ), maar ik heb meestal wel als ik de Biotherm Homme Active Moisterizer aanbreng op mijn huid ( met name op mijn jukbeenderen ongeveer ) dat het een beetje brandt :S . Ik weet niet of anderen dit ook hebben, maar dit betekent toch niet dat ik er meer rimpels of zo van krijg? :| .

Verder zag ik ook een product dat tegen kringen zou helpen. Ik vind dat ik daar best wel last van heb, dus zou ik die best wel willen kopen. Alleen ik weet niet precies of dat wel helpt tegen de kringen die ik heb: Ik heb zeg maar kringen die ik meestal heb, niet van slecht slapen ofzo, maar ik heb het gewoon zeg maar :$ . Maar werkt dat spul dan ook tegen dat soort kringen?
En is het ook trouwens beter als ik dat spul dan ook van het merk genaamd Biotherm Homme ( weer ) koop? Of kan ik het ook van een ander merk kopen? De producten van het merk genaamd Biotherm Homme vind ik namelijk best wel duur, dus ik dacht misschien zijn er wel goedkopere, net zo goede merken van herenhuidverzorging ( zoals misschien Clarins Men, ik weet niet of dat een goedkoper merk is, maar daar heb ik ook iets van gezien ( geloof ik :$ ) ). Alvast bedankt en doei.
pi_22001205
quote:
Op donderdag 26 augustus 2004 22:10 schreef schatje het volgende:

[..]

Gebruik het een maandje of twee en je zult het verschil merken .

Neem er dan ook face-wash die niet uitdroogt .
Na 3 maanden de Nivea anti shine serie producten gebruikt te hebben (gewoon complete programma) was mijn huid er beroerd aan toe. Relatief veel onzuiverheden c.q. puistjes op m'n gezicht.
Meer dan af en toe een creme op m'n gezicht en even scrubben doe ik niet meer en ik moet zeggen met succes! Voor mij voorlopig géén rommel meer die de balans van je huid verstoord.
pi_22004321
quote:
Op donderdag 16 september 2004 19:35 schreef FireFly1. het volgende:


Verder zag ik ook een product dat tegen kringen zou helpen. Ik vind dat ik daar best wel last van heb, dus zou ik die best wel willen kopen. Alleen ik weet niet precies of dat wel helpt tegen de kringen die ik heb: Ik heb zeg maar kringen die ik meestal heb, niet van slecht slapen ofzo, maar ik heb het gewoon zeg maar :$ . Maar werkt dat spul dan ook tegen dat soort kringen?
En is het ook trouwens beter als ik dat spul dan ook van het merk genaamd Biotherm Homme ( weer ) koop? Of kan ik het ook van een ander merk kopen? De producten van het merk genaamd Biotherm Homme vind ik namelijk best wel duur, dus ik dacht misschien zijn er wel goedkopere, net zo goede merken van herenhuidverzorging ( zoals misschien Clarins Men, ik weet niet of dat een goedkoper merk is, maar daar heb ik ook iets van gezien ( geloof ik :$ ) ). Alvast bedankt en doei.
Je kunt het dan beter gewoon bij Biotherm Homme houden. Produkten van Clarins komen qua prijs ongeveer op hetzelfde neer.

Of het werkt weet ik niet. Vraag anders eerst om een monsterje ervan .
pi_22004366
quote:
Op donderdag 16 september 2004 19:53 schreef 205_Lacoste het volgende:

[..]

Na 3 maanden de Nivea anti shine serie producten gebruikt te hebben (gewoon complete programma) was mijn huid er beroerd aan toe. Relatief veel onzuiverheden c.q. puistjes op m'n gezicht.
Meer dan af en toe een creme op m'n gezicht en even scrubben doe ik niet meer en ik moet zeggen met succes! Voor mij voorlopig géén rommel meer die de balans van je huid verstoord.
Ja, dan kun je er beter mee stoppen. Jammer dat het niets is geworden .

.
  donderdag 16 september 2004 @ 22:25:27 #271
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_22005393
Clarins Men is zelfde prijsklasse, volgens mij zelfs wat duurder. Ik zelf vind ClarinsMen een van de beste merken voor de mannenhuid.
Vooral Fatigue Fighter is ideaal!

Voor je ogen kan je het beste denk ik Chanel UnderEye Balsem [deoroller maar dan met oogspul]ofzo gebruiken. Het werk perfect, bij mij dan. En ja: ook met voldoende slaap heb ik kringen.

Zijn er ook mannen die thuis om de zoveel tijd ook een stoombad en masker nemen?
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_22015745
quote:
Op donderdag 16 september 2004 22:25 schreef DusDat het volgende:
Zijn er ook mannen die thuis om de zoveel tijd ook een stoombad en masker nemen?
ik zit na de sportschool altijd een half uur ongeveer in het turks stoombad, dat is dus 3 keer in de week ofzo

en gebruik elke maandag en vrijdag een masker van aramis, de snelle masker van 5 minuten is dat om alles te ontrekken. ook doe ik om de zoveel tijd wel eens een masker van dr van Hoogh, dan zit ik dus echt een 20-30 minuten met zo'n masker op me kop, en het voelt heerlijk aan ^_^
pi_22020666
quote:
Op vrijdag 17 september 2004 13:13 schreef Jaguar645 het volgende:

[..]

ik zit na de sportschool altijd een half uur ongeveer in het turks stoombad, dat is dus 3 keer in de week ofzo

en gebruik elke maandag en vrijdag een masker van aramis, de snelle masker van 5 minuten is dat om alles te ontrekken. ook doe ik om de zoveel tijd wel eens een masker van dr van Hoogh, dan zit ik dus echt een 20-30 minuten met zo'n masker op me kop, en het voelt heerlijk aan ^_^
En waar zijn die masker goed voor als ik vragen mag?
Ikzelf gebruik een zelfwarmend masker van Garnier uit de Pure-lijn. 3 minuten moet ik die erop laten zitten.
  vrijdag 17 september 2004 @ 16:49:32 #274
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_22020717
Ik gebruik de SP lijn van Wella "just men" en verder creme en balsem van Goldwell (oa ginko balsem)
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 17 september 2004 @ 17:14:30 #275
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_22021214
quote:
Op vrijdag 17 september 2004 16:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik gebruik de SP lijn van Wella "just men" en verder creme en balsem van Goldwell (oa ginko balsem)
het gaat hier alleen niet over haarproducten. Maar goed dat je je haar ook verzorgd met goede producten. Ben zelf meer een Redken fanaat
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  vrijdag 17 september 2004 @ 17:20:22 #276
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_22021338
quote:
Op vrijdag 17 september 2004 17:14 schreef DusDat het volgende:

[..]

het gaat hier alleen niet over haarproducten. Maar goed dat je je haar ook verzorgd met goede producten. Ben zelf meer een Redken fanaat
En wella en goldwell maken meer dan alleen haarverzorgingsproducten, heb bv een Mosturizing Balm van Wella voor na het scheren. De producten waar ik het over had zijn allemaal huidverzorgingsproducten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_22029819
Bedankt voor het advies . Maar heeft iemand hier nog een idee over? Alvast bedankt. Doei.
quote:
Op donderdag 16 september 2004 19:35 schreef FireFly1. het volgende:
Hallo . Ik gebruik nu ongeveer een maand een paar Biotherm Homme producten, namelijk:
-Biotherm Homme Non Drying Cleansing Gel.
-Biotherm Homme Active Moisterizer.
-Biotherm Homme Aqua Sensitive.

Het bevalt mij wel ( na het scheren en die producten is mijn huid zo zacht ), maar ik heb meestal wel als ik de Biotherm Homme Active Moisterizer aanbreng op mijn huid ( met name op mijn jukbeenderen ongeveer ) dat het een beetje brandt :S . Ik weet niet of anderen dit ook hebben, maar dit betekent toch niet dat ik er meer rimpels of zo van krijg? :| .
pi_22033185
Nou ja, je kunt in vervolg dan beter producten nemen die afgestemd zijn op de gevoelige huid.

Aquapower van Biotherm schijnt heel fijn te zijn:
quote:


Ultra Moisturizing Oligo-Thermal Care

AQUAPOWER quenches, tones and leaves dry skin feeling soft and supply all day, every day. Its formula keeps skin balanced and regenerated. As soon as it is applied skin is perfectly quenched, revitalized and feels ultra-fresh for hours.
bron
  zaterdag 18 september 2004 @ 10:54:37 #279
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_22033516
Oh, en Ginger Salt scrub van Wella back to Basic vind ik ook heel lekker.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_22035255
quote:
Op donderdag 19 augustus 2004 17:40 schreef Refragmental het volgende:
Ik heb tevens last van puistjes op m'n rug/schouders, hoe krijg ik die weg?
Ik heb een beetje een vette huid daar. Echt niks schijnt te helpen.
Iemand anders daar ervaringen mee?
Yep, ik durf erom te wedden dat dit je er voor een groot deel vanaf helpt: Bitterzout / Epsom Salt / Magnesiumsulfaat (verschillende namen voor hetzelfde product), moet je effe bij de drogist en/of kruidenwinkels vragen. Je kan dit op twee manieren gebruiken: 1. Een paar eetlepels van het spul in je bad gooien en erin gaan baden 2. Je rug/schouders nat maken, het spul eroverheen wrijven, op laten drogen (+- 10 minuten) en vervolgens afspoelen (ik doe het op de 2e manier).

Daarnaast is het handig om 1 x per dag je rug/schouders te scrubben, Scrubgel van Dr. vd Hoog vind ik heel goed.
  zondag 19 september 2004 @ 17:08:43 #281
90450 Jack_Flash
Not jumpin', just chillin
pi_22060942
Hallo,

Ik heb een vraag over maskers. Ik heb dit topic en de vorige twee al doorgezocht maar kon er niets over vinden.

Hoe vaak kan je een masker gebruiken? Ik heb nu een face mask van de etos gekocht, ik heb het nu twee keer in drie dagen opgesmeert en het bevalt prima. Van te voren was ik mijn gezicht met nivea face wash (voor de gevoelige huid btw) en daarna smeer ik Clarins oogcontourgel rond mijn ogen en nivea dag creme op de rest van mijn gezicht. En is het verstandig om eerst te scrubben voordat je een masker gebruikt?

Alvast bedankt!
pi_22061148
Zomers gerbuik ik een masker één keer in de week en in de winter twee keer.

Verder eerst scrubben .
  zondag 19 september 2004 @ 20:07:25 #283
90450 Jack_Flash
Not jumpin', just chillin
pi_22064939
Thanks! Dan zal ik me maar even inhouden komende week.
pi_22065866
Uit gesloten topic:
quote:
Op zondag 19 september 2004 20:37 schreef Dauthi het volgende:
Wie gebruikt hier facescrub ?

Welke Facescrub gebruik je ?

oja en werkt het goed tegen die blackheads/meeeters ?

Ik gebruik zelf nog geen facescrub, ga dinsdag waarschijnlijk de Nivea For Men Face Scrub kopen.
“A good life is when you assume nothing, do more, need less, smile often, dream big, laugh a lot and realize how blessed you are for what you have”
pi_22066509
Uit gesloten topic:
quote:
Op zondag 19 september 2004 20:40 schreef leolinedance het volgende:
Ik heb vernomen dat dit heel fijn spul is voor de vettige huid. En het schijnt ook nog eens erg goedkoop te zijn. Nu wil ik het dus graag gaan kopen, maar ik krijg het niet gevonden. Heeft iemand een idee waar ik het zou kunnen bestellen? Of halen in regio Eindhoven?

Alvast bedankt
  zondag 19 september 2004 @ 21:31:14 #286
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_22066998
Het gaat hier om Alcolado Glacial trouwens....als iemand weet waar het tekoop is zou ik het graag horen!
pi_22067911
Voor degene die zich, net als ik, afvraagt wat Alcolado Glacial is:

"ALCOLADO GLACIAL SPLASH LOTION".
Alcolado Glacial is a very refreshing splash lotion - because of its cooling effects, locally it is popularly known as 'the airconditioner in a bottle".
The high quality of the lotion is derived from its high alcohol content (74%), menthol and other essential oils. The secret formulation of these ingredients results in a highly refreshing lotion.

ALCOLADO GLACIAL has become a multi-use lotion:
1. Refresher:
People splash it over their body to feel refreshed (combination alcohol and menthol).
2. Headache/fever:
By applying a handkerchief wet with Alcolado Glacial on the forehead, the cooling effect can be compared to the previously used ice blocks. With Alcolado Glacial it smells nice too. The menthol fragrance is associated with medicinal effects.
3. Mosquito bites:
Many people splash Alcolado Glacial on their body (legs and arms) after mosquito bites. Many splash it on to prevent mosquito bites.
4. After Shave:
It is cool and strong; stronger than an after-shave.
5. After Bath:
Alcolado Glacial is not a long-lasting perfumed body lotion. Many people use it after a bath because it feels so nice and INVIGORATING.
6. Make-up Remover:
It removes make-up too!
7. Massage/Rubbing:
It smells healthy!
8. Others:
In Curacao, Alcolado Glacial is used by many for cleaning purposes too, like telephones, window glasses, etc. Alcohol cleanses well, everybody knows that but it does not smell nice as Alcolado Glacial does!"
Bron: Curacao of Curacao

Op deze pagina staat een adres en site van een bedrijf die het merk verkoopt.
Live fast, die young...
  zondag 19 september 2004 @ 22:21:44 #288
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_22068495
quote:
Op zondag 19 september 2004 22:02 schreef Kaizen het volgende:
Voor degene die zich, net als ik, afvraagt wat Alcolado Glacial is:

"ALCOLADO GLACIAL SPLASH LOTION".
Alcolado Glacial is a very refreshing splash lotion - because of its cooling effects, locally it is popularly known as 'the airconditioner in a bottle".
The high quality of the lotion is derived from its high alcohol content (74%), menthol and other essential oils. The secret formulation of these ingredients results in a highly refreshing lotion.

ALCOLADO GLACIAL has become a multi-use lotion:
1. Refresher:
People splash it over their body to feel refreshed (combination alcohol and menthol).
2. Headache/fever:
By applying a handkerchief wet with Alcolado Glacial on the forehead, the cooling effect can be compared to the previously used ice blocks. With Alcolado Glacial it smells nice too. The menthol fragrance is associated with medicinal effects.
3. Mosquito bites:
Many people splash Alcolado Glacial on their body (legs and arms) after mosquito bites. Many splash it on to prevent mosquito bites.
4. After Shave:
It is cool and strong; stronger than an after-shave.
5. After Bath:
Alcolado Glacial is not a long-lasting perfumed body lotion. Many people use it after a bath because it feels so nice and INVIGORATING.
6. Make-up Remover:
It removes make-up too!
7. Massage/Rubbing:
It smells healthy!
8. Others:
In Curacao, Alcolado Glacial is used by many for cleaning purposes too, like telephones, window glasses, etc. Alcohol cleanses well, everybody knows that but it does not smell nice as Alcolado Glacial does!"
Bron: Curacao of Curacao

Op deze pagina staat een adres en site van een bedrijf die het merk verkoopt.
Oh dank je Dit had ik nog niet gevonden. Maar nu nog een zaak vinden die het verkoopt. Bij die ene zaak staan het niet in het asortiment (maar misschien hebben ze het wel hoor). Maar dan moet ik naar Uithoorn toe. Dat zie ik eigenlijk ook niet zo zitten
  woensdag 29 september 2004 @ 13:37:50 #289
90450 Jack_Flash
Not jumpin', just chillin
pi_22283693
Wat doen jullie eigenlijk na het scheren? Ik maak mijn gezicht eerst schoon met een lotion, dan aftershave balsem (nivea) en als dat ingetrokken is smeer ik er face creme (ook nivea) op. Is dat wel handig, om twee dingen zo snel achter elkaar erop te smeren? Ook omdat er bij het scheren altijd wel wondjes ontstaan, en ik weet niet of gezichtscreme nou wel zo handig is in een open wond(je).
pi_22284764
Het is vast al eens eerder gevraagd maar wat helpt nou echt goed tegen een vette huid? En dan bedoel ik op het gezicht, de t-zone zeg maar. Dat nivea spul heb ik al een tijd geprobeerd maar het werkt bij mij voor geen meter. Heeft iemand misschien wat namen van producten voor wanneer ik de douglas inloop?
pi_22285731
Biotherm Homme T-Pur is voor mannen met een gemengde huid dan wel een vette huid.
pi_22286575
ah ok maar is dat ook om de hele dag een beetje mat effect te houden?
  woensdag 29 september 2004 @ 17:41:35 #293
90450 Jack_Flash
Not jumpin', just chillin
pi_22288778
quote:
Op woensdag 29 september 2004 14:25 schreef Chasin het volgende:
Het is vast al eens eerder gevraagd maar wat helpt nou echt goed tegen een vette huid? En dan bedoel ik op het gezicht, de t-zone zeg maar. Dat nivea spul heb ik al een tijd geprobeerd maar het werkt bij mij voor geen meter. Heeft iemand misschien wat namen van producten voor wanneer ik de douglas inloop?
Is het niet handiger om na die nivea (voor de vette huid) een hele zachte gezichtscreme op te smeren? Dan maakt je huid zelf minder talg aan. Ook om de porien weer te sluiten, anders verzamelen die gelijk weer nieuwe troep.
pi_22294058
Is deze grap al langsgeweest:
quote:
Huidverzorging voor de heren
Vaseline bedoel je?
  woensdag 29 september 2004 @ 22:00:51 #295
24672 Ghettobob
Get rich, or die trying
pi_22295509
Ik gebruik nu sinds een tijdje de cleaner van Zirh (was in de aanbieding) en de scrub en mat control moisturizer van Lancome Homme...goeie combi moet ik zeggen, mn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien en behalve mn neus blijft mn gezicht ook de hele dag mat....
Remind yourself: Nobody's build like you, you designed yourself...
pi_23030344
Soms als ik over me gezicht wrijf dan veeg ik van die korreltjes eraf. Niet dat het veel is, maar 2 kleine korreltjes..
Het zijn van die kleine witte korreltjes. Is dit talg ofzo (hoe kan dat in hemelsnaam een korreltje worden op de huid???) of iets anders?
  dinsdag 2 november 2004 @ 20:34:14 #297
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_23032084
quote:
Op dinsdag 2 november 2004 19:30 schreef SoLiDRyDeR het volgende:
Soms als ik over me gezicht wrijf dan veeg ik van die korreltjes eraf. Niet dat het veel is, maar 2 kleine korreltjes..
Het zijn van die kleine witte korreltjes. Is dit talg ofzo (hoe kan dat in hemelsnaam een korreltje worden op de huid???) of iets anders?
Kdenk dat je dode huidcellen bedoelt, heel makkelijk om dit probleem op te lossen: scrubben !! het hangt van je huidconditie af hoe vaak je een scrub nodig hebt. Maar 2 a 3x perweek is vaak toch wel een goed idee.
Probeer ook eens je huid goed van vocht te voorzien, want daar kan het ook van komen. Veel mannen denken dat een ander huidtype dan vochtarm geen vocht nodig heeft. Fout :-)

Persoonlijk vind ik een wat fijnere scrub lekkerder dan de meer grovere scrubs, maar loop even een Ici, Douglas of PourVous binnen en vraag er naar.

Succes!
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_23032845
Hoe kan je je gezicht het beste wassen dan?
Alleen met water (maar dan wordt het niet echt schoon) of met een beetje douchegel (die wel ph-neutraal is)??
pi_23033211
quote:
Op dinsdag 2 november 2004 21:02 schreef SoLiDRyDeR het volgende:
Hoe kan je je gezicht het beste wassen dan?
Alleen met water (maar dan wordt het niet echt schoon) of met een beetje douchegel (die wel ph-neutraal is)??
Met een face-wash, en één of twee keer in de week srubben. Vervolgens de huid voeden met een
crème of een emulsie.
  dinsdag 2 november 2004 @ 21:19:00 #300
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_23033252
quote:
Op dinsdag 2 november 2004 21:02 schreef SoLiDRyDeR het volgende:
Hoe kan je je gezicht het beste wassen dan?
Alleen met water (maar dan wordt het niet echt schoon) of met een beetje douchegel (die wel ph-neutraal is)??
Je moet je gezicht reinigen met producten die zijn gemaakt voor je tere gezichtshuid. Deze producten kan je onderscheiden in twee categorien:
1. producten die je moet gebruiken in combinatie met water [cleasing gel, foam, etc.]
2. producten die je niet hoeft te gebruiken in combinatie met water [cleansing milk]
Om verder te gaan moet je weten welke manier je het lekkerst vind. In het algemeen gebruik je optie 2 als je een wat drogere huid heeft. Hoezo? Omdat water van de buitenkant op je huid vochtontrekkend is --> meer droogte.
Voor elk huidtype heb je speciale reinigingsproducten, dus ook even nagaan wat het beste bij jou past.

Je kan het beste 's ochtends & 's avonds je huid reinigen. Omdat je huid 's nachts erg actief wordt, zich hersteld, vernieuwd is het belangrijk om 's ochtends al het 'kwade' wat wordt afgescheden in de nacht te verwijderen.
Je reinigt 's avonds om de overdag opgelopen vervuiling [stof, vuil, uitlaatgassen etc.] te verwijderen, zodat je huid in de nacht schoon aan haar proces kan beginnen.

Om je reiniging compleet te maken is er de lotion. Deze lotion zorgt niet er niet alleen voor dat het allerlaatste vuil wordt weggehaald, het geeft ook een verzorgende basis voor je creme & het sluit te porien.

Omdat je met de 2maal daags reiniging niet alle huidcellen kan verwijderen die overbodig zijn en voor irritaties kunnen dienen, ga je scrubben. Dit is een wat meer diepere reiniging, dus ook onderliggend vuil komt naar boven.
Resultaat: een gladdere, stralendere huid.
Als je gaat scrubben, doe je eerst de gewone reiniging, dan de scrub en daarna de lotion.

Dit alles vormt de basis van een mooie huid.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  dinsdag 16 november 2004 @ 20:03:17 #301
87681 Sark
Shellslaaf
pi_23360207
ik ben heel wat te weten gekomen door alle 3 de topics te lezen maar 1 ding is me niet helmaal duidelijk en dat is:

In welke volgorde moet ik de producten gebruiken ( dus welke producten ).
ik bezit op dit moment
Clarnins scrub
Aquapower biotherm
Baume Apaisant Sans Alcool van biotherm

dus welke producten zla ik hier nog aan toe kunenn voegen en in welke volgorde gebruik ik ze, dus voor na het scheren
If you always do what you always did you always get what you always got!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')