abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 27 november 2004 @ 02:39:08 #26
77320 Nuek
Jouw mening telt niet!
pi_23602381
quote:
Op vrijdag 26 november 2004 20:31 schreef erodome het volgende:

[..]

Het ging dan ook niet helemaal goed, mijn binneste kringspier of wat dat dan ook is zette zich vast, hij heeft het opnieuw moeten proberen, eerst even voelen of alles goed zat, maar alles zat goed, zal wel spanning geweest zijn, geen idee dat ik daar ook een kringspier had, dus weer wat geleerd daar

Maar ik voelde dat ding letterlijk door mijn baarmoedermond heengaan, was en alles behalve leuk gevoel, deed vies pijn, de dokter vond het ook wel vreemd, maar daar heb je zo weinig aan als je daar ligt, ik had zoiets van schiet nou maar op

Paar dagen fikse buikpijn gehad, maar het was het waard...
Same here. Ik ging ook bijna van mijn stokje terwijl ik toch heel wat gewend ben.
Proud Powerpauper
pi_23609111
Ik heb zelf nu ruim twee jaar de mirena.
Tijdens het plaatsen ging ik bijna van mijn houtje. Dat was echt niet fijn. Daarna heb ik nog twee weken een beetje zeurderige buikpijn gehad. Daarna nog wel een paar keer en soms heel hevig.
Bij mij is het zo dat ik gelijk na het plaatsen geen menstruatie meer heb gehad. Ik heb hooguit één keer in de paar maanden (volgens mij hooguit 2x per jaar) een paar spatjes bloed bij het plassen, maar ik heb niet eens een inlegkruisje nodig. Het komt dus alleen in het toilet terecht.
Ik weet van mijn zus dat zij de eerste paar maanden heel onregelmatig ongesteld was. Zij had al wel kinderen en heeft ook minder pijn bij het plaatsen gehad. Zij is nu wel regelmatig ongesteld, maar wel maar een heel klein beetje. Inlegkruisje is voldoende en het duurt vaak maar een dag of 3-4.
Realiseer je wel dat je er voor vijf jaar vanaf bent... Het kost je alleen de eerste 2-3 maanden een zwangerschapstest als je net als ik niet meer ongesteld wordt
Succes met je beslissing.
Wat je niet doet is altijd belangrijker dan wat je wel doet...
pi_23617333
Mirena is geen 5 jaar hoor...
Dat is het koperspiraal, mirena is geloof ik 3? jaar....
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_23619286
quote:
Op zaterdag 27 november 2004 22:25 schreef erodome het volgende:
Mirena is geen 5 jaar hoor...
Dat is het koperspiraal, mirena is geloof ik 3? jaar....
Mirena is ook 5 jaar, zie bijvoorbeeld www.mirena.nl
  zondag 28 november 2004 @ 00:15:50 #30
77320 Nuek
Jouw mening telt niet!
pi_23619943
Yups. 5 jaar van alles af Goeie reden om door die zure appel (duurde bij mij zo'n 5-6 mnd eer alles ok was) heen te bijten.
Proud Powerpauper
pi_23621659
quote:
Op woensdag 24 november 2004 21:05 schreef crazy_blont het volgende:
Ik heb nog een vraagje..

Word het spiraaltje meteen de eerste keer dat je daar komt al geplaatst?? of is dat gewoon een gesprek, en dat je moet komen in de laatste dagen van het ongesteld zijn??

Ik ben namelijk nog nooit bij een gynaecoloog geweest, dus heb absoluut geen idee wat ik moet verwachten.
Ik kreeg een receptje van mijn huisarts voor de Mirena, kon ik mee naar de apotheek om het ding op te halen (wat een groot ding!). Afspraak bij de gyn. gemaakt die het meteen plaatste.

Blij dat ik het ding een jaar later eruit heb laten halen overigens.
#geen
pi_23621663
quote:
Op zaterdag 27 november 2004 22:25 schreef erodome het volgende:
Mirena is geen 5 jaar hoor...
Dat is het koperspiraal, mirena is geloof ik 3? jaar....
Toch wel 5 jaar
#geen
pi_23621673
quote:
Op zaterdag 27 november 2004 02:39 schreef Nuek het volgende:

[..]

Same here. Ik ging ook bijna van mijn stokje terwijl ik toch heel wat gewend ben.
Me too...
#geen
pi_23631694
Fuck is waar, mirena tot 5 jaar koperspiraal kan wel tot 10 jaar houden...
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_25023296
ik heb deze ook gehad ik heb er spijt van dat ik hem gebruikt heb.
bij mij is hij in de week van de menstruatie geplaatst, de huisarts wilde het bij mij niet doen omdat ik nog geen kinderen heb en werd dus verwezen naar de gynaecoloog.


de gynaecologe en haar assistente brachten hem in bij mij en gelukkig was mijn vriend erbij want het deed verschrikkelijk veel pijn, ok je moet wel goed ontspannen maar als je daar ligt ben je dat niet bepaald. ik ben er een paar dagen goed ziek van geweest ik kon niks doen en heb alleen maar geslapen omdat ik dan zo weinig mogelijk pijn had.

na 4 weken ben ik voor controle geweest en bleek dat ze hem op de echo niet terug kon vinden ze zag alleen een slagschaduw, een week later is hij operatief weer verwijderd dit koste mij en mijn vriend een dag want je ligt een dag in het ziekenhuis ( al waren ze wel erg lief voor mij).

ik gebruik nu al 3 maanden de nuvaring en dit is voor mij een enorme opluchting .ik heb hier veel baat bij.dus meiden; gebruik de nuvaring en je bent van alle ellende verlost.


reacties zijn welkom.
  donderdag 10 februari 2005 @ 15:15:45 #36
77320 Nuek
Jouw mening telt niet!
pi_25024130
Ok... helaas ging het bij jou verkeerd met dat ding maar ik hoor toch overwegend goeie reacties.
Proud Powerpauper
pi_25027094
Ik had helemaal nergens last van. Bij het inzetten voelde ik niets, al werd nog wel een plaatselijke verdoving aangeboden. Daarna een paar uurtjes buikpijn maar nu heb ik helemaal nergens last van. Ik heb 'm nu 3 jaar en af en toe heb ik een beetje last van m'n buik maar dat zou erger zijn geweest als ik aan de pil was. Verder heb ik heel soms last van lichte bloedingen.. Het is ideaal voor mij
Heaven doesn't want me and Hell is afraid that I take over
pi_25027169
Het plaatsen deed bij mij heel zeer, maar dat scheelt per persoon geloof ik. De bloedingen werden bij mij steeds minder hevig en op het laatst verloor ik alleen nog maar -onregelmatig - wat bruin bloed. Ik heb hem er echter een twee weken geleden (na één jaar) laten verwijderen: mijn borsten dachten steeds dat ik zwanger was: ernaar wijzen deed bij wijze van spreken al pijn.
Het leven is een pijpkaneel; ieder zuigt eraan en krijgt zijn deel ..
pi_25027352
Ik heb geen kinderen. Ik heb een koperspiraaltje. De dokter heeft 'm geplaatst. Geen verdoving ofzo. Het deed nauwelijks pijn, ik heb zelfs gezellig gekeuveld met mijn (leuke!) dokter. Na het plaatsen wel één of twee dagen kramp gehad. Nu iets meer buikpijn als ik ongesteld ben.

Heb dat ding anderhalf jaar terug laten zetten en sindsdien geen seks meer gehad. Net na het zetten raakte het uit met mijn toenmalige vriendje en sindsdien sta ik droog. Maar dat ding zit mij verder niet in de weg, dus hij mag lekker blijven.
pi_25061946
Niemand die eraan gedacht heeft dat t ook onder een lichte narcose gedaan kan worden??
Ik vroeg dit heel voorzichtig aan de gynaecoloog, omdat ik ook veel vervelende verhalen had gehoord. Ik ging ervan uit dat hij t onzin zou vinden, maar hij ging er juist gelijk mee akkoord.

Ik heb dus alleen last gehad van een klein beetje misselijkheid van de narcose en 4 dagen een beetje buikpijn.

De volgende keer doe ik het weer zo!
Zeer goed bevallen
pi_25084892
Ik ging eigenlijk naar de gyn toen gewoon voor een gesprek en hij bood al meteen aan om hem te zetten, ik had toen geen menstruatie op dat moment dus heb een of ander tabletje gekregen en ik een half uur moest wachten totdat ik moest terugkomen. Het tabletje kregen mensen ook bij miskraam ja geen idee verder hoor, het weekte de boel op ofzo

ik heb nadat ik terugkwam 2 verdovingen gehad waar ik niks van gevoeld heb, het inzetten ging niet helemaal perfect, er waren namelijk een aantal stagiares erbij maar goed ik ben wel iets gewend in ziekenhuis... heb verder het advies gekregen om de hele dag in bed te blijven omdat het niet helemaal goed was gegaan en heb ook wel flinke buikpijn gehad maar dat had ik ook wel verwacht.

de dag erna had ik al nergens meer last van en wel soms lichte buikpijn nog soms.. 2 maanden erna kreeg ik wel opeens last van ontzettende buikpijn dat ik bijna van mijn stokje ging, het zweet brak me uit en ik voelde me echt vreselijk... ben toen naar huisarts gegaan en die gaf aan dat het waarschijnlijk kwam omdat mijn normale menstruatie wilde doorzetten maar dit niet echt kon. Weekje later was dit ook weer over...

nu 4,5 maand later ben ik er ontzettend blij mee dat ik het gedaan heb.
Ik voel me er zo ontzettend goed bij vooral omdat ik zoveel hormoonproblemen heb gehad met de pil, stemmingswisselingen, migraine.. ik voel me nu zo veel beter en ik heb ook bijna geen menstruatie meer das mooi meegenomen..
pi_26934748
Met het Mirena spiraal ben ik 4 jaar lang niet ongesteld geweest.
Het plaatsen was zeer pijnlijk en ze deden het zonder verdoving. Normaal duurt het zetten van het spiraal 2 minuten. Ik heb er 15 minuten gelegen terwijl ze bezig waren mijn baarmoedermond op te rekken.
Ik kan je zeggen dat het geen pretje is. Door de hormonen die er inzaten werd ik steeds sjagerijniger en werd zelfs suicidaal. Mijn lichaam was zelf al bezig om het spiraal er uit te halen. Nadat een kaliumgebrek was geconstateerd (belangrijk onderdeel voor je spieren) heb ik hem er direct uit laten halen, al was dat practisch niet meer nodig want hij kwam er vanzelf al uit
mama van Myrddin
pi_26934772
wat n kwellingen allemaal, maar ik heb dus ook mirena maar wel kids gebaard!
vond t inbrengen zelf niet pijnlijk , wel de hele dag met n beetje irritant gevoel rondgelopen, hij zit nu vanaf oktober en heel af en toe nog n hele kleine bloeding, maar das te verwaarlozen zo weinig
ben er helemaal happy mee en zou eigelijk nix ander meer willen
pi_26942992
TVP's verwijderd


On-topic;

Ook ik heb de mirena gehad. Inbrengen deed pijn, veel pijn. Als mijn benen niet goed in de beugels hadden gezeten, was ik denk ik de stoel uitgevlogen. Daarna heb ik 8 maanden met verschillende klachten gelopen (kramp, bloedingen, hormoonproblemen) dus toen heb ik hem weer laten verwijderen en dat wat echt een fluitje van een cent.

Ook al was de mirena voor mij een ramp, ik vind het nog steeds een ideale manier van anti-conceptie. Weinig hormonen en het hoeft slechts elke 5 jaar vervangen te worden.
Echte liefde!
En ik zag dat het goed was.
pi_26946767
Ik heb nu 2,5 jaar een mirena spiraaltje. Ik vind het een geweldige oplossing. Ik had van de pil heel erg veel last.Ik voelde me somber en had totaal geen zin in sex. Daar was niet echt een reden voor te vinden. Mijn huisarts stelde toen voor om over te gaan op een mirena spiraaltje.

Ik had tijdens mijn ongesteldheid altijd heel erg veel buikpijn, en heel veel bloedverlies. Als ik er weer een beetje van was bij gekomen dan begon het weer opnieuw. Ik moest minimaal 1 keer per 2 maanden ijzer tabletten gebruiken vanwege bloed armoede.

Ik heb hem door een gyneacoloog laten plaatsen tijdens mijn ongesteldheid. Dat was gewoon de stop week van mijn pil. Het plaatsen van het spiraaltje was absoluut geen pretje. Dat komt omdat mijn baarmoeder gekanteld ligt. Ik heb ook nog geen kinderen trouwens. Ik heb ook pijnstilling gehad van te voren. Dat heeft denk ik wel iets geholpen. Achteraf had ik alleen een beetje druk in mijn onderbuik en een beetje last van een bloeding.

Na 1 maand waren de klachten over. Ik ben sinds dien maar 1 keer ongesteld geweest, dat wil zeggen dat ik maar 1x een beetje bloed heb verloren. Wel heb ik ongeveer 1x per maand een klein beetje buikpijn, maar niet de moeite om pijnstilling te nemen.

Verder vind ik het geweldig dat je er nooit meer over na hoeft te denken dat je iets moet mee nemen of kan vergeten te nemen. Hij zit er immers altijd in. Het enige lastige vond ik dat je af en toe moet controleren of de touwtjes er nog wel zijn. Die kan ik soms niet vinden...
Wees verstandig en denk voor dat je roept!
pi_26946786
ohja.. mijn sombere gevoel is over en de zin in sex is terug.
Wees verstandig en denk voor dat je roept!
  vrijdag 13 mei 2005 @ 16:24:27 #47
84328 Lllaura
painting pictures
pi_26980822
quote:
Op vrijdag 5 december 2003 21:32 schreef DuchessX het volgende:
http://forum.fok.nl/showtopic.php/76333
http://forum.fok.nl/showtopic.php/76333/2/25#3690007

Voor alle volledigheid:
In augustus dit jaar heb ik de Mirena laten weghalen door de huisarts omdat ik erg veel last had van buikpijn e.d. Hetgeen ik het ergst vond was dat mijn huid er slecht aan toe was, ik had veel last van acné in mijn gezicht, hals en nek en op mijn rug. Het verwijderen voelde ik wel even en ik had de hele dag een lichte buikpijn maar het was niets vergeleken bij het inbrengen.
Ik slik nu de Dianepil en mijn huid is er 90% op vooruitgegaan Ben daar erg blij om. Op je dertigste met puisten en een slechte huid rondlopen is nou niet echt bevordelijk voor je eigenwaardering.
Same here! Heb ook een tijdje een Mirena gehad en heb 'm om dezelfde reden weer weg laten halen. Kreeg opeens weer overal puistjes! Heb het een half jaar aangezien omdat ik eerst m'n hormoonhuishouding weer tot rust wilde laten komen, maar toen dit na een half jaar nog steeds niet het geval was, ben ik toch maar terug aan de pil gegaan. Het plaatsen vond ik ontzettend pijnlijk. Vooral tijdens het oprekken van m'n baarmoedermond...

[ Bericht 1% gewijzigd door Lllaura op 13-05-2005 23:51:48 ]
Kleine en domme mensen beleven niets, maar de sterken, van wie veel verwacht wordt, moeten van allerlei doormaken, opdat ze hun krachten leren kennen en gebruiken.
pi_26993420
Ik heb 3 maanden terug een mirena spiraaltje laten zetten. Had altijd heel veel last van de hormonen die in de pil zaten, en wilde eigenlijk een koperspiraaltje. Volgens mijn (mannelijke) huisarts zou de hoeveelheid hormonen in de mirena te verwaarlozen zijn en ook mijn heftige menstruatie wat verminderen. Ik heb toen dus gekozen voor de mirena. Mijn huisarts was bevoegd, dus die heeft hem zelf gezet. Deed 3 keer flink pijn, bij het meten, schoonmaken en inzetten, en 2 dagen heftig buikpijn gehad. De bloedingen zijn nu net gestopt en ongesteld ben ik nog steeds niet. Echt ideaal! Bovendien heb ik zin in seks, en geen last meer van hormonen.
  zaterdag 14 mei 2005 @ 10:28:28 #49
30488 coolbabe
My little pwny
pi_26999155
quote:
Op vrijdag 26 november 2004 12:38 schreef Nuek het volgende:
Ero, ik heb nog nooit van iemand met kids gehoord dat inbrengen pijnlijk was. Alleen maar van mensen zonder kindjes. Zo zie je maar weer dat het bij iedereen anders is.
Ik heb twee keer gebaard maar bij mij deed het inbrengen echt enorm veel pijn. Het opmeten van de baarmoeder was al geen pretje maar het inbrengen zelf vond ik echt vreselijk! Nu, 3 weken later, heb ik nog steeds het idee dat ik dat ding voel zitten
Ik wacht het maar af, het zal vanzelf wel wegtrekken Van slechte huid oid heb ik nog niets gemerkt, daarvoor heb ik hem nog te kort denk ik.
Aan de manier waarop zij op haar bezem zat, zag ik dat ik met een nymfomane heks te maken had.
pi_27004305
Wat ik me dan weer afvraag, mezelf kennende, zit je niet constant in de angst "stiekum toch zwanger" te zijn ? Ik word nu al helemaal jeukerig van alle "door-de-pil-heen"-zwangerschappen die ik constant hoor. Ik weet dat de ongesteldheid die je hebt als je de pil slikt harstikke artificieel is, maar het voelt wel beter. Omdat je een beetje een controlemoment hebt dat je inderdaad niet zwanger bent. Opzich zie ik dat Mirenaspiraaltje helemaal zitten, maar ik zie mezelf al wel weer elke maand naar het Kruidvat gaan voor een zwangerschapstest. Zo'n schijterd ben ik dan weer wel.
It's my party and I'll cry if I want to.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')