abonnement Unibet Coolblue
pi_16207475
Aangezien alle Survivor topics in gearchiveerde forums staan open ik maar een nieuw topic over de Amerikaanse Expeditie Robinson. Op 1 februari 2004 wordt de eerste aflevering van Survivor 8 uitgezonden op CBS (na de Superbowl). Het is een All Stars Survivor met 18 deelnemers die worden verdeeld over drie tribes (= kampen). Het is opgenomen op de Pearl Islands in Panama, net als Survivor 7. Van Survivor 1, de enige die in Nederland uitgezonden is, doen Jenna, Susan, Rudy en Richard (de winnaar) mee. Zij vormden in Survivor 1 een coalitie. De afleveringen zijn te downloaden in o.a. de nieuwsgroep 'alt.binaries.multimedia'. Vandaag staat daar al een filmpje over Survivor 8 uit de Early Show van CBS. In de week van 26 januari wordt in de Early Show iedere werkdag een item uitgezonden waarin de deelnemers aangeven hoe ze het spel gaan spelen en de producenten vertellen over de opzet. Richard Hatch zat in het filmpje. Hij is nog net zo overtuigd van zichzelf als bij Survivor 1. Ik denk niet dat hij weer gaat winnen aangezien iedereen hem nu kent.

Ik heb Survivor 7 overigens in vier dagen bekeken in december. De deelnemers moesten in de kleren die ze in het vliegtuig aanhadden aan de expeditie beginnen, net als echte drenkelingen. Iemand had een strapless jurk aan. Een ander een Armani pak. Ze mochten wel een aantal spullen kopen in een Panamees dorp. Nieuw was dat de winnaars van de reward challenge (de proef om een extraatje) steeds één item mochten plunderen bij het andere kamp. Bij de eliminatieproef mocht het winnende team een keer iemand van het andere team drie dagen meenemen. Deze hielp het andere team, verzamelde informatie over het andere team en werd zelf doelwit omdat hij vrienden in beide kampen zou hebben (Rupert was overigens het populairst bij het publiek en hij doet als enige mee aan de All Stars Survivor). Ook nieuw was dat de tribes bij iedere gewonnen reward challenge een derde deel van een schatkaart kregen. In de schatkist zat kleding en eten. Eén team is er in geslaagd de kist te vinden. De grootste verassing was dat toen er nog twee tribes van vijf deelnemers waren de zes afvallers als derde tribe, genaamd Outcast, aan een proef mee kwamen doen. Ze waren sinds ze weggestemd waren op een karig dieet gezet. Als ze van een andere tribe zouden winnen mochten ze uit hun midden iemand kiezen die iemand van die tribe zou vervangen en dus terug zou keren in het spel. De betreffende tribe moest dan iemand wegstemmen. Outcast won de proef dus in beide bestaande tribes werd iemand vervangen. Spraakmakend was dat één van de deelnemers bij een reward challenge waarvoor een familielid of vriend was overgekomen van zijn vriend te horen kreeg dat zijn oma was overleden. De anderen lieten hem vervolgens de proef winnen. Zij moesten 24 uur op een kaal eiland doorbrengen. De oma van Jon was echter niet overleden. Hij had vooraf met zijn vriend afgesproken dat die zou zeggen dat zijn oma was overleden als hij zou mogen komen. De oma zat in de zaal bij de Reunion Show, het napraatprogramma. Jon noemde zichzelf Johnny Fairplay. Hij was de grootste manipulator van Survivor 7. Sandra, een op een paar momenten na kleurloze Latina, won uiteindelijk met 7 : 1 omdat Lillian, die in de derde uitzending weggestemd was maar als Outcast terug kwam, haar naar de finale meenam i.p.v. de bij de stemmers veel minder populaire Jon. Ze deed dat omdat Sandra een familie heeft en de alleenstaande Jon het geld maar zou verbrassen. De winnaar krijgt namelijk één miljoen dollar en de nummer twee honderdduizend.

pi_16207633
Zou je hier en daar wat enters willen geven? 't Is niet echt leesbaar zo.
123
  dinsdag 13 januari 2004 @ 02:00:56 #3
6941 APK
Factual, I think.
pi_16207842
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 01:48 schreef K3 het volgende:
Zou je hier en daar wat enters willen geven? 't Is niet echt leesbaar zo.
En een smiley, af en toe.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  dinsdag 13 januari 2004 @ 02:04:55 #4
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_16207901
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 01:48 schreef K3 het volgende:
Zou je hier en daar wat enters willen geven? 't Is niet echt leesbaar zo.
Ik wilde het niet posten.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_16207932
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 02:04 schreef static het volgende:

[..]

Ik wilde het niet posten.


't Is jouw forum .
123
  dinsdag 13 januari 2004 @ 02:07:59 #6
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_16207947
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 02:06 schreef K3 het volgende:

[..]

't Is jouw forum .


Waar men kan posten zoals men wil.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_16207973
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 02:07 schreef static het volgende:

[..]

Waar men kan posten zoals men wil.


Maar goed, is er een bron waar men dit nieuws (hopelijk) wel leesbaar kan betrekken?
123
pi_16289209
Ik heb survivor 7 ook gezien, net zoals alle andere survivors. Ik verheug me nu al op de all stars versie, omdat bijna iedereen die meedoet een hoofdrol speelde in zijn of haar survivor versie. Ik hoop dat Rob C. uit survivor 6 gaat winnen, die vond ik echt het beste het spel spelen van alle survivors. Helaas had ie in survivor 6 niet gewonnen, omdat ie de laatste immuniteit verloor.
pi_16487450
Rob M!

De theme is uit btw. http://mywebpages.comcast.net/SamCahill/s8theme.mp3

Geen thailand

BTW kleurloze latina?!?! Sandra was cool er verdiende het absoluut om te winnen

[Dit bericht is gewijzigd door on_air op 22-01-2004 14:58]

This is way beyond my remote concern of being condescending.
Anders of Niets
Luister Live
pi_16492969
Ja, Rob M. is ook wel relaxte gast. Ik vond het altijd lachen om te zien hoe die onrust aan het stoken was tussen alle andere kandidaten. Hopelijk komt ie verder als de vorige keer.
pi_16507096
Z'n pre-show video is het coolste van iedereen imo, volgens spoilers haalt ie het unleast till the merge, yay!

Lex had S3 moeten winnen, hoop dat ie het ook ver haalt.

This is way beyond my remote concern of being condescending.
Anders of Niets
Luister Live
pi_16511606
Ze hebben van elke soort spelers een aantal spelers gekozen. Rob C., Rob M., Lex, Shi Ann, Susan, Jerri voor het manipulerende. Rupert, Colby, Alicia voor de fysieke kracht. Winnaars: Richard, Tina, Ethan, Jenna M. Voor de humor: Tom, Rudy. En nog een aantal nietszeggende kandidaten: Amber, Jenna L, Kathy.

Mijn favorieten: Rob C., Rob M, Lex en Richard, hij vind nog steeds dat ie de enige speler is die het spel perfect gespeeld heeft. Ik denk dat de rest hem zo snel mogelijk weg wil hebben.

pi_16614944
Het eerste Early Show filmpje van Survivor All Stars staat inmiddels in o.a. de nieuwsgroep alt.binaries.multimedia. Na All Stars komen er nog zeker twee reguliere Survivors op CBS. Er zijn ook plannen geweest voor een celebrity Survivor maar daar heeft men van afgezien omdat men alleen tweederangs celebrities zou kunnen krijgen. In het filmpje van morgen wordt de eerste tribe, met o.a. Richard Hatch, voorgesteld. Hij zat vandaag ook met een aantal quotes in het filmpje. De filmpjes zijn overigens in dvd-formaat.

On-air, ik vond Sandra een op een paar momenten na kleurloze Latina omdat ze pas tegen het einde een rol ging spelen. Ze heeft de laatste vissen die Rupert gevangen had in de jungle gedumpt nadat Rupert weggestemd was en hield haar mond daarover terwijl Christa de schuld kreeg, ze had plannen de boel te saboteren toen ze dacht dat ze weggestemd zou worden, ze ging Jon afluisteren en de vrouwen lieten zich niet langer door de mannen uit elkaar spelen. Maar dat was pas vanaf aflevering 10 (van de 13). In de eerste negen afleveringen was Sandra nauwelijks te zien.

Ik heb overigens Survivor 1, 6 en 7 gezien en 5 grotendeels. De andere series heb ik vorig jaar gedownload maar in slechte kwaliteit en met verkeerde ratio's. Ik heb ze nog niet bekeken omdat ik hoop dat er nog eens betere versies gepost worden. Downloaden jullie de serie ook uit nieuwsgroepen, On-air en Trepper ?

pi_16639402
Nee, ik haal de afleveringen binnen via MIRC, kun je trouwens bijna elke reality show uit amerika krijgen. Alle afleveringen zijn AVI-files.

Als je 2,3 en 4 nog niet hebt gezien, zou ik ze zeker gaan bekijken.
Vooral 3 vond ik een topdeel in Afrika. Je ziet de leeuwen 's nachts ook rond het kamp wandelen en er is ook een moment dat de deelnemers oog in oog staan met een afrikaanse buffel. Verder zitten er ook een aantal leuke proeven in, waaronder de proef waarbij de deelnemers een emmer water boven hun hoofd moeten vasthouden, de proef die ook bij expeditie robinson al een paar keer gebruikt is. Ook zitten er een aantal leuke personages in waaronder Lex en Tom die ook meedoen met Allstars.

Hebben jullie ook zo'n hekel aan die onder de radar spelers? Die helemaal niks doen om het spel te spelen en altijd over iemand anders rug ver proberen te komen? Ik vind het echt jammer dat juist die altijd het verste komen, maar meestal is de winnaar dan nog wel terecht. Ik vond alleen de winnaar van 4 en 6 niet terecht.

pi_16645892
Ik heb het ooit geprobeerd maar ik vind downloaden via mIRC niet echt gebruiksvriendelijk en ik heb mijn twijfels over de veiligheid. Het is niet altijd makkelijk toegang tot een kanaal te krijgen, je komt in wachtrijen terecht die erg lang duren en je moet toestaan dat er automatisch bestanden vanaf het internet op je harde schijf worden gezet. Maar misschien moet ik het nog eens proberen om betere versies te vinden.

Lex zat in het Early Show filmpje van vandaag. Hij zit vol tatoeages. Hij zit net als Richard Hatch in de Mogo Mogo tribe. De andere leden van deze tribe zijn Kathy, Colby, Jenna M. en Shii Ann. Morgen wordt de Chapera tribe voorgesteld.

Ik hou niet van onder de radar spelers. Het punt is niet zozeer dat ze het spel niet spelen. Het is een tactiek waar je ver mee kan komen. De bedoeling van een dergelijk televisieprogramma is dat de kijkers vermaakt worden en dat gebeurt niet met spelers die niks laten zien.

pi_16652184
Ik vind het wel fijn, downloaden bij MIRC. Trouwens met die wachtrijen valt wel mee, tenminste als je afleveringen download vlak nadat ze zijn uitgezonden. Er staan van die bots op, die heel veel gebruikers kunnen hebben en de download snelheid is ook vrij hoog. Maar voor de oudere afleveringen moet je inderdaad in een lange wachtrij staan. Duurde ook wel een tijd voordat ik ze allemaal had.

Verder komt vandaag de Chapera tribe met de twee Rob's in de early show, had ik gezien.

Die onder de radar spelers zorgen idd niet echt voor een heleboel actie en dat is ook een factor waardoor mensen een hekel aan dat soort spelers hebben.

Ik vind de show wel stukken beter dan expeditie robinson om een aantal redenen:

-Locatie verandert elke show. Vooral Afrika en de Amazone zijn hele aparte locaties om zo'n show te maken en maakt het voor de kijker ook leuker, dan wanneer het elke keer op dezelfde locatie wordt gehouden.

-Muziek. De muziek is tenminste zelf voor de show gemaakt ipv geript uit films als the rock of pirates of the caribbean.

-Deelnemers. Van de 116 deelnemers die in totaal hebben meegedaan aan Survivor, hebben slechts 2 het spel op een niet normale manier verlaten. Mike uit Australie omdat ernstige brandwonden had opgelopen en moest worden geevacueerd en Osten die de enige ooit was die vrijwillig stopte.
Als je dan kijkt naar expeditie robinson, van de 64 deelnemers is denk ik bijna 1/3 ermee gekapt, of niet op een normale manier ermee gestopt.

-Wegstemmen. Dit vind ik een van de beste dingen uit Survivor, wanneer een kandidaat wordt weggestemd. Als Jeff dan zegt de tribe is spoken en de fakkel van de weggestemde deelnemer dooft met die muziek op de achtergrond is echt mooi om te zien. Zo maak je er een echt verhaal van.

Dat was het denk ik wel zo'n beetje wat betreft de verschillen.

pi_16662057
Trepper, je hebt de meeste punten idd wel gehad. Dat stoppen van die watjes is zwaar ergerlijk. Ik heb ER4 niet gezien maar die ene langharige dude in ER3 die zelf stopte om 'de eer aan zichzelf te houden' spant voor mij toch wel de kroon. Osten stopte dan wel, maar hij wachtte iig tot tribal council en is er flink voor door de modder gesleurd.

Maar er zijn ng een paar wat subtielere dingen waardoor survivor imo veel beter is dan ER:

De algemene 'sfeer' vind ik veel avontuurlijker, dat komt deels omdat je bij survivor meer voor de gek wordt gehouden en ze nooit 'achter de schermen' dingen laten zien, zoals doctors en apparatuur, ik heb bij survivor iig altijd veel meer de illusie dat je naar 'schipbreukelingen' zit te kijken... Dit komt ook omdat in survivor 'het verhaal' aan elkaar gepraat wordt door de spelers zelf en in exp rob ernst paul de boel soms kundig verduidelijkt.

Het editten is in Survivor veel beter dan in exp rob, heel overdreven gesteld zou ik zeggen dat per afelevering de vraag bij Survivor is "who will be voted out tonight?" (hoe kom ik daar toch bij? ) en bij exp rob heb ik altijd meer het gevoel dat je door de hele aflevering wel zo'n beetje weet wie er uit gaat, dus dat het "this person will be voted out tonight, let's sit down and see how it happens" ofzo. Uitzonderingen in beide series daar gelaten natuurlijk (ik denk aan een roger merge epi S6).

Bij survivor geven ze meestal meerdere mensen een 'motief' om eruit gestemd te worden, ook weer door de kijker een beetje te misleiden en 1 zinnetje van iemand veel dramatischer te laten lijken dan het is in de private interviews. bv iemand die een irritant trekje of gewoonte heeft en dat er dan gezegd wordt "als ie zo door gaat stemmen we hem eruit" de ene keer serieuzer dan de andere.

Er is dan ook een vrij grote online survivor community die zich weidt aan het spoilen van de show, wat een soort spel is tussen de zieke beveiliging rond survivor (het luchtruim wordt boven de locaties afgesloten tijdens het filmen) en de die hard fans (luchtruim of niet, voordat Africa begon waren de kampen al via satelliet fotos gespot door spoilers).

Mark burnett stopt er gewoon veel meer energie, tijd en vooral geld in. De camera crew is professioneler, het is 1 groot team (het team van exp rob wordt geloof ik door zo'n beetje 3/4 van alle wereldweide expeditie robinsons gebruikt) en het is Mark's project dus hij stopt er spirit in.

Verder is al dat geld natuurlijk beschikbaar doordat Survivor na 4 jaar, ong 2x pj en 8 series vrijwel nog nooit uit de wekelijkse top tien in de kijkcijfers is geweest. Met gemiddeld 20 miljoen kijkers (tegen friend's 22-23mil en meest bekeken CSI's 25-26mil). Wat weer komt omdat het spel leuk wordt gehouden door originele twists, die niet ZO dramatisch zijn dat de fundering van het spel verloren gaat (valt in S7 mee te arguen maar uiteindelijk vielen de effecten van de outcasts me nog alles mee en heb me er niet erg aan geergerd).

Die fundamenten zijn een beetje vaag bij exp rob vind ik (ook qua editten), vorig jaar (ER3) was er bv een ep waar je gewoon nog een stukje op et eiland kreeg te zien na tribal council...wtf is dat. Het moet gewoon 1 afl=3 dagen, 2e dag is reward, 3e dag is immunity en 's avond TC.

Survivor is koning.

En ja, ik weet dat ik een ongezonde obessie heb.

pi_16666222
Je hebt idd gelijk, ook die punten die jij opnoemde zijn veel en veel beter in Survivor. Hoewel ik altijd al weet wie er weg gaat voordat ik een aflevering zie, is het altijd weer mooi om te zien dat er veel meer mensen worden geedit alsof het hun laatste dag zou kunnen zijn, dan de daadwerkelijk weggestemde persoon.

Jij had het ook over de verschillende twists, die mark Burnett gebruikt om de show vers te houden. Daar wil ik ook nog iets over zeggen ten opzichte van de twists uit expeditie robinson.
Het valt mij op dat er voor elke twist uit Survivor bijna elke keer een origineel verhaal wordt verzonnen die dan ook met de locatie of het thema te maken hebben. Zo had je de twist dat twee oudste deelnemers andere kandidaten mochten kiezen voor hun tribe(Survivor thailand: In thailand worden de ouderen gehonoreerd ofzoiets). In Survivor Amazon was het mannen tegen vrouwen(Amazones waren vrouwelijke krijgers). En de laatste met de outcasts(Dode piraten die terug tot leven kwamen).

Ik vond dit allemaal wel leuk verzonnen. Er wordt veel aandacht altijd besteed aan de cultuur of het thema waar de survivorshows gehouden worden.

pi_16676102
ja.

Je weet dat het allemaal maar een beetje onzin is maar ze doen de moeite en het is aannemelijk. Net als Jeff's excuus op waarom nog een keer Pearl Isand: niet omdat ze niet genoeg tijd en ideen hadden om een nieuwe locatie te vinden, maar omdat het thema van het seizoen herhaling wordt en dus nog een keer dezelfde, mooie locatie. Wat ik idd wel waar vind, PI een van de mooiste.

pi_16676242
Ik vind de casting van Survivor beter als die van Expeditie Robinson. Er zitten minder kleurloze deelnemers in Survivor, minder deelnemers die meedoen voor de ervaring en meer deelnemers die een strategie hebben om te winnen. Osten was een uitzonderlijk geval. Hij durfde het water niet in, hij durfde de jungle niet in, hij durfde geen brandhout vast te pakken en hij sloeg op de vlucht voor een pelikaan. Ik heb de indruk dat er bewust iemand gecast was die niet geschikt was voor het programma. Alle deelnemers ondergaan immers psychologische tests.

TVtome, weet jij spoilers m.b.t. Survivor All Stars ? Plaats ze dan a.u.b. m.b.v. een spoiler tag.

De Chapera tribe bestaat uit Sue (bekend van haar toespraak bij de laatste eilandraad van Survivor 1), Rob M., Rob C., Alicia, Tom en Amber. Morgen wordt de Saboga tribe voorgesteld in de Early Show.

pi_16678580
ik geloof dat we de enige 3 zijn die het kijken...
pi_16679167
Ja, denk het ook. Daarom is het jammer dat net5 gekapt is met het uitzenden van Survivor na deel 1. Ik vind dat elke expeditie robinson fan, alle survivors moet zien.

Trouwens, als je spoilers wilt lezen, moet je hier maar is een kijkje nemen: http://pub207.ezboard.com/bsurvivorsucks.

pi_16680896
Trepper, je hebt de meeste punten idd wel gehad. Dat stoppen van die watjes is zwaar ergerlijk. Ik heb ER4 niet gezien maar die ene langharige dude in ER3 die zelf stopte om 'de eer aan zichzelf te houden' spant voor mij toch wel de kroon. Osten stopte dan wel, maar hij wachtte iig tot tribal council en is er flink voor door de modder gesleurd.

Maar er zijn ng een paar wat subtielere dingen waardoor survivor imo veel beter is dan ER:

De algemene 'sfeer' vind ik veel avontuurlijker, dat komt deels omdat je bij survivor meer voor de gek wordt gehouden en ze nooit 'achter de schermen' dingen laten zien, zoals doctors en apparatuur, ik heb bij survivor iig altijd veel meer de illusie dat je naar 'schipbreukelingen' zit te kijken... Dit komt ook omdat in survivor 'het verhaal' aan elkaar gepraat wordt door de spelers zelf en in exp rob ernst paul de boel soms kundig verduidelijkt.

Het editten is in Survivor veel beter dan in exp rob, heel overdreven gesteld zou ik zeggen dat per afelevering de vraag bij Survivor is "who will be voted out tonight?" (hoe kom ik daar toch bij? ) en bij exp rob heb ik altijd meer het gevoel dat je door de hele aflevering wel zo'n beetje weet wie er uit gaat, dus dat het "this person will be voted out tonight, let's sit down and see how it happens" ofzo. Uitzonderingen in beide series daar gelaten natuurlijk (ik denk aan een roger merge epi S6).

Bij survivor geven ze meestal meerdere mensen een 'motief' om eruit gestemd te worden, ook weer door de kijker een beetje te misleiden en 1 zinnetje van iemand veel dramatischer te laten lijken dan het is in de private interviews. bv iemand die een irritant trekje of gewoonte heeft en dat er dan gezegd wordt "als ie zo door gaat stemmen we hem eruit" de ene keer serieuzer dan de andere.

Er is dan ook een vrij grote online survivor community die zich weidt aan het spoilen van de show, wat een soort spel is tussen de zieke beveiliging rond survivor (het luchtruim wordt boven de locaties afgesloten tijdens het filmen) en de die hard fans (luchtruim of niet, voordat Africa begon waren de kampen al via satelliet fotos gespot door spoilers).

Mark burnett stopt er gewoon veel meer energie, tijd en vooral geld in. De camera crew is professioneler, het is 1 groot team (het team van exp rob wordt geloof ik door zo'n beetje 3/4 van alle wereldweide expeditie robinsons gebruikt) en het is Mark's project dus hij stopt er spirit in.

Verder is al dat geld natuurlijk beschikbaar doordat Survivor na 4 jaar, ong 2x pj en 8 series vrijwel nog nooit uit de wekelijkse top tien in de kijkcijfers is geweest. Met gemiddeld 20 miljoen kijkers (tegen friends' 22-23mil en meest bekeken CSI's 25-26mil). Wat weer komt omdat het spel leuk wordt gehouden door originele twists, die niet ZO dramatisch zijn dat de fundering van het spel verloren gaat (valt in S7 mee te arguen maar uiteindelijk vielen de effecten van de outcasts me nog alles mee en heb me er niet erg aan geergerd).

Die fundamenten zijn een beetje vaag bij exp rob vind ik (ook qua editten), vorig jaar (ER3) was er bv een ep waar je gewoon nog een stukje op et eiland kreeg te zien na tribal council...wtf is dat. Het moet gewoon 1 afl=3 dagen, 2e dag is reward, 3e dag is immunity en 's avond TC.

Survivor is koning.

En ja, ik weet dat ik een ongezonde obsessie heb.

pi_16795423
All Stars wordt echt de ziekste TV ooit vollgens mij.
pi_16804280
Ik heb een paar topics gelezen op het forum waar Trepper naar linkt. All Stars wordt in ieder geval niet saai. De deelnemers hebben hoewel ze elkaar al kennen wel stof voor conversatie. Ze zijn niet bang zich te uiten hoewel ze weten wat de consequenties kunnen zijn. De productie legt ze niet in de watten en laat ze beginnen zonder voedsel en zonder vuur.

Ik heb ook gelezen dat Jeff Probst, de presentator, een contract getekend heeft voor vier seizoenen Survivor na All Stars.

Ik heb de items in de Early Show inmiddels allemaal gezien. Er werd o.a. uitgelegd waarom bepaalde ex-deelnemers niet zijn uitgenodigd. Verder hebben een aantal ex-deelnemers de uitnodiging afgeslagen, o.a. Colleen uit Survivor 1. De challenges in Survivor All Stars zijn herhalingen van de beste challenges van de vorige seizoenen. De eerste challenge van Survivor All Stars is een herhaling van de eerste challenge ooit in Survivor. De laatste tribe, Saboga, bestaat overigens uit Ethan (winnaar), Tina (winnaar), Rudy (Survivor 1), Jerri (heeft in de Playboy gestaan), Jenna Lewis (Survivor 1) en Rupert (de populairste en enigste deelnemer van Survivor 7).

Vannacht wordt de eerste aflevering uitgezonden. Morgen of overmorgen is hij waarschijnlijk te vinden in de nieuwsgroepen. Ook het interview uit de Early Show met de eerste afvaller is daar te vinden.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')