abonnement Unibet Coolblue
pi_18795229
ah het zit dus iets anders in elkaar, maar iig op tv hadden ze het over tony adams die samen met z'n vrouw was opgepakt, omdat ze een lijk in de kofferbak hadden.
quote:
Titel : Ex-vrouw Tony Adams opgepakt met lijk in koffer van wagen
De ex-vrouw van Tony Adams, de voormalige aanvoerder van het Engelse voetbalelftal, is aangehouden met het lijk van een vrouw in de koffer van haar wagen. Dat raakte woensdag via de Engelse politie bekend.
Jane Shea, die vergezeld was van een man, werd maandagavond in een wijk in West-Londen tegengehouden bij een politiecontrole. Beiden worden verdacht van moord, maar zijn voorwaardelijk vrijgelaten. De Londense politie wil eerst de precieze doodsoorzaak van het slachtoffer achterhalen.

De 38-jarige Shane was vijf jaar getrouwd met Adams. Samen hebben ze twee kinderen. Hun huwelijk werd vaak op de proef gesteld door het alcoholmisbruik van de voormalige verdediger, die zelfs even in de gevangenis zat voor het rijden onder invloed.
Adams, die bijna 20 jaar voor Arsenal speelde, stopte met voetballen in 2002. Vandaag is hij manager van de Engelse derdeklasser Wycombe Wanderes.
bron: http://www.gva.be/vindzoe(...)2E2565}&check=online

valt dus mee.
Borsato!! ♪♥
AC Sparta Praha!
  vrijdag 30 april 2004 @ 21:02:43 #302
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_18798214
en vol
NAAR HET ANDERE FORUM!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')