abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_63890062
Spannend Anesso!
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_63892272
heel spannend Anneso!!! Hoop dat het lukt, en dat je doorkan naar zwangerschap... Wordt het je eerste kindje?
Groetjes!
pi_63903684
ben nu 9 weken ver en eergisteren verloor ik plots roos slijmverlies dat tegen het einde van de avond reeds bruin kleurde, doodongerust natuurlijk
gisteren morgen was dit allemaal verdwenen maar in de namiddag begon ik plots bloed te verliezen, lichtbruin van kleur, grote paniek dus
Direct de dokter gebeld en een echo gaan doen na mijn werk, alles was ok, we zagen duidelijk het hartje kloppen, voor de zekerheid een bloedtest gedaan en heb net mn uitslag binnen, HCG boven de 40000 en dus perfect!

Zeer veel schrik gehad maar blijkt dus dat lichtbruin bloed, het mag natuurlijk niet teveel zijn, echt wel geen reden is om direct te panikeren.

[ Bericht 0% gewijzigd door B_I_T_C_H_Y_69 op 12-12-2008 13:12:24 ]
pi_64120356
hoe is het nu met je B_I_T_C_H_Y_69? gaat het goed met het kindje en met jou?
pi_65584139
Hallo,

Ik lees deze verhalen nu al een paar dagen in de hoop van meer opheldering maar de verhalen zijn opzich wel verspreid.

Ik heb gelukkig 2 gezonde kinderen waarbij ik voor mijn 1 ste 2 miskramen had gehad.
Beide keren in de 3 de maand.
Bij de 2 de is het spontaan gegaan.
Ik had een echo gehad en daaruit bleek dat het vruchtje niet meer leefde en zou toen de week erop opgenomen worden maar 3 dagen voor de opname brak het los.
Hevige pijn veel bloed ik wist gewoon niet meer waar ik het moest zoeken van de pijn.

En nu had ik 2 weken geleden ongeveer weer een test gedaan en daar kwam uit dat ik weer zwanger zou / ben zijn.
Het ging opzich goed tot afgelopen woensdag.
Ik was druk bezig en schrok ergens van en ging wat door mijn rug en ben toen gaan liggen en 2 uur daarna begon ik te bloeden helder rood. Gelijk de dokter gebeld en kon gelukkig gelijk terecht. Het enige wat hij mij kon vertellen was 2 weken aankijken aangezien ik maar 5 1/2 week zwanger zou moeten zijn.
Nu heb ik heb ik woensdag en donderdag zoveel bloed verloren en daarbij ook stolsel dat ik niet weet wat ik er van moet denken.
Vandaag is het gelukkig stukken minder.
De dokter zei dat hij niet met zekerheid kon zeggen of het om een miskraam gaat omdat ik geen krampen of wat dan ook erbij had.

Heeft iemand ook zoiets meegemaakt?
En is het uiteindelijk toch goed gekomen?

Aan 1 kant zegt mijn gevoel het is voorbij maar als ik dan goed kijk en naar mijn gevoel luistert zegt mij toch iets dat het toch goed komt.
Maar dan kan natuurlijk de hoop ook zijn.
  zaterdag 31 januari 2009 @ 06:49:07 #256
190853 RockabeIIa
Embracing my inner trailerpark
pi_65588971
Mmeell, je zou een zwangerschapstest kunnen doen. Als het negatief aangeeft heb je gelijk zekerheid (ook al is het vreselijk...)
Jouw omschrijving zou de mijne kunnen zijn en dat was wel een mk.
I'm so glamourous I piss glitter!
pi_65589579
Wat Rocka zegt Mmeell, maar dat kun je het beste wel de Clearblue test nemen die aangeeft hoeveel weken je bent. Want HCG kan nog wel een tijdje in je bloed blijven zitten. Als je nu een test zou doen en hij geeft aan 3+ (dat zou moeten na de 5e/6e week) dan heb je goede kans. Als hij minder weken aangeeft is de kans groot dat het niet goed zit. Of negatief, dat zou direct zekerheid geven.

Ik hoop voor je dat het allemaal nog goed zit, maar die stolseltjes in je bloed klinkt helaas niet zo goed.

Ik duim voor je.
  zaterdag 31 januari 2009 @ 10:42:27 #258
35189 Troel
scherp en bot
pi_65590200
quote:
Op vrijdag 30 januari 2009 23:33 schreef mmeell het volgende:


Heeft iemand ook zoiets meegemaakt?
En is het uiteindelijk toch goed gekomen?

Aan 1 kant zegt mijn gevoel het is voorbij maar als ik dan goed kijk en naar mijn gevoel luistert zegt mij toch iets dat het toch goed komt.
Maar dan kan natuurlijk de hoop ook zijn.
Ja, en nee.
Ik ben ook naar het ziekenhuis gegaan en daar zei de arts dat het vast wel een innestelingsbloeding zou zijn. Ik had ook eigenlijk nergens last van, alleen maar bloedverlies. Dat hield inderdaad ook een aantal dagen aan. Na verloop van tijd heb ik nog een zwangerschapstest gedaan en die gaf negatief aan. Tijdens de afspraak van de termijnecho bleek inderdaad dat het een miskraam is geweest. Heel anders dan mijn eerste miskraam, daar heb ik echt krom gelegen van de pijn. Deze keer dus niet. Dit keer kwam het pas bij de eerste menstruatie daarna (de echte pijn dus, ellendige krampen die je echt met heel veel paracetamol en een kruik in bed laten kruipen omdat het zo raar is om een ruggeprik te vragen voor een menstruatie).
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_65683059
Hoi mmeell,

Ik heb helaas 2 miskramen gehad, en bij beide heb ik geen pijn gehad. Ik had heel veel last van bloedverlies met stolsels.
Momenteel ben ik 6 weken en 3 dagen zwanger, maar heb sinds 4 dagen geen last meer van zwangerschapskwaaltjes. Eerst had ik zeer pijnlijke borsten en was ik moe en misselijk, nu ben ik heel af en toe wat misselijk en verder niets. Ben zo bang dat het weer niet goed zit. Mijn man zegt dat ik moet blijven vertrouwen in een goede afloop, maar ik vind dat zo ontzettend moeilijk na 2 miskramen.
A.s donderdag krijg ik een echo, hoop dat ik een hartje hoor/zie kloppen, dan maak ik me minder ongerust.

Veel sterkte voor jou mmeell, ik hoop dat alles goed is.
pi_65683388
fijn dat je een echo krijgt chrissie, ik hoop dat het een goede echo wordt!
pi_65703998
Helaas kreeg ik vanmiddag een bloeding en kon ik gelijk naar het ziekenhuis voor een echo. En die bevestigde waar ik al bang voor was, een 3de miskraam.
Gelukkig heb ik al een zeer mooie lieve dochter van 2 waar ik momenteel mijn kracht uit put, want zonder haar zou ik nu echt een wrak zijn. Het doet pijn, mijn gezin is mijn alles, maar ik wil zo graag een 2de kindje, ik blijf hopen dat het de volgende keer wel goed gaat.
pi_65716896
sterkte Chrissie! Dit is echt heel erg voor je! Neem je tijd om dit te verwerken! ik vind het heel erg voor je.
pi_65761219
Jeetje dat is geen leuke nieuws.
Ik zit nog steeds in de spenning.
Ik heb de hele week last gehad van bloedingen waarvan 1 dag erg veel.
Maar het liep met e dag terug kwa bloeding.
Nog steeds nergens last van gehad en de kwaaltjes zijn ook niet weg.
Ik ben nog steeds misselijk, moe en last van mijn borsten.
Ik wil wel graag een test doen wat hier boven is gezegt maar ben zo bang dat er een negatieve uitslag uitkomt..

En chrissie neem idd je tijd om het te verwerken.
Ik meende altijd dat ik er rust mee had toen de 2 miskramen voor mijn oudste maar naar vorige week ben ik er toch achter gekomen dat het wel zwaar is en dat ik er zeker niet overheen ben.
Het scheelt dat ik 2 kinderen heb anders zat ik ook nog in twijfel of er iets niet met mij aan de hand is.

Ik twijfel te erg om een test te doen..
  donderdag 5 februari 2009 @ 11:52:29 #264
35189 Troel
scherp en bot
pi_65761571
mmeell, ik zou echt gewoon een test doen. Twijfel is vervelender dan de zekerheid. Er is gewoon een kans dat je zwanger bent, dan weet je dat. En als blijkt dat het misgegaan is, dan kun je alvast beginnen met de verwerking daarvan. Dat klinkt raarder dan ik het bedoel, maar het is niet niks wat je nu overkomt, als het inderdaad mis gaat, heb je gewoon steun nodig enzo. Mocht het inderdaad mis zijn gegaan, dan is het prettiger om het nu te weten, zodat je kan wennen aan het idee voordat er bijvoorbeeld heel zware en pijnlijke krampen komen en hoef je daar niet van te schrikken. Een beetje voorbereiding zeg maar.

(Het heeft mij in ieder geval erg geholpen dat ik zekerheid had dat het weer mis was gegaan, hoe vervelend dat ook was).
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_65773790
Hallo,

Ik wil even mijn verhaal kwijt...
Vorig jaar oktober was ik zwanger na 5 weken kreeg ik een miskraam helaas, je denkt dat zal wel een reden hebben..
Eind december kwam eindelijk mijn cyclus weer op gang, vorige week een test gedaan en zwanger!!!!
Vandaag precies 5 weken, wat denk je weer bruine afscheiding precies zoals de vorige keer...
Dit is echt om gek van te worden, waarom gaat het precies als de vorige keer in dezelfde week fout???
Heb nu een afspraak voor volgende week vrijdag bij de huisarts want als het nu weer fout gaat moet het een reden hebben...En de miskramen gaan je niet in koude kleren zitten.
Ik vraag me af of het misschien beter is eerst contact met de verloskundige op te nemen, kan iemand mij daar meer over vertellen?
Misschien maak ik me nu druk om helemaal niks en is er niks aan de hand maar zo begon het de vorige keer ook.

Groetjes
pi_65776994
mmeell, ik ben het wel met Troel eens. Als je test, ben je in ieder geval van de onzekerheid af, welke kant het dan ook op gaat. ik snap hoe eng het is, ik heb er ook verschillende keren mee te maken gehad, maar dan weet je wel of het zo is. sterkte!

girl29, misschien is het handig om je verloskundige te bellen erover. als er dan toch iets meer aan de hand is, kan zij je ook doorverwijzen naar de gyn. Bij je tweede miskraam (waarmee ik niet wil zeggen dat dit dat is!!!) gaan ze vaker onderzoeken wat de oorzaak geweest is dan bij een eerste miskraam. en je hebt gelijk, miskramen gaan niet in je koude kleren zitten, dat is een proces waar je doorheen moet, dat heel moeizaam en heel pijnlijk is! sterkte
  donderdag 5 februari 2009 @ 20:10:41 #267
35189 Troel
scherp en bot
pi_65778433
quote:
Op donderdag 5 februari 2009 19:24 schreef mijsje het volgende:
mmeell, ik ben het wel met Troel eens. Als je test, ben je in ieder geval van de onzekerheid af, welke kant het dan ook op gaat. ik snap hoe eng het is, ik heb er ook verschillende keren mee te maken gehad, maar dan weet je wel of het zo is. sterkte!

girl29, misschien is het handig om je verloskundige te bellen erover. als er dan toch iets meer aan de hand is, kan zij je ook doorverwijzen naar de gyn. Bij je tweede miskraam (waarmee ik niet wil zeggen dat dit dat is!!!) gaan ze vaker onderzoeken wat de oorzaak geweest is dan bij een eerste miskraam. en je hebt gelijk, miskramen gaan niet in je koude kleren zitten, dat is een proces waar je doorheen moet, dat heel moeizaam en heel pijnlijk is! sterkte
Het hoeft niet zo te zijn dat ze na een tweede miskraam meteen gaan kijken. Zeker niet als het een miskraam na zo'n korte zwangerschap is. Het wordt dan gewoon nog als spontane abortus (of hoe noem je zoiets) gezien. Op het moment dat het later in de zwangerschap is, is dat wat anders. Toch is het inderdaad verstandig om de verloskundige te bellen (maar kijk niet gek op als die je hetzelfde zal vertellen (ik had dit namelijk bij de gyn neergelegd na twee miskramen op nagenoeg dezelfde dag in de zwangerschap)).
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_65793950
Hallo,

Bedankt voor jullie reacties. Gisteravond en vanacht is alles rustig gebleven en ook geen bruin bloedverlies.
Vanmorgen een miniscuul druppeltje..Ik heb tot nu toe gelukkig geen rare krampen ofzo dus we gaan het gewoon afwachten.
Vandaag is de verloskundige er trouwens niet dus dat wordt pas maandag, ik hoop dat het van het weekend rustig blijft!

Groetjes
pi_65818361
quote:
Op donderdag 5 februari 2009 20:10 schreef Troel het volgende:

[..]

Het hoeft niet zo te zijn dat ze na een tweede miskraam meteen gaan kijken. Zeker niet als het een miskraam na zo'n korte zwangerschap is. Het wordt dan gewoon nog als spontane abortus (of hoe noem je zoiets) gezien. Op het moment dat het later in de zwangerschap is, is dat wat anders. Toch is het inderdaad verstandig om de verloskundige te bellen (maar kijk niet gek op als die je hetzelfde zal vertellen (ik had dit namelijk bij de gyn neergelegd na twee miskramen op nagenoeg dezelfde dag in de zwangerschap)).
klopt, dat hoeft niet altijd zo te zijn, de kans is alleen groter dan wanneer je 1 miskraam hebt gehad.

girl29, ik hoop dat het dan daarbij blijft, en dat je vk je maandag blij kan maken... (al denk ik wel dat als er een echo gemaakt gaat worden, dat wel erg vroeg is bij 5,5 weken... inwendig kun je meer zien, maar niet alle vk's hebben inwendige apparatuur...)
  zaterdag 7 februari 2009 @ 08:43:27 #270
35189 Troel
scherp en bot
pi_65823557
Ook inwendig is er niet altijd heel veel te zien dan, maar laten we hopen dat je gewoon goed nieuws krijgt
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_65827417
quote:
Op zaterdag 7 februari 2009 08:43 schreef Troel het volgende:
Ook inwendig is er niet altijd heel veel te zien dan, maar laten we hopen dat je gewoon goed nieuws krijgt
nee, dat klopt... ik zei ook niet dat het altijd goed te zien is met een inwendige... ik zei alleen dat je meer kan zien met een inwendige echo dan met een uitwendige... dat wil niet zeggen dat je altijd alles helemaal goed kan zien.
maar, hier hopen we ook mee!
pi_65827424
Ik heb jullie advies maar opgevolgd en heb vanochtend een test gedaan zoals de dokter ook al had gezegtd dat ik ong met 2 weken weer moest testen.
Aangezien ik gisteren opeens wat melk had wat ik heel raar vond.
Had dat bij mijn andere 2 zwangerschappen ook erg vroeg.
Tot mijn grote verbaazing gaf de test positief aan !!
Ik had verwacht dat de test toch negatief zou zijn omdat ik ong 1 ½ week wat bloedingen had gehad.
Maar zoals ik al zei de kwaaltjes waren er nog wel.
Ik ben benieuwd.
Maandag de dokter maar gelijk bellen en hopenlijk verwijst hij mij door zodat ik een echo kan krijgen..
pi_65827500
dat is alvast mooi, een prachtige positieve test!!!!! er zijn meer vrouwen die bloedingen gehad hebben en evengoed een mooi/perfect/gezond kindje hebben gekregen, ik duim/hoop met je mee dat jij daar ook een van bent!
pi_65837311
Na mijn 2de miskraam is er bij mij en mijn man direct bloed afgenomen voor een chromosomen test, alleen duurt het 3 a 4 maanden voordat er een uitslag bekend is. (ik heb die uitslag dus nog niet gehad) In mijn geval is er dus wel direct een onderzoek gestart.
Ik hoop voor jou meisje29 dat dat niet zo ver hoeft te komen. Zolang het bij bruin bloedverlies blijft en het niet helder wordt met stolsels hoeft het helemaal niet op een miskraam te wijzen. Ik zou maandag zeker even bellen naar je verloskundige en vragen of ze een echo willen maken. Het is misschien wat vroeg voor een echo, maar ze kunnen wel kijken of het vruchtje er zit en of het groeit. Dat stelt je in ieder geval wel wat gerust.
Probeer positief te blijven (al is dat heel moeilijk) en doe rustig aan. Ik zal voor je duimen.

En mmeel ik zal voor jou ook duimen, het is zeker een goed teken dat je zwangerschapsverschijnselen hebt.
  zaterdag 7 februari 2009 @ 23:03:05 #275
35189 Troel
scherp en bot
pi_65837443
quote:
Op zaterdag 7 februari 2009 13:35 schreef mmeell het volgende:
Ik heb jullie advies maar opgevolgd en heb vanochtend een test gedaan zoals de dokter ook al had gezegtd dat ik ong met 2 weken weer moest testen.
Aangezien ik gisteren opeens wat melk had wat ik heel raar vond.
Had dat bij mijn andere 2 zwangerschappen ook erg vroeg.
Tot mijn grote verbaazing gaf de test positief aan !!
Ik had verwacht dat de test toch negatief zou zijn omdat ik ong 1 ½ week wat bloedingen had gehad.
Maar zoals ik al zei de kwaaltjes waren er nog wel.
Ik ben benieuwd.
Maandag de dokter maar gelijk bellen en hopenlijk verwijst hij mij door zodat ik een echo kan krijgen..
Kijk, dat is het betere nieuws!
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')