abonnement Unibet Coolblue
  Admin dinsdag 30 maart 2004 @ 10:24:39 #1
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_18057777
Al sinds kort na het prille begin van dit fijne forumpje kennen we moderators die nét iets meer kunnen dan andere mods: de Global Moderators. Begonnen als de enige soort Moderator die over het gehele forum kon modereren, kregen ze een groene kleur, om ze van de rest te onderscheiden.

Het is tijd dat te veranderen. Het onderscheid is niet meer zo groot, en hoewel de GM's nog steeds de normale mods bijstaan met het gebruik van extra functies, vinden we het eigenlijk niet meer nodig daar zo'n raar kleurtje aan te hangen. De GM's zijn daarom sinds gisteravond, net als hun collega-mods, gewoon blauw. Wel valt aan hun tag te zien dat ze Global Moderator zijn.

De GM's kunnen een aantal dingen voor users en mods betekenen. Het editen van profielen was al bekend, dus als je problemen hebt met je profiel (mailadres fout, en dergelijke), dan kun je één van hen aanspreken. Verder beschikken ze over de mogelijkheid topics samen te voegen. Dit zullen ze altijd doen in overleg met de mod(s) in wiens forum(s) de samen te voegen topics staan, maar als niet-mod kun je natuurlijk altijd een verzoek indienen bij een GM.

De Global Moderators zijn:
RemCow
TARAraboemdijee
shmoopy
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')