abonnement Unibet Coolblue
pi_16363315
quote:
Wat mag wel in de rokershoek?

Praten over de belachelijke regelgeving omtrend roken


Dus je gaat er bij voorbaat al vanuit dat het belachelijke regelgeving is?
quote:
Wat mag NIET in de rokershoek ?

Omdat rokers doorgaans heel tolerant en sociaal zijn is het niet toegestaan rokers uit te maken voor uitschot, smerige mensen, etc.


-5 generalisatie. Moet je eens zien hoe tolerant ze zijn als je ze vraagt om hun peuk uit te doen daar waar ze niet mogen roken: een balkon van een trein, de hal van een bioscoop, e.d.

Over sociaal gesproken: loop eens de straat op, draai je hoofd 10 graden omlaag en begin maar eens met peuken te tellen. Of loop een parkeerplaats op en zoek de hoopjes waar rokers hun asbakken geleegd hebben. Sociaal he?

quote:
Ook verwijzingen naar 'goor', 'ziek', 'zielig' en andere denigrerende termen richting rokers zijn niet toegestaan. Dat doen rokers ook niet bij niet-rokers namelijk.
Oh nee? Moet jij eens opletten hoe gauw een roker mij goor gaat vinden als ik naast hem ga staan en in zijn richting ga hoesten, scheten laten of luid brallend met consumptie ga praten. Goor hè? Precies. Andere mensen vallen jou lastig met hun gedrag - en dat is nou precies wat rokers doen.

Als je het wilt hebben over roken, doe dat dan gerust, maar het zal al wel duidelijk zijn vanuit welke hoek er hier gemodereerd gaat worden. Zet dat er dan ook even bij in de disclaimer... alhoewel, met zulke uitspraken als hierboven hoeft dat misschien al niet meer...

"Welfare culture is bad not just because, as in Europe, it's bankrupting the state, but because it enfeebles the citizenry, it erodes self-reliance and resourcefulness."
-Mark Steyn
pi_16363512
dus
enzo
ja
amen
al het hoeveelste topique
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_16363533
Doe dat nou niet..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')