abonnement Unibet Coolblue
pi_18371945
Ik denk dat ik een soort van verliefd aan het worden ben op iemand die ik via MSN heb leren kennen. Ik ben getrouwd en ben op het moment ook erg gelukkig in mijn relatie. Het chatten doe ik om anderen te leren kennen en een beetje dom lullen met gelijkgestemden. Nu is er sinds 2 weken iemand die precies de juiste woorden en gevoelens kan benoemen. In ieder geval iemand waarbij ik mij heel lekker voel. Maar het is nu nog maar een internet flirt onschuldig maar ik merk dat ik hem toch wel heel erg leuk ga vinden en hij mij ook. We hebben beide een relatie en willen beide ook niet dat dat veranderd maar er is een onbeschrijfelijk gevoel dat steeds meer de overhand neemt. Ik kijk vol spanning af naar de mailtjes die verschijnen en merk ook dat ik heel gelukkig ben als ik een mailtje krijg. Nu hebben we vanmiddag voor het eerst met elkaar gesproken en het was een super gesprek. Alsof we elkaar al jaren kennen. We willen elkaar graag een keer zien zodat het allemaal wat minder abstract wordt.

Zijn er mensen met ervaringen en kennen jullie deze tegenstrijdige gevoelens?

Ga nou niet meteen in de verwijtende sfeer van" beh je gaat vreemd" of dergelijke want ik ben mij van dat gevaar zeer bewust en ik zal het ook niet zo ver laten komen. Ik wil alleen maar weten of er anderen zijn die dezelfde maffe gevoelens hebben.
Pessimisme: "Het leven is zwaar klote!"Optimisme; "Welnee joh, het kan nog veel erger!"
pi_18371981
quote:
Verliefd op iemand via internet
Stop (er mee).
[b]Fuck Off, ######## ##### #####![/b]
pi_18372006
je hebt een belofte gemaakt tegenover iemand die je al langer kent. Dit is niet genoeg reden om daaraan te twijfelen. Je kan die andere persoon toch ook als vriend/in zien... Waarom meteen meer?
Zo gaan wij níet met elkaar om in Nederland
pi_18372024
Ik heb mn vriendin leren kennen via het internet. Maarehhh ... je bent getrouwd, waarom gevoelens kweken / risceren die niet handig zijn.
pi_18372030
quote:
Op maandag 12 april 2004 17:42 schreef RdP het volgende:

[..]

Stop.
pi_18372082
Ik schreef een soort van verliefd gevoel................ wellicht had ik moeten zeggen een gevoel dat je hebt als je als kind een kadootje mag open maken. Een soort spannende gebeurtenis. Ik ben niet verliefd. Het is gewoon een apart gevoel.
Pessimisme: "Het leven is zwaar klote!"Optimisme; "Welnee joh, het kan nog veel erger!"
  maandag 12 april 2004 @ 17:48:45 #7
73528 Ifyafeelme
The fox and the fresh grapes.
pi_18372131
Wat jij voelt is geen verliefdheid maar spanning en een soort van uitdaging, stop ermee
anders maakt het alles kappot waar je misschien met veel inspanning aan gewerkt hebt.
Life's A Mess, Don't Stress
pi_18372162
Gewoon voor gaan. Als jij persoonlijk niet meer groeit van de relatie met je huidige man en je internet vriend roept aspecten in je wakker die je wilt verkennen waarom zou je dat dan tegenhouden. Wil je je huidige relatie niet op het spel zetten en ben je verliefd op een mentaal plaatje dat je van de internet mysterie man hebt gemaakt wees dan ook realistisch. Ontmoet de man en luister naar je eigen gevoel.
pi_18372189
quote:
Op maandag 12 april 2004 17:43 schreef Infinity123 het volgende:
je hebt een belofte gemaakt tegenover iemand die je al langer kent. Dit is niet genoeg reden om daaraan te twijfelen. Je kan die andere persoon toch ook als vriend/in zien... Waarom meteen meer?
Yep dat klopt en die belofte wil ik ook absoluut niet verbreken, ik ben dol op mijn man en hou zielsveel van hem. Maar dat is ook niet de vraag. Ik ben inderdaad zoekende naar iemand waar ik mee kan praten op een ander nivo. Ik weet dat dat een beetje vaag klinkt maar mijn man ( hoeveel ik ook van hem hou) is geen prater en zeker niet op het nivo van gevoelens. Dat is het enige dat ik mis in mijn relatie.

Het is altijd zo jammer dat als je een manspersoon leuk vind je er niet zo makkelijk een vriendschap mee kan beginnen is omdat "het een andere man is."

Ik heb vriendinnen zat waar ik mee kan praten maar dat zijn vrouwen en die hebben toch vaak een andere blik op het leven als mannen. Mannen gedachten en belevenissen intrigeren mij, ook omdat er niet veel mannen zijn die hun diepste gedachten en gevoelens zullen uitspreken. Heel jammer maar wel waar. Nu heb ik dus iemand ontmoet die dat wel doet.

[ Bericht 16% gewijzigd door Mrbeenieman op 12-04-2004 17:54:27 (toevoeging) ]
Pessimisme: "Het leven is zwaar klote!"Optimisme; "Welnee joh, het kan nog veel erger!"
  maandag 12 april 2004 @ 17:51:17 #10
15600 BB-King
Long live the King!
pi_18372194
Ga er voor, allebei scheiden en een nieuw leven voor jullie beiden beginnen!!!!!
Wat lees je mijn signature? Heb ik soms wat van je aan?
pi_18372252
Jij bent niet verliefs, je kickt op de persoonlijke aandacht. En waarschijnlijk zit dat bij die andere persoon precies zo. Jij geeft aandacht aan hem, hij aan jou. Je zou die aandacht aan je eigen partner moeten geven.

En denk even goed na: Wat stelt zo'n wederzijdse aadachtgeverij nou voor? Is het niet gewoon een egotripje?
  maandag 12 april 2004 @ 17:57:10 #12
38758 SwOoSh
Bert en Bin laden
pi_18372309
betekende trouwen niet dat je voor altijd met die persoon verder wilt gaan?? als je nu al op iemand anders verliefd word was het dan wel slim om te trouwen?

Ik zal maar niet met hem afspreken want dan kan het helemaal fout gaan.....
♠ ▪ ♣ ▪ ♥ ▪ ♦ ™
pi_18372412
Ik heb een ex die was ook zo.
Soms hoop ik dat ik haar nooit gekend had , dan was mijn leven nu tijdelijk niet verneukt.
Dus kap met je fuckin internet relatie en waardeer de relatie die je nu hebt voordat je alles verneukt.
pi_18372450
Liefde is blind én een vreemde ziekte
Sterkte!
pi_18372469
Ach als je zeker weet dat je 100% van je man houdt en je ook al aangeeft dat je niet op zoek bent naar een andere relatie dan zou ik niet inzien waarom je niet met hem kan afspreken. Mijn zus heeft op deze manier heel veel nieuwe vrienden gevonden en zij heeft ook een relatie. Denk er in ieder geval goed over na wat je nu precies wil.
Als je gaat door filosoferen over iets, kom je altijd uit tot niets....probeer het maar, klopt altijd!
pi_18372493
Niet zomaar getrouwd, verliefd wel
  maandag 12 april 2004 @ 18:08:17 #17
62182 Georges
That's the shit
pi_18372535
Ik zou even wachten met serieuze stappen tot je die ander irl gezien hebt. Op de chat zijn dingen vaak heel anders dan in het echt, is mijn ervaring.
Als het dan klikt dan zie je dan wel hoe je verder gaat. Mocht het goed klikken zou je je huidige relatie eens moeten reevalueren.
Volgens de policy worden proletarische discussies niet aangegaan
  maandag 12 april 2004 @ 18:17:33 #18
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_18372725
quote:
Op maandag 12 april 2004 17:51 schreef BB-King het volgende:
Ga er voor, allebei scheiden en een nieuw leven voor jullie beiden beginnen!!!!!


Ja natuurlijk joh.... even regelen en klaar !
Misschien weet je het niet maar mensen die getrouwd zijn hebben elkaar dingen beloofd. In ieder geval komt het er op neer dat 1 ervan is dat je niet zomaar wegloopt als het even moeilijk wordt.

Trouwens... verliefd zijn doe je niet dat overkomt je.... ook in een relatie. De vraag is doe je er wat mee of niet. Een vriendschap zou gewoon moeten kunnen denk ik
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
  maandag 12 april 2004 @ 19:06:40 #19
89243 MrObjective
I just give my opinion
pi_18373746
quote:
Op maandag 12 april 2004 17:46 schreef Mrbeenieman het volgende:
Ik schreef een soort van verliefd gevoel................ wellicht had ik moeten zeggen een gevoel dat je hebt als je als kind een kadootje mag open maken. Een soort spannende gebeurtenis. Ik ben niet verliefd. Het is gewoon een apart gevoel.
De kop van de topic staat wel ... Verliefd op iemand via internet...

IK heb er zelf aardig wat ervaring mee. (ok, ik ben dan single) Maar heb het vaak genoeg meegemaakt, als je op een chatbox zit en het "klikt", dat vooral getrouwde vrouwen dat soort gevoelens hebben die jij nu hebt.
Ik wil hierbij dan ook niet gaan generaliseren, maar de getrouwde vrouwtjes vinden alle aandacht ineens leuk, en daarbij komen in vele gevallen gevoelens bij los. Toen ik supervisor was op een teletekstchat was het net zo. Allemaal onder het motto, Je kan zo diepgaand met mij praten, dat heeft mijn man niet...bla bla bla
Zoals ik las zit jij niet aan een relatie of wat dan ook te denken, en gaat het bij jou om het praten.
HOUDEN ZO!!!! Weet eerst wat jezelf wil. En je gaf ook aan dat je man niet kan praten. ZORG ER DAN VOOR DAT IE KAN PRATEN!!!!
Heb ik gelijk een vraagje? Weet je man dat je een soulmate hebt op internet met wie je goed kan praten? Weet je man dat jij vindt dat jullie niet goed communiceren?

Het gevoel wat je beschreef... alsof we elkaar al jaren kennen... is herkenbaar (zeker als je uren per dag op MSN je verhaal doet en hij de jouwe)
Persoonlijk ben ik van mening als je over (soort) verliefd praat dat je het toch eens goed bij jezelf moet nagaan, wat je werkelijk voelt.
Persoonlijk zal ik de de punten in de volgende volgorde aanpakken:
1. Praat EERST met je partner over wat je dwarszit.
2. Zeg je partner eerlijk dat je iemand op internet hebt leren kennen met wie je kan praten
3. Als buiten MSN er ook telefoon/sms verkeer is, doe het dan niet stiekem
4. Ook als jullie denken elkaar een keer te willen zien, vertel het eerlijk tegen je partner

En wat ik je ook mee kan geven, 90% van de mannen lopen hun pik achterna. En maken misbruik van een huisvrouwtje die zich een beetje vervelen. (ik zeg niet dat dat zo in jouw geval zo is)

Ik wens je er veel sterkte mee
I am me Just like anyone else I am me No wonder,nor special I am me Not rich, not poor I am me Not genius. nor stupid I am me Not a dream, nor a fairytale I am me Not to be liked, or be hated I am me So what am I You tell me I am me
  woensdag 14 april 2004 @ 15:45:33 #20
47365 Johnny_Cool
Yoji Powerrrr!!
pi_18417921
Ik ken wel iemand die met hetzelfde probleem zit als jij en sterker nog, ik ken zelfs mensen die gescheiden zijn van elkaar vanwege MSN. (1 vd 2 leerde iemand kennen via internet, ging vervolgens vreemd, liet zijn/haar gezin in de steek voor iemand die hij/zij via internet kende)

Kijk uit wat je doet! Hele grote kans dat het om een opwelling gaat. Je lijkt elkaar compleet te begrijpen maar is dat wel zo. Wanneer je dadelijk gaat afspreken.. ik kan er de donder op zeggen dat je stomme dingen gaat doen waar je naderhand spijt van krijgt..

En zeg nu niet, zo ben ik niet, op een zwak moment is iedereen zo. Ik hoef alleen maar naar mezelf te kijken, heb ditzelfde ook meegemaakt met een meisje terwijl ik een goede relatie had die al 2 jaar duurde.

Wanneer je elkaar veroverd hebt is de lol er af en is het janken geblazen..

Bezint eer gij met afspreken begint
  woensdag 14 april 2004 @ 15:53:00 #21
51145 BeF_Aviko
1337 Aardappel
pi_18418099
* BeF_Aviko sluit zich aan bij MrObjective
Je weet het niet...
Ziezo! Da's mooi van Aviko! --> Power to the pieper!
  woensdag 14 april 2004 @ 15:57:54 #22
45563 Djaser
Holy monk yorp
pi_18418211
Ik zou gewoon stoppen met chatten, internet is niet betrouwbaar genoeg om te denken dat je iemand ook echt kent.
  woensdag 14 april 2004 @ 16:08:10 #23
70743 Miss_Nexhil
*Something new has begun*
pi_18418483
Je wit 'het niet zover laten komen'. Niet vreemdgaan dus. Waarom hebben jullie dan tóch met elkaar gesproken ? Had je gehoopt dat dat een afknapper was geworden ? Imo zoek je het dan toch op. Als je met mailen al zulke gevoelens krijgt, is het dan niet veel verstandiger om het contact niet verder uit te bouwen ? (bellen, bellen .. bellen ....... ontmoeten ?) Denk je dat het makkelijker is om het los te laten als je elkaar ook IRL hebt gezien ?

Daar ben ik benieuwd naar .

Verder sluit ik me eerst aan bij MrObjective wat dat betreft.

Zelf ken ik die tegenstrijdige gevoelens niet. Ik was vrijgezel toen mij hetzelfde overkwam. Was, ja .
  woensdag 14 april 2004 @ 17:14:14 #24
40066 linsjuh
linsjuh is lief !!!!
pi_18420218
als ik iets voel voor iemand die ik alleen ken via internet dan blijf ik een beetje behouden.
ik heb niet zoveel met uiterlijke kenmerken, toch kan iemand zien mijn mening behoorlijk doen veranderen. de interpretatie van zinnen die eerst geschreven zijn, klinken in het echt soms toch echt anders, de bewegingen die iemand maakt. de manier waarop iemand beweegt, zeker of onzeker is...
uNf!~
pi_18422813
Lig je vent niet te bezeiken, of kap ermee!
Je denkt alleen maar aan jezelf.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')