abonnement Unibet Coolblue
pi_63196026
Hallo allemaal

ik vrees dat ik in heltzelfde schuitje als jullie zit.
Ik ben nu 6 weken zwanger en heb sinds 3 dagen licht bloedverlies.
De ene keer is het helderrood en de andere keer weer bruinig.
Soms is er tijden niets en dan opeens weer wel.
Bij mijn vorige zwangerschap heb ik dit niet gehad dus het baart me wel wat zorgen.
Ik heb geen last van krampen oid.
Heb inmiddels al veel over dit onderwerp opgezocht en het komt dus veel voor en het hoeft niet altijd iets te betekenen. Maar dit stelt me niet erg gerust. Herkennnen jullie dit?
Ik heb volgende week donderdag een afpraak bij de gynaecoloog , dus ik hoop dat het niet verergert voor die tijd.
pi_63199480
Hoi meiden,

Vandaag heb ik weer de hele dag bloed verlies gehad, alleen is de kleur nu bruin en wat slijmerig. Ik voel dat het niet goed zit en ik heb geen hoop meer dat ik maandag goed nieuws krijg van de gyn. Het is nu namelijk exact hetzelfde als de vorige keer dat ik een miskraam had, alleen nu heb ik er geen krampen bij.
MamaEs is het voor jou niet mogelijk al eerder een afspraak met een gyn te maken? Als je aangeeft dat je bloedverlies hebt en het niet vertrouwd kunnen ze je misschien wel eerder onderzoeken. In ieder geval ook voor jou sterkte.
pi_63200066
Hoi Chrissie,

Wat ontzettend rot voor je. vervelend die onzekerheid. Wachten duurt dan ontzettend lang.
Ik wens jou sterkte toe en duim voor een positieve uitslag voor je.
Ik wacht morgen even af hoe het er bij mij voorstaat en als het verergert, bel ik morgen om eventueel de afspraak te vervroegen.
Nogmaals sterkte voor jou.

MamaEs
pi_63211843
hoi
nou chrissie ze zeggen vaak dat je gevoel het beste is .... maar meid ik hoop voor jou dat je gevoel je in de maling neemt, ik blijf voor jou ook duimen en hopen hoor dat jij maandag toch een goede uitslag krijg...
ik zelf heb er ook geen goed gevoel over hoor... en pffffffff wachten duurt zo lang he meis!!!! laat het maar gauw maandag zijn voor ons.

mamaes ja ik raad je ook aan om misschien toch eerder terecht te kunnen als donderdag, jij ook heel veel sterkte en succes ermee.....

allemaal groet poeipoei
pi_63219805
Hoi Allemaal,

Ben vanochtend bij de huisarts geweest en die heeft kunnen regelen dat ik vanmiddag om 15.20 uur terecht kan bij de gynaecoloog.
inmiddels is het bloeden erger geworden dus heb er geen goed gevoel over.

Groeten MamaEs
pi_63238822
hoi allemaal
chrissie hoe is het nu met jou?
annesso en bij jou is het nog hetzelfde ??
mamaEs hoe is het gegaan gister???

hier is het bloedverlies zo goed als weg... maar me gevoel zegt dat het niet goed is.. pffffffff nog 3 dagen wachten duurt lang..maar tis niet anders
allemaal fijn weekend
groet poeipoei
pi_63238997
Het gaat wel hoor. Ik ga alleen 20 x op een dag naar de wc om te kijken of het misschien al gestopt is, maar elke x kom ik weer van een koude kermis thuis.
Poeipoei ik hoop inderdaad dat ons gevoel ons in de maling neemt en dat we allemaal as maandag goed nieuws krijgen. Het duurt alleen nog zo lang.
Meiden, voor zo ver mogelijk een prettig weekend.
Groeten Chrissie
pi_63251256
hallo Allemaal,

Gistermiddag naar de gynaecoloog geweest en waar ik al bang voor was was ook zo. Er was wel een vruchtzakje maar geen vruchtje te zien. In combinatie met het bloedverlies was het vrij zeker dat het om een miskraam zou gaan. Er werd me gelijk een keuzemogelijkheid voorgesteld voor een curretage of proberen op de natuurlijke manier. Voor dit laatste heb ik gekozen. Kwamen daar natuurlijk enorm verdrietig en teleurgesteld vandaan. Gisteravond begon ik enorme krampen te krijgen. Het heeft toen ook doorgezet en gisteravond om half 11 was het dan ook voorbij. Ontzettend jammer maar toch ook wel blij dat het snel is gegaan en op natuurlijke wijze.
Chrissie, Anneso en poei poei, ik hoop dat jullie een betere afloop zullen hebben. Ik duim voor jullie.

groeten MamaEs
pi_63257109
MamaEs, wat naar. Wel fijn dat je lijf het zelf op heeft gelost zo .

Andere dames in afwachting... spannend en ik duim mee voor goed nieuws
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_63267351
hallo allemaal
mamaEs wat ontzettend jammer dat het zo slecht is afgelopen voor je heel veel sterkte met het verwerken...

Chrissie nou nog 1 dagje in spanning meis hopelijk krijgen we een goed bericht, maar ik krijg steeds meer een slecht gevoel erover... wel is het bloedverlies helemaal weg bij mij. Lijkt net of ik een mensturatie heb gehad.. vreemd want ik heb dus echt 3 positieve zwangerschapstesten gehad, laatste was van 6 november en dat was zo een digitale van clearbleu.Maar goed nog 1dagje spanning... jij heel veel succes morgen meis, laat je het weten?

Anneso ik lees niks meer van jou maar ik hoop dat dat geen slecht nieuws is jij ook morgen veel sterkte!!!!

nou ik morgen ook dus 3x is scheepsrecht hopelijk 3x goed nieuws
groet en fijne avond
poeipoei
pi_63296039
Hoi hoi,net terug van gyn. Slecht nieuws...het vruchtje is niet meer gegroeid. Ik had een groot vermoeden want ik bleef pijn hebben en ik heb nog steeds veel bloedverlies. Waarschijnlijk heb ik dus een vroeg miskraam. Ze hebben ook mijn bloed opnieuw geprikt om te zien of de waarden al aan het dalen zijn. Morgen om 11u mag ik bellen voor het resultaat. Het vruchtzakje zat er nog, maar er is weinig hoop. Hebben jullie beter nieuws? Ik wens jullie in alle geval het beste toe!
pi_63297813
Bij mij het zelfde verhaal als bij jou anneso. Het vruchtje zit er nog wel maar is niet gegroeid en ook de waarden in mijn bloed waren niet echt veel gestegen. Ik moet volgende week donderdag terug en als er niets is veranderd en het vruchtje er nog steeds zit, dan krijg ik een curretage. Maar toch blijf ik hoop houden dat het volgende week wel is gegroeid en dat het goed komt.
pi_63301150
Ik hoop samen met jou. Ben benieuwd nr mijn waarden.Weet niet zo goed wat te denken. Ik ga nr een vruchtbaarheidscentrum in Belgie. Ze werken er met 2 specialisten in ivf. De ene keer is het een vrouw, de andere keer een man. Wat ik raar vind is, dat ik woensdagavond een vruchtzakje had van rond de 6mm. (bij de vrouwelijk arts) Mijn waarden waren ook zeer goed gestegen. Nog geen 5 dgn later zegt de man tegen me dat het niet gegroeid is. Ik vraag mij nu af of de ene niet ruimer meet dan de andere en of op nog geen 5 volle dgn een vruchtje zoveel kan groeien. Hij zei dat het nu toch al 1cm zou moeten zijn. Toen ik vroeg hoe ver ik was, zei hij 5 à 6 weken (beginnen tellen paar weken voor plaatsing embryo). Nu zat ik op internet wat te zoeken en ik zie dat het vruchtzakje maar 1cm is à 7 weken! Ik hoop dus met mijn hele hart dat mijn waarden toch gestegen zijn en dat het vruchtzakje blijft zitten. Het vocht dat er vorige week naast zat lijkt verdwenen. De pijn in mijn buik heb ik alleen 's morgens. Het bloeden is beetje aan het minderen. Veel succes, ik laat je morgen weten hoe het met mijn waarden zit. Ik zal bellen rond 11u.Fijne nacht en niet teveel piekeren.
pi_63307437
hoi meiden
nou ik heb ook helaas geen goed nieuws.... bij mij kon de gynacoloog niks zien dit omdat me darmen in de weg lagen...nou kom ik al 10 jaar bij deze gynacoloog en zei weet dat ik heel raar inelkaar zit op gynacologisch gebied, dus ze heeft ook nog een uitwendige echo gedaan ook hier niks te zien (door me darmen) ze zei me dat ik er vanuit moet gaan nu dat ik weer een miskraam heb, maar om het zekere voor het onzekere heeft ze toch nog me bloed laten prikken op hcg, hier hoor ik ook vanmiddag de uitslag van dan belt ze....
- chrissie meis jij heel veel sterkte... en ik hoop voor je mee (weet hoe het is heb het zelf 2x meegemaakt)
-anneso jij ook heel veel sterkte ik blijf ook hopen voor jou en hopen dat je waarden goed zijn....
groet poeipoei
pi_63308673
Nou dames... sterkte met afwachten
Mama van 2 lieve meiden :)
  dinsdag 18 november 2008 @ 10:54:50 #241
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_63310794
Jeetje meiden, wat een pech. Ik had nog wel een beetje hoop, want 3 miskramen zo groot zou die kans niet moeten zijn. Sterkte.
Als je niet lacht, ben je dood.
pi_63325431
Slecht nieuws.Mijn waarden zijn gedaald. Was te verwachten. Ik moet maandag al terug op controle om te zien af het vruchtzakje vanzelf komt. Ik mag volgende maand al een nieuw embryootje laten terugplaatsen. Dit is nu wel het voordeel van IVF, er zitten er nog enkele in de vrieskast. Het enige lichtpuntje in deze vervelende en triestige situatie is dat ik kan zwanger zijn! Nu moet het alleen nog goed innestelen. Hoop doet leven! Geef de moed niet op! Chrissie; veel succes volgende week Poei;hopelijk had jij meer succes!
  dinsdag 18 november 2008 @ 19:59:54 #243
175104 Fruppel
Okay D Elmo voor jou ;)
pi_63325716
Ach meiden toch! Wat een nare berichten, heel veel sterkte
pi_63325997
Ik vind het heel erg rot voor je anneso, veel sterkte met het verwerken van het verlies. Ik hoop uiteraard van harte dat je dit niet nog een keer mee maakt. Bij mij gaat het nu ook niet zo lekker. Ik verlies vandaag zo ontzettend veel bloed, dat ik me afvraag of ik geen acute bloedarmoede heb. Ik wacht het nog maar af, als het morgen nog zo is bel ik toch maar even naar mijn gyn.
Poei ik hoop dat jij ons tenminste wel wat goed nieuws kan vertellen, ik duim voor je dat je waarden goed gestegen zijn.
pi_63336101
hoi allemaal
nou hier is er dus geen zwangerschap meer, gynacoloog heeft me gebeld gister en uit het bloed bleek dat er geen hcg meer is waargenomen....
wens iedereen sterkte
groet poeipoei
pi_63410449
Jammer voor ons allemaal. Maar we proberen verder,niet?! Het is al een héél goed teken dat we zwanger kunnen zijn! Veel sterkte en succes! Groetjes, Anneso
pi_63418931
ja, dat is ook het enige positieve dat ik uit mijn miskraam heb kunnen halen... dat, en dat er door de echo's uiteindelijk toch die oorzaak is kunnen vinden... (waarschijnlijk dan, volgens de gyn...)
verder vind ik het een erge dooddoener als iemand het tegen me zegt die zelf zoiets niet heeft meegemaakt... Op de een of andere manier ben ik er niet heel erg goed in te troosten... ik ben juist opstandig als iemand dat probeert, alsof ik m'n verdriet niet kwijt wil ofzo... heel vreemd...
pi_63452115
Hey mijsje, weet perfect hoe je je voelt hoor! Ik heb het ook héél lastig, vooral omdat weinig mensen op de hoogte waren, zodoende dat ik alles alleen met mijn partner moet verwerken. Troost vinden is zeer moeilijk, heb ook al enige traantjes laten rollen. Heb het gevoel dat ik hormonaal beetje in de knoop lig met mezelf. Heb vandaag pas wat minder bloedverlies. Hoop dat het volledig stopt en dat ik wat meer energie krijg. heb meer zin om de hele dag in bed te blijven dan in actie te schieten. Morgen op controle, ik hoop dan een beetje meer uitleg te krijgen. Veel sterkte nog!
pi_63493983
dank je wel Anneso, jij ook heel veel sterkte. Het is normaal dat je hormonaal in de knoop ligt. nu moet je nog ontzwangeren... dat duurde bij mij bijna een maand...
Ik hoop dat de controle wat heeft gedaan voor je, dat je nu niet meer met al te veel vragen zit en weer door kan. (is ook heel belangrijk voor het verwerken...)
groetjes!
pi_63885734
Is al tijdje geleden dat ik nog iets liet horen, maar ik mag volgende week vrijdag opnieuw bellen om te weten of ik zwanger ben! Ze plaatsten 2 embryo's terug... Hoop dat er toch eentje zal groeien. Er komt weer een spannende periode. Voel me al stukken beter, was wel 14 dgn zonder energie. Hoop dat het met jullie allen ook beter gaat. Groetjes
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')