abonnement Unibet Coolblue
pi_16207475
Aangezien alle Survivor topics in gearchiveerde forums staan open ik maar een nieuw topic over de Amerikaanse Expeditie Robinson. Op 1 februari 2004 wordt de eerste aflevering van Survivor 8 uitgezonden op CBS (na de Superbowl). Het is een All Stars Survivor met 18 deelnemers die worden verdeeld over drie tribes (= kampen). Het is opgenomen op de Pearl Islands in Panama, net als Survivor 7. Van Survivor 1, de enige die in Nederland uitgezonden is, doen Jenna, Susan, Rudy en Richard (de winnaar) mee. Zij vormden in Survivor 1 een coalitie. De afleveringen zijn te downloaden in o.a. de nieuwsgroep 'alt.binaries.multimedia'. Vandaag staat daar al een filmpje over Survivor 8 uit de Early Show van CBS. In de week van 26 januari wordt in de Early Show iedere werkdag een item uitgezonden waarin de deelnemers aangeven hoe ze het spel gaan spelen en de producenten vertellen over de opzet. Richard Hatch zat in het filmpje. Hij is nog net zo overtuigd van zichzelf als bij Survivor 1. Ik denk niet dat hij weer gaat winnen aangezien iedereen hem nu kent.

Ik heb Survivor 7 overigens in vier dagen bekeken in december. De deelnemers moesten in de kleren die ze in het vliegtuig aanhadden aan de expeditie beginnen, net als echte drenkelingen. Iemand had een strapless jurk aan. Een ander een Armani pak. Ze mochten wel een aantal spullen kopen in een Panamees dorp. Nieuw was dat de winnaars van de reward challenge (de proef om een extraatje) steeds één item mochten plunderen bij het andere kamp. Bij de eliminatieproef mocht het winnende team een keer iemand van het andere team drie dagen meenemen. Deze hielp het andere team, verzamelde informatie over het andere team en werd zelf doelwit omdat hij vrienden in beide kampen zou hebben (Rupert was overigens het populairst bij het publiek en hij doet als enige mee aan de All Stars Survivor). Ook nieuw was dat de tribes bij iedere gewonnen reward challenge een derde deel van een schatkaart kregen. In de schatkist zat kleding en eten. Eén team is er in geslaagd de kist te vinden. De grootste verassing was dat toen er nog twee tribes van vijf deelnemers waren de zes afvallers als derde tribe, genaamd Outcast, aan een proef mee kwamen doen. Ze waren sinds ze weggestemd waren op een karig dieet gezet. Als ze van een andere tribe zouden winnen mochten ze uit hun midden iemand kiezen die iemand van die tribe zou vervangen en dus terug zou keren in het spel. De betreffende tribe moest dan iemand wegstemmen. Outcast won de proef dus in beide bestaande tribes werd iemand vervangen. Spraakmakend was dat één van de deelnemers bij een reward challenge waarvoor een familielid of vriend was overgekomen van zijn vriend te horen kreeg dat zijn oma was overleden. De anderen lieten hem vervolgens de proef winnen. Zij moesten 24 uur op een kaal eiland doorbrengen. De oma van Jon was echter niet overleden. Hij had vooraf met zijn vriend afgesproken dat die zou zeggen dat zijn oma was overleden als hij zou mogen komen. De oma zat in de zaal bij de Reunion Show, het napraatprogramma. Jon noemde zichzelf Johnny Fairplay. Hij was de grootste manipulator van Survivor 7. Sandra, een op een paar momenten na kleurloze Latina, won uiteindelijk met 7 : 1 omdat Lillian, die in de derde uitzending weggestemd was maar als Outcast terug kwam, haar naar de finale meenam i.p.v. de bij de stemmers veel minder populaire Jon. Ze deed dat omdat Sandra een familie heeft en de alleenstaande Jon het geld maar zou verbrassen. De winnaar krijgt namelijk één miljoen dollar en de nummer twee honderdduizend.

pi_16207633
Zou je hier en daar wat enters willen geven? 't Is niet echt leesbaar zo.
123
  dinsdag 13 januari 2004 @ 02:00:56 #3
6941 APK
Factual, I think.
pi_16207842
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 01:48 schreef K3 het volgende:
Zou je hier en daar wat enters willen geven? 't Is niet echt leesbaar zo.
En een smiley, af en toe.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  dinsdag 13 januari 2004 @ 02:04:55 #4
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_16207901
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 01:48 schreef K3 het volgende:
Zou je hier en daar wat enters willen geven? 't Is niet echt leesbaar zo.
Ik wilde het niet posten.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_16207932
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 02:04 schreef static het volgende:

[..]

Ik wilde het niet posten.


't Is jouw forum .
123
  dinsdag 13 januari 2004 @ 02:07:59 #6
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_16207947
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 02:06 schreef K3 het volgende:

[..]

't Is jouw forum .


Waar men kan posten zoals men wil.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_16207973
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 02:07 schreef static het volgende:

[..]

Waar men kan posten zoals men wil.


Maar goed, is er een bron waar men dit nieuws (hopelijk) wel leesbaar kan betrekken?
123
pi_16289209
Ik heb survivor 7 ook gezien, net zoals alle andere survivors. Ik verheug me nu al op de all stars versie, omdat bijna iedereen die meedoet een hoofdrol speelde in zijn of haar survivor versie. Ik hoop dat Rob C. uit survivor 6 gaat winnen, die vond ik echt het beste het spel spelen van alle survivors. Helaas had ie in survivor 6 niet gewonnen, omdat ie de laatste immuniteit verloor.
pi_16487450
Rob M!

De theme is uit btw. http://mywebpages.comcast.net/SamCahill/s8theme.mp3

Geen thailand

BTW kleurloze latina?!?! Sandra was cool er verdiende het absoluut om te winnen

[Dit bericht is gewijzigd door on_air op 22-01-2004 14:58]

This is way beyond my remote concern of being condescending.
Anders of Niets
Luister Live
pi_16492969
Ja, Rob M. is ook wel relaxte gast. Ik vond het altijd lachen om te zien hoe die onrust aan het stoken was tussen alle andere kandidaten. Hopelijk komt ie verder als de vorige keer.
pi_16507096
Z'n pre-show video is het coolste van iedereen imo, volgens spoilers haalt ie het unleast till the merge, yay!

Lex had S3 moeten winnen, hoop dat ie het ook ver haalt.

This is way beyond my remote concern of being condescending.
Anders of Niets
Luister Live
pi_16511606
Ze hebben van elke soort spelers een aantal spelers gekozen. Rob C., Rob M., Lex, Shi Ann, Susan, Jerri voor het manipulerende. Rupert, Colby, Alicia voor de fysieke kracht. Winnaars: Richard, Tina, Ethan, Jenna M. Voor de humor: Tom, Rudy. En nog een aantal nietszeggende kandidaten: Amber, Jenna L, Kathy.

Mijn favorieten: Rob C., Rob M, Lex en Richard, hij vind nog steeds dat ie de enige speler is die het spel perfect gespeeld heeft. Ik denk dat de rest hem zo snel mogelijk weg wil hebben.

pi_16614944
Het eerste Early Show filmpje van Survivor All Stars staat inmiddels in o.a. de nieuwsgroep alt.binaries.multimedia. Na All Stars komen er nog zeker twee reguliere Survivors op CBS. Er zijn ook plannen geweest voor een celebrity Survivor maar daar heeft men van afgezien omdat men alleen tweederangs celebrities zou kunnen krijgen. In het filmpje van morgen wordt de eerste tribe, met o.a. Richard Hatch, voorgesteld. Hij zat vandaag ook met een aantal quotes in het filmpje. De filmpjes zijn overigens in dvd-formaat.

On-air, ik vond Sandra een op een paar momenten na kleurloze Latina omdat ze pas tegen het einde een rol ging spelen. Ze heeft de laatste vissen die Rupert gevangen had in de jungle gedumpt nadat Rupert weggestemd was en hield haar mond daarover terwijl Christa de schuld kreeg, ze had plannen de boel te saboteren toen ze dacht dat ze weggestemd zou worden, ze ging Jon afluisteren en de vrouwen lieten zich niet langer door de mannen uit elkaar spelen. Maar dat was pas vanaf aflevering 10 (van de 13). In de eerste negen afleveringen was Sandra nauwelijks te zien.

Ik heb overigens Survivor 1, 6 en 7 gezien en 5 grotendeels. De andere series heb ik vorig jaar gedownload maar in slechte kwaliteit en met verkeerde ratio's. Ik heb ze nog niet bekeken omdat ik hoop dat er nog eens betere versies gepost worden. Downloaden jullie de serie ook uit nieuwsgroepen, On-air en Trepper ?

pi_16639402
Nee, ik haal de afleveringen binnen via MIRC, kun je trouwens bijna elke reality show uit amerika krijgen. Alle afleveringen zijn AVI-files.

Als je 2,3 en 4 nog niet hebt gezien, zou ik ze zeker gaan bekijken.
Vooral 3 vond ik een topdeel in Afrika. Je ziet de leeuwen 's nachts ook rond het kamp wandelen en er is ook een moment dat de deelnemers oog in oog staan met een afrikaanse buffel. Verder zitten er ook een aantal leuke proeven in, waaronder de proef waarbij de deelnemers een emmer water boven hun hoofd moeten vasthouden, de proef die ook bij expeditie robinson al een paar keer gebruikt is. Ook zitten er een aantal leuke personages in waaronder Lex en Tom die ook meedoen met Allstars.

Hebben jullie ook zo'n hekel aan die onder de radar spelers? Die helemaal niks doen om het spel te spelen en altijd over iemand anders rug ver proberen te komen? Ik vind het echt jammer dat juist die altijd het verste komen, maar meestal is de winnaar dan nog wel terecht. Ik vond alleen de winnaar van 4 en 6 niet terecht.

pi_16645892
Ik heb het ooit geprobeerd maar ik vind downloaden via mIRC niet echt gebruiksvriendelijk en ik heb mijn twijfels over de veiligheid. Het is niet altijd makkelijk toegang tot een kanaal te krijgen, je komt in wachtrijen terecht die erg lang duren en je moet toestaan dat er automatisch bestanden vanaf het internet op je harde schijf worden gezet. Maar misschien moet ik het nog eens proberen om betere versies te vinden.

Lex zat in het Early Show filmpje van vandaag. Hij zit vol tatoeages. Hij zit net als Richard Hatch in de Mogo Mogo tribe. De andere leden van deze tribe zijn Kathy, Colby, Jenna M. en Shii Ann. Morgen wordt de Chapera tribe voorgesteld.

Ik hou niet van onder de radar spelers. Het punt is niet zozeer dat ze het spel niet spelen. Het is een tactiek waar je ver mee kan komen. De bedoeling van een dergelijk televisieprogramma is dat de kijkers vermaakt worden en dat gebeurt niet met spelers die niks laten zien.

pi_16652184
Ik vind het wel fijn, downloaden bij MIRC. Trouwens met die wachtrijen valt wel mee, tenminste als je afleveringen download vlak nadat ze zijn uitgezonden. Er staan van die bots op, die heel veel gebruikers kunnen hebben en de download snelheid is ook vrij hoog. Maar voor de oudere afleveringen moet je inderdaad in een lange wachtrij staan. Duurde ook wel een tijd voordat ik ze allemaal had.

Verder komt vandaag de Chapera tribe met de twee Rob's in de early show, had ik gezien.

Die onder de radar spelers zorgen idd niet echt voor een heleboel actie en dat is ook een factor waardoor mensen een hekel aan dat soort spelers hebben.

Ik vind de show wel stukken beter dan expeditie robinson om een aantal redenen:

-Locatie verandert elke show. Vooral Afrika en de Amazone zijn hele aparte locaties om zo'n show te maken en maakt het voor de kijker ook leuker, dan wanneer het elke keer op dezelfde locatie wordt gehouden.

-Muziek. De muziek is tenminste zelf voor de show gemaakt ipv geript uit films als the rock of pirates of the caribbean.

-Deelnemers. Van de 116 deelnemers die in totaal hebben meegedaan aan Survivor, hebben slechts 2 het spel op een niet normale manier verlaten. Mike uit Australie omdat ernstige brandwonden had opgelopen en moest worden geevacueerd en Osten die de enige ooit was die vrijwillig stopte.
Als je dan kijkt naar expeditie robinson, van de 64 deelnemers is denk ik bijna 1/3 ermee gekapt, of niet op een normale manier ermee gestopt.

-Wegstemmen. Dit vind ik een van de beste dingen uit Survivor, wanneer een kandidaat wordt weggestemd. Als Jeff dan zegt de tribe is spoken en de fakkel van de weggestemde deelnemer dooft met die muziek op de achtergrond is echt mooi om te zien. Zo maak je er een echt verhaal van.

Dat was het denk ik wel zo'n beetje wat betreft de verschillen.

pi_16662057
Trepper, je hebt de meeste punten idd wel gehad. Dat stoppen van die watjes is zwaar ergerlijk. Ik heb ER4 niet gezien maar die ene langharige dude in ER3 die zelf stopte om 'de eer aan zichzelf te houden' spant voor mij toch wel de kroon. Osten stopte dan wel, maar hij wachtte iig tot tribal council en is er flink voor door de modder gesleurd.

Maar er zijn ng een paar wat subtielere dingen waardoor survivor imo veel beter is dan ER:

De algemene 'sfeer' vind ik veel avontuurlijker, dat komt deels omdat je bij survivor meer voor de gek wordt gehouden en ze nooit 'achter de schermen' dingen laten zien, zoals doctors en apparatuur, ik heb bij survivor iig altijd veel meer de illusie dat je naar 'schipbreukelingen' zit te kijken... Dit komt ook omdat in survivor 'het verhaal' aan elkaar gepraat wordt door de spelers zelf en in exp rob ernst paul de boel soms kundig verduidelijkt.

Het editten is in Survivor veel beter dan in exp rob, heel overdreven gesteld zou ik zeggen dat per afelevering de vraag bij Survivor is "who will be voted out tonight?" (hoe kom ik daar toch bij? ) en bij exp rob heb ik altijd meer het gevoel dat je door de hele aflevering wel zo'n beetje weet wie er uit gaat, dus dat het "this person will be voted out tonight, let's sit down and see how it happens" ofzo. Uitzonderingen in beide series daar gelaten natuurlijk (ik denk aan een roger merge epi S6).

Bij survivor geven ze meestal meerdere mensen een 'motief' om eruit gestemd te worden, ook weer door de kijker een beetje te misleiden en 1 zinnetje van iemand veel dramatischer te laten lijken dan het is in de private interviews. bv iemand die een irritant trekje of gewoonte heeft en dat er dan gezegd wordt "als ie zo door gaat stemmen we hem eruit" de ene keer serieuzer dan de andere.

Er is dan ook een vrij grote online survivor community die zich weidt aan het spoilen van de show, wat een soort spel is tussen de zieke beveiliging rond survivor (het luchtruim wordt boven de locaties afgesloten tijdens het filmen) en de die hard fans (luchtruim of niet, voordat Africa begon waren de kampen al via satelliet fotos gespot door spoilers).

Mark burnett stopt er gewoon veel meer energie, tijd en vooral geld in. De camera crew is professioneler, het is 1 groot team (het team van exp rob wordt geloof ik door zo'n beetje 3/4 van alle wereldweide expeditie robinsons gebruikt) en het is Mark's project dus hij stopt er spirit in.

Verder is al dat geld natuurlijk beschikbaar doordat Survivor na 4 jaar, ong 2x pj en 8 series vrijwel nog nooit uit de wekelijkse top tien in de kijkcijfers is geweest. Met gemiddeld 20 miljoen kijkers (tegen friend's 22-23mil en meest bekeken CSI's 25-26mil). Wat weer komt omdat het spel leuk wordt gehouden door originele twists, die niet ZO dramatisch zijn dat de fundering van het spel verloren gaat (valt in S7 mee te arguen maar uiteindelijk vielen de effecten van de outcasts me nog alles mee en heb me er niet erg aan geergerd).

Die fundamenten zijn een beetje vaag bij exp rob vind ik (ook qua editten), vorig jaar (ER3) was er bv een ep waar je gewoon nog een stukje op et eiland kreeg te zien na tribal council...wtf is dat. Het moet gewoon 1 afl=3 dagen, 2e dag is reward, 3e dag is immunity en 's avond TC.

Survivor is koning.

En ja, ik weet dat ik een ongezonde obessie heb.

pi_16666222
Je hebt idd gelijk, ook die punten die jij opnoemde zijn veel en veel beter in Survivor. Hoewel ik altijd al weet wie er weg gaat voordat ik een aflevering zie, is het altijd weer mooi om te zien dat er veel meer mensen worden geedit alsof het hun laatste dag zou kunnen zijn, dan de daadwerkelijk weggestemde persoon.

Jij had het ook over de verschillende twists, die mark Burnett gebruikt om de show vers te houden. Daar wil ik ook nog iets over zeggen ten opzichte van de twists uit expeditie robinson.
Het valt mij op dat er voor elke twist uit Survivor bijna elke keer een origineel verhaal wordt verzonnen die dan ook met de locatie of het thema te maken hebben. Zo had je de twist dat twee oudste deelnemers andere kandidaten mochten kiezen voor hun tribe(Survivor thailand: In thailand worden de ouderen gehonoreerd ofzoiets). In Survivor Amazon was het mannen tegen vrouwen(Amazones waren vrouwelijke krijgers). En de laatste met de outcasts(Dode piraten die terug tot leven kwamen).

Ik vond dit allemaal wel leuk verzonnen. Er wordt veel aandacht altijd besteed aan de cultuur of het thema waar de survivorshows gehouden worden.

pi_16676102
ja.

Je weet dat het allemaal maar een beetje onzin is maar ze doen de moeite en het is aannemelijk. Net als Jeff's excuus op waarom nog een keer Pearl Isand: niet omdat ze niet genoeg tijd en ideen hadden om een nieuwe locatie te vinden, maar omdat het thema van het seizoen herhaling wordt en dus nog een keer dezelfde, mooie locatie. Wat ik idd wel waar vind, PI een van de mooiste.

pi_16676242
Ik vind de casting van Survivor beter als die van Expeditie Robinson. Er zitten minder kleurloze deelnemers in Survivor, minder deelnemers die meedoen voor de ervaring en meer deelnemers die een strategie hebben om te winnen. Osten was een uitzonderlijk geval. Hij durfde het water niet in, hij durfde de jungle niet in, hij durfde geen brandhout vast te pakken en hij sloeg op de vlucht voor een pelikaan. Ik heb de indruk dat er bewust iemand gecast was die niet geschikt was voor het programma. Alle deelnemers ondergaan immers psychologische tests.

TVtome, weet jij spoilers m.b.t. Survivor All Stars ? Plaats ze dan a.u.b. m.b.v. een spoiler tag.

De Chapera tribe bestaat uit Sue (bekend van haar toespraak bij de laatste eilandraad van Survivor 1), Rob M., Rob C., Alicia, Tom en Amber. Morgen wordt de Saboga tribe voorgesteld in de Early Show.

pi_16678580
ik geloof dat we de enige 3 zijn die het kijken...
pi_16679167
Ja, denk het ook. Daarom is het jammer dat net5 gekapt is met het uitzenden van Survivor na deel 1. Ik vind dat elke expeditie robinson fan, alle survivors moet zien.

Trouwens, als je spoilers wilt lezen, moet je hier maar is een kijkje nemen: http://pub207.ezboard.com/bsurvivorsucks.

pi_16680896
Trepper, je hebt de meeste punten idd wel gehad. Dat stoppen van die watjes is zwaar ergerlijk. Ik heb ER4 niet gezien maar die ene langharige dude in ER3 die zelf stopte om 'de eer aan zichzelf te houden' spant voor mij toch wel de kroon. Osten stopte dan wel, maar hij wachtte iig tot tribal council en is er flink voor door de modder gesleurd.

Maar er zijn ng een paar wat subtielere dingen waardoor survivor imo veel beter is dan ER:

De algemene 'sfeer' vind ik veel avontuurlijker, dat komt deels omdat je bij survivor meer voor de gek wordt gehouden en ze nooit 'achter de schermen' dingen laten zien, zoals doctors en apparatuur, ik heb bij survivor iig altijd veel meer de illusie dat je naar 'schipbreukelingen' zit te kijken... Dit komt ook omdat in survivor 'het verhaal' aan elkaar gepraat wordt door de spelers zelf en in exp rob ernst paul de boel soms kundig verduidelijkt.

Het editten is in Survivor veel beter dan in exp rob, heel overdreven gesteld zou ik zeggen dat per afelevering de vraag bij Survivor is "who will be voted out tonight?" (hoe kom ik daar toch bij? ) en bij exp rob heb ik altijd meer het gevoel dat je door de hele aflevering wel zo'n beetje weet wie er uit gaat, dus dat het "this person will be voted out tonight, let's sit down and see how it happens" ofzo. Uitzonderingen in beide series daar gelaten natuurlijk (ik denk aan een roger merge epi S6).

Bij survivor geven ze meestal meerdere mensen een 'motief' om eruit gestemd te worden, ook weer door de kijker een beetje te misleiden en 1 zinnetje van iemand veel dramatischer te laten lijken dan het is in de private interviews. bv iemand die een irritant trekje of gewoonte heeft en dat er dan gezegd wordt "als ie zo door gaat stemmen we hem eruit" de ene keer serieuzer dan de andere.

Er is dan ook een vrij grote online survivor community die zich weidt aan het spoilen van de show, wat een soort spel is tussen de zieke beveiliging rond survivor (het luchtruim wordt boven de locaties afgesloten tijdens het filmen) en de die hard fans (luchtruim of niet, voordat Africa begon waren de kampen al via satelliet fotos gespot door spoilers).

Mark burnett stopt er gewoon veel meer energie, tijd en vooral geld in. De camera crew is professioneler, het is 1 groot team (het team van exp rob wordt geloof ik door zo'n beetje 3/4 van alle wereldweide expeditie robinsons gebruikt) en het is Mark's project dus hij stopt er spirit in.

Verder is al dat geld natuurlijk beschikbaar doordat Survivor na 4 jaar, ong 2x pj en 8 series vrijwel nog nooit uit de wekelijkse top tien in de kijkcijfers is geweest. Met gemiddeld 20 miljoen kijkers (tegen friends' 22-23mil en meest bekeken CSI's 25-26mil). Wat weer komt omdat het spel leuk wordt gehouden door originele twists, die niet ZO dramatisch zijn dat de fundering van het spel verloren gaat (valt in S7 mee te arguen maar uiteindelijk vielen de effecten van de outcasts me nog alles mee en heb me er niet erg aan geergerd).

Die fundamenten zijn een beetje vaag bij exp rob vind ik (ook qua editten), vorig jaar (ER3) was er bv een ep waar je gewoon nog een stukje op et eiland kreeg te zien na tribal council...wtf is dat. Het moet gewoon 1 afl=3 dagen, 2e dag is reward, 3e dag is immunity en 's avond TC.

Survivor is koning.

En ja, ik weet dat ik een ongezonde obsessie heb.

pi_16795423
All Stars wordt echt de ziekste TV ooit vollgens mij.
pi_16804280
Ik heb een paar topics gelezen op het forum waar Trepper naar linkt. All Stars wordt in ieder geval niet saai. De deelnemers hebben hoewel ze elkaar al kennen wel stof voor conversatie. Ze zijn niet bang zich te uiten hoewel ze weten wat de consequenties kunnen zijn. De productie legt ze niet in de watten en laat ze beginnen zonder voedsel en zonder vuur.

Ik heb ook gelezen dat Jeff Probst, de presentator, een contract getekend heeft voor vier seizoenen Survivor na All Stars.

Ik heb de items in de Early Show inmiddels allemaal gezien. Er werd o.a. uitgelegd waarom bepaalde ex-deelnemers niet zijn uitgenodigd. Verder hebben een aantal ex-deelnemers de uitnodiging afgeslagen, o.a. Colleen uit Survivor 1. De challenges in Survivor All Stars zijn herhalingen van de beste challenges van de vorige seizoenen. De eerste challenge van Survivor All Stars is een herhaling van de eerste challenge ooit in Survivor. De laatste tribe, Saboga, bestaat overigens uit Ethan (winnaar), Tina (winnaar), Rudy (Survivor 1), Jerri (heeft in de Playboy gestaan), Jenna Lewis (Survivor 1) en Rupert (de populairste en enigste deelnemer van Survivor 7).

Vannacht wordt de eerste aflevering uitgezonden. Morgen of overmorgen is hij waarschijnlijk te vinden in de nieuwsgroepen. Ook het interview uit de Early Show met de eerste afvaller is daar te vinden.

pi_16822234
Vanavond kan ik waarschijnlijk de 1e aflevering al kijken. Ben benieuwd ondanks dat ik al weet wie eruit ligt.
pi_16849847
Heb net de eerste aflevering gekeken van All stars en was echt leuk om te zien. Sommigen zijn totaal niet veranderd. Er was ook gelijk al ruzie en er zijn al een aantal alliances gemaakt. Het is dit keer keihard. Zelfs de tribe die naar tribal council moest, kregen hun fakkels niet mee terug omdat ze eerst zelf vuur moeten maken.
pi_16864218
Ja het viel me erg mee. Het was wel een beetje vreemd zo'n eerste afl met allemaal bekende die samen histories hebben waar je niets vanaf weet, maar omdat de omstandigheden zo ongelooflijk moeilijk zijn (regen drinken tijdens tribal council was prachtig) is het toch heel leuk om te kijken hoe ze zich redden.

post je op sucks?

pi_16887294
Nee, ik post niet daar, ik lees wel veel.

Vond vooral dat Rob Mariano nog steeds hetzelfde is als in Marquesas. Richard vraagt er volgens mij echt om om er gelijk uit te worden gekickt. Hij doet helemaal niks om zich te redden ofzo, loopt alleen maar te verkondigen hoe goed ie nou wel niet is. Ik vind het wel grappig, hopelijk houd ie het nog wel ff vol. Morgen is er alweer een nieuwe aflevering, dus wordt vrijdag weer kijken.

pi_16887496
Ja, leuk weekje

Ik snap Rich ook niet... maar misschien heeft ie wel gelijk en is dit de enige manier om er in ieder geval zo lang mogelijk in te blijven, het is wel grappig. Net als sue trouwens "SPEAK UP! JUST SPEAK UP!" rofl.

Ik snap trouwens nog altijd niet hoe mensen ooit met 2 stokjes vuur hebben kunnen maken, in Survivor is het ze nog nooit gelukt. Ik heb zelf een keer heel lang geleden bij handarbed een stokje in de boormachine gedaan en eronder een plankje, 2 minuten op volle speed en het lokaal was een en al rook...geen vuur uit te krijgen though.

insiders zijn ook leuk en eindelijk free, kut reclames alleen. wtf is heartburn??

pi_16893519
Lachen ja, toen Rob de uitleg van de proef voorlas en Sue daar lag. Vond het trouwens ook opvallend dat Alicia in een interview voor het begon zei, dat ze niet zo opvliegerig meer moest doen en dat ze eerst tot 10 moest tellen. Gaat ze gelijk in de eerste aflevering al ruzie maken met Rob.

Ik had trouwens gelezen dat ze alleen maar proeven uit vorige delen gebruiken. Ik hoop dat ze die proef weer hebben uit Thailand dat ze elkaar van zo'n balk af moeten schoppen en slaan. Die proef waarbij Robb(with two b's) Clay bij z'n keel greep en hem in het water smeet.
Dat was echt zo'n jackass gast die Robb. Die reactie na afloop: "He's a weak little whiny punk!! Did you hear him screaming at me?! Dude, I wanna spit in his face!! Whahahaha dat was echt lachen.

Verder hoop ik dat ze die palen in het water weer hebben, die proef uit Australie en Amazon waarbij Heidi en Jenna gingen strippen. In Australie stond de winnaar er meer dan 10 uur op, echt niet normaal.

Verder hoop ik ook nog een leuke gross-food proef. Dat koeienbloed vond ik wel origineel verzonnen, maar is op zich niet zo goor. Goorste vond ik echt die levende boomlarve uit de amazon, die Matthew heel doorslikte.

Maar we zullen wel zien de komende weken.

pi_16893546
Wat bedoel je trouwens met heartburn? Waar heb je dat gezien?
pi_16901687
De survivor insiders zijn gratis dit jaar, maar er zit eerst 2 minuten een reclame spotje voor het begint. Ik had echt 4 keer achterelkaar een reclame voor een of andere pil die 'heartburn' bij chaufeurs zou veroorzaken (the burning heart was planted by CBS!).

Ja Robbbuhbuhbuh was echt de dude, met zn skateboardje het strand op...

Ik wou dat ze die IC uit S3 met de rollende boulders nog es over konden doen, maar gaat beetje moeilijk.

Die logstand uit S2 was echt vet idd, alleen was bij sUK2 nog extrmer, met z'n 3en 24 uur...

Ik ben echt benieuwd wie de 2e verlater wordt. Ze denken in ep3 jenna vanwege dr moeder er uit stapt, maar nog iemand die ut zichzelf quit.

pi_16902151
Survivor
Eindelijk weer een nieuwe "season" jammer dat er geen 2 hour special oid was zoals vorig jaar
en ook jammer dat john van pearl islands niet mee doet een echte player was dat
pi_16914917
Die rollende boulders waren wel grappig ja. Alleen zal dat niet gaan op de locatie waar het zich allemaal afspeelt. Wat Jenna M. betreft klopt het denk ik wel, omdat haar moeder tijdens de opnamen is overleden rond die tijd. Dat is allemaal berekend door die hardcore survivorgasten uit amerika. Precies welke dag enzo.

Behalve Jon zijn er nog wel meer mensen die ik wel terug had willen zien. o.a. Sean en John uit Marquesas, Brian uit Thailand, Mike uit Australie en misschien nog wel een paar.

Denk dat vanavond Rudy eruit gaat. Dat wordt ook bijna door iedereen verkondigt alhoewel ik me afvraag hoe dat dan gebeurt. Maar we zullen morgen wel zien.

pi_16955177
Goeie aflevering weer. Whahhahah die reactie van Rudy in zijn final words: They better stay clear off me, I've got friends!
pi_16963200
In de Early Show zei Rudy dat hij inmiddels afgekoeld is en dat de anderen hem terecht weggestemd hebben aangezien hij de zwakste schakel was bij de challenges. Het valt me op dat er alleen nog maar waterchallenges zijn geweest. De Saboga tribe had niks aan het winnen van de reward challenge aangezien alle tribes vuur kregen.

Ik begrijp niet waarom veel deelnemers zich zo druk maakten over het drinken van ongekookt water. De produktie kan het niet maken de deelnemers water te geven waarin bacterieën zitten die ernstige ziekten veroorzaken.

Rupert en Ethan moeten nu een alliantie gaan vormen om te voorkomen dat ze door Jenna en Jerri weggestemd zullen worden. Gezien de onenigheid tussen Rupert en Jerri in de aankondiging van volgende week zal dat waarschijnlijk ook gebeuren. Als Saboga weer iemand weg moet stemmen zullen de stemmen waarschijnlijk staken, twee voor Ethan (aangezien Rupert vis vangt) en twee voor Jerri.

pi_16965121
Ik kan me bijna niet voorstellen dat Saboga nu geen imunity wint.

En over dat water: na S3 had Lex iets van 6 verschillende parasieten in zn darmen en Heidi heeft op de intensive care gelegen waarvan de dokters zeiden dat als ze er nog een week langer in was gebleven ze het misschien wel niet had overleeft...ze gaan verder dan je denkt, maar brain parasite lijkt me inderdaad wel wat te erg.

pi_16966218
Nee, lijkt mij ook niet dat ze weer verliezen. Ik vraag me trouwens af, of en wanneer er van 3 tribes, 2 tribes worden gemaakt. Dat kan volgende aflevering of over 2 afleveringen. Zolang er een even aantal deelnemers in het spel zitten.

Dat water van nu is volgens mij niet echt te vergelijken met het water uit Afrika. Toen moesten ze uit een of ander vijvertje vol modder hun water halen. Dat was pas echt goor. Nu halen ze het uit een of andere put.

pi_16981559
wat is je nick op mirc, als ik vragen mag ?
pi_17000424
Ja, ik zit altijd met de nick: Klaasjzes. Download de afleveringen altijd op survivor-central
pi_17019865
quote:
Op zondag 8 februari 2004 15:11 schreef trepper het volgende:
Ja, ik zit altijd met de nick: Klaasjzes. Download de afleveringen altijd op survivor-central
Oke ik had dit net al gelezen en ik ben erg benieuwd dus heb ik Mirc geinstalleerd mijn god is ook al 3 jaar geleden dat ik hiermee gewerkt heb. Dus via deze site : http://xgoogle.org/details?channel=%23survivor-central&network=611 ben ik erachter gekomen hoe ik op survivor-central kom. Want dat wordt niet duidelijk in jullie replies. Maar goed nu zit ik in die IRC chat en dan??? Hoe download ik in godsnaam een afl. via een chatbox??
Als hier al eens iets nieuws te lezen is, is het gelukkig nooit echt veel en meestal ook nog totaal onbelangrijk. Voor mijn soort mensen een hele toffe site dus
pi_17019888
quote:
Op maandag 9 februari 2004 03:57 schreef Priscella het volgende:

[..]

Oke ik had dit net al gelezen en ik ben erg benieuwd dus heb ik Mirc geinstalleerd mijn god is ook al 3 jaar geleden dat ik hiermee gewerkt heb. Dus via deze site : http://xgoogle.org/details?channel=%23survivor-central&network=611 ben ik erachter gekomen hoe ik op survivor-central kom. Want dat wordt niet duidelijk in jullie replies. Maar goed nu zit ik in die IRC chat en dan??? Hoe download ik in godsnaam een afl. via een chatbox??


Ik zie allemaal scripts voorbijvliegen ook dat ik de 11the.apprentice kan downloaden GAAAF! Maar hoe??? Welk commando?
Als hier al eens iets nieuws te lezen is, is het gelukkig nooit echt veel en meestal ook nog totaal onbelangrijk. Voor mijn soort mensen een hele toffe site dus
pi_17020799
zo:
http://www.geocities.com/gluedtothescreen/

Succes, het kan erg frustrerend zijn oudere seizoenen te vinden. Soms moet je erg lang wachten of de send failed halverwege ofzo...maar na een tijdje weet je welke servers ze hebben en kan je sneller alles afgaan zodat je in ieder geval niet hoeft te zoeken.

lol, ik zie nu pas dat mijn fserv als voorbeel dgebruikt wordt

pi_17034321
Je kan inderdaad beter een handleiding lezen ja. Is echt veel teveel om uit te leggen en ook veel te lastig. Voor de nieuwste survivor afleveringen hoef je meestal niet lang te wachten, die kun je de volgende dag gewoon via een bot downloaden.
pi_17047754
quote:
Op maandag 9 februari 2004 09:13 schreef TVtome het volgende:
zo:
http://www.geocities.com/gluedtothescreen/

Succes, het kan erg frustrerend zijn oudere seizoenen te vinden. Soms moet je erg lang wachten of de send failed halverwege ofzo...maar na een tijdje weet je welke servers ze hebben en kan je sneller alles afgaan zodat je in ieder geval niet hoeft te zoeken.

lol, ik zie nu pas dat mijn fserv als voorbeel dgebruikt wordt


Aaaah mooi! Thnxx! Ben ik errug blij mee!
Als hier al eens iets nieuws te lezen is, is het gelukkig nooit echt veel en meestal ook nog totaal onbelangrijk. Voor mijn soort mensen een hele toffe site dus
pi_17119962
Vannacht weer nieuwe aflevering, dus morgenvroeg voordat ik naar school ga ff kijken wie eruit is en naar de survivor insider clipjes. Ik gok op Jenna M.
pi_17152822
Was weer goeie aflevering. Vond dat ze erg creatief waren met het bouwen van die shelter proef. Wel teleurstellend einde. Jammer dat het niet met een tribal council eindigde.
pi_17162097
Ja vind ik ook was, mooier geweest...and it's not like her mother was going right that second.

Wel goede beslissing maar ze had gewoon niet moeten gaan en eerlijk moeten zeggen dat het haar te zwaar was.

pi_17187749
Zat vandaag weer een ouwe aflevering te kijken. Aflevering 7 van Marquesas, dat Boston Rob werd weggestemd. Valt me toch op dat ie eigenlijk weer precies hetzelfde bezig is. Mooi meisje in je alliance. Met iedereen ruzie lopen te maken. Het zit hem mee dat ie nu alleen maar in een tribe met herrieschoppers zit en toen niet. Was wel mooi toen ie Zoe voor het blok zette in bijzijn van Kathy. Een van de beste afleveringen uit geschiedenis van Survivor.
pi_17191691
Ja inderdaad, domme koe Zoe ]
pi_17324871
Vannacht weer. Morgen weer kijken. Gelukkig weer met een normale tribal council.
pi_17336761
Jammer dat Rob C. eruit ligt. Had hem graag head to head willen zien tegen Richard. Ik heb trouwens nog nooit iemand zo zien balen dat ie werd weggestemd.
pi_17346498
Ik heb zojuist afleveringen 3 en 4 gezien. Ik begrijp niet dat er niet samengespannen is om Rob M. of Amber weg te stemmen. In de beginfase wordt meestal één van de deelnemers aan een stemblok weggestemd, tenminste als de andere deelnemers weten van het bestaan van het stemblok. Rob C. had een poging moeten ondernemen Tom, Alicia en Susan te overtuigen één van beiden weg te stemmen. Op grond van zijn spel in de Amazone had ik dat eigenlijk ook verwacht.

In de nieuwsgroep alt.binaries.multimedia worden momenteel weer seizoenen van Survivor gepost. Seizoen 1 is al gepost. Momenteel wordt seizoen 2 gepost. Ook worden er extra's als specials, optredens van deelnemers in andere programma's, Early Shows etc. gepost.

In mei wordt Survivor 1 overigens compleet uitgebracht op dvd. Ik wacht voorlopig met het kijken naar de seizoenen 2, 3 en 4 in de hoop dat die ook op dvd uitgebracht worden.
pi_17363453
Hebben jullie Bjorn uit Expeditie Robinson 4 ook al gespot in de nieuwe clip van SIta? (bij gebrek aan een search en dus een ER-topic maar even hier)
Ik voel me plots weer zo oya lele
pi_17373968
Nee, nog niet gezien. Heb wel Derek uit ER3 voorbij zien komen in goede tijden.

Op all stars site staan trouwens nieuwe filmpjes met Rob C. In eentje daarvan doet ie imitaties van iedereen uit zijn tribe en ook een imitatie van Jeff Probst. Wel lachen.
pi_17374024
Vannacht trouwens ook nieuwe aflevering met eerste twist. Verliezend team bij de reward challenge wordt uitelkaar gehaald. En volgens de promo krijgen we een shocking tribal council.
pi_17407290
Heb net aflevering 5 gekeken. Beste aflevering tot nu. Jammer dat Richard eruit ligt, maar ja was wel te verwachten. Ik weet niet wat Richard bij Sue deed op de immuniteits challenge, maar daar is flinke ophef over. En dat komt volgende aflevering ook weer ter sprake.
Sue gaat enorm over de zeik tegen Jeff in de volgende aflevering. Op de webpromo staat zelfs een parental rating(meekijken gewenst voor kinderen) voor de volgende aflevering. Nou zijn ze daar in amerika altijd wel heel snel in, maar bij Survivor komt dat bijna niet voor(Alleen toen Mike in het vuur viel). Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.
pi_17507170
Vannacht de aflevering met Sue's driftbui tegen Jeff. Ik ben echt benieuwd. Ze ging in de promo erg tekeer.
pi_19005430
Vannacht de finale. Het gaat tussen Rupert, Jenna L., Amber en Rob M.
Jury bestaat tot nu toe uit: Lex, Kathy, Alicia, Shi Ann en Tom.

Ik hoop dat Rob bij de laatste 2 zit. Hij heeft al deze jury leden bedrogen en opgelicht dus kan nog wel is een leuke laatste tribal council worden dan.
  Moderator maandag 10 mei 2004 @ 10:08:51 #61
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_19012219
Ik wist niet dat de finale gisteren was en heb per ongeluk al gezien wie er gewonnen heeft.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_21362013
Op http://www.cbs.com/primetime/survivor9/ zijn de nieuwe deelnemers van de nieuwe survivor bekendgemaakt. Deze wordt gehouden in Vanuatu, een eilandengroep in Oceanie.
pi_22024317
Heb vandaag de eerste aflevering van de nieuwe Survivor gezien.

Fantastische opening met een stel bosjesmannen die rennend met een speer op de deelnemers afkomen om ze te verwelkomen. Daarna wordt er nog een levend varken afgeslagen met een of andere hamer door die gasten als ritueel en om de deelnemers te verwelkomen. Ook Jeff, de presentator, die een openingsspeech geeft vlak bij een actieve vulkaan. Echt fantastisch mooi gefilmd. Echt veel mooier en proffesioneler dan bij ER.

Het is trouwens daar ook weer mannen tegen vrouwen.

pi_22027154
Ik heb de eerste aflevering van Survivor 9 ook gedownload, uit de nieuwsgroep alt.binaries.multimedia. Helaas in svcd formaat en niet in dvd formaat zoals de vorige edities.

Ik moet de afleveringen van Survivor 8 All Stars overigens nog bekijken vanaf aflevering 5. Voorlopig kom ik dus nog niet aan Survivor 9 toe. All Stars is inmiddels trouwens verkrijgbaar op dvd op de site van CBS voor $ 39,95.
pi_22067598
quote:
Helaas in svcd formaat en niet in dvd formaat zoals de vorige edities.
svcd = dvd

Dit was by far de slechtste premiere episode ooit. Het wordt een erg gemiddeld seizoen vrees ik.
pi_22068008
quote:
Op zondag 19 september 2004 21:51 schreef TVtome het volgende:

[..]

svcd = dvd

Dit was by far de slechtste premiere episode ooit. Het wordt een erg gemiddeld seizoen vrees ik.
Vond ik wel meevallen. Vond het wel een mooie opening. Ik vind alleen dat we te weinig gezien hebben van sneaky praten met elkaar en stemafspraken maken vlak voor tribal council. Verder hebben ze nog niet alle kandidaten goed laten zien. Ze hadden 90 minuten moeten doen. Dat deden ze bij amazon en pearl island ook.

Zitten wel een aantal neppe figuren tussen. Die Chris en John P. denken echt dat ze heel wat zijn. Maar ik denk dat deze gasten allebei keihard op hun bek gaan later in het spel.
pi_22165312
Het vreemde is dat de premiere eigenlijk als TWE UUR (!!) geplanned stond. Nergens gelezen waarom dat niet is door gegaan. Ik vond de vulkaan intro wel cool, maar dat hele ritueel sloeg echt hééélemaal nergens op, steen op paal....wtf?!
pi_22691799
quote:
Op vrijdag 24 september 2004 00:46 schreef TVtome het volgende:
Het vreemde is dat de premiere eigenlijk als TWE UUR (!!) geplanned stond. Nergens gelezen waarom dat niet is door gegaan. Ik vond de vulkaan intro wel cool, maar dat hele ritueel sloeg echt hééélemaal nergens op, steen op paal....wtf?!
Heb nu 5 afleveringen gezien. Of er gebeuren echt onverklaarbare dingen daar, of het is allemaal heel mooi in elkaar gemonteerd. Toen de mannen die steen van die paal af haalden, zag je het ineens regenen op de plek waar de mannen zaten. Afgelopen aflevering werden de 2 tribes gemixed oftewel een "shake-up", vond er ineens een aardbeving plaats.
pi_23479517
Inmiddels 10 afleveringen gezien en moet zeggen dat dit een van de mindere seizoenen is van Survivor. Er zijn nog 6 vrouwen over en 1 man. De vrouwen hebben tot nu toe allemaal samengespannen om alle mannen eruit te werken. Ik hoop dat de enige overgebleven man nog iets kan verzinnen om de vrouwen er een voor een uit te werken, anders wordt het een teleurstellend einde.
pi_25130215
Vanavond begint weer een nieuw seizoen van Survivor. Gaan er nog mensen dit volgen?

Ik zit er wel aan te denken en ga morgen ook wel de eerste aflevering kijken. Is het ongeveer hetzelfde als Expeditie Robinson? Of is ER heel erg anders?
pi_25131109
quote:
Op donderdag 17 februari 2005 18:45 schreef BliksemSchigt het volgende:
Vanavond begint weer een nieuw seizoen van Survivor. Gaan er nog mensen dit volgen?

Ik zit er wel aan te denken en ga morgen ook wel de eerste aflevering kijken. Is het ongeveer hetzelfde als Expeditie Robinson? Of is ER heel erg anders?
Zeker weten dat ik het weer ga volgen. Verheug me er nu al weer op. Ik vind het echt de beste realityserie die er is en Expeditie Robinson kan verreweg niet aan deze show tippen.

Verschillen tussen ER en survivor zijn echt vrij groot. In survivor ligt de nadruk meer op het spel terwijl in ER het survivalgedeelte meer speelt.

Maar is dit de eerste survivor die je gaat volgen? Als dat zo is raad ik je aan de andere seizoenen ook te bekijken. Het is echt heel mooi in elkaar gezet en veel professioneler dan ER.
  Moderator donderdag 17 februari 2005 @ 19:45:40 #72
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_25131177
quote:
Op donderdag 17 februari 2005 18:45 schreef BliksemSchigt het volgende:
Vanavond begint weer een nieuw seizoen van Survivor. Gaan er nog mensen dit volgen?

Ik zit er wel aan te denken en ga morgen ook wel de eerste aflevering kijken. Is het ongeveer hetzelfde als Expeditie Robinson? Of is ER heel erg anders?
Het leuke is dat de kandidaten dit jaar geen enkele aanwijzingen van tevoren krijgen. Ze weten niet of ze in een team zitten, waar water te vinden is of wat dan ook. Ze worden gewoon op een strand gedumpt.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_25131522
quote:
Op donderdag 17 februari 2005 19:42 schreef trepper het volgende:

[..]

Zeker weten dat ik het weer ga volgen. Verheug me er nu al weer op. Ik vind het echt de beste realityserie die er is en Expeditie Robinson kan verreweg niet aan deze show tippen.

Verschillen tussen ER en survivor zijn echt vrij groot. In survivor ligt de nadruk meer op het spel terwijl in ER het survivalgedeelte meer speelt.

Maar is dit de eerste survivor die je gaat volgen? Als dat zo is raad ik je aan de andere seizoenen ook te bekijken. Het is echt heel mooi in elkaar gezet en veel professioneler dan ER.
Ok cool. Dit is inderdaad de eerste survivor die ik van plan ben om te gaan volgen. Ben erg benieuwd. Als me deze bevalt, ga ik die anderen misschien ook nog wel even zoeken.
pi_25131755
quote:
Op donderdag 17 februari 2005 20:02 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]

Ok cool. Dit is inderdaad de eerste survivor die ik van plan ben om te gaan volgen. Ben erg benieuwd. Als me deze bevalt, ga ik die anderen misschien ook nog wel even zoeken.
Als je dat van plan bent, dan zou je Survivor 2, 3 en 6 moeten zien. Deze zijn respectievelijk in Australie, Afrika en de Amazone opgenomen. Dit zijn totaal andere locaties dan die je gewend bent bij ER en de andere survivors. Ik vond Afrika echt een van de beste seizoenen vanwege de locatie.
pi_25145161
Goddamn, wat een coole serie! Jammer dat ik het nu pas ben gaan kijken. Ik ga dit dus ook zeker verder volgen.

Na de eerste aflevering heb ik meer met de Koror tribe dan met Ulong.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25148784
quote:
Op vrijdag 18 februari 2005 14:42 schreef BliksemSchigt het volgende:
Goddamn, wat een coole serie! Jammer dat ik het nu pas ben gaan kijken. Ik ga dit dus ook zeker verder volgen.

Na de eerste aflevering heb ik meer met de Koror tribe dan met Ulong.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een van de beste Survivor premieres ooit. Volgens mij is dit trouwens de jongste groep die Survivor ooit gehad heeft. Misschien dat dat leuker wordt. Vorig seizoen waren er namelijk een hoop ouderen over waardoor het vrij saai werd op het einde.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 19 februari 2005 @ 18:10:49 #77
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_25164874
1e ep gezien. Lijkt me een aardige serie.
pi_25255349
Aflevering 2 net gezien. Weer een topaflevering.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25282584
Ik volg het ook weer, deze serie heeft weer genoeg potentie. Een hoop ergerlijke mensen (dat rattenkopje van Kim bij de island council toen ze zei dat ze nog nooit aan 'alliances' had gedacht). Coby is zwaar irritant, die Willard ook, geweldig

Ik ben trouwens benieuwd hoe Janu er na 30 dagen uit ziet, dat mens is al zo dun als een gemiddelde ally mc-beal actrice. Mijn favorieten zijn momenteel Janu, Ian, Stephenie en Angie, en er zitten een hoop mensen tussen waarvan ik hoop dat ze voor de samensmelting nog verdwijnen (Willard, Ibrehem)
pi_25286691
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 20:18 schreef trepper het volgende:
Aflevering 2 net gezien. Weer een topaflevering.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Helemaal mee eens. Van begin tot eind

Ian en Tom zijn ook absoluut mijn favorieten en James Bobby Jon en Stephenie mogen van mij ook ver komen. Wat maakten sommigen trouwens een goede smak bij die eerste proef. Dat ging best hard af en toe
pi_25364781
Wat een aflevering
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25368388
quote:
Op vrijdag 4 maart 2005 15:42 schreef BliksemSchigt het volgende:
Wat een aflevering
Dit is e
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Weer een hele goede aflevering. Dit seizoen valt tot nu toe zeker niet tegen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25382929
Damn, wat een goede reality serie.
Dit is pas het eerste seizoen dat ik volg, kijken of ik vorige seizoenen ergens kan binnenhalen
pi_25473592
Wat een aflevering weer
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25475658
quote:
Op vrijdag 11 maart 2005 14:16 schreef BliksemSchigt het volgende:
Wat een aflevering weer
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Idd weer een hele goeie aflevering, deze behoort naast Survivor:Afrika en Survivor:Amazon tot een van mijn favoriete seizoenen tot nu toe.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25532669
Voor mensen die dit volgen, aflevering 5 wordt vandaag uitgezonden.
pi_25532767
quote:
Op woensdag 16 maart 2005 22:32 schreef trepper het volgende:
Voor mensen die dit volgen, aflevering 5 wordt vandaag uitgezonden.
Vanaf nu elke week een dag eerder of alleen vandaag?
pi_25533184
quote:
Op woensdag 16 maart 2005 22:38 schreef Stranger het volgende:

[..]

Vanaf nu elke week een dag eerder of alleen vandaag?
Vandaag en volgende week, daarna weer gewoon donderdag
pi_25534061
Ah ok.

Thanks
pi_25540294
, wat een aflevering!!!
Fuck it, dat was gewoon nog spannend.
pi_25544754
Wat een vette aflevering was het weer
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25554562
Wow. Wat een serie. Geniaal.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoe gaat het trouwens op het einde met de winnaar? Hoe wordt die gekozen?
pi_25556555
quote:
Op donderdag 17 maart 2005 22:33 schreef BliksemSchigt het volgende:
Wow. Wat een serie. Geniaal.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoe gaat het trouwens op het einde met de winnaar? Hoe wordt die gekozen?
Winnaar wordt gekozen door de laatste 9 kandidaten. Ze zitten nu op 12, dus nog 3 deelnemers moeten er gaan voordat bekend is wie er sowieso in de jury zitten. Vanaf dat punt komen de weggestemde kandidaten elke tribal council terug om de tribal councils bij te wonen en te volgen. Als er nog twee kandidaten over zijn volgt er een laatste tribal council waarbij elk weggestemde jurylid een vraag mag stellen aan de twee laatste kandidaten of simpelweg gewoon een statement maken( en geloof me, dat is niet zoals bij ER, dat softe gedoe. In de meeste seizoenen waren sommige juryleden echt keihard).

Ten slotte stemmen de juryleden op degene die zei willen dat er wint. Aangezien er 9 juryleden zijn, zal er dus nooit een tie voorkomen, en wordt er GELUKKIG ook nooit door het publiek gesmst.
pi_25560094
quote:
Op vrijdag 18 maart 2005 00:09 schreef trepper het volgende:

[..]

Winnaar wordt gekozen door de laatste 9 kandidaten. Ze zitten nu op 12, dus nog 3 deelnemers moeten er gaan voordat bekend is wie er sowieso in de jury zitten. Vanaf dat punt komen de weggestemde kandidaten elke tribal council terug om de tribal councils bij te wonen en te volgen. Als er nog twee kandidaten over zijn volgt er een laatste tribal council waarbij elk weggestemde jurylid een vraag mag stellen aan de twee laatste kandidaten of simpelweg gewoon een statement maken( en geloof me, dat is niet zoals bij ER, dat softe gedoe. In de meeste seizoenen waren sommige juryleden echt keihard).

Ten slotte stemmen de juryleden op degene die zei willen dat er wint. Aangezien er 9 juryleden zijn, zal er dus nooit een tie voorkomen, en wordt er GELUKKIG ook nooit door het publiek gesmst.
Ah ok. En zien die weggestemde kandidaten ook nog de beelden? Dus hoe iedereen heeft gespeekd en gehandeld?
pi_25562725
quote:
Op vrijdag 18 maart 2005 09:53 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]

Ah ok. En zien die weggestemde kandidaten ook nog de beelden? Dus hoe iedereen heeft gespeekd en gehandeld?
Nee, dat niet, z'n zien alleen wat er op de tribal councils gebeurt. Op de laatste tribal council gaan ze dan stemmen. De winnaar wordt trouwens wel altijd live bekend gemaakt, het stemmen gebeurt daar nog.
pi_25563269
quote:
Op vrijdag 18 maart 2005 12:03 schreef trepper het volgende:

[..]

Nee, dat niet, z'n zien alleen wat er op de tribal councils gebeurt. Op de laatste tribal council gaan ze dan stemmen. De winnaar wordt trouwens wel altijd live bekend gemaakt, het stemmen gebeurt daar nog.
Ok cool. Eerst maar eens zien wie er zover gaan komen. Heb je met al je "Survivor-ervaringen" al enig idee wanneer ze gaan samenvoegen? Ben wel benieuwd bij wie Stephanie en Bobby Jon gaan komen, zeker gezien het spel van Gregg (Of zoals Coby zei: Ken and Barbie )
pi_25566946
quote:
Op vrijdag 18 maart 2005 12:25 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]

Ok cool. Eerst maar eens zien wie er zover gaan komen. Heb je met al je "Survivor-ervaringen" al enig idee wanneer ze gaan samenvoegen? Ben wel benieuwd bij wie Stephanie en Bobby Jon gaan komen, zeker gezien het spel van Gregg (Of zoals Coby zei: Ken and Barbie )
Normaal gesproken als er nog 10 personen over zijn. Dat was in survivor 1,2,3,4,6,7,9. In survivor 5 met nog 8 personen. In survivor 8 met 9 personen, maar dat kwam omdat ze begonnen met 3 tribes van 6 personen.
pi_25708305
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 7% gewijzigd door trepper op 24-03-2005 18:52:44 ]
pi_25708420
quote:
Op donderdag 24 maart 2005 15:35 schreef trepper het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
gewijzigd.

[ Bericht 7% gewijzigd door trepper op 24-03-2005 18:53:51 ]
pi_25711653
Je kan je bericht ook editten dan kun je die tekst nu of weghalen of ook even spoileren.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25713475
quote:
Op donderdag 24 maart 2005 17:44 schreef BliksemSchigt het volgende:
Je kan je bericht ook editten dan kun je die tekst nu of weghalen of ook even spoileren.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja probeerde hem al te editten, zag alleen niet dat ik eerst moest inloggen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25713635
quote:
Op donderdag 24 maart 2005 18:59 schreef trepper het volgende:

[..]

Ja probeerde hem al te editten, zag alleen niet dat ik eerst moest inloggen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 27 maart 2005 @ 12:29:05 #103
44906 merino
World of Sleepers
pi_25777327
Stephanie

Leuk om het weer eens te volgen overigens. Blijft een gaaf programma
Die intro is ook echt zo ontzettend mooi geschoten!!
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_25907671
Aflevering was weer geweldig
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_25913249
Eerlijk gezegd vond ik het niet een van de beste afleveringen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26079081
Goeie aflevering weer
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26108885
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 13 april 2005 @ 22:03:11 #108
44906 merino
World of Sleepers
pi_26206992
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  donderdag 14 april 2005 @ 17:54:44 #109
44906 merino
World of Sleepers
pi_26227071
ben nu bezig met ep2 van Survivor Africa

ga ze denk ik in de volgende volgorde kijken; S03, S02, S04, S06, S05, S07, S08, S09

welke non-amerikaanse survivors zijn nog leuk om te zien?
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26230339
quote:
Op donderdag 14 april 2005 17:54 schreef merino het volgende:
ben nu bezig met ep2 van Survivor Africa

ga ze denk ik in de volgende volgorde kijken; S03, S02, S04, S06, S05, S07, S08, S09

welke non-amerikaanse survivors zijn nog leuk om te zien?
Mooi om te zien dat het lukt.

Hebben alleen de australische versie gezien en die was werkelijk bagger. Verder heb ik geen andere gezien.
  donderdag 14 april 2005 @ 20:20:48 #111
44906 merino
World of Sleepers
pi_26230951
valt me overigens wel op dat het in Afrika een stuk harder was dan de huidige Palau (die ik eigenlijk een beetje matig vind) zowel kwa survivelen en challenges als kwa strategiën enzo...
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26231511
quote:
Op donderdag 14 april 2005 20:20 schreef merino het volgende:
valt me overigens wel op dat het in Afrika een stuk harder was dan de huidige Palau (die ik eigenlijk een beetje matig vind) zowel kwa survivelen en challenges als kwa strategiën enzo...
Ik weet niet bij welke aflevering je nu bent. Maar het is inderdaad een stuk harder. Zonder teveel te spoileren, ze komen ook nog in aanraking met wilde dieren.
  donderdag 14 april 2005 @ 20:47:40 #113
44906 merino
World of Sleepers
pi_26231657
quote:
Op donderdag 14 april 2005 20:42 schreef trepper het volgende:

[..]

Ik weet niet bij welke aflevering je nu bent. Maar het is inderdaad een stuk harder. Zonder teveel te spoileren, ze komen ook nog in aanraking met wilde dieren.
aflevering 3 op het moment
Zag idd al leeuwen buiten het kamp staan
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26231695
* gaat ook maar eens zoeken.
pi_26231987
quote:
Op donderdag 14 april 2005 20:47 schreef merino het volgende:

[..]

aflevering 3 op het moment
Zag idd al leeuwen buiten het kamp staan
Aflevering 3 is top. Beste reward challenge ooit
  donderdag 14 april 2005 @ 21:01:49 #116
44906 merino
World of Sleepers
pi_26232041
quote:
Op donderdag 14 april 2005 20:59 schreef trepper het volgende:

[..]

Aflevering 3 is top. Beste reward challenge ooit
was echt ziek ja
Die voetbal gast (ik en namen ) kwam in het begin echt bijna tussen beidde bolders en er werd zelfs iemand 'verplet' onder de steen
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26252168
Coole aflevering!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 15 april 2005 @ 17:29:40 #118
44906 merino
World of Sleepers
pi_26252553
quote:
Op vrijdag 15 april 2005 17:12 schreef BliksemSchigt het volgende:
Coole aflevering!

knip
Ik ben het echt helemaal met je eens
Vooral je beschrijving van Coby is nogal raak. Mijn exbaas lijkt overigens ontzettend op Coby ook kwa gedrag. Net zo'n irritante (maar soms wel grappige) typische homo...
Overigens vind ik de homo uit Afrika (Brandon) ook ontzettend irritant
Errug jammerlijk dat ze juist die mensen casten want ik vond Richard uit de eerste serie wel een super coole gast
Is er eigenlijk nog een seizoen met een lekkere lesbo erin?

Survivor Palau nieuwe aflevering:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Survivor Afrika aflevering 5
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 1% gewijzigd door merino op 15-04-2005 18:31:38 ]
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  vrijdag 15 april 2005 @ 17:30:35 #119
44906 merino
World of Sleepers
pi_26252579
Wel jammer dat ik al weet wie er gaat winnen van Afrika
Kwam per ongeluk op de site terecht met daarop de eindstand
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26253062
Hey trepper, bedankt voor de goede tips, helaas moet ik 2 weken wachten voordat ik het kan gaan downloaden want onze providor heeft ons afgesloten (lang verhaal wat der op neer komt dat in een brief die hun naar ons stuurde volgens hun een typfout in zat (een 5 ipv een 4 waardoor wij een maand eerder afgesloten werden en het aanmelden bij bbnet duurt altijd 2 weken :S)
over 2 weken ben 'k back
greetz
pi_26256852
Zeer goede aflevering weer.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over survivor Africa:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 15 april 2005 @ 20:52:40 #122
44906 merino
World of Sleepers
pi_26256956
quote:
Op vrijdag 15 april 2005 20:47 schreef trepper het volgende:
Zeer goede aflevering weer.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over survivor Africa:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Aflevering 8
net uit mijn queue lijst verwijdert.
Zit er eigenlijk in die recap nog beelden die daarvoor niet vertoond waren?
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26257342
quote:
Op vrijdag 15 april 2005 20:52 schreef merino het volgende:

[..]

Aflevering 8
net uit mijn queue lijst verwijdert.
Zit er eigenlijk in die recap nog beelden die daarvoor niet vertoond waren?
Ja, maar heel weinig en weinig boeiends.
pi_26264947
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26265820
Ik heb watt downloadgepraat verwijderd.

Het is absoluut niet de bedoeling dat we het hier gaan hebben over hoe de afleveringen gedownload kunnen worden,
pi_26268059
quote:
Op zaterdag 16 april 2005 10:10 schreef Duiveltja het volgende:
Ik heb watt downloadgepraat verwijderd.

Het is absoluut niet de bedoeling dat we het hier gaan hebben over hoe de afleveringen gedownload kunnen worden,
Ok sorry, zal het daar niet meer over hebben dan
pi_26354528
Hey Merino, hoe is het met survivor Africa? Heb je de hele serie al bekeken?
  woensdag 20 april 2005 @ 00:46:24 #128
44906 merino
World of Sleepers
pi_26364302
Ja heb hem al helemaal gezien (gaat echt snel )
Heb zelfs Season 4 Marquesas al helemaal gezien
Zit nu bij de 2de aflevering van Australië

ff in spoiler tags dan maar

Afrika
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marquesas
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Australian Outback
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nogmaals @ Trepper
Zijn er eigenlijk geen dvd's uitgebracht van Survivor?
Toch wel jammer dat je als Nederlander zo moeilijk aan de oude eps kan komen...
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26381257
quote:
Op woensdag 20 april 2005 00:46 schreef merino het volgende:
Ja heb hem al helemaal gezien (gaat echt snel )
Heb zelfs Season 4 Marquesas al helemaal gezien
Zit nu bij de 2de aflevering van Australië

ff in spoiler tags dan maar

Nogmaals @ Trepper
Zijn er eigenlijk geen dvd's uitgebracht van Survivor?
Toch wel jammer dat je als Nederlander zo moeilijk aan de oude eps kan komen...
Er zijn 3 dvd's. van Survivor 1,2 en 8 All stars. Helaas alleen in amerika te koop. Ik vind eigenlijk dat ze die serie op de nederlandse tv moeten uitzenden. Dat zou helemaal top zijn. Hebben ze met apprentice ook gedaan en dat was ook een serie van Mark Burnett.

Hier mijn mening over die seizoenen die jij beschreef:

Afrika
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marquesas
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Australian Outback
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 20 april 2005 @ 18:44:50 #130
44906 merino
World of Sleepers
pi_26381806
quote:
Op woensdag 20 april 2005 18:23 schreef trepper het volgende:

[..]

Er zijn 3 dvd's. van Survivor 1,2 en 8 All stars. Helaas alleen in amerika te koop. Ik vind eigenlijk dat ze die serie op de nederlandse tv moeten uitzenden. Dat zou helemaal top zijn. Hebben ze met apprentice ook gedaan en dat was ook een serie van Mark Burnett.

Hier mijn mening over die seizoenen die jij beschreef:

Afrika
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marquesas
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Australian Outback
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marquesas
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Australian Outback
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jammer idd dat het niet op de Nederlandse tv wordt uitgezonden.
Hoeveel seizoens doen ze eigenlijk daar per jaar?
Is vrij snel gegaan toch want het was toch niet zo lang geleden dat survivor 1 op nederlandse tv was?
Gaan ze na Palau zeker verder of is dat nog niet zeker?

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wat er nu net in Australian Outback gebeurd
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  woensdag 20 april 2005 @ 19:51:00 #131
85299 HarigeKerel
Ontvacht dus Tabee
pi_26383584
Rob en Amber doen ook mee aan The Amazing Race!
"Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
pi_26391575
quote:
Op donderdag 14 april 2005 17:54 schreef merino het volgende:
ben nu bezig met ep2 van Survivor Africa

ga ze denk ik in de volgende volgorde kijken; S03, S02, S04, S06, S05, S07, S08, S09

welke non-amerikaanse survivors zijn nog leuk om te zien?
Zou je of iemand anders me please kunnen vertellen waar je langs hieraan komt? Ik heb 9 gezien en volg 10 nu ook weer maar oudere afleveringen kan ik nergens online vinden.
pi_26391663
quote:
Op woensdag 20 april 2005 19:51 schreef HarigeKerel het volgende:
Rob en Amber doen ook mee aan The Amazing Race!
Dat is overigens ook een geinig programma, daarvan heb ik seizoen 4,5 en 6 van gezien en volg ik nu 7. 1,2 en 3 mis ik nog. Prachtig hoe iedereen al vooraf ze niet kan uitstaan en hoe ze regelmatig zelfs in Afrika herkend worden door pasanten die hun gelijk helpen en waar ze gepubliceerd staan op de cover van een magazine, en die medekandidaten worden steeds pissiger.
pi_26391717
Van Survivor doen ze 2 seizoenen per jaar en de hoofdprijs is ook een twintigvoud van wat we hier in Nederland gewend zijn. Van The amazing race maken ze er wel 3 per jaar lijkt het. Seizoen 6 was afgelopen en 3 weken later begon 7 al weer, ook daar een hoofdprijs van 1 miljoen.
pi_26391860
quote:
Op zaterdag 16 april 2005 10:10 schreef Duiveltja het volgende:
Ik heb watt downloadgepraat verwijderd.

Het is absoluut niet de bedoeling dat we het hier gaan hebben over hoe de afleveringen gedownload kunnen worden,
Waarom niet, het gaat hierover tv uitzendingen die gewoon online gezet worden zelf via de uitzenders zelf. In Nederland hebben we toch ook uitzendinggemist.nl ?
  donderdag 21 april 2005 @ 00:04:10 #136
85299 HarigeKerel
Ontvacht dus Tabee
pi_26391884
Het is niet erg druk bezocht maar The Amazing Race heeft zelfs hier een eigen topic

The Amazing Race
"Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
pi_26392676
quote:
Op donderdag 21 april 2005 00:03 schreef flipsie het volgende:

[..]

Waarom niet, het gaat hierover tv uitzendingen die gewoon online gezet worden zelf via de uitzenders zelf. In Nederland hebben we toch ook uitzendinggemist.nl ?
Het ging in dit geval om warez

Voor dit soort vragen kan je beter hier terecht: Zeur hier over je slotje en andere SHO-feedback...
  donderdag 21 april 2005 @ 17:25:31 #138
44906 merino
World of Sleepers
pi_26408182
Australian Outback blijft echt steeds zieker worden
Dit is pas echt survivellen
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26410671
quote:
Op donderdag 21 april 2005 17:25 schreef merino het volgende:
Australian Outback blijft echt steeds zieker worden
Dit is pas echt survivellen
Australie is inderdaad de allerhardste kwa survival.
pi_26416933
En het is dus ook niet de bedoeling dat men vraagt om de info te mailen
  donderdag 21 april 2005 @ 22:52:40 #141
44906 merino
World of Sleepers
pi_26417146
kei en keihard
gelukkig was ik op tijd

Net Australian Outback afgekeken
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Binnekort maar beginnen aan Thailand
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26432621
EP van gister
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26437654
mooie aflevering.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26438028
Zeker leuke aflevering
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator vrijdag 22 april 2005 @ 18:57:34 #145
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_26438111
Wat is Stephanie toch geweldig...

Ik snap de spoiler-blokken niet zo goed hier...zodra er een nieuwe aflevering is moet er toch over gepraat kunnen worden hier zonder die irritante witte vlakken?
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_26450472
quote:
Op vrijdag 22 april 2005 18:57 schreef Mike het volgende:
Wat is Stephanie toch geweldig...

Ik snap de spoiler-blokken niet zo goed hier...zodra er een nieuwe aflevering is moet er toch over gepraat kunnen worden hier zonder die irritante witte vlakken?
Ja, eigenlijk wel, maar wie weet komt deze serie nog op de nederlandse tv. Denk dat een heleboel mensen het niet zo leuk vinden als de complete beschrijvingen van elke afleveringen er al in staan.
  Moderator zaterdag 23 april 2005 @ 12:14:39 #147
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_26451136
quote:
Op zaterdag 23 april 2005 11:39 schreef trepper het volgende:

[..]

Ja, eigenlijk wel, maar wie weet komt deze serie nog op de nederlandse tv. Denk dat een heleboel mensen het niet zo leuk vinden als de complete beschrijvingen van elke afleveringen er al in staan.
Ik denk niet dat dat gaat gebeuren...alleen de eerste serie van de tien is uitgezonden. En als het wel zo is, dan maken die mensen toch een nieuw topic?
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_26456110
quote:
Op vrijdag 22 april 2005 18:53 schreef robinvanderzwan het volgende:

Jammer dat je nou niet weet hoe iedereen gestemd zou hebben omdat ik benieuwd ben of ze nou echt op steph gestemd zouden hebben.Ik vrees van wel.
Ik denk dat er een grote kans was dat Tom zijn immunity aan stephenie gaf.
pi_26457033
Daar zat ik ook aan te denken stranger, Eigenlijk daar zat ik op te hopen

btw trepper en merino wat vonden jullie eigenlijk van Eliza (uit us survivor 09)? (diegene met die supergrote ogen)
  zaterdag 23 april 2005 @ 18:07:22 #150
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_26457346
quote:
Op zaterdag 23 april 2005 17:01 schreef Stranger het volgende:

[..]

Ik denk dat er een grote kans was dat Tom zijn immunity aan stephenie gaf.
Dat zou HEEL dom zijn geweest van Tom. Bij de eerste de beste gelegenheid stemt de rest hem er uit, want hij is een veel te sterke speler.
pi_26457812
quote:
Op zaterdag 23 april 2005 17:51 schreef robinvanderzwan het volgende:
Daar zat ik ook aan te denken stranger, Eigenlijk daar zat ik op te hopen

btw trepper en merino wat vonden jullie eigenlijk van Eliza (uit us survivor 09)? (diegene met die supergrote ogen)
Ik vond haar vrij irritant. Ze praatte veel te veel en dan ook nog op een zeer irritante manier. Vond het geweldig toen ze werd weggestemd. Echt die blik toen in haar ogen. Geweldig.
pi_26507996
quote:
Ik vond haar vrij irritant. Ze praatte veel te veel en dan ook nog op een zeer irritante manier. Vond het geweldig toen ze werd weggestemd. Echt die blik toen in haar ogen. Geweldig
Ik moet zeggen dat ik als ik der zag elke keer alleen maar naar der ogen kon kijken, ik vond dat echt mooi om een of andere reden, geen idee hoezow, misschien heb ik wel een grote ogen fetish :p, (nouja zij is de enige waar ik zulke grote ogen gezien heb). En ik vond het leuk dat ze er zolang in bleef omdat iedereen schijnbaar haar deruit wou hebben en ze toch zover is gekomen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26525530
quote:
Op maandag 25 april 2005 23:12 schreef robinvanderzwan het volgende:

[..]

Ik moet zeggen dat ik als ik der zag elke keer alleen maar naar der ogen kon kijken, ik vond dat echt mooi om een of andere reden, geen idee hoezow, misschien heb ik wel een grote ogen fetish :p, (nouja zij is de enige waar ik zulke grote ogen gezien heb). En ik vond het leuk dat ze er zolang in bleef omdat iedereen schijnbaar haar deruit wou hebben en ze toch zover is gekomen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26534931
Ik ben nu survivor 2 aan het kijken
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26607930
Wat een ongelooflijke slettenactie zeg. Bah. Meer kan ik er niet over zeggen.

pi_26609255
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26773593
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26816206
Net gekeken

Geniale aflevering.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 7% gewijzigd door Duiveltja op 10-05-2005 20:08:39 (spoilertags aangepast) ]
  dinsdag 10 mei 2005 @ 17:26:33 #159
44906 merino
World of Sleepers
pi_26887945
Net Survivor Thailand afgekeken
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En dan straks: Survivor Amazon
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26888775
quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 17:26 schreef merino het volgende:
Net Survivor Thailand afgekeken
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En dan straks: Survivor Amazon
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Survivor Amazon is een van de beste seizoenen , veel plezier.
  dinsdag 10 mei 2005 @ 18:04:35 #161
44906 merino
World of Sleepers
pi_26888836
wij zitten best wel op 1 lijn merk ik
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_26889173
Ik zie net pas dat mijn spoilertags helemaal fout waren gegaan

Excuses.
pi_26892553
quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 18:17 schreef BliksemSchigt het volgende:
Ik zie net pas dat mijn spoilertags helemaal fout waren gegaan

Excuses.
Als je hierop klikt kan je je post aanpassen hoor
pi_26893737
quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 18:04 schreef merino het volgende:
wij zitten best wel op 1 lijn merk ik
Laat maar is weten tussendoor wat je van de amazon vindt. Behoort tot mijn 3 favoriete seizoenen en mijn alltime favoriete survivordeelnemer zit in deze serie. Zal de naam nog niet noemen vanwege het feit dat je weet dat deze dan ver gaat komen, maar denk dat je er snel achter komt.
pi_26899985
quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 20:09 schreef Duiveltja het volgende:

[..]

Als je hierop klikt [afbeelding] kan je je post aanpassen hoor
Weet ik. Maar de tijd was verstreken. Vandaar de "ik zag het net pas"
pi_26980034
Geweldige aflevering!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26980113
Ian is geweldig, beetje zoetsappig doen met Katy, en ze is als was in z'n handen waarschijnlijk...
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
pi_26983111
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_26993867
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_27035417
Even een herinnering dat de finale vanavond wordt uitgezonden. Vannacht onze tijd dus.
pi_27035477
quote:
Op zondag 15 mei 2005 20:52 schreef trepper het volgende:
Even een herinnering dat de finale vanavond wordt uitgezonden. Vannacht onze tijd dus.

Finale? Ik dacht dat er nog een paar afleveringen zouden komen.
pi_27038347
quote:
Op zondag 15 mei 2005 20:54 schreef Stranger het volgende:

[..]


Finale? Ik dacht dat er nog een paar afleveringen zouden komen.
Nee, de finale is altijd als er nog 4 over zijn. Er worden eerst nog 2 mensen weggestemd en dan komt de final tribal council waarin de juryleden hun gal kunnen spugen op de overgebleven kandidaten wat meestal hele leuke televisie oplevert . Dan gaan ze live over naar een studio in new york waarin de stemmen bekend zullen worden gemaakt. Na afloop is er nog een uur een reunieshow met alle kandidaten en wordt er teruggeblikt op het seizoen. Tevens wordt dan de nieuwe locatie bekendgemaakt waar de volgende survivor zal plaatsvinden.

Dit tenminste als ze geen rare twists meer in de finale er doorheen gooien. Finale is trouwens al een aantal seizoenen op zondag.
pi_27042622
Ik ben nu wel mega benieuwt dat word denk ik vroeg opstaan en dobbelstenen op de f5 leggen en dan maar gewoon wachten
Met onze minder goede verbinding gaat het nog wel lang duren
Spannend
pi_27048165
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Volgend seizoen: Survivor 11 Guatemala: the maya empire
pi_27052630
We hebben hier nog een goed idee gekregen het duurt nog uren voordat de finale binnen is, dus eerst heel even (paar uur dus) alle andere survivors doen lekkere marathon
pi_27061975
Jeee.... De hele dag gespannen tot hij eindelijk binnen is en steeds zie ik daar die spoiler tussen die 2 dus ben benieuwt wat er tussen staat... maar klein beetje plaats...

had ik het maar nooit gezien...

* Spanning*
pi_27068313
Wat een finale. Geniaal.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
* BliksemSchigt kijkt uit naar Survivor 11: Guatemala
pi_27085672
quote:
Op maandag 16 mei 2005 22:47 schreef BliksemSchigt het volgende:
Wat een finale. Geniaal.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
* BliksemSchigt kijkt uit naar Survivor 11: Guatemala
Absoluut ik kijk ook uit naar survivor 11, Ik ben nu ook gewoon helemaal verslaafd
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 13 juni 2005 @ 15:42:32 #179
44906 merino
World of Sleepers
pi_27890040
quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 20:41 schreef trepper het volgende:

[..]

Laat maar is weten tussendoor wat je van de amazon vindt. Behoort tot mijn 3 favoriete seizoenen en mijn alltime favoriete survivordeelnemer zit in deze serie. Zal de naam nog niet noemen vanwege het feit dat je weet dat deze dan ver gaat komen, maar denk dat je er snel achter komt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nu bezig met Pearl Islands. Rupert the Pirate
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  woensdag 15 juni 2005 @ 21:55:08 #180
44906 merino
World of Sleepers
pi_27965945
nou nou ik vond het eigenlijk maar een matig seizoen.
Enige mooie eraan was Rupert die ik al op dag 1 spotte als favoriet.
Zonder twijfel mijn favo Survivor ever en gelukkig zijn veel mensen dat met me eens (althans tot dit seizoen dan).

Straks beginnen met Survivor All-Stars met echt een super lijst van deelnemers. Bijna alleen maar favo deelnemers van mij
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_27969986
quote:
Op woensdag 15 juni 2005 21:55 schreef merino het volgende:
nou nou ik vond het eigenlijk maar een matig seizoen.
Enige mooie eraan was Rupert die ik al op dag 1 spotte als favoriet.
Zonder twijfel mijn favo Survivor ever en gelukkig zijn veel mensen dat met me eens (althans tot dit seizoen dan).

Straks beginnen met Survivor All-Stars met echt een super lijst van deelnemers. Bijna alleen maar favo deelnemers van mij
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 16 juni 2005 @ 00:06:59 #182
44906 merino
World of Sleepers
pi_27970367
quote:
Op woensdag 15 juni 2005 23:53 schreef trepper het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over All-Stars:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_27993375
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 16 juni 2005 @ 19:25:12 #184
44906 merino
World of Sleepers
pi_27993731
quote:
Op donderdag 16 juni 2005 19:14 schreef trepper het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_28063621
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 19 juni 2005 @ 16:39:43 #186
44906 merino
World of Sleepers
pi_28065497
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ben nu weer terug gegaan naar seizoen 1 (heb nu alleen seizoen 9 nog niet gezien) omdat ik Richard Hatch weer ff in actie wou zien. Laatste keer was dus 4/5 jaar geleden ofzo en het eerste wat me opviel is hoe snel het spel veranderd is. De eerste Survivor voelt echt amateuristisch aan. De spelers begrijpen het spel niet (op Hatch na dan natuurlijk), het survivellen is een eitje, het spel zit nog niet super goed in elkaar, Jeff Probst is duidelijk nog een beginneling en het heeft lang niet het bombastische en spectaculaire van de andere shows.

Dit terwijl het tweede seizoen direct 100* beter is. Harder spelen, harder survivellen, het spel is veel beter, het is veel spectaculaired (wat dacht je alleen al van de dropping van de teams en hoe Jeff de intro aan elkaar lult. Hij maakt het veel spannender.
Maar Jeff is sowieso een heel stuk vooruit gegaan sinds seizoen 1. Opeens heeft hij veel beter in de gaten waar hij de klemtoon moet leggen in zijn zinnen en hij gedraagt zich veel meer als een echte spelleider
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_28066787
Mijn hemel Merino wat een lap tekst. Erg grappig om te zien hoe jij hier net zoals ik veel plezier aan deze serie beleeft, terwijl niemand hem bijna kent hier in nederland.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 19 juni 2005 @ 18:09:31 #188
44906 merino
World of Sleepers
pi_28067113
Hehe Survivor is natuurlijk het ultieme tv spel en het ultieme reality programma

Al sinds de eerste ben ik er verslaafd aan en daarom ben ik ook zo blij nu de rest van de seizoenen gezien te hebben. Wist niet eens dat ze er waren omdat ze nooit op de Nederlandse tv zijn geweest.
Hoop nog heel wat seizoenen met te kunnen maken want voorlopig verveelt het niet
Al zouden ze in de toekomst het survivers aspect nog groter mogen maken imo. Dus meer nadruk op de inheemse materialen ipv rewards en supplies. Afgelopen seizoen vond de Koror tribe het ook zo tof dat ze zoveel geleerd hadden van de inheemse indianen. Doe dat dan lekker in aflevering 1 en laat de deelnemers het daarna lekker compleet zelf uit zoeken.

Hoop wel dat Guatamala kwa speltechnieken wat leuker worden want afgelopen seizoen was vrij straight forward (alliance die in het begin is gemaakt heeft het tot het einde gered)...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_28068145
quote:
Op zondag 19 juni 2005 18:09 schreef merino het volgende:
Hehe Survivor is natuurlijk het ultieme tv spel en het ultieme reality programma

Al sinds de eerste ben ik er verslaafd aan en daarom ben ik ook zo blij nu de rest van de seizoenen gezien te hebben. Wist niet eens dat ze er waren omdat ze nooit op de Nederlandse tv zijn geweest.
Hoop nog heel wat seizoenen met te kunnen maken want voorlopig verveelt het niet
Al zouden ze in de toekomst het survivers aspect nog groter mogen maken imo. Dus meer nadruk op de inheemse materialen ipv rewards en supplies. Afgelopen seizoen vond de Koror tribe het ook zo tof dat ze zoveel geleerd hadden van de inheemse indianen. Doe dat dan lekker in aflevering 1 en laat de deelnemers het daarna lekker compleet zelf uit zoeken.

Hoop wel dat Guatamala kwa speltechnieken wat leuker worden want afgelopen seizoen was vrij straight forward (alliance die in het begin is gemaakt heeft het tot het einde gered)...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 19 juni 2005 @ 20:25:49 #190
44906 merino
World of Sleepers
pi_28070321
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_28071461
quote:
Op zondag 19 juni 2005 20:25 schreef merino het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 19 juni 2005 @ 21:26:54 #192
44906 merino
World of Sleepers
pi_28072276
quote:
Op zondag 19 juni 2005 21:02 schreef trepper het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
klopt ja maar volgens mij ging dat over Seizoen 1 toen hij voor de buis zat ipv All Stars...
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_28072913
quote:
Op zondag 19 juni 2005 21:26 schreef merino het volgende:

[..]

klopt ja maar volgens mij ging dat over Seizoen 1 toen hij voor de buis zat ipv All Stars...
Zou ook kunnen, maar het kwam verdacht veel spoilerig over.
  zondag 19 juni 2005 @ 21:43:43 #194
44906 merino
World of Sleepers
pi_28072954
het komt zeker raar over nu ja
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_29423109
Eey er wordt op sommige websites geschreven dat Bobby Jon en Stephenie terugkomen in Survivor 11.
pi_29423335
Wow. Cool

Wanneer beginnen ze weer?
pi_29424811
Volgens mij rond dezelfde periode als expeditie robinson. Begin september dus
  woensdag 10 augustus 2005 @ 15:37:38 #198
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_29539397
Goh, toch nog een paar andere mensen die Survivor ook kijken. Fantastische serie vind ik, ben helemaal niet zo'n fan van reallife programma's maar Survivor is echt geweldig. Kijk alweer uit naar de volgende, die gelukkig komende maand begint.
pi_29546330
quote:
Op woensdag 10 augustus 2005 15:37 schreef WheeledWarrior het volgende:
Goh, toch nog een paar andere mensen die Survivor ook kijken. Fantastische serie vind ik, ben helemaal niet zo'n fan van reallife programma's maar Survivor is echt geweldig. Kijk alweer uit naar de volgende, die gelukkig komende maand begint.
Inderdaad beste realityserie die er is. Morgen wordt trouwens de complete cast bekend gemaakt.
pi_29560071
pi_30082585
Brooke, Morgan en Brianna

Laat ze maar snel beginnen!
  maandag 29 augustus 2005 @ 23:43:02 #202
44906 merino
World of Sleepers
pi_30082624
zin heeft
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 13:31:02 #203
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_30094406
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:42 schreef BliksemSchigt het volgende:
Brooke, Morgan en Brianna

Laat ze maar snel beginnen!
pi_30094501
Vanaf de vijftiende weer toch?
pi_30106030
Yooow verheug me er ook weer op. Ben benieuwd wat voor nieuwe twists ze weer allemaal in petto hebben.
pi_30225070
Bobby Jon en Stephanie van Palau doen weer mee.
pi_30306439
Na vandaag weer een aflevering expeditie robinson gezien te hebben. Waarin twee kandidaten alweer eruitgingen zonder weggestemd te worden en het taktisch onvermogen van de nederlanders en belgen verheug ik me steeds meer weer op Survivor. Dan gaat we het allemaal echt weer beleven.
  dinsdag 6 september 2005 @ 00:21:17 #208
44906 merino
World of Sleepers
pi_30307050
200% mee eens Trepper.

Nederlanders en belgen begrijpen er echt geen hol van helaas
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_30307537
Ja, heel raar dat iemand met een gebroken voet er 'vrijwillig' uit gaat.
  dinsdag 6 september 2005 @ 01:44:49 #210
44906 merino
World of Sleepers
pi_30309059
quote:
Op dinsdag 6 september 2005 00:37 schreef Stranger het volgende:
Ja, heel raar dat iemand met een gebroken voet er 'vrijwillig' uit gaat.
stelletje onbeholpen klunsen zijn het. Gooi ze in de Australian Outback en ze overleven het allemaal niet
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_30310235
quote:
Op dinsdag 6 september 2005 00:37 schreef Stranger het volgende:
Ja, heel raar dat iemand met een gebroken voet er 'vrijwillig' uit gaat.
Ik zeg toch niet vrijwillig? Maar ik doel eigenlijk meer met name op Johnny. Trouwens, je ziet de nederlandse/belgen om de meest idiote redenen moeten opgeven. Toopunt was toen die zwangerschap 2 jaar geleden. Dat was toen echt een blunder van de makers.
pi_30310237
quote:
Op dinsdag 6 september 2005 01:44 schreef merino het volgende:

[..]

stelletje onbeholpen klunsen zijn het. Gooi ze in de Australian Outback en ze overleven het allemaal niet
Ja, en zelfs in Afrika gaf niemand vrijwillig op en dat waren nou ook niet bepaald fijne omstandigheden.
pi_30310321
quote:
Op dinsdag 6 september 2005 01:44 schreef merino het volgende:

[..]

stelletje onbeholpen klunsen zijn het. Gooi ze in de Australian Outback en ze overleven het allemaal niet
Jeff is er vorig jaar ook zo goed als vrijwillig uitgegaan door een verzwikte enkel.

Maar ik geef het toe: Survivor is zwaarder, en de mensen zijn gedrevener. Zeker de Australian Outback was echt afzien volgens mij.
  Moderator dinsdag 6 september 2005 @ 07:31:18 #214
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_30310346
Ik zag gisteren een voorstukje voor de nieuwe Survivor-reeks. Er doen 2 oud-kandidaten mee schijnbaar...ben benieuwd wie het zijn.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_30310352
quote:
Op dinsdag 6 september 2005 07:31 schreef Mike het volgende:
Ik zag gisteren een voorstukje voor de nieuwe Survivor-reeks. Er doen 2 oud-kandidaten mee schijnbaar...ben benieuwd wie het zijn.
In dit topic worden Bobby Jon en Stephenie gesuggereerd.
  Moderator dinsdag 6 september 2005 @ 07:34:12 #216
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_30310363
quote:
Op dinsdag 6 september 2005 07:32 schreef Stranger het volgende:

[..]

In dit topic worden Bobby Jon en Stephenie gesuggereerd.
Ah, weer niet ver genoeg teruggelezen he?

Dat zou wel cool zijn, die twee. Het nadeel is altijd bij zoiets dat de nieuwelingen gaan samenspannen tegen degene die al een keer hebben meegedaan.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_30338984
Het is niet zeker dat of gewoon als contestants mee gaan spelen... misschien krijgen ze een of andere vage speciale rol als Het is niet zeker dat of gewoon als contestants mee gaan spelen... misschien krijgen ze een of andere vage speciale rol als "Twin Hero Gods". Ik weet niet. Toen ik het net hoorde vond ik het wel cool, maar zie toch niet helemaal in hoe ze het tot een bevredigend resultaat kunnen brengen. Maarja het is Mark Burnett dus het zal wel goed komen.

Expeditie Robinson is sesamstraat vergeleken met Survivor :love

Zo zonde hoe het format hier abused wordt door zowel de producers als de kandidaten.
pi_30339613
quote:
Op dinsdag 6 september 2005 23:37 schreef Owno het volgende:
Het is niet zeker dat of gewoon als contestants mee gaan spelen... misschien krijgen ze een of andere vage speciale rol als Het is niet zeker dat of gewoon als contestants mee gaan spelen... misschien krijgen ze een of andere vage speciale rol als "Twin Hero Gods". Ik weet niet. Toen ik het net hoorde vond ik het wel cool, maar zie toch niet helemaal in hoe ze het tot een bevredigend resultaat kunnen brengen. Maarja het is Mark Burnett dus het zal wel goed komen.

Expeditie Robinson is sesamstraat vergeleken met Survivor :love

Zo zonde hoe het format hier abused wordt door zowel de producers als de kandidaten.
Is het eigenlijk al echt officieel bekend gemaakt dat zij het zijn? Ik hoorde die namen tot nu toe alleen maar op allerlei amerikaansen survivor fora.
pi_30339911
Niet officieel, maar als iets zo goed als zeker op al die boards is, dan is het wel zo
  woensdag 7 september 2005 @ 14:50:29 #220
44906 merino
World of Sleepers
pi_30354319
ik lees net op dat ezboard forum (link van Owno) dat Mike Skupin ook gecast was voor Allstars maar dat ie last minute is afgebelt. Erg jammere keuze vind ik dat van Mark Bunett. De enige survivor die echt op jacht is gegaan naar eten met een speer.

Zou het ook niet verkeerd vinden als ze met een Ghost tribe komen met daarin oud deelnemers (wat eigenlijk het plan was voor seizoen 7 maar wat dus uiteindelijk een Ghost tribe van afvallers werd )
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  woensdag 7 september 2005 @ 15:08:32 #221
44906 merino
World of Sleepers
pi_30354804
ik zit nu bij gebrek aan Survivor maar de Survivor Live afleveringen van Vanatau te kijken (had ik nog niet gezien) met de grote held Richard Hatch. Volgens mij zijn deze Survivor Live aflevering nog leuker dan het seizoen zelf want daar was idd geen ruk aan. Het was toen alle mannen eruit waren zelfs zo stom dat ik de laatste 4 eps gewoon niet gezien heb. Is dan ook de enige waarvan ik de winnaar niet weet
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  woensdag 7 september 2005 @ 15:11:07 #222
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_30354861
Tijdens het gelijktijdig volgen van Survivor en ER2004 vorig jaar viel het me alleen maar op hoe vreselijk kleinzerig de Belgen en Nederlanders waren. Dat viel echt enorm tegen...
pi_30357345
quote:
Op woensdag 7 september 2005 15:11 schreef Maerycke het volgende:
Tijdens het gelijktijdig volgen van Survivor en ER2004 vorig jaar viel het me alleen maar op hoe vreselijk kleinzerig de Belgen en Nederlanders waren. Dat viel echt enorm tegen...
Vreselijk idd. Dat zie je nu weer in aflevering 2 van ER. Nog een weekje wachten en dan begint het echte survivalprogramma weer
pi_30612478
Vannacht is het weer zover
pi_30612633


Heb nachtdienst, dus morgenochtend aanzetten, morgenmiddag kijken
pi_30626523
Gevonden. Straks lekker kijken.

* BliksemSchigt heeft er zin in!
pi_30636688
Wordt weer een leuk seizoen!!!

Twee oude bekenden laten hun gezicht zien....
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
pi_30637428
Het seizoen is weer begonnen, met een goeie aflevering.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_30644753
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 16 september 2005 @ 20:14:29 #230
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_30645427
Oeh... ik ga 'm straks kijken .. ben benieuwd wat er onder die spoiler staat (maar ik klik niet... )
  zaterdag 17 september 2005 @ 16:29:50 #231
44906 merino
World of Sleepers
pi_30667313
hij is weer extreem gaaf ER eat your heart out
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
nog ff over de website 2 dingen;
- De Survivors Strike Back Blog waarin oude survivors hun take op het geheel mogen geven is een welkome toevoeging al ben ik nog niet helemaal overtuigd dat ze de goede mensen daarvoor hebben genomen. Scout en Coby en dergelijke kunnen vast erg leuke blogs schrijven maar ik vind ze geen super survivors. Wat me ook wel teleursteld is het feit dat ze allemaal zo jankend doen over de terugkeer van BJ en Stephanie. Ze kunnen het allemaal niet hebben dat zij nog een tweede kans hebben gekregen terwijl Jenna zelf ook een tweede kans kreeg bij All Stars.
Nja ze zeuren maar lekker verder als kleine kinderen, Mark Burnet's wil is wet gelukkig
- Survivor Live kan ik nergens vinden. Hebben ze dit jaar geen archief of kijk ik gewoon verkeerd?
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  Moderator zaterdag 17 september 2005 @ 16:47:39 #232
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_30667684
Hey, leuk mensen, die witte vlakken. Ik vind altijd bij zulke series dat je maar niet in het topic moet kijken als je de aflevering nog niet gezien hebt.

Wat ik dus wel heb. En ik vond het een prima opening van het seizoen. Survivor is echt loodzwaar. Ik zou willen dat de Nederlandse versie ook eens wat zwaarder werd. Zet die mensen maar gewoon ergens weg zonder hulpmiddelen.

Leuk dat Stephanie en Bobby Jon er weer bij zijn. Hoewel het even afwachten is hoe lang Bobby Jon het gaat volhouden.

Wat ik me altijd afvraag: waarom doet er altijd een enorm oude vent mee waarvan je meteen kunt zien dat 'ie de eerste nominaties niet gaat overleven? Wat heeft het voor zin om zo iemand toe te laten tot het spel als er geen enkele mogelijkheid is dat hij wint?
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
  zaterdag 17 september 2005 @ 21:18:52 #233
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_30675709
quote:
Wat ik me altijd afvraag: waarom doet er altijd een enorm oude vent mee waarvan je meteen kunt zien dat 'ie de eerste nominaties niet gaat overleven? Wat heeft het voor zin om zo iemand toe te laten tot het spel als er geen enkele mogelijkheid is dat hij wint?
De producenten maken er graag een mengelmoes van: wat jonge mensen, wat oude lui, meestal ook wel 1 of 2 'donkere' mensen (dat laatste is deze keer niet gebeurd trouwens). Zodat je je als kijker altijd wel met iemand kunt identificeren.

Oja, prima begin weer trouwens van dit nieuwe seizoen
pi_30676308
quote:
Wat ik me altijd afvraag: waarom doet er altijd een enorm oude vent mee waarvan je meteen kunt zien dat 'ie de eerste nominaties niet gaat overleven? Wat heeft het voor zin om zo iemand toe te laten tot het spel als er geen enkele mogelijkheid is dat hij wint?
Rudy, Pappy en Jake?
  zaterdag 17 september 2005 @ 21:43:58 #235
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_30676685
Volgens mij heeft de oudere man vorige keer anders gewonnen Dat was die brandweerman uit New York... (naam kwijt, sorry)
  zaterdag 17 september 2005 @ 21:46:32 #236
44906 merino
World of Sleepers
pi_30676787
overigens valt niet altijd de oudste meteen af hoor.

ff opsommen dan maar;
Rudy kwam tot de laatste 3 in Borneo
Rodger in Australia kwam tot de laatste 5
Kim J in Afrika werd zelfs 2de
In Marquesas was Paschal 4de
Jake werd 6de in Thailand
bij Amazone werd Butch 4de
Lillian deed het erg slecht bij Pearl Island (als 3de eruit)
Scout werd 3de in Vanuatu

vervolgens werden in Palau de 2 oudste Wanda en Willard er direct uitgestemt en nu in Guatamala dus weer. Maar voor Palau deden de oudste het nog behoorlijk goed, al heeft er nooit 1 echt gewonnen
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  zaterdag 17 september 2005 @ 21:47:19 #237
44906 merino
World of Sleepers
pi_30676815
quote:
Op zaterdag 17 september 2005 21:34 schreef Owno het volgende:

[..]

Rudy, Pappy en Jake?
zie mijn onderzoek. De oudsten zaten bijna elke keer bij de laatste 5!!

en @ Maerycke; Tom was in Palau niet de oudste
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  zaterdag 17 september 2005 @ 22:05:55 #238
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_30677578
quote:
Op zaterdag 17 september 2005 21:47 schreef merino het volgende:

[..]

zie mijn onderzoek. De oudsten zaten bijna elke keer bij de laatste 5!!

en @ Maerycke; Tom was in Palau niet de oudste
Niet de oudste, maar een oudere zoals ik al zei En in eerste instantie (tot aflevering 2 of 3 volgens mij) waarin hij liet zien hoe sterk hij wel niet was, werd ook hij behoorlijk onderschat en te oud geacht.
  zaterdag 17 september 2005 @ 22:18:59 #239
44906 merino
World of Sleepers
pi_30678162
oei dat kan ik me niet eens meer herinneren

overigens was Palau wel een les voor nieuwe Survivors. Voor het eerst werd echt duidelijk hoe belangrijk immuniteit kan zijn. Eerst toen een hele tribe verloor omdat ze nooi immuniteit hadden en daarna Tom die gewoon voluit ging
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_30678227
quote:
Op zaterdag 17 september 2005 22:05 schreef Maerycke het volgende:

[..]

Niet de oudste, maar een oudere zoals ik al zei En in eerste instantie (tot aflevering 2 of 3 volgens mij) waarin hij liet zien hoe sterk hij wel niet was, werd ook hij behoorlijk onderschat en te oud geacht.
Tom is niet oud, en meteen de eerste aflevering was ie al tof en een grote favoriet. Grijs haar bedriegt.
  zaterdag 17 september 2005 @ 22:27:16 #241
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_30678484
Volgens mij was dat een aflevering later pas toch? Ik weet nog wel dat hij zelf ontzettend baalde omdat hij zich eigenlijk op de achtergrond wilde houden...
pi_30687528
De oudjes hebben het in het verleden idd erg goed gedaan. 1 van mijn favorieten was toch wel Jake. Door zijn kampgenoten ook wel Jake de Snake genoemd. Zijn hele tribe werd 1 voor 1 weggestemd en hij probeerde op allerlei manieren z'n lijf te redden door allerlei leugens te vertellen en dealtjes te sluiten. Vond ik erg vet om een vent van over de 60 dat te zien doen.
  zondag 18 september 2005 @ 14:19:20 #243
44906 merino
World of Sleepers
pi_30695007
ligt het trouwens aan mij of trekt BJ dit jaar nog raardere bekken. En dan nog een van de mooiste Survivors zijn (als we vrouwlijk Amerika mogen geloven)

Gister nog keer gezien en ga ff mijn favo's posten;
Brandon; heeft ervaring met wildlife en is lekker grappig. Komt hopelijk ver
Judd; toffe gozer en heeft al bewezen zich in te kunnen zetten voor de tribe
Margaret; gun haar wel de leiderschaps rol in de tribe. Ze gaan haar als nurse ook wel nog ff tijdje nodig hebben

Rafe; is eigenlijk de enige man van Yamxa die ik wel goed kan hebben. Garie en Jamie vind ik nog maar niks en Brian vind ik iets over te top.
Stephanie; tja ik moest toch ff een vrouw uit deze tribe kiezen en de andere vrouwen staan duidelijk bij haar in de schaduw...


Wat vinden jullie overigens van de theme-song? Ik vind hem echt super brilliant. Dat fluitje wat gebruikt is klinkt zooooo ontzettend lekker
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_30696304
Ik denk trouwens dat er veel meer medische interventie is bij Survivor dan je denkt. No way dat ze al die kotsende mensen puur aan hun lot hebben overgelaten in de hoop dat een of andere nurse ze wel fixed. Ze hebben vast wel vers water gekregen en extra aandacht van een doktor totdat ze weer een beetje bij zinnen waren, om vervolgens detribe hun verder te laten verzorgen.

Niet dat het erg is, liever zo dan à la Robinson bij elk kwaaltje uitgebreid een doktor of ander productielid erin gooien die ze vertelt dat ze maar beter kunnen stoppen... In Survivor noemen ze volgens mij alleen doktors als het zichtbare gevolgen heeft, zoals de spiderbite van Heidi in Amazon, waardor ze met verband om haar knie moest lopen.

Ik vind de theme erg tegenvallen. Heel erg amazon-esque en te weinig toevoegingen behalve dat fluitje...
pi_30697590
Ik vind het theme dit jaar ook tegenvallen. Ik vind het jammer dat ze gewoon de originele vocals gebruiken. Daarachter plakken ze gewoon wat met drums en fluitjes. Bij africa en thailand gebruikten ze compleet nieuwe vocals, die themes klonken echt meesterlijk. Maar goed het draait natuurlijk niet om de theme maar om de series zelf.

Echte favorieten heb ik nog niet. Maar ik vond Brandon en Margaret wel sterk overkomen. Ik ben benieuwd hoe ze zich ontwikkelen niet alleen bij het overleven maar ook bij het strategische spel, want ik denk dat ze er allebei nog wel een tijd inzitten.
pi_30700947
Themes kunnen nog best goed zijn als de vocals niet zijn aangepast. Ik vond die van Palau en Vanuatu echt super, met extra vette toegevoegde beat en veel andere "enhancing" extra's, die standaard delen van de theme net weer een andere indeling geven.

Maar mijn favs zijn idd wel Africa en Thailand.

[/theme freak]
  zondag 18 september 2005 @ 17:39:35 #247
44906 merino
World of Sleepers
pi_30701062
ik ga ze ff allemaal luisteren om te beoordelen welke ik het leukst van allemaal vind
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  zondag 18 september 2005 @ 18:17:51 #248
44906 merino
World of Sleepers
pi_30702304
hmmz kan er veel niet vinden. Vind die van Thailand overigens niet eens zo bijzonder eigenlijk...

Die van Afrika vind ik in ieder geval heel erg gaaf samen met de huidige
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_30703440
quote:
Op zondag 18 september 2005 17:35 schreef Owno het volgende:
Themes kunnen nog best goed zijn als de vocals niet zijn aangepast. Ik vond die van Palau en Vanuatu echt super, met extra vette toegevoegde beat en veel andere "enhancing" extra's, die standaard delen van de theme net weer een andere indeling geven.

Maar mijn favs zijn idd wel Africa en Thailand.

[/theme freak]
Dat is ook zo. Die van pearl islands vind ik namelijk ook heel vet met die viool in het midden en daar is ook niks van de vocals aangepast. Maar het lijkt wel of de nieuwste gewoon wat afgeraffeld is. Misschien moet ik de nieuwe eerst een paar keer horen wil ik hem goed vinden, maar bij de anderen vond ik het altijd gelijk al goed in elkaar zitten.
  zondag 18 september 2005 @ 20:52:12 #250
44906 merino
World of Sleepers
pi_30707442
hmmz dat afgeraffelde heb ik alleen in het begin last van. Daarna vind ik hem echt extreem veel sfeer toevoegen. Al hadden de vocalen idd opnieuw gemogen (wat ik bij Afrika enorm gaaf vond)

Ik vind het wel echt irritant dat Survivor Live niet te zien is. Schijnt dat er nog een gerucht was dat Jim van Judd besmet water had gekregen ofzo. Vind Survivor Live eigenlijk verplicht onderdeel omdat de tv edit van 45 minuten echt veeeelste weinig laat zien van wat er in het spel gebeurd...
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_30708682
quote:
Op zondag 18 september 2005 20:52 schreef merino het volgende:
hmmz dat afgeraffelde heb ik alleen in het begin last van. Daarna vind ik hem echt extreem veel sfeer toevoegen. Al hadden de vocalen idd opnieuw gemogen (wat ik bij Afrika enorm gaaf vond)

Ik vind het wel echt irritant dat Survivor Live niet te zien is. Schijnt dat er nog een gerucht was dat Jim van Judd besmet water had gekregen ofzo. Vind Survivor Live eigenlijk verplicht onderdeel omdat de tv edit van 45 minuten echt veeeelste weinig laat zien van wat er in het spel gebeurd...
Survivor live is toch die internet show met Jenna Morasca? Die heb ik afgelopen seizoen nooit gekeken. Ik vond hem leuker met Richard Hatch tijdens Vanuatu. Die was altijd grappig. Trouwens ik mag haar ook niet echt. Vorige keer liep ze Tom constant af te zeiken, terwijl ze zelf van alle winnaars degene is die het het minst verdiende om te winnen.

Dat van Judd heb ik ook gelezen, maar zo zijn er elk seizoen wel dingetjes die de show niet halen. Die survivor insider clips hebben af en toe wel is leuke nieuwe beelden. Ik kijk altijd degene waarin iedereen zijn stem bekend maakt. Die vind ik altijd interessant om te kijken.
pi_30851897


Wachtende is op de nieuwe aflevering
pi_30867508
Mooie aflevering weer
Qua gameplay is survivor echt stukke beter dan ER.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_30870408
Coole aflevering. Die proef in de modder , geweldig.

Ben het wel met je eens over Gary. Als ie gewoon toen had toegegeven hoe of wat het zat, dan was het nooit een big issue geworden, wat het nu absoluut wel gaat worden.

Ook wel mooi dat Judd zei dat ie de held wilde worden en dan ook die twee challenges won. Met name die laatste, in de laatste paar seconden.
  donderdag 29 september 2005 @ 15:09:56 #255
44906 merino
World of Sleepers
pi_31027894
ik ook nog maar ff reageren dan na hem al 4 keer gezien te hebben
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_31045148
De show wordt voor 80% gemaakt door het camera-, en monteer-, en muziekwerk... Dat maakt het gewoon ene genot om naar te kijken.

Ik raad jullie ook echt aan: download Big Brother 2 van torrentspy (big brother 2001)!!! Het is zo brilliant, grappig en fascinerend. Het is gewoon Survivor in een huis maar met DE perfecte cast.
  zondag 2 oktober 2005 @ 20:04:46 #257
44906 merino
World of Sleepers
pi_31123736
zo ff voor de 2de keer naar vorige aflevering kijken en dan zal ik wel ff commenten. Vind het eigenlijk beetje zwakke aflevering, het spel moet echt nog ff wat loskomen imo...
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_31124647
Ik vond die immuniteitsproef wel vet. Volgens mij voor het eerst dat ze echt een soort teamsport challenge hebben.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 2 oktober 2005 @ 21:01:18 #259
44906 merino
World of Sleepers
pi_31125252
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_31267621
Vette vette vette aflevering
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_31270538
Helemaal met je eens trepper.

Dit seizoen is echt erg cool
  zaterdag 8 oktober 2005 @ 02:09:11 #262
44906 merino
World of Sleepers
pi_31274014
het is dit keer dan ook wel echt keihard hè trepper. Kan wel begrijpen dat ze nog steeds op de zwakste blijven stemmen. Ze hebben bovendien Palau nog vers in het geheugen en immuniteit is duidelijk erg belangrijk...
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_31453851
En wederom een vette aflevering
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_31555943
Eindelijk kunnen kijken.

Leuke ep, die challenge was weer erg kicke. Reward was ook mooi Lijkt me echt fantastisch daar te kunnen zwemmen.

Beetje suf inderdaad om Blake weg te stemmen. Dat had je altijd nog kunnen doen. Brian of Amy was veel logischer geweest.
pi_31610669
OMG. Deze komt echt zeker in mijn top 5 beste survivor afleveringen ooit. Wat een aflevering, niet normaal.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_31611024
Jezus, jij bent snel. Ik heb de ep pas een halfuurtje geleden kunnen vinden

De smilies en je comments beloven iig veel, spoiler niet gelezen trouwens
pi_31611757
quote:
Op vrijdag 21 oktober 2005 19:55 schreef BliksemSchigt het volgende:
Jezus, jij bent snel. Ik heb de ep pas een halfuurtje geleden kunnen vinden

De smilies en je comments beloven iig veel, spoiler niet gelezen trouwens
Snel kijken. Deze episode MOET je echt zien.
  vrijdag 21 oktober 2005 @ 22:16:17 #268
44906 merino
World of Sleepers
pi_31614025
100% eens Trepper, hele hele vette aflevering

al vond ik het gehalte twists wel iets te hoog...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_31615330
Fuckin fantastisch. Die Judd
pi_31760516
Heb de aflevering weer gezien.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_31778164
Oei, dat van Amy had ik niet verwacht. Had echt gedacht dat Bobby Jon de zak was. Gelukkig blijft ie nog en komt ie in de jury.

Jammer van Llydia dat die de merge heeft gehaald. Amy was dan wel weer leuker geweest.

Jamie, Judd, Bobby Jon, Brandon, Gary en Stephanie in 1 tribe is wel errug stoer
pi_31783818
Ik vind het eigenlijk wel jammer dat het niet op de nederlandse tv wordt uitgezonden. Weet zeker dat heel veel liefhebbers van expeditie robinson dit geweldig zouden vinden. Ze hadden beter een seizoen van survivor kunnen uitzenden dan Terra Incognita op net5, weet zeker dat dat veel meer kijkers zou hebben getrokken.
  zaterdag 29 oktober 2005 @ 21:44:13 #273
44906 merino
World of Sleepers
pi_31792673
Vond het goede aflevering hoor!!

Mooi al die wonden die ze hebben. Het blijft maar harder worden
Challenge was wel grappig, helemaal die gezichten die Rafe trok toen ze vielen
De reward vond ik ook heel erg cool gedaan. Dat bouwteam is echt helemaal de shit en ook leuk dat er weer een Mayaans tintje aan werd gegeven. Jezelf ziek eten aan chocolade
Vervolgens nog een Survivor First als de 2 stammen elkaar ontmoeten. Vraag me echt af waarom dit nu pas voor het eerst gebeurd. Vond wel leuk dat ze het deden en begin echt een scheithekel te krijgen aan Judd en Cindy.
In de immuniteits challenge had ik erg het gevoel alsof Yaxha het expres verneukte. Of in ieder geval Gary...
Daarna dacht ik echt dat Bobby Jon eruit zou vliegen. Ben dan ook erg blij dat Amy er vandoor is want ik vond Bobby Jon deze aflevering echt super

Overigens durf ik nu een uitspraak te maken dat Rafe wel eens hele goede kansen zou hebben om tot de laatste 3 te komen...

Volgende week THE MERGE
en BliksemSchigt, de jury is pas vanaf 9 en er zitten er nu nog 10 survivors in. Er gaat er dus nog 1 afvallen die niet in de jury komt te zitten...
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_31959312
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_31962383
Dood en doodzonde dat Brandon eruit is. Echt jammer. Snap niet dat een Lydia, Cindy het zover kunnen schoppen, terwijl ze echt niets doen.

Jamie is z'n eigen graf aan het graven en ik denk dat Gary de laatste 4 minimaal gaat halen .. Het hopen is dat Bobby Jon die idol vindt.
pi_31999060
Trouwens mooi dat de mannen weer is een keer in de meerderheid zijn bij de laatste 9. Laatste keer was dat het geval in survivor 6
  zondag 6 november 2005 @ 20:37:02 #277
44906 merino
World of Sleepers
pi_32035413
Jammer idd van Brandon. Wat me erg tegenvalt is dat er nog weinig echt tactisch gespeeld wordt ivm eerdere survivors. Cindy, Rafe en Lydia lijken aan de buitenkant van de oude Nakum groep te zitten en ik vind het dan ook raar dat niet een van die spelers het spel om durft te gooien...
Denk dat de volgorde van vertrek alsvolgt gaat zijn als niemand het spel omgooid; Bobby-John, Danni, Cindy, Lydia, Danni en dan als laatste 4 Rafe, Stephanie, Jamie en Judd

wel leuk van die immuniteitzoektocht. Hebben ze tenminste wat te doen daar
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  zondag 6 november 2005 @ 20:41:27 #278
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_32035595
Die twist met die immunity idol ergens op het terrein is echt fantastisch.. Hulde aan degene die dat soort nieuwe dingen weet te bedenken na 11 (elf!) seizoenen Survivor alweer. Ik vind het echt een fantastische serie. Als Bobby-Jon erin blijft, weet ik nog zonet niet of Stephenie het wel redt. Hij lijkt echt een bloedhekel aan haar te hebben.
pi_32037742
quote:
Op zondag 6 november 2005 20:37 schreef merino het volgende:
Jammer idd van Brandon. Wat me erg tegenvalt is dat er nog weinig echt tactisch gespeeld wordt ivm eerdere survivors. Cindy, Rafe en Lydia lijken aan de buitenkant van de oude Nakum groep te zitten en ik vind het dan ook raar dat niet een van die spelers het spel om durft te gooien...
Denk dat de volgorde van vertrek alsvolgt gaat zijn als niemand het spel omgooid; Bobby-John, Danni, Cindy, Lydia, Danni en dan als laatste 4 Rafe, Stephanie, Jamie en Judd

wel leuk van die immuniteitzoektocht. Hebben ze tenminste wat te doen daar
Als ze nou het spel al omgooien dan zouden Rafe, Lydia en Cindy aan de buitenkant van die andere groep zitten. Ze moeten wachten tot er nog 1 of 2 oud Yaxha leden over zijn en dan moeten ze switchen en als ik hun was zou ik dan ook Stephenie eruit werken en niet Judd of Jamie. Ideale final 2 tegenstanders.
  zondag 6 november 2005 @ 23:39:05 #280
44906 merino
World of Sleepers
pi_32042085
quote:
Op zondag 6 november 2005 21:38 schreef trepper het volgende:

[..]

Als ze nou het spel al omgooien dan zouden Rafe, Lydia en Cindy aan de buitenkant van die andere groep zitten. Ze moeten wachten tot er nog 1 of 2 oud Yaxha leden over zijn en dan moeten ze switchen en als ik hun was zou ik dan ook Stephenie eruit werken en niet Judd of Jamie. Ideale final 2 tegenstanders.
owh ja, shit je hebt gelijk
en toch moet ik nog maar zien of het gebeurd. Echt balen dat Brian eruit is merk ik nu
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_32091054
Ik word echt helemaal gestoord van dat zieke gedrag van die Jamie... Niet te geloven wat een zelfvoldaan kutmannetje!
Yo, Willie. Burn the cat
  dinsdag 8 november 2005 @ 18:25:00 #282
44906 merino
World of Sleepers
pi_32094270
als ik het me niet verkeerd herinner is dit volgens mij ook de eerste keer geweest dat Jeff het echt helemaal gehad had met een kandidaat. Die opmerking van hem "Are you consciously trying to wrub it in?" had echt een naar bij toontje. Denk niet dat Jamie veel survivor vrienden gaat overhouden hieraan...
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_32149488
quote:
Op dinsdag 8 november 2005 18:25 schreef merino het volgende:
als ik het me niet verkeerd herinner is dit volgens mij ook de eerste keer geweest dat Jeff het echt helemaal gehad had met een kandidaat. Die opmerking van hem "Are you consciously trying to wrub it in?" had echt een naar bij toontje. Denk niet dat Jamie veel survivor vrienden gaat overhouden hieraan...
Ja idd, hij liep op tribal council ook met z'n kop te schudden zo van "tsjongejonge zeg"
pi_32191564
Whahahha vet. Nu op Talpa een stuk over Survivor !
pi_32192012
Vet Johnny Fairplay op Talpa

Die aktie van hem is ook weer een typisch voorbeeld wat voor reuze verschil er is tussen Survivor en Expeditie Robinson.
pi_32199253
Leuke aflevering, klote einde.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 19 november 2005 @ 14:20:00 #287
44906 merino
World of Sleepers
pi_32398591
Vette aflevering
spel begint eindelijk los te komen
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_32403239
Goeie aflevering inderdaad.

Mijn favoriet is nu Gary geworden. Die weet elke keer weer de stemmen van zich af te houden op 1 of andere manier.
  zaterdag 19 november 2005 @ 18:10:11 #289
44906 merino
World of Sleepers
pi_32403382
ik vind Rafe ook echt al vanaf het begin
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_32510653
JEZUS WAT BRILJANT GESPEELD

Ik had echt nooit meer verwacht dat Jamie er nog af zou gaan. Fuckin hell. Die blikken ook van Judd en Jamie bij de derde en vierde stem en de glimlach van Gary op het einde Gave aflevering in ieder geval. Hopelijk halen Gary, Danni en Stephanie de laatste 4, Lydia en Cindy mogen er onderhand wel weer uit.

Na deze aflevering blijkt wederom maar weer eens hoe saai ER dit jaar was.
pi_32582739
Goede aflevering weer. Judd is echt een koning. Eerst zeggen dat ie nooit gelogen heeft en wanneer Gary over de Idol begon gewoon toegeven Van mij mag ie wel winnen. Gave gast.

Lydia is echt een zeikerig vervelend kutwijf. Tuurlijk dat ze alleen maar gebruikt wordt, mag ze onderhand wel doorhebben. Zonde dat Gary eruit is, maar Stephanie, Danni, Rafe en Judd mogen het van mij gaan uitvechten in de final four.
pi_32585764
Bwahahaha Judd was weer in topvorm . Ook fantastisch dat Gary hem de mond wist te snoeren. Echt jammer dat Lydia niet weggestemd is. Ze heeft zich vandaag in ieder geval niet erg geliefd gemaakt, dus winnen zal ze gelukkig niet doen. Ik geef Rafe of Cindy een goeie kans om te winnen nu. Maar ik hoop zelf dat Judd wint nu Gary weg is.
pi_32585788
quote:
Op vrijdag 25 november 2005 23:19 schreef BliksemSchigt het volgende:
Lydia is echt een zeikerig vervelend kutwijf. Tuurlijk dat ze alleen maar gebruikt wordt, mag ze onderhand wel doorhebben.
Lydia moet niet zeuren en mag blij zijn dat ze gebruikt is. Anders was ze op dag 6 al weggestemd.
pi_32672505
hey people. ik ben nieuw hier! ik moet eerlijk bekennen dat ik dacht dat ik al jarenlang een van de weinige fans was van survivor uit NL!! ik was daarom redelijk geschokt zoveel goede reacties hier te zien...

ik vond seizoen 1 geweldig (thanks Colleen) maar daarna werd er niks meer in NL uitgezonden want Exp Robinson kwam weer (gaap)
ik ben toen op uitwisseling naar amerika gegaan en daar was ik natuurlijk hyper toen Survivor op tv was. Thailand zag ik dus als 2e.

toen thuis in NL survivor 2, 3,4,6,7 (allemaal op videobanden van een vriend) en toen weer terug naar amerika om All stars en Vanuatu te zien. Palau heb ik gedownload... heerlijk die technology.

alltime favorites: KAthy, Colby, Lex, Teresa, Colleen, Tom, Steph, BJ, Lex, Elisabeth, Sandra, Rupert, Rob and Amber, Johnny F, Jenna en Heidi, Shii Ann!! haha zooveel favorieten

Ik vond Pearl Islands, Palau, Amazon en Africa en de eerste 2 het leukst. Vanuatu was absoluut de minste. vonden jullie niet. die chris die won was echt een idioot. cast misser van mark burnett!

Ik vind Guatemala verrassend leuk! en Judd en Danni en Steph zijn mijn favorieten. ook vond ik Brandon en Bobby Jon, Gary en Jamie leuk. Een aantal weken terug had ik een all male final 4 voorspeld maar helaas ze gaan allemaal weg.. STEPH= power player!

Ik kan soms spontaan glimlachen als ik aan haar denk! ze is super.. dit seizoen neigen mensen voor underdogs te gaan zoals gary maar als steph weer de underdog zou zijn zou iedereen zo met haar meevoelen. laten we hopen dat ze de final 4 weet te halen!!

ciao people
pi_32672544
jongens iemand had het over johnny fairplay op de reclame bij talpa? wat is dat? komt survivor eindelijk op talpa? nederland moet dat seizoen echt eens zien, vinden jullie niet? whats the deal?
pi_32674577
quote:
Op dinsdag 29 november 2005 15:21 schreef ryan_tiziano het volgende:
jongens iemand had het over johnny fairplay op de reclame bij talpa? wat is dat? komt survivor eindelijk op talpa? nederland moet dat seizoen echt eens zien, vinden jullie niet? whats the deal?
Hey lachen. Nog een survivorfan erbij. Ik vind dat nederland sowieso alle seizoenen moet zien ipv die slappe hap van een expeditie robinson. ALs net 5 nou gewoon een seizoen had uitgezonden ipv Terra Incognita hadden ze zeker goede zaken gedaan wat betreft kijkcijfers. Ik zou iig een hoop reclame hier gaan maken zodat iedereen hier het iig gaat kijken. Hopelijk gebeurt het nog een keer dat het hier wordt uitgezonden.

Wat betreft jonny fairplay op tv, dat ging om 1 of ander programma waarin een aantal beroemde reality tv momenten werden uitgezonden. Fairplay en z'n leugen stonden vrij hoog in die lijst. Verder stond Richard Hatch er ook nog in vanwege dat moment met Sue Hawk uit allstars.

Wat betreft Chris. Dat was idd niet de beste winnaar, maar ik vond het wel mooi dat ie 6 vrouwen op het laatst versloeg. Ging een beetje als in Terra Incognita, die vrouwen begonnen elkaar weg te sturen in Vanuatu.

Mijn favo seizoen is absoluut Afrika. Echt geweldig om in zo'n national geographic achtige omgeving survivor te houden. Met dat gore water en die wilde roofdieren. En dan die zware proeven ook nog. Ik moet zeggen dat eerste paar seizoenen echt fantastisch waren. Ik vind het toch allemaal wat minder geworden, hoewel Guatemala weer een heel goed seizoen is.

Favoriete spelers van mij zijn Richard Hatch, Rob C, Rob M, Sean Rector, Johnny Fairplay, Tom Westman. Denk dat dit ook de beste spelers zijn muv Sean. Maar ik vond het gewoon vet om zo'n chillende brother op dat eiland bezig te zien.
pi_32675107
Ik wil de buitenlandse E.R. ook wel eens volgen, vanaf het begin tot eind ... maar die komt nooit op TV. Ik zie de afleveringen ook nooit voorbij vliegen op sites .... jammer zeg
En hij zei: "Ik ben de trotse bezitter van een lege ondertitel."
pi_32677600
quote:
Op dinsdag 29 november 2005 17:05 schreef caradoc het volgende:
Ik wil de buitenlandse E.R. ook wel eens volgen, vanaf het begin tot eind ... maar die komt nooit op TV. Ik zie de afleveringen ook nooit voorbij vliegen op sites .... jammer zeg
Als je even creatief kijkt op internet vind je met gemak wat IRC kanalen waar ze de uitzendingen graag met je delen

Ik heb geen duidelijke favorieten maar Australian Outback, Pearl Islands en Marquesas staan iets bovenaan. De ontberingen bij de Outback zagen er echt kut uit en Maraquas sloeg alles qua strategie, Rupert bij Pearl Island. Maar nu ik dit typ denk ik alweer aan alle andere seizoenen waar ook veel tofs gebeurde. Hmmz, misschien binnenkort maar weer wat terugkijken.
  dinsdag 29 november 2005 @ 21:21:25 #299
44906 merino
World of Sleepers
pi_32681018
Ook ff mijn favo's dan

Afrika - met uitzondering van de huidige de meest harde en imo meest vervreemende met een erg mooie cast
Marquesas - strategisch idd leuk seizoen en Sean + Rob M waren
Pearl Islands - piraten thema en Rupert uiteraard
Amazone - extreem vette locatie en Rob C

favoriete deelnemers: Richard, Micheal Skupin (de enige met een echte landkill ),
Rob C, Rob M en Ethan

favo survivor babes: Lisa , Colleen, Elisabeth, Stephanie
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_32687133
hey merino wie is lisa? eliza van vanuatu? die laatste drie zijn echt mijn alltime favorite girls met kathy en lindsey erbij! kathy maakte marquasas zoo leuk!

ooh ik verlang naar die seizoen. ik kan niet wachten op s12 hopelijk op een eiland! ik denk al aan namen:
Survivor Hawai'i (wow!! is zelfs amerikaans)
Survivor Tahiti
Survivor Fuji
Survivor Great Barrier Reef
Survivor Greece!! (denk aan de themas hierin wow!)

niet naar canada zoals velen willen (we need to say bathing suits) en ook niet weer in het binnenland. palau's 1e aflevering werd door 24 miljoen mensen bekeken in amerika alleen al!! ik hoop weer op een frisse en goed uitziende cast!! geen jenns en darrahs, maar echte characters zoals Sandra en Boston Rob!!
elke keer als ik aan boston rob en amber denk word ik eventjes blij. Ik ben ook grote fan van THE AMAZING RACE en ze waren super.
by the way ik ben geen dork. ik hou nou eenmaal van tv..
later kids
ps wie was lisa?
pi_32687409
donderdag is survivor guatemala bekeken door bijna 20 miljoen amerikanen!! wow! zoveel weer na honderden afleveringen en steedsgemiddeld meer dan 20 miljoen mensen per seizoen!
Statisiek
gemiddelden van seizoenen:

Survivor 1 28,3 miljoen (in de zomer een fenomeen! wat een hype.finale 52 miljoen kijkers!!)
Survivor 2 30,1 miljoen (The Australian Outback is #1! Friends en CSI waren geen competitie!!)
Survivor 3 20,1 miljoen (Africa ging erg omlaag maar bleef stabiel op 20 miljoen)
Survivor 4 21,5 miljoen (marquasas, kathy en boston robb, neleh, vee)
Survivor 5 21,6 miljoen (thailand, shii ann)
Survivor 6 20,0 miljoen (amazon oftewel heidi jenna en rob c)
Survivor 7 21,9 miljoen (rupert, sandra en johnny fairplay, what a season)
Survivor 8 22,8 mijloen (all stars met alle superstars zoals kathy,lex,colby,shi,rupert,amber,rob)
Survivor 9 19,7 miljoen (vanuatu,terecht de minste, nog steeds erg hoog. # 4 show in de US)
Survivor 10 21,0 miljoen (palau met steph, bobbyjon en tom, katie ian angie, coby janu en gregg)
Survivor 11 18,3 miljoen (tot nu toe... t gaat steeds beter! maar ja wat wil je na 11 seizoenen!!)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')