[Dit bericht is gewijzigd door shmoopy op 03-02-2004 09:43]
= uienstokbrood ipv gewoon stokbrood
= soepstengels
= gekookte/gefrituurde krielaardappeltjes
= wil je snel de sfeer opvoeren, zet een klein glaasje kirsch bij elk bord waar je je brood indoopt voordat je het in de fondue doopt
quote:jah het kan wel..je moet alleen een goeie ( niet al te grote) pan hebben met een dikke bodem..en een plaatje eronder met een niet al te hoge temperatuur
Op maandag 2 februari 2004 22:56 schreef MissyMirjaM het volgende:
klinkt allemaal erg lekker
[n00bmodus] kan je ook kaasfonduen als je geen fonduedingen hebt [/n00bmodus]
quote:Fonduedingen? Je hebt alleen een pan nodig en iets wat de pan warmhoudt, bijv. een rechaud.
Op maandag 2 februari 2004 22:56 schreef MissyMirjaM het volgende:
[n00bmodus] kan je ook kaasfonduen als je geen fonduedingen hebt [/n00bmodus]
quote:Je hebt geen stokjes nodig... gewoon een vork.
Op maandag 2 februari 2004 23:00 schreef peran het volgende:
maar het nadeel is wel dat je stokje niet recht blijven staan/liggen
quote:Je kunt zelfs fonduen in een glazen schaal die in de oven kan (zoeen met een deksel) hij moet wel hoog genoeg zijn .
Op maandag 2 februari 2004 22:56 schreef MissyMirjaM het volgende:
klinkt allemaal erg lekker
[n00bmodus] kan je ook kaasfonduen als je geen fonduedingen hebt [/n00bmodus]
Soepstengels, bloemkoolroosjes, worteltjes, tomaatjes... Alles kan!
quote:En heb jij daar nog een receptje van voor shmoop?
Op woensdag 4 februari 2004 14:04 schreef Hik het volgende:
Het hangt ook een beetje van de soort kazen in je fondue af. Heb ooit een lekkere bier-kaasfondue gemaakt, die heerlijk was met van dat donkere boerenbrood...
quote:Ga ik even voor je zoeken....
Op woensdag 4 februari 2004 17:13 schreef shmoopy het volgende:[..]
En heb jij daar nog een receptje van voor shmoop?
quote:Alleen als het voorgebakken is! Dit gaart niet in een kaasfondue...
Op vrijdag 30 januari 2004 19:06 schreef Crashcat het volgende:
Gehaktballetjes en kleine slavinkjes.
Oh, Opgerolde entrecote is ook lekker. Lijkt een beetje op yakitori zo.
In een chinees fondue wel (bouillon)
pizza zonder bodem eigenlijk
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |