abonnement Unibet Coolblue
pi_24534014
Wij hebben ook twee reiswiegjes bij de DMT.
Ik vind het wel handig hoor.

De ene zit er op en de ander willen we gewoon als wiegje voor beneden (in de box) gebruiken. Dat hebben we toendertijd ook bij Wilyan gedaan.
W ~ H ~ T
pi_24571032
het was even puzzelen maar onze wagen is klaar voor de komst van de baby:



het reiswiegje matcht qua kleur niet helemaal met de wagen maarja, hij zit er goed op en ik ben blij dat ik al lopend in 't bakje kan kijken. we hebben er zelfs een regenhoes bij die over beide kanten past. misschien gaan we dat andere wiegje inderdaad wel als extra slaapplekje voor de baby gebruiken, goed idee jonnetje.
  vrijdag 14 januari 2005 @ 22:56:21 #228
34891 melonovy
La Kutschie
pi_24571622
Jonnetje, en andere nieuwsgierigen, hier ons wagentje:


Ik wil er nog een kiddyboard oid bij kopen voor de grotere afstanden, Chiara loopt zelf erg goed, ik woon boven een winkelcentrum, vlakbij allerlei voorzieningen die goed voor Chiara zelf te doen zijn. Voor de lange afstanden neem ik of iemand mee, of gaat de baby in een slan, of Chiara op het plankje, we zien wel even, komt vast wel goed. Ik wil van de zomer eigenlijk ook wel zo'n fietskar waar de 2 naast elkaar in kunnen zitten, en die je makkelijk los kunt koppelen en dan kan duwen, weer een probleem opgelost.
Het voelt goed hè?
A je to!
pi_24571826
Mooie wagens meiden!!!

Hier wil zelfs Janneke amper meer in de buggy
De jan lul van het geheel.
Alles is gaan hangen, behalve me lach :)
Kutsch; tussen kut en kitsch
Het voelt heerlijk!!!!
pi_24571873
lijkt me een prima oplossing zo melonovy! al dacht ik bij je eerdere beschrijving dat je bedoelde dat chiara bovenop de wagen kon zitten, net als alicia bij jayden. was de kinderwagen die je voor chiara had niet meer geschikt? zo'n fietskar lijkt me ook heel leuk en handig. maar ja een goede is wel weer aan de prijs. dus de eerste tijd ga ik maar weer alles lopend doen...

hebben jullie nou ook dat als je dan weer iets klaar of aangeschaft hebt dat je denkt "Oh God als we er dadelijk maar een gezond babietje in kunnen leggen..." ik bedoel niet vanwege 't geld natuurlijk, maar zo'n angst dat je de goden verzoekt door zo voorbereid te zijn. het moet toch allemaal maar goed gaan... nou ja, 't zullen m'n hormonen wel zijn.
pi_24571892
hihi jessie! ik zat ook al te denken: dadelijk kan Piet ineens lopen als 'n kievit en wil hij helemaal niet meer in de wagen. (maar tegelijkertijd denk ik niet dat 't zo'n vaart zal lopen, meneer is ook van de luien hoor. )
  vrijdag 14 januari 2005 @ 23:17:50 #232
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_24572029
Dat idee van de goden verzoeken had ik wel voor de geboorte van Katja, maar niet meer zo erg voor de geboorte van Job.

Mooie wagens, Bixister en Melonovy . Ik heb lang lopen etteren met het op stap gaan met 2 kinderen, maar sinds een maand of twee loopt Katja ineens heel goed mee. Ze wacht nu ook braaf met oversteken en rent niet meer zomaar alle kanten op.

Ik weet nog steeds niet of ik er spijt van heb dat ik geen duowagen heb gekocht. Het zou me veel frustraties hebben bespaard, maar aan de andere kant is Katja liever lui dan moe en als het aan haar lag zou ze nog steeds zoveel mogelijk in een buggy vervoerd worden. Wat dat betreft is het goed dat ze die mogelijkheid niet meer had.

Een kiddyboard hadden wij ook, maar dat is nooit zo'n succes geweest, maar dat kan ook komen omdat mijn vriend er zelf één gemaakt had. Wij vonden die officiele Kiddyboards veel en veel te duur.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
  vrijdag 14 januari 2005 @ 23:22:53 #233
34891 melonovy
La Kutschie
pi_24572150
Ik heb trouwens ook zo'n polsbandje voor Chiara, dan zit ze met een lijntje aan me vast en kan niet zomaar alle kanten oprennen. Ziet er misschien een beetje onsympathiek uit, maar het gaat er om dat ik er baat bij heb.

Bix, ik herken het ook wel hoor, die onzekerheden die er nu weer bij komen kijken, zal het wel weer net zo goed kunnen gaan als toen bij Chiara, en de angsten zijn er net zo goed weer bij een 2e...
Het voelt goed hè?
A je to!
pi_24572182
Dat bandje heb ik heel hard nodig gehad bij Bo. En heeft menig discussie op straat doen uitlokken. Maar je eigen kind ken je t beste hoor!
De jan lul van het geheel.
Alles is gaan hangen, behalve me lach :)
Kutsch; tussen kut en kitsch
Het voelt heerlijk!!!!
  vrijdag 14 januari 2005 @ 23:28:14 #235
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_24572270
Ik heb bij Katja ook zo'n bandje geprobeerd, maar daar raakte ze volslagen van in paniek en uiteindelijk leverde dat nog veel gevaarlijker situaties op, dus daar ben ik snel mee gestopt.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_24581939
Ahaaaa....
Ja tuurlijk, is ook zo! Jullie wonen boven een winkelcentrum..
(kan ik hier zwangerschaps-dementie als smoes in de groep gooien? Vast wel he?)

Wij hebben hier in de buurt alleen de bakker en de buurtsuper waar we alleen in noodgevallen (als we weer eens iets zijn vergeten) komen. We halen meestal alle boodschappen in één keer in L'warden in een gebouw waar Lidl, C1000, Kruidvat, Blokker, Zeeman & een VillaHapp-outlet zitten. En als we voor kleding ofzoiets gaan shoppen zijn we ook al gauw op Leeuwarden aangewezen. Voor de boodschappen lopen we altijd eerst samen thuis alles na en maken we lijstjes Daarna haalt Michiel dan alles (meestal vanuit zijn werk) alleen op.
Als we écht Leeuwarden ingaan zijn we vaker langer weg en gaat Wilyan dus áltijd in de buggy.

Bix, zou het er aan liggen dat we jongens hebben? Daar hoor je vaker over dat die de eerste paar jaar vaker liever in de buggy 'lui' zitten te wezen dan dat ze 'moeite moeten doen' (lopen).

Zo'n polsbandje heb ik ook al een paar keer over na zitten denken.. Ondanks dat we in zo'n klein prutdorp wonen, wil je niet weten hoe hard ze hier soms door de (een-richtings-verkeer)straat racen..
Gister avond werd onze hond bijna van achteren (tegen het verkeer in dus) plat gereden! Michiel kon 'm nog net aan de kant trekken.
Wilyan hobbelt namelijk ook wel graag zomaar ineens de andere kant op, dus zo'n bandje leek mij ook wel wat. Wel zo veilig met al het verkeer hier.
W ~ H ~ T
pi_24582066
En vergeet ik helemaal de reacties op Melonovy's en Bix' nieuwe wagens!

Mel: Hij's leuk! Mooi ding man. Lekker handig, multifunctioneel, wendbaar wagentje joh!

Bix: Hij is moooooooooooi ! ! ! !
En zo raar is dat toch niet, blauw en grijs bij elkaar?
W ~ H ~ T
pi_24587013
ja mooi he? ik ben er ook echt hartstikke blij mee. zijn die reiswiegjes van jouw MT ook zo klein trouwens? ik vrees dat ons babietje er niet lang in zal passen!

en dat kleurverschil maakt me niks uit hoor, maar 't was een beetje een gedoe voor we ze hadden: eerst was er sprake van donkerblauwe bakjes, dus daar had ik op geboden (marktplaats). toen bleek dat die mevrouw van BabyRent Arnhem zich vergist had, de blauwe bakjes waren voor een enkele wagen dus te breed. er waren nog wel grijze bakjes. ok, mij best. maar dat was nog niet alles: toen de grijze bakjes bezorgd werden bleken de bijbehorende beugels (om ze op de wagen te bevestigen) er niet bij te zitten. pfff. die BabyRent Arnhem mevrouw was wel heel aardig en vond 't erg vervelend dat 't niet compleet was; ze heeft alle filialen van BabyRent gebeld om te kijken of er ergens nog zo'n set beugels was. nou dat was niet zo en zelf kon ze ze ook niet vinden. toen bleek de leverancier nog zo'n set te hebben, die zit hier gelukkig niet zo heel ver vandaan. op kosten van BabyRent konden we die daar ophalen gistermiddag. en gisteravond dus mee aan de slag gegaan, met bovenstaand resultaat. wel een gepiel hoor met schroefjes en dingetjes die maar op 1 manier konden, maar 't is gelukt.
pi_24597007
Echt groot zijn die reiswiegjes niet nee...

De binnenmaten van de reiswiegjes van de DMT zijn ong 72 cm bij 30 cm... Dus mocht gupje net zo'n reusje als Wilyan zijn bij de geboorte, dan is hij/zij idd ook heel snel uit dat ding gegroeid.

(ik snap sowieso niet waarom ze die dingen niet net iets groter maken..)
(ik hoor zoveel erover dat hun kids er met een maand of drie er al uit gegroeid waren.. )
W ~ H ~ T
  vrijdag 11 februari 2005 @ 13:18:11 #240
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_25039144
In Koelstra Flexxo kinderwagen: vraag en probleem ontstond een dringende vraag. Het topic is inmiddels gesloten, maar kan iemand Bartman helpen?
Als je niet lacht, ben je dood.
  vrijdag 11 februari 2005 @ 16:44:34 #241
35446 NT-T.BartMan
voorgoed vertrokken
pi_25042422
quote:
Op vrijdag 11 februari 2005 13:18 schreef dutchie het volgende:
In Koelstra Flexxo kinderwagen: vraag en probleem ontstond een dringende vraag. Het topic is inmiddels gesloten, maar kan iemand Bartman helpen?
bij deze nog even de relevante tekst:
quote:
Wij hebben alweer zo'n twee jaar een Koelstra Flexxo in gebruik. De wagen is nu echte een probleempje aan het ontwikkelen: het voorwiel gaat spontaan zwabberen. Is dit een bekend euvel?
De Koelstra website blinkt uit in het ontbreken van contactgegevens, en omdat we verhuisd zijn is de originele leverancier een beetje ver weg. Zou ik gewoon de lokale Prenatal kunnen binnenlopen en daar om service vragen?
Ik ben inmiddels naar de lokale prenatal geweest, maar omdat de garantie (1 jaar) inmiddels verlopen is kunnen de daar niet veel meer voor me doen dan dure onderdelen bestellen.

Vandaar mijn herhaalde vraag: herkent iemand dit probleem? Is het een bekend euvel? Kan iemand iets over een eventuele oplossing zeggen?
  † In Memoriam † zaterdag 12 februari 2005 @ 09:56:54 #242
37843 lady-wrb
kortaf
pi_25053257
Ter info:

De moeder van mijn stiefkindjes heeft een doubak maar dan achter elkaar... de zwaarste voorop de lichtste erachter.
Altijd al ??vraagtekens?? gehad bij dit ding en van de week zijn ze met wagen en al in de sloot gereden ...(moment van onoplettendheid natuurlijk maar toch!!)
Baby en kind onderkoeld, ambulance, vocht achter longen, zieknhuis, in folie ingewikkeld en hele toestanden, paniek en dergelijke
Persoonlijk zeg ik .... neem nooit een achter-elkaar-duo-bak
Zoals ma kamper piet zegt:
~~ * * eeN DaG NieT LEVEN ~~ IS DaG NieT LacHT TOCHT ? * * ~~
  zaterdag 12 februari 2005 @ 10:58:58 #244
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_25053509
Spekkiemonster, dat is inderdaad eng. Dat was ook mijn probleem met de duowagen achter elkaar. Doordat het zwaarste gewicht voor zit is er niks meer aan te houden of te corrigeren als het fout gaat.
Althans, ik hield hem niet. Mijn vriend, die een stuk zwaarder en langer is, kon het wel.

Is alles inmiddels in orde met de kinderen?
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_25053600
ja hoor livelink.... inmiddels wel gelukkig! Moeder was er gelijk achteraan gesprongen en heeft duo-bak het water uitgetild boven d'r hoofd (wat een krachten heeft een moeder soms zeg!!) Iemand anders heeft de kindjes bevrijd die nog vast zaten. 4 man stond aan de overkant te kijken vol sensatie maar deden niks!! GRM&*())%%#@
De schrik zit er voor de oudste vooral nog erg in. Hij heeft het er de hele dag over dat de eendjes bang waren (zielig hoor). Hij was een echte waterfan, maar ik ben bang dat watervrees er nu wel bij komt kijken de eerst volgende keer dat we gaan zwemmen. Maar ik ga behoorlijk off-topic nu sorry
Wou inderdaad aangeven dat zo'n wagen er gewoon vandoor gaat als je ff niet oplet, zeker als de zwaarste voorin lekker gaat draaikonten. Niet meer te houden ....
On OWja..... zet 'm altijd op de klip als je stil staat .... omvallen is moeilijker dan wegrollen ....
Zoals ma kamper piet zegt:
~~ * * eeN DaG NieT LEVEN ~~ IS DaG NieT LacHT TOCHT ? * * ~~
  Moderator zaterdag 12 februari 2005 @ 18:19:19 #246
45833 crew  Fogel
pi_25059612
Wij zijn nu ook vast begonnen met het kijken naar een kinderwagen voor onze tweeling in wording (nu week 16-17), en willen graag een met vier wielen waar de babies in aparte nesten naast elkaar kunnen liggen (en later zitten). Vandaag hebben we de DuoWalker getest, maar vonden het niks, de constructie kwam wat te gammel over, en het (op zich goed bedachte) stuursysteem op de voorwielen werkt voor geen meter als je achteruit wil rijden.
Uit de wagens die we verder op internet hebben kunnen vinden heeft eigenlijk alleen One Tree Hill de juiste specifikaties, maar we hebben nog geen winkel gevonden waar ze dat ding hebben staan (in Oslo en omgeving) om hem uit te testen.
Criteria naast de bovengenoemde 4 wielen en aparte nestjes, is dat de wagen vrij makkelijk door een 'normale' deur past en dat hij opgevouwen in de kofferbak van onze Mazda 323 past (GLX sedan 1992 model), en tot slot dat de wagen makkelijk per vliegtuig te vervoeren is in opgevouwen toestand (wegens het feit dat vele honderden kilometers van beide grootouderparen af wonen die makkelijker per vliegtuig dan met de auto te bereiken zijn).
Iemand tips? (prijsklasse is niet belangrijk)
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_25085830
Is er via www.mountainterrain.com niks te vinden?

Ik heb hier (shopfinder) even wat "gerommeld" en dit kwam eruit...
Country: Norway
Province: Akershus
City: OSLO

Dealer Fru Lyng
Citypassagen, Akersgt.17
0180 OSLO
+47 22 42 20 20
W ~ H ~ T
  Moderator woensdag 16 februari 2005 @ 21:58:50 #248
45833 crew  Fogel
pi_25117308
quote:
Op maandag 14 februari 2005 14:00 schreef Jonnetje het volgende:
Is er via www.mountainterrain.com niks te vinden?

Ik heb hier (shopfinder) even wat "gerommeld" en dit kwam eruit...
Country: Norway
Province: Akershus
City: OSLO

Dealer Fru Lyng
Citypassagen, Akersgt.17
0180 OSLO
+47 22 42 20 20
Dank je! Ik vind heel die site erg onoverzichtlijk en had eerlijk gezegd helemaal over de shopfinder heen gekeken. (en dat die winkel in dat warenhuis zat wist ik ook niet, al heb ik een jaar er slechts 300 meter vanaf gewoond )
Binnenkort maar eens gaan kijken daar
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_25125939
Graag gedaan hoor..

En succes he!
W ~ H ~ T
pi_25704082
laatst zag ik iemand lopen met een kinderwagen Esprit, helemaal leuk vond ik hem Waar kun je die wagens kopen en van wat voor kwaliteit zijn ze?
Niet dat ik hem nu nodig heb, maar ik kan de info maar alvast hebben
Jouw kleine handje grijpt
mijn grote vinger vast
mooi toch dat mijn vinger
zo in jouw handje past
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')